PDA

View Full Version : راهنمايي براي خريد pocket pc

sayan
22 January 2008, 11:36 PM
سلام دوستان
اگر سوالم رو بد جایی مطرح کردم ببخشید.
من تصمیم دارم یه ppc بگیرم. بیشتر هم به اینخاطر که از نصب نرم افزار روی گوشی و کاربردهای مختلفی که داره لذت میبرم. برنامه های سیمبین خیلی محدودن و وقتی با برنامه های پاکت پیسی (مثلا نرم افزارهای شرکت sbp) مقایسش میکنم میبینم تفاوت خیلی زیاده.
دوربین زیاد برام مهم نیست چون خودم دوربین حرفه ای دارم. میخوام wm6 حتما روش قابل نصب باشه (با اینکه تفاوتش با wm5 رو اصلا نمیدونم). نمیخوام دستگاه زیاد کند باشه و خسته کننده.
در ضمن قیمتش نهایتا 550 یا 600 بیشتر نشه.
با گشتی که تو اینترنت زدم از htc touch خوشم اومد و اینکه میشه بدون قلم باهاش کار کرد و امکان FLO ی اون.
ولی نظرات دارندگان این دستگاه خیلی گیج کنندست. اکثر سایتها تاچ رو رنکینگ بالادادن ولی کاربرا بعضیهاشون خیلی خوب و برخی خیلی بد رتبه بندی کردن.
خواستم از دوستان راهنمایی بخوام. چه دستگاهی بخرم؟ تاچ رو چطور ارزیابی میکنید؟
مخصوصا دوستانی که دستگاه رو دارن؟
یه جایی نوشته بود سرعتش اینقدر پایینه (200 مگاهرتز) که حتی فیلم رو خوب پخش نمیکنه. درسته؟
ممنون از راهنماییتون...

mohammad51
22 January 2008, 11:58 PM
سلام دوستان
اگر سوالم رو بد جایی مطرح کردم ببخشید.
من تصمیم دارم یه ppc بگیرم. بیشتر هم به اینخاطر که از نصب نرم افزار روی گوشی و کاربردهای مختلفی که داره لذت میبرم. برنامه های سیمبین خیلی محدودن و وقتی با برنامه های پاکت پیسی (مثلا نرم افزارهای شرکت sbp) مقایسش میکنم میبینم تفاوت خیلی زیاده.
دوربین زیاد برام مهم نیست چون خودم دوربین حرفه ای دارم. میخوام wm6 حتما روش قابل نصب باشه (با اینکه تفاوتش با wm5 رو اصلا نمیدونم). نمیخوام دستگاه زیاد کند باشه و خسته کننده.
در ضمن قیمتش نهایتا 550 یا 600 بیشتر نشه.
با گشتی که تو اینترنت زدم از htc touch خوشم اومد و اینکه میشه بدون قلم باهاش کار کرد و امکان FLO ی اون.
ولی نظرات دارندگان این دستگاه خیلی گیج کنندست. اکثر سایتها تاچ رو رنکینگ بالادادن ولی کاربرا بعضیهاشون خیلی خوب و برخی خیلی بد رتبه بندی کردن.
خواستم از دوستان راهنمایی بخوام. چه دستگاهی بخرم؟ تاچ رو چطور ارزیابی میکنید؟
مخصوصا دوستانی که دستگاه رو دارن؟
یه جایی نوشته بود سرعتش اینقدر پایینه (200 مگاهرتز) که حتی فیلم رو خوب پخش نمیکنه. درسته؟
ممنون از راهنماییتون...

دوست عزيز

اولا به خاطر جاي نادرست پست شما يك تاپيك در اين تالار درست كردم كه دوستان ديگه هم نظر خودشون رو بگن و شما به بهترين نتيجه برسي:icon_cool

اما در مورد خريد پاكت پي سي بايد اين رو در نظر داشته باشي كه يك مواردي در اين نوع گوشي ها هست كه گوشي هاي سيمبين ندارن 1- سنگيني اين نوع گوشي ها و نرم افزار خاص اين گوشي ها و البته دوربين هاي پايين اين نوع گوشي .در مورد تنوع اين نوع گوشي ها در حال حاضر يك سري گوشي ها هست كه از شركت htc هست ولي نام تجاري اون فرق ميكنه مثل ايميت وكيوتك و..... شما بايد در اين موارد اگر سرعت بالا ميخواهيد به 2 مورد توجه خاص داشته باشيد رام و رم داخلي بالا + سرعت سي پي يوي خوب تا بتونيد سرعت خوبي چه در نصب نرم افزار و چه در راه اندازي خود گوشي در موارد مختلف داشته باشيد من در حال حاضر tytn, jasjam رو به شما توصيه ميكنم يك مقدار قيمتش بالا تر هست ولي جواب گوي شما خواهد بود و يا o2 atom كه اين گوشي هم اگر نوش باشه داراي محاسن و سرعت خوبي است :icon_cool

sayan
23 January 2008, 12:40 AM
سرعت خیلی بالا زیاد مهم نیست، زیادی کند نباشه کافیه. منظور که واسه باز کردن یه برنامه 5 ثانیه طول نده.
درسته که این کامپیوتر جیبی ها سنگین و بزرگن ولی تاچ هم کوچیکه و هم سبک و یه دلیل انتخاب اون هم همین موضوع بود. ممنون از لطف شما.

Sina-Ts
23 January 2008, 01:58 AM
اگه داشتن وای فای برات مهم نيست HTC TOUCH Dual بگيرين...از همه نظر عالی هست

kelark
23 January 2008, 08:39 AM
همون طور که مدیر محترم پیشنهاد دادن به نظر من اگر بتونید O2 Atom پیدا کنید خیلی عالی هست حتی اگر دسته دوم باشه .. من این دستگاه رو حدود 1.5 سال هست دارم خیلی راضیم واقعا کامل و عالیه .... پیشنهاد من اینه که اگر واقعا قصد خرید پاکت پی سی دارید اونقدر صبر کنید که پول خریدتون به اندازه قیمت دستگاهیی که میخواین بشه یک دستگاهی که حداقل 2 سال بتونید داشته باشید و اگر یه وقت خواستید برنامه و بازی خواصی رو نصب کنید با مشکل کمبود CPU و Ram مواجه نشید .
هر سوالی هم داشتید در مورد اتم من در خدمتم ....:185:

rezareza364
23 January 2008, 12:31 PM
دوست نازنین من..
شرایط انتخاب شما تقریبا همانند من است...بنده نیز در تحقیق خود به این نتیجه رسیدم که این مدل بیشترین کارایی را برای من خواهد داشت...ببینید آیا شما را نیز راضی می سازد؟:icon_excl
HP IPAQ 214

rezareza364
23 January 2008, 12:38 PM
دوست عزيز

من در حال حاضر tytn, jasjam رو به شما توصيه ميكنم يك مقدار قيمتش بالا تر هست ولي جواب گوي شما خواهد بود و يا o2 atom كه اين گوشي هم اگر نوش باشه داراي محاسن و سرعت خوبي است :icon_cool
مدیر نازنین..البته من جسارت نمی کنم با توجه به سابقه فراوان شما در این زمینه سخن سرایی کنم و در صورت ایراد هرگونه گفتار بیشتر متشابه با جیک جیک کردن جوجه ای ناتوان خواهد بود..اما..

گمان نمی برید بهتر باشد در زمینه خرید چنین ادوات پرتابل بیشترین توجه را به نمونه هایی که در همین یک ماه اخیر و بیشتر متعاقب سال 2008 به بازار مصرف عرضه می شوند را مد نظر داشته باشیم؟!
از چه رو؟!ازآن جهت که هم اینک ویندوز موبایل 6.1 در شرف تحقق است و کمی بعد نیز ویندوز موبایل 7 جانشین فعلی خواهد شد..
شما هم اینک می بینید در مورد یکی از بهترین ادوات این چنینی یا همان XDA FLAME MWG هنوز مشکل ریلیز شدن رام جدید آن وجود دارد..در حالتیکه این گوشی قدرت مند تقریبا بیش از یک سال از تولید خود را سپری می سازد..تصور نمی کنید داشتن مواردی که شما پیشنهاد فرمودید با توجه به جانشینی ویندوز جدید در آینده نزدیک برای دارنده آن کمی مشکل ساز خواهد بود..

البته می دانم بر این پست موارد نقص فراوانی جای ایراد و تامل دارد..ازجمله سازگار نبودن و نبود فراوانی برنامه های ویندوز جدید و گاه ایرادات احتمالی دستگاه از نظر سخت افزاری به هنگام نصب رام جدید و غیر آن..

منظور و مراد من کلیت امر بود که در بالا بدان اشاره شد..بخصوص کم خرج بالانشین هایی چون ما بیشتر بدنبال دستگاهی است که شاید تا پنج سال نیاز های وی را پوشش دهد...

mohammad51
23 January 2008, 01:02 PM
مدیر نازنین..البته من جسارت نمی کنم با توجه به سابقه فراوان شما در این زمینه سخن سرایی کنم و در صورت ایراد هرگونه گفتار بیشتر متشابه با جیک جیک کردن جوجه ای ناتوان خواهد بود..اما..

گمان نمی برید بهتر باشد در زمینه خرید چنین ادوات پرتابل بیشترین توجه را به نمونه هایی که در همین یک ماه اخیر و بیشتر متعاقب سال 2008 به بازار مصرف عرضه می شوند را مد نظر داشته باشیم؟!
از چه رو؟!ازآن جهت که هم اینک ویندوز موبایل 6.1 در شرف تحقق است و کمی بعد نیز ویندوز موبایل 7 جانشین فعلی خواهد شد..
شما هم اینک می بینید در مورد یکی از بهترین ادوات این چنینی یا همان XDA FLAME MWG هنوز مشکل ریلیز شدن رام جدید آن وجود دارد..در حالتیکه این گوشی قدرت مند تقریبا بیش از یک سال از تولید خود را سپری می سازد..تصور نمی کنید داشتن مواردی که شما پیشنهاد فرمودید با توجه به جانشینی ویندوز جدید در آینده نزدیک برای دارنده آن کمی مشکل ساز خواهد بود..

البته می دانم بر این پست موارد نقص فراوانی جای ایراد و تامل دارد..ازجمله سازگار نبودن و نبود فراوانی برنامه های ویندوز جدید و گاه ایرادات احتمالی دستگاه از نظر سخت افزاری به هنگام نصب رام جدید و غیر آن..

منظور و مراد من کلیت امر بود که در بالا بدان اشاره شد..بخصوص کم خرج بالانشین هایی چون ما بیشتر بدنبال دستگاهی است که شاید تا پنج سال نیاز های وی را پوشش دهد...

با تشکر از شما دوست عزیز

من هم با شما موافق هستم که گوشی به روز خریداری شود اما مشکل اینجاست که خیلی از گوشی های روز دنیا یا در ایران نیست و یا چون تعداد انها کم هست قیمت های بالایی دارند و به صرفه نیست در مورد اینکه کسی بخواد پاکت پی سی خریداری کنه که برای 5 سال جوابگوش باشه من فکر نمیکنه قابل قبول باشه چون هم نسبت به گوشی دل زده میشه و البته به روز رسانیش مشکل داره چون مطمئنا سخت افزار این نوع گوشی ها نصبت به نرم افزار های که میاد جواب نمیده نمونه بارزه این مسئله گوشی جم ایمیت هست که با داشتن cpu 416 ورم64 ورام64 نمیتونه ویندوز 5 رو ساپورت کنه چه برسه به ویندوز 6 و غیره در مورد ویندوز 7 هم تا اونجایی که من میدونم این گو شی های حال حاضر نمیتونن ساپورتش کنن ومطمئنا باید یک گوشی با هاردور جدید به بازار عرضه بشه که این هم تا به خاد به ایران برسه ودوستان ازش استفاده کنن الله اعم که کی اتفاق می افته :icon_cool

sayan
24 January 2008, 08:28 AM
دوست نازنین من..
شرایط انتخاب شما تقریبا همانند من است...بنده نیز در تحقیق خود به این نتیجه رسیدم که این مدل بیشترین کارایی را برای من خواهد داشت...ببینید آیا شما را نیز راضی می سازد؟:icon_excl
HP IPAQ 214

سلام و ممنون از پاسختون،
من متوجه نشدم كه شما هم تاچ رو پيشنهاد كردين يا اين مدل از HP رو؟
HP 214 اونطوري كه من جستجو كردم موبايل نيست و صرفا يه PDA هستش.

mohammad51
24 January 2008, 01:19 PM
دوست عزيز

من با شما هم عقيده هستم HP 214 يك پاكت پي سي هست و موبايل نيست :icon_cool

sayan
25 January 2008, 11:49 AM
نبود دارنده htc touch ؟
درسته که فیلم هم خوب پخش نمیکنه؟ و خیلی ضعیفه؟ و ...

mohammad51
25 January 2008, 11:57 AM
نبود دارنده htc touch ؟
درسته که فیلم هم خوب پخش نمیکنه؟ و خیلی ضعیفه؟ و ...

دوست عزيز

اين گوشي هم فيلم خوب پخش ميكنه و هم اينكه صداش به اندازه كافي خوبه:icon_cool

romeo_1593
20 February 2008, 09:10 PM
دوستان منم هم در صدد گرفتن یه PPC هسیم و دیگه نخواستم بی دلیل یه تاپیک باز کنم...پس سوالالتم رو همین جا مطرح میکنم ....لطفا راهنماییم کنین با این نیاز ها چی سازگاره ؟
حتی المقدور بلوتوث با A2DP
وزن حداکثر در حد 150 گرم
دوربین در حد بد نباشه
کیفیت صدای خوب
زیبا
سرعتش کم نباشه البته من نیازهای بالا و وحشتناکی ندارم که بخوام بگم باید سرعتش عالی باشه ولی دیگه فاجعه هم نباشه...در حد KJam بسمه .
چون تاچ فلو برام مهمه و خیلی مهمه پس نیاز به رام W6 دارم حالا حداقل بتونم آپدیتش کنم به این رام و تاچ فلو
قیمت هم در حد 400 و خورده ای حداکثر :icon_twis
لطفا حدود قیمت گوشی ای که معرفی میکنین هم بهم بگید...گارانبی هم اصلا برام ارزشی نداره .
یک دنیا ممنوننننننننننننننننننننن

mohammad51
20 February 2008, 11:14 PM
دوستان منم هم در صدد گرفتن یه PPC هسیم و دیگه نخواستم بی دلیل یه تاپیک باز کنم...پس سوالالتم رو همین جا مطرح میکنم ....لطفا راهنماییم کنین با این نیاز ها چی سازگاره ؟
وزن حداکثر در حد 150 گرم
دوربین در حد بد نباشه
کیفیت صدای خوب
زیبا
سرعتش کم نباشه البته من نیازهای بالا و وحشتناکی ندارم که بخوام بگم باید سرعتش عالی باشه ولی دیگه فاجعه هم نباشه...در حد KJam بسمه .
چون تاچ فلو برام مهمه و خیلی مهمه پس نیاز به رام W6 دارم حالا حداقل بتونم آپدیتش کنم به این رام و تاچ فلو
لطفا حدود قیمت گوشی ای که معرفی میکنین هم بهم بگید...گارانبی هم اصلا برام ارزشی نداره .

htc touchبهترین گزینه هست :icon_cool

romeo_1593
21 February 2008, 06:37 AM
محمد جان قیمت ندادین . شنیدم شده 450 !!!!!
راستی نظرتون در مورد G smat و JAQ3 و Jam چیه ؟ قیمتاشون چنده ؟
تا اونجایی که می دونم رو جم نمیشه تاچ فلو نصب کرد که اگه میشد رو هوا زده بودمش ولی در مورد بقیه چطور ؟
راستی یه سوال نا مربوط اگه گوشی A2DP نداشته باشه میشه با بلوتوث استریو موسیقی گوش داد یا نه ( حتی به این صورت که در هردوتا گوشی یه صدا مساوی پخش بشه یعنی استریو نباشه ، مونو باشه در هر دو تا بلندگوی گوشی ).........بازم ممنونننننننن
محمد جان الان بگیرم یا بمونم بعد از عید چون عجله ای ندارم ؟

romeo_1593
21 February 2008, 07:12 AM
راستی نظرتون در مورد P3400 چیه ؟O2 XDA Orbit چنده ؟

El Padrino.
21 February 2008, 05:43 PM
وزن حداکثر در حد 150 گرم
دوربین در حد بد نباشه
کیفیت صدای خوب
زیبا

ای میت جما

romeo_1593
21 February 2008, 06:22 PM
ای میت جما

دوست عزیز من قیمتش رو هم نی فرمایید لطفا....
راستش من از اون آدمام که قیافه گوشی برام خیلی مهمه...و این گوشی اونی نیست که من میخوام مگه اینکه انتخاب بهتری نداشته باشم . به هر حال اگه قیمتش رو لطف کنین ممنون میشم .

mohammad51
22 February 2008, 01:14 AM
romeo_1593 عزیز

من میگم فکر جز ایمیت نداشته باشید و یا حداکثر htcدلیلش هم فقط برای وسایل و رام هایی که برای این گوشی ها میاد ولی برای گوشی های دیگه خیلی کمهشما یک سری به تاپیک ویندوز 6 سایت بزنید متوجه عرایض بنده خواهید شد:icon_cool

جاما با گانتی اصلی 310 هزار تومن و htc تاچ با گارانتی یاس 550 هزار تومن :icon_cool

romeo_1593
22 February 2008, 02:42 AM
محمد جان HTC 3400, HTC 3300 چندن الان ؟
راستش تو آی میت ها jam , kjam و jama101 رو فقط میپسندم...گفتم خدمتتون من یه اخلاق بدی که دارم اینه که قیافه گوشی برام خیلی مهمه بخاطر همین گوشی مفت و عالی هم باشه بدون قیافه دلخواه من برام ارزشی نخواهد داشت...
ممنون بازم از اینکه اینقدر برای راهنمایی و کمک به من وقت میزارین .

احسان خان
22 February 2008, 12:45 PM
راستی یه سوال نا مربوط اگه گوشی A2DP نداشته باشه میشه با بلوتوث استریو موسیقی گوش داد یا نه ( حتی به این صورت که در هردوتا گوشی یه صدا مساوی پخش بشه یعنی استریو نباشه ، مونو باشه در هر دو تا بلندگوی گوشی ).........بازم ممنونننننننن

اگر A2DP نداشته باشه به صورت استريو نميتونيد موسيقي گوش كنيد.

ولي قبلاً ديده بودم كه براي رفع همچين مشكلي يكي دو تا پچ به همراه نرم افزار مربوطه رو گوشي نصب ميكنند و اين قابليت هم بهش اضافه ميشه.

اگر نياز شد بگيد تا مطلبشو پيدا كنم بذارم

romeo_1593
22 February 2008, 07:47 PM
اگر A2DP نداشته باشه به صورت استريو نميتونيد موسيقي گوش كنيد.

ولي قبلاً ديده بودم كه براي رفع همچين مشكلي يكي دو تا پچ به همراه نرم افزار مربوطه رو گوشي نصب ميكنند و اين قابليت هم بهش اضافه ميشه.

اگر نياز شد بگيد تا مطلبشو پيدا كنم بذارم

اگه این لطف رو بکنین که ممنون میشم !!!
چون بین این 6 تا به ترتیبی که مینویسم اولویت برای خرید گذاشتم ولی بازم نمیدونم این هفته بخرم یا بمونم بعد از عید . فکر میکنید قیمت پایین بیاد ؟
HTC P3400
iMate Jama
iMate Jamin
Imate Kjam
Imate JAQ3
Imate Jam

mohammad51
24 February 2008, 09:42 AM
اگه این لطف رو بکنین که ممنون میشم !!!
چون بین این 6 تا به ترتیبی که مینویسم اولویت برای خرید گذاشتم ولی بازم نمیدونم این هفته بخرم یا بمونم بعد از عید . فکر میکنید قیمت پایین بیاد ؟
HTC P3400
iMate Jama
iMate Jamin
Imate Kjam
Imate JAQ3
Imate Jam

romeo_1593 عزیز

من توصیه میکنم بین jama , jamin یکی رو انتخاب کنی چون HTC P3400 چیزی بالاتر از این دوتا نداره فقط iMate Jama اینفرارد پایین تر داره که اون هم با سرعت بالای cpu که این گوشی نصبت به HTC P3400 داره مشکلی پیش نمیاره البته این رو هم باید در نظر داشته باشی که قیمت پایین تری رو پرداخت میکین :icon_cool

am!n
1 March 2008, 04:17 PM
یه همفکری از دوستان.
من 2 روز دیگه از آلمان با قیمت 540 هزار تومان دارم یه HTC TyTn II میگیرم.
می خواستم بدونم اگر من با مارک O2 یا T-MOBILE بگیرم اینجا آنتن میده؟
از لحاظ کیبورد حروفش چطوری میشه؟
البته از لحاظ آنتن دهی که قاعدتا میده.
یه مورد دیگه:استرج کارت هم می خوام بگم بگیره قیمتاش اینطوریه:
6 گیگ 50 دلار-4 گیگ 15 دلار-ارزش داره 6 گیگ بگیرم؟
از لحاظ ویندوز هم که آلمانیه میشه روش انگلیسی نصب کرد دیگه؟

mohammad51
1 March 2008, 04:26 PM
یه همفکری از دوستان.
من 2 روز دیگه از آلمان با قیمت 540 هزار تومان دارم یه HTC TyTn II میگیرم.
می خواستم بدونم اگر من با مارک O2 یا T-MOBILE بگیرم اینجا آنتن میده؟
از لحاظ کیبورد حروفش چطوری میشه؟
البته از لحاظ آنتن دهی که قاعدتا میده.
یه مورد دیگه:استرج کارت هم می خوام بگم بگیره قیمتاش اینطوریه:
6 گیگ 50 دلار-4 گیگ 15 دلار-ارزش داره 6 گیگ بگیرم؟
از لحاظ ویندوز هم که آلمانیه میشه روش انگلیسی نصب کرد دیگه؟

امین جان

از لحاظ قیمت که خوبه حتما بگو بیاره از لحاظ انتن دهی اگر فرکانس مخابرات رو ساپورت کنه هم مشکلی نیست از لحاظ کی برد اگر المانی باشه خودت باید یک فکر به حالش بکنی تا حروف های جای گزین رو پیدا کنی استریج کارت هم همون 4 گیگ خوبه قیمتش هم عالیه و به خاطر 2 گیگ این هم تفاوت خیلی زیاده از لحاظ ویندوز هم یک ویندوز 6.1 روش نصب میکنی و تمام :icon_cool

am!n
1 March 2008, 06:28 PM
ممنون از رهنماییتون-
از لحاظ مارک چی؟o2 بگم بیاره؟
راستی اون بنده خدا از کجا بدونه که تو ایران آنتن میده؟

mohammad51
1 March 2008, 06:33 PM
ممنون از رهنماییتون-
از لحاظ مارک چی؟o2 بگم بیاره؟
راستی اون بنده خدا از کجا بدونه که تو ایران آنتن میده؟

o2 بیاره مشکلی نداره در مورد اینکه انتن میده یانه فرکانس رو که مخابرات باری گوشی ها داده ساپورت کنه مشکلی نداره:icon_cool

Erroro0o0
7 March 2008, 05:20 PM
سلام
من.........
اطلاعاتی در باره ی i-mate jasjam میخوام اگه امکان داره....

am!n
7 March 2008, 11:01 PM
سلام
من.........
اطلاعاتی در باره ی i-mate jasjam میخوام اگه امکان داره....
دوست گرامی لطفا قوانین را رعایت کن.
لطفا قوانین را مطالعه کن:
قانون ها (http://www.phalls.com/showthread.php?goto=newpost&t=1)

جواب سوال شما در این تاپیک (http://www.phalls.com/showpost.php?p=484605&postcount=8) داده شده.

Malkemid
7 April 2008, 01:48 AM
سلام
بعد از سالها داشتن سیمبین ما هم خواستیم بریم سراغ ppc.ولی واقعا گیج شدم!چون سررشته ندارم تو ppc.
از لحاظ کیفیت مارکها فرق زیادی بین htc و i-mate هست؟کلا کدوم مارک بهتره؟
شنیدم ppc ها باطریشون خیلی زود مستهلک میشه و باید تعویض بشه...مثل jam که 4 تا از دوستام باطریشون خراب شده.
من حد اکثر تا 450 می خوام هزینه کنم.
یه دوربین در حد 2مگا داشته باشه و صداش هم ضعیف نباشه.LCD ش هم از JAM کوچیکتر نباشه
آیا فرق زیادی بین ویندوز 5 و 6 هست؟
ایا cpu 200 mhz برای ppc خیلی کم نیست؟اکثر گوشی های تو این رنج cpu شون ضعیفه خیلی..rom چقدر باید باشه برای یه سرعت در حد خوب؟
توضیحات قبلی دوستان رو خوندم...خیلی ممنون.
jamA قیافش خوب نیست...از HTC p3400 و p3600i خوشم اومده ولی CPU مال 3400 کمه انگار...3600 هم احتمال می دم از بودجم بیشتر باشه.
از بین گارانتی ها کدوم بهتره و آیا اصلا می ارزه آدم پول گارانتی بده؟
قابلیت ارتقا ویندوز به چه صورتی هست؟
صفحه گوشی های htc سبزه و مال i mate آبیه...ایا فرقی دارن؟قابلیت نصب تم وجود داره؟
ممنون اگه جواب بدین.

mohammad51
7 April 2008, 08:57 AM
سلام
بعد از سالها داشتن سیمبین ما هم خواستیم بریم سراغ ppc.ولی واقعا گیج شدم!چون سررشته ندارم تو ppc.
از لحاظ کیفیت مارکها فرق زیادی بین htc و i-mate هست؟کلا کدوم مارک بهتره؟
شنیدم ppc ها باطریشون خیلی زود مستهلک میشه و باید تعویض بشه...مثل jam که 4 تا از دوستام باطریشون خراب شده.
من حد اکثر تا 450 می خوام هزینه کنم.
یه دوربین در حد 2مگا داشته باشه و صداش هم ضعیف نباشه.LCD ش هم از JAM کوچیکتر نباشه
آیا فرق زیادی بین ویندوز 5 و 6 هست؟
ایا cpu 200 mhz برای ppc خیلی کم نیست؟اکثر گوشی های تو این رنج cpu شون ضعیفه خیلی..rom چقدر باید باشه برای یه سرعت در حد خوب؟
توضیحات قبلی دوستان رو خوندم...خیلی ممنون.
jamA قیافش خوب نیست...از HTC p3400 و p3600i خوشم اومده ولی CPU مال 3400 کمه انگار...3600 هم احتمال می دم از بودجم بیشتر باشه.
از بین گارانتی ها کدوم بهتره و آیا اصلا می ارزه آدم پول گارانتی بده؟
قابلیت ارتقا ویندوز به چه صورتی هست؟
صفحه گوشی های htc سبزه و مال i mate آبیه...ایا فرقی دارن؟قابلیت نصب تم وجود داره؟
ممنون اگه جواب بدین.

Malkemid عزیز

از لحاظ کیفیت اکثر گوشی های ایمیت ساخت شرکت htc هست و فرقشون فقط در ظاهرشونه در مورد مستهلک شدن باطری اگر درست شارژو دشارژ بشن هیچ مشکلی پیش نمیاد من خودم الان یک جم دارم که4 سال استفاده میشه و مشکل باطری نداشته در مورد خرید ppc تو این رنج قیمت هم باید بگم جمین می تونید تهیه کنید همه چیزش طبق فرمایشاتی که خودتون گفتید ولی از لحاظ صدای زنگ ممکنه به مشکل بر بخورید در مورد گارانتی هم خوب داشته باشه بهتره فرقی هم بین شرکت های گارانتی کننده اصلی نیست در مورد ارتقا ویندوز هم باید یک سری کارهای اولیه رو یاد بگیرید که در تاپیک های مخصوص این کار توضیحات کامل داده شده در مورد رنگ صفحه هم هیچ فرقی نمیکنه در مورد نصب تم هم قابلیتش کامل وجود داره :icon_cool