View Full Version : دزدگیر برای پراید
farzin4049
12 February 2008, 01:37 PM
دوستان گرامی درود
راستش کل تالار رو گشتم ولی جایی این مورد رو نیافتم
واسه پراید انژکتوری صبا با سوییچ ضد سرقت چه دزدگیری پیشنهاد میکنید؟؟
راستش خودم اول میخواستم مجیکار بندازم با استارتر ولی شنیدم که روی سیستمهای با سوییچ ضد سرقت استاتر نمیشه انداخت بنا به مشکلاتی که ممکنه پیش بیاره
واسه همین بدون استارتر نمیخام دیگه اینهمه هزینه کنم
چه دزدگیری پیشنهاد میکنین و چه قیمتی داره؟
همینطور به نظرتون سیستم صوتیشو عوض کنم یا نه
با سپاس بیکران
دوستان و اساتید فن
یعنی هیشکی نمیدونه؟؟
میشه راهنمایی کنین
همن امروز نیازمند یاری سبزتان هستم !!!
Raminium2001
17 February 2008, 08:47 AM
فرزین جان، من برای پراید تلماتیکس استفاده میکنم (الان باید حدود 130 باشه) که هم تصویریه هم تو چند سالی که کار کرده خیلی راضیم. بدون قاطی کردن، برد مناسب و ...
در مورد سیستم صوتی هم حتما عوض کن. حتی شک هم نکن. حالا اینکه چقدر هزینه کنی به خودت مربوطه. اما با فابریک خودش اصلا نمیشه کنار امد. کیفیت صدای بد در کنار عمر مفید خیلی کوتاه بدون هیچ امکاناتی ...
farzin4049
5 May 2008, 04:14 PM
سپاس رامین جان
راهنمایی بیشتر راجع به این دزدگیر میکنی
کجایی هست و سایتش چیه
کجا بستی آیا آشنا داری
و اینکه یه مدل داره
قیمتاش از چند شروع میشه
با سپاس
دوستان
تو دزدگيراي معمولي نه تصويري ماجيکار، تلماتيکس يا استيل ميت
کدوم پيشنهاد ميکنين و چه مدلي؟؟؟
Sir.Hitler
5 May 2008, 04:39 PM
درود بر آریا و آریایی
میدونی چیه؟ چه دزدگیر نبندی و چه سفارش بدی دزدگیرت رو از کره ماه بیارن، اگر دزد بخواد ماشینت رو ببره، خواهد برد.
به نظر من یه قطع کن بنداز رو ماشین که اگر کلیدم رو ماشین جا گذاشتی ، دزد تا اون قطع کن رو فشار نده نتونه ماشین رو روشن کنه
راستی تمام هنر شما تو اینکه اون کلید قطع کن رو کجا بذاری که پیدا کردنش محال باشه
یه قفل فرمان یا یه قفل پدال هم بخر،
در کنارش اگر خواستی یه دزدگیر تصویری معمولی هم بنداز
در مورد سیستم صوتی هم نظر خودته شرطه
hadi_PH
8 August 2008, 12:04 PM
سلام
این پراید من ایموبلایزر داره ، خوب رفتم براش یه دزدگیر انداختم الان پدرم در اومده بعضی مواقع قاطی میکنه تا ماشین رو روشن خاموش نکنی درست نمیشه
سوکت فابریک روش انداخته 7.5 گرفت چراغ چشمک زنش همیشه روشنه حتی اگه دزدگیر کار نکنه بخاطر اینکه به مرور زمان باتری رو خالی نکنه در رو باز می ذارم
وقتی میذارم تو حیاط بعضی مواقع درها رو خود بخود قفل میکنه اما بعضی مواقع اونقدر سوت میکشه که مجبورم دزدگیر رو بکار بندازم یا درش رو باز بذارم .
فکرم اینکه این سیستم با ایموبلایزر خود ماشین تداخل میکنه نظر دوستان چیه ؟
mehdizadeh04
9 August 2008, 08:36 PM
دوستان
تو دزدگيراي معمولي نه تصويري ماجيکار، تلماتيکس يا استيل ميت
با سلام خدکت فرزین جان
آقا توی تصویری ها مجیکار خوبه و توی غیر تصویری ها تله ماتیکس و استیل میت تقریبا در یک حد هستند.ولی نسبت راضی بودن مشتری تله ماتیکس بهتره!!!!!!!!!!!!
البته همه دزدگییر ها رو باید یک جا رو انتخاب منی که کار بلد باشه نه اینکه مثل ماشین دوستمون دچار اشکال شه!!!!!
اگه خواستی من شماره یک نصاب میدم که با حوصله هم کار میکنه.دزدگیر رو اگه یک شخص کار بلد ببنده عمرا به مشکل بخوره
با تشکر
mehdizadeh04
10 August 2008, 10:09 PM
با سلام مجدد
آقا ببخشید
الان که دوباره پستت رو خوندم بهت پیشنهاد تله ماتیکس مدل BC2 رو بهت میدم.اگه خواستی من یک جا رو میشناسم که با کارانتی و سوکت فابریک واست در میاد 50000 تومان.نمایندگی تله ماتیکسه
اگه خواستی پی ام بده
با تشکر
masoud_jaaan
8 September 2008, 08:17 PM
سلام دوستان من امروز زفتم چند تا مغازه واسه دزدگیر یارو یه دزدگیر معرفی کرد به اسم "این ولز" مدل پیجر دار 140 تومن. کسی در مورد این دزدگیر تجربه ای نداره؟ اسمش رو تا حالا نشنیده بودم. ظاهرا چینی هست. ریموت هاش خیلی بیخود بنظر میومد. میگفت مجیک کار هم داریم از 150 تا 210 ولی این بهتره (نمیدونم میخواست جنسش رو بفروشه یا راست میگه). تله ماتیکس و استیل میت هم داشت. حالا من یه دزدگیر میخوام تصویری با برد تقریبا زیاد. بنظر شما چکار کنم؟
ممنون میشم زود جواب بدین. ماشین هم پراید 87 هست.
مرسی
mehdizadeh04
8 September 2008, 09:32 PM
سلام دوستان من امروز زفتم چند تا مغازه واسه دزدگیر یارو یه دزدگیر معرفی کرد به اسم "این ولز" مدل پیجر دار 140 تومن. کسی در مورد این دزدگیر تجربه ای نداره؟ اسمش رو تا حالا نشنیده بودم. ظاهرا چینی هست. ریموت هاش خیلی بیخود بنظر میومد. میگفت مجیک کار هم داریم از 150 تا 210 ولی این بهتره (نمیدونم میخواست جنسش رو بفروشه یا راست میگه). تله ماتیکس و استیل میت هم داشت. حالا من یه دزدگیر میخوام تصویری با برد تقریبا زیاد. بنظر شما چکار کنم؟
ممنون میشم زود جواب بدین. ماشین هم پراید 87 هست.
مرسی
با سلام خدمت شما دوست عزیزم
آگر شما دزدگیر تصویری میخواهید با برد زیاد حتما به سراغ ماجیکار برو.خیلی از مدل ماجیکار تقلید کردن ولی به 3 ماه نکشیده خراب میشه و گارانتی زیاد به درد بخور و جوابگویی هم نداره.اگر تا 160 170 میتونی هزینه کنی و ماشینت هم سیستم ضد سرقت نداره از مدل هایی مثل 902 ببند که هم تصویریه هم پیجر راننده داره هم استارتر داره و هم اینکه از وضعیت ماشینت میتونی بدون اینکه ببینیش با خبر شی.اگر آدرس نمایندگی شرکت ماجیکار رو نداری آدرسش رو زیر میذارم.در ضمن فقط به همون نمایندگی اصلی به آدرسش توی سایت برو تا بدون هیچ ایرادی ببندن.اینم آدرش نمایندگی اصلی: [Only registered and activated users can see links]
اینم آدرس مسخصات دزدگیر ها: [Only registered and activated users can see links]
با تشکر
masoud_jaaan
9 September 2008, 12:24 AM
با سلام خدمت شما دوست عزیزم
آگر شما دزدگیر تصویری میخواهید با برد زیاد حتما به سراغ ماجیکار برو.خیلی از مدل ماجیکار تقلید کردن ولی به 3 ماه نکشیده خراب میشه و گارانتی زیاد به درد بخور و جوابگویی هم نداره.اگر تا 160 170 میتونی هزینه کنی و ماشینت هم سیستم ضد سرقت نداره از مدل هایی مثل 902 ببند که هم تصویریه هم پیجر راننده داره هم استارتر داره و هم اینکه از وضعیت ماشینت میتونی بدون اینکه ببینیش با خبر شی.اگر آدرس نمایندگی شرکت ماجیکار رو نداری آدرسش رو زیر میذارم.در ضمن فقط به همون نمایندگی اصلی به آدرسش توی سایت برو تا بدون هیچ ایرادی ببندن.اینم آدرش نمایندگی اصلی: [Only registered and activated users can see links]
اینم آدرس مسخصات دزدگیر ها: [Only registered and activated users can see links]
با تشکر
خیلی ممنون از جواب خوبتون. بهر حال تصمیمم این شد که مجیک کار بخرم ولی فکر می کنم ماشین سیستم ضد سرقت داشته باشه. هزینه هم تا حدودی که فرمودین موردی نداره. فقط ممنون میشم یه مدلی که کمتر قاطی کنه رو معرفی کنید. باز هم ممنونم از شما.
mehdizadeh04
9 September 2008, 12:38 AM
خیلی ممنون از جواب خوبتون. بهر حال تصمیمم این شد که مجیک کار بخرم ولی فکر می کنم ماشین سیستم ضد سرقت داشته باشه. هزینه هم تا حدودی که فرمودین موردی نداره. فقط ممنون میشم یه مدلی که کمتر قاطی کنه رو معرفی کنید. باز هم ممنونم از شما.
خواهش میکنم.اگر ماشین شما سیستم ضد سرقت داره شما نمیتونید دزدگیر با استارتر ببندین.بنابراین شما باید از از 935 استفاده کنین.البته اگر چراغ سقفی پراید ها رو تاخیری نذاشته باشن جدیدا!ولی اگه چراغ سقفیتون مثل 206 و زانتیا تاخیری باشه باید از مدل 938 ببندی.اگر هم خواستی یکی از نصاب هایی که همونجا کار میکنه رو هم شمارشو بدم تا دیگه الاف نشی.
با تشکر
masoud_jaaan
9 September 2008, 01:40 AM
خواهش میکنم.اگر ماشین شما سیستم ضد سرقت داره شما نمیتونید دزدگیر با استارتر ببندین.بنابراین شما باید از از 935 استفاده کنین.البته اگر چراغ سقفی پراید ها رو تاخیری نذاشته باشن جدیدا!ولی اگه چراغ سقفیتون مثل 206 و زانتیا تاخیری باشه باید از مدل 938 ببندی.اگر هم خواستی یکی از نصاب هایی که همونجا کار میکنه رو هم شمارشو بدم تا دیگه الاف نشی.
با تشکر
والا این 935 خیلی امکانات اضافی داره که فکر نکنم استفاده کنم. مدل 332 چطوره؟ در ضمن من شهرستان هستم برای نصب باید برم نمایندگی؟ ممنون میشم تفاوت قیمت این دو مدل رو هم بگین و اینکه آیا 332 از رده خارجه؟ یا بصرفه تر هست همون 935 رو بگیرم؟
باز هم ممنون
mehdizadeh04
9 September 2008, 01:45 AM
والا این 935 خیلی امکانات اضافی داره که فکر نکنم استفاده کنم. مدل 332 چطوره؟ در ضمن من شهرستان هستم برای نصب باید برم نمایندگی؟ ممنون میشم تفاوت قیمت این دو مدل رو هم بگین و اینکه آیا 332 از رده خارجه؟ یا بصرفه تر هست همون 935 رو بگیرم؟
باز هم ممنون
فکر نمیکنم دیگه بتونی 332 رو پیدا کنی!!!اگرم پیدا کنی تولید از قدیمه و توی مغازه ها خاک خورده تا الان.در ضمن تقریبا تمام تصویری ها امکاناتی مثل هم دارن و زیاد با هم فرق ندارن.از طرفی هم اگر دقت کنید ریموت 332 خیلی زمخت تر و زشت تر از 935 هستش.به نظر من که قیمت آنچنان زیادی نداره.
به نظر من که همون 935 رو بگیر.
با تشکر
mil-i300
11 September 2008, 09:09 AM
آقا ما برایه 141 یک دزدگیر ارزون قیمت میخوایم...!
چی بگیریم...!!؟؟
خودم یک مدل از این تصویری های دره پیت دیدم 34 تومن... نظرتون چیه....!!؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین...
mehdizadeh04
11 September 2008, 01:45 PM
آقا ما برایه 141 یک دزدگیر ارزون قیمت میخوایم...!
چی بگیریم...!!؟؟
خودم یک مدل از این تصویری های دره پیت دیدم 34 تومن... نظرتون چیه....!!؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین...
شما اگه میخوای قیمت کم بدی تصویری ارزان بر ندار که بعد از 2 روز باید واسش فاتحه بخونی.اگر میخوای تا 40 هزینه کنی مدل BC2 رو به شما پیشنهاد میدم.اگر خواستی با این قیمت هم بگیری بگو میگم از کجا بگیری و بدی یه نصاب واست ببنده.
با تشکر
mil-i300
11 September 2008, 06:21 PM
میشه در مورد این BC2 یکم بیشتر توضیح بدین...
لینکی .. عکسی..چیزی هم ازش دارین بی زحمت لطف کنید... در ضمن من مشهد هست... شما راهنمایی کنین ... نصبش دیگه با خودم ببینم چی کار میکنم...!!
مرسی عزیز..:icon_excl
mehdiiii
11 September 2008, 09:27 PM
سلام
من یه دزدگیر معمولی,البته سوکت فابریک برای پراید نیاز دارم لطف کنید یه مدل معرفی کنید,همراه با یه نصاب مطمئن
بسیار ممنونم از راهنماییتون
mehdizadeh04
12 September 2008, 01:59 AM
میشه در مورد این BC2 یکم بیشتر توضیح بدین...
لینکی .. عکسی..چیزی هم ازش دارین بی زحمت لطف کنید... در ضمن من مشهد هست... شما راهنمایی کنین ... نصبش دیگه با خودم ببینم چی کار میکنم...!!
مرسی عزیز..:icon_excl
اگر زحمتی نیست از این لینک ببینید
[Only registered and activated users can see links]
اگر خواستی میگیرم برات با پست میفرستم دیگه با سوکت فابریک کاری نداره برای نصب.
در عین سادگی و ارزونی خیلی امکانات خوبی داره.
سلام
من یه دزدگیر معمولی,البته سوکت فابریک برای پراید نیاز دارم لطف کنید یه مدل معرفی کنید,همراه با یه نصاب مطمئن
بسیار ممنونم از راهنماییتون
من به شما هم برای مدل معمولی این مدل رو پیشنهاد میکنم.برای نصب روی پراید خیلی عالیو بدون عیب برای ماشینه.این دزدگیر رو اگه بخری خودت هم میتونی نصب کنی ولی باز اگه نصاب خوب هم بخواب برات معرفی میکنم
با تشکر
mil-i300
12 September 2008, 05:16 AM
آقا ممنون... شاید همینون گیریم...
امکانتاتش با توجه به قیمتی که گفتین خوبه... یکم ریموتش زشته...!! :icon_surp
mehdizadeh04
12 September 2008, 11:34 AM
آقا ممنون... شاید همینون گیریم...
امکانتاتش با توجه به قیمتی که گفتین خوبه... یکم ریموتش زشته...!! :icon_surp
امروز با یکی از دوستانم که صحبت میکردم دیروز یکی از این مدل گرفته بود.البته من براش سفارش دادم و خودش قیمتش رو در خونه پرداخته بود به پیک که براش در اومده بود 50 تومان.بعد که پرسیدم چرا گفتش که قیمت دزدگیرا کشیده بالا 10 تومان.درسته قبول دارم یکم زشته ولی با توجه به کاراییش و 3 سال گارانتیش به نظرم میارزه.
اگر ارزون تر از این گرفتی حتما بگیر.
بازم پیدا نکردی و پرونتر بود بگو من در خدمتم.برات میگیرم از اینجا.
با تشکر
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.