PDA

View Full Version : تعريف چند اصطلاح

L O V E L Y
15 January 2008, 01:20 PM
با سلام خدمت همگي

ميدونم خيلي مبتديه ولي ، ميشه تعريف اصطلاحات زير رو بگين؟:icon_wink

overclock
page pull
:icon_razz
من واسه مشكل دوربين o2 تو سايت xda.developers يه تاپيك ساختم. اونجا يكي جواب داده كه اگه overclock كردي برگردون به حالت قبل... :icon_twis

L O V E L Y
17 January 2008, 01:42 PM
ميگم اينايي كه من گفتم خيلي سخته ؟!

واقعاً كسي معنيشو نمي دونه ؟!

PAYAM
17 January 2008, 06:06 PM
overclock یعنی افزایش فرکانس پردازنده برای دستیابی به پرفورمنس بهتر.
به زبان ساده یعنی این‌که CPU دستگاه‌تون رو دستکاری کنید که ازش قدرت بیشتری بگیرید.
یه سر به تاپیک زیر بزنید:
اطلاعاتی میخواستم در مورد اور کلاک (http://www.phallz.com/showthread.php?t=39312)
خیلی فرقی در اصول کار بین PDA و کامپیوتر نیست...

چشم عسلي
18 January 2008, 04:13 AM
فضایی از ROM هست که اختصاص داده میشه به استفاده ی اختصاصی سیستم عامل .
pagepool تعداد صفحات كدي هست كه همزمان ميتونه تو رم حاظر بشه.افزايش سايز پيج پول هم سرعت دستگاتونو بالا مي بره هم باعث ميشه سيستم هنگ نكنه
این صفحات یا به کد های رجیستری تعیین میشوند یا بصورت حجمی که مقادیرشون متغییر به نوع رام است
که بصورت 16Mb 12Mb 8Mb 6Mb 4Mb

pagepool بسته به نوع رام (ویندوز 5 یا 6 یا حجم رام دستگاه که در حال حاضر 64 یا 128 می باشد متفاوت است )

به طور کلی برای رام های 64 :

پیج پول 12 مگابایتی : 24 مگابایت مموری پروگرام روی ویندوز موبایل 06
پیج پول 8 مگابایتی : 28 مگابایت مموری پروگرام روی ویندوز موبایل 06
پیج پول 6 مگابایتی : 30 مگابایت مموری پروگرام روی ویندوز موبایل 06
پیج پول 4 مگابایتی : 32 مگابایت مموری پروگرام روی ویندوز موبایل 06

البته این آمار بسته به نوع رام متفاوت می باشد همین طور نوع دستگاه نیز بی تاثیر نیست

راه های تغییر

1. نصب رامی که pagepool دلخواهتون را بهتون بده
2. دستکاری کی جن
3. باز کردن فایل os.nb بصورت hex با نرم افزار های hex editor و تغییر رشته ي NKKD8
4. استفاده از فایل های آماده ای که بعد از نصب ویندوز pagepool را بدلخواه تغییر میده این فایل ها بصورت bat می باشند

تغییر pagepool یک کار تخصصی است و ممکنه بعد از این تغییر در صورت اشتباه یا صحیح نبودن چند تا مشکل براتون پیش بیاد که یکیش واقعا فاحشه

عدم نصب یا اجرای فایل های نصب شده از قبل یا نصب جدید برخی از فایل ها و برنامه ها مانند کاوشگر ریسکو

برای اینکه این مشکل را تشخیص دهید کار سختی نیست وقتی که گوشی را ریست میکنید یک پیغام 2 کلمه ای میده که خاطرم نیست دقیقا چیه و بعد از تائید گوشی کار میکنه اما بعضی از برنامه ها و فایل ها نه

توصیه بعدیم اینه که اگر مایل به تعویض pagepool هستید حتما اطلاعات کاملی از رامتون پیدا کنید و بعدا اقدام به این کار بکنید

نکته : در صورت هرگونه اشکال در pagepool با خونسردی کامل اقدام به تعویض رام کنید دقت کنید تعویض رام نه هار ریست چون با هارد ریست مشکل حل نمیشه

چشم عسلي
18 January 2008, 04:21 AM
با سلام خدمت همگي

ميدونم خيلي مبتديه ولي ، ميشه تعريف اصطلاحات زير رو بگين؟:icon_wink

overclock
page pull
:icon_razz
من واسه مشكل دوربين o2 تو سايت xda.developers يه تاپيك ساختم. اونجا يكي جواب داده كه اگه overclock كردي برگردون به حالت قبل... :icon_twis

دوست من اورکلاک ppc تنها در کار پردازش پردازشگر مرکزی ppc موثر

اورکلاک یعنی استفاده حداکثر از cpu یا gpu
مثلا در مواقعی که پردازگشر توان اجرای عملیاتی را نداره از این امکان استفاده میشه که اغلب باعث گرم شدن پردازشگر و آسیب رساندن در طولانی مدت به قطعات میشه
من فکر نمیکنم اورکلاک ppc ربطی به دوربین داشته باشه

درصورتی که روی گوشی نرم افزاری واسه این کار دارید اونا اجرا کنید و مقدار صحیح cpu را بهش بدید
اگر BatteryStatus نصب کردید این مراحل را برید
اجرای برنامه رفتن به تب Omap تغییر Original CpuSpeed و برداشتن تیک Overclock to speed و زدن کلید Get بعد ok کردن برنامه چون من مدل گوشی شما را نمی دونستم خوتون مقدار cpu را از کاالوگ گوشی را سایت سازنده استخراج کنید البته با برداشتن تیک مشکل حل میشه
موفق باشید

soheil86
18 January 2008, 04:22 AM
حتما تصاويرتون تار ميشه !
فكر كنم با نصب HTC Cmera جديد مشكلتون حل بشه البته مطمئن نيستم

چشم عسلي جان منم يادمه چنين بحثي توي Xda شده بود البته مال چند وقت پيش بود الان دقيقا يادم نيست.

ولي رامي بود كه فك كنم Korand ساخته بودش و يه رام Official ساده بود كه اگر گوشي overClock ميشد، تصاوير دوربين تار سيو ميشد.

L O V E L Y
20 January 2008, 01:18 PM
نه مشكل من اينه كه دوربين گوشيه تصاوير رو وارونه نشون مي ده
البته دفعه اول كه اصلا دوربين نيمه كاره فعال ميشه

بايد ببندم و دوباره باز كنم كه تصوير وارونس
هرچي هم رام عوض مي كنم فايده نداره

mohammad51
20 January 2008, 11:29 PM

دوست عزيز

همون طور كه قبلا هم با هم صحبت كرده بوديم اين مشكل ديگه نرم افزاري نيست و بايد دنبال حل سخت افزاريش باشي:icon_cool

soheil86
21 January 2008, 10:38 PM

البته توی XDA یکی یه راه حلی برای HTC Camera 4.11 ارائه داده بود که باعث میشد باطری گوشی زود تموم نشه، و باید یه سری فایلها رو جایگزین فایلهای اصلی دوربین میکردین. منم همین کار رو کردم و تصویر دوربینم وارونه شد ولی با عوض کردن رام یا هارد ریست کردن مشکلم حل شد، شما احیانا فایلی رو جایگزین فایلهای اصلی دوربین نمی کنید ؟؟

L O V E L Y
22 January 2008, 03:00 PM
البته توی XDA یکی یه راه حلی برای HTC Camera 4.11 ارائه داده بود که باعث میشد باطری گوشی زود تموم نشه، و باید یه سری فایلها رو جایگزین فایلهای اصلی دوربین میکردین. منم همین کار رو کردم و تصویر دوربینم وارونه شد ولی با عوض کردن رام یا هارد ریست کردن مشکلم حل شد، شما احیانا فایلی رو جایگزین فایلهای اصلی دوربین نمی کنید ؟؟

نخير

من صرفاً رام گوشي رو عوض كردم
اگر هم فايلي عوض كرده باشم متعاقباً بايد بعد از نصب دوباره رام وه حالت اورجينال برگرده
توي سايت موبايلستان هم يكي به همين مشكل من برخورده !
با شركت هم تماس گرفتم گفت كه مشكل سخت افزاري نيست
واقعاً گيج كننده اس نه ؟!
لطفاً اگه كسي راهنمايي چيزي بلده به ما هم بگه...

ممنون مي شم