PDA

View Full Version : کلوپ TyTN II-- HTC Kaiser-- HTC P4550

صفحه ها : [1] 2

احسان خان
7 January 2008, 11:14 PM
اين گوشي با هر سه عنوان هم نام برده ميشود.

به تازگي تو gsmarena.com هم گوشي XDA Stellar محصول O2 كه دقيقاً همين گوشي هست معرفي شده.

تجربه چند روزه من از اين گوشي:

در وهله اول مشخصات ظاهريش رو بايد عرض كنم كه خيلي خوب طراحي شده و در مقايسه با گوشي هاي از اين قسم مانند i-mate JASJAM يا HTC TyTN داراي چند مزيت هست:

1_ وقتي كيبرد گوشي رو باز ميكنيد و روي يك سطح مسطح قرار ميديد، گوشي همون موقعيت خود رو حفظ ميكنه و قسمت LCD به سمت پايين سنگيني نميكنه. در صورتيكه در JASJAM وقتي كيبرد رو باز ميكنيد اگر دستتان را تكيه گاه گوشي قرار نديد، قسمت LCD به سمت پايين سنگيني كرده و گوشي در موقعيت اريب قرار ميگيره

2_ زاويه LCD بعد از باز شدن كيبرد تا 40 درجه به سمت بالا ميچرخه كه در زاويه ديد خيلي موثر هست.

3_ نحوه قرارگيري كليدها در روي گوشي طوري تعبيه شده است كه به راحتي هر كليد را ميتوان فشرد و از قرارگيري كليدهاي كوچك و نزديك به هم كه استفاده از آنها رو قدري مشكل ميكنه، اجتناب شده است.

در مورد كارايي دستگاه بهتره ديگر دوستان تجربه خود رو بيان كنند چون من تو زمينه پاكت پيسي، تجربه اولم هست.

ولي در مورد باتريش اين نكته رو بگم كه سريع تموم ميشه. پيشنهاد ميكنم تو قسمت Connections همه آيتمها رو چك كنيد و مطمئن شويد همه turn off هستند ولي با اين حال مصرفش زياده و با يه استفاده خيلي متوسط از گوشي، 1.5 روز دوام مياره. اگر هم در اين زمينه راه حلي داريد كه باعث ماندگاري بيشتر شارژ ميشه، خوشحال ميشم ارائه كنيد.

كيفيت صداي تلفن (چه تماس گيرنده و چه دريافت كننده) خيلي خوب هستش ولي صداي زنگش كه 40 كاناله هست تو ذوق ميخوره و كيفيت بالايي نداره هر چند كه صداي اون هم بلنده. ولي چون speaker دستگاه در پشت آن و كنار لنز دوربين قرار گرفته، اگر گوشي روي ميز يا ... قرار داشته باشه صداي زنگش گرفته ميشه كه به نظر من ضعف طراحي آن در پشت دستگاه هستش.

از نظر دوربين هم هر چند كه به N73 يا K800 نميرسه ولي در مجموع خوبه و كيفيت بهترش نسبت به JASJAM كاملاً مشخصه كه يكي از دلايلش بهره بري از دوربين 3MP هست.

mohammad51
9 January 2008, 06:37 PM
دوستان عزیز

لطفا تمام مطالب و مشکلات خودتون رو در مورد این نوع pocket pc در این تاپیک مورد بررسی قرار دهید:icon_cool

El Padrino.
10 January 2008, 11:30 PM
راستی چند خریدید؟
در مورد دوربین باید بگم که خلی عالیه حد اقل نسبت به 3350! پانوراماش عالیه
بله باتریش به دلیل این که CPU سرعت بالایی داره زود خالی میشه ولی در کل قیصره!

diyaco
11 January 2008, 12:18 AM
دوستان عزیز
باتشکر از همه شما , لطفا" درصورت امکان درمورد معایب این گوشیها نیز توضیح دهید. :icon_excl

mohammad51
11 January 2008, 01:36 AM
http://www.journaldugeek.com/images/2007_08/htc-tytnii-4.jpg

http://www.journaldugeek.com/images/2007_08/htc-tytnii-2.jpg

General Network HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Announced 2007, July
Status Available
Size Dimensions 112 x 59 x 19 mm
Weight 190 g
Display Type TFT touchscreen, 65K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.8 inches
- Handwriting recognition
- QWERTY keyboard
Ringtones Type Polyphonic (72 channels), MP3
Customization Download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook In shared memory, Photo call
Call records Yes
Card slot microSD (TransFlash), buy memory
- 128 MB RAM, 256 MB ROM
- Qualcomm MSM7200, 400 Mhz processor
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA 3.6 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11b/g
Bluetooth Yes, v2.0
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features OS Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional
Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (PocketIE)
Games Yes, order now
Colors Silver
Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video; secondary VGA videocall camera
- Built-in GPS receiver
- A-GPS function
- Video call
- Pocket Office(Word, Excel, Outlook)
- Java MIDP 2.0
- Voice memo
- Media Player 10
- Video/audio album
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Po 1350 mAh
Stand-by Up to 400 h
Talk time Up to 6 h

اين مشخصات كلي اين گوشي هست در مورد معايبش هم ميشه از قطر زياد و البته مصرف بالاي باطريش نام برد اما براي اينكه مقايسه اين گوشي رو با گوشي هاي ديگه ايمت ببينيد بهتر به لينك زير يك سري بزنيد :icon_cool

لينك (http://www.planete-htc.com/index.php?mod=forum&ac=voir&cat=98&id=7954)

احسان خان
11 January 2008, 05:02 AM
يكي از دوستام از دبي آورد

هنوز باهام حساب نكرده ولي حدود 750 تومن فكر ميكنم گرفته باشه

توصيه ميكنم قيد گارانتي داخل ايران رو بزنيد و به دوست يا آشنا بگيد از خارج براتون بيارن. خيلي اختلاف قيمت هست با داخل.

يكي از معايب ديگش، وزن زيادش هست. به طوري كه براي استفاده زياد و طولاني ترجيح ميديد روي ميز يا يه سطحي بذاريدش.

در ضمن صداي زنگش 40 كاناله هست كه بعضي سايتها به اشتباه 72 زدن.

Farbod.E
11 January 2008, 01:26 PM
بنده که با وزنش اصلاً مشکلی ندارم ! البته نمیدونم شما اولین باره که پاکت پی سی استفاده میکنید یا قبلا هم تجربه داشتید ولی در کل به نظر من که نسبت به دیگر پاکت پی سی ها وزن زیادی نداره

mohammad51
11 January 2008, 01:43 PM
با تاييد صحبت هاي فربد عزيز

اين گوشي نصبت به جاسجار كه 285 گرم وزن داره واقعا وزن زيادي نداره:icon_cool

احسان خان
11 January 2008, 02:27 PM
با گوشي هاي دوست و آشنا كار كرده بودم ولي براي خودم بار اول هست كه استفاده ميكنم.

اختلاف وزنش در مقايسه با Touch و قبل تر از اون Jamin و P3300 كه دستم گرفته بودم، خيلي محسوسه

diyaco
11 January 2008, 04:17 PM
در ضمن صداي زنگش 40 كاناله هست كه بعضي سايتها به اشتباه 72 زدن.

با تشکر آیا این مورد برای کسی که برای اولین بار با این گوشی کار میکند محسوس میباشد یا خیر؟
ضمنا" خاطرم هست که جناب فرشید عزیز یکبار درمورد کیفیت بد پخش فایلهای تصویری در این رده از گوشیها (مانند سایر ppcها) مطلبی را ذکر نموده بودند , آیا برنامه ای و یا راه حلی برای رفع این مشکل به بازار آمده یا خیر؟

mohammad51
11 January 2008, 09:12 PM
با تشکر آیا این مورد برای کسی که برای اولین بار با این گوشی کار میکند محسوس میباشد یا خیر؟
ضمنا" خاطرم هست که جناب فرشید عزیز یکبار درمورد کیفیت بد پخش فایلهای تصویری در این رده از گوشیها (مانند سایر ppcها) مطلبی را ذکر نموده بودند , آیا برنامه ای و یا راه حلی برای رفع این مشکل به بازار آمده یا خیر؟

دوست عزيز

باري كساني كه تا حالا گوشي هاي معمولي نوكيا و سوني اريكسون داشتن حتما محسوسه چون سنگيني اين نوع گوشي زياده در مورد پخش فايلهاي تصويري هم برنامه هاي زيادي هست كه با نصب اون مشكلي نخواهيد داشت:icon_cool

diyaco
11 January 2008, 10:38 PM
دوست عزيز

باري كساني كه تا حالا گوشي هاي معمولي نوكيا و سوني اريكسون داشتن حتما محسوسه چون سنگيني اين نوع گوشي زياده در مورد پخش فايلهاي تصويري هم برنامه هاي زيادي هست كه با نصب اون مشكلي نخواهيد داشت:icon_cool

محمد عزیزم
با سپاس از پاسخگویی شما
همانگونه که مستحضر میباشید من JasJam دارم و ظاهرا" طبق اظهار نظر دوستان وزن TyTn2 از گوشی من کمتر است :icon_cool منظور من در رابطه با صدای زنگ 40کاناله این گوشی بود.
راستش را بخواهید تصمیم به تعویض گوشیم دارم اما تاکنون برتریهای محسوس این گوشی نسبت به سری Hermes ذکر نگردیده و مشخصات اعلام شده (بجز حافظه و همینطور برتری نسبی دوربین) بسیار شبیه هم میباشد.
باز هم از دقت و پاسخگویی شما دوست عزیزم متشکرم

Moein273
11 January 2008, 11:21 PM
از نظر پرفورمنس اصلا جس جم با قیصر قابل مقایسه نیست

mohammad51
12 January 2008, 12:01 PM
محمد عزیزم
با سپاس از پاسخگویی شما
همانگونه که مستحضر میباشید من JasJam دارم و ظاهرا" طبق اظهار نظر دوستان وزن TyTn2 از گوشی من کمتر است :icon_cool منظور من در رابطه با صدای زنگ 40کاناله این گوشی بود.
راستش را بخواهید تصمیم به تعویض گوشیم دارم اما تاکنون برتریهای محسوس این گوشی نسبت به سری Hermes ذکر نگردیده و مشخصات اعلام شده (بجز حافظه و همینطور برتری نسبی دوربین) بسیار شبیه هم میباشد.
باز هم از دقت و پاسخگویی شما دوست عزیزم متشکرم

rezaik عزیز

شما میتونید از اطلاعاتی که من در تاپیک jasjamگذاشتم رو در کنار اطلاعات این تاپیک بگذارید و مقایسه کنید تفاوتهاش کامل احساس میشه البته در عوض کردن گوشی باید صبر کنی تا مدلهای جدیدتری رو ببینید تا بهترین گزینه رو انتخاب کنی:icon_cool

احسان خان
13 January 2008, 02:13 AM
جناب rezaik

از نظر من يكي از اختلافات بين JASJAM و TyTN II ، اختلاف در RَAM و ROM اين دو گوشي كه هر كدوم در TyTN II دو برابر شده.
اگر اهل نصب برنامه به اون صورت نيستيد، پس اين گزينه رو ميشه حذف كرد

TyTN II سيستم عامل 2006 رو داره و JASJAM سيستم عامل 2005 رو كه اونم ميتونيد در JASJAM به 2006 ارتقاء بديد.

مورد بعدي دوربين 3 مگاپيكسليش هست كه كيفيت بهتري داره.

يه فرق ديگه GPS آن هست كه به نظر من اصلاً نبايد اين مورد را خيلي مهم دونست. (بعد ميگم چرا)

و اما به خاطر ROM بالاتر باعث ميشه مصرف بطريش از JASJAM بيشتر بشه.

از نظر زيبايي هم تقريباً در يه سطح هستن. فقط وقتي در TyTN II كيبرد رو باز ميكنيد و ميتونيد تا 40 درجه بچرخونيد، زيباييش بيشتر ميشه.

و اما پيشنهاد من اينه كه صبر كنيد يه گوشي جديدتر با امكانات و كارايي قويتر بياد و بعد معاوضه كنيد.

در مورد GPS، شما هر پاكت پي سي اي كه داشته باشيد متونيد با يك GPS اكسترنال، نيازتون رو برطرف كنيد.

diyaco
13 January 2008, 02:20 AM
از همه دوستان و سروران عزیزم جناب معین - محمد عزیز و احسان گل سپاسگذارم
یک سئوال دیگر هم از شما عزیزان دارم , آیا نحوه عملکرد GPS داخلی tytn2 مانند n95 نوکیاست؟ درضمن نقشه تهران برای آن وجود دارد یا خیر؟

با سپاس مجدد

Farbod.E
13 January 2008, 02:59 AM
یک سئوال دیگر هم از شما عزیزان دارم , آیا نحوه عملکرد GPS داخلی tytn2 مانند n95 نوکیاست؟ درضمن نقشه تهران برای آن وجود دارد یا خیر؟

با سپاس مجدد

بنده هم برنامه Arcpad را استفاده کردم و هم Garmin را . از حق نگذریم برنامه گارمین یک سر و گردن بالاتر است . بنده به واسطه شغلم و ماموریتهای کاری که در سراسر کشور میروم کاملاً از GPS استفاده میکنم و تا به حال مشکلی باهاش نداشتم . در نرم افزار گارمین شما نقشه کل ایران را خواهید داشت .
البته بنده با N95 کار نکردم ولی قبلاً در پاکت پیسی قبلیم از GPS اکسترنال استفاده میکردم که اصلاً به پای این نمیرسد !
فی الواقع بنده GPS TytnII را یکی از نقاط قوت این پاکت پی سی میدانم:icon_cool

احسان خان
13 January 2008, 03:31 AM
اينكه GPS روي خود گوشي باشه حسن هستش

ولي اگر به طور پيوسته از GPS بخوايم استفاده كنيم، فكر نميكنم بيشتر از 2 ساعت شارژ گوشي در صورت 100% باتري فول جواب بده

در صورتيكه با GPS اكسترنال، خود GPS داراي باتري هست كه باعث ميشه خيلي بيشتر با گوشي كار كرد.

mohammad51
13 January 2008, 10:45 AM

ولي اگر به طور پيوسته از GPS بخوايم استفاده كنيم، فكر نميكنم بيشتر از 2 ساعت شارژ گوشي در صورت 100% باتري فول جواب بده

در صورتيكه با GPS اكسترنال، خود GPS داراي باتري هست كه باعث ميشه خيلي بيشتر با گوشي كار كرد.

دوست عزیز

اینکه GPS اكسترنال باطری برای خودش داره درست اما همون طور که فربد عزیز هم میگن کیفیت GPS خود tytn-IIمثل اینکه بهتره و یک مطلب دیگه اینکه مجبور نیستی 2 تا وسیله رو همراه با هم داشته باشی هم GPS و هم گوشی و هرد دوی اینها در یک گوشی هست برای شارژباطری هم میتونی از شارژره فندکی اتوموبیل استفاده کنی که شارژگوشیت کم نشه:icon_cool

lover
13 January 2008, 01:13 PM
یک سئوال دیگر هم از شما عزیزان دارم , آیا نحوه عملکرد GPS داخلی tytn2 مانند n95 نوکیاست؟ درضمن نقشه تهران برای آن وجود دارد یا خیر؟اصلا برای اولین بار نقشه گارمین توسط تیم خودمون برای پاکت پی سی تهیه و ارایه شد !! بعدا آموزش نصب اش روی دیگر گوشی ها ی دارای جی پی اس نیز ارایه شد تاپیک اش هنوز در بخش ویژه میباشد
از نظر کاربردی گارمین پاکت پی سی بسیار کار کردن باهاش راحت تر هست

در صورتيكه با GPS اكسترنال، خود GPS داراي باتري هست كه باعث ميشه خيلي بيشتر با گوشي كار كرد.من هم GPS External 24 channel دارم ولی جی پی اس داخلی TytnII به مراتب سریع تر هست و حدود 4 ساعت هم میتوانید استفاده بکنید همچنین من آنتن External آهن ربایی را هم دارم که هم به tytnII میخوره و هم به External GPS و مشکل آنتن دادن در شرایط خاص را نیز میتوان با این گزینه حل کرد

El Padrino.
13 January 2008, 02:45 PM
جی پی اس N95 چند تا نرم افزار داره که هر کدوم یک کار می کنن در ضمن توی ماشین هم کنار پنجره بشینید نمی گیره ولی قیصر زیر سقف جایی که موبایل خوب خط بده میگیره

احسان خان
20 January 2008, 09:13 PM
سلام

چند تا سوال برام پيش اومده بود که ميخواستم مطرح کنم:

1_ چطوري فونت (font) نوشته هاي منوها رو ميتونم عوض کنم؟

تو بعضي از منوها وقتي وارد ميشم مثل Comm manager, عناوين آيکونها ريز نوشته شده و نرمال نيست.

2_ يکي از اهداف من در خريد پاکت پيسي, استفاده از نرم افزارهاي کاربرديش بود. مثل ديکشنري.

من تا الان چند تا ديکشنري رو که نصب کردم و وقتي کلمه اي رو جستجو ميکنم, اون آرم Busy مياد و بعد از 2/3 ثانيه معني کلمه رو نشون ميده.

به عنوان مثال برنامه Msdict

در صورتيکه همين برنامه مخصوص سيمبينش خيلي سريع کار ميکرد ولي رو پاکت پيسي من شبيه برنامه هاي java که کند هستند, اجرا ميشه.

3_ وقتي گوشي زنگ ميخوره, چراغ کليد هاي سبز و قرمز در زير LCD روشن نميشه و تو شب جالب نيست اينطوري.

4_ تغيير پروفايل که صداي زنگ تو هر کدوم چقدر باشه يا اينکه هر پروفايل, نوع ring tone فرق بکنه وجود نداره. چيزي مانند پروفايل در گوشيهاي سيمبين.

يک برنامه ساده تو خود Today هست که نوع Sound رو مشخص ميکنه ولي خيلي ابتدايي هست.

5_ فرق Tasks و Calendar به منظور مشخص کردن کارهايي که ميخوايم انجام بديم يا يه سري نت برداري هايي که يادآوري باشه برامون در چيه؟

راه حل موارد بالارو لطفاً ذکر کنيد و همچنين پيشنهادي داريد در ارتباط با نصب برنامه هايي که گره گشا باشند ممنون ميشم بيان کنيد :icon_neut:icon_wink

El Padrino.
21 January 2008, 06:52 PM
دوستان یک سوال داشتم
توی help قیصر توشته ریموت دسکتاپ توی پروگرام ها هست ولی نیست دوستان می دونن چه جوری میشه پیداش کرد ؟

keyvan-GSM
3 February 2008, 12:07 AM
دوستان بنده نیز به جمع کایزر داران !!!!!!!!!پیوستم..........

احسان خان
3 February 2008, 02:26 AM
مباركه

از كجا و با چه قيمتي گرفتيد؟

كيبردش حروف عربي رو هم داره؟

مشكلاتي رو كه من اسم بردم به انضمام
عكس العمل كند (يكي دو ثانيه) كليد هاي قرمز و سبز براي قطع يا دريافت تماس رو داريد يا خير؟

lover
3 February 2008, 12:06 PM
سلام

چند تا سوال برام پيش اومده بود که ميخواستم مطرح کنم:

1_ چطوري فونت (font) نوشته هاي منوها رو ميتونم عوض کنم؟ تو بعضي از منوها وقتي وارد ميشم مثل Comm manager, عناوين آيکونها ريز نوشته شده و نرمال نيست.

عوض کردن فونت سیستم مقدور نیست ولی بعضی از برنامه ها مخصوصا دیکشنری ها را میشه فونت لغاتشان را عوض کرد پوشه ای در دایرکتوری ویندوز به نام فونت دارید همانند کامپیوتر میتوانید فونت ها را آنجا بریزید ولی هر فونتی کار نمیکنه کلا یکی از نقاط ضعف پاکت پی سی ها همین نکته ای هست که اشاره کردید عوض شدن فونت فقط از تغییر OEM مقدور میباشد

میتوانید Comm Manager خودتون رو عوض بکنید یا اگر رام های cook شده را استفاده کنید خیلی به راحتی Comm Manager های زیبایی در رام Cook کردند

2_ يکي از اهداف من در خريد پاکت پيسي, استفاده از نرم افزارهاي کاربرديش بود. مثل ديکشنري.

من تا الان چند تا ديکشنري رو که نصب کردم و وقتي کلمه اي رو جستجو ميکنم, اون آرم Busy مياد و بعد از 2/3 ثانيه معني کلمه رو نشون ميده.

به عنوان مثال برنامه Msdict

در صورتيکه همين برنامه مخصوص سيمبينش خيلي سريع کار ميکرد ولي رو پاکت پيسي من شبيه برنامه هاي java که کند هستند, اجرا ميشه.
این ربطی به پاکت پی سی نداره بلکه به ضعف برنامه دیکشنری شما مربوط هست من با برنامه TomeRaider کل دایره المعارف WIkipedia و دیتا بیس IMDB را باز میکنم جستجو زیر ثانیه هست و خیلی سریع هم عمل میکنه تازه توجه بکنید که حجم دیتا بیس 1.8 گیگابایت هست!!!!

3_ وقتي گوشي زنگ ميخوره, چراغ کليد هاي سبز و قرمز در زير LCD روشن نميشه و تو شب جالب نيست اينطوري.

فکر کنم در رام سری Schaps این مشکل رو حل کرده بودند

4_ تغيير پروفايل که صداي زنگ تو هر کدوم چقدر باشه يا اينکه هر پروفايل, نوع ring tone فرق بکنه وجود نداره. چيزي مانند پروفايل در گوشيهاي سيمبين.

از برنامه Phone Alarm استفاده بکنید یک پروفایل فوق العاده هست با کلی امکانات دیگر

يک برنامه ساده تو خود Today هست که نوع Sound رو مشخص ميکنه ولي خيلي ابتدايي هست.
htc home اسمش هست

5_ فرق Tasks و Calendar به منظور مشخص کردن کارهايي که ميخوايم انجام بديم يا يه سري نت برداري هايي که يادآوري باشه برامون در چيه؟
tasks برای تنظیم امور مهم همانند قرار ملاقات یا وقایع خواص هست که میتوانید برای اون امر یک هشداری نیز تعریف بکنید ولی calandar تقویم انگیلیسی شماست که وقایع tasks را هم نشان میدهد

راه حل موارد بالارو لطفاً ذکر کنيد و همچنين پيشنهادي داريد در ارتباط با نصب برنامه هايي که گره گشا باشند ممنون ميشم بيان کنيد :icon_neut:icon_wink
موفق باشید

مشكلاتي رو كه من اسم بردم به انضمام
عكس العمل كند (يكي دو ثانيه) كليد هاي قرمز و سبز براي قطع يا دريافت تماس رو داريد يا خير؟
مشکلات شما با تغییر PagePool و یک رام جدید کاملا حل میشود و سرعتی دستگاه شما پیدا میکند که باورنکردنی میشود

lover
3 February 2008, 12:58 PM
ROM ورژن wm6.1 با Radio جدید البته بایستی منتظر رام های cook شده بهتری باشیم به هر حال این رام در سایت HTC معرفی نشده ولی از طریق دیگر کانال ها منتشر شد:

Windows Mobile 6.1 official - 3.03.405.0 - Radio - 1.64.06.04

http://www.staulkor.com/kaiser/RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.03.405.0_radio_sign_25.70.40. 02_1.64.06.04.rar
http://uploaded.to/?id=xwcc5r
http://www.mediafire.com/?emmyztiyzud
http://rapidshare.com/files/88740178/RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.03.405.0_radio_sign_25.70.40. 02_1.64.06.04.rar.html
http://www.megaupload.com/?d=3OZI7Y6N

keyvan-GSM
4 February 2008, 12:10 AM
دوربین بهتر با ورژن جدبد 5.04
http://rapidshare.com/files/88915541/HTC_Camera_5.04___Album_for_Kaiser.cab.html

lover
4 February 2008, 12:29 AM
دوستان در حال حاضر سه رام Official از WM6.1 برای Tytn II موجود هست (hard spl فراموش نشود):
RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.02.405.0_radio_sign_25.70.30. 05_1.58.26.20.rar (http://www.askajoke99.com/xdaDevelopers/New_WM6.1_Roms/RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.02.405.0_radio_sign_25.70.30. 05_1.58.26.20.rar)

RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.03.405.0_radio_sign_25.70.40. 02_1.64.06.04.rar (http://www.askajoke99.com/xdaDevelopers/New_WM6.1_Roms/RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.03.405.0_radio_sign_25.70.40. 02_1.64.06.04.rar)

این یکی ورژن را vodafone UK ارایه کرده 7 مگابایت حجم رام کمتر هست ولی built ورژن wm6.1 بالاتر هست در هر صورت تا قبل از بیرون آمدن رام های cook شده بدون باگ گزینه های مناسبی هستند
RUU_Kaiser_VF_UK_3.08.161.0_radio_sign_25.74.40.02 _1.64.08.21.rar (http://www.askajoke99.com/xdaDevelopers/New_WM6.1_Roms/RUU_Kaiser_VF_UK_3.08.161.0_radio_sign_25.74.40.02 _1.64.08.21.rar)

keyvan-GSM
4 February 2008, 09:42 AM
جناب lover
به نظر شما علت عدم انتشار این رام های افیشیال در سایت رسمی htcچیه؟؟ایا به افیشیال بودن آنها می شه اعتماد کرد؟؟در xda-developers در باره مصرف کم باطری در ورژن
RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.03.405.0_radio_sign_25.70.40. 02_1.64.06.04.rar (http://www.askajoke99.com/xdaDevelopers/New_WM6.1_Roms/RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.03.405.0_radio_sign_25.70.40. 02_1.64.06.04.rar)
تمجیدات زیادی وجود دارد که استفاده از آن را جذاب می کنه
ضمنا آیا شما لینکی از رام 1.81.415.4wwe که از ابتدا به روی دستگاه بنده بوده دارید؟

lover
4 February 2008, 11:02 AM
جناب lover
به نظر شما علت عدم انتشار این رام های افیشیال در سایت رسمی htcچیه؟؟ایا به افیشیال بودن آنها می شه اعتماد کرد؟؟در xda-developers در باره مصرف کم باطری در ورژن
تمجیدات زیادی وجود دارد که استفاده از آن را جذاب می کنهکیوان جان مطمئن باش که رام رسمی هست ولی هنوز در مراحل تست میباشد دلیل عدم انتشار هم همین هاست خود wm6.1 تازه منتشر شده و هنوز باگ های داره
ورژن 3.03.405.0 هم بسیار 'پایداره و خیلی سریع تر از 3.08.161.0 بیشتر توجه ها روی 3.08.161.0 به خاطر استفاده از build بالاتر در cooking هست
ضمنا آیا شما لینکی از رام 1.81.415.4wwe که از ابتدا به روی دستگاه بنده بوده دارید؟برای دریافت هرگونه ورژن رام ارجینال htc kaiser به اینجا برویدhttp://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Kaiser_ROMs

keyvan-GSM
5 February 2008, 11:48 PM
lover جان من به 3.03.405.0 اپدیت کردم به نظرم پایدار می آد و مصرف باطری هم بهتر شده بعد از تست نظر قطعیمو می گم ضمنا hard spl هم نکردم

lover
6 February 2008, 12:05 AM
کیوان جان بهتر هست که hard spl بکنی مخصوصا برای رام های cook شده چون به احتمال خیلی زیاد گوشی صدمه میبینه دلیل اینکه اتفاقی نیافتاده این بوده که رام ارجینال را فلش کردی به هر حال یادت باشه که وقتی به wm6.1 آپگرید میکنی و باز اگر خواستی به wm6 برگردی میبایستی حتما بایستی Radio را اول downgrade بکنی چون رام های کوک شده با radio همراه نیستند و یا یک ورژن معینی از radio کار میکنند
از اینجا میتوانید ورژن های مختلف radio را برای Kaiser دریافت بکنید:
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Kaiser_Radio
یکی از stable ترین ورژن ها برای wm6 ورژن 1.27.14.09 هست
برای wm6.1 ها بایستی از 1.64 به بالا استفاده بکنید(البته برای آینده میگم که رام های cook شده از wm6.1 زیادتر شد)

Profession@l
6 February 2008, 12:30 AM
سلام فرشید جان

برادرم از آلمان می خواد گوشی
T-Mobile MDA Vario III (http://www.t-mobile.de/shop/handy/0,4855,2963-_7539-0-1-0,00.html)

رو بیاره که همین Kaiser هست ، منتها قفل شبکه Tmobil روشه و خوب مقدار قابل توجهی هم نسبت به خرید آزادش قیمت پایینتری داره . سوال من اینه که چطور میشه قفل شبکه رو دور زد ؟ آیا استفاده از رامهای HTC و آپگرید کردن مافیه یا عملیات خاصی داره ؟

keyvan-GSM
6 February 2008, 12:39 AM
فرشید خان من علاقه ایی به استفاده از رام های کوک شده ندارم فقظ می خوام یه رام افیشیال خوب با مصرف باطری کم داشته باشم شما چه رامی را پیشنهاد می کنید

mohammad51
6 February 2008, 10:20 AM
سلام فرشید جان

T-Mobile MDA Vario III (http://www.t-mobile.de/shop/handy/0,4855,2963-_7539-0-1-0,00.html)

رو بیاره که همین Kaiser هست ، منتها قفل شبکه Tmobil روشه و خوب مقدار قابل توجهی هم نسبت به خرید آزادش قیمت پایینتری داره . سوال من اینه که چطور میشه قفل شبکه رو دور زد ؟ آیا استفاده از رامهای HTC و آپگرید کردن مافیه یا عملیات خاصی داره ؟

دوست عزیز

تا اونجایی که من میدونم این قفل هایی که شما میگید بستگی داره هاردوری باشه یا سافت وری؟اگر روی سخت افزار گوشی گذاشته باشن که مشکل حل نمیشه و اما اگر روی نرمافزار گوشی باشه مشکل شما با نصب یک رام میتونه حل بشه ولی به شرط اینکه این نرم افزار هم جایی تو رم گوشی ثابت نشده باشه:icon_cool

lover
6 February 2008, 12:55 PM
سلام فرشید جان

اگر روی سیم کارت t-mobile قفل شده باشد به راحتی با Kaiser Sim Unlocker میتوانی بازش کنید برای اطلاعات و دریافت آنلاکر به اینجا مراجعه بکن:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=361039
در آینده داداشت خواست بفرسته بگو برای من هم بفرسته:icon_mrgr:icon_razz:icon_evil

موفق باشید:lover:

El Padrino.
6 February 2008, 08:18 PM
دوربین بهتر با ورژن جدبد 5.04
http://rapidshare.com/files/88915541/HTC_Camera_5.04___Album_for_Kaiser.cab.html

منظورتون رو نمی فهمم این لینک رام هست ؟

lover
6 February 2008, 08:30 PM
نه فایل cabinet هست که نصب میکنید ولی در رام ها cook شده جدید این ورژن جدید دوربین که از HTC Polaris استخراج شده استفاده شده

Sina-Ts
7 February 2008, 01:04 AM
يه سايت جالب برای tytyn 2 دار ها..ظاهراً بحث بر سر ضعف اين پاکت پی سیه و اينکه احتمالاً مشکل
از سخت افزار گوشی نيست و HTC درايور های مناسب و نساخته..يجور حالات اعتراض داره
http://www.htcclassaction.org/

Profession@l
7 February 2008, 01:54 AM
اگر روی سیم کارت t-mobile قفل شده باشد به راحتی با Kaiser Sim Unlocker میتوانی بازش کنید برای اطلاعات و دریافت آنلاکر به اینجا مراجعه بکن:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=361039
در آینده داداشت خواست بفرسته بگو برای من هم بفرسته:icon_mrgr:icon_razz:icon_evil

موفق باشید:lover:

ممنون فرشید جان

مطمئنی روی سیم کارته ؟ قاعدتا باید رام حالتی داشته باشه که فقط با اون مدل سیم کارت جواب بده ، در واقع میشه قفل شبکه ، حالا باید این رام را با هر راه حلی که شده برداشت و یک رام بدون قفل نصب کرد ، منتها رام شبکه Tmobil هم فکر کنم واسه خودش کنه ای باشه ، نمی دونم چهطور برش دارم .

حتما سری بعدی خبرت می کنم :icon_excl

lover
7 February 2008, 11:55 AM
به همان تاپیکی که گفتم سر بزن همین Tmobile رو هم آنلاک کردند نباید مشکلی باشه

optic_set
11 February 2008, 09:13 PM
با سلام ...
من میخام ... HTC Touch Cruise یا HTC TyTN 2 رو بخرم . اگه میشه راهنمایی کنید که کدومشو بخرم !
بیشتر به خاطره سایز و وزن تمایل به خرید HTC Touch Cruise دارم تا TyTN 2 !
Touch Cruise هم مثله TyTN 2 در آینده از نظر رام و... ساپورت میشه ؟
واسه Touch Cruise هم رام جدیدی نوشته شده مثله TyTN 2 (یا نوشته میشه؟) ؟
مپ تهران واسه GPS هست ؟
برنامه ای که نقشه های تهران و داشته باشه پیدا میشه ؟
تام تام مپ که روی هر دوی اینهاست واسه تهران کار میکنه ؟
از GPS اینا میشه مثله way finder استفاده کرد ؟(مثله GPOD)
ممنون.......

lover
12 February 2008, 12:26 AM
سلیقه ای هست دوست عزیز از نظر رام و غیره هم همانند دیگر htc ها برایش رام هست
یکم جستجو در باره GPS و نقشه بکنید جواب سوالات خودتان را میگیرید

roozbehmd
16 February 2008, 03:06 PM
سلام لاور جان. دمت گرم و خسته نباشی.
میخواستم بدونم چطور میشه از رام اوریجینال کایزر backup گرفت و چطور میشه اون رام رو دوباره ریخت روی گوشی؟

mohammad51
16 February 2008, 03:30 PM
سلام لاور جان. دمت گرم و خسته نباشی.
میخواستم بدونم چطور میشه از رام اوریجینال کایزر backup گرفت و چطور میشه اون رام رو دوباره ریخت روی گوشی؟

با اجازه از فرشید عزیز

دوست عزیز

منظور شما از بک اپ گرفتن از رام چیه؟اگر منظورتون برنامه های نصب شده در داخل رام هست که شما میتونید از برنامه های مختلفی که در تالار معرفی برنامه هاست استفاده کنید و از برنامه ها بک اپ بگیرید اما در مورد رام اصلی خود گوشی شما اون رو از سایت ایمیت دانلود کنید و به وسیله اکتیوسینک اون رو روی گوشیتون نصب کنید :icon_cool

El Padrino.
16 February 2008, 06:25 PM
دوستان میشه لینک رام اصلی قیصر رو بزارید ؟
چون برای نصب رام دیگه باید حتما رام اصلی رو داشته باشیم که اگه گوشی بالا نیومد.....

mohammad51
17 February 2008, 09:04 AM
دوستان میشه لینک رام اصلی قیصر رو بزارید ؟
چون برای نصب رام دیگه باید حتما رام اصلی رو داشته باشیم که اگه گوشی بالا نیومد.....

دوست عزیز

شما که یک کاربر قدیمی هستید چرا این درخواست رو اینجا مطرح میکند 1- شما باید برید تو سایت و باریجستر کردن گوشیتون اخرین ورژن رام گوشیتون رو دانلود کنید 2- در تاپیک درخواست رام این درخواست رو مطرح کنید تا دوستان اون رو دانلود کنن و در اختیار شما قرار بدن:icon_cool

El Padrino.
17 February 2008, 09:04 PM
دوست عزیز

شما که یک کاربر قدیمی هستید چرا این درخواست رو اینجا مطرح میکند 1- شما باید برید تو سایت و باریجستر کردن گوشیتون اخرین ورژن رام گوشیتون رو دانلود کنید 2- در تاپیک درخواست رام این درخواست رو مطرح کنید تا دوستان اون رو دانلود کنن و در اختیار شما قرار بدن:icon_cool
شما هم یک بار دیگه این کار رو به بنده گفتید من این کار رو کردم ولی سایت HTC رام هیچ کدوم از گوشی هاشو نگذاشته (مثل ای میت نیست) در ضمن من این در خواست رو اینجا دادم چون این جا تاپیک TyTNII هست !

Erroro0o0
9 March 2008, 10:15 PM
سلام

1- گنجایشش هارد این ppc چنده؟

2-مموری تا چند رو ساپرت میکنه؟

3-اسمه کامل HTC چیه؟

ممنون میشم جواب بدید بای:big_smileb:

mohammad51
10 March 2008, 04:44 PM
سلام

1- گنجایشش هارد این ppc چنده؟

2-مموری تا چند رو ساپرت میکنه؟

3-اسمه کامل HTC چیه؟

ممنون میشم جواب بدید بای:big_smileb:

دوست عزیز

این نوع گوشی ها که پاکت پی سی هستن هارد ندارن وفقط ram , romدارن که به مقدار این 2 تا حافظه کلیش مشخص میشه مموری رو هم تا 6 گیگ ساپورت میکنه اسم htc هم یک اسم کامل هست و یک نام تجاری برای این نوع گوشیهاست در مورد این گوشی شما میتونید اطلاعات بیشتر رو از لینک زیر بدست بیارید :icon_cool

لینک (http://www.phalls.com/showthread.php?t=39640)

احسان خان
10 March 2008, 04:47 PM
2_ تا 8 gig رو هم ديدم كه ساپورت ميكنه

3_ HTC = High Tech Computer Corporation

Erroro0o0
10 March 2008, 05:19 PM
ممنونم از پاسخ هاتون
سوال دیگه : PPCها تلفن هم هستند یا فقط PC ?

L O V E L Y
10 March 2008, 05:38 PM
هردوتاش با هم !

PPC ها موبايلهايي هستن كه شبيه كامپيوترن و UMPC ها كامپيوترهايي هستن كه شبيه موبايلن !!!

mohammad51
10 March 2008, 05:47 PM
ممنونم از پاسخ هاتون
سوال دیگه : PPCها تلفن هم هستند یا فقط PC ?

دوست عزیز

در مورد ppc هم سیم کارت خورش هست که مثل گوشی موبایل ازش استفاده بشه و هم اینکه بدون سیمکارتش که بیشتر بدون سیمکارت هاش hp هست ولی tytnII که شما گفتید یک گوشی موبایل و یک کامپیوتر جیبیه قابل حمل هست :icon_cool

mohammad51
10 March 2008, 05:52 PM
هردوتاش با هم !

PPC ها موبايلهايي هستن كه شبيه كامپيوترن و UMPC ها كامپيوترهايي هستن كه شبيه موبايلن !!!

دوست عزیز

اصلا همچین برداشتی از ppc درست نیست PPC ها کامپیوتر های جیبی هستن که بهشون موبایل هم اضافه شده و UMPC ها هم کامپیوتر های قابل حمل هستن که نصبت به PPC ها پیشرفت تره و ویندوز ایکس پی هم روش نصب میشه و دارای هارد و رم و... دیگه هستن و یک چیزی ما بین نوت بوک و پاکت پی سی هستن که سیمکارت میخورن و می تونید در کنار کامپیوترتون موبیل هم داشته باشید :icon_cool

Erroro0o0
10 March 2008, 08:52 PM
دوست عزیز

UMPC ها هم کامپیوتر های قابل حمل هستن که نصبت به PPC ها پیشرفت تره و ویندوز ایکس پی هم روش نصب میشه

ببخشید
روی PPCها چه ویندوزی نصب میشه؟

NEC
10 March 2008, 09:04 PM
ببخشید

نسخه از ويندوز كه مخصوص اوناست به نام : windows mobile professional

mohammad51
11 March 2008, 02:35 PM
ببخشید

دوست عزیز

روی گوشی ppc ویندوز 2003 و2005و 2006 ویندوز موبایل نصب میشه که هرکس بخواد نصب کنه باید رام های این ویندوز ها بگیره و روی گوشیش نصب کنه:icon_cool

Erroro0o0
11 March 2008, 07:41 PM
سلام
ویندوز ppc همه جا پیدا میشه؟

1 چیز دیگه به نظرتون قیمت PPCهم واسه عید گرون شده؟

یا میتونم الان بگیرم؟

am!n
12 March 2008, 06:56 AM
بله همه جا پیدا میشه و در اینترنت فراوان هست.
ویندوز پاکت پی سی مانند کامپیوتر نیست که هی بخوای عوضش کنی.

ارزون میشه ولی گرون نمیشه.

یا میتونم الان بگیرم؟
شما می تونی الان هم بخری-چیزی که بارز هر چی از ورود یک گوشی به داخل کشور بگذره و زیاد بشه قیمتش افت می کنه.

از مدیران گرامی تقاضا دارم عنوان تاپیک را به عنوانی دیگر تغییر بدن.
چون از پست 4 به بعد همه ی سوال همه ربطی به عنوان این تاپیک نداره.
تازه ما کلوپ tytn ii داشتیم که ایشون پست 1 را می تونستن اونجا مطرح کنن.
با تشکر

mohammad51
12 March 2008, 10:28 AM
سلام

یا میتونم الان بگیرم؟

دوست عزیز

منظور شما از اینکه همه جا پیدا میشه رو متوجه نشدم؟اما تو همین سایت شما میتونید رام های مختلفی رو که دوستان معرفی کردن رو با یک سرچ پیدا کنی و استفاده کنید قیمت های تمام گوشی ها یک مقداری بالا رفته و پاکت پی سی هم از این امر پیروی میکنه و یک مقداری گرون شده اگر شما انتخابتون رو کردید و عجله دارید میتونید امروز خریداری کنید و اگر نه میتونید بعد از این کار رو انجام بدید :icon_cool

Erroro0o0
12 March 2008, 11:26 PM
1 سوال بورس این گوشی یا بقیه ی PPCها تو تهران کجاست؟

mohammad51
12 March 2008, 11:43 PM
1 سوال بورس این گوشی یا بقیه ی PPCها تو تهران کجاست؟

دوست عزیز

بورس این گوشی ها در پاساژعلاالدین خیابان جمهوری و یا مرکز فروش پایتخت در خیابان ولی عصر تقاطع میرداماد هست :icon_cool

ساسانيان
13 March 2008, 12:24 AM
من تاتین 2 گرفتم هر کاری میکنم و هر برنامه نسب می کنم gps کار نمی کنه همه برنامه را تست کردم

lover
13 March 2008, 01:19 AM
دوست من جستجو بکن برنامه Garmin و Pathaway را میابی آنها را نصب بکن

ساسانيان
13 March 2008, 10:21 AM
دوست من جستجو بکن برنامه Garmin و Pathaway را میابی آنها را نصب بکن
همه برنامه ها را نصب کردم کار نکرد گارمین اولش 1 یک چیزی میاد می خواد اسکن کنه رو ان میمانه و تکونی هم نمی خوره حتی نیم ساعت گزاشتم را ان برنامه صجفه تکانی هم نخورد
بعد دکمه ریستش کچاست؟

lover
13 March 2008, 10:58 AM
به نظر من شما ROM را فلش بکنی بد نخواهد بود چون اینطوری که میفرمایید ایراد نرم افزاری هست
دکمه ریست زیره گوشی سمت راست درگاه activesync هست که باید با قلم ریست را انجام بدی

ساسانيان
13 March 2008, 12:22 PM
لطفا میشه بگین چطوری باید فلش کنم خطری نداره ؟ برای مو بایل

mohammad51
13 March 2008, 01:01 PM
لطفا میشه بگین چطوری باید فلش کنم خطری نداره ؟ برای مو بایل

با اجازه از فرشید عزیز

دوست عزیز

شما در گوشی هایی که ویندوز موبایل دارن فلش نمیکنید بلکه باید رام روی گوشیتون نصب کنید برای این کار شما باید رام اصلی و یا رام های کوک شده که در همین تاپیک هم داره رو دانلود کنید و اول گوشیتون روهارد اسپیل کنید و بعد رام رو روی گوشیتون نصب کنید :icon_cool

sogoli
13 March 2008, 05:01 PM
ببخشید رام سخت افزاریه یا نرم افزاریه؟

ساسانيان
13 March 2008, 05:07 PM
باز ببخشید کدام یکی از این 4تا را دانلود کنم و چطوزی نصب کنم میشه بیشتر راهمایی کنید چون نازه تایتن 2 گرفتم و گوشی قبلیمم معمولی بود زیاد وارد نیشتم

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Kaiser_ROMs

lover
13 March 2008, 08:07 PM
میتوانید wm6 یا wm6.1 نصب کنید بسته به انتخاب هرکدام را که انتخاب کردید آخرین ورژن آن را نصب بکنید به همین راحتی!!!!

ساسانيان
13 March 2008, 08:31 PM
rom 6.1 چهار تا گزینهست کدام را نصب کنم و چطوزی نضب کنم

lover
13 March 2008, 09:22 PM
ساسانیان جان شما اونی که ورژنش بالاتره رو نصب بکن فرقی نداره عزیز جان الان بالاترین ورژن 3.10.707.0 هست راستی قبلش فقط hard spl باید بکنی مگر نه گوشیت بعد از رام ریختن ممکن هست که بالا نیاد از این لینک زیر هارد اس پی ال را بگیر درظمن اطلاعات دیگر در این مورد قبلا داده شده است

HTC Kaiser Hard-SPL (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334679)

در مورد بقیه سوالاتت هم به این تاپیک سر بزن

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369282

Erroro0o0
13 March 2008, 10:08 PM
روی این گوشی Yahoo! Messenger نصب میشه؟

lover
13 March 2008, 11:11 PM
بله نصب میشه در ظمن تمام این موارد را میتوانستید با جستجو پیدا بکنید نمیشه که هر دفعه بیایید بگید فلان چیز روش نصب میشه یا نمیشه برای اینکه به شما ثابت بکنم لینک پاسخ به تمامی سوالاتان را میدهم
یاهو مسنجر (کل برنامه های مرتبط) (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=30347&page=18)

نحوه تعویض مموری کارد و ماکزیمم حافظه ای که ساپورت میشود (http://www.phalls.com/showthread.php?t=27599)

HTC چیست (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=25785)

فروشنده های Pocket PC در تهران (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=25777&page=2)

نكاتي در مورد پاكت پي سي (http://www.phalls.com/showthread.php?t=2418)

تفاوت پاكت پي سي با اسمارت فون (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=16560)

دفعه بعد جستجو بکنید مگر نه تاپیک طبق قوانین به علت تکراری بود قفل و سپس پاک میشود

mohammad51
14 March 2008, 05:31 PM
ببخشید رام سخت افزاریه یا نرم افزاریه؟

دوست عزیز

این رام ها نرم افزاریه یا بهتر بگم ویندوز موبایل های مختلف که شما باید دانلود کنید و روی گوشیتون نصب کنید:icon_cool

hossein505
16 March 2008, 08:37 PM
ساسانیان جان شما اونی که ورژنش بالاتره رو نصب بکن فرقی نداره عزیز جان الان بالاترین ورژن 3.10.707.0 هست راستی قبلش فقط hard spl باید بکنی مگر نه گوشیت بعد از رام ریختن ممکن هست که بالا نیاد از این لینک زیر هارد اس پی ال را بگیر درظمن اطلاعات دیگر در این مورد قبلا داده شده است

HTC Kaiser Hard-SPL (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334679)

در مورد بقیه سوالاتت هم به این تاپیک سر بزن

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369282

فرشید جان من هرچی گشتم طریقه تعویض رام برای قیصر رو پیدا نکردم
امکانش هست لینک صفحه رو بدی ؟

من تا به حال تعویض رام نکردم و کلا نمی دونم چه جوریه اگه امکانش هست لینک صفحات روبده (فارسی باشه لطفا) که بتونم یاد بگیرم

بازم میگم به خاطر برنامه wm5torage
خیلی خیلی تشکر میکنم

lover
16 March 2008, 10:00 PM
سعی میکنم یک آموزش فارسی تهیه بکنم ولی این روزها سرم خیلی شلوغ هست

hossein505
16 March 2008, 11:40 PM
سعی میکنم یک آموزش فارسی تهیه بکنم ولی این روزها سرم خیلی شلوغ هست

آقا خیلی ممنون ما منتظریم

lover
17 March 2008, 02:06 PM
به خاطر درخواست بسیاری از دوستان آموزش مختصری را در رابطه با طریقه فلش کردن و ارتقا رام قیصر میدم

اول از همه یک سری اطلاعات مختصر که بین اکثر پاکت پی سی ها مشترک هست را میدم تا برسیم به مرحله (برای فلش کردن به active sync احتیاج دارید)
فلش کردن رام از سه بخش تشکیل شده اولین بخش SPL هست یا همان Boot Loader هست که به شما اجازه ریختن رام های مختلف را میده و نیاز به یک نوع خاصی از SPL هست که بتوانید ROM را بریزید. SPL انواع مختلفی داره اگر spl را با نوع hard spl عوض بکنید برای دفعات بعدی نیازی نیست که باز SPL را تغییر بدهید
نوع دیگر SPL را به نامهای soft spl , jump spl میشناسند که آنها را یکبار که اجرا میکنید گوشی را طوری آماده میکند که بتوانید رام مورد نظر را فلش بکنید ولی هر بار که فلش میکنید نیاز هست که soft spl را اجرا بکنید همچنین در بعضی از مدل ها مانند Wizard G4 فقط با آن آپرید میشود همچنین برای عوض کردن spl ارجینال بعضی از مدل ها مانند kaiser نیاز هست که ابتدا از jump spl استفاده بشه تا بتوانید hard spl را نصب بکنید
حتما توصیه میشه که حتی برای رام های ارجینال نیز SPL را عوض بکنید در غیر این صورت در هنگام فلش کردن ممکنه هنگ بکنه و مشکل ساز بشه!!!!

مرحله بعدی خود ROM هست که شما میتوانید یک ROM ارجینال یا COOKED ROM (رامی که تغییراتی در آن به کار برده شده و نرم افزار های مختلفی به آن اضافه شده به طور کلی تیونینگ شده) را دانلود بکنید و آن را نصب بکنید برای فلش کردن و ارتقا ROM و کافیه کابل را به پاکت پی سی وصل نموده و
ROM update utility را اجرا بکنید و مراحل را نصب را پیش ببرید در حین نصب و ابتدای کار ROM update utility پاکت پی سی را به مرحله Boot Loader میبرد برای سرعت کار میتوانید از قبل خودتون پاکت پی سی را به boot loader ببرید در گوشی های مختلف بردن به بوت لودر متفاوت هست به هر حال در حین فلش کردن وقتی 100% ریخته شد پاکت پی سی restart میشود و رام با موفقیت اگر نصب شده باشد به مرحله align screen میروید حالا فوت استادی و تجربه همیشه میگه پس از ریختن هرگونه رام ای حتما یکبار دیگر یک hard reset بکنید . مراحل هارد ریست در هر مدل از پاکت پی سی ها فرق با یکدیگر فرق داره

مرحله سوم Radio هست که مربوط به پاکت پی سی های دارای تلفن میشود و مستقیم ورژن GSM و GPS و Bluetooth و آنتن دهی را تغییر میدهد برای یکسری از رام های خاص بایستی حتما از ورژن مخصوصی از radio استفاده بکنید مگر نه گوشی بالا نمیاد
همچنین استفاده از یک radio مناسب سبب میشه که شما باطری پاکت پی سی تان عمر بیشتری داشته باشه و زود به زود خالی نشه همینطور در آنتن دهی و نویز نیز خیلی موثر هست
نکته مهم در باره radio این هست که همیشه آخرین ورژن بهترین ورژن نیست !!! ورژن های مختلف برای کشور های مختلف دنیا ارایه میشود.
تمام اطلاعات از جمله hard spl و hard reset و original shipped ROM و Cooked ROM و .... را میتوانید از این آدرس بدست بیاورید کافیه مدل دستگاهتان را انتخاب بکنید wiki.xda-developers.com.................................... .........................

میرسیم سر HTC TytnII یا HTC Kaiser خودمون

1- مرحله hard spl - دو روش برای این کار هست من هر دو روش را توضیح میدم روش اول ساده تره

روش اول- ابتدا این فایل را دریافت بکنید kaiser_hardSPL_1.1_AT-support.rar (http://rapidshare.com/files/100159990/kaiser_hardSPL_1.1_AT-support.rar) پس از دانلود و استخراج به محتویات فایل توجه بکنید و فایل SSPL-KAIS.exe را در حافظه خود دستگاه کپی بکنید در خوده پاکت پی سی با برنامه file explorer آنرا اجرا بکنید . با اجرای آن یک پیغامی دریافت میکنید و با ok کردن به مرحله boot loader یا همان صفحه سه رنگ وارد میشوید سپس در این مرحله پاکت پی سی را توسط کابل به کامپیوتر متصل بکنید و KaiserCustomRUU.exe را اجرا بکنید و مراحل را دنبال بکنید تا به مرحله ای که ورژن کنونی پاکت پی سی را نشان میده و از شما برای آپدیت به ورژنی که دارید میکنید میرسید سوال میکنه سپس update را بزنید که پروسه فلش از 0 تا 100% شروع میشه و هم در پاکت پی سی و هم در کامپیوتر میتوانید آنرا ببینید وقتی مراحل با موفقیت پیش رفت گوشی خودش ریستارت میشه و ویندوز بالا میاد در این مرحله فقط شما SPL را عوض کردید و به ویندوز کاری نداشتید هیچگونه فایل یا برنامه ای از دستگاه پاک نمیشه

روش دوم - ابتدا این فایل را دریافت بکنید kaiser-HardSPLv1.rar (http://rapidshare.com/files/100161523/kaiser-HardSPLv1.rar) این فایل حاوی kaiser-HardSPL.exe میباشد قبل از اجرای آن پاکت پی سی را به کامپیوتر متصل بکنید و اکتیوسینک سبز بشه سپس با اجرای آن یک صفحه dos باز میشه و از شما درخواست میکنه که مراحل را پیش ببرید مراحل به این صورت هست که پس از اطمینان از اتصال اکتیوسینک و پاکت پی سی Enter را میزنید در اینجا پس از چند لحظه پاکت پی سی شما به حالت سه رنگ میرود (ممکن هست که در روی پاکت پی سی با پیغامی مواجه شوید که آن را ok باید بکنید) مرحله بعدی خیلی مهم هست در این مرحله کابل را از پاکت پی سی خارج میکنید و لحظه ای درنگ کرده و سپس باز متصل میکنید صبر بکنید کامپیوتر شما درایور مخصوص USB را بشناسد سپس مراحل نصب را در صفحه DOS پیش میبرید و ENTER را میزنید و مراحل را دنبال میکنید تا Hard SPL نصب بشود برای اطلاعات اضافی به اینجا بروید
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334679

2- مرحله نصب ROM

در این مرحله شما میتوانید یکی از رام های ارجینال یا cook شده را دریافت بکنید
برای دریافت رام های Original Shiped ROM به این سایت بروید
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Kaiser_ROMs
در اینجا لیست کاملی از رام های مختلف wm6 , wm6.1 از اپراتور های مختلف و خود HTC ارایه شده کافی بر اساس انتخاب خود (wm6 یا wm6.1 ) آخرین ورژن آن دسته را انتخاب بکنید و آن را دانلود بکنید
و مراحل نصب را پیش ببرید مطمئنن رام ارجینال باگ هاش کمتر هست ولی در عوض برنامه ها زیادی نداره خیلی سنگینتر هست و فضای زیادتری از حافظه را اشغال میکنه همچنین کند تر از رام کوک شده هست در عوض رام کوک شده سریع تر هست قیافه ظاهری قشنگتری داره (بستگی داره به سلیقه کسی که رام را کوک کرده باشه ) برنامه های کاربردی خیلی زیادی ممکنه گنجانده باشه همانند cube معروف که از touch الهام گرفته و خیلی از چیزهای دیگر یک رام کوک شده مناسب ممکن هست که نصبت به رام ارجینال باگ کمتری داشته باشه ولی این جامع نیست همیشه سری beta ها باگ بیشتر دارند
برای دریافت رام های cooked ROM به این آدرس بروید
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Kaiser_Cooked_ROMs
من آخرین ورژن سری duttythroy را همیشه پیشنهاد میکنم همچنین سری schaps یادتان باشه که همیشه آخرین release یک cooker را بگیرید چون باگ ها را نصبت به سری قبلی گرفته و از build بالا تری استفاده کرده
با انتخاب هرکدام از این رام های کوک شده به صفحه دانلود و اطلاعات اضافی هدایت میشوید با خیال راحت امکاتات و اسکرین شات و preview ها و حتی bug هایی که در آن ذکر شده را ببنید و دانلود بکنید توجه بکنید گاهی از یک رام سه نوع ارایه میشه یکی Full که حاوی همه برنامه های اضافی مثل cube و غیره میشه و دیگری medium که بعضی از برنامه ها را که ممکنه بعضی ها دوست نداشته باشند شامل نکرده مانند cube , touchflo و دیگر نوع Lite میباشد که تا اونجا که تونسه cooker آنرا سبک کرده و هرچی برنامه اضافی و بی فایده و حتی بی مصرف بوده را برداشته مطمئنن رام های lite حجم حافظه بیشتری را به شما میدهند و در عوض سریع تر هستند ولی امکانات کمتری دارند در kaiser چون 256 مگ حافظه داره احتیاجی نداره که از Lite استفاده بکنید سری های lite کاربرد های خودشون را دارند توجه بکنید که هر رامی چه ارجینال چه کوک شده موارد خودشون را دارند که میتوانید در همان صفحه ای که رام را دریافت کردید اطلاعات اضافی و رفع مشکل بکنید

یادتان باشد که با ارتقا رام هرگونه اطلاعاتی از قبیل شماره تلفن و برنامه و ... پاک میشود
به هیچ عنوان back up هایی که توسط برنامه های از قبلی sprite backup . spb back up , spb clone گرفته اید را در ورژن جدید ROM آنرا Restore نکنید برای تهیه پشتیبانی از تلفن ها برنامه و روشهای مختلفی در تالار معرفی شده

اگر به wm6.1 ارتقا دادید بایستی پس از ریختن رام و هنگام ریست شدند دستگاه و بالا آمدن آن در مرحله align screen حتما radio را عوض بکنید مگر نه دستگاه پس از تنظیم کردن ویندوز بالا نخواهد آمد

(حتما توجه بکنید که بعد از فلش کردن و ارتقا به هرگونه رامی ای چه ارجینال و چه cook شده یکبار hard reset بکنید)

طریقه هارد ریست کردن :

ابتدا طبق شکل دو دکمه soft keys را باهم فشار میدهید و همانطور که آنها را نگاه داشتید با قلم در زیر دستگاه وارد حفره ریست میکنید و نگاه میدارید تا پیغام به شما بده سپس همه دکمه ها را رها میکنید با زدن دکمه سپس هارد ریست میشود (دوبار از شما پرسش میشه که دکمه سبز را بزنید)

https://cingular.atgnow.com/cng/uploadimages/PATTLNK_1042007_043-Pic2.jpg

https://cingular.atgnow.com/cng/uploadimages/PATTLNK_1042007_043-Pic1.jpg

طریقه بردن پاکت پی سی به حالت سه رنگ یا boot loader :

ابتدا آنقدر دکمه Power کنار پاکت پی سی را نگاه میدارید ( 5 ثانیه ) تا پیغامی در صفحه مشاهده کنید سپس yes را بزنید تا پاکت پی سی خاموش بشود سپس درحالی که دکمه دوربین (Camera button) را نگاه داشتید با قلم به زیر پاکت پی سی و حفره بزنید تا وارد مرحله سه رنگ بشوید این روش برای صرفه جوی در وقت هنگام فلش کردن مفید هست و از خیلی از ایراد ها و باگهای ناشی از اکتیوسینک رهایی میابید

3- ارتقای رادیو ( radio ) :
برای سری wm6.1 حتما بایستی از یک رادیو ورژن 1.58 به بالا استفاده بکنید و برای wm6 از 1.27 به پایین با رفتن به این سایت میتوانید ورژن ها مختلف radio را دریافت بکنید http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=349375همانطور که در بالا باز گفتم اگر به wm6.1 ارتقا دادید بایستی پس از ریختن رام و هنگام ریست شدند دستگاه و بالا آمدن آن در مرحله align screen حتما radio را عوض بکنید مگر نه دستگاه پس از تنظیم کردن ویندوز بالا نخواهد آمد

در حال حاضر من از رام Dutty سری Dutty's Official WM6.1 5.2.19199 UC RTM (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=375037) و از ورژن 1.64.08.21 رادیو استفاده میکنم و این به نظر من و دیگر کاربران سریعترین رام هست و باطری دیرتر خالی میشه و همچنین یکی از بی باگ ترین سری های wm6.1 هست

4- پایان

lover
17 March 2008, 04:50 PM
ورژن جدید wm5torage را که از HTC Polaris یا همان HTC touch cruise پشتیبانی میکنه را منتشر کردم خوبی این ورژن این هست که سریعتر شده و علاوه بر kaiser از polaris نیز پشتیبانی میکنه همچنین با wm6.1 نیز سازگارتر هست اما به دلایلی نمیتونم الان روی دستگاهم تست اش بکنم اگر یکی از دوستان داوطلب بشود و آن را تست بکنه و نتیجه را اعلام بکنه خیلی سپاسگزار میشوم اگر کسی touch cruise هم داشته باشه که دیگه بهتر...

نکته: قبل از نصب برنامه بایستی ورژن قبلی wm5torage و یا اگر Softick Card Export II را دارید آنها را remove بکنید
پس از نصب از برنامه از شما خواسته میشه که دستگاه را ریستارت بکنید پس از بالا آمدن دستگاه یک پیغام خطا دریافت میکنید از آن چشمپوشی کرده و ok کنید سپس پیغام دیگری دریافت میکنید که میگه با موفقیت نصب شده

دریافت: Kaiser-Polaris_wm5torage.CAB (http://rapidshare.com/files/100199432/Kaiser-Polaris_wm5torage.CAB)

hossein505
17 March 2008, 08:48 PM
ورژن جدید wm5torage را که از HTC Polaris یا همان HTC touch cruise پشتیبانی میکنه را منتشر کردم خوبی این ورژن این هست که سریعتر شده و علاوه بر kaiser از polaris نیز پشتیبانی میکنه همچنین با wm6.1 نیز سازگارتر هست اما به دلایلی نمیتونم الان روی دستگاهم تست اش بکنم اگر یکی از دوستان داوطلب بشود و آن را تست بکنه و نتیجه را اعلام بکنه خیلی سپاسگزار میشوم اگر کسی touch cruise هم داشته باشه که دیگه بهتر...

نکته: قبل از نصب برنامه بایستی ورژن قبلی wm5torage و یا اگر Softick Card Export II را دارید آنها را remove بکنید
پس از نصب از برنامه از شما خواسته میشه که دستگاه را ریستارت بکنید پس از بالا آمدن دستگاه یک پیغام خطا دریافت میکنید از آن چشمپوشی کرده و ok کنید سپس پیغام دیگری دریافت میکنید که میگه با موفقیت نصب شده

دریافت: Kaiser-Polaris_wm5torage.CAB (http://rapidshare.com/files/100199432/Kaiser-Polaris_wm5torage.CAB)

فرشید جان واقعا زحمت کشیدی
دست مریضا
راستی اون لینکی که داده بودی برای raidio میرم تو سایت xda لینکاش خرابه و لینک miror هم نداره
ولی من search کزدم واینو گرفتم که نوشته بود ورژن ایتالیایی
KAIS_Radio_Only_1.64.08.21_CustomRUU.rar
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=376316
برای raido مشکل نداره که بریزمش مشکل پیش نمیاد

در ضمن چه نسخه ای از 6 رو پیشنهاد میدید برای داشتن نسخه اصلی که هر مشکلی پیش اومد برگردونمش به اون ؟

lover
18 March 2008, 11:21 AM
KAIS Radio Only 1.64.08.21 CustomRUU
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/100325076/KAIS_Radio_Only_1.64.08.21_CustomRUU.rar

ARYAMES
20 March 2008, 11:02 PM
و چند سوال دیگه:
1- آیا عکس با حجم 4MB و رزولیشن 8 مگاپیکسل رو نشون میده؟

2- آیا فیلم HD با حجم 5GB (با فرض داشتن مموری 6GB ) رو میتونه پخش کنه؟

3- آیا فایل 2007 Word که در LapTop ایجاد شده باشه رو میشه در PPc TynTin II مشاهده است؟

am!n
21 March 2008, 12:14 AM
بله-نشون میده.
خیر
3- آیا فایل 2007 Word که در LapTop ایجاد شده باشه رو میشه در PPc TynTin II مشاهده است؟
من با این موضوع کار نکردم.
اما جدیدا یه برنامه معرفی شده که امکانات جدید آفیس بش اضافه شده.

mohammad51
21 March 2008, 12:39 AM
و چند سوال دیگه:

دوست عزیز

این سئوالاتی که شما میکیند 2007 Word مگه این گوشی کامپیوتره که این کار و یا پخش فیلم HD انجام بده دوست عزیز از هر چیزی باید به اندازه خودش انتظار داشت اگر مشکل شما این جور چیزهاست مستونسد یک UMPC خریداری کنید جوابگوی شما خواهد بود:icon_cool

hossein505
23 March 2008, 11:03 AM
اینم برنامه جدید htc camera برای قیصر
البته قبلا معرفی شده بود توسط دوستان !
ولی این نسخه آخرین نسخه اش هست و مشکلات قبلی رو هم حل کرده
حجمش هم 4.2 mb هست

لینک دانلود (http://www.4shared.com/file/40785277/1dbad0ce/Nadavi_HTC_Camera_5_0_4_2915_00_NEW_HTC_FIX_Hos_50 5.html?dirPwdVerified=7f5aaf9b)

roozbehmd
25 March 2008, 06:52 AM
دوست عزیز

این سئوالاتی که شما میکیند 2007 Word مگه این گوشی کامپیوتره که این کار و یا پخش فیلم HD انجام بده دوست عزیز از هر چیزی باید به اندازه خودش انتظار داشت اگر مشکل شما این جور چیزهاست مستونسد یک UMPC خریداری کنید جوابگوی شما خواهد بود:icon_cool
دوست عزیز درباره عکس و HD نمیدونم ولی کایزر Office نسخه 6.1 داره که فرمت آفیس 2007 رو ساپورت میکنه. ولی اگه میخوای این گوشی رو بخری باید حتما یه چیز رو بدونی. متاسفانه این گوشی یه مشکل گرافیکی داره. به دلالیل نامعلم HTC درایور مربوط به سخت افزار گرافیکی موسوم به ImageOn رو در این گوشی قرار نداده. چند وقت بعد از اینکه این گوشی وارد بازار شد گندش در اومد و خیلی ها به HTC اعتراض کردن که البته هنوز HTC جوابی نداده. در هر حال این گوشی فعلا از نظر گرافیکی از بعضی گوشیهای قدیمی تر غقبه. میتونی به سایت htcclassaction.org مراجعه کنی. در واقع امکانات گرافیکی این PPC خیلی بیشتر از اینیه که الان هست.

El Padrino.
25 March 2008, 10:48 AM
یعنی چه جوری از نظر گرافیکی مشکل داره ؟ منظورتون رو نمی فهمم !

mohammad51
25 March 2008, 12:20 PM
یعنی چه جوری از نظر گرافیکی مشکل داره ؟ منظورتون رو نمی فهمم !

شما چی رو متوجه نشدید دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟

roozbehmd
26 March 2008, 12:53 AM
عزیزم عرض کردم که گرافیکش ضغیفتر از اونیه که میتونه باشه. مثل اینه که شما تو کامپیوترت یه کارت گرافیک قوی داری ولی چون درایورش رو نصب نکردی ویندوز نمیشناسدش. راستی کسی از دوستان نرمافزار touchFLO رو برای کایزر معرفی کرده؟ چون من نصب کردم و خیلی با حال میشه

lover
26 March 2008, 03:47 PM
عزیزم عرض کردم که گرافیکش ضغیفتر از اونیه که میتونه باشه. مثل اینه که شما تو کامپیوترت یه کارت گرافیک قوی داری ولی چون درایورش رو نصب نکردی ویندوز نمیشناسدش. راستی کسی از دوستان نرمافزار touchFLO رو برای کایزر معرفی کرده؟ چون من نصب کردم و خیلی با حال میشه
در ROM های dutty اکثرا به طور پیشفرض (default ) این touchflo هست (به همراه Cube) ورژن پولی این touchflo به نام FtouchSL هست که هنوز کسی کرک قطعی نتوانسته ارایه بکنه یکی از دوستان هنگ کنگی من موفق شده برای ورژن 2.3 یک کیجن بسازه ولی هنوز روی ورژن 2.5 داره کار میکنه

در مورد گرافیک هم کاملا درست میفرمایید از نظر openGL و 2G , 3G پاکت پی سی Kaiser عملا قابلیت بیشتری داره ولی HTC درایور های مناسبی برایش نداده در سایت xda دارند پول جمع میکنند تا به بخش خصوصی این پروژه درایور را بدهند چون htc به petition ای که همگی برای اعتراض امضا کرده بودند توجهی نکرده بنابر این خودشون دست به کار شدند

hyund
27 March 2008, 09:10 PM
دوستان من هردو روش برای ریختن Spl که تو پست 82 نوشته شده بود امتحان کردم ولی تو هردو روش صفحه یه سره سفید میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته و گوشی رو باید ریست کنم تا به حال عادی برگرده . بنظرتون مشکل از کجاست ؟

:icon_cry:

mohammad51
27 March 2008, 09:19 PM
دوستان من هردو روش برای ریختن Spl که تو پست 82 نوشته شده بود امتحان کردم ولی تو هردو روش صفحه یه سره سفید میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته و گوشی رو باید ریست کنم تا به حال عادی برگرده . بنظرتون مشکل از کجاست ؟

دوست عزیز

شاید این گوشی یک بار هارد اسپیل شده و احتیاج به دوباره کاری نداشته باشه:icon_cool

hyund
27 March 2008, 09:30 PM
نه محمد جان . گوشیو تازه خریدم و نو هست . خودم هم موندم چیکار کنم. نظری ندارید ؟

lover
27 March 2008, 10:49 PM

این مشکل گاهی اوقات پیش میاد راه حل آن را در اینجا
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=354061
میتوانید پیدا بکنید اگر متوجه نشدید براتون شرح بدم

hyund
27 March 2008, 11:04 PM
این مشکل گاهی اوقات پیش میاد راه حل آن را در اینجا
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=354061
میتوانید پیدا بکنید اگر متوجه نشدید براتون شرح بدم

مرسی و ممنون. درست شد. همون بود. حل شد.

:icon_wink

roozbehmd
28 March 2008, 07:16 PM
lover جان من با Touchflo یه مشکل پیدا کردم. اگه scrolling Feature رو غیر فعال نکنم با letter recognizer نمیتونم تایپ کنم و بجای تایپ کردن صفحه بالا پایین میره. راه حل سراغ نداری ( به جز غیر فعال کردن scrolling ) تو XDA گشتم ولی چیزی ندیدم

hyund
28 March 2008, 08:24 PM
دوستان من تازه سیم کارتمو انداختم تو گوشی و نمی تونم اس ام اس بفرستم . بنظرتون مشکل از کجاست . ضمنا یه سوال هم داشتم من هرکاری می کنم نمی تونم برنامه هایی که exe نیستند رو اجرا کنم کپی می کنم توی ppc ولی اجرا نمی شه میگه باید با یه برنامه ای این فایلها رو باز کنی . اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.

lover
28 March 2008, 08:50 PM
lover جان من با Touchflo یه مشکل پیدا کردم. اگه scrolling Feature رو غیر فعال نکنم با letter recognizer نمیتونم تایپ کنم و بجای تایپ کردن صفحه بالا پایین میره. راه حل سراغ نداری ( به جز غیر فعال کردن scrolling ) تو XDA گشتم ولی چیزی ندیدم

ظاهرا scrolling Feature در touchgflo با letter recognizer مشکل داره

دوستان من تازه سیم کارتمو انداختم تو گوشی و نمی تونم اس ام اس بفرستم . بنظرتون مشکل از کجاست . ضمنا یه سوال هم داشتم من هرکاری می کنم نمی تونم برنامه هایی که exe نیستند رو اجرا کنم کپی می کنم توی ppc ولی اجرا نمی شه میگه باید با یه برنامه ای این فایلها رو باز کنی . اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.

برنامه های exe تحت ویندوز مبایل و فایل های پسوند cab فقط در پاکت پی سی اجرا میشوند
در مورد اس ام اس هم در settings و phone وارد تنظیمات بشوید ببینید sms center را درست دادید یا نه

hyund
28 March 2008, 09:00 PM
lover عزیز مرسی مشکل Sms حل شد. اول sms center یک علامت + می خواست که من همیشه یادم میره و خودشم اتوماتیک نمیاره. در مورد برنامه ها متاسفانه فایلی با پسوند Cab ندارند اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید. ( فایل Setup.xml دارند).

lover
28 March 2008, 11:45 PM
والله من نمیدونم شما اصلا چی میخواهید نصب بکنید در قسمت برنامه ها بروید متوجه میشوید که من چی عرض میکنم

hyund
29 March 2008, 11:22 AM
والله من نمیدونم شما اصلا چی میخواهید نصب بکنید در قسمت برنامه ها بروید متوجه میشوید که من چی عرض میکنم

متوجه شدم اشتباهم كجا بود من فابل Cab رو extract مي كردم. متشكرم .

hossein505
29 March 2008, 03:08 PM

فرشید جان نمیدونم چرا بعد از یک مدتی این wm5torage به مشکل میخوره ؟
و اثالا مار نمیکنه و باید از اول پاکش کنی و دوباره بریزی ؟
در ضمن الان من این نسخه ای که رو گذاشتی تست کردم ولی موقع نصب error میده
خودت تست کردی ؟ رو قیصر ؟
من wm 6 دارم این نسخه فقط روی 6.1 کار میکنه ؟

-------
یک سوتال دیگه هم دارم اینکه چرا توی این فروم بعد از مدتی که از پست میگزره
گزینه edit از بین میره ؟
خلیی حرکت بیخودی هست
نمیدونم شاید هم برای من اینجوری میشه ؟

lover
29 March 2008, 03:40 PM
همانطور که گفتم خودم در حال حاضر نمیتوانم تست بکنم از بچه های xda کسی چنین مشکلی که شما گفتید را نداشت
نسخه جدید تری که درست کردم فرقی نداره فقط با polaris سازگار هم هست بر روی پاکت پی سی های دیگر به راحتی نصب شده ولی گزارش شده که وقتی به کامپیوتر وصل میکنند کامپیوترشان قفل میکند!! به هر حال دارم روش کار میکنم

در مورد اجازه ویرایش تا 5 دقیقه قبلا بحث شده به هر حال اگر پیشنهادی دارید با payamix مستقیم از طریق پیغام خصوصی مطرح بفرمایید

lover
29 March 2008, 05:46 PM
قابل توجه دوستان در رابطه با تمامی cab های مرتبط به HTC و رام های مختلف و cube و theme و کلی چیزهای دیگر میتوانید از دو لینک زیر استفاده بکنید:

http://www.4shared.com/dir/5551593/20b4549a/sharing.html

http://www.4shared.com/dir/5967433/ce903350/sharing.html

L O V E L Y
29 March 2008, 06:29 PM
دستت درد نكنه فرشيد جان

لطفاً از اين زحمتا واسه جاسجم دارا هم بكش ...

lover
29 March 2008, 09:58 PM
اتفاقا jasjam دار ها هم میتوانند از تمامی لینکها بجز ROM استفاده بکنند

Light
30 March 2008, 01:36 AM
دوستان توی رام 6.1 رسمی که خود HTC برای Kaiser داده مشکل روشن نشدن backlight کلید call موقع تماس رفع شده ؟

lover
30 March 2008, 02:30 AM
light عزیز چرا رام cook شده استفاده نمیکنید؟

Light
30 March 2008, 02:42 AM
عرض شود که فعلا دارم در مورد همه رام های موجود کسب اطلاعات می کنم { می خوام فیل هوا کنم :icon_mrgr }
اما بیشتر کنجکاو هستم بدونم خود HTC مشکل رو رفع کرده یا نه

lover
30 March 2008, 01:06 PM
رفع شده

Light
3 April 2008, 01:22 AM
دوستانی که با Hard SPL کردن Kaiser مشکل داشتن
این ویدیو آموزشی (http://uk.youtube.com/watch?v=UaCt5pUn6iI&feature=related) نحوه hard SPL و مراحل اون رو ببینن , توسط یکی از اعضای XDA-Developers

hfarnoudi
3 April 2008, 04:34 PM
آقا یکی به داد من برسه گوشیم رو که روشن می کنی یک صفحه سیاه میاد که نوشته smart mobility همینجا می مونه و دیگه تکون نمی خوره جه خاکی به سرم کنم:icon_cry:

diyaco
3 April 2008, 04:47 PM
آقا یکی به داد من برسه گوشیم رو که روشن می کنی یک صفحه سیاه میاد که نوشته smart mobility همینجا می مونه و دیگه تکون نمی خوره جه خاکی به سرم کنم:icon_cry:
http://www.phalls.com/images_phalls/misc/progress.gif

دستگاه را hardreset کنید و اگر نتیجه نگرفتید مجددا" Rom آنرا تعویض نمایید.
مشکلتان به احتمال زیاد حل خواهد شد.

hfarnoudi
3 April 2008, 04:52 PM
الهی قربونت برم اصلا hard نمی شه اصلا active sync وصل نمی شه وایییییییییی بدبخت شدم

diyaco
3 April 2008, 05:06 PM
آیا با توجه راهنمایی فرشید عزیز در پست 82 همین تاپیک میتوانید دستگاه را بحالت بوت لودر ببرید :

طریقه بردن پاکت پی سی به حالت سه رنگ یا boot loader :

ابتدا آنقدر دکمه Power کنار پاکت پی سی را نگاه میدارید ( 5 ثانیه ) تا پیغامی در صفحه مشاهده کنید سپس yes را بزنید تا پاکت پی سی خاموش بشود سپس درحالی که دکمه دوربین (Camera button) را نگاه داشتید با قلم به زیر پاکت پی سی و حفره بزنید تا وارد مرحله سه رنگ بشوید این روش برای صرفه جوی در وقت هنگام فلش کردن مفید هست و از خیلی از ایراد ها و باگهای ناشی از اکتیوسینک رهایی میابید

درصورت اینکار امکان تعویض رام را خواهید داشت.

Light
3 April 2008, 05:13 PM
الهی قربونت برم اصلا hard نمی شه اصلا active sync وصل نمی شه وایییییییییی بدبخت شدم

دوست گرامی نگران نباشید درست میشه :icon_cool
شما اول بفرمایید چه کار کردید که گوشی اینطور شد ؟

lover
3 April 2008, 05:18 PM
کاربر hfarnoudi پست های پشت سر هم لطفا ندهید یکبار کافیست!!! لطفا چند پست بالاتر را بخوانید

طریقه هارد ریست کردن :

ابتدا طبق شکل دو دکمه soft keys را باهم فشار میدهید و همانطور که آنها را نگاه داشتید با قلم در زیر دستگاه وارد حفره ریست میکنید و نگاه میدارید تا پیغام به شما بده سپس همه دکمه ها را رها میکنید با زدن دکمه سپس هارد ریست میشود (دوبار از شما پرسش میشه که دکمه سبز را بزنید)

https://cingular.atgnow.com/cng/uploadimages/PATTLNK_1042007_043-Pic2.jpg

https://cingular.atgnow.com/cng/uploadimages/PATTLNK_1042007_043-Pic1.jpg

hfarnoudi
3 April 2008, 05:20 PM
وارد مرحله سه رنگ فلش می شه و اینارو نوشته
KAIS130
SPL-1.81.0000
CPLD-8
ولی وقتی می خوام rom رو آپدیت کنم error 262 می ده
بدادم برسید :icon_cry:

Light
3 April 2008, 05:22 PM
حالا که گوشی هارد ریست نمیشه باید رام رو عوض کنید نحوه تعوض کردن رام رو جناب Lover گرامی
آموزش دادند hard SPL هم فراموش نکنید :

آموزش hard SPL و تعویض Rom (http://www.phalls.com/showpost.php?p=487875&postcount=82)

lover
3 April 2008, 05:23 PM
کاربر hfarnoudi (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=80885) همانطور که گفتم هارد ریست بکنید و سپس رام را عوض بکنید دوستان هم گفتند شما 1 دقیقه وقت بگزارید و پست شماره 82 (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=487875&postcount=82) را بخوانید این آخرین تذکر من هست!

Light
4 April 2008, 03:13 AM
دوستان به یک چیز جالب برخوردم این ویدیو (http://video.aol.com/video-detail/double-carte-sim-simore-pour-htc-tytn-ii/1706939034)نشون میده که به وسیله یک چیزی شبیه قای سیم کارت
Kaiser رو دو سیمکارته کرد و با یک برنامه بینشون سویج می کرد
کسی اطلاعی داره ؟ این قطعه دست ساز هست ؟ گیر میاد ؟

archia
5 April 2008, 02:36 AM
گير مياد.حدود 20 تومن.دو نوعه.اوني كه شما ميگين بايد سيمكارتارو ببرين تا جا بشن!!ولي نوع ديگه رو هم قرار ميگيره كه اونم جا زدنش مشكله.ولي از نرم افزارش خبر ندارم

mohammad51
5 April 2008, 09:34 AM
گير مياد.حدود 20 تومن.دو نوعه.اوني كه شما ميگين بايد سيمكارتارو ببرين تا جا بشن!!ولي نوع ديگه رو هم قرار ميگيره كه اونم جا زدنش مشكله.ولي از نرم افزارش خبر ندارم

دوست عزیز

اون چیزی که شما میگید این دوسیمکارت کننده های معمولیه که قیمتش 20 هزار تومنه و این نوع 2 سیمکارت کننده رو من هنوز تو بازار ایران ندیدم در مورد نرم افزارش هم این نوع 2 سیمکارت کننده ها یا یک cd همراهشون هست و یا اینکه توخود چیپست ش برنامه نصب شده و اماده استفاده هست:icon_cool

lover
5 April 2008, 10:51 AM
برنامه مورد نظر تو تمام گوشی های از نوکیا 1100 گرفته تا ویندوز مبایل وجود داره و به نام STK یا Sim Tool Kit هست
در پوشه ویندوز پاکت پی سی با نام STK.EXE پیداش میشه کرد
اون نوعی که دوستمون گفتند منظورشون از بریدن در حقیقت پانچ کردن سیم کارت هست که برد مینیاتوری هردو سیمکارت را در میاورند و هر دو را در یک تبدیل به اندازه خود سیمکارت قرار میدهند ...
ولی متاسفانه با ایرانسل کار این روش کار نخواهد کرد و همینطور استفاده از اون تبدیلهای دو سیمکارته عادی هم به علت آنکه kaiser نحوه سیمکارت خوردنش از در پشت LCD کشویی هست غیر ممکن هست همچنین من امتحان کردم به طوری که برد دوم از گوشی زده بود بیرون ولی با این وجود باز کار نکرد
یک برنامه ای هم یکی از بچه های xda برای کسانی که dual sim دارند نوشته که یک منوی خوب در صفحه TODAY اضافه میکنه و امکان مدیریت STK را از آنجا میده و میانبرهای راحت تری داره
لینک دریافت: http://rapidshare.com/files/104979043/SIMTodayCab.CAB

در kaiser برای استفاده از دو خط باید فقط از روش کپی کردن سیم کارت ها بر روی multi simcard استفاده کرد که هنوز کسی موفق به کپی کردن ایرانسل نشده ولو اینکه این روش از نظر مخابرات غیر قانونی هست و خودشون هم که قرار بود این سیمکارهای 4 به 1 را ارایه بکنند ولی هنوز خبری ازشون نشده
قیمت ها رو هم محمد عزیز کاملا درست میگویند در علائدین میشه به همین قیمت این تبدیلها را خرید

یک نکته جالب که برخوردم این هست که جدیدا ایرانسل را که به kaiser میزنم STK هم در Program files گزینه اش میایید در صورتیکه این میانبر در منوی پروگرام ها فقط زمانی میاد که dual sim باشه !! بهر حال وقتی وارد stk میشوم مینویسه KHADAMATEH IRANCELL !!!! ولی هرچی SELECT را میزنم کاری انجام نمیده

hyund
5 April 2008, 08:27 PM
دوستان ببخشید چطور softKey ها رو عوض کنم الان مال من سمت چپ Calendar و سمت راست Contacts است .

:icon_ques

lover
8 April 2008, 12:28 PM
دوستان ببخشید چطور softKey ها رو عوض کنم الان مال من سمت چپ Calendar و سمت راست Contacts است .

:icon_ques
این را امتحان بکنید
http://rapidshare.com/files/105782140/Soft_Key_Applet.CAB.html

فکر میکنم option آن در Start.Settings,System بود نه در programs به هر حال به وسیله آن میتوانید soft key را عوض بکنید

hossein505
10 April 2008, 06:23 PM
فرشید جان دستت درست بلاخره رام رو عوض کردم
چه قدر تو مصرف باطری تاثیر داره :icon_razz

دوستان یادشون نره در مرحله hard spl وقتی به بوت لودر رفت و گوشی رو گفت نمیشناسه
بی خیال نشید نگران نشید
همونجا کابل usb رو یک بار سریع قطع و وصل کنید حتما به صدای plug ,unplug توجه داشته باشید که مطمئن بشید که plug َشده باشه

بازم تشکر میکنم فرشید جان

lover
10 April 2008, 07:01 PM
دوست عزیز خوشحالم که کارتون راه افتاد
من در حال حاضر رام Dutty's WM6.1 Hybrid UC RTM (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=380991)را شدیدا پیشنهاد میکنم این راخیلی عالی هست البته ورژن Dutty's Official WM6.1 5.2.19209 Release (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=383638) آن به خاطر page pool بالاتر سریعتر هست ولی به نظر من باگ هنوز داره (راستی این ROM آخرین رام کوک شده dutty هست بقیه رلیز هایش اگر انجام بده از این به بعد underground خواهد بود)
اگر میخواهید برای مصرف باطری حیرت زده بشوید از این رادیو استفاده بکنید
NIKI_Radio_Only_1.58.11.07_CustomRUU.zip (http://rapidshare.com/files/98424734/NIKI_Radio_Only_1.58.11.07_CustomRUU.zip)
این رادیو از htc dual touch استخراج شده و performance باطری فوق العاده ای داره
البته من از رادیو sedna (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=382370) که از P6500 HTC استخراج شده استفاده میکنم که قدرتش به نظر من بیشتر هست

راستی این لینک (http://rapidshare.com/users/AEBVL2) Mirror انواع ROM و Radio هست آنراهم به همراه اون دوتای قبلی به پوشه آپلود kaiser اضافه بکنید

hossein505
10 April 2008, 07:18 PM
من در حال حاضر رام Dutty's WM6.1 Hybrid UC RTM (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=380991)را شدیدا پیشنهاد میکنم این راخیلی عالی هست البته ورژن Dutty's Official WM6.1 5.2.19209 Release (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=383638) آن به خاطر page pool بالاتر سریعتر هست ولی به نظر من باگ هنوز داره (راستی این ROM آخرین رام کوک شده dutty هست بقیه رلیز هایش اگر انجام بده از این به بعد underground خواهد بود)
NIKI_Radio_Only_1.58.11.07_CustomRUU.zip (http://rapidshare.com/files/98424734/NIKI_Radio_Only_1.58.11.07_CustomRUU.zip)
البته من از رادیو sedna (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=382370) که از P6500 HTC استخراج شده استفاده میکنم که قدرتش به نظر من بیشتر هست

راستی این لینک (http://rapidshare.com/users/AEBVL2) Mirror انواع ROM و Radio هست آنراهم به همراه اون دوتای قبلی به پوشه آپلود kaiser اضافه بکنید

دستت درست راستی برای نصب raido ها کاره خاصی که نمیخواد ؟
همین جوری نصب کنم دیگه

نکته بعدی اینکه الان که من 6.1 دارم میخوام به یک 6.1 دیگه تغییر بدم
بازم hardspl رو میخواد ؟
اگر نخوام برای رامی که دوباره میرزیم radio رو عوض نکنم چی؟
یعنی هر نصب رام باید raido هم عوض بشه در مرحله کالیبره؟

----
یک سوال دیگه هم دارم اینکه چرا تاپیک های g900 و -8150 6150 حذف شد؟
مگه جاش غلط بود یا مطالبش مشکلی داشت؟
من موندم برای چی حذف شده ؟

در ضمن چرا تاپیک میخواد حذف بشه یا قفل بشه برای شخص باز کننده پیغامی نمیاد ؟

lover
10 April 2008, 07:26 PM
گفتم که قبلا radio مانند ROM ریختن هست (فقط بایستی مطمئن بشوید به ورژن ویندوز مبایلتون بخوره)
در مورد hard spl یک بار کافیست!!!
بعضی از رام ها به همراه radio هست بعضی ها نه و OEM خالی هست در مورد اون ROM صفحات قبلی بایستی در مرحله align screen رادیو را عوض میکردید ولی این دو تا رام بالایی که گفتم احتیاجی نداره و بعد از نصب رام هم میشه رادیو را تغییر داد (پیشنهاد میکنم اون پست راهنمایی کامل من را دوباره بخوانید)

در مورد تاپیک های که فرمودید حتما مدیران قسمت سیمبیان طبق قوانین تاپیک را پاک یا منتقل کردند حالا به هر دلیلی (معمولا 24 ساعت تاپیک را برای رویت نگارنده قفل میکنند و سپس پاک میکنند)

roozbehmd
11 April 2008, 02:49 AM

سلام lover جان
دمت گرم ! خداییش هر پستس که میذاری باش حال میکنم! هر چیزی که درباره کایزر پیدا میکنم بعدش میام میبینم تو قبلا پیداش کردی!
عزیز یه سر به این آدرس بزن. تقریبا همه rom ها و radio ها رو داره ولی برخلاف rapidshare میشه با Download manager ها هم باش کار کرد!
http://www.f1ip.net/plug.php?e=index&f=./Downloads/KaiserFiles

L O V E L Y
27 April 2008, 01:23 PM
دوستان من وقتي با مديا پلير يه آهنگ رو مي خوام عقب و جلو كنم مثل سي دي هاي خش خشي صدا ميده..
اين حالت خيلي مي زنه تو ذوقم..
مشكل از كجاس ؟

lover
27 April 2008, 02:58 PM
با همه MP3 ها چنین مشکلی را داره؟

L O V E L Y
27 April 2008, 03:27 PM
آره
هم مديا پلير هم آ يو دي منيجر
مثل اينه كه چند صدم ثانيه رو سريع Repeat كنه

lover
27 April 2008, 06:20 PM
ممکن هست تاثیر یک برنامه نصب شده باشه یا از ROM باشه

Light
27 April 2008, 06:43 PM
دوستان کسی ریلیز جدید Dutty رو استفاده کرده ؟

Apr 26 Dutty's Official WM6.1 5.2.19400 Release

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=388261 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=388261)

lover
27 April 2008, 07:26 PM
دوستان کسی ریلیز جدید Dutty رو استفاده کرده ؟

Apr 26 Dutty's Official WM6.1 5.2.19400 Release

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=388261 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=388261)
من استفاده کردم هنوز خیلی ایراد ها داره خودش هم گفته که یک Update دیگر میده بیرون و شاید مخلوطی از hybrid ROM دوباره بده

ویرایش شد :
اصلا dutty به خاطر پر ایراد بودن این رام آن را حذف کرد و تاپیک آن نیز در xda پاک شد
همانطور که گفتم یک رام جدید hybrid بیرون داده
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=388947&page=5

L O V E L Y
28 April 2008, 09:22 AM
ممکن هست تاثیر یک برنامه نصب شده باشه یا از ROM باشه

از نرم افزار كه بعيد مي دونم باشه چون برنامه خاصي ندارم
Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_Hybrid_1.64.08.21 RTM
رامم هم كه اينه ..

lover
28 April 2008, 10:13 AM
از نرم افزار كه بعيد مي دونم باشه چون برنامه خاصي ندارم
Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_Hybrid_1.64.08.21 RTM
رامم هم كه اينه ..

از رام نیست. شما میتوانید یکبار هارد ریست بکنید و در حالتی که نرم افزاری نصب نشده امتحان بکنید؟

lover
29 April 2008, 03:46 PM
گوشی تقلبی چینی که از روی kaiser کپی شده رو دیدید؟

http://www.multicellphone.com/awang-a9000-htc-tytn-ii-clone-runs-windows-mobile/

جالب اینجاست که dual sim هست و تلویزیون هم داره

Awang A9000 - HTC TyTN II Clone runs Windows Mobile Features:
+ Languages: English, France, Arabic, Russian, Vietnam, Chinese
+ 3.0 inch QVGA 260K TFT
+ Slide and full keypad design
+ TV function with strong signal reception ability
+ Fashionable PDA, Touch Screen hand writing mobile Cell Phones
+ Dual SIM Cards Single Stand-by
+ Dual high-quality cameras with 1.3 Mega pixel
+ Stereo Loud speaker, 64 chord ring tone
+ Support Bluetooth
+ Support FM Radio
+ Music: MP3, background music playing
+ Video: 3GP format, MP4, screen saver
+ Card-slot: Support T-flash card, present 256mb TF card.
+ Data Transfer: USB cable/USB flash disk
+ Schedule power on/off: support to start/close under set time
+ Alarm clock:3groups, support alarm clock when machines closed, can set from Monday to Sunday
+ Games: 2 built-in common games
+ More information: MP3, MP4, Handsfree, SMS group sending, Voice recorder, WAP, Handwritten + keyboard input, Bluetooth, GPRS download, MMS, Memory extended, Coming call firewall, IP dialing, self-designed ringtones, photo editor, alarm clock, calculator, notepad, health management
+ PDA: Support Touch Panel input, Slide and full keypad design
+ GPRS/WAP/MMS: Support (Built-in)
+ Buletooth: Support
+ Cameras: Double 130 mega pixel
+ MP3 Play: Support
+ MPEG4: Support still image and video capture
+ Momory: Support T-Flash card
+ Audio: 64 Ring tone, Stereo earphone
+ Telephone directories: 500 groups of phone books, video ringing tones
+ Messages: SMS, MMS, support group send message

roozbehmd
2 May 2008, 02:22 AM
اخطار به همه دوستان
از همه دوستان خواهش میکنم دقت کنند و به هیچ وجه radio نسخه 1.65.17.10 رو نصب نکنن. این رادیو از رام جدید AT&T گرفته شده و ضمن اینکه با خیلی از رام ها هماهنگ نیست ظاهرا داخل خودش قفل داره و نمیشه Downgrade کرد. یعنی دیگه قادر به تغییر این رادیو نخواهید بود. البته عده ای در XDA Developers دارن رو این مساله کار میکنن.میتونین به این آدرس مراجعه کنید http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=387395
در هر حال مواظب باشین. در جواب اون دوستی هم که درباره آخرین رام Dutty پرسیده بود بگم Dutty جدیدا رامDuttys_WM6.1_5.2.19700_Hybrid V2] رو داده که من از اون خیلی راضی هستم. هم سرعتش خوبه و بنظر باگ هم نداره. مثل همیشه منتظر نظر Lover میمونم تا ببینم نظر اون چیه

archia
2 May 2008, 02:25 AM
من وقتي به كسي زنگ مي زنم وپشت خط طرف مقابل ميرم گوشي هيچ اخطاري نميده و به جاي waiting همون dialling رو مينويسه؟!تازه كه گرفته بودم چند روزي نشون ميدادولي بعد نصب برنامه ديگه نشون نداد.rom گوشي هم 2 بار عوض كردم به dutty build 19199 &hybrid.هنوز نشون نميده.ممنون مي شوم راهنماييم كنين.

lover
2 May 2008, 04:10 AM
اخطار به همه دوستان
از همه دوستان خواهش میکنم دقت کنند و به هیچ وجه radio نسخه 1.65.17.10 رو نصب نکنن. این رادیو از رام جدید AT&T گرفته شده و ضمن اینکه با خیلی از رام ها هماهنگ نیست ظاهرا داخل خودش قفل داره و نمیشه Downgrade کرد. یعنی دیگه قادر به تغییر این رادیو نخواهید بود. البته عده ای در XDA Developers دارن رو این مساله کار میکنن.میتونین به این آدرس مراجعه کنید http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=387395
در هر حال مواظب باشین. در جواب اون دوستی هم که درباره آخرین رام Dutty پرسیده بود بگم Dutty جدیدا رامDuttys_WM6.1_5.2.19700_Hybrid V2] رو داده که من از اون خیلی راضی هستم. هم سرعتش خوبه و بنظر باگ هم نداره. مثل همیشه منتظر نظر Lover میمونم تا ببینم نظر اون چیه

رادیو 1.65.17.10 را که Sh4YD از روی پستش در xda برداشت ولی ظاهرا باز گزاشتند ولی اخطار را نوشته اند .
من فعلا با ورژن قبلی hybrid بیشتر حال میکنم الان هم باز build جدید آمده و dutty ظاهرا دوباره ROM بده بیرون ولی من هم شاید همین ورژن دوم hybrid را امتحان بکنم ولی من کلا Page Pool را به 24 یا dynamic عوض میکنم چون نتیجه بهتری میده

من وقتي به كسي زنگ مي زنم وپشت خط طرف مقابل ميرم گوشي هيچ اخطاري نميده و به جاي waiting همون dialling رو مينويسه؟!تازه كه گرفته بودم چند روزي نشون ميدادولي بعد نصب برنامه ديگه نشون نداد.rom گوشي هم 2 بار عوض كردم به dutty build 19199 &hybrid.هنوز نشون نميده.ممنون مي شوم راهنماييم كنين.

دوست عزیز فکر کنم ایراد از مخابرات باشه ماله منهم قبلا نشون میداد

archia
3 May 2008, 01:57 PM
ولي من همون لحظه با nokia چك كردم waiting نشون ميداد.چون برام مهمه از دوستاني كه گوشيشون waiting نشون ميده خواهش ميكنم ورژن rom ,radio گوشيشونو بنويسن.

lover
4 May 2008, 10:20 AM
من هم فکر میکنم این قضیه ماله خیلی وقت پیش هست وظاهرا پاکت پی سی پیغام waiting را نشون نمیده

lover
8 May 2008, 07:56 PM
قابل توجه دوستانی که Duttys_WM6.1_5.2.19700_Hybrid V2 را پیشنهاد داده اند
اولا همانطور که میدانید قرار نبود dutty حالا حالا ها rom بیرون بده و علت اصلی بیرون دادن این رام این بود که خیلی از دوستان نزدیک اش مثل all the way و P1Tater به رادیوی ورژن 1.65.17.10 ارتقا داده بودند و از رام ای جز ورژن های جدید که معمولا cook نشده بودند نمیتوانستند استفاده بکنند و این dutty میاد به خاطر این افراد این ورژن v2 hybrid که آخرین driver های at&t و radio 1.65.17.10 در آن هست را بیرون میده الان هم به خاطر مشغله کاری خیلی وقت هست آنلاین نشده ولی قراره باز رام های جدید را با build های جدید تر بیرون بده
این ROM hybrid v2 جز رام های سریع هست ولی من چندین مشکل در آن دیدم . این رام با MOBIDIV Arabizer v3 کاملا ناسازگار هست (این mobidiv تنها فارسی سازی هست که سریعتر و کم حجم تر از بقیه بود و با لینگوسافت تداخلی ایجاد نمیکرد ). در Hybrid v2 خیلی وقت ها screen freeze داریم . و در برنامه Garmin پیغام های error زیادی گاهی گرفتم GPS هم خیلی کند تر position را پیدا میکنه و مصرف باطری خیلی بالاتر هست. همچنین در برنامه lingvosoft نمیتوان keyboard فارسی را انتخاب کرد همه اینها در v1 hybrid کار میکرد
برتری های این رام نصبت به hybrid v1 : در htc home قسمت miss call به tab ای که در touch dialer هست میره (قبلا به call history میرفت). قسمت t9 در کیبرد و touch keyboard , touch keypad درست کار میکنه (البته پایین این پست من رو بخونید جدیدترین کیبرد از htc diamond استخراج شده که به نظر من از همه این کیبرد ها بهتر هست)
این رام یکمی سریعتر هست ولی باز به نظر من pagepool 24 از سری hybrid v1 خیلی نتیجه بهتری میده

کلا CE OS 5.2.19716 Build 19209. که همان Hybrid v1 هست خیلی سریعتر و بدون باگ تر هست همه هم ادعا کردند که 19209 از همه تا الان بهتر بوده حتی ابو فایصل که رام های سری TNT را بیرون میده در رام جدید خودش به پیشنهاد کاربران از همین build 19209 استفاده کرده
همچنین کیبرد HTC Diamond از ROM آن استخراج شده پیشنهاد میکنم حتما دانلود و استفاده بکنید در Hybrid V1 تست شده و به خوبی کار میکند New HTC Diamond Keyboard (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=390688)

El Padrino.
9 May 2008, 12:11 PM
امروز که tytn رو هارد ریست می کردم به یک نکته جالب برخورد کردم شاد برای دوستان هم جالب باشه
چند وقت پیش رام های مختلف رو روی گوشی امتحان کردم و در نهایت رام جدیدی رو که خودرو HTC معرفی کرده بود نصب کردم فرق زیادی با رام اولیش نداشت ولی امروز که هارد ریستش می کردم در مرحله آخر گفت عربی یا انگلیسی منم زدم عربی موقع نصب دیدم کیبورد عربی داره و عربی رو تاپ می کنه و به راحتی می خونه ولی روش عربایزر نصب نبود رفتم توی ستنیگ کیبوردش دیدم توی همون قسمت عربی یک جای داره که کیبور فارسی می شد زدم فارسی حروف گچ پژ هم وارد کیبورد شد بدون فارسی ساز !!!!!! چون گوشی های سفارش کشور های عربی روشون عربی ندارند روش رامشون عربایزر هست ولی این اینجوری نبود
و حالا مشکل:
روی رام دیکشنری لیوینگو سافت رو که دوست خوبمون لاور در بخش فارسی ساز معرفی کردند نصب کردم ولی اکثر کلمه ها 95 درصدشون ) رو به صورت لالالالالالا نشون میده تعداد کلملت کمی هستند که به درستی نشون میده این به خواطر اینه که عربایز نداره؟؟؟

El Padrino.
9 May 2008, 01:25 PM
میشه در مورد نصب کردن رادیو یک کم توضیح بدید ؟

lover
9 May 2008, 02:49 PM
میشه در مورد نصب کردن رادیو یک کم توضیح بدید ؟
پست شماره 82 (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=487875&postcount=82)

L O V E L Y
9 May 2008, 04:51 PM
من يه بار رام Ruu_Signed_Duttys_WM61_Official_5219209_1_58_16_27 __FIX رو نصب كردم اما سرعتش خيلي كم بود و حساسيت تاچ خيلي پايين اومده بود.. امروز با كمك دوست خوبم جناب light (http://www.phalls.com/member.php?u=37278) پيج پول رو از 18 به 24 رسوندم اما اين دفعه سرعت عكس العمل كليدها خيلي پايين اومد و ممكن بود مثلاً كليد بالا رو 4 بار بزنم تا عمل كنه...
نمي دونم علتش چي بود ولي خيلي تو ذوقم خورد
الان رام Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_Hybrid_1.64.08.21 [RTM] رو نصب كردم

lover
9 May 2008, 05:21 PM
برای ورژن Hybrid v1 اگر pagepool 24 واقعی میخواهید این را نصب بکنید
http://www.4shared.com/file/44712199/24f10c5/Duttys_WM61_Hybrid__24mb_pp.html
برای تغییر page pool از نرم افزار استفاده کردید یا hex editor ؟

L O V E L Y
9 May 2008, 05:27 PM
از اين
PagePool Patcher v1[1].4.1
بخدا من نبودم light بود ...

lover
9 May 2008, 06:48 PM
از اين
PagePool Patcher v1[1].4.1
بخدا من نبودم light بود ...
ببینید برای عوض کردن pagepool در پاکت پی سی های kaiser و wm6.1 بایستی یا با hex editor این کار را انجام بدهید یا با ابزار هایی که برای این اساس تغییر hex هستند
دوتا برنامه هست که من براتون لینک دانلودشان را میگزارم:
http://rapidshare.com/files/113682992/Kyhur_s_WM6.1_3.51_Rom_PP_Patcher.zip
http://rapidshare.com/files/113683003/kais_pp.zip
اگر از این دو استفاده بکنید به درستی pagepool را تغییر داده اید

توجه در kyhur pp patcher گزینه dynamic بهتر از 18pp هست و به دستگاه اجازه میده با توجه به نیاز pp را انتخاب بکنه
اگر هم علاقه دارید حرفه ای تر عمل بکنید و با ویرایش hex رام page pool خود را تغییر دهید این پست را (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=383621)بخوانید

امروز که tytn رو هارد ریست می کردم به یک نکته جالب برخورد کردم شاد برای دوستان هم جالب باشه
چند وقت پیش رام های مختلف رو روی گوشی امتحان کردم و در نهایت رام جدیدی رو که خودرو HTC معرفی کرده بود نصب کردم فرق زیادی با رام اولیش نداشت ولی امروز که هارد ریستش می کردم در مرحله آخر گفت عربی یا انگلیسی منم زدم عربی موقع نصب دیدم کیبورد عربی داره و عربی رو تاپ می کنه و به راحتی می خونه ولی روش عربایزر نصب نبود رفتم توی ستنیگ کیبوردش دیدم توی همون قسمت عربی یک جای داره که کیبور فارسی می شد زدم فارسی حروف گچ پژ هم وارد کیبورد شد بدون فارسی ساز !!!!!! چون گوش&#