View Full Version : مشکل با Fee Jeibi Ein فارسی ساز
MorteZah
31 January 2008, 05:06 PM
سلام.
از وقتی این برنامه Fee Jeibi Ein Arabic Windows Mobil (http://www.phallz.com/showthread.php?t=38559) توسط آقای Lover برای عموم آزاد شده، من دانلود و نصبش کردم.
الحق که خیلی خیلی بهتر و البته زیباتر از فارسی ساز LEng هست. دست جناب Lover درد نکنه...
اما:
بعد از نصب این برنامه، موقع تایپ SMS (چه با صفحه کلید خود برنامه چه با صفحه کلید فابریک گوشی) چیزی دیده نمیشه یا حداکثر خط اول دیده می شه. فقط از روی زیاد شدن تعداد کاراکترها (0/160 کاراکتر) می شه تشخیص داد که چیزی در حال تایپ شدنه.
البته اگه SMS رو توی Draftها Save کنم، و دوباره بازش کنم کل SMS دیده میشه. که البته باز Select کردن و دسکاری تو وسط متن هم مشکله... (یعنی مثل سابق آسون نیست)
راستی: موقع تایپ ُSMS بعد از زدن هر کاراکتر (هر دکمه از هر نوع صفحه کلید) اسکرول کنار یکم میاد پائین (درست مثل زمانی که Enter می زنیم. البته Enterی نمی خوره، فقط حالتش مثل اونه)
تا امروز فکر می کردم این مشکلم بخاطر Unistall کردن فارسی ساز LEng و نصب این فارسی سازه. ولی امروز که هارد ریست کردم و دوباره این فارسی ساز رو نصب کردم، دیدم مشکلم دوباره ایجاد شد...:icon_cry:
نمی دونم تونستم یه جوری بگم که بفهمید یا نه...
اگه قسمتی نامفومه، استاتید بگن تا بیشتر توضیح بدم...
اگه این مشکل فقط برای گوشی من باشه فکر کنم بتونم عکس هم بذارم.
:icon_coolممنون:icon_cool
NEC
31 January 2008, 05:14 PM
رام گوشي شما wm5 هست wm6 ؟
MorteZah
31 January 2008, 06:20 PM
رام گوشي شما wm5 هست wm6 ؟
WM5 هست دوست عزیز.
اینم باقی مشخصاتش:
ROM Version: 2.20.7.34 WWE
Radio Version: 02.61.21
Protocol Version: 4.1.13.28
ExtROM Version: 2.20.7.114
MorteZah
31 January 2008, 06:38 PM
راستی: تو تنظیمات این فارسی ساز، قسمتی وجود داره که میشه فارسی ساز رو تو بعضی برنامه ها Disable کرد.
از اونجا Messages رو انتخاب کردم (یعنی کاری کردم که فارسی ساز توی Messageها فعال نباشه) و درست شد.
یعنی موقع تایپ دیده می شد چی تایپ کردم و اسکرول پائین نمیاد، اما کلمات فارسی رو چپه نشون میده.
نمی خوام اینطوری درست شه... :-l
am!n
1 February 2008, 12:13 AM
فارسی ساز فکنم کمی مشکل داره مرتضی جان.
خودم هم مشکلی که دارم اینه که عکس العمل کیبورد هنگام فشردن حروف یخورده کند شده.
اون مشکلی هم که گفتی که اس ام اس را کامل نشون نمیده من هم داشتم که با هارد ریست رفع شد.
در هر صورت منم فعلا برنامه را دیسیبل کردم.
MorteZah
1 February 2008, 08:16 PM
فارسی ساز فکنم کمی مشکل داره مرتضی جان.
خودم هم مشکلی که دارم اینه که عکس العمل کیبورد هنگام فشردن حروف یخورده کند شده.
منم فکر می کنم... :icon_mad:
عکس العمل کیبرد منم کنده
اون مشکلی هم که گفتی که اس ام اس را کامل نشون نمیده من هم داشتم که با هارد ریست رفع شد.
در هر صورت منم فعلا برنامه را دیسیبل کردم.
اما مال من با هارد ریست هم حل نشد... :icon_cry:
راستی، یه مشکل دیگه هم که یادم رفت بگم، اینه که وقتی یه متنی رو تو Messageها کپی میکنم، وقت Past کردنش، دوبار Past می کنه، تازه کلی هم طول می کشه...
یعنی اگه کلمه ی "Salam" رو کپی (یا Cut) بعد تو یه SMS دیگه، Past کنم، اینطوری می شه: "SalamSalam"
این مشکل فقط تو SMSها وجود داره، ولی توی Word یا Excel همچین اتفاقی نمیفته...
هرچند توی Word یه مشکل دیگه هست که بعد حل شدن این مشکل مطرحش می کنم.
am!n
1 February 2008, 08:32 PM
SalamSalam"
یعنی وقتی paste می کنی دو بار paste میشه؟
من فکر می کنم مشکل از همین برنامه باشه.
امتحانشم که خیلی راحته.شما هارد ریست کن و قبل اینکه این برنامه را نصب کنی تمام مشکلاتت را امتحان کن.
ببین این مشکلات هستن یا نه اگر نبودن معلوم میشه که مشکل از برنامست.
مشکل بعدیت چیه؟
MorteZah
1 February 2008, 10:27 PM
یعنی وقتی paste می کنی دو بار paste میشه؟
بله دقیقا.
هر متنی رو از هر جا که تو یه SMS پیست می کنم، دوبار Past میشه...
اما همونطور که گفتم، وقتی تو Word یا Excel عمل Past رو انجام میدم، این اتفاق نمیفته، و عادی انجام میشه.
من فکر می کنم مشکل از همین برنامه باشه.
امتحانشم که خیلی راحته.شما هارد ریست کن و قبل اینکه این برنامه را نصب کنی تمام مشکلاتت را امتحان کن.
ببین این مشکلات هستن یا نه اگر نبودن معلوم میشه که مشکل از برنامست.
مشکل بعدیت چیه؟
من فکر که نه، مطئمنم از این برنامست... (اسم تاپیک:icon_surp)
بعد از هارد ریست کردن و زمانی که Messagها رو تو خود این فارسی ساز Disable می کنم، مشکلی ندارم، و درست میشه...
حیف این برنامه به این خوبی... :icon_eek:
MorteZah
1 February 2008, 11:03 PM
اما:
بعد از نصب این برنامه، موقع تایپ SMS (چه با صفحه کلید خود برنامه چه با صفحه کلید فابریک گوشی) چیزی دیده نمیشه یا حداکثر خط اول دیده می شه. فقط از روی زیاد شدن تعداد کاراکترها (0/160 کاراکتر) می شه تشخیص داد که چیزی در حال تایپ شدنه.
این چیزی که الان می خوام بگم، راه حل مشکلی که بالا گفتم نیست، اما از هیچی بهتره، در ضمن یه طورایی جالب هم هست :icon_surp (آخر جمله بندیم)
امروز داشتم تو فلدر Windows\ گوشی، تمام فایل های با پسوند exe. رو امتحان می کردم ببینم چه خبره:icon_excl
به یه فایلی برخوردم که از آیکون و اسمش معلوم بود با همین فارسی ساز Fee Jeibi Ein نصب شده.
وقتی اجراش کردم، شکل زیر بود.
Windows\ArSMS.exe\
http://i28.tinypic.com/2lky26a.jpg
الان یکی از soft-key های صفحه ی اصلی رو گذاشتم برای New SMS که به محض اینکه می زنم، میره تو جایی که همین عکسه، و مهمتر از اون اینه که همه چیز رو کامل و درست نشون میده و Select کردن از وسط متن هم به راحتی انجام می گیره...
باز از هیچی بهتره...
اما اگه مشکلم یه طوری حل بشه خیلی خیلی بهتره...
MorteZah
2 February 2008, 02:11 PM
آقا کسی نبود یاری برسونه؟!
راستی امین جان اینی که تو پست بالا گفتم بدردت خورد؟!
am!n
2 February 2008, 08:12 PM
والا نه-من زیاد دورو ور پوشه ویندوز نمی چرخم فقط برای رینگ تون.
کلا فارسی را دیسیبل کردم-مثل سابق استفاده ندارم.
lover
3 February 2008, 12:51 PM
کلا به خاطر ایراد های یونیکد عربی و چپ به راست کردن نگارش همه فارسی سازها ایراد دارند این فارسی ساز FJE که من گزاشتم نگارش wm6 هست و بر روی WM6 بهتر کار میکنه
nimah2o
18 February 2008, 04:16 PM
سلام .
منم چندتا مشکل با این فارسی ساز دارم . مهمترینش اینه که تیترها رو چه در inbox و چه در برنامه های فارسی به صورت حرف حرف و از چپ به راست نشون میده . مثلا در نرم افزار قرآن اسم سوره ها رو تیکه تیکه و برعکس ولی وقتی وارد سوره میشم همه چیز درست میشه .
کسی می تونه کمک کنه ؟ ممنون از اساتید
am!n
18 February 2008, 09:57 PM
دوست عزیز اون که گفتید از چپ به راست نشون میده برای من به اینصورت بود که فارسی ساز نصب شده بود اما دیسیبل یا بعبارتی غیر فعال بود..
nimah2o
20 February 2008, 11:21 PM
وقتی دیسیبل باشه هم تیتر و هم متن تیکه تیکه می شه . ولی وقتی که فعال میکنم تیتر تیکه تیکه میشه ولی داخلش همه چیز درسته . please help me
am!n
21 February 2008, 02:31 PM
شما هارد ریست کن و برنامه را کامل پاک کن-اگر تو استرج کارت هم نصب هست برو تو استرج کارت و پاکش کن.
و دوباره بعد از هاردریست نصب کن...
منوچهري
27 February 2008, 06:17 PM
دوستان يه سوال من اين نرم افزار رو رو گوشي دوستم با بلوتوث فرستادم اصلا ران نشد و نصب نشد گوشي دوستم o2atom exec هستش ممنون ميشم راهنمائي كنيد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.