PDA

View Full Version : جمین من افتاد تو جوووب !!

bibal
11 January 2008, 04:10 AM
گوشی من افتاد تو یه جوب پر از آب . از جوب درآوردمش . کامل بازش کردم و کامل خشکش کردم . باطریش خراب شده بود که امروز رفتم و یه باطری خریدم . الان گوشی روشن میشه ولی هر چند دقیقه یکبار خاموش میشه . میخواستم بدونم مرکز اصلی تعمیرات آیمیت کجاست ؟ یا حداقل یک جای مطمئن و خوب برای تعمیر ؟ :icon_cry:

Sina-Ts
11 January 2008, 10:29 AM
فروشگاه آکسون تو پايتخت

mohammad51
12 January 2008, 11:50 AM
گوشی من افتاد تو یه جوب پر از آب . از جوب درآوردمش . کامل بازش کردم و کامل خشکش کردم . باطریش خراب شده بود که امروز رفتم و یه باطری خریدم . الان گوشی روشن میشه ولی هر چند دقیقه یکبار خاموش میشه . میخواستم بدونم مرکز اصلی تعمیرات آیمیت کجاست ؟ یا حداقل یک جای مطمئن و خوب برای تعمیر ؟ :icon_cry:

دوست عزیز

کاشکی قبل از همه این کار ها از راهی که دوستان برای خشک کردن گوشی گفته بودن استفاده میکیردیدچون با این مسائلی که شما میگید ممکنه به چیپ ست های اصلی اسیب رسیده باشه ولی با این حال این کاری که در زیر هست انجام بدید امیدوارم مشکل حل بشه:icon_cool

1-خبرنگار واشنگتن پست ، پس از يک دوچرخه سواري طولاني به خانه برميگردد و شروع ميکند به شستن دست و رويش ، اما از آنجايي که کيف وسايل همراهش را بدجايي قرار بود ، ناگهان در چند لحظه کيف ميگردد و گوشي BlachBerry نازنين 450 دلاريش در درون توالت مي افتد! پس از اينکه از شوک حادثه خارج ميشود ، سريع گوشي را از آب خارج ميکند ، باتري گوشي را در مي آورد و شروع به خشک کردن گوشي با سشوار ميکند! اما پس از اندکي هنگامي که ميبينيد اين روش موثر نيست و گوشي نيز وارد حالت کما شده است ، به يکي از دوستانش که در اين زمينه تخصص داشته تماس ميگيرد و از او کمک ميخواهد. دوست عزيز هم در پاسخ او ميگويد که گوشي را در يک ظرف پر از برنج نپخته بگذارد! بله! برنج نپخته! همگي ما ديده ايم که برنج خاصيت جذب رطوبت دارد و با اصول خيس کردن برنج هم آشنا هستيم (ترفندستان) ولي اين نکته ديگر واقعأ ظريف است! سر انجام پس از اينکه گوشي يک روز در داخل ظرف برنج مي ماند ، کاملأ سالم و مانند روز اولش ميشود و بدون هيچ مشکلي قابل استفاده ميگردد.
اين جناب خبرنگار هم تجربه گرانقيمتش را در واشنگتن پست براي عموم نوشته است ، البته آن دوستي که اين روش را براي او توضيح داده است نامش فاش نشده چرا که ظاهرأ وي براي يکي از شرکتهاي گارانتي يا مشابه آن کار ميکند و فاش شدن نامش براي او دردسر ساز خواهد بود.

2-گوشي که يک حمام اجباري کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطري آن را خارج نموده تا جايي که امکانش هست گوشي را با کاغذها و دستمالهايي که آب جمع مي کنند خشک کرده و بعد در الکل براي مدت کوتاهي بخيسانيدش و بعد هم بگذاريد خشک شود. الکل براي خشک کردن قطعات داخلي گوشي بسيار موثر خواهد بود

MorteZah
13 February 2008, 01:28 PM
سلام.
همین امروز صبح لیز خوردم و افتادم تو یه کم آب.
البته زیاد نبود، اما گوشیمم (S200) از جیبم افتاد تو آب که تا رو LCDشم آب اومد. مموریشم از بالا یکم دراومد (حدود یک سومش)
فقط کار احمقانه ای که کردم این بود که باتریشو در نیاوردم
سریع که داشتم بر می گشتم خونه، مانیتورش یه حالت سفیدی شد و ویبره زد! منم سریع باتریشو درآوردم
البته اصلا گوشی روحالت ویبره نبود (سایلنت سایلنت)
اومدم روشو خشک کردم، پشت در باتری و زیر باتری و دو رو بر سیم کارت اصلا خیس نبود!!!
باتری رو گذاشتم و روشنش کردم، LCD روشن نشد، ولی چراغای سبز و قرمز دکمه هاش روشن شد!
گذاشتم تو یه ظرف برنج، بعد 2-3 ساعت دوباره باتری و مموری و ... گذاشتم، روشن کردم، دوباره مثل قبل، فقط چراغای دکمه هاش روشن شد.
مموری رو که در آوردم، دیدم یه کم خیسه، نزدیک قسمتی که اصلاعات رو رد و بدل می کنه (مثل اینکه از شکاف مموری کمی آب رفته داخل)
دوباره گذاشتم تو ظرف برنج و گذاشتم پشت بخاری.
نمی دونم چه کنم!!
می ترسم یکم بذار تو الکل (مثل گفته ی بالا) از یه طرف هم می ترمسم پشتشو وا کنم ببینم چه خبره، تمیز کنم!!!
املاح مداراشو داغون نکنه!!؟!؟

mohammad51
13 February 2008, 02:41 PM
سلام.
همین امروز صبح لیز خوردم و افتادم تو یه کم آب.
البته زیاد نبود، اما گوشیمم (S200) از جیبم افتاد تو آب که تا رو LCDشم آب اومد. مموریشم از بالا یکم دراومد (حدود یک سومش)
فقط کار احمقانه ای که کردم این بود که باتریشو در نیاوردم
سریع که داشتم بر می گشتم خونه، مانیتورش یه حالت سفیدی شد و ویبره زد! منم سریع باتریشو درآوردم
البته اصلا گوشی روحالت ویبره نبود (سایلنت سایلنت)
اومدم روشو خشک کردم، پشت در باتری و زیر باتری و دو رو بر سیم کارت اصلا خیس نبود!!!
باتری رو گذاشتم و روشنش کردم، LCD روشن نشد، ولی چراغای سبز و قرمز دکمه هاش روشن شد!
گذاشتم تو یه ظرف برنج، بعد 2-3 ساعت دوباره باتری و مموری و ... گذاشتم، روشن کردم، دوباره مثل قبل، فقط چراغای دکمه هاش روشن شد.
مموری رو که در آوردم، دیدم یه کم خیسه، نزدیک قسمتی که اصلاعات رو رد و بدل می کنه (مثل اینکه از شکاف مموری کمی آب رفته داخل)
دوباره گذاشتم تو ظرف برنج و گذاشتم پشت بخاری.
نمی دونم چه کنم!!
می ترسم یکم بذار تو الکل (مثل گفته ی بالا) از یه طرف هم می ترمسم پشتشو وا کنم ببینم چه خبره، تمیز کنم!!!
املاح مداراشو داغون نکنه!!؟!؟

دوست عزیز

ایا در حال حاضر گوشی شما زنگ میخوره و میتونه ارتباط برقرار کنه؟

Cyber boy
13 February 2008, 06:25 PM
این اتفاق برای گوشی من هم افتاد ولی طوریش نشد

به نظر من تو این موارد بخش اعظم آسیب تا موقعی میتونه اتفاق بیفته که باطری داخل گوشیه و آب باعث اتصال بین قطعات بشه ولی خود آب فکر نکنم آسیب جدی به گوشی برسونه
هر چند زیاد گفته شده ولی بازم میگم خارج کردن باطری تو این موارد مهمترین کاره

MorteZah
13 February 2008, 07:33 PM
دوست عزیز
ایا در حال حاضر گوشی شما زنگ میخوره و میتونه ارتباط برقرار کنه؟
سلام. نمی دونم، اخه تو ظرف برنج و پشت بخاریه...
بعد 2-3 ساعت از افتادن تو آب، روشن کردم که فقط و فقط چراغای دکمه هاش روشن شد!!

این اتفاق برای گوشی من هم افتاد ولی طوریش نشد

به نظر من تو این موارد بخش اعظم آسیب تا موقعی میتونه اتفاق بیفته که باطری داخل گوشیه و آب باعث اتصال بین قطعات بشه ولی خود آب فکر نکنم آسیب جدی به گوشی برسونه
هر چند زیاد گفته شده ولی بازم میگم خارج کردن باطری تو این موارد مهمترین کاره
خدا از زبونت بشنوه کاریش نشده باشه!!! :icon_roll
اما متاسفانه 3-4 دقیقه ای بعد افتادن توی آب باتری داخل بود.
بالاهم گفتم، که مانیتور یه حالت سفیدی گرفت و شروع کرد به ویبره زدن (فک کنم داشت جون می داد، مثل گوسفند:icon_cry:) بعد منم باتری رو کشیدم بیرون
-----------------------------------------------------------------------
البته پارسال گوشی مامانم افتاد تو آبهای کثیف (فک کنم این امر ارثی باشه!:icon_razz)، بعد مادر بنده گوشیشونو بعد از 3 بار غسل اسلامی با آب کٌر 2 روز گذاشتن زیر بخاری، و الان عین هلو (نه ببخشید عین ساعت) کار می کنه... (البته گوشی Z530 بود. اما این کجا و آن کجا؟!)
البته اون موقع زود باتریشو درآورده بودن!!:icon_mrgr

mohammad51
13 February 2008, 08:08 PM
سلام. نمی دونم، اخه تو ظرف برنج و پشت بخاریه...
بعد 2-3 ساعت از افتادن تو آب، روشن کردم که فقط و فقط چراغای دکمه هاش روشن شد!!

خدا از زبونت بشنوه کاریش نشده باشه!!! :icon_roll
اما متاسفانه 3-4 دقیقه ای بعد افتادن توی آب باتری داخل بود.
بالاهم گفتم، که مانیتور یه حالت سفیدی گرفت و شروع کرد به ویبره زدن (فک کنم داشت جون می داد، مثل گوسفند:icon_cry:) بعد منم باتری رو کشیدم بیرون
-----------------------------------------------------------------------
البته پارسال گوشی مامانم افتاد تو آبهای کثیف (فک کنم این امر ارثی باشه!:icon_razz)، بعد مادر بنده گوشیشونو بعد از 3 بار غسل اسلامی با آب کٌر 2 روز گذاشتن زیر بخاری، و الان عین هلو (نه ببخشید عین ساعت) کار می کنه... (البته گوشی Z530 بود. اما این کجا و آن کجا؟!)
البته اون موقع زود باتریشو درآورده بودن!!:icon_mrgr

دوست عزیز

ببین اول باید بگذاری کامل خشک بشه و بعد از اون سیمکارت داخلش بگذار ببینید کار میکنه یانه البته اون سفیدی lcd ممکنه مشکل اب رفتن داخل خود صفحه باشه و کاملا خشک نشده باشه که به این رنگ در اومده به هر حال این کار ها رو انجام بده و بعد به من خبر بده:icon_cool

f_a_r_i_d
13 February 2008, 08:54 PM
منم یه گوشی داشتم افتاد تو جوب (برای 5 دقیقه داشت شنا می کرد:D )
بعد داداشم روشنش کرد آرم نوکیا اومد و دیگه روشن نشد
2 روز گذاشتم تو برنج روشن شد ولی زیر lcdش آب رفته بود!
2 روز دیگه گذاشتم دیگه هیچ مشکلی نداشت

MorteZah
15 February 2008, 02:37 PM
درست شد؛ بعد یک روز و نصفی از گذاشتن گوشی تو برنج خشک و پشت بخاری:icon_surp، سیمکارت رو گذاشتم و روشنش کردم و الحمدالله روشن شد و الان درست کار می کنه ...
هر چند از خیر گوشی گذشته بودم...
آخه نزدیک بود علاوه بر گوشی، خودمم برم اون ور آب (اون دنیا :icon_surp ). خلاصه شانس آوردم.:icon_evil
دست همه ی دوستان درد نکنه... :icon_cool

دوست عزیز
ببین اول باید بگذاری کامل خشک بشه و بعد از اون سیمکارت داخلش بگذار ببینید کار میکنه یانه البته اون سفیدی lcd ممکنه مشکل اب رفتن داخل خود صفحه باشه و کاملا خشک نشده باشه که به این رنگ در اومده به هر حال این کار ها رو انجام بده و بعد به من خبر بده:icon_cool
مثل اینکه سفیدی مانیتور از همون آب بوده که دوستمونم بالا گفته...

---------------------------------
ایشالله گوشی کسی تو آب نیفته، اما اگه خدای نکرده افتاد:
اولین کار؛ به سرعت باتری رو در بیارید؛ تا مثل من اینهمه دلهره نداشته باشید :icon_arro
---------------------------------
این توصیه رو جدی بگیرید، خودم این پست رو وقتی ایجاد شد، خونده بودم، اما بهش توجه نکردم...
اصلا فک نمی کردم یه روزیم گوشیم خودم تو آب بیفته...
:icon_arroدرس عبرتی شد برای سایرین:icon_arro
--------------------------------
ببخشید پرحرفی کردم؛
:icon_coolموفق باشید:icon_cool

mohammad51
15 February 2008, 03:01 PM
دوست عزیز

به امید خدا مشکل گوشیت حل شد ولی به قول خودتون درس عبرتی شد برای سایرینتا اول باطری رو در بیارید و بعد بگذارید کاملا خشک بشه و بعد از گوشی استفاده کنید :icon_cool