PDA

View Full Version : چگونه ميتوان فايل contacts.cdb را باز كرد؟

باران
22 February 2005, 01:19 PM
سلام به همه دوستان
من چند روز پيش مجبور شدم تا گوشيم رو مستر ريست كنم و قبل از اينكار بنا به توصيه برخي از دوستان همين تالار يك كپي از فايل c:\system\data \contacts.cdb را در pc ذخيره كردم تا بعد از فرمت بتونم اونو دوباره بازخواني كنم ولي الان هر كار ميكنم نتونستم اون فايل رو تو گوشيم بازخوتني كنم وبدون دفتر تلفن مانده ام.
البته يه بك آپ ناقص هم با pc suit گرفتم والي نميدونم چگونه ميشود فقط دفتر تلفن را ري استور كرد.
لطفااگه يه راهي بنظرتون ميرسه بگين.
ممنون

Hamed
22 February 2005, 02:05 PM
باران, مشكل چيه؟
ايا چيزي رو كه من گفته بودم اجرا كردي؟

RoSo
22 February 2005, 07:34 PM
باران,
اين فايل فقط در جاي خودش كار ميكنه و كپي كردن اون هيچ فايده اي نداره و كار نميكنه.در مورد pc suit هم بايد عرض كنم كه خيلي واضح و روشن در قسمت restore قسمت selected data رو انتخاب كرده و سپس گزينه contacts رو تيك ميزنيد.target رو هم ميذاريد روي phone memory only و restore ميكنيد. 8)

WAREZ
22 February 2005, 10:50 PM
با برنامه اكسل آفيس

Hamed
23 February 2005, 12:33 AM
اين فايل در sx1 به خوبي كار ميكند.

bruce lee
23 February 2005, 01:28 AM
اگه فايل كپي شده رو سر جاش دوباره كپي كني كار ميكنه

باران
23 February 2005, 11:01 AM
bruce lee, فايل رو نميشه توي فولدر اصليش كپي كرد. در فولدرهاي system , data نميشود فايلي را rename يا copy كرد .

karim, وقتي با excel ميخوام باز كنم نوشته ها با اشكال عجيب غريب مياد و با هيچ انكدينگي هم درست نميشه.

باران
23 February 2005, 03:01 PM
bruce lee, من با seytem explorer هر كاري كردم نشد فوادر data را rename كنم.
ميشه بگيد شما چطور اين كار رو كرديد؟
من هر چه گزينه ي rename را روي data ميزنم پيغام operation falied ظاهر ميشود و به data1 تغيير نميابد.
در ضمن فايل كانتكتز روي pc مشكلي ندارد و مشكل قرار دادن آن در مسير c:system\data است.

bruce lee
1 March 2005, 06:45 PM
باران
شما تغيير نام رو بايد با يه برنامه از رو ي كامپيوترتون انجام بدين
يه بدنامه مثل فايل منيجر
اگه برنامه رو نداريد بگين تا براتون با ايميل بفرستم
موفق باشيد
--بروس--

باران
2 March 2005, 12:48 PM
bruce lee, لطفا زحمتش رو بكشين. ولي در pc مگه ميشه وارد فولدر system و data shod ؟

karim, نگفتين با excell چگونه ميشه كانتكتز رو باز كرد ؟

باران
5 March 2005, 01:14 PM
من هنوز منتظر جواب دوستان هستم ها....

باران
14 March 2005, 04:58 PM
بابا ديگه كسي نميتونه جواب ما رو بده؟
حتما بايد يه تاپيك جديد باز كنم؟!

bruce lee
25 March 2005, 04:56 PM
باران, آدرس ايميلتون رو بران من به صورت پيغام خصوصي بفرستين تا برنامه رو با روش كامل انجام اون كار براتون بفرستم
ميبخشيد من يه مدتي تهران نبودم وگرنه خيلي سريعتر بهتون جواب ميدادم

مدير سايت : دوست گرامي٬ اينجا يك مكان عمومي است٬ شما اگر با شخص خاصي كاري داريد ميتوانيد از pm استفاده كنيد. :D