View Full Version : سورنتو KIA Sorento
ali206-5
24 January 2008, 03:51 PM
[Only registered and activated users can see links]
ali206-5
24 January 2008, 04:01 PM
karash501
24 January 2008, 04:06 PM
جلوش شبیه توسانه ولی موتور و امکانات خیلی خوبی داره قیمتش چنده؟
ali206-5
24 January 2008, 04:28 PM
ولی چراغ های جلوی توسان به نظر من خیلی زشته .
حدود 48 تومان
Raminium2001
25 January 2008, 10:07 AM
قیافش از توسان که خیلی بهتره. کلا کیا تو SUV حرفهای زیادی برای گفتن داره. این ماشین هم موتور خیلی خوبی داره هم خیلی از آپشنهای سانتافه رو هم داره. در مورد راحتی ماشین، قابلیتهای آفرود و ... و اینکه کی قراره وارد ایران بشه کسی اطلاعاتی نداره؟
ali206-5
25 January 2008, 01:55 PM
سورنتو الان برای فروش موجود است ، از یک ماه پیش بوده .
الان هم توی نمایشگاه صنعت خودرو (اصفهان) هست .
همه این عکسها را خودم 2 روز پیش با گوشیم ازش گرفتم .
Raminium2001
25 January 2008, 05:24 PM
وارد کنندش چه شرکتیه؟ خود همین اطلس خودرو که نوشتی؟ هیچ کاریش تو ایران انجام میشه یا مونتاژ شده وارد میشه؟
ممنون از اطلاعات خوبت، گزارش نمایشگاه هم یادت نره
karash501
25 January 2008, 05:39 PM
اون عکس شماتیکی که رو برگه مشخصات هست به نظرم اومد شبیه توسانه ولی درست میگید از توسان خیلی بهتره...قیمتش مناسبه ولی اسم کیا شاید به مذاق بعضیا خوش نیاد!
Raminium2001
25 January 2008, 06:09 PM
کیا بخاطر پراید توی ایران برند پایینی به حساب میاد. ولی پراید رو هم اگه با هم رده های خودش از هیوندای تو دوره خودش مقایسه کنیم، می بینیم خیلی چیزی کم نداره. فقط ارزان سازی شده ضمن اینکه پراید یه پروژه شکست خورده بود از کیا که سایپا رو رو پا نگه داشت!!! حالا داستانش باشه برای تاپیک خودش. بعد هم که سایپا ریو رو بدون هیچ امکاناتی و با اون قیمت اورد و کلا مردم رو از کیا مایوس کرد.
ولی اگه این ماشینها بیان توی خیابونها و قدرت و کیفیت مناسب رو داشته باشند، بهم ثابت شده نظر مردم خیلی زود عوض میشه.
ali206-5
25 January 2008, 09:38 PM
امروز دوباره به نمایشگاه رفتم .
خیلی شلوغ بود و کیاموتورز نسبت به 2 روز پیش 3 تا ماشین جدید آورده بود .
همه اینا به طور کامل وارداتی هستند .
فعلا فقط سراتو و سورنتو را برای فروش 20 روزه داشتند و بقیه را اسم مینوشتند برای 1 ماه آینده که فروش را شروع کنند .
carens , opirus , carnival , sorento , cerato
اینم قیمتهای دقیق :
سراتو 20 روزه 28700000
سورنتو 20 روزه 49700000
بقیش را تقریبی گفتند چون دقیقش را هنوز مشخص نکرده بودند .
کارنیوال 45 تومان
اپیروس 55 تومان
کارنس 38 تومان
Nomad
25 January 2008, 10:45 PM
جالبه ولی کاش از رنگ سفیدش که اونور سالن هستش ، عکس میگرفتی تا زوایا بهتر مشخص باشه .
ali206-5
26 January 2008, 12:46 AM
اینم لینک چند تا عکس دیگه که از اینترنت پیدا کردم ، البته داخل ماشین با اون چیزی که توی نمایشگاه دیدم یکم فرق داره .
ali206-5
28 January 2008, 11:53 AM
اینم 5 تا عکس که دیروز از سورنتو سفید گرفتم .
ar1358
25 February 2008, 03:11 AM
شاسيبلند ديگري در راه است
مژگان نعيمي
گسترش روبهرشد توليد خودرو در دنيا موجب شد كه شركتهاي مطرح خودروساز طراحي و توليد خودروهاي شاسيبلند را به منظور به دستآوردن مشتريان بيشتر و نفوذ در بازارهاي جهاني در برنامه كاري خود قرار دهند.
اين شركتها سعي بر آن دارند كه سالانه توليد يك خودروي جديد SUV را در برنامه توليدي خود قرار دهند. تا به اين وسيله بتوانند در بازار قطعه خودروهاي شاسيبلند براي خود جايي پيدا كنند. خودروهاي شاسيبلند در كشور ما نيز متقاضيان بسياري دارد.
اما تاكنون شركتهاي خودروسازي كشورمان در زمينه توليد خودروهاي شاسيبلند اقدامي صورت ندادهاند و خودروهاي شاسيبلند در حال تردد در سطح كشور يا به صورت وارداتي هستند يا در داخل كشور مونتاژ ميشوند، كه اين امر موجب شده اين خودروها در ايران در رده خودروهاي لوكس و گران قرار گيرند.
طي سالهاي گذشته، مدلهايي چون تويوتا، پرادو، ميتسوبيشي، پاجرو و بيامو X3 و مدلي از بنز توسط برخي واردكنندگان، وارد بازار ايران شده است. همچنين برخي خودروسازان در اين مدت مونتاژ برخي خودروهاي شاسيبلند مانند ركستون، توراندو و سوزوكي، پاترويت و پاژن را در دستور كار خود قرار دادهاند تا بتوانند به نوعي بازار داخلي را با مونتاژ و توليد خودروهاي شاسيبلند رونق دهند. خودروهاي شاسيبلند در كشور ما متقاضيان بسياري دارد؛ اما رنج قيمتي اينگونه خودروها در ايران موجب شده كه تنها قشر محدودي از متقاضيان، توانايي خريد اين خودروها را داشته باشند.
سورنتو؛ شاسيبلند جديد
شركت كياموتور در سال 2003 و به منظور رقابت در بازار بزرگ خودروهاي SUV طراحي و توليد خودروي سورنتو را در برنامه كاري خود قرار داد.اين محصول از ابتدا يكي از سودآورترين خودروهاي توليدي كيا در آمريكا بوده و طي دو سال گذشته نيز پرفروشترين خودرو كيا در آمريكا محسوب ميشده است.
شركت كياموتور اميدوار است با ارائه مدل 2008 اين خودرو، همچنان بتواند به موفقيتش در بازار آمريكا ادامه دهد.
دليل اهميت بازار آمريكا بالا بودن تيراژ توليد اين خودرو در آمريكا است. طراحي خودروي سورنتو در سال 2007 از نظر فني و ظاهري به كل تغيير كرد تا اين خودرو بتواند باز هم پرفروشترين خودروي آمريكا محسوب شود.
سورنتو در ايران
زمزمههاي توليد كيا سورنتو در ايران از نمايشگاه شيراز پس از نمايش اين خودرو در نمايشگاههاي خودرو شيراز و اصفهان آغاز شد. سورنتو بازار رقابتي شديدي با ديگر SUVها خواهد داشت كه به گونهاي بازار خودروهاي شاسيبلند را داغتر خواهد كرد؛ زيرا رقباي اين خودرو در بازار آمريكا همان محصولات موجود در بازار ايران نظير نيسان سورانو، هيونداي SantaFe، تويوتا پرادو، BMW X3 و پاژن هستند. اين خودرو داراي سيستم كنترل پايدار الكترونيكي، رينگ ركستون 17، كروز كنترل در مدلهاي LX و EX شيشه شوي چراغ جلو، كنترل اتوماتيك چراغها، سيستم با قابليت تنظيم نور آفتاب، آينه برقي و قابليت تنظيم ارتفاع است.
YasharX
26 February 2008, 08:29 PM
صداي موتورش باحاله ولي سانتافه يه چيزه ديگست آنتنشم خيلي جاش ضايست
Raminium2001
27 February 2008, 08:37 AM
جناب ar1358 ([Only registered and activated users can see links]) باز هم منبع رو فراموش کردی. ما که مژگان نعیمی نمیشناسیم. توی مشخصات هم نوشته مصرف گاز MPG !!! گاز MPG ندارین. اگه اشتباه نکنم نویسنده MPG مخفف Mile Per Galon هست (مسافتی که به ازای هر گالن بنزین می پیماید، البته به مایل) که نویسنده چون اصولا از ماشین سر رشته ای نداره و صرفا مترج هست این طور نوشته.
vahid_3851261
10 March 2008, 01:34 AM
سلام
آيا فقط دنده اتوماته يا اينكه منيول هم داره؟
آقا مجدداً شرمنده ميشه تاپ اسپيدشم بگيد
نظرمنو كه خيلي جلب كرده
ali206-5
15 April 2008, 04:11 PM
کیا سورنتو
کد SR110
مدل و رنگ
2008 بیسیک همه رنگ
مشخصات موتور و دنده
3300 سی سی -6 سیلندر- 5 دنده اتوماتیک
امکانات
فرمان بشکن و هیدرولیکی - رادیو+کاست+CD+MP3 - آنتن برقی - تهویه مطبوع (کولر و بخاری ) - دستگیره های همرنگ بدنه - یک ایربگ - آئینه های بغل همرنگ بدنه - گرم کن آئینه بغل - قفل درب کودک - رینگ 17 اینچ - مه شکن جلو - قفل مرکزی - باربند
قیمت
فروش سفارشی
تحویل 25 روزه
خرید خودرو
186،000،000 ریال
حقوق گمرکی
122،000،000 ریال
شماره گذاری
50،000،000 ریال
حمل و نقل
8،000،000 ریال
ثبت سفارش ، بیمه ثالث ، ترخیص و ...
5،000،000 ریال
جمع کل
372،000،000 ریال
========================================
کیا سورنتو
کد CR 111
مدل و رنگ
2008 آپشن دار همه رنگمشخصات موتور و دنده
امکانات
فرمان بشکن و هیدرولیکی - رادیو+کاست+CD+MP3 - آنتن برقی - تهویه مطبوع (کولر و بخاری ) - دستگیره های همرنگ بدنه - دو ایربگ- آئینه های بغل همرنگ بدنه - گرم کن آئینه بغل - قفل درب کودک - رینگ 17 اینچ - مه شکن جلو - قفل مرکزی - باربند
ABS - کروز کنترل - تکیه گاه سر متحرک - فرمان چرمی - باله عقب - ریموت کنترل با آلارم
قیمت
فروش سفارشی
تحویل 25 روزه
خرید خودرو
195،000،000 ریال
حقوق گمرکی
122،000،000 ریال
شماره گذاری
50،000،000 ریال
حمل و نقل
8،000،000 ریال
5،000،000 ریال
جمع کل
380،000،000 ریال
========================================
کیا سورنتو
کد SR112
مدل و رنگ
2008 فول آپشن همه رنگ
مشخصات موتور و دنده
امکانات
فرمان بشکن و هیدرولیکی - رادیو+کاست+CD+MP3 - آنتن برقی - تهویه مطبوع (کولر و بخاری ) - دستگیره های همرنگ بدنه - شش ایربگ- آئینه های بغل همرنگ بدنه - گرم کن آئینه بغل - قفل درب کودک - رینگ 17 اینچ - مه شکن جلو - قفل مرکزی - باربند
ABS - کروز کنترل - تکیه گاه سر متحرک - فرمان چرمی - باله عقب - ریموت کنترل با آلارم
سیستم هشدار دهنده عقب - کولر اتوماتیک دوبل - آئینه های بغل تاشو برقی - صندلی چرمی - صندلی راننده برقی - کنترل روی فرمان - سان روف برقی - ریموت با هشدار دهنده روی شیشه
قیمت
فروش سفارشی
تحویل 25 روزه
خرید خودرو
231،000،000 ریال
حقوق گمرکی
122،000،000 ریال
شماره گذاری
50،000،000 ریال
حمل و نقل
8،000،000 ریال
5،000،000 ریال
جمع کل
416،000،000 ریال
===================================
به نظر شما درسته ؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Senator
19 April 2008, 06:12 PM
آقا من توي تاپيك مورانو هم اينو گفتم.اصلا با عقل جور در نمياد؟! (گمركيشو ميگم)
hasnnami
19 April 2008, 06:30 PM
سلام
آيا فقط دنده اتوماته يا اينكه منيول هم داره؟
فقط اتوماتیک با تیپ ترونیک داره .
آقا مجدداً شرمنده ميشه تاپ اسپيدشم بگيد
نظرمنو كه خيلي جلب كرده
تاپ اسپیدش گویا روی 190 محدود شده !
karash501
19 April 2008, 08:28 PM
اقا اگه فول اپشنش 41.6 باشه من همین الان میرم میخرم اصلا منطقی نیست
*علی*
19 April 2008, 10:51 PM
اقا اگه فول اپشنش 41.6 باشه من همین الان میرم میخرم اصلا منطقی نیست
من هم قبول دارم . گمرکیش اصلا به عقل جور در نمیاد .
اینجوری هم که به نظر میاد فروشش فوق العاده کم هست . کرمان و مشهد من تا حالا حتی یکی هم در خیابان ندیدم فقط یکی در یک نمایشگاه دیدم . در حالی که خیابان ها پر از پرادو و سانتافه شده .
karash501
19 April 2008, 11:00 PM
اصلا این سایت معلوم نیست چیه قیمت سوناتا رو زده 42تومن ازرا هم همینه قیمتش
hasnnami
19 April 2008, 11:05 PM
اصلا این سایت معلوم نیست چیه قیمت سوناتا رو زده 42تومن ازرا هم همینه قیمتش
سوناتای جدید فیس لیفت شده رو 42 تومن زده .
پیش بینی 45 تومن ( تو بازار ) براش میشه !
Senator
19 April 2008, 11:55 PM
فكر كنم قضيه كلاه برداري باشه:icon_ques اگه گمركي رو حساب كنيد حدود 60درصد بايد باشه اما....؟!
ولي خيلي وسوسه كنندس!سانتافه فقط 42تومن:icon_sad:
karash501
20 April 2008, 12:23 AM
حتی یه ادرس هم از خودشون ندادن فقط یه تلفن داره اگه یکی حوصله داره یه زنگی بهشون بزنه
Senator
20 April 2008, 10:34 AM
حتی یه ادرس هم از خودشون ندادن فقط یه تلفن داره اگه یکی حوصله داره یه زنگی بهشون بزنه
منم موافقم.آخه قيمتاش ادمو بدجور وسوسه ميكنه!
ولي خالي بندي:icon_surp
جالب اينجاست كه قيمت كوپه و سوناتا همونيه كه تو بازار ولي سورنتو يا سانتافه خيلي ارزون؟!:icon_roll
سورنتو مدل پايه فقط37تومن! ! !
nojex
21 April 2008, 05:10 AM
درج اگهي جزو موارد خلاف با قوانين سايت محسوب ميشه . لطفا اين گونه موارد در پيام خصوصي دنبال بشه
ali206-5
21 April 2008, 01:04 PM
البته آپشن هاش را کم و زیاد کرده که قیمتها اینجوریه ...
ولی آدرس داره که .
یکی از بچه های تهران اگر بره و یه سر به این شرکت بزنه و به ما هم خبر بده عالی میشه .
من الان باهاشون تماس گرفتم .
گفتند که ما گمرکی 90% را میدهیم .
اما کمترین 90% را که برای اون ماشین داده شده میدیم .
و گمرک کاری به این نداره که مثلا این سانتافه فوله یا نه .
گفت که همه واردکنندگان اینجوری وارد میکنند .
نظرتون چیه ؟
s&m
29 April 2008, 10:09 PM
دوستان خالی بندی نیست , خیلی ساده فقط ماشین بدون گارانتی تحویل میدن , برای همین ارزونتره
Senator
29 April 2008, 10:34 PM
ولي آپشنايي كه نوشته كاملن!!! قبول دارم سر واردات خيلي ميخورد حالا چي شده اينا اينقدر زير قيمت ميدن؟!!:icon_evil
ali14049
2 May 2008, 11:54 AM
از دوستان کسی سواریه این ماشینو تجربه نکرده؟ نسبت به سانتافه چجوریه:icon_wink؟ (با مد نظر قرار دادن قیمتها)
Mr.Sina
5 June 2008, 12:31 PM
از دوستان کسی سواریه این ماشینو تجربه نکرده؟ نسبت به سانتافه چجوریه:icon_wink؟ (با مد نظر قرار دادن قیمتها)
سلام علی جان
اتفاقا یکی از دوستانم یه سورنتوی سفید خریده 49700
دیروز هم مسیر تهران لواسون رو باهاش رانندگی کردم کلا ماشین خوبیه و موتور خوبی هم داره ولی کمک هاش خیلی خشک هستند و ماشین خیلی می کوبه ولی سر پیچ راحت تر از پرادو می پیچه..
موتورش هم خیلی خوبه و شتاب خوبی داره و سانتافه به پاش نمی رسه!!از نظر امکانات هم خیلی کامله و نسبت به سانتافه یخچال و صندلی برقی شاگرد و اینه حساس به نور رو کم داره ولی در عوض سنسور دنده عقب و شیشه شور چراق جلو هم داره...
در کل من سورنتو رو انتخاب می کنم. عکسشم برات می زارم...
ali14049
11 June 2008, 01:24 PM
مرسی عزیزم ولی من اینجا قیمت فولشو بدون گارانتی 52 دادن و با گارانتی 54! مدل ساده هم با گارانتی 50!
آره موتورش که حرف نداره 3300 با 245 اسب بخاره(اگه اشتباه نکرده باشم) و کیفیت قطعاتشم بنظر میاد بهتر نسبت به سانتافه ولی صندلی ردیف سوم نداره که این منو خیلی دو دل کرده! ضمنا سانتافه فول سفارش اروپا سنسور دنده عقبم داره! یخچال که نمیشه گفت بگیم cool box بهتره! شیشه شور چراغ جلوش خیلی نکته جالبی بود واسم!
منم چند جا توی مجلات خوندم که نسبت به سانتافه off road تره ولی سانتافه نرمتر و مناسب یک رانندگیه شهری!
در مورد فضای داخل اتاق هم من احساس میکنم سانتافه جادار تره! نظر شمام همینه؟
به هرحال ممنون!
Mr.Sina
26 June 2008, 11:27 PM
مرسی عزیزم ولی من اینجا قیمت فولشو بدون گارانتی 52 دادن و با گارانتی 54! مدل ساده هم با گارانتی 50!
آره موتورش که حرف نداره 3300 با 245 اسب بخاره(اگه اشتباه نکرده باشم) و کیفیت قطعاتشم بنظر میاد بهتر نسبت به سانتافه ولی صندلی ردیف سوم نداره که این منو خیلی دو دل کرده! ضمنا سانتافه فول سفارش اروپا سنسور دنده عقبم داره! یخچال که نمیشه گفت بگیم cool box بهتره! شیشه شور چراغ جلوش خیلی نکته جالبی بود واسم!
منم چند جا توی مجلات خوندم که نسبت به سانتافه off road تره ولی سانتافه نرمتر و مناسب یک رانندگیه شهری!
در مورد فضای داخل اتاق هم من احساس میکنم سانتافه جادار تره! نظر شمام همینه؟
به هرحال ممنون!
البته این صندلی ردیف سوم که می گی همچین کارایی هم نداره!! من تاحالا دو سه بار از مال پرادو استفاده کردم!! تازه مال سانتافه جاش از پرادو خیلی کوچکتره!!!
فضای داخلش هم با سانتافه فرقی نداره!!
Abolfazl2006_p
28 June 2008, 12:26 AM
کیا سورنتو
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ali14049
29 June 2008, 12:29 PM
درسته ولی شاید سانتافه واسه استفاده خانوادگی بهتر باشه! ضمن اینکه من از هرکی نظرشو درباره این دوتا ماشین پرسیدم 99% گفتن سانتافه! آپشن های سانتافه خیلی خیلی بیشتره بازم. نمیدونم ولی با توجه به زمان حضور سورنتو بنظر میاد جایی بین مردم باز نکرده! راستی مصرف بنزینش چطوریه؟ من شنیدم چون مصرفش بالاس(حدود15 نسبت به سانتافه که میگن 12) الان قیمت بازارشم افت کرده و کلا ماشینیه که همه کس پسند نیست.
سورنتو ESP EBD هم داره؟ یا تنظیم ارتفاع اتوماتیک؟
Mr.Sina
29 June 2008, 05:38 PM
درسته ولی شاید سانتافه واسه استفاده خانوادگی بهتر باشه! ضمن اینکه من از هرکی نظرشو درباره این دوتا ماشین پرسیدم 99% گفتن سانتافه! آپشن های سانتافه خیلی خیلی بیشتره بازم. نمیدونم ولی با توجه به زمان حضور سورنتو بنظر میاد جایی بین مردم باز نکرده! راستی مصرف بنزینش چطوریه؟ من شنیدم چون مصرفش بالاس(حدود15 نسبت به سانتافه که میگن 12) الان قیمت بازارشم افت کرده و کلا ماشینیه که همه کس پسند نیست.
سورنتو ESP EBD هم داره؟ یا تنظیم ارتفاع اتوماتیک؟
علی جان اگه قیافه مد نظر باشه که سانتافه خیلی سرتره!!ولی از نظر اپشن من تقاوت زیادی نمی بینم!!
سانتافه 12 تا بسوزونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توسان دوست من تاحالا زیر 15 نیومده اونوقت سانتافه 12 ؟؟ ولی مصرف سورنتو همین 15 16 بیشتر نیست!!
تنظیم ارتفاع نداره ولی ESPو EBD داره..
gardooneh
17 July 2008, 01:05 PM
کسایی که سورنتو دارن لطفا بیشتر در مورد این ماشین بنویسند تا کسای مثل من که کیخوان این ماشین بخرن و دو دلن زود تر تصمیم بگیرن مرسی.
hosseinabd
25 July 2008, 10:05 PM
سلام.منم مشتاقم در مورد این ماشین بیشتر بدونم.چون با تعاریفی که ازش شنیدم روز به روز مشتاقتر میشم.من الان از کیا ریو استفاده می کنم و خیلی حال کردم باهاش.میخواستم ببینم این SUV هم مثل ریو خوب از آب درومده یا نه.
parsa s
6 September 2008, 10:38 AM
شاید طراحیش قدیمی تر از سانتافه به نظر برسه ولی از نظر قدرت و مهمتر از اون ارزش در مقابل مبلغ پرداختی جای هیچ شکی رو باقی نمیذاره
مدل پایه اون با قیمت 39 واقعا فوق العاده است (3300 سی سی حجم موتور)
مدل پایه اون رو می تونید از نظر قیمتی حتی با توسان مقایسه کنین
afim7
19 September 2008, 12:18 AM
دوستان امروز یه سورنتو دیدم پشتش نوشته بود: sorento7 البته جلو پنجرش فرق داشت ولی تغیره دیگه ای ندیدم، کسی میدونه چیه؟
با سپاس...
amibadi
8 October 2008, 03:01 PM
سلام
اگر کسی از بچه های سایت از انواع آپشن های مختلف سورنتو خبر داره اینجا بذاره ممنون می شم
کلا هر آپشنی0 که در ایران هست. و آیا شرکتی ها فول ترین آپشن رو دارند.
ممنون
amibadi
10 October 2008, 01:41 PM
مثل اینکه کسی از بچه ها اطلاعی نداره در این مورد خیلی دنباله این موضوع بودم ولی اطلاعاته کاملی پیدا نکردم
Mr.Sina
10 October 2008, 02:29 PM
دوست عزیز شرکتی هاش فول ترین مدلش هستند.. تحویل 20 روزه 49.700
natsihit
10 October 2008, 10:11 PM
صد البته من سورنتو رو به اکثر این شاسی بلند های سوسولی جدید ترجیح میدم . چون اونا سدان های شاسی بلند هستن. اما احساس میکنم سورنتو قابلیتش بهتر از سانتافه و مورانو x3 هست. نه از لحاظ راحتیو داخل شهر و ... منظورم امکانات واقعی خود شاسی بلند در خارج از جاده هست.
کسی میدونه سورنتو ضریب دنده هاش سنگین میشه یا نه ؟
XELTEK
11 October 2008, 12:55 AM
فکر نکنم نیاز باشه
سورنتو واقعا" یه اس یو وی و یک ماشین خیابانی تمام عیاره !
تو شاسی بلند ها بعد از جی کلاس و لندکروز مقام سوم رو میگیره از نظر من !
Raminium2001
11 October 2008, 07:48 PM
از قابلیتهای آفرود این ماشین خصوصا تو جاهای کویری و شن تعریف زیاد شنیدم، حالا میخوام بدونم از نظر راحتی و رانندگی داخل شهر سورنتو چطوره؟
Gemini
11 October 2008, 08:55 PM
سلام
اگر کسی از بچه های سایت از انواع آپشن های مختلف سورنتو خبر داره اینجا بذاره ممنون می شم
کلا هر آپشنی0 که در ایران هست. و آیا شرکتی ها فول ترین آپشن رو دارند.
ممنون
اینجا میتونین انواعش رو ببینین :
Mr.Sina
11 October 2008, 11:46 PM
از قابلیتهای آفرود این ماشین خصوصا تو جاهای کویری و شن تعریف زیاد شنیدم، حالا میخوام بدونم از نظر راحتی و رانندگی داخل شهر سورنتو چطوره؟
کلا ماشین خشکی هست و نسبت به پرادو خیلی می کوبه اما در کل ماشین بسیار راحتی هستش..
حالا تو این هفته تاپیک مقایسه سورنتو و پرادو رو می زنم ..
ایشالا با کمک شما تاپیک خوبی بشه..
amibadi
12 October 2008, 12:35 AM
اینجا میتونین انواعش رو ببینین :
ممنون دوست عزیز از توجهتون
ولی این سایت رو رفتم و دیدم اما مشخصات به طور کامل ذکر نشده و فقط وارداتی ها موجود هست .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.