PDA

View Full Version : آیا pda دست دوم یا Refurbished تو دوبی پیدا میشه

changeez
6 February 2008, 11:00 PM
سلام
من تو این هفته میرم دوبی. الان فستیوال خریده و تو پوشاک و ... تخفیف زیاده. میخوام ببینم کسی اینجا هست که دوبی زندگی کنه یا رفته باشه و از بازار گوشی دست دوم و Refurbished اونجا خبر داشته باشه. من دنبال HP 6945 یا HTC TYTN II میگردم.
قیمت اچ پی تو تهران : 790
قیمت جهانی : 570$
قیمت Refurbished: 319$

Rapstar
7 February 2008, 05:01 PM
با سلام
شما مطمنید که فستیواله!!! الان 7 فبریوری هستش!! مگه فستیوال 1 ماهه نیست؟؟؟
مگه گوشی های دست دوم اونجا ارزان هست؟؟؟
ممنون

changeez
7 February 2008, 05:38 PM
با سلام
شما مطمنید که فستیواله!!! الان 7 فبریوری هستش!! مگه فستیوال 1 ماهه نیست؟؟؟
مگه گوشی های دست دوم اونجا ارزان هست؟؟؟
ممنون
آره داداش یکماهه هست اما از 4 بهمن تا 4 اسفند. اصلا اینو نگاه کن
http://www.mydsf.com/img/08_04.jpg

سپندار مزد
7 February 2008, 06:30 PM
چی رو میخای بدونی داداش
ادرس توی دبی یا فجیره ؟

changeez
7 February 2008, 11:42 PM
چی رو میخای بدونی داداش
ادرس توی دبی یا فجیره ؟
قربون مرامت. شما هر کدوم میدونی مناسب تره بگو. اصلا فجیره کجاست؟ از دوبی خیلی دورتره. اگر خیلی دوره همون دوبی رو بگو.

EbliiS
8 February 2008, 12:26 AM
منم 20 روز ديگه ميخوام برم،كلا آدم چي از اونجا بياره ميصرفه؟(حالا چه براي خودش چه براي فروش)كسي اطلاع داره؟

changeez
8 February 2008, 01:53 AM
منم 20 روز ديگه ميخوام برم،كلا آدم چي از اونجا بياره ميصرفه؟(حالا چه براي خودش چه براي فروش)كسي اطلاع داره؟
اگر عمده بخری و کار تجارت بکنی خوبه. اما مجموعا باید بدونی که بیشترین تفاوت اینجا با دوبی تو تنوع و کمیت زیاده و تو کیفیت زیاد فرقی نمیکنه. یه خوبی دیگه اینه در مورد بعضی مارک ها اونجا میتونی نماینده های واقعی اونها رو بهمراه اجناس واقعی اش ببینی. مثلا تو سایت اچ پی برو و شماره تلفن مراکز فروش و سرویس اچ پی رو ببین.
و اما در مورد شاپینگ فستیوال (که البته فکر نکنم شما بهش برسی) خیلی تعریف میکنن و تو سایتهای مراکز خرید که میری همشون دم از تخفیف های 25 تا 50 درصد میزنن. امیدوارم مثل حراجیهای ایران نباشه.
خلاصه اینکه من میخوام برم اونجا ببینم Pocket PC دست دوم یا ریفوربیشد گیر میارم یا نه.

mohammad51
20 February 2008, 09:32 AM
دوستان

برای خرید گوشی و نوت بوک و چیز هایی در این حدواندازه خوبه ولی برای وارد کردن اگر به صورت مجاز بخواهید وارو ایران کنید به مشکل برمیخورید و البته قیمت تمام شدشون هم براتون به صرفه نخواهد بود :icon_cool