PDA

View Full Version : کدام نرم افزار سایت سازی را می پسندید؟

R.He!!boy
2 February 2008, 12:48 AM
سلام...من خودم از فلش خیلی استفاده میکنم،البته چند ساله پیش فقط به همین یه نرم افزار اکتفا میکردم،نرم افزار خوبیه اما مشکلاتی هم داره..مثلا همه فلش پلیر تو سیستم هاشون ندارن و تعداد بازدید کننده ها رو کم میکنه...الان من از تمامی این نرم افزار هایی که تو همه پرسی گذاشتم استفاده میکنم...نظره شما چیه؟

داود18
2 February 2008, 08:42 AM
کلا نميشه نظر داد چون واقعا مه به کار ميان منم از همه استفاده ميکنم به غير از Antennaاصلا کارش چيه تا حالا نصبشم نکردم؟
به طور کلي نميشه با يک نرمافزار کارت را به سرانجان برسوني ولي به نظر من فرونت پيج را به هيچ وجه نميشه حذف کرد چون من هر کاري با هر نرمافزاري بکنم آخرش ميبرمش توي فرونت پيج براي اديت نهايي چون واقعا استاندارده

PAYAM
2 February 2008, 08:25 PM
مشکلات فلش رو که خودت گفتی و بجز اون، مسئله مهم دیگه سنگین شدن صفحاته که برای خصوصا مخاطبین داخلی با این سرعت شگفت‌انگیز اینترنت در ایران! مشکل ساز می‌شه.
به نظر بنده بهترین نرم‌افزاری که باهاش کار کردم Dreamweaver هست و اصلا قابل مقایسه با فرانت‌پیج که یه نرم‌افزار مبتدیانه و ساده است، نیست. ضمن این‌که برخلاف نظر دوست‌مون که گفتند:
چون من هر کاري با هر نرمافزاري بکنم آخرش ميبرمش توي فرونت پيج براي اديت نهايي چون واقعا استاندارده
باید بگم که متاسفانه بهیچ‌وجه فرانت‌پیج یک نرم‌افزار استاندارد نیست و اتفاقا بسیار هم از نظر استاندارد بودن با معیارهای وب مشکلات اساسی دارد. شوربختانه FrontPage فقط استانداردهای Micro$oft رو رعایت می‌کنه و خروجی اون تنها در IE همان چیزی است که در صفحه فرانت‌پیج می‌بینید و خروجی آن مشکلات بسیار اساسی دارد که معایب آن را در سایر مرورگرها خصوصا فایرفاکس که کاملا استانداردهای وب را رعایت می‌کند، می‌توانید به خوبی مشاهده کنید.
بهرحال برای کارهای ابتدایی فرانت‌پیج مناسب است اما حتما خروجی آن‌را در سایر نرم‌افزارها یا برازهای مختلف امتحان کنید.
باگ‌های پیش‌پاافتاده فرانت‌پیج که در IE بدبختانه درست نشان داده می‌شود، بعضی مواقع بسیار عجیب است و به شخصه بعید می‌دونم بعضی از آن‌ها تعمدی نباشد. (به عنوان یک مثال پیش‌پاافتاده مثلا تگی که برای نشان دادن اطلاعات عکس‌ها (وقتی که با ماوس روی آن صبر می‌کنید) در فرانت‌پیج استفاده می‌شود کاملا غلط است اما در IE فقط درست نشان داده می‌شود!!)

payamix
2 February 2008, 09:17 PM
خصوصا فایرفاکس که کاملا استانداردهای وب را رعایت می‌کند،
کی همچین حرفی زده ؟ فایرفاکس با یه تگ قدیمی و ساده marquee قاتی میکنه دیگه سایر موراد بماند.
این براوزر هستش که باید خودش رو با وب تطبیق بده نه برعکس !

داود18
2 February 2008, 11:44 PM
من نمیدونم شما به یک برنامه ی طراحی وب به چه دیدی نگاه میکنید انتظار دارید اون برنامه براتونه چی کار بکنه!!!!!
من خودم کار اصلیم طراحی و برنامه نویسی وب سایت هست و توی این سالها که کار کردم مشکلی برای سایتهام به وجود نیومده همه هم با هم هی مرمرگرها درست نشون داده میشن البته همه هم ادیت نهایش را با فرونت پیج زدم
درسته که دریم ویور نرمافزار قدرتمندیه ولی خوب مشکلات زیادی هم داره فقط دم دست بودن کدها و یا ظاهر زیبا قدرت یک نرمافزار نیست
من خودم اگه بخوام کد php را تغیرراتی توش بدم و یا.... از دریم ویور استفاده میکنم که واقعا در این زمینه قوی هست ولی خوب در بعضی موارد کم میاره
البته کمی هم مشکل با سایت فارسی داره
اگر یک نررم افزار مثل ie باگها را نشون نمیده دلیل بر ضعف فرونت پیج نیست دلیلی بر قوت ie هست و دلیلی بر ضعف برنامه نویس چون قرار نیست همه کار را نرمافزار بکنه
در مورد فلش هم میشه یک سایت کامل را با حجم حدود250 kb ساخت که حجم زیادی نیست ولی باید موارد زیادی را رعایت کرد درضمن اگر از فلش 5 هم استفاده بشه مشکل فلش پلیر م حل میشه
به هر حال این نظر منه و شاید هم درست نباشه ولی چیزیه که مدتهاست تجربه کردم و ادعایی هم ندارم چاکر همهی بچه های خوب phalls هم هستیم

armannn
31 March 2008, 12:45 AM
پس Expression Web چی؟
این یکی از همه بهتره هم قویتر هم آسون تر.

EbliiS
31 March 2008, 08:23 AM
پس Expression Web چی؟
Expression Web همون Frontpage 2007 كه همراه آفيس 2007 عرضه شد!

سپندار مزد
3 April 2008, 12:59 PM
سلام
اشکالات فارونت پیج رو اقایون گفتن
یکی دیگه از اشکالات تعغیرر رنگ در جستجو گر هایی مثل opera ست
یکی از سایتهایی که دیزاین کردم سایت دانشکده زبان واحد خودمون که زیر مجموعه سایت خود دانشگاه ازاد است بود این سایت چون نیاز به تعقیرات نداشت خب استاتیک میشد تصمیم گرفتم با فارنت پیج بنویسمش تمامی اشکالاتی رو که اینجا ذکر شد درش مشهوده marquee و تعقییر رنگ در کادر ها در جستجو گر هایی غیر ie
http://www.iaubushehr.ac.ir/
دانشکده زبان رو انتخاب کنید تمامی اشکالات مشهود .وقت خودتو رو فارنت پیج هدر نده :icon_cool