View Full Version : نصب TomTom 6 روي Storage Card
maniesa
23 January 2008, 02:30 PM
سلام، وقتي ميخوام برنامه tomtom 6.0 روي htc p3300 نصب کنم بدون هيچ سوالي مستقيم روي Device Memory ايم Install ميکنه و چون حجم برنامه زياده وسط نصب پيغام ميده که جا نداري و مياد بيرون...:icon_cry: حالا اگه بخوام روي Storage Card ام نصبش کنم بايد چي کار کنم؟
mohammad51
23 January 2008, 03:04 PM
سلام، وقتي ميخوام برنامه tomtom 6.0 روي htc p3300 نصب کنم بدون هيچ سوالي مستقيم روي Device Memory ايم Install ميکنه و چون حجم برنامه زياده وسط نصب پيغام ميده که جا نداري و مياد بيرون...:icon_cry: حالا اگه بخوام روي Storage Card ام نصبش کنم بايد چي کار کنم؟
دوست عزیز
این برنامه برای چه کاری هست در مورد نصب برنامه هم وقتی که شما میخواهید نصبش کنید یک مسیر از شما می پرسه که شما اون رو باید تغییر بدید روی استریج کارت البته کل برنامه روی استریج کارت نصب نمیشه و یک مقداریش روی رم اصلی گوشیتون نصب خواهد شد :icon_cool
maniesa
23 January 2008, 05:48 PM
مشکا اینجاست که اصلا از من سوال نمیکنه که توی Storage Card نصب بکنم یا Device Memory خودش بصورت خودکار روی حافظه تلفن نصب میکنه ...
mohammad51
24 January 2008, 04:43 PM
مشکا اینجاست که اصلا از من سوال نمیکنه که توی Storage Card نصب بکنم یا Device Memory خودش بصورت خودکار روی حافظه تلفن نصب میکنه ...
دوست عزيز
اگر اين يك برنامه باشه و قابل نصب روي گوشي هاي پاكت پي سيحتما از شما مسير رو مي پرسه مگر اينكه اين برنامه روي گوشي شما قابل نصب نباشه :icon_cool
maniesa
25 January 2008, 03:41 PM
Tom Tom 6 یکی از معروفترین برنامه های کاربردی GPS هست.. این برنامه مشکل قابلیت نصب از نظر ورژن ویندوز یا گوشی نداره... مشکل موضوعی است که بهش اشاره کردم.. برای خود من هم خیلی جالبه که سوال نمیکنه!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.