View Full Version : مشکل با Worms 4 Mayhem
shat
14 January 2008, 02:02 PM
بچه ها من قبلا بازی Worms 4 Mayhem دانلود کرده بودم وراحت اینستال و بازی کرده بودم . امروز که ریختمش قبل از این که توی بازی بره ارور زیر رو می داد و از صفحه اول بازی بیرون می پره. هر چی هم گشتم مشکلش رو پیدا نکردم کسی میتونه من رو کمک کنه؟
girders can be used to block your opponent in
RoSo
14 January 2008, 02:08 PM
تا جایی که من میدونم این که شما میگید ارور نیست !!! فقط یه راهنمایی و توضیح کوچک در مورد بازی هستش !!!
علت اجرا نشدن بازی باید چیز دیگه ای باشه.
shat
14 January 2008, 02:16 PM
تا جایی که من میدونم این که شما میگید ارور نیست !!! فقط یه راهنمایی و توضیح کوچک در مورد بازی هستش !!!
علت اجرا نشدن بازی باید چیز دیگه ای باشه.
من قبلا pach رو هم می ریختم اما الان که می ریزمش اصلا توی بازی نمی ره
EbliiS
14 January 2008, 04:56 PM
همونطور كه روزبه جان گفت و طبق نوشته هاي اينجا ([Only registered and activated users can see links]) اين جمله فقط يك راهنمايي ([Only registered and activated users can see links]) در مورد بازيه.اينكه بازي شما اجرا نميشه يستگي به چيزاي ديگه داره.اگه ميتوني يك بار پاكش كن كامل و دوباره نصبش كن.
shat
14 January 2008, 05:24 PM
همونطور كه روزبه جان گفت و طبق نوشته هاي اينجا ([Only registered and activated users can see links]) اين جمله فقط يك راهنمايي ([Only registered and activated users can see links]) در مورد بازيه.اينكه بازي شما اجرا نميشه يستگي به چيزاي ديگه داره.اگه ميتوني يك بار پاكش كن كامل و دوباره نصبش كن.
2بار پاک کردم از نو ریختم نشد
shat
14 January 2008, 07:15 PM
با تشکر از تمام کسانیکه من رو کمک کردند مشکل حل شد :icon_cool
RoSo
14 January 2008, 08:06 PM
مبارکه. حالا مشکل چی بود؟
shat
14 January 2008, 08:39 PM
مبارکه. حالا مشکل چی بود؟
مشکل گرافیکی بود میرفت تویه بازی می پرید دراور کارت گرافیکیم رو ورژن جدیدش رو ریختم حل شد. به هر حال ممنون از کمک های شما
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.