View Full Version : مشکل با وایرلس
oxydiom
29 January 2008, 01:35 PM
سلام دوستان
یه مشکل و در واقع سوال داشتم که موفق نشدم مشابهش رو اینجا پیدا کنم
برای وصل شدن به اینترنت وایرلس بیمارستان من یک یوزر نیم و پسورد دارم که مطمئنم درسته. خودم نمی دونستم ولی از یکی از دوستان که پرسیدم گفت توی کانکشنز برم و توی پروکسی سرورز یوزرنیم و پسورد رو وارد کنم. این کار رو کردم ولی وقتی به سرور وصل می شم و می خواهم صفحه ای در اینترنت اکسپلورر باز کنک ارور میده که صفحه مورد نظر پیدا نمیشه :icon_cry:
کمک کنید لطفا:lover:
mohammad51
29 January 2008, 02:59 PM
سلام دوستان
یه مشکل و در واقع سوال داشتم که موفق نشدم مشابهش رو اینجا پیدا کنم
برای وصل شدن به اینترنت وایرلس بیمارستان من یک یوزر نیم و پسورد دارم که مطمئنم درسته. خودم نمی دونستم ولی از یکی از دوستان که پرسیدم گفت توی کانکشنز برم و توی پروکسی سرورز یوزرنیم و پسورد رو وارد کنم. این کار رو کردم ولی وقتی به سرور وصل می شم و می خواهم صفحه ای در اینترنت اکسپلورر باز کنک ارور میده که صفحه مورد نظر پیدا نمیشه :icon_cry:
کمک کنید لطفا:lover:
دوست عزیز
احتمالا مشکل شما هم مثل این دوستمون هست به تاپیک زیر برید ببینید شما کار هایی رو که این دوستمون انجام داده رو انجام بدید ببینید نتیجه ای میگیرید یا نه:icon_cool
لینک (http://64.22.87.85/showthread.php?t=40028)
oxydiom
29 January 2008, 09:05 PM
دوست عزیز
احتمالا مشکل شما هم مثل این دوستمون هست به تاپیک زیر برید ببینید شما کار هایی رو که این دوستمون انجام داده رو انجام بدید ببینید نتیجه ای میگیرید یا نه:icon_cool
لینک (http://64.22.87.85/showthread.php?t=40028)
دوست من این تاپیک رو خونده بودم. مشکلم با ایشون فرق داره. ایشون نمی تونستن به سرور وصل بشن ولی من به سرور وصل میشم...:icon_twis
am!n
29 January 2008, 11:08 PM
دوست من این تاپیک رو خونده بودم. مشکلم با ایشون فرق داره. ایشون نمی تونستن به سرور وصل بشن ولی من به سرور وصل میشم...:icon_twis
متاسفانه منم همین مشکل را داشتم که بخاطر سرعت کم اینترنت بود یعنی دقیقا به سرور وصل بود اما چون من از دایل آپ استفاده می کنم موفق به باز کردن سایت نشدم.
mohammad51
30 January 2008, 12:15 AM
دوست عزيز
اگر دقت كرده بوديد ايشون هم به سرور وصل ميشن و حتي داخل سرور ايشون رو ميبينن ولي ايشون نميتونن صفحه باز كنن:icon_cool
oxydiom
30 January 2008, 09:49 AM
دوست عزيز
اگر دقت كرده بوديد ايشون هم به سرور وصل ميشن و حتي داخل سرور ايشون رو ميبينن ولي ايشون نميتونن صفحه باز كنن:icon_cool
محمد جان من هم رام عوض کردم و هم بار ها هارد ریست کردم. ولی متاسفانه فرقی نکرده.
من user name و passwords رو کجا باید وارد کنم؟ توی proxy؟
mohammad51
30 January 2008, 12:40 PM
محمد جان من هم رام عوض کردم و هم بار ها هارد ریست کردم. ولی متاسفانه فرقی نکرده.
من user name و passwords رو کجا باید وارد کنم؟ توی proxy؟
دوست عزیز
ایا شبکه ای که شما بهش وصل میشین از شما یوزر و پسورد میخواد؟اگر بخواد بادی اینکار رو انجام بدید بعضی از شبکه ها برای ادرس خودشون اتوماتیک یک ای پی به شما میدن ولی بعضی ها باید دستی این کار رو انجام بدید شما باید ببینید کدوم یکی از این کار ها رو انجام بدید تا مشکلتون حل بشه:icon_cool
oxydiom
30 January 2008, 02:16 PM
دوست عزیز
ایا شبکه ای که شما بهش وصل میشین از شما یوزر و پسورد میخواد؟اگر بخواد بادی اینکار رو انجام بدید بعضی از شبکه ها برای ادرس خودشون اتوماتیک یک ای پی به شما میدن ولی بعضی ها باید دستی این کار رو انجام بدید شما باید ببینید کدوم یکی از این کار ها رو انجام بدید تا مشکلتون حل بشه:icon_cool
ظاهرا که اتوماتیکه.
شخصی که مسئول این شبکه هست ( که لازم به ذکره هیچ چیز از پاکت پیسی نمی دونه ) گفت باید این اطلاعات رو وارد کنم:
proxy:
Http: 192.168.0.1:3128
و ظاهرا username و pasword رو باید توی همین پروکسی نوشت. با این حال جواب نمیده :icon_redf
am!n
30 January 2008, 09:29 PM
یکی از دوستان با نام X_Man تو این زمینه خیلی وارد هستن-می تونید مشکلتون را با ایشون در میون بگذارید.
mhfrealmadrid
31 January 2008, 12:53 AM
اگه نیاز به passkey داشته باشه وقتی میخواد وصل بشه از شما اون passkey رو می خواد اما اگر اینطور نیست فکر می کنم اگه شما user , password خودتون رو تو بخش Wireless LAN -> Enroll وارد کنید و IP سرور رو هم همون جا وارد کنید جواب بده.
oxydiom
31 January 2008, 01:23 PM
اگه نیاز به passkey داشته باشه وقتی میخواد وصل بشه از شما اون passkey رو می خواد اما اگر اینطور نیست فکر می کنم اگه شما user , password خودتون رو تو بخش Wireless LAN -> Enroll وارد کنید و IP سرور رو هم همون جا وارد کنید جواب بده.
این رو هم قبلا امتحان کرده بودم ولی میزنه function failed
میشه توضیح بدید قسمت Enroll , LEAP چی هستن؟:icon_neut
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.