PDA

View Full Version : لپ تاپ دست ساز

sina_v
14 January 2008, 02:26 AM
با سلام به دوستان عزیزدیروز تو کتاب خونه یه مجله دیدم که برا تیر 86 بود توش در مورد چگونگی اسمبل لپ تاپ یه توضیحاتی داده بود که باید اول اسکلت لپ تاپ و لوازمی که بسته به شرایط و چگونگی استفاده خودمان هست خریداری می کنیم و چگونگی اسمبل لپ تاپ رو توضیح داده بود.مزیتاش هم ارزان بودن قابل ارتقا بودن و لپ تاپی باب میل خودمان بودن هست.امروز تو اینترنت در موردش سرچ زدم چیزی پیدا نکردم.اگر کسی اطلاعاتی در مورد این موضوع داره منو راهنمایی کنه ممنون می شم.و اینکه می شه این کارو کرد یا نه و از کجا می تونم این لوازمو خریداری کنم؟

diyaco
14 January 2008, 10:10 AM
ایده جالبی به نظر میرسد اما من شخصا" اعتقادی به آن ندارم.
یکی از محاسن کامپیوترهای لپ تاپ اینست که همه قطعات با توجه به حداکثر سازگاری و پس از تست های مختلف در شرکتهای سازنده اسمبل میشود و تمام موارد جهت افزایش کارآیی دستگاه در اینکار لحاظ میگردد.
سالها پیش شرکت Everex که نامی نسبتا" شناخته شده در تولید دستگاه های پرتابل میباشد اقدام به عرضه نوت بوکهایی نمود که حتی CPU بکار رفته برروی آنها از نوع پردازنده های معمولی P4 موجود در بازار بود و کاربر میتوانست به دلخواه آنرا تعویض کند اما این ایده با استقبال بازار مواجه نشد.
ضمنا" زیبایی لپ تاپهای ساخته شده توسط شرکتهای معتبر را هم از نظر دور نکنید :icon_cool

sina_v
14 January 2008, 11:52 PM
دوست عزیز ممنون از توضیحی که دادی راستش از تستها و حد اکثر سازگاری زیاد اطلاعاتی ندارم ولی سوالی که برام در این مورد پیش اومد در مورد لپ تاپ های قابل ارتقاء هست که این سازگاری در مورد اونها چی میشه؟ (بعد از ارتقاء)یعنی آیا یه جورایی اون ها هم به زمره همین اسمبل کردن به دست خودمون نمی پیوندند؟ یه سوالی هم که داشتم اینه که آیا باتری هم قابل تعویض هست؟

NEC
15 January 2008, 09:22 AM
اونا در واقع همون ارتقا هستن نه اسمبل کردن . در مورد سوال دوم هم آره میشه البته برای هر مدلی باید باتری همون مدل رو گیر بیاری .

sina_v
16 January 2008, 03:53 PM
دوست عزیز از شما هم در مورد توضیحتون ممنونم.راستش اون مقاله ای که من خوندم توش این طوری نوشته بود:بیر بوک های امروزی حاوی جعیه ، نمایشگر و مادر بورد هستند کافی است چند قطعه اضافی مانند پردازنده دیسک سخت ، دیسکران نوری و حافظه را خودتان نصب کنید.شما نظرتون در این مورد اینه که این همون ارتقاء دادن هستش؟در ضمن من دارم دنبال pdf این مقاله می گردم اگر پیداش کردم حتما اونو اینجا هم می ذارم تا شما و دیگر دوستان هم اونو مطالعه کنید.

NEC
16 January 2008, 09:45 PM
نه ايني كه شما ميگيد همون اسمبل كردن هست . البته من نمي دونم از اين چيزا تو ايران پيدا ميشه يا نه ( بعيد مي دونم ) اگر هم خارج از كشور هستيد به نظرم با اين ساپورتي كه نمايندگي هاي شركتهاي معتبر لبتاپ توي كشورهاي ديگه دارن بازم اين كار منطقي نيست !

sina_v
20 January 2008, 04:16 PM
سلامنه کشور خارجی نیستم ایران هستم.من با یکی از فامیلامون هم صحبت کردم گفت که نمیدونه ایران هم چنین چیزی هست یا نه. گفت این روزا دیگه لپ تاپ یه چیزی شده که همه دارن و از حالت تخصصی در اومده و راست هم می گفت و به قول ایشون هر سال هم قیمتش میاد پایین و الان به صورتی در اومده که راحت می شه یه لپ تاپ خوب خرید دیدم راست می گه خوب. از 2 دوست عزیزم NEC و rezaik هم ممنونم که در مورد این مطلب نظر دادن.در ضمن اون pdf رو هم که می گفتم نتونستم از اینترنت گیر بیارم شرمنده.

Nomad
20 January 2008, 04:44 PM
والله منم تا اونجا که یادمه یه لپتاپ هایی هستش تو بازار ( یعنی تا چند ماه پیش که اساسی بازار کامپیوتر رو گشتم بود ) به اسم chaintech ... بازار مشترک بود یا کره ای . حالا درست یتدم نیست . همینطوری بودن که شما فرمودی !!
یعنی سی پی یو و مین برد و هارد و غیره ی اون مثه پی سی بودش و میتونستی اون رو با قطعات دلخواه آپدیت کنی و یا اصلا موقع خرید همه چیزش رو عوض کنی ... وزن و قیافه اش هم تا حدود بسیار زیادی مثه بقیه ی لپها هستش ... حالا نمیدونم منظور شما همینه یا نه ... البته غیر از این هم بصورت سفارش قطعات اصلی لپ و ست کردن اونها میشه همچین کاری کرد .

varozhan
15 May 2008, 11:07 AM
سلام
به این مدل کامپیوترها میگن desknote خوب نصبت به یک lap top قابل مقایسه نیست چون حسن laptop تو mobile بودن اون هست و مدیریت استفاده از باطری .
اگر منظور شما این هست که یک مدل رو به طورت جدا بخری می تونی این کارو امجام بدی چون تمام قطعات رو میشه گیر اورد و بستن انها هم کاری نداره اما قیمتش مثلما خیلی بیشتر از یک نمونه اماده خواهد بود