PDA

View Full Version : تاپیک جامع مفاهیم و سوالات و مشکلات کلی GPRS(ایرانسل)

payamix
20 March 2004, 11:50 AM
GPRS يا همان General Packet Radio Service يک لايه Packet-Switched به شبکه GSM موجود موبايل شما اضافه می کند.برای استفاده از اين تکنولوژی، شما بايد PDA يا موبايلی داشته باشيد که GPRS را پشتيبانی کند و به شرکتی که توانايی ارائه سرويس GPRS را دارد، دسترسی داشته باشيد.GPRS به صورت کلی سه فايده برای هر کاربر دارا می باشد. اول اينکه به شما امکان می دهد تا همواره ارتباط خود با اينترنت را حفظ نماييد و ديگر لازم نيست برای برقراری ارتباط هر دفعه به شرکت ارائه دهنده سرويس اينترنت وصل شويد. دوما GPRS به صورت ذاتی دارای سرعت به مراتب بالاتری نسبت به خطوط ارتباطی داده معمولی در موبايل می باشد. خطوط معمولی موبايل حداکثر دارای سرعت 9.6 کيلوبيت در ثانيه می باشند و در صورت استفاده از سرويس High-Speed Circuit Switched Data يا همان HSCSD حداکثر می توانند از سرعت 1.44 کيلوبيت در ثانيه بهره ببرند. اين در حالی است که GPRS به راحتی می تواند با سرعت 40 کيلوبيت در ثانيه شما را به اينترنت متصل نمايد که حداقل چهار برابر سرعت معمول خطوط داده در موبايلهای معمولی می باشد.سومين و اصلی ترين مزيت GSRP اين است که شما مبلغ ارتباط خود را بر اساس مقدار اطلاعات ورودی و خروجی به شرکت ارائه دهنده سرويس می پردازيد و نه بر اساس مدت زمانی که به اينترنت متصل هستيد.اين به آن معنا است که ممکن است شما تمامی روز بر روی اينترنت باشيد اما فقط در هنگام ارسال يک پيغام مبلغی را پرداخت کنيد.

کاربردهای GPRS

پست الکترونيکی : پست الکترونيکی جايی است که GPRS در آن خودنمايی می کند.با توجه به ارتباط دائمی با اينترنت و پرداخت به ازای اطلاعت ورودی/خروجی، شما می توانيد به نامه های الکترونيکی دوستان و يا همکاران خود در هر زمان با حداقل هزينه و حداکثر سرعت پاسخ دهيد و يا برای کارهای فوری به ديگران نامه دهيد.

پيغام های لحظه ای : ارتباط دائمی به اينترنت به شما امکان می دهد تا همواره پيغام های فوری خود را که توسط نرم افزار های Chat فرستاده می شوند، در هر لحظه دريافت و به آنها پاسخ دهيد.يعنی شما می توانيد از IRC/ICQ/Yahoo Messenger/MSN Messenger/AOL Messenger و... در تمامی مدت روز بهره ببريد.

MMS : تنها بستری که شما می توانيد از امکانات صدا، تصوير و ويدئو در سیستم MMS يا Multimedia Messaging Service - که نسخه پيشرفته SMS می باشد - به طور کامل بهره مند شويد، GPRS می باشد.

مرور سايت های وب : همچون ديگر خدمات، شما توسط GPRS می توانيد تقريبا با سرعتی معدل خطوط تلفن معمولی، يعنی 56 کيلوبيت در ثانيه، صفحات مورد علاقه خود را مرور کنيد.

WAP

کارهای گروهی : GPRS به شما امکان می دهد تا همواره به تقويم کاری و يا اطلاعات اشتراکی همکاران خود دسترسی داشته باشيد.

رتبه کاربرد محيط
1 پست الکترونيکی داخلی شرکت GPRS
2 پست الکترونيکی بر روی اينترنت GPRS/SMS
3 سرويس های اطلاعاتی GPRS
4 انجام کارهای روزمره GPRS
5 دسترسی به LAN از راه دور GPRS
6 انتقال اطلاعات GPRS
7 مرور وب GPRS
8 ديدن تصاوير غيرمتحرک GPRS
9 ديدن تصاوير متحرک GPRS/HSCSD
10 گپ دوستانه GPRS/SMS
11 انجام کارهای خانه
12 انجام کارهای گروهی GPRS
13 صدا GPRS

کارايی GPRS

GRPS در تئوری بايد بتواند سرعت انتقال اطلاعات را تا 115 کيلوبيت در ثانيه برساند، در حالی که در عمل اين سرعت به 40 کيلوبيت در ثانيه می رسد.حال آنکه سرعت ارتباط در دستگاه های متفاوت GPRS به مراتب با يکديگر فرق می کنند.برای محاسبه سرعت ارتباطات در دستگاههای GPRS بهتر است طرح کدها و ساختمان کلاس های مربوط به آن را متوجه شويم.
GPRS در کل دارای چهار نوع کد CS1,CS2,CS3,CS4 می باشد. هر کدام از اين کدها قابليت انتقال اطلاعات با حداکثر سرعت 21.4 کيلوبيت در ثانيه را دارند و در هر يک از آنها قسمتی برای تصحيح خطا در انتقال اطلاعات مد نظر است.CS1 دارای بيشترين سهم برای تصحيح اطلاعات می باشد و فقط در حدود 9 کيلوبيت در ثانيه از 21.4 کيلوبيت در ثانيه جهت انتقال اطلاعات باقی می ماند.CS2,CS3 دارای سرعت بيشتری می باشند و سرعت انتقال اطلاعات در آنها به حدود 13.4 و 15.6 کيلوبيت در ثانيه می رسد.و در CS4 سرعت انتقال به حداکثر مقدار خود می رسد و هيچ نوع تصحيح اطلاعاتی در اين قسمت انجام نمی گردد.دستگاههای موجود GPRS، تنها CS1,CS2 را با سرعتی پايين تر ارائه می دهند و در مواقع لازم اين دو به جای يکديگر مورد استفاده قرار می گيرند.
شبکه های GSM و GPRS هر دو امکان دادن 8 انشعاب داده ای در هر لحظه از زمان را دارا می باشند که به هر يک از آنها يک timeslot می گوييم.لذا سرعت انتقال اطلاعات را می توان با کنار هم قرار دادن timeslot ها بيشتر و بيشتر کرد. در عمل سرعت انتقال به علت محدوديت ايجاد شده توسط شرکت ارائه دهند خدمات و همين طور محدوديت موجود در دستگاهها کاهش می يابد.لذا در مواقع اشغالی موبايل چه از طريق داده و چه از طريق صدا، ممکن است تنها يک timeslot خالی بماند. و از آنجا که ممکن است اينترنتی که شرکت ارائه دهنده سرويس به صورت مشترک باشد، ممکن است در برخی موارد، سرعت ارتباط از سرعت خطوط تلفنی معمول پايين تر بيايد.
دستگاههای GPRS هم قادر هستند تعداد محدودی timeslot را با يکديگر ادغام کنند و بر اين اساس به کلاس های مختلفی تقسيم می شوند.کلاس 2 تنها يک slot برای ارسال اطلاعات و 2 slot برای دريافت اطلاعات دارد، در حالی که کلاس 12 دارای 5 slot برای هر تنظيمی می باشد.
کلاس 6 معمول ترين کلاس به کار رفته در دستگاههای GPRS می باشد و يک slot برای ارسال اطلاعات و سه slot برای دريافت داده ها دارا می باشد.

آينده GPRS

خطوط داده ای در موبايل ها بيانگر اين واقعيت هستند که سرعت داده ها در اين دستگاه روز به روز افزايش خواهد يافت چنانکه بتوان قسمتهای ويدئويی خبرهای ورزشی را در موبايل خود داشته باشيد و يا يک تلفن تصويری کامل را همواره با خود همراه داشته باشيد. استاندارد اصلی GSM در سال 1991 به وجود آمد که به نسل دوم يا 2G شهرت يافت. در دو سال گذشته HSCSD و GPRS ويژگی های داده در GSM را بهبود داده اند در حالی که تکنولوژی EDGE يا Enhanced Data rates for GSM Evolution آنرا بهتر می کند و سرعت آن را به حدود 60 کيلوبيت در ثانيه خواهد رساند. همان طور که ملاحظه می کنيد 4 timeslot در کنار يکديگر در اين نوع سيستم ها می تواند سرعت خطوط با سرعت بالا را در موبايل به شما عرضه کند.
شاخه های اصلی GSM استاندارد يعنی GPRS، HSCSD،EDGE همگی از نوع سرويس های 2.5G محسوب می شوند.همگان در حال حاضر همگان منتظر 3G می باشند. اما به نظر می آيد نسل سوم شبکه ها يعنی 3G لزومی ندارد در همه جا گسترش يابد و تنها در شهرهايی به کار گرفته خواهد شد که وجود آنها به علت حجم بالای اطلاعات ، ضروری به نظر آيد.

منبع : http://www.aliparvaresh.com/Articles/TheCompleteGuideToGPRS.htm
منبع : PC Magazine UK July 2002

rezadogar
25 September 2006, 11:44 AM
كلمه GPRS كه مخفف عبارت General Packet Radio Service است به تكنولوژي گفته مي شود كه
امكان تبادل ديجيتالي را با سرعت نسبتا بالا در شبكه هاي تلفن همراه امكانپذير مي سازد.
اين تكنولوژي براي اولين بار در سال 2000 ميلادي به بازار عرضه شد.
مهمترين ويژگي GPRS امكان ارسال و دريافت داده هاي ديجيتالي همزمان با مکالمه تلفني است.
در اين شبكه مي توان همزمان با مكالمه تلفني به مرور اينترنت پرداخته يا نامه هاي الكترونيكي ارسال كرد.
در هسته اصلي GPRS، همچنان از تكنولوژي سويچينگ GSM استفاده مي شود اما
با افزايش تعداد كانال هاي ارتباطي، امكان انتقال داده ها با سرعت بيشتر فراهم شده است.
در GPRS مي توان همزمان از بيش از يك كانال ارتباطي براي مكالمه و انتقال داده، استفاده كرد.
براي اينكه بتوانيد از امكاناتGPRS استفاده كنيد لازم است اپراتور موبايل آن را ارائه كرده و در عين حال
گوشي مجهز به قابليت استفاده از GPRS در اختيار داشته باشيد.
گوشي ها بر اساس قابليت استفاده از تعداد كانال در اين شبكه به انواع زير تقسيم مي شوند.
نوع 1+2، كه از دو كانال براي دريافت و يك كانال براي ارسال استفاده مي كند
نوع 1+3، كه از سه كانال براي دريافت و يك كانال براي ارسال استفاده مي كند
نوع 1+4، كه از چهار كانال براي دريافت و يك كانال براي ارسال استفاده مي كند
لازم به ذکر است که سرعت تبادل در هر يك از كانال هاي شبكه GPRS برابر 13.4kbps است.
در شبكه GPRS محاسبه هزينه ارتباط نه بر مبناي زمان ارتباط بلكه بر اساس مقدار اطلاعات تبادل شده،
صورت مي گيرد بنابراين گوشي مي تواند هميشه به شبكه مرتبط باشد.
تكنولوژي GPRS حد فاصل بين GSM و نسل سوم ارتباطات (3G) است و آن را 2.5G مي نامند.

منبع:
http://technodig.com/?fn=term(25)&brand=0&keyword=GPRS

sahra2064
1 October 2006, 06:11 PM
آیا در ایران فعال است؟اگر نه ایا به فعال شدنش نزدیکیم؟

ATOS
2 October 2006, 12:42 AM
آیا در ایران فعال است؟اگر نه ایا به فعال شدنش نزدیکیم؟
نه:icon_razz
بزودی در نقاطی از تهران بصورت آزمایشی راه اندازی خواهد شد:icon_cool

aghdam
22 February 2007, 05:07 PM
سلام دوستان
من برای استفاده از اینترنت روی گوشی موبایل هفته پیش یه ایرانسل گرفتم و بعد از چند بار پر کردن فرم درخواست تست اون رو امروز بعد از ظهر برام فعال کردن
ولی باید تنظیمات لازمه رو روی گوشی انجام داد تا تونست آینده تمام دستورات براتون روی گوشی ارسال می شه از طریق اس ام اس
من هم خواستم اینجا از دوستان کمک بگیریم اگر کسی بلده که این تنظیمات رو باید چگونه انجام داد و یا این اس ام اس براش اومده بقیه دوستان رو هم بی نصیب نگذاره و به اونها هم یاد بده.
با تشکر و تقدیم احترام

smail
22 February 2007, 05:10 PM
http://irancell.ir/Layer2/?id=73

aghdam
22 February 2007, 05:45 PM
دوست عزیز از اینکه به موضوع علاقمند شدید و می خواهید کمک کنید ممنونم
ولی این صفحه رو هم من و هم فکر کنم اغلب مشترکین ایرانسل دیده باشن
چیزی در خصوص تنظیمات نداده فقط معرفی هستش

am!n
22 February 2007, 09:05 PM
محمد رضا جان gprs ایرانسل از 10 اسفند وصل میشه و نیاز به تنظیمات خاصی نداره....

aghdam
22 February 2007, 09:26 PM

محمد رضا جان gprs ایرانسل از 10 اسفند وصل میشه و نیاز به تنظیمات خاصی نداره....

امین جان خوش اومدی
ولی من تو طرح آزمایشی هستم و برا من فعال شده

Moein273
22 February 2007, 09:31 PM
شما گوشیتون رو بفرمایید تنظیمات رو میگم بهتون البته فرق چندانی ندارن با هم

aghdam
22 February 2007, 09:43 PM
شما گوشیتون رو بفرمایید تنظیمات رو میگم بهتون البته فرق چندانی ندارن با هم
ماله من جمین هستش ولی فکر نکنم زیاد فرق کنه تنظیمات کلیش

Moein273
22 February 2007, 09:52 PM
ماله من جمین هستش ولی فکر نکنم زیاد فرق کنه تنظیمات کلیش
خوب کافیه Access Point Name رو به نام GPRS قرار بدید و یوزر نیم و پسورد هم نمیخواد ( اگر گوشیتون تنظیم برای Authentication type داره اون رو روی Off بذارید )

IP Address و اینها رو هم چیزی احتیج به تایپ نیست اگر شماره تماس هم احتیاج بود کافیه *99# رو بزنید ( ستاره اول باشه )

بعد از اینکه کل این مراحل رو رفتید گوشی رو خاموش کنید و دوباره روشن کنید الان باید به اینترنت دسترسی داشته باشید

aghdam
23 February 2007, 07:57 PM
خوب کافیه Access Point Name رو به نام GPRS قرار بدید و یوزر نیم و پسورد هم نمیخواد ( اگر گوشیتون تنظیم برای Authentication type داره اون رو روی Off بذارید )

IP Address و اینها رو هم چیزی احتیج به تایپ نیست اگر شماره تماس هم احتیاج بود کافیه *99# رو بزنید ( ستاره اول باشه )

بعد از اینکه کل این مراحل رو رفتید گوشی رو خاموش کنید و دوباره روشن کنید الان باید به اینترنت دسترسی داشته باشید
معین جان از توجه و راهنماییتون ممنونم
من هم تمام مراحل بالا رو بجر Authentication type که اصلا Off نداره انجام داده بودم و اون رو روی pop گذاشته بودم
الا ایها الحال اشکال از اون طرف بود و پیغام مودم جواب نمی دهد می داد ولی شب درست شد ولی سرعتش خیلی پایین بود از امروز صبح سرعتش فوق العاده رفته بود بالا ولی الان دوباره قطع شد.
بالاخره اینکه سایر دوستان هم با این مواردی که معین جان فرمودن می تونن از gprs استفاده کنن.

ممنون و متشکر

am!n
23 February 2007, 09:38 PM
اقدم جان چجوری؟می صرفه برای اینترنتش یکی بخرم؟؟؟

Moein273
24 February 2007, 02:21 AM
اقدم جان چجوری؟می صرفه برای اینترنتش یکی بخرم؟؟؟
دیگه با داشتن Gprs اون نمیشه به راحتی ازش گذشت من یکی گرفتم و در کنار این خط 912 ازش برای اینترنت استفاده میکنم:icon_surp

lover
24 February 2007, 02:55 AM
منم گرفتم معیین جان اما سرعتش 10k هست ظاهرا که در بعضی از مواقع خیلی کمتر هستش من تست skype را هم کردم صدای طرف مقابل خوب بود اما اون طرف میگفت صدات بد هست باید دید پهنای باند ایرانسل چقدر هست

در مورد تنظیمات هم چیزه خواصی نمیخواهد فقط باید در Settings >>>Connections رفته و گزینه connections را انتخاب کنید Add new modem connection رو بزنید و در select a modem از Cellular Line (GPRS) را انتخاب کنید جای بقیه گزینه های user name , pass و ... راخالی بگزارید
در تنظیمات GPRS که در همانSettings >>>Connections هست گزینه PAP authentication را تیک بزنید

حالا کافیه دیگه وصل بشوید و لذت ببرید

aghdam
24 February 2007, 11:18 AM
فرشید جان سلام
چه خبرا آقا نیستین؟
امین جان شما چطوری؟
البته منم ایرانسل رو فقط به خاطر اینترنتش گرفتم
سرعتش برای من اون بالا شرح دادم که چطور بود
الانم که کلا قطع هستش
فرشید جان در مورد اسکایپ برای من که اصلا راضی کننده نبود و صدا خیلی دیر می رسید و در کل نمی شد ازش استفاده کرد. تاخیری در حد 20 ثانیه داشت.
در مورد اون مطلب که دو تا سیم کارت و بشه روی جمین استفاده کرد هم اگر به نتیجه رسیدی یه ندایی بده ما هم یه کاری بکنیم
تصمیم داشتم از اون توسیم ها بخرم که دو تا سیم کارت رو می برن و ...
پس منتظر جواب شما می شم

lover
24 February 2007, 12:01 PM
فرشید جان سلام
چه خبرا آقا نیستین؟
امین جان شما چطوری؟
البته منم ایرانسل رو فقط به خاطر اینترنتش گرفتم
سرعتش برای من اون بالا شرح دادم که چطور بود
الانم که کلا قطع هستش
فرشید جان در مورد اسکایپ برای من که اصلا راضی کننده نبود و صدا خیلی دیر می رسید و در کل نمی شد ازش استفاده کرد. تاخیری در حد 20 ثانیه داشت.
در مورد اون مطلب که دو تا سیم کارت و بشه روی جمین استفاده کرد هم اگر به نتیجه رسیدی یه ندایی بده ما هم یه کاری بکنیم
تصمیم داشتم از اون توسیم ها بخرم که دو تا سیم کارت رو می برن و ...
پس منتظر جواب شما می شم
رضا جان من به شما ارادت دارم خودتون میدونید. در مورد اون سیم کارت dual گفتم که با ایرانسل کارنکرد اما 0192 و تالیا باهاش کار میکنه خبر اون یکی ها رو هم بهتون میدهم

mohammad51
24 February 2007, 03:00 PM
من هم خریدار ی کردم اولش فقط یکی دو صفحه باز کرد
وبعدش قطع شد حالا اگر بخواد این طوری باشه که مشکله البته من فکر کنم ایرانسل با این کارش با یک تیر دو نشون میزنه 1 هم تست اینترنت انجام میده وهم اینکه مشتری برای خودش جمع میکنه البته برای ما که بد نشده:icon_sad:
موفق وپیروز باشید:icon_cool

sargis
24 February 2007, 11:37 PM
دیگه با داشتن Gprs اون نمیشه به راحتی ازش گذشت من یکی گرفتم و در کنار این خط 912 ازش برای اینترنت استفاده میکنم:icon_surp
در کنارش یعنی دایورت یا دوال سیم؟:icon_idea

viva
25 February 2007, 03:54 PM
سونی اریکسون
مسیر زیر را دنبال کنید :
منو > تنظیمات > اتصال > اشتراک های دیتا > اشتراک جدید
سپس یک اسم وارد کنید ، مثلا Irancell ؛ سپس برروی دکمه ادامه کلید کنید ، GPRS رو انتخاب کنید و در صفحه جدید GPRS APN رو با کلمه gprs مقداردهی کنید . دکمه ذخیره (Save) را زده و به صفحه اشتراک های دیتا برگردید ، حالا اسم کانکشنی را که ساختید پیدا کرده و آن را انتخاب کنید (دایره کناری آن توپر شود).
دوباره به تنظیمات > اتصال برگردید و این دفعه تنظیمات اینترنت رو انتخاب کنید ، گزینه تنظیم جدید را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جدید شوید ، نامی برای تنظیم انتخاب کرده ، ok کنید و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکی را انتخاب کنید که قبلا ساختید در اینجا Irancell می باشد ، دکمه ذخیره را انتخاب کنید و به صفحه تنظیمات اینترنت برگردید ، سپس همان تنظیمی را انتخاب کنید که در بخش قبل ساختید (دایره کناری تنظیم باید توپر شود).
حالا به منوی اصلی برگشته و گزینه اینترنت (شکل کره زمین) رو انتخاب کنید منتظر بمانید تا اتصال صورت گیرد.
برای وارد کردن آدرس دکمه "بیشتر (More)" را زده و سپس گزینه "وارد کردن آدرس (Enter URL)" را انتخاب کنید !!!!

نوکیا سری 60 و بالاتر
مسیر زیر را دنبال کنید :
Tools > Setting > Coonections > Access Points > New Access Point
و سپس مقادیر زیر را وارد کنید :
Connection Name : Irancell
Username & password : خالی
Access Point Name : gprs
Authentication type : Normal
برنامه مرورگر را بازکنید، اکنون از شما سوال میشود که آیا میخواهید که به اینترنت وصل شوید یا نه ؟ شما Yes رو بزنید !

Motorola
مسیر زیر رو دنبال کنید :
Menu > WebAccess >Web Sessions > *----* >New
منظور از *----* فشردن دکمه منو هستش
سپس مقادیر زیر رو وارد کنید :
Name : Irancell
Homapage : هر چیزی ، مثلا http://google.com
GPRS APN : gprs
بقیه مقادیر رو دستکاری نکنید !!!
سپس دکمه Done زده و به فهرست اتصالات برگردید سپس Irancell رو پیدا کرده و دکمه Launch رو بزنید و منتظر بمانید تا صفحه پیش فرض باز شود.
برای وارد کردن آدرس دکمه منو را فشارداده و گزینه Go to URL را انتخاب کنید و سپس آدرس را وارد کرده و OK کنید.

متن بالا از
http://forum.digitaliran.net/showthread.php?tid=813&pid=3646#pid3646 بود.

رصورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، می توانید از تاریخ 10 اسفند با شماره گیری [YES/OK] #5*3*130* این اطلاعات را دریافت نمایید.

اگر از دیتا کارت (PCMCIA) برای اتصال لپ تاپ خود استفاده می کنید، هنگام نصب کارت یا تنظیم اتصال به شبکه این اطلاعات را وارد کنید (*اسامی اطلاعات زیر ممکن است برای مدل های مختلف کارت متفاوت باشد):

Connection Name: Irancell

APN (Access Point Name): mtnirancell

Dial Number (if requested): *99#

این سرویس برای کلیه مشترکین ایرانسل (اعم از پیش پرداخت یا پرداخت ماهیانه) که گوشی با قابلیت GPRS دارند، موجود می باشد.

س از اینکه از تنظیمات گوشی خود مطمئن شدید و علامت اتصال به شبکه GPRS (یک علامت G یا یک مثلث برعکس در کنار علامت آنتن) بر روی صفحه تلفن همراه شما ظاهر شد، می توانید با انتخاب مرورگر (WAP/ Web browser) در منوی گوشی خود و سپس وارد کردن آدرس اینترنتی (URL) به شبکه جهانی اینترنت دسترسی پیدا کنید.

این مرورگر (browser) در اغلب گوشی ها با علامت "کره زمین" نشان داده شده است.

اگر نوکیا دارید با کابل یا بولوتوس به کامپیوتر وصل کنید بعدش با پی سی سوییت و از اونجا اینترنت کانکشن رو کیلیک کنید بعد تنظیمات دستی انجام بدید و وصل شدید به اینترنت.
همون کاری که من کردم.
برای نوکیا پیسی سوییت راحتره.

viva
26 February 2007, 10:09 AM
این مطالبی که نوشتم برای تنظیم دستی بود ولی اگر نتونستین تنظیم کنید باید صبر کنیدتا اس ام اس ایرانسل رو دریافت کنید بعدش حتما اون رو ذخیره کنید بعد از اون دوباره یک اس ام اس تایید براتون ارسال میشه اون وقت اینترنت شما حتما فعال شده.

اگر نتونستین اون رو ذخیره کنید می توانید از تاریخ 10 اسفند با شماره گیری [YES/OK] #5*3*130* این اطلاعات را دریافت نمایید.

tower-crane
26 February 2007, 06:37 PM
منم به خاطر اینترنتش گرفتم ولی هرچه سعی میکنم متاسفانه وصل نمیشه!
تا حالا یک بار هم نتونستم استفاده کنم در حالی که حرف G رو نشون میده.
با چندین گوشی هم تست کردم نشد.
احتمال این هست که در تبریز هنوز وصل نشده باشه ؟

mohammad51
26 February 2007, 07:14 PM
منم به خاطر اینترنتش گرفتم ولی هرچه سعی میکنم متاسفانه وصل نمیشه!
تا حالا یک بار هم نتونستم استفاده کنم در حالی که حرف G رو نشون میده.
با چندین گوشی هم تست کردم نشد.
احتمال این هست که در تبریز هنوز وصل نشده باشه ؟

دوست عزیز هنوز همه درحال تست هستن وهنوز هم 100% وصل نشده تازه شما باید صبر کنید که یک smsبه شما برسه که فکر میکنم نرسیده بعد از اون میتونی ازش استفاده بهینه ببری:icon_cool

موفق وپیروز باشی

shahrokh_al
26 February 2007, 11:46 PM
دوستان یه سوال:

من با سونی اریکسون که تست کردم توی سایت یاهو نمیره و میگه فیلتره ولی با ppc رفت. دلیلش رو میدونید؟

mohammad51
27 February 2007, 03:11 PM
دوستان یه سوال:

من با سونی اریکسون که تست کردم توی سایت یاهو نمیره و میگه فیلتره ولی با ppc رفت. دلیلش رو میدونید؟

من با پاکت کار کردم مشکل نداشت با نوکیا هم همین طور ولی فکر کنم شما تو تنظیماتت مشکل داری دوست عزیز:icon_cool

tazmani
28 February 2007, 01:41 AM
ممنون از راهنمایی اساتید بخصوص viva گرامی.
با راهنمایی های ارائه شده اینترنت گوش من فعال شده (i-mate SP3 ) ولی mms هنوز کار نمیکنه. این هم راه حل داره ؟

lover
28 February 2007, 01:18 PM
من تعرفه درستی از قیمت GPRS پیدا نکردم هنوز! بر حسب کیلو بایت ظاهرا پول میگیره اما قیمتش رو نمیدونم تو سایتشون هم چیزی نگفتند جز :

تعرفه GPRS
بطور کلی حجم داده ها براساس بایت سنجیده می شود. همانطور که می دانید، حدوداً به هر 1000 بایت یک کیلوبایت (KB) و به هر 1000 کیلوبایت یک مگابایت (MB) می گویند. شما به آسانی می توانید در هرلحظه هزینه های خود را محاسبه کنید. کافی است تا تعداد بایت هایی که ارسال یا دریافت کرده اید را در تعرفه ضرب کنید.

لطفاً به خاطر داشته باشید که کارکرد دیتای شما شامل کلیه اطلاعاتی خواهد بود که توسط خود شما یا به صورت خودکار از گوشی، رایانه دستی یا لپ تاپ شما ارسال و یا دریافت می گردد.

Tu_Pac
28 February 2007, 01:49 PM
بچه ها من با N73 کانکت شدم ولی با P910 نمیشه و تنظیمات مختلف رو تست کردم ولی نشد .
کسی تست کرده؟

aghdam
28 February 2007, 01:50 PM
من تعرفه درستی از قیمت GPRS پیدا نکردم هنوز! بر حسب کیلو بایت ظاهرا پول میگیره اما قیمتش رو نمیدونم تو سایتشون هم چیزی نگفتند جز :
گفتن تا 15 فروردین رایگان هستش و اون موقع تعرفه رو میگن که چقدره
راستی اسم تاپیک تنظیمات برا gprs هستش برا همین من یه تاپیک با عنوان امکانات و نحوه تنظیمات ایرانسل ایجاد می کنم که در مورد بقیه موارد مثل فاکس و ... اونجا تبادل نظر بشه (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=30897)

aghdam
28 February 2007, 01:55 PM
سلام دوستان
پدر مورد تمام امکانات از قبیل فاکس و نمایش ندادن شماره و ... و حتی کدهای ایرانسل اینجا مطلب بگذارن تا همه استفاده کنن
اولین کد رو هم که همه فکر کنم می دونن #140* هستش که برای طرح پیش پرداخت مانده رو اعلام می کنه (موجودی یا بالانس)

kima
28 February 2007, 07:53 PM
مثدار مصرف را در سیستم های قبضی چطور میشه دید ؟

lover
28 February 2007, 08:11 PM
مثدار مصرف را در سیستم های قبضی چطور میشه دید ؟
با سرويس "كنترل حساب اينترنتي" (E-care) از طريق اينترنت به سادگي مي توانيد:
صورت حسابتان را مشاهده و دريافت نماييد، سرويس هاي ارزش افزوده را براي حساب خود فعال يا غير فعال كنيد، تغيير تعرفه انجام دهيد، مانده حساب فعلي، مبلغ آخرين پرداخت و تاريخ آنرا مشاهده نماييد، صورت حساب تفكيكي درخواست كنيد، و...
براي ثبت نام كنترل حساب اينترنتي...

فقط كافي است يك پيام كوتاه (SMS) با متن (E-care) به شماره 130 ارسال كنيد! همين! همچنين مي‌توانيد با سرويس خدمات مشتركين ما با شماره 130 (از خط ايرانسل) و يا 0935130000 (از سایر خطوط) تماس گرفته و اين سرويس را درخواست كنيد. در زمان ثبت نام نيز مي توانيد براي اين سرويس درخواست نمایید.
بعد از ارسال درخواست ثبت نام برای سرویس کنترل حساب اینترنتی، به هر یک از روش هاي فوق، "نام كاربر" و "رمز ورود" شما از طريق پيام كوتاه ظرف 24 ساعت برايتان ارسال مي شود.

(http://irancell.ir/Layer2/?id=51)اطلاعات بیشتر
(http://irancell.ir/Layer2/?id=51)

limit
28 February 2007, 11:51 PM
از دوستان کسی تنظیمات لازم برای GPRS برای گوشی p990 رو از خطوط ایرانسل رو میدونه چون تنظیماتش فرق میکنه با گوشی های جاوا .....

limit
28 February 2007, 11:53 PM
از دوستان کسی تنظیمات لازم برای GPRS برای گوشی p990 رو از خطوط ایرانسل رو میدونه چون تنظیماتش فرق میکنه با گوشی های جاوا .....

d@nial
1 March 2007, 12:23 AM
تنظیمات m600 رو میگم، احتمالا مثل هم دیگه هستن

تو کنترل پنل، تو قسمت connection و تو قسمت Internet account
یه اکانت جدید با حالت Data ایجاد کنید
address رو هم بزارید gprs ، ذخیره کنید
و تو group اینترنت هم اضافش کنید!

mohammad51
1 March 2007, 12:26 AM

شما لطف كن فردا يك تماسي با 09351300000بگير اونها كمكت ميكنن:icon_cool

چشم عسلي
1 March 2007, 09:18 AM
دوستان من دیروز یک خط ایرانسل اعتباری گرفتم تا در کنار 0913 ازش استفاده کنم فقط واسه gps
با تنظیماتی که شما گفتید به راحتی وصل شدم ولی چند تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید

-1 تا کی gprs مجانیه ؟
2- راحی هست که از اینترنت گوشی توی سیستم استفاده کرد (( گوشی من jamin )) یعنی با گوشی به اینترنت وصل بشم ولی با سیستم باهاش کار کنم ؟

3- این سوال من هیچ ربطی به این تاپیک نداره اما خواهش می کنم جواب اینم بدید
من با این سیم کارت نمی تونم اس ام اس بفرستم با اینکه تنظیماتشم طبق دفترچه درسته چی کار باید بکنم فقط اس ام اس دریافت میکنه من اصفهان هستم ممنونم

viva
1 March 2007, 10:50 AM
mms هنوز فعال نشده

mohammad51
1 March 2007, 02:34 PM
دوستان من دیروز یک خط ایرانسل اعتباری گرفتم تا در کنار 0913 ازش استفاده کنم فقط واسه gps
با تنظیماتی که شما گفتید به راحتی وصل شدم ولی چند تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید

-1 تا کی gprs مجانیه ؟
2- راحی هست که از اینترنت گوشی توی سیستم استفاده کرد (( گوشی من jamin )) یعنی با گوشی به اینترنت وصل بشم ولی با سیستم باهاش کار کنم ؟

3- این سوال من هیچ ربطی به این تاپیک نداره اما خواهش می کنم جواب اینم بدید
من با این سیم کارت نمی تونم اس ام اس بفرستم با اینکه تنظیماتشم طبق دفترچه درسته چی کار باید بکنم فقط اس ام اس دریافت میکنه من اصفهان هستم ممنونم

جواب سئوال اولت تا 15 فروردین

2-فکر نمیکنم بشه همچنین کاری انجام داد

3- اگر تمام تنظیمات رو انجام دادی وباز هم مشکل داره باید یا خدمات ایرانسل 09351300000 تماس بگیر تا مشکلت حل بشه

یاحق:icon_cool

mohammad51
1 March 2007, 02:37 PM
mms هنوز فعال نشده

دوست عزیز اول باید gprsراه بیفته تا بعد mmsراه بیفته چون که برای این که gprsپیش زمینه mms است یا حق موفق باشید:icon_cool

mahdyshr
1 March 2007, 03:03 PM
کسی از دوستان تو شیراز امتحان کرده جواب می ده؟

canor
1 March 2007, 03:31 PM
هر کجا خط های ایرانسل آنتن بده gprs هم وصل هست . وقتی شبکه تحت gprs هست برای برخی گوشیها یک علامت G بالای صفحه نمایش هست و برای برخی دیگر یک مثلث تو پر در بالای خط آنتن گوشی هست که حتما باید داخل این مثلث پر باشد . برای اینکه اینترنت سرعت بالایی داشته باشه گوشی حتما باید فول آنتن باشه و اگر میزان سیگنال دریافتی ضعیف باشه ممکنه اصلا وصل نشه .

lover
2 March 2007, 01:08 AM
راحی هست که از اینترنت گوشی توی سیستم استفاده کرد (( گوشی من jamin )) یعنی با گوشی به اینترنت وصل بشم ولی با سیستم باهاش کار کنم ؟

بله میشه این کار رو بکنید باید به Programs و Modem Link بروید در آنجا نوع وصل شدن به کامپیوتر که هم از پرت اینفرارد و هم USB میتونه باشه را انتخاب و در صورتی که تنظیمات GPRS درست باشد Access Point Name: نیز GPRS خواهد بود سپس Activate را بزنید

اما سرعت اینترنت اینقدر کم هست که فکر نکنم کاربردی در ایران داشته باشد

lover
2 March 2007, 01:14 AM
در منطقه 3 علامت G امروز تبدیل به E شده بود و باز وصل میشدش اما در غرب تهران همان G میشدش !!!!!

samuraii40
2 March 2007, 03:57 PM
منظور از E همون edge هستش؟

چشم عسلي
2 March 2007, 11:01 PM
بله میشه این کار رو بکنید باید به Programs و Modem Link بروید در آنجا نوع وصل شدن به کامپیوتر که هم از پرت اینفرارد و هم USB میتونه باشه را انتخاب و در صورتی که تنظیمات GPRS درست باشد Access Point Name: نیز GPRS خواهد بود سپس Activate را بزنید

اما سرعت اینترنت اینقدر کم هست که فکر نکنم کاربردی در ایران داشته باشد

من تمام مراحل فوق را با موفقیت رفتم سیستم از من درخواست نصب مودم ppc را کرد مودم را هم نصب کردم حالا باید چکاری انجام بدم هر نوع Connections می سازم بازم موفق به اتصال به اینترنت gprs در کامپیوتر نمیشم میشه لطف کنید مراحل دقیق این کارا بگید

خیلی ممنون

lover
3 March 2007, 12:07 AM
من تمام مراحل فوق را با موفقیت رفتم سیستم از من درخواست نصب مودم ppc را کرد مودم را هم نصب کردم حالا باید چکاری انجام بدم هر نوع Connections می سازم بازم موفق به اتصال به اینترنت gprs در کامپیوتر نمیشم میشه لطف کنید مراحل دقیق این کارا بگید

خیلی ممنون
اول باید پاکت پی سی وصل بشود و یک کمی هم تنظیمات در پی سی باید انجام دهید و modem را بشناسونیدش فکر کنم یکم با ان کار کنید موفق بشوید

چشم عسلي
3 March 2007, 01:09 AM
اول باید پاکت پی سی وصل بشود و یک کمی هم تنظیمات در پی سی باید انجام دهید و modem را بشناسونیدش فکر کنم یکم با ان کار کنید موفق بشوید

به ppc وصل شدم
من مودم را هم شناسودم
به جای یکم کلی با اون کارم کردم

نمیییییییییییییییییییییشه

میشه دقیق بگید باید چیکار کنم اگه ممکنه مراحل دقیقش را بگید فکر کنم خیلی ها این مطلب به دردشون بخوره به خصوص برای اتصال به لب تاپ

ممنون منتظرم توضیحات کاملتون هستم

lover
3 March 2007, 02:02 AM
به ppc وصل شدم
من مودم را هم شناسودم
به جای یکم کلی با اون کارم کردم

نمیییییییییییییییییییییشه

میشه دقیق بگید باید چیکار کنم اگه ممکنه مراحل دقیقش را بگید فکر کنم خیلی ها این مطلب به دردشون بخوره به خصوص برای اتصال به لب تاپ

ممنون منتظرم توضیحات کاملتون هستم
در پاکت پی سی Start > Accessories > Modem-link > Activate > On.
و در کامپبوتر بطور کلی بصورت زیر تنظیمات میباشد احتمالا باید برای GPRS ایرانسل شماره ای که Dial up میکند *99# میباشد و Username و Password را باید خالی بگزارید
Network Connections سپس New Network Connection Wizard.

Network Connection Type: Connect to the Internet
Getting Ready: Set up My Connection
Internet Connection: Manually connect using a dial-up modem
Select a Device: Smartphone wireless USB Modem
Connection Name: Type a connection name.
Number to Dial: ***
Connection Availability: Anyone's Use
User Name: ****)به اینجا (http://www.htcwiki.com/page/Use+my+MDA+as+a+Modem) هم یک نگاهی بندازید بد نیست یک مثال دیگر هست

viva
3 March 2007, 10:51 AM
دوست عزیز اول باید gprsراه بیفته تا بعد mmsراه بیفته چون که برای این که gprsپیش زمینه mms است یا حق موفق باشید:icon_cool

برای من 11 روزه که جی پی آر اسم راه افتاده و موقع نوشتن همه اون پست ها برای همه اون افراد هم راه افتاده بود .پس من یه چیزی میدونستم که نوشتم!

viva
3 March 2007, 12:16 PM
قابل توجه دارندگان توکیا سری N برای تنظیم کردن MMS و GPRS مراحل زیر را برید
Tools==>Settings==>Connetction==>Access Points
در قسما Access Point دکمه options را بزنید نوشته New Access Point بعد رو Use default Settings برید بعد قسمتی میاد که باید Connetcion بسازید بشکل زیر

Connection name: Irancell-GPRS
Access point name: mtnirancell
Authentication : Normal
Homepage : http://google.com
بعد تو همون قسمت Connection دکمه Options را بزنید و به Advance Settings بروید
و در فسمت Proxy serv.address عدد 10.131.26.138
و در قسمت proxy port number عدد 8080 را وارد کنید و برای تنظیم MMS یه Connection به همین صورت درست می کنید ولی این بار بجای Irancell-GPRS می نویسید Irancell-MMS و در قسمتی که آدرس Homepage می خواد
http://mms:8002 را وارد کنید

و پایین Access points نوشته packed data و در این قسمت دو گرینه داره که اولی packet data conn نوشته که اگر When available یاشه همیشه فعاله و اگر When needed در صورتی که بخوایین MMS یا GPRS علامت G یا دو مثلث بر عکس میاد و قسمت بعد packet data conn گزینه Access pint نوشته که تو این فیلد Irancell بنویسید
با تشکر از netlcom.

lover
3 March 2007, 12:25 PM
با سپاس از جناب VIVA
دوستان با مراجعه به تارنمای http://irancell.ir/Layer2/?id=72 میتوانند تنظیمات GPRS و MMS را مشاهده بفرمایید

viva
3 March 2007, 12:38 PM
بله همون طور که دوستمون نوشتن تنظیمات رو ایرانسل تو سایتش جدیدا نوشته
ولی
اون تنظیماتی که من نوشته بودم برای سری N است.

lover
3 March 2007, 01:02 PM
ظاهرا در حال حاضر تنظیمات را با *130*3*5# نمیفرستد به طور manual هم وارد کردم اما انگار هنوز سیستم mms برای همه گوشی ها فعال نشده احتمالا تا اخر هفته برای همگی فعال بشود

mohammad51
3 March 2007, 02:52 PM
من فکر کنم تا وقتی که gprsدر تمام خطوط ایرانسل فعال نشده باشه این مشکل وجود داره چون پیش نیاز mmsهمون gprsهست که داره کامل میشه

یاحق

aghdam
3 March 2007, 04:29 PM
برا من دیروز یه mms اومد که یه آدرس اینترنتی داشت
ولی الان دو mms اومده مه داره دانلود می کنه

aghdam
3 March 2007, 06:15 PM
آقا فرشید چه خبر
این تنظیمات mms رو برای جمین می گین که چی رو کجا باید وارد کرد ؟
من الان چند باره که این کار رو کردم و الان نشون می د که 2 تا mms اومده ولی دانلودش نمی کنه و ارور میده
ممنون

lover
3 March 2007, 06:24 PM
رضا جان من هم فعلا مثل شما هستم هیچ فرجی نشده!!! برای من حتی MMS هم نیامده!!!!؟؟؟

shahrokh_al
3 March 2007, 07:27 PM
دوستان تنظمیات mms برای من اومد منتها اگه بخوام از یه گوشی دیگه استفاده کنم باید چه کار کنم؟

aghdam
3 March 2007, 09:17 PM
دوستان تنظمیات mms برای من اومد منتها اگه بخوام از یه گوشی دیگه استفاده کنم باید چه کار کنم؟
اولا حتما تا اون موقع تمام تنظیمات دستمون میاد که باید چی کار کنیم
ثانیا اون موقع می تونین دوباره در خواست بدین و براتون بفرستن

soheil_666
4 March 2007, 03:49 AM
من رو ببخشید در مورد اشتباهی که بالا صورت گرفته ! تا اومدم درستش کنم 20 دقیقه ادیتمون تموم شد !!! واقعا که !
متن درست :
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

این هم همون چیزی که فکر کنم خیلی وقت که منتظرش بودین.

http://mhsea.persiangig.com/MTN%20Irancell%20-%20Setting%20%5BMHSEA%5D.jpg

این تنظیمات مخصوص گوشیهای نوکیا نوشته شده !

(قابل توجه نوکیا داران عزیز ایرانسل فعلا سرویس هارو برای گوشی های نوکیا فعال کرده) :icon_evil :icon_cool

اما روش ! GPRS

مسیر زیر رو دنبال کنید :

Menu --> Setting --> Connection --> Access pionts --> Option --> New access poiny --> Use default setting

خوب حالا هرچی توی این قسمت لازم داره که پر بشه از لیست بالا نگاه کنید و وارد گوشی کنید.
وقتی تمامی آیتم ها رو پر کردین توی همون صفحه Option رو زده و Advanced setting رو انتخاب کنید این قسمت مال نوکیا هایی است که سیستم عامل دارن! بعد به آیتم Proxy serv. address رفته و آی پی که بالا تعریف شده (10.131.26.138) رو وارد کنید و در آیتم Proxy port number پورتی که بالا تعریف شده رو بزنید (8080)

روش ! MMS

این عملیات برای استفاده از سرویس GPRS بود برای استفاده از MMS تمامی مراحل بالا رو دوباره تکرار کنید و این بار فیلد هارو از لیست MMS پر کنید بعلاوه این که تنظیمات زیر رو هم باید برای در قسمت Messaging انجام بدید.

مسیر زیر رو دنبال کنید :

Menu --> Messaging --> Option --> Setting --> Multimedia message
--------------------------------------------
Image size: Large
MMS Creation mod: Guided
Access point in use: Irancell-MMS
Recept. in home net.: Automatic
Reception if roaming: Automatic
Allo anon. messages: Yes
Receive adverts: Yes
Receive report: Yes
Deny report sending: No
Message validity: Maximum time
--------------------------------------------
(فقط مدل های Symbian Base نوکیا ! )

چند عدد نکته که فکر کردم بد نباشه بگم: (فقط مدل های Symbian Base نوکیا ! )

1- مسیر زیر رو دنبال کنید :

Menu --> Setting --> Connection --> Packet data -->Packet data conn.

گزینه When Needed رو به When available تغییر بدید.
تا همیشه متوجه بشید که کجا GPRS وسله کجا رو Hold هستش و کجا فعال نیست
این هارو از لوگویی زیر آنتن نشون میده البته بعد از انجام این عملیات.

2- مسیر زیر رو دنبال کنید :

Menu --> Setting --> Network --> Cell info desplay

گزینه off رو به on تغییر بدید.

تا در صفحه اصلی گوشیتون نام BTS منطقه ای که در آن قرار دارید و از اون آنتن میگیرید رو ببنید.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم همه باهم از این سرویس لذت ببریم :icon_excl :icon_surp

در ضمن حق این نوشته هم کاملا محفوظ ٍ !!!
Copyright - MHSEA ~ 2007

viva
5 March 2007, 09:13 AM
خوب دیروز هم برای خیلی ها اس ام اس تنظیمات ام ام اس اومد.
من که چند تا فرستادم تا مجانی هستش خیلی خوبه .

aghdam
6 March 2007, 12:28 PM
دوسانی که پاکت پی سی دارن تونستن mms بگیرن و ارسال کنن؟

من موفق شدم
اگر لازمه توضیح بدم

shahrokh_al
6 March 2007, 01:14 PM
دوسانی که پاکت پی سی دارن تونستن mms بگیرن و ارسال کنن؟

من موفق شدم
اگر لازمه توضیح بدم

دوست عزیز اگع لطف کنید و توشیح بدید ممنون میشم! چون من نتونستم

pejikhan
6 March 2007, 06:50 PM
سلام لطفا نحوه تنظیم p910 را بگید

sargis
6 March 2007, 10:28 PM
من با نوکیا mms میفرستم ولی یه لینک میره واسه طرف!!

sepanta
7 March 2007, 03:00 AM
دوستان عزیز ممکنه راهنمایی کنید تا بتونم P910 سونی اریکسون رو واسه سرویس GPRS فعال کنم؟؟؟
آخه زمین تا آسمون با بقیه تنظیمات گوشیها فرق میکنه

aghdam
7 March 2007, 12:26 PM
دوستان از تاخیری که کردم عذر خواهی می کنم

تمام تنظیمات لازم gprs برای ویندوز موبایل ها:

start> settings> connections> connections

در قسمت my isp
add a new modem connection
enter name for the connection: irancell-gprs
select a modem : cellular line (gprs)
next
access point name : mtnirancell
next
username: خالی
password : خالی
domain خالی
finish

برای تنظیم mms
start> settings> connections? connections
در قسمت my work network
add a new connections
enter a name for the connection: irancell-mms
select a modem: cellular line (gprs)
next
access point name: mtnirancell
next
domain خالی
finish

و بعد تو همون قسمت my ntwork connection
edit my proxy server
advanced
بر روی http برید و tap کنید
تو قسمت server
10.131.26.138
port: 8080
domain خالی
ok
بر روی wap برید و tap کنید
server
10.131.26.138
port: 9200
domain خالی
ok
ok
ok

حالا بایستی به قسمت mms رفته و تنظیمات اون قسمت رو هم انجام بدیم پس
start> messaging> mms
و بعد که وارد inbox شدین
menu> mms configuration> servers >new
server name : irancell-mms
gateway: 10.131.26.138
port number: 9201
server address: http://mms:8002
connect via : my work network
sending size limitation: 250 K
wap version: wap 1.2
ok
ok

تمام تنظیمات بر روی ppc شما انجام شد.
برای اطمینان بیشتر یه soft reset هم بکنید.

موفق باشین

چشم عسلي
7 March 2007, 02:35 PM

دوست عزیز خود شرکت ایرانسل اعلام کرده که mms فقط و فقط برای خود مشترکین ایرانسل ارسال می شود و برای سایر شرکت های ارتباط سیار که فاقد سرویس mms می باشند یک sms حاوی لینک دانلود mms شما ارسال می گردد

am!n
7 March 2007, 03:05 PM
اعتراف ایرانسل به اختلال اینترنتی

16 اسفند 1385 - معاون فني اپراتور دوم تلفن همراه، درباره‌ي اين كه چرا در برخي از ساعات روز امكان دسترسي به سرويس‌ اينترنت ايرانسل وجود ندارد و يا با قطع‌هاي مكرر مواجه است، گفت: اين امر ممكن است به علت ترافيك بالاي شبكه‌ و پهناي باند پايين يا قطعي‌هايي كه در آنتن‌هاي BTS ايرانسل رخ مي‌دهد و يا از ضعف پوشش‌دهي شبكه در برخي مناطق ناشي شود.

علي‌اصغر عيني‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه كه در تلاشيم همزمان با افزايش كيفيت پوشش‌دهي شبكه‌ي ايرانسل، ظرفيت سازي لازم و افزايش پهناي باند در اين زمينه را انجام دهيم تا مشتركان بتوانند با كمترين مشكلات از سرويس‌هاي اينترنت استفاده كنند، درباره‌ي چگونگي استفاده از سرويس ارزش افزوده‌ي GPRS كه امكان دسترسي به اينترنت، ارسال و دريافت ايميل را براي مشتركان ايرانسل فراهم كرده است، اظهار كرد: دسترسي به سرويس‌هاي GPRS به ترتيب براي هر يك از گوشي‌هاي تلفن همراه موجود در بازار با ارسال SMS به مشتركان اين اپراتور انجام شده است و در حال حاضر اكثر مشتركان ايرانسل به اين سرويس دسترسي دارند.

او افزود:‌ مشتركاني كه SMS برايشان ارسال شده، بايد SMS موردنظر را ذخيره كنند، پس از آن كه در گوشي مورد نظر تنظيمات لازم را به طور اتوماتيك انجام مي‌دهد، مشترك مي‌تواند از اين خدمات استفاده كند، اما برخي از مشتركان اين SMS را save نكرده‌اند كه بايد مجددا اين SMS براي آن‌ها ارسال شود كه اگر با خدمات ايرانسل تماس بگيرند و شماره‌ي خود را اعلام كنند، SMS جديدي براي آن ارسال مي‌شود.

عيني‌پور خاطر نشان كرد:‌ استفاده از خدمات GPRS است به گوشي‌هاي تلفن همراهي نياز دارد كه امكان دسترسي به اين سرويس‌ها را داشته باشد، از اين رو برخي از گوشي‌ها موجود در بازار اين امكان را ندارند.

وي درباره‌ي فيلترينگ در اينترنت ايرانسل تصريح كرد: فيلترينگ بر اساس قوانين موجود كه در ISP‌هاي كشور اعمال مي‌شود،‌ در سرويس دسترسي به اينترنت ايرانسل نيز به همان صورت است.

او درباره‌ي تعرفه‌هاي استفاده از GPRS گفت: در حال حاضر اين سرويس‌ها تا نيمه‌ي دوم فروردين ماه رايگان ارايه مي‌شود، اما آن چه مشخص است مشترك مي‌تواند در تمام ساعات ‌آنلاين و به اينترنت وصل باشد چرا كه هزينه‌اي براي اتصال به اينترنت نمي‌پردازد اما ا گر اطلاعاتي را ارسال و دريافت كند بايد هزينه‌ي آن را پرداخت كند.

او تصريح كرد: همچنين يك تعرفه‌ي اوليه بر اساس حجم اطلاعاتي كه ارسال و دريافت مي‌شود به سازمان تنظيم مقررات پيشنهاد كرده‌ايم كه پس از تاييد اعلام خواهد شد.

عيني‌پور در پايان خاطر نشان كرد: سرويس MMS (ارسال و دريافت تصوير، صوت و ديتا) نيز از روز شنبه 19 اسفندماه با ارسال SMS به مشتركان ايرانسل، براي آن‌ها فعال خواهد شد

viva
7 March 2007, 03:14 PM

دلیلش اینکه گوشی اون طرف نمیتونه به هر دلیل اون ام ام اس روبگیره لذا یک لینک اینترنت با شماره پیغام و کلمه عبور ارسال میشه که شخص به اون آدرس میره و عین او ام ام اس رو تو اینترنت میبینه.

RoSo
8 March 2007, 02:54 AM
دوستان عزیز ممکنه راهنمایی کنید تا بتونم P910 سونی اریکسون رو واسه سرویس GPRS فعال کنم؟؟؟
آخه زمین تا آسمون با بقیه تنظیمات گوشیها فرق میکنه

اگر مثل P990 باشه شاید بتونم کمکتون کنم. ولی فکر میکنم با P990 هم فرق داشته باشه !!!

viva
8 March 2007, 10:59 AM
سرویس ام ام اس این قابلیت رو هم داره که بتونید یک ام ام اس رو به یک آدرس ایمیل کنید.

جدیدترین نفر
9 March 2007, 12:27 AM
لطفا تنظیمات mms رو به طور کامل برای سونی اریکسون هم بگید
من gprs دارم و میتونم وارد اینترنت بشم ولی mms هام باز نمیشه و error میده و نمیتونم هم بفرستم
تنظیمات رو هم فکر کنم درست رفتم ولی نمیدونم مشکل چی:icon_cry:ه

A-P
10 March 2007, 07:53 PM
بالاخره با کلی بدبختی تونستم با موبایل ، کامپیوتر رو به GPRS ایرانسل وصل کنم.
و شدم ولی سرعتش فاجعه ست !
بعد از دوره آزمایشی هم میخواد اینجوری سرویس بده واقعا ؟!

pejikhan
10 March 2007, 08:50 PM
سلام دیروز برای من تنظیمات گوشیp910 رو ایرانسل فرستاد و الآن اینترنت من کار میکنه حالا دوتا سوال دارم یکی اینکه برنامه ای برای گوشی من هست که گوشیمو به یاهو مسنجر وصل کنه؟؟و دومی اینکه برنامهOpera رو گوشی من کار نمیکنه آیا باید اونو هم تنظیم کنم؟

daniel1
11 March 2007, 08:47 PM
با سلام!
اگه ممكنه كسي تنضيمات gprs براي گوشي n-gage qd اعلام كنه.با هر كدام از تنظيماتي كه گفته شد عمل كردم ولي نشد.در ضمن سرويس MMS كار ميكند.
ممنون!

mohammad51
12 March 2007, 12:42 AM
بالاخره با کلی بدبختی تونستم با موبایل ، کامپیوتر رو به GPRS ایرانسل وصل کنم.
و شدم ولی سرعتش فاجعه ست !
بعد از دوره آزمایشی هم میخواد اینجوری سرویس بده واقعا ؟!

دوست عزيز من اميدوارم كه بهتر بشه اما با اين حال هم كاچي به از هيچيه
چون خطهاي دولتي بعد از 12-13 سال هنوز هم اين كارو نميكنن:icon_cool

يا حق

kima
12 March 2007, 11:31 PM
من تنظیمات را انجام دادم
حالا میتونم واسه ام ام اس بفرستم
اما نمی تونیم بگیرم
مسخره هست نه ؟
واسه خودم که ام ام اس می فرستم رد میشه بعد یم اس ام اس میاد که آدرس داده از داخل سایت بخونش
این دیگه چه صیغه ای هست خدا داند

kima
12 March 2007, 11:42 PM
الان با خود اپراتور های ایران سل تماس گرفتم طرف کپ کرده بود
می گفت شما چرا فایلی که داخل گوشیتون دارید دوباره واسه خودتون مسج می کنید
گفتم بابا تو مشکل رو حل کن چه کاره این چیزا داری
دست آخرم گفتش که با همکاران بالا دست گزارش می کنم

sepanta
13 March 2007, 06:12 PM
سلام
اینم تنظیمات GPRS وMMS واسه گوشی P910i سونی اریکسون:
Manual Configuration and Activation for GPRS
• Start these instructions from the idle screen of the handset
• Flip open the handset
• Scroll down and tap on `Control Panel`
• Tap on the `Connections` tab
• Tap on `Internet accounts`
• Tap on `New` to create a new account
• For `Account name`, enter Irancell-GPRS
• At the `Connection type` dropdown list, select `GPRS`
• Click on the `Advanced` tab
• Checked the User name and Password checkbox
• Under `Address` enter mtnirancell
• Tap on `Done` twice
• At the `Preferred` dropdown box, select Irancell-GPRS`
• Tap on `Done`
• Tap on `WAP accounts`
• Tap on `New` to create a new wap account
• Under `Account name` enter Irancell-GPRS
• At the `Internet account` dropdown list, select `Irancell-GPRS`
• Check the `Use proxy` checkbox
• Under `Address` enter 10.131.26.138
Port:8080
• Tap on `Done`
• Tap on the `Preferred` tab
• Check the `Use WAP account` checkbox
• At the `Preferred` dropdown list, select `Irancell-GPRS`
• Tap on `Done`
• At the application menu, tap on `Internet`
• Tap on `Edit` then tap on `Preference`
• Change the `Homepage location` to Irancell-GPRS
• Tap on `Done`

Manual Configuration and Activation for MMS
• Start these instructions from the idle screen of the handset
• Flip open the handset
• Scroll down and tap on `Control panel`
• Tap on `Internet accounts`
• Tap on `New` to create a new account
• Under `Account name` enter Irancell-MMS
• Under the `Connection type` dropdown box, select `GPRS`
• Tap on `Advanced`
• Checked the User name and Password checkbox
• Under `Address` enter mtnirancell (http://mms:8002)
• Tap on `Done` three times
• Tap on `WAP accounts`
• Tap on `New` to create a new wap account
• Under `Account name` enter Irancell-MMS
• At the `Internet account` dropdown box, select `Irancell-MMS`
• Check the `Use proxy` checkbox
• Under `Address` enter 10.131.26.138
• Tap on `Done` twice
• Tap on `Messaging accounts`
• Tap on the `MMS` tab
• Under `Service center address` enter http://mms:8002
• At the `WAP account` dropdown box, select `Irancell-MMS`
• Tap on `Done`
• Handset is now configured to send MMS

Vanishing
15 March 2007, 03:50 PM
سلام من یه کانکشن از پی سی درست کردم که ارتباطش با اینفرارده میخوام به گوشی کانکت شم و از اینترنتش استفاده کنم ولی ارور میده و میگه گوشی اجازه دسترسی نمیده (ریجکت)!
کجای گوشی باید کانکشن های ورودی رو اجازه بدم؟! یا به عبارتی تعریف کنم؟
گوشی K300 اصلا امکان داره؟

ali_zzr
18 March 2007, 03:20 AM
تنظیمات Imate Sp3 رو هم بگید لطفا !!!!!!

ali_zzr
18 March 2007, 03:32 AM
تنظیمات برای Imate Sp3 رو کسی میدونه ؟؟؟ ویندوز موبایل اسمات فون 2003 هست.

aghdam
18 March 2007, 10:44 AM
سلام دوستان
ایزانسل برای گوشی های دارای ویندوز موبایل sms فعالسازی و تنظیم mms و gprs ارسال نخواهد کرد چون این گوشی ها نمی تونن با اون sms خودشون رو تنظیم کنن. در عوض این تنظیمات رو تو سایتش زده که بایستی وارد کنید.
این تنظیمات تقریبا همونیه که من قبلا عرض کردم ولی چون اینجا فقط یه کانکشن ایجاد میشه دیگه برای سویچ بین اینترنت و mms کانکشن رو عوض نمی کنه و بالطبع سرعت عمل بالاتر میره.

GPRS-MMS Setting in Win CE based handsets
(I-mate and HP)

Introduction

Our OTA module can find the make and model of user handset and send the notification for user with
related GPRS and MMS setting, via SMS. Subscriber can use the services after saving the configuration
SMS. As you know some handset are not supported by OTA, so these types of handset should be
configured manually; like I-mate and HP and most of the Windows CE based handsets. For using MMS,
first the GPRS should be set for these kinds of handsets.
Instructions
For the mentioned types, the following manual setting process should be taken:
GPRS setting:
• Go to "Start menu"
• Select "setting"
• On the blue bar (Located in the bottom of the page), select " connections"
• Go to "Connections"
• On "Manage existing connections"
• Go to General tab Enter a name for these setting: "Irancell-internet"
• Go to Modem tab select "new" (Located in the bottom of the page)
• Capture a name and select "Cellular Line (GPRS)" from drop down menu
• Go to Next
• Put "mtnirancell" as a access point name
• Go back to connection on My work network go to "Edit my proxy server"
• Choose the proxy settings from below bar and select" advance"
• Click on "HTTP" capture "10.131.26.138" on proxy server and "8080" as a port
• Click on "WAP" capture "10.131.26.138" on proxy server and"9201" as a port
• Now the setting is complete please go back to start menu and find internet explorer
MMS setting:
• Go to "start menu"
• Choose the "Messaging"
• Go to Menu (Located in the bottom of the page)
• Go to MMS Configuration
• Find the "Server"(Located in the bottom of the page)
• Select "New" and capture the below details
• Server Name: Irancell-MMS
• Gate way: http://10.131.26.138
• Port number: 8080
• Server address: http://mms:8002
• Connect via: Irancell-internet
• Sending size limitation: 250K
• WAP version: WAP 2.0

tazmani
19 March 2007, 02:07 AM
تنظیمات برای Imate Sp3 رو کسی میدونه ؟؟؟ ویندوز موبایل اسمات فون 2003 هست.

start > setting > data connections
روی internet connection :
menu > edit connection >GPRS connection
menu >add

description = irancell
connects to = the internet
access point = mtnirancell
=uset name
=password
primary dns = 0.0.0.0
secondary dns = 0.0.0.0
=ip address

alime
19 March 2007, 05:19 PM
سلام
براي سوني اريكسون نصب mms نيومده ؟
از k510 براي من mms اومده اما من نميتونم دانلودش كنم گوشيمم k800 هستش.
ممنون ميشم اگه اومده بگين چطوره نصب ميشه.

alime
19 March 2007, 09:55 PM
دوست عزيزي كه در بالا نحوه اتصال به gprs با اسمارت فون رو گذاشتي
اين دستور عمل نميكنه يسره تو كانكت ميمونه
گوشيه من everex smart phone 360 هست كه نشد!!
mms هم نشد!!!

RoSo
19 March 2007, 09:56 PM
آقای aghdam (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=13784) شما با این تنظیمات موفق شدین MMS بفرستین؟؟؟
چون من موفق نشدم و حتی GPRS هم کار نکرد ولی قبلاً تنظیماتی مثل چیزی که شما گفته بودین با کمی تغییرات داشتم که با اون وصل میشد و MMS هم میفرستادم.

فرشید تو میتونی یا نه؟؟؟

lover
19 March 2007, 11:39 PM
روزبه جان من اصلا با هیچ کدام از تنظیمات نتوانستم حتی کانکت بشوم !!!!
البته دوروزه اینطوری شده قبلا GPRS کار میکرد اما سرعت ضعیف بطوری که IM+ به هیچ عنوان وصل نمیشد. بنظرم منطقی ترین همان روش خودت هستش اما در Proxy settings حتما آی پی را برای همشون بده Port ها هم Defaulth باشند جز همون دوتای اول که خودت میدونی . اینطوری MMS کار میکنه اما باز GPRS کار نکرد که نکرد....

سود انباشته
20 March 2007, 10:00 AM
دو برابر کردن سرعت Gprs ایرانسل

دوستان این ****** که تو تنظیمات ایرانسل هست رو بندازید دور و در عوض این رو جایگزین کنید

ip:72.9.97.130
port:33600

خب دقیقا سرعت باز کردن صفحاتش دو برابر میشه وقتی مثلا میزنی yahoo.com یه صفحه php***** باز میشه و بعد آدرس سایتی رو که میخواهید رو تو اون میزنید و بعد Brouws بعد خودتون متوجه میشد سرعتش چقدر با اون ****** قبلی فرق میکنه

lover
20 March 2007, 10:12 AM

دوستان این ****** که تو تنظیمات ایرانسل هست رو بندازید دور و در عوض این رو جایگزین کنید

خب دقیقا سرعت باز کردن صفحاتش دو برابر میشه وقتی مثلا میزنی yahoo.com یه صفحه php***** باز میشه و بعد آدرس سایتی رو که میخواهید رو تو اون میزنید و بعد Brouws بعد خودتون متوجه میشد سرعتش چقدر با اون ****** قبلی فرق میکنه
شما این تنظیمات را از کجا گرفتید؟

aghdam
20 March 2007, 01:10 PM

نتیجه عمل استفاده از یک پی اچ پی پ ر و ک س ی هستش که فکر نمی کنم باعث افزایش سرعت اینترنت بشه
یعنی من امتحانش هم کردم ولی اصلا تفاوتی احساس نکردم
الان یه دقیقه هست که رو 13 KB گیر کرده

سود انباشته
20 March 2007, 02:32 PM
یکی از دوستانم که یک ماهی میشه ایرانسل خریده اون گفت.
من امروز بنا به درخواست شما با ایشان تماس گرفتم وی به من گفت که اوایل سرعتش بالا بود ولی حالا سرعتش خیلی افت کرده!!!
شاید به دلیل ازدحام بیش از حد بوده...

Amir_dre
20 March 2007, 06:38 PM
من گوشیم سونی اریکسونه کا750
خودم این تنظیمات و بهش دادم همه چیش درست شد هم اینترنت هم ام ام اس:
data com>new account>account type:irancell-gprs
apn:gprs
user:gprs
pass:0000
----
bara mms:message>setting>picture message>message server:http://mms:8002
internet profile:irancell-gprs
برای اکثر سونی اریکسون ها به همین صورت مگر گوشی های سیستم عامل دارش مثل پی990

aghdam
21 March 2007, 02:56 PM
آقای aghdam (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=13784) شما با این تنظیمات موفق شدین MMS بفرستین؟؟؟
چون من موفق نشدم و حتی GPRS هم کار نکرد ولی قبلاً تنظیماتی مثل چیزی که شما گفته بودین با کمی تغییرات داشتم که با اون وصل میشد و MMS هم میفرستادم.

فرشید تو میتونی یا نه؟؟؟

سلام
سال نو مبارک
اول می خوام عذر خواهی کنم از جنابعالی چون با این همه که چندین بار به اینجا اومده بودم ولی اصلا پست شما رو ندیده بودم. خلاصه عذر خواهی منو بپذیرین
متاسفانه از وقتی پیام کوتاه های فعال سازی برای کاربران ارسال شده و تعداد کاربران gprs و mms بالاتر رفته سرعت gprs به شدت کاهش پیدا کرده و عملا الان فیر قابل استفاده شده ولی اینکه می فرمایین ب این تنظیمات استفاده کردم یا نه ؟ جوابتون مثبته یعنی من با این تنظیمات تونستم هم mms بفرستم و هم mms دریافت کنم.
البته همین الانشم که سرعت پایین تر اومده باز هم می تونم از gprs و mms استفاده کنم ولی با مکافات.
طی تماس تلفنی که با پشتیبانی ایرانسل داشتم هر چند اونها واضح نگفتند ولی من متوجه شدم که تو بعضی از مناطق و روی بعضی از آنتن هاشون تو تهران دچار مشکل هستند.
من تو منطقه فاطمی هستم و از آنتای ستارخان و کارگر شمالی استفاده می کنم.
وقتی سمت ستارخان رفته بودم سرعتم هم بهتر بود.

F.®.A
21 March 2007, 04:48 PM
سلام
سال نو مبارک
اول می خوام عذر خواهی کنم از جنابعالی چون با این همه که چندین بار به اینجا اومده بودم ولی اصلا پست شما رو ندیده بودم. خلاصه عذر خواهی منو بپذیرین

با سلام به شما علت اینه که بنده جهت راحتی دوستان در راسته وظیفه مدیریتی چند تاپیک مهم و در یک راستا(راستای تنظیمات ایرانسل) را با هم ادغام کردم
Good Luck

miad_w810
21 March 2007, 08:32 PM
s sony ericsson w810i

اینو به 2225 sms کن

Amir_dre
22 March 2007, 02:12 PM
مدل رو سند کردم درست شد

سود انباشته
23 March 2007, 11:04 AM
سرویس GPRS، سال ٨٦ به مشترکان اپراتور اول ارائه می‌شود

با برنامه‌ریزی مناسب در ارتقای شبکه اپراتور اول، در سال 86، شاهد ارائه سرویس GPRS به کاربران و مشترکان این اپراتور، از سوی شرکت ارتباطات سیار خواهیم بود.

دکتر وفا غفاریان، رئیس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، در خصوص دلایل ارائه نشدن سرویس GPRS، از سوی اپراتور اول به کاربران تلفن همراه، اظهار داشت: به هنگام سرمایه‌گذاری صورت گرفته در شبکه از سوی اپراتور اول، تکنولوژی لازم، حداقل برای بخش اول توسعه شبکه جهت ارائه سرویس فراهم نبوده است.
غفاریان، ادامه داد: در حقیقت تمامی شبکه، به صورت یکپارچه قابلیت ارائه سرویس GPRS را ندارد و برای پشتیبانی از سرویس، به ارتقای شبکه نیاز است که البته این کار در مرحله انجام است.
غفاریان، نتیجه‌گیری کرد که اپراتور اول، برای ارائه سرویس GPRS و ارتقای شبکه، تا حدودی نیازمند زمان است.
رئیس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران، در خصوص ارائه این سرویس از سوی ایرانسل به کاربران، گفت: تکنولوژی مورد استفاده اپراتور دوم از همان زمان شروع خرید و نصب تجهیزات، 2.5 و 2.75 بوده و اساسا شبکه ایجاد شده ایرانسل بر مبنای این تکنولوژی کار خود را آغاز کرده و به همین جهت، امکان ارائه سرویس GPRS برای این اپراتور فراهم بود.

m_d_1980
13 April 2007, 09:44 PM
GPRS ايرانسل قرار بود تا 15 فروردين براي همه مجاني باشه. الان كه 24 فروردينه ايرانسلي ها بازم GPRS دارند؟ پوليه؟ هزينش چقدره؟

aghdam
13 April 2007, 11:28 PM
هر چند قرار بود که رایگان نباشه و تو خود سایتش هم نوشته رایگان نیست ولی چون mms تا 10 اردیبهشت رایگانه و چون ترنسفر فایلهای mms از طریق GPRS قراره انجام بشه با لطبع بایستی GPRS هم تا اون موقع رایگان باشه و من فکر می کنم ایرانسل این کلک رو زده تا تعداد کاربران GPRS کمتر بشه تا ملت بتونن MMS بفرستن و اونها هم سیستمشون رو تست کنن و الا فکر نکنم عاشق چشم و ابروی ما باشن:big_smile:

آرمان
14 April 2007, 01:21 AM
البته خیلی سخت میشه بزور به اینترنت وصل شد و چند روزی هم است که اصلا نمیشه اما هنوز رایگانه از اعتبار من هیچی کم نشده.

pesartala2001
14 April 2007, 05:05 PM
میشه دوستان تنظیمات p990 را اموزش بدهند تا ماهم از این فرصت مانده استفاده کنیم

mse1445
24 April 2007, 03:40 PM
یه مقاله نسبتا کامل فارسی در مورد GPRS نیاز دارم کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

SE_LOVER_032
10 June 2007, 05:53 PM
با سلام من سیم کارت ایرانسل دارم بهد اون گوشه بغل آنتن یک عکس Eاومده و عکس gprs رو نمیندازه
گوشیم se w300i:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

pooryab
16 June 2007, 01:53 AM
کسی می تونه تنظیمات GPRS و MMs رو برای p990 قرار بده!

PoYo
26 June 2007, 04:56 PM
سلام

من یه P990 دارم که در هنگام کانکت شدن ارور میده

اما روی 3250 بدون هیچ مشکلی کانکت میشه

میشه کمک کنید

PoYo
28 June 2007, 02:04 PM
دوستان و عزیزان کمک کنند

Could not Local Remote Server میده!!!!

reza_s29
12 July 2007, 01:59 PM
منم با 990 مشکل دارم راهنمایی کنید لطفن

رامتین.م.ر.خ
14 July 2007, 01:43 PM
گوشی من w810 است.
لطفا تنظینات گوشی من رو بنویسید.

رامتین.م.ر.خ
15 July 2007, 09:55 PM
یک روش بسیار جالب:
یک sms به شرح زیر به شماره 2225 بفرستید تا تنظیمات را دریافت کنید.

مارک گوشی+مدل گوشی+s

مثال:
s sony ericsson w810i

Light
15 July 2007, 10:47 PM
دوستان عزیز بنده با P990 هیچ مشکلی با GPRS ندارم و عالی کار میکنه
در ضمن MMS دیگه در سیمکارتهای IranCell فعال نیست
کافیه با 140 تماس بگیرید و درخواست GPRS کنید
یک SMS حاوی تنظیمات GPRS براتون ارسال میشه که به محض باز کردن تنظیمات به صورت Automatic وارد گوشی میشه { یه پیغام میده که باید Accept رو بزنید }
به همین سادگی :)

McAcE
19 July 2007, 06:20 PM
سلام دوستان من می خوام تنظیمات گوشیم پی 990 رو واسه وصل شدن به gprs و فعال کردن ان رو بدونم لطفا کمک کنید...

رامتین.م.ر.خ
20 July 2007, 10:09 PM
راه حل پست 113 که من دادم روامتحان کن.

متن ارسالی شما(dj baby) :

s sony ericsson p990

hossein_eye
2 August 2007, 08:51 PM
لطفا تنظیمات gprs را برای موبایل که خط ایرانسل و برای چک کردن ایمیل های yahoo و همچنین گوشی موبایلم 3230 است . متشکرم

nnntir
6 August 2007, 08:37 PM
سلام. من خط ايرانسل دارم. و گوشيم هم نوكيا 5500 هست.خواستم ببينم وقتي كه با موبايل مي‌رم رو اينترنت چطوري مي‌تونم لپ تاپ رو وصل كنم به موبايل، يا در واقع چطوري ميشه از طريق موبايل با لپ تاپ رفت اينترنت. لپ‌تاپ هم toshiba sattelite A-85-s107 هست و مودم wireless روش هست و connection هم داره. توي مسافرت زياد لازمم ميشه، لطفاً راهنمايي كنيد.
ممنون از همه دوستان در سايت.
در ضمن از مديران سايت معذرت خواهي مي‌كنم كه اين موضوغ را جاي نامناسب مطرح كردم.

dds_hamedi
1 September 2007, 06:21 PM
من یک لپ تاپ دارم که خودش سیم کارت میخوره. ولی ویندوز سیم کارت ایرانسلمو نمی شناسه :icon_cry:

xps 1210 dell
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ متشکر

McAcE
1 September 2007, 08:31 PM
GPRS ایرانسل چند روزی هست که نتورک ارور است . رو گوشیه بقیه هم این مشکل هست؟

lover
2 September 2007, 12:26 PM
gprs بخوبی کار میکنه هرچند آنتن دهیش بدتر شده

mohammad51
2 September 2007, 12:40 PM
GPRS ایرانسل چند روزی هست که نتورک ارور است . رو گوشیه بقیه هم این مشکل هست؟

دوست عزیز

فکر میکنم مشکل شما از تنظیماتتون باشه یا اینکه محل انتن خوبی نداشته باشد وگرنه من هم مشکلی ندارم البته کند هست :icon_cool

elmeiran
28 September 2007, 01:51 PM
سلام به دوستان ایرانسلی!

خبردارید که تازگی روزهای پنج شنبه و جمعه قراره که ایرانسل GPRS رو به صورت رایگان ارائه کنه. می خواستم بدونم که ارزش داره فقط برای استفاده از اینترنتش یه سیم کارت 15 هزارتومنی ایرانسل خرید.

اصلا سرعتش در حدود E1 است یا همون 56k یا بالا و پایین میره.
خواهشمندم که توضیح دهید.

pedram55
28 September 2007, 01:59 PM
من خریدم ولی نمیدونم چرا توی بعضی سایتها مثی google یا یاهو نمیشه رفت .ایا تنظیمات خاصی داره و یا نوع ادرس برای gprs فرق داره ؟و یا تنظیمات پورت و پراک30 داره

taha-nokia
28 September 2007, 09:52 PM
سلام به دوستان ایرانسلی!

خبردارید که تازگی روزهای پنج شنبه و جمعه قراره که ایرانسل GPRS رو به صورت رایگان ارائه کنه. می خواستم بدونم که ارزش داره فقط برای استفاده از اینترنتش یه سیم کارت 15 هزارتومنی ایرانسل خرید.

اصلا سرعتش در حدود E1 است یا همون 56k یا بالا و پایین میره.
خواهشمندم که توضیح دهید.

سلام

در مورد سرعت gprs من اطلاع زيادي ندارم ولي اينو مي‌دونم كه اطلا قابل مقايسه با E1 نيستش در ضمن اين امكان استفاده رايگان از gprs فقط تا پايان جشنواره پاييزي ايرانسل هستش ( از 1 مهرماه تا 30 آذر ماه ) و هميشگي نيست .

موفق باشيد.

.

Parham
30 September 2007, 11:33 PM
من تنظیمات مربوطه را به صورت دستی‌ بر روی گوشی‌ اعمال کردم اما فعال نشد ... کسی‌ روی سامسونگ انجام داده ؟!

آرمان
1 October 2007, 06:53 PM
سرعت GPRS بستگی فوق العاده زیادی که کیفیت و مدل گوشی دارد .

مثلا من با زیمنس به زور تا 1کیلوبایت سرعت داشتم اما با K800i سونی اریکسون تا 12و 18 کیلوبایت در ثانیه هم در همان وقت امکان دانلود داشتم.

smail
1 October 2007, 07:40 PM
سرعت GPRS بستگی فوق العاده زیادی که کیفیت و مدل گوشی دارد .

مثلا من با زیمنس به زور تا 1کیلوبایت سرعت داشتم اما با K800i سونی اریکسون تا 12و 18 کیلوبایت در ثانیه هم در همان وقت امکان دانلود داشتم.
كاملا تاييد ميشود
البته نبايد ميزان فاصله از آنتن و ترافيك دكل و كل شبكه را از قلم انداخت

بعضي روزها من با گوشيم نميتونم حتي يك صفحه باز كنم ولي همان موقع با مودم گوشي تا 60kb دانلود داشتم
كلا وضعيت gprs ايرانسل زياد stable نيست
بعضي روز ها هم بعضي از پورت ها بسته و يا باز ميشوند
مثلا با گوشي و كامپيوتر هيچ صفحه اي را باز نمي كند اما با اپرا ميني همان صفحه باز ميشود و بالعكس
برا همين من رو گوشيم n73me كه خودش دوتا browser داره 3 تا ديگم نصب كردم چون بعضي وقتها يكي كار ميكنه اون يكي كار نميكنه

lover
1 October 2007, 08:04 PM
برای ویندوز مبایل (پاکت پی سی) یک راه حلی من پیدا کردم که سرعت لود شدن را افزایش میده

آموزش مصور:

https://www.opendns.com/start?device=windows-mobile-5-pocketpc

kambizonline
7 October 2007, 01:50 AM
با سلام به دوستان خوبم

آیا کسی راهی برای باز کزدن ایمیل ها روی ppc با ایرانسل پیدا کرده...!؟

ممنون میشم اگر راهی هست عنوان بشه...

ddavod
8 October 2007, 03:32 PM
تنظیمات جی پی ار اس رو 6300 چطوریه

ghost
27 October 2007, 10:56 AM
تنظیمات gprs برای iphone رو کسی میدونه؟

extremepower
29 October 2007, 03:56 PM
کسی تنظیمات GPRS برای w950 رو داره؟

yasser360
30 October 2007, 06:49 PM
دوستان سلام من در شهرستان لنگرود زندگی می کنم.تا 10 روز پیش راحت به gprs گوشیم دسترسی داشتم.ولی از اون موقع تا حالا اون علامت G بغل آنتن حذف شده و دیگه اینترنت ندارم.حتی تو لاهیجان هم امتحان کردم ولی همین طور بود.میشه بگید مشکل از کجاست؟آیا اصلا امکان داره سرویس رو از این مناطق برداشته باشن؟تو رو خدا جوابش برام خیلی مهمه .کمکم کنید.ممنون

mohammad51
30 October 2007, 09:38 PM
دوستان سلام من در شهرستان لنگرود زندگی می کنم.تا 10 روز پیش راحت به gprs گوشیم دسترسی داشتم.ولی از اون موقع تا حالا اون علامت G بغل آنتن حذف شده و دیگه اینترنت ندارم.حتی تو لاهیجان هم امتحان کردم ولی همین طور بود.میشه بگید مشکل از کجاست؟آیا اصلا امکان داره سرویس رو از این مناطق برداشته باشن؟تو رو خدا جوابش برام خیلی مهمه .کمکم کنید.ممنون

دوست عزيز

احتمالا در شبكه اون منطقه اختلال بوجود اومده كه احتمالا بعداز مدتي درست خواهد شد :icon_cool

tabeta_03
31 October 2007, 01:53 AM
تنظيمات بستگي به نوع گوشي نداره دوستان سوال ميكنن 6300 چطوريه يا 950 چطوريه يه sms براتون مياد كه بايد تو گوشي ذخيره كنيد تنظيمات اتوماتيك روي گوشي اعمال ميشه اگه اين sms تنظيم كننده براتون نرسيده از كد #5*3*130* استفاده كنيد.

babialex
31 October 2007, 11:53 AM
گوشي من ان 80 نوكيا ست و هر كاري ميكنم چرا نميتونم به اينترنت وصل بشم ؟ تمام تنظيمات رو درست انجام ميدم

salman24h
31 October 2007, 08:53 PM
واسعه فعال شدن GPRS مدل گوشی اصلا مهم نیست. (البته قابلیت اتصال به اینترنت رو باید داشته باشه!)
فقط کافیه کد #5*3*130* یا #5*3*140* رو وارد کنید
بعدش 2 تا پیغام براتون میاد که توش نوشته 2 تا فایل installer براتون فرستاده میشه که یکی مال GPRS هست و یکی دیگه ماله MMS
وقتی پیغام ها اومدن فقط باید نصبشون کنید. خودش اتوماتیک همه کارها رو انجام میده و هیچ تنظیم دستی لازم نداره

babialex
1 November 2007, 02:59 PM
فعلا كه وقتي اين شماره هارو ميگيرم ميگه به علت مشكل در شبكه قادر به جواب نيست !!!!

babialex
1 November 2007, 03:14 PM
وقتي ميخام وصل بشم اين پيغام رو ميده :

Services :

No Gateway Reply

lover
1 November 2007, 03:44 PM
با سلام به دوستان خوبم

آیا کسی راهی برای باز کزدن ایمیل ها روی ppc با ایرانسل پیدا کرده...!؟

ممنون میشم اگر راهی هست عنوان بشه...
به راحتی میشه email رو خوند شما منظورتون pop3 هست؟

salman24h
1 November 2007, 05:50 PM
فعلا كه وقتي اين شماره هارو ميگيرم ميگه به علت مشكل در شبكه قادر به جواب نيست !!!!

سلام
احتمالا شما تازه سیم کارت ایرانسل گرفتی
معمولا بین 2 تا 4 هفته طول میکشه تا بتونی GPRS رو فعال کنی

سلماز
1 November 2007, 10:25 PM
واسه من همه سایت ها وا نمی شه..از گوشی هست یا از خود ایرانسل ؟ + تا حالا نتونستم وارد ایمیلم بشم همش اروور میده که نمی تونه لوود کنه

babialex
2 November 2007, 03:38 AM
درست شد

سیم کارتمو انداختم توی گوشی ان 73 برادرم و راحت به اینترنت وصل شد و دیدم اصلا احتیاج به تنظیمات نداره و همه چیش باید همون طور که هست باشه یعنی ip server و proxy و irancell-gps و mtnirancell و آدرس سرور رو اصلا نمیخاد وارد کنید و راحت وصل میشه !!!

همه چی گوشیمو به حالت اولش برگردوندم و راحت وصل شد بدون هیچ پیغام اخطاری !!!

salman24h
3 November 2007, 02:47 AM
واسه من همه سایت ها وا نمی شه..از گوشی هست یا از خود ایرانسل ؟ + تا حالا نتونستم وارد ایمیلم بشم همش اروور میده که نمی تونه لوود کنه

سلام
این اشکال بیشتر روزهای 5 شنبه و جمعه که سرویس اینترنت مجانی هست پیش میاد چون ترافیک به شدت زیاده و همه دارن استفاده میکنن. حتی ممکنه connect هم نشه! ولی روزهای عادی سرعتش خیلی خوبه و مشکلی هم نداره
حدودا با 2 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه

mehrdad_m
4 November 2007, 01:49 PM
من یک سیم کارت پیام رسان خریدم ،هنوز فعالش نکردم. با این حال GPRSش کار میکنه ولی نمیشه باهاش sms زد. فعال کنم درست میشه؟

Kavan
4 November 2007, 03:40 PM
سلام
احتمالا شما تازه سیم کارت ایرانسل گرفتی
معمولا بین 2 تا 4 هفته طول میکشه تا بتونی GPRS رو فعال کنی

من امروز دیتا سیم گرفتم فقط واسه GPRS .
یعنی واقعاً من باید دو تا چهار هفته صبر کنم تا GPRS فعال بشه :icon_cry:
ولی من پست ها رو می خوندم بعضی از دوستان سریعاً به اینترنت متصل شدن!
این تنظیمات گوشی رو با اون کد *140*3*6# دریافت تنظیمات GPRS نمیتونم دریافت کنم.
لطفا راهنمایی کنید.

babialex
4 November 2007, 05:14 PM
من امروز دیتا سیم گرفتم فقط واسه GPRS .
یعنی واقعاً من باید دو تا چهار هفته صبر کنم تا GPRS فعال بشه :icon_cry:
ولی من پست ها رو می خوندم بعضی از دوستان سریعاً به اینترنت متصل شدن!
این تنظیمات گوشی رو با اون کد *140*3*6# دریافت تنظیمات GPRS نمیتونم دریافت کنم.
لطفا راهنمایی کنید.

من كه گفتم تمام تنظيمات رو روي حالت اولش بزاريد و به اينترنت وصل بشيد - توي پست قبليم توضيح دادم - البته در مورد دو گوشي n80 و n73 اينطوري جواب داد

توي سايت ايران سل هم توضيح داده

www.irancell.ir

Kavan
4 November 2007, 06:00 PM
من كه گفتم تمام تنظيمات رو روي حالت اولش بزاريد و به اينترنت وصل بشيد - توي پست قبليم توضيح دادم - البته در مورد دو گوشي n80 و n73 اينطوري جواب داد

توي سايت ايران سل هم توضيح داده

www.irancell.ir (http://www.irancell.ir)

دوست عزیز من همه راه ها رو امتحان کردم ولی نشد.
گوشی من 6630 هستش و شهرستان هستم.
کد *130*3*6# رو فرستادم پیغام میده که: متاسفانه شبکه موقتا با اشکال مواجه است. لطفا بعدا امتحان کنید.
به صورت دستی هم اطلاعات رو وارد کردم و به وسیله web خواستم متصل بشم بعد از مدتی که آنتن چشمک زد این پیغام رو میده:
invalid pocket data acsses piont
لطفاً دوستان کمک کنند. :icon_neut

mohammad51
5 November 2007, 02:43 PM
کد *130*3*6# رو فرستادم پیغام میده که: متاسفانه شبکه موقتا با اشکال مواجه است. لطفا بعدا امتحان کنید.
به صورت دستی هم اطلاعات رو وارد کردم و به وسیله web خواستم متصل بشم بعد از مدتی که آنتن چشمک زد این پیغام رو میده:

دوست عزیز

اگر راه هایی که دوستان گفتند و شما انجام دادید جواب گو نبوده بهترین کار اینه که با خدمات ایرانسل تماس بگیرید و مشکلتون رو با ایشون در جریان بگذارید:icon_cool

salman24h
5 November 2007, 06:18 PM

سلام دوست من
اولا اینکه باید کد #5*3*130* یا #5*3*140* رو بزنی
خیالت رو راحت کنم... تا زمانی که پیغام "متاسفانه شبکه موقتا..." رو میده باید بیخیال بشی!
هر روز امتحان کن اما به تجربه به من ثابت شده که بین 2 تا 4 هفته طول میکشه
از یه نفر که راجع به این موضوع سوال کردم جواب داد که واسه خط هایی که فعال میشن 1 تا 2 هفته زمان لازمه که سرویس GPRS براشون فعال بشه.

Kavan
5 November 2007, 09:12 PM
با تشکر از پاسخ دوستان:icon_excl
دیشب خود به خود GPRS خط ما هم درست شد و صفحه گوگل رو آورد.:icon_sad:
فکر کنم شبکه اختلال داشت که رفع شد.
تا حالا هم کلی ازش لذت بردیم :D

salman24h
5 November 2007, 11:44 PM
خدا رو شکر که شما هم online شدی :victory:

babialex
8 November 2007, 01:38 PM
براي گوشي ها نوكيا چه مسنجري نصب ميشه كرد ؟ !!

salman24h
9 November 2007, 04:07 PM
براي گوشي ها نوكيا چه مسنجري نصب ميشه كرد ؟ !!

برای گرفتن مسنجر میتونی از این لینک استفاده کنی:

http://www.irancell.ir/Layer2/?id=149

یا اینکه

مستقیماً MovaMessenger را در گوشی تان دانلود کنید:
برای این کار تنها کافی است بخش مرورگر اینترنت (web browser) گوشی خود را باز کنید و سپس به آدرس زیر بروید:
http://movamessenger.com/jad

موفق باشی

Behzad_68
25 November 2007, 09:49 AM
من یک سیمکارت اعتباری ایرانسل خریدم اما تا حالا که با سیم خودم وصل نشدم تنظیمات گوشیمم که P990 درسته چون یکبار با سیمکارت دوستم کانکت شد اما حالا با هیچکدوم کانکت نمیشه؟؟؟؟؟؟

salman24h
25 November 2007, 10:32 AM
من یک سیمکارت اعتباری ایرانسل خریدم اما تا حالا که با سیم خودم وصل نشدم تنظیمات گوشیمم که P990 درسته چون یکبار با سیمکارت دوستم کانکت شد اما حالا با هیچکدوم کانکت نمیشه؟؟؟؟؟؟

سلام دوست من
علاوه بر اینکه تنظیمات GPRS باید در گوشی شما باشه، سیستم GPRS هم باید از طریق اپراتور برای خط شما راه اندازی شده باشه تا بتونی وصل بشی

Behzad_68
26 November 2007, 01:50 PM
اما دوست عزیز من با اپراتور شبکه تماس گرفتم گفت باید راحت کانکت بشی من میدونم عیب از گوشی یا تنظیمات اون نیست بلکه از سیمکارته اما بارها *140*3*6# را زدم و اس ام اس فعال سازی رو دریافت کردم اما نمیدونم چرا بازهم این سرویس رو سیمکارت من نیست به نظر شما علت چیه چیکار کنم؟

Kavan
3 December 2007, 06:29 PM
دوستان GPRS شما مشکلی نداره؟
نمیدونم چرا 10 روزه جی پی ار اس ما از کار افتاده؟!

extremepower
3 December 2007, 11:33 PM
اینجا که قطع نیست .بستگی به شهری داره که توش زندگی میکنید.

Kavan
4 December 2007, 02:18 AM
جالبه جایی که ما هستیم اصلاً وصل نمیشه اما امروز یه جایه دیگه بودم بعد کلی زور زدن یه لحظه تونستم وارد مسنجر بشم که بعد چند ثانیه بازم قطع شد! در حدود 7 یا 8 کیلوبایت.
یعنی به نظر شما BTS به BTS هم میتونه فرق داشته باشه؟
در ضمن بنده که شهرستان هستم آیا جایی یا شماره تلفنی هستش که من بتونم گزارش اختلال رو بدم، اینا مثل اینکه اصلاً حواسشون نیست :D

nish
4 December 2007, 11:19 AM
توی یزد که حدود 3 هفته است شدیدا به هم ریخه اصلا کانکت نمی کنه بهشون زنگ زدم می گن درست شدنش با خداست اصلا معلوم نیست کی درست بشه .

salman24h
4 December 2007, 12:34 PM
من دیشب به یه شماره mtn زنگ میزدم، همزمان 3 نفر گوشی رو بر میداشتن!!! داشتم روانی میشدم. تازه همه هم شاکی بودن که چرا حرف نمزنی!

salman24h
5 December 2007, 02:09 PM
سلام به همه
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم چطوری میشه این کار رو کرد؟
من با ایرانسل خودم به یه ایرانسل دیگه زنگ زدم که waiting بود اما چند ثانیه بعد جواب داد. در حالی که داشتیم با هم حرف میزدیم اون دوستم با همون شماره ایرانسل که داشت باهاش حرف میزد برام sms میداد یا مثلا میومد پشت خط خودم یا مثلا شماره اتاقم رو میگرفت!!!
کسی میدونه چطوری این کار رو میکنه؟

آرمان
5 December 2007, 06:45 PM
اس ام اس دادن که مهم نیست میشه همزمان هم با کسی حرف زد و هم دریافت و ارسال اس ام اس انجام داد.
مورد دوم هم طرف از طریق کنفرانس تلفنی که سرویس رایگان ایرانسل هست اینکارو کرده است . شما می تواند تا شش نفر رو در یک کنفرانس تلفنی با هم Join کنید.

simbaleo
6 December 2007, 12:15 AM
چطوری میشه این سرویس رو فعال کرد؟

آرمان
6 December 2007, 02:09 PM
این سرویس به خودی خود فعال است.
مثلا وقتی شما دارید با کسی صحبت میکنید میتوانید از طریق گوشی خود شماره یک نفر دیگر را هم بگیرید Make second call سپس مکالمه خود را با نفر اول و نفر دوم Join کنید و کنفرانس تلفنی برقرار کنید , و همین طور تا نفر ششم.

وقتی شما در حین مکالمه با نفر دوم یا سوم تماس بگیرید منوی Conference Join Private Make new call در هنگام مکالمه ظاهر میشود.
باید این کارو انجام دهید تا متوجه بشوید.

reza9147
17 December 2007, 01:34 PM
با سلام .:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry ::icon_cry:
من i-mate sp3 دارم و خط من هم ایرانسل است ولی نمیدونم با اون چطور اینترنت برم .
و یا این که با ان به دیگران بلوتوس بدم .
اگر میشود من را راهنمایی کنید .
با تشکر .:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry ::icon_cry:

mohammad51
17 December 2007, 04:23 PM
با سلام .:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry ::icon_cry:
من i-mate sp3 دارم و خط من هم ایرانسل است ولی نمیدونم با اون چطور اینترنت برم .
و یا این که با ان به دیگران بلوتوس بدم .
اگر میشود من را راهنمایی کنید .
با تشکر .:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry ::icon_cry:

دوست عزیز

به اون تاپیکی که من گفته بودم رفتید تنظیمات رو انجام دادید ؟

barghian
1 January 2008, 06:07 PM
سلام دوستان
یک سوال دارم امیدوارم که اگر سوالم خیلی پیش پا افتاده هستش بی سوادی من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.

گوشی من سونی اریکسون مدل J210i هستش میخوام از گوشیم بعنوان PC modem استفاده کنم یعنی وصلش کنم به کامپیوتر و از سرویس GPRS ایرانسل روی کامپیوترم استفاده کنم
آیا این امکان رو گوشی من وجود داره؟
اگر جواب مثبته لطفا مراحلش رو برام توضیح بدید.

ممنون

salman24h
1 January 2008, 08:34 PM
سلام دوستان
یک سوال دارم امیدوارم که اگر سوالم خیلی پیش پا افتاده هستش بی سوادی من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.

گوشی من سونی اریکسون مدل J210i هستش میخوام از گوشیم بعنوان PC modem استفاده کنم یعنی وصلش کنم به کامپیوتر و از سرویس GPRS ایرانسل روی کامپیوترم استفاده کنم

ممنون

سلام
راستش من شخصا این کار رو انجام ندادم اما تئوری کار باید اینجوری باشه:
شما باید pc suit گوشیتون رو روی کامپیوترتون نصب کنید که قاعدتا باید برنامه modem هم نصب بشه.
وقتی که گوشی رو به کامپیوترتون وصل میکنی باید یدونه connection روی کامپیوترت بسازی و بهش معرفی کنی که از گوشی به عنوان modem استفاده کنه.
با استفاده از اون کانکشن میتونی از GPRS ایرانسل استفاده کنی.
البته به نظر من این کار اصلا جالبی نیست. چون سرعت به حدی کمه که dial up در مقایسه باهاش مثه dsl میمونه. درضمن دیگه از سرویس های مجانی هم خبری نیست و اینجوری خیلی از شارژت کم میکنه.

t.A.T.u
3 January 2008, 05:07 AM
سلام دوستان

ممنون

هیچ احتیاجی به نصب PC SUITE یا هر برنامه دیگه ای نیست فقط باید درایورهای مربوط به و مودم USB گوشیتون را نصب کرده باشید. (اگر قبلا از USB گوشی استفاده نکرده اید با وصل کردن گوشی به USB و استفاده از CD همراه گوشی درایور مربوط را نصب کنید).

حالا که درایور گوشی نصب است و گوشی متصل به کابل USB ، در ویندوز به مسیر زیر برید؛
Start> All Programs> Accessories> Communications>New Connection Wizard

حالا دستورالعمل زیر را دنبال کنید؛
Next> (Connect to internet) Next> (Setup my connection manually) Next> (Connect using a dial-up modem) Next
در این مرحله باید به انتخاب مودم GPRS گوشیتون بپردازید. به صورت زیر؛

Modem - <Your phone model> USB WMC Modem
که <Your phone model> مدل گوشیتونه.

Next> اسمی برای کانکشن انتخاب کنید> Phone number را http://i9.tinypic.com/6jclkd1.gif وارد کنید و در مراحل بعدی هم برای یوزرنیم و پاسورد چیزی ننویسید. تمام شد. در کانکشن ایجاد شده Dial را بزنید .

bardia7710
3 January 2008, 07:53 PM
با سلام خواهشن یکی که jam داره بگه چه جوری mms تنظیم کرده ممنون

mohammad51
3 January 2008, 09:34 PM
با سلام خواهشن یکی که jam داره بگه چه جوری mms تنظیم کرده ممنون

دوست عزيز

فكر كنم به تاپيك زير يك سري بزني مشكلت حل بشه:icon_cool

لينك (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=35807)

kousha
5 January 2008, 12:31 AM
بچه ها من وقتی sms تنظیمات gprs رو دریافت می کنم وقتی میخوام بازش کنم با پیغام CONFIGURATION ERROR روبرو میشم به نظرتون مشکل کجاست و من باید چه کنم؟
در ضمن گوشی هم D900 هستش.
ممنون

t.A.T.u
5 January 2008, 02:20 PM
بچه ها من وقتی sms تنظیمات gprs رو دریافت می کنم وقتی میخوام بازش کنم با پیغام CONFIGURATION ERROR روبرو میشم به نظرتون مشکل کجاست و من باید چه کنم؟
در ضمن گوشی هم D900 هستش.
ممنون

احتمالا گوشیت نمیتونه تنظیمات رو به طور خودکار Save کنه میتونی تنظیماتو دستی خودت از صفحه Gprs ایرانسل برداری بزنی :icon_cool

lovelyboy
6 January 2008, 02:58 AM
تو طرح پاییزی یه ایرانسل اعتباری 0936 گرفتم اونم فقط به خاطر اینترنت ولی این سیم لعنتی اصلا به اینترنت وصل نمیشه. برنامه هاشم رو گوشیم نصب کردم و واسه تست گوشیم با یه سیم دیگه وصل شدم و مشکلی نداشت.:icon_cry:
همه ی خدمات این سیم جز gprs فعاله.
چند بارم با پشتیبانی تماس گرفتم و برام فرم رفع اشکال و پر کردن ولی تا به امروز مشکلم و حل نکردن
به نظر شما باید چیکار کنم؟:icon_cool

salman24h
19 January 2008, 06:10 PM
تو طرح پاییزی یه ایرانسل اعتباری 0936 گرفتم اونم فقط به خاطر اینترنت ولی این سیم لعنتی اصلا به اینترنت وصل نمیشه. برنامه هاشم رو گوشیم نصب کردم و واسه تست گوشیم با یه سیم دیگه وصل شدم و مشکلی نداشت.:icon_cry:
همه ی خدمات این سیم جز gprs فعاله.
چند بارم با پشتیبانی تماس گرفتم و برام فرم رفع اشکال و پر کردن ولی تا به امروز مشکلم و حل نکردن
به نظر شما باید چیکار کنم؟:icon_cool

سلام
معمولا راه اندازی GPRS یه خرده طول میکشه. زمانی که سیم کارتت رو تازه فعال میکنی حدودا 1 ماه طول میکشه تا بتونی تقاضای درخواست GPRS بدی. ولی از زمانی که دیگه اون پیغام مسخره "متاسفانه شبکه موقتا با اشکال رو به رو است" رو بهت نداد و گفت که تا 24 ساعت آینده سرویس شما فعال میشود میتونی امیدوار باشی که تا 3-2 روز آینده وصل میشی :icon_surp

Kavan
21 January 2008, 08:37 PM
سلام
معمولا راه اندازی GPRS یه خرده طول میکشه. زمانی که سیم کارتت رو تازه فعال میکنی حدودا 1 ماه طول میکشه تا بتونی تقاضای درخواست GPRS بدی. ولی از زمانی که دیگه اون پیغام مسخره "متاسفانه شبکه موقتا با اشکال رو به رو است" رو بهت نداد و گفت که تا 24 ساعت آینده سرویس شما فعال میشود میتونی امیدوار باشی که تا 3-2 روز آینده وصل میشی :icon_surp
دوست عزیز نمیدونم شما با استناد به چه چیزی این حرف رو میزنی؟!
قبلاً هم بنده رو به همین شکل راهنمایی کردی ولی هیچ ربطی به فعال کردن gprs نداشت.
بنده روز بعد از خرید سیم کارت پیام رسانم تونستم به اینترنت وصل بشم و روز اول هم دلیلش اختلال در شبکه بود.
فکر نکنم gprs نیاز به فعال کردن و منتظر ماندن به مدت یک ماه داشته باشه!!!

salman24h
21 January 2008, 10:54 PM
دوست عزیز نمیدونم شما با استناد به چه چیزی این حرف رو میزنی؟!
قبلاً هم بنده رو به همین شکل راهنمایی کردی ولی هیچ ربطی به فعال کردن gprs نداشت.
بنده روز بعد از خرید سیم کارت پیام رسانم تونستم به اینترنت وصل بشم و روز اول هم دلیلش اختلال در شبکه بود.
فکر نکنم gprs نیاز به فعال کردن و منتظر ماندن به مدت یک ماه داشته باشه!!!

سلام دوست من
همونطور که قبلا هم گفتم خط شما باید برای بعضی از سرویس ها فعال شده باشه. البته هیچ قانونی برای این کار وجود نداره. مثلا سیم کارتی که امروز خریدی ممکنه زمان انتظار رو نداشته باشه ولی سیم کارتی رو که 2 ماه پیش خریدی هنوز GPRS براش راه اندازی نشده باشه. (متاسفانه یه جورایی بستگی به شانست داره)
این اطلاعات رو من از یکی از نمایندگی های رسمی ایرانسل گرفتم.

taraa
24 January 2008, 12:43 AM
در رابطه با همین gprsباید بگم الان 2ماهه خط من کاملا فعاله و من تقریبا هر روز سعی میکنم بتونم به اینترنت کانکت شم!
ولی نمیشه...
دقیقا نمیشه گفت بستگی به چی داره یا چی کار باید کرد متاسفانه!!

Senator
23 February 2008, 12:15 PM
سلام. من چند روز پيش يدونه اعتباري گرفتم.سوالي كه از دوستان داشتم اينه كه وقتي سيم فعال ميشه از طرف شركت اس ام اس دريافت ميشه؟! چون من كد 140 وارد كردم و همه چيز فعال به جز GPRS!!!
زنگ زدم امور مشتركين ميگه سيمكارت شما هنوز فعال نيست! بايد چه كار كنم؟؟؟؟؟:icon_cry:

mohammad51
23 February 2008, 03:03 PM
سلام. من چند روز پيش يدونه اعتباري گرفتم.سوالي كه از دوستان داشتم اينه كه وقتي سيم فعال ميشه از طرف شركت اس ام اس دريافت ميشه؟! چون من كد 140 وارد كردم و همه چيز فعال به جز GPRS!!!
زنگ زدم امور مشتركين ميگه سيمكارت شما هنوز فعال نيست! بايد چه كار كنم؟؟؟؟؟:icon_cry:

دوست عزیز

ثبت نامت رو کامل کن و بعد از 2-3 روز مشکلت حل میشه :icon_cool

Senator
23 February 2008, 03:36 PM
متوجه نشدم! ديگه من بايد چه كار كنم واسه كامل شدن ثبت نام؟! ميشه روند كاملشو توضيح بدين ...
ممنونم

taraa
23 February 2008, 03:41 PM
سلام
من هم همین مشکل رو داشتم که تونستم حلش کنم..البته اینم بگم که در باره ی همین gprs خیلی چیز ها گفته شد که هیچ کدوم به درد من نخورد..(طبق گفته ی محمد اگه ثبت نامت کامل هست):ستاره 130ستاره 3مربع رو بزن یه اس ام اس برات میاد که بقیشو میتونی خیلی راحت خودت حل کنی:icon_cool