PDA

View Full Version : سرعت بلوتوث

taghati
20 January 2008, 10:33 PM
:icon_cry:سلام
من گوشي imate jama خريدم ولي سرعت بولوتوثش افتضاحه. نمي دونم گوشي من مشكل داره يا تمام گوشي هاي i mate jama اين مشكل رو دارن.
اگه مشكل از همه گوشي هاست لطفا كمكم كنيد تا سرعت بلوتوثوم رو بالا ببرم.

mohsen_fs
11 April 2008, 02:35 AM
نرم افزار dr yar رو استفاده کن احتمالآ سرعت بیشتر شه.
من با s200 همین مشکل رو داشتم..

Nomad
11 April 2008, 03:03 AM
اصولا I mate با توجه به داشتن قابلیت های ارتباطی خیلی زیاد دیگه ، سرعت بلوتوث خوبی رو تو گوشی هاش قرار نداده ...

inforfang
11 April 2008, 07:15 AM
اصولا I mate با توجه به داشتن قابلیت های ارتباطی خیلی زیاد دیگه ، سرعت
بلوتوث خوبی رو تو گوشی هاش قرار نداده ...

ببخشید . منظور شما از "قابلیت های ارتباطی خیلی زیاد دیگه" به عنوان مثال چه قابلیت هایی هستش ؟

L O V E L Y
11 April 2008, 12:05 PM
يه نمونش واي فاي..

البته با بعضي گوشي ها مثل 3250 يا ان73، سرعت بلوتوث آي ميت خوب و بالا هستش

mohammad51
11 April 2008, 12:13 PM
:icon_cry:سلام
من گوشي imate jama خريدم ولي سرعت بولوتوثش افتضاحه. نمي دونم گوشي من مشكل داره يا تمام گوشي هاي i mate jama اين مشكل رو دارن.
اگه مشكل از همه گوشي هاست لطفا كمكم كنيد تا سرعت بلوتوثوم رو بالا ببرم.

دوست عزیز

این مورد یکی از مشکلات گوشی شماست چون سرعت بلوتوث شما 1.2 هست و سرعتش نصبت به گوشی های دیگه پایین تره و مشکلتون هم با نصب نرم افزار درست نمیشه و سرعتش زیاد نمیشه:icon_cool

taghati
14 April 2008, 05:46 PM
من اين نرم افزار رو هم نصب كردم ولي توفيري نداشت!!!؟؟؟

نرم افزار dr yar رو استفاده کن احتمالآ سرعت بیشتر شه.
من با s200 همین مشکل رو داشتم..

mohammad51
14 April 2008, 05:54 PM
من اين نرم افزار رو هم نصب كردم ولي توفيري نداشت!!!؟؟؟

دوست عزیز

همون طور که من به عامل این مسئله هم اشاره کردم مشکل شما مشکل نرم افزار و سخت افزار نیست قابلیت گوشی شما بیشتر از این نیست چون سرعت بلوتوث شما 1.2 هست :icon_cool

mohsen_fs
14 April 2008, 06:18 PM
دوست عزیز

همون طور که من به عامل این مسئله هم اشاره کردم مشکل شما مشکل نرم افزار و سخت افزار نیست قابلیت گوشی شما بیشتر از این نیست چون سرعت بلوتوث شما 1.2 هست :icon_cool

اما من با dr yar حس میکنم 40تا 50 درصد سرعتش بیشتر میشه..(ممکنه ؟؟)

از رام هم میتونه باشه؟؟؟(مثلآ با wm5 خود qtek سرعت خوبی رو دارم اما با بعضی رامها مخصوصآ wm6سرعت کم میشه..(این فرضیه درسته؟)

ورژن بلوتوث qtek s200 رو هم میشه بگید..؟

El Padrino.
14 April 2008, 07:35 PM
کلا یندوز موبایل با بلوتوث مشکل داره دیگه خیلی شاهکار بکنه سرعت میره روی 17 منم گوشیم بلوتوث ورژن 2 داره بازم همن مشکل رو دارم

mohammad51
14 April 2008, 11:25 PM
کلا یندوز موبایل با بلوتوث مشکل داره دیگه خیلی شاهکار بکنه سرعت میره روی 17 منم گوشیم بلوتوث ورژن 2 داره بازم همن مشکل رو دارم

دوست عزیز

در مورد اینکه ویندوز موبایل مشکل داره من قبول ندارم چون ما اگر بخواهیم اون رو با سیمبین مقایسه کنیم ممکنه سرعت پایین تر باشه اما این 2 تا سیستم با هم قابل قیاس نیست ودر کل این رو هم باید بگیم که این در مورد گوشی ایشون بود که بلوتوث سرعتش پایینه:icon_cool

taghati
19 April 2008, 06:01 PM
با برنامه bluezare سرعتش بهتر ميشه
فقط بعضي خيلي وقت ها گزينه send file كار نمي كنه و مجبورم با سرعت قبلي تحمل كنم.

Dash_javad
25 April 2008, 07:26 PM
چه چیزای جالبی خوندم!
منظور از سرعت 1.2 همون ورژن 1.2 بلوتوث نیس !؟

عرض شود که جناب taghati (http://www.phalls.com/member.php?u=60166) سرعت دیوایس شما نسبت به سلفونهای جدید اس ایی و یا نوکیا ممکنه کم باشه
چون اکثرا بلوتوثشون ورژن 2 هستش (متاسفانه آی مت هیچ تلاشی برای ارتقا بلوتوث دیوایسهاش نمیکنه و همین باعث شده اکثر امت آی مت دارن به غیر از این مشکل نتونن لذت هندزفری های ای تو دی پی رو هم تجربه کنن)
ولی بازم سرعت شما بستگی به گوشی مقابلتون داره که در حال ترنسفر دیتاس
شما یه فایل برا 6600 سند کن
بعد دقیقا همون فایل رو روی N95 سند کن
اونوقت متوجه میشین که سرعتتون توفیر داره! ;)

mil-i300
25 April 2008, 10:38 PM
منم تقریبا با گوشیم ( سامسونگ i300 با ویندوز موبایل 2003 اسمارت فون ) همین مشکل رو دارم....
با این تفاوت که وقتی با کامپیوتر بلوتوث میکنم سرعت رسیو 70 ، 75 هستش و سند هم 20 تا..........!
ولی با گوشی هایه دیگه که بلوتوث میکنم سرعت رسیو 5 تا میشه و سند هم 5 تا که موقعی که با نرم افزاره Resco Explorer 2007 V6.15 سند میکنم سرعتش تا 17 18 بالا میره........... حالا رسیو رو چیکارش کنم...!!!؟؟؟
فکر نکنم راهی داشته باشه..!!!

lover
25 April 2008, 11:15 PM
منم تقریبا با گوشیم ( سامسونگ i300 با ویندوز موبایل 2003 اسمارت فون ) همین مشکل رو دارم....
با این تفاوت که وقتی با کامپیوتر بلوتوث میکنم سرعت رسیو 70 ، 75 هستش و سند هم 20 تا..........!
ولی با گوشی هایه دیگه که بلوتوث میکنم سرعت رسیو 5 تا میشه و سند هم 5 تا که موقعی که با نرم افزاره Resco Explorer 2007 V6.15 سند میکنم سرعتش تا 17 18 بالا میره........... حالا رسیو رو چیکارش کنم...!!!؟؟؟
فکر نکنم راهی داشته باشه..!!!

به خاطر اینکه resco از سیستم OBEX در فرستادن فایل در Blutooth استفاده میکنه
ورژن 1.2 و 1.1 سرعتشان 721 kbit/s, (کیلو بیت بر ثانیه ) هست ولی در 2.0 سرعت سه تا 10 برابر بیشتره یعنی تا 3 مگا بیت بر ثانیه . ورژن جدیدتر 2.1 هم هست که سازگاری بیشتری با 1.2 داره و همینطور مصرف باطری کمتری هم داره
(البته در ماه مارچ 2008 ورژن 3 را هم معرفی کردند که سرعتی برابر با 480 Mbit/s خواهد داشت و ارتقا یافته 2.1 هست)
از نظر مقایسه ای تعداد ایراداتی که در 2.1 نسبت به 1.2 و 1.1 گرفته شده بسیار چشمگیر هست از جمله Encryption Pause Resume و Secure Simple Pairing و Sniff subrating

حالا همه اینها را گفتم تا متوجه بشوید که چرا وقتی یک بلوتوت 1.2 به 2.0 وصل میشه چرا سرعتش پایین میاد