View Full Version : مشکل وایرلس با پرکسی
mhfrealmadrid
27 January 2008, 07:46 PM
من یه HTC Touch دارم ... تو دانشکده برای وصل شدن به اینترنت وایرلس باید یه پرکسی وارد کنم که خود سرور دانشکده مشخص کرده ... وقتی این پرکسی رو وارد می کنم ... با وارد کردن اسم یه سایت، می نویسه Locating و همین جوری می مونه و تبدیل به opening نمی شه.
در حالی که اسم گوشی من تو سرور نشون داده می شه و نشون می ده که کامل وصله.
ضمنا ًپاکت پی سی های زیادی هستند که مثل من به نت وصل می شن ولی به راحتی با وارد کردن پرکسی می تونن از اینترنت استفاده کنن.
من وایرلسشو (بدون پرکسی) تو مجتمع پایتخت امتحان کردم و سالم بود.
لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون.
:lover:
mohammad51
27 January 2008, 09:48 PM
من یه HTC Touch دارم ... تو دانشکده برای وصل شدن به اینترنت وایرلس باید یه پرکسی وارد کنم که خود سرور دانشکده مشخص کرده ... وقتی این پرکسی رو وارد می کنم ... با وارد کردن اسم یه سایت، می نویسه Locating و همین جوری می مونه و تبدیل به opening نمی شه.
در حالی که اسم گوشی من تو سرور نشون داده می شه و نشون می ده که کامل وصله.
ضمنا ًپاکت پی سی های زیادی هستند که مثل من به نت وصل می شن ولی به راحتی با وارد کردن پرکسی می تونن از اینترنت استفاده کنن.
من وایرلسشو (بدون پرکسی) تو مجتمع پایتخت امتحان کردم و سالم بود.
لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون.
:lover:
دوست عزيز
يعني شما ip ادرس اونجا رو هم نصب ميكنيد و يوزر وپسورد هم ميگيريد و وارد ميكنيد ولي باز هم نميتونيد دسترسي داشته باشيد؟؟؟؟؟؟؟؟
mhfrealmadrid
28 January 2008, 01:35 PM
نیازی به ip یا user , password نیست ... برای ایمن کردن و خصوصی کردن این سیستم ، دانشگاه فقط یه پرکسی تعین کرده که هر کس که سیگنال وایرلس رو دریافت کنه با تنظیم این پرکسی بتونه وارداینترنت شه . این کاریه که من و بقیه ی دانشجو ها انجام می دیم ولی با این تفاوت که مال اونا وصل میشه ولی مال من وصل نمیشه .
mohammad51
28 January 2008, 02:23 PM
نیازی به ip یا user , password نیست ... برای ایمن کردن و خصوصی کردن این سیستم ، دانشگاه فقط یه پرکسی تعین کرده که هر کس که سیگنال وایرلس رو دریافت کنه با تنظیم این پرکسی بتونه وارداینترنت شه . این کاریه که من و بقیه ی دانشجو ها انجام می دیم ولی با این تفاوت که مال اونا وصل میشه ولی مال من وصل نمیشه .
دوست عزیز
شما ببینید در چه جایی از ستینگ برنامه هاتون با دوستان فرق داره همون رو تغییر بدید مشکلتون حل میشه مطمئنا یک جایی یک تیک باید گذاشته بشه و یا برداشته بشه که شما انجام ندادید :icon_cool
mhfrealmadrid
28 January 2008, 03:36 PM
من هر تیکی رو که بگید امتحان کردم ... می شه گفت کامل گوشی رو جویدم از بس که تو ستینگ هاش رفتم اما نشد...حتی گوشی رو به مهندس سرور دانشکده هم دادم که اون امتحان کنه اما بازم نشد...یه بار هم یکی از دانشجو ها که با imate خودش به وایرلس وصل می شد برام تنظیم کرد ولی باز هم فقط Locating...
دیگه نمی دونم چه کنم.:icon_ques
mohammad51
28 January 2008, 05:33 PM
من هر تیکی رو که بگید امتحان کردم ... می شه گفت کامل گوشی رو جویدم از بس که تو ستینگ هاش رفتم اما نشد...حتی گوشی رو به مهندس سرور دانشکده هم دادم که اون امتحان کنه اما بازم نشد...یه بار هم یکی از دانشجو ها که با imate خودش به وایرلس وصل می شد برام تنظیم کرد ولی باز هم فقط Locating...
دیگه نمی دونم چه کنم.:icon_ques
دوست عزیز
از برنامه هاتون یک بک اپ بگیرید یک بار هارد ریست کنید ببینید مشکل حل میشه ممکنه ویندوز موبایلتون مشکل پیدا کرده باشه:icon_cool
mhfrealmadrid
28 January 2008, 05:53 PM
ممنون از راهنمایی هاتون ولی این جور روش ها رو تا حالا زیاد امتحان کردم ... تا حالا حدود هفت ، هشت بار به دلایل مختلف هارد ری استارت کردم اما مشکلش حل نشده ...:icon_redf
mohammad51
28 January 2008, 05:57 PM
ممنون از راهنمایی هاتون ولی این جور روش ها رو تا حالا زیاد امتحان کردن ... تا حالا حدود هفت ، هشت بار به دلایل مختلف هارد ری استارت کردم اما مشکلش حل نشده ...:icon_redf
دوست عزیز
اگر این کار رو انجام دادی و جواب نداده یک بار ویندوزت رو اپدیت کنن ببین جواب میده؟؟؟؟
mhfrealmadrid
28 January 2008, 06:13 PM
WM6 رو گوشیم نصبه و ROM برای این مدل تو سایت htc وجود ندارد ... تو ستینگ گوشی یه ویندوز آپدیت هست که وقتی به اینترنت وصل می شم و رو اون کلیک می کنم میگه آپدیتی برای ویندوز شما وجود نداره...کلاً مثل اینکه همه ی راهها بن بسته...:icon_cry:
mohammad51
28 January 2008, 06:19 PM
WM6 رو گوشیم نصبه و ROM برای این مدل تو سایت htc وجود ندارد ... تو ستینگ گوشی یه ویندوز آپدیت هست که وقتی به اینترنت وصل می شم و رو اون کلیک می کنم میگه آپدیتی برای ویندوز شما وجود نداره...کلاً مثل اینکه همه ی راهها بن بسته...:icon_cry:
دوست عزیز
ممکنه مشکل شما همین مسئله باشه که ویندوز 6 روش نصب شده و این هم یکی از باگ های این ویندوز باشه شما لطف کنید ویندوز 5 رو که ویندوز اصلی این گوشی هست روش نصب کنید احتمالا مشکل شما حل میشه :icon_cool
mhfrealmadrid
28 January 2008, 06:29 PM
این مدل فکر نمی کنم مدت زیادی باشه که تو ایران اومده و تو سایت htc برای مشخصات این گوشی WM6 زو ذکر کرده ... فکر نمی کنم ویندور اصلی اون WM5 باشه
mohammad51
29 January 2008, 10:23 AM
این مدل فکر نمی کنم مدت زیادی باشه که تو ایران اومده و تو سایت htc برای مشخصات این گوشی WM6 زو ذکر کرده ... فکر نمی کنم ویندور اصلی اون WM5 باشه
ببخشید دوست عزیز
حق باشماست این مدل wm6 هست و wm5 نداره اما شما یک کاری انجام بدید یک بار همین رام خودتون رو از سایت دانلود کنید دوباره نصب کنید ممکنه این کار مشکل شما رو حل کنه:icon_cool
am!n
29 January 2008, 11:07 PM
دوست گرامی آیا شما همون تنظیمات را انجام میدی که دوستانت اعمال کردند؟
شما هر تنظیماتی انجام دادی پاک کن و مانند پاکت پی سی دوستانت که وصل هستند تنظیمات را اعمال کن.
ببین باز وصل نمیشه؟
البته می تونه سرعت پایین یا مشغول بودن شبکه یا اتصال کاربر های زیاد به شبکه هم باشه.
شما می تونی به مسئول اینترنتتون نشون بدی شاید یه چیزه دیگه ای هم باشه که با اعمال اون درست بشه.
mohammad51
30 January 2008, 12:17 AM
دوست گرامی آیا شما همون تنظیمات را انجام میدی که دوستانت اعمال کردند؟
شما هر تنظیماتی انجام دادی پاک کن و مانند پاکت پی سی دوستانت که وصل هستند تنظیمات را اعمال کن.
ببین باز وصل نمیشه؟
البته می تونه سرعت پایین یا مشغول بودن شبکه یا اتصال کاربر های زیاد به شبکه هم باشه.
شما می تونی به مسئول اینترنتتون نشون بدی شاید یه چیزه دیگه ای هم باشه که با اعمال اون درست بشه.
امين خان
ايشون اين كار ها رو هم انجام دادن ولي به جواب نرسيدن:icon_cool
mhfrealmadrid
31 January 2008, 12:42 AM
ببخشید از اینکه نتونستم چند روزی جواب بدم ، انتخاب واحد داشتم.
دیروز گوشی رو بردم شرکت ضمانتیش ، گفتن گوشی سالمه و مشکل از سرور دانشگاهه ... اما من نمی دونم این سرور چرا فقط به گوشی من جواب نمی ده !
گفتن پرکسی وایرلس رو نباید از کانکشنز تنظیم کرد چون که اصلاً ربطی به کانکشنز داره ... گفتن باید وارد Wi-Fi شد و از تب network adapters ، به بخش IEEE 802.11b/g رفته و ip سرور رو اونجا تنظیم کرد ... اما من یادمه که این کار رو هم کردم ولی جواب نداد . شرکت ضمانتی میگه شما نمی تونید ثابت کنید که گوشی مشکل داره به همین خاطر به اونا ربطی پیدا نمی کنه !
دیگه نمی دونم چه کنم !!!:icon_eek:
am!n
1 February 2008, 12:25 AM
نه مشکل که اصلا سخت افزاری نیست-متاسفانه نمی دونم جریان چیه ولی با بعضی سرورا کلا مشکل داره برای منم پیش اومده.
مشکل نرم افزاری هم نیست-
یا مشکل از تنظیمات یا سرور.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.