View Full Version : کلوپ TyTN II-- HTC Kaiser-- HTC P4550 ا
Light
9 August 2008, 09:07 PM
رام ROMeOS v4.21 امروز منتشر شد
READY [08/08/08] ROMeOS v4.21 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=411692)
سرعت خیلی خوبی داره مشکلاتش حل شده
Mobidiv و فرشید Calander هم مشکلی ندارن
فقط یک نکته رو توجه بفرمایید Task Manager و HTC Home که Cooker قرار داده رو اگر نصب کنید
سرعت به شدت کم میشه { حداقل برای من که اینجور بود ! }
TaskManager و HTC Home رامهای HyperDragon رو نصب کردم هیچ مشکلی ندارن
hyund
10 August 2008, 10:54 AM
READY [08/08/08] ROMeOS v4.21 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=411692)
فقط یک نکته رو توجه بفرمایید Task Manager و HTC Home که Cooker قرار داده رو اگر نصب کنید
لايت عزيز . منم مي خوام نصب كنم امروز. لطف كنيد لينك دانلود HTC Home و Task Manager رو كه فرموديد برام بزاريد. ضمنا شما فارسي ساز چي نصب كرديد و آيا با تقويم فارسي و ديكشنري فارسي مشكل داره يا نه . اگه نكته ديگه اي هم بنظرتون مي رسه لطف كنيد بگيد. متشكرم.
:icon_wink
Light
10 August 2008, 04:42 PM
SJ HTC.Home.v2.1.1005.722 (http://www.4shared.com/file/56638455/2493a01f/SJ_HTCHomev211005722DirectoryAndBrightnessFixschen updated.html?s=1)
SJ TaskManager 2_1_33556_1 (http://www.4shared.com/file/56638508/269742d0/SJ_TaskManager_2_1_33556_1.html?s=1)
فارسی ساز هم mobidiv 411 که فرشید عزیز معرفی کردند در تاپیک فارسی ساز ها هست
تقویم فرشید کلندر و باقی برنامه های فارسی هم مشکلی ندارن
کلا رام بسیار سریع و کم ایرادی هست
هنوز در بعضی فیلدها چیزی که تایپ می کنیم نمی بینیم مثلا قسمت Owner
Random Acces هم باید Disable کنید
اما در مجموع رام خوبیه
keyone
10 August 2008, 05:04 PM
SJ HTC.Home.v2.1.1005.722 (http://www.4shared.com/file/56638455/2493a01f/SJ_HTCHomev211005722DirectoryAndBrightnessFixschen updated.html?s=1)
SJ TaskManager 2_1_33556_1 (http://www.4shared.com/file/56638508/269742d0/SJ_TaskManager_2_1_33556_1.html?s=1)
فارسی ساز هم mobidiv 411 که فرشید عزیز معرفی کردند در تاپیک فارسی ساز ها هست
تقویم فرشید کلندر و باقی برنامه های فارسی هم مشکلی ندارن
کلا رام بسیار سریع و کم ایرادی هست
هنوز در بعضی فیلدها چیزی که تایپ می کنیم نمی بینیم مثلا قسمت Owner
Random Acces هم باید Disable کنید
اما در مجموع رام خوبیه
Light عزیز ... راستش من با ورژن 4.2 یه مشکل جالب داشتم اونم اینکه صفحه نمایش خود به خود خاموش و روشن میشد .. رادیو رو هم که عوض کردم باز همین مشکلو داشتم ضمنا Mobidiv 411 هم که لینک دادین رو نمی تونستم نصب کنم .. بالاخره دیشب 3.5 رو مجددا نصب کردم با Extended های 4.2 و Mobidiv و فرشید کلندر و یه سری برنامه های فارسی دیگه بی مشکل روش نصب شد ..
حالا شما پیشنهاد میدین که 4.21 رو نصب کنم یا خیر .. ؟!
پیشاپیش ممنونم ازتون ...........
Light
10 August 2008, 05:52 PM
کیوان جان من ورژن 3.5 رو داشتم که مشکل خاصی نداره و بسیار Stable هست
4.2 رو بیشتر از 1 ساعت نتونستم تحمل کنم مشکلاتش زیاد بود
اما این 4.21 به نظر من عالیه سرعت این رام بهتر از هر رام دیگه ایی بود که تاحالا تست کردم
تنها ایراداش همون هایی هست که پست قبل نوشتم که نسبت به مزایاش قابل چشم پوشی هست
اگر با اون ایرادها مشکل ندارید عالیه
babakgm
10 August 2008, 07:41 PM
سلام
حق با شماست رام بسيار خوبيه
اما درمورد كندي بعد نصب taskmanager بخاطر اين چون اين برنامه جدا نصب ميشه
يه سري برنامه هاي لازموالجرا رو شناسايي ميكنه كه شما با بستن انها سرعتو پايين ميارين
كه مهمترين از اونها desktop (shell32.exe)va phone(cprog.ex)e كه بايد ان رو درexclusive ليست قرار داد كه ديگه تو x-button نمايش داده نشه كه شماا هنها رو ببنديد
hyund
10 August 2008, 07:42 PM
با تشكر يه سوال ديگه : بنظرتون اول فارسي ساز رو نصب كنم يا ديكشنريها و تقويم رو . يا فرقي نمي كنه ؟
:icon_wink
Light
10 August 2008, 08:25 PM
سلام
حق با شماست رام بسيار خوبيه
اما درمورد كندي بعد نصب taskmanager بخاطر اين چون اين برنامه جدا نصب ميشه
يه سري برنامه هاي لازموالجرا رو شناسايي ميكنه كه شما با بستن انها سرعتو پايين ميارين
كه مهمترين از اونها desktop (shell32.exe)va phone(cprog.ex)e كه بايد ان رو درexclusive ليست قرار داد كه ديگه تو x-button نمايش داده نشه كه شماا هنها رو ببنديد
این مشکل رو کلا بعضی ها دارند در تاپیک XDA هم دربارش گفتگو کردن
اگر ایراد از اینی باشه که شما فرمودید قطعا باید این یکی ورژن هم این مشکل رو داشته باشه
این هم اضافه کنم که هیچ فایلی رو Close نمی کردم
در هر صورت این ورژن زیباتر هم هست :icon_cool
_______
برای نصب فارسی ساز فرقی نمی کنه من همیشه اول فارسی ساز رو نصب و تنظیم میکنم بعد باقی برنامه هارو
Light
11 August 2008, 12:31 AM
Leo دو ورژن جدید بیرون داد :
[10-08-08] Laurentius26 KDV10 Throttle Launcher B1 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=416278)
keyone
11 August 2008, 12:37 AM
Leo دو ورژن جدید بیرون داد :
[10-08-08] Laurentius26 KDV10 Throttle Launcher B1 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=416278)
اومدم اطلاع بدم که دیدم شما زحمتشو کشیدین .. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=416276
فقط Page Pool 18 زیاد نیستش .. ؟!
This is a hybrid with HTC 19212 as base and ported Diamond SYS and XIP 20273.1.3.3.
Windows Mobile 6.1 Professional
CE OS 5.2.19212 (build 20273.1.3.3)
Rom version: 3.29.707.0 WWE
Rom date: 08/10/08
Radio version: 1.65.24.36
Protocol version: 25.94.40.06H
Pagepool: 18mb
Light
11 August 2008, 12:43 AM
باید نتیجه اش رو دید کوکر حتما تست کرده
اول ورژن Throttle Launcher رو تست می کنم اگر خوب کار کنه میشه گفت interface دایموند بلاخره اومد !
keyone
11 August 2008, 12:51 AM
باید نتیجه اش رو دید کوکر حتما تست کرده
اول ورژن Throttle Launcher رو تست می کنم اگر خوب کار کنه میشه گفت interface دایموند بلاخره اومد !
منم دارم دانلودش میکنم .. فقط حجمش از رامهای دیگه بیشتره ... راستی چرا کوکرا تو رامهای اخیرشون از رادیوی 1.65.24.36 استفاده کردن .. ؟!
Light
11 August 2008, 01:13 AM
دلیل خاصی نداره رادیو 1.65.24.36 یکی از رادیو های خوب هست که اکثرا مشکلی باهاش ندارن
البته برای من و دوستان دیگه توی ایران 1.7 بهتر از این بوده
keyone
11 August 2008, 01:25 PM
من این رام رو نصب کردم .. فقط یه سئوال برای تست یه رام چه گزینه هایی رو باید مد نظر قرار داد .. ؟!
از دو ورژن Mobidibــی که داشتم اونیکه لینکش اینجا نصب شد ولی باز نشد .. اون یکیم نصب نشد کلا .... ولی FJE نصب شد و داره کار میکنه .. فرشید کلندر هم بهمین صورت
masoud65
12 August 2008, 10:09 PM
سلام.من Romeos 4.21 رو نصب کردم.مشکل دیده نشدن فونتها با mobidiv arabizer هنوز وجود داره.ولی در کل رام خوب و سریعیه.
یه سوال داشتم.class action 3d drivers تو چه کارایی خودشو نشون میده و چطوری اونو میشه تست کرد.روی 4.21 هست یا باید اونو نصب کنم؟3.1 اونو support میکنه یا نه؟
مرسی
keyone
14 August 2008, 01:29 PM
Light عزیز ... میشه نظرتونو راجع به دو تا رام Leo بدین .. به کچا رسید بررسیاتون .. ؟! بعدشم یه سئوال دیگه اونم اینکه نظرتون راجع به رام جدید mbarvian چیه .. تو XDA ازش خیلی تعریف شد بود که هم Clear هست و هم Fast و Stable ..
[UPDATE 12/08/08] MBarvian's DiamondMedia v1.7 HYBRID ROM!!! (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=416532)
Light
14 August 2008, 01:48 PM
کیوان جان این 2/3 روز خیلی سرم شلوغ بود زیاد فرصت نداشتم
رام TL Leo رو تست کردم با Mobidiv مشکل داره و GPS برای می خیلی کند بود بی خیالش شدم
این رام هم مطالب تاپیکش رو دنبال می کنم ظاهرا خوبه
امشب تستش می کنم
keyone
14 August 2008, 03:22 PM
کیوان جان این 2/3 روز خیلی سرم شلوغ بود زیاد فرصت نداشتم
رام TL Leo رو تست کردم با Mobidiv مشکل داره و GPS برای می خیلی کند بود بی خیالش شدم
این رام هم مطالب تاپیکش رو دنبال می کنم ظاهرا خوبه
امشب تستش می کنم
کاملا درست می فرمایید با Mobidiv که کلا مشکل داشت اما FJE که فرشید عزیز برای Kaiser گذاشته بودن بدون مشکل روش کار میکنه .. اما کمی کند هستش و من هرکاری کردم نتونستم Weather رو بصورت Flash کنم .. البته فایل Varis رو هم Edit کردم نشد .... حالا یه کم دیگه با این رام سروکله میزنم تا نظرتون راجع به رام MBarvian مشخص شه ببینم به اون تغییر بدم یا نه ...
arshak
15 August 2008, 05:08 AM
من این رام رو نصب کردم
Laurentius26 KDV10TL (Throttle launcher B1
اینترفیس که خیلی عالیه و تودی اسکرین خیلی زیبا شده. سرعتش هم به نظر من خوبه.
این اولین رام کوک شده ای هست که نصب کردم و تو این دو روز که باهاش سر و کله میزنم میتونم بگم از دو تا رامی که قبلا نصب کرده بودم سریعتر و صد البته زیباتر هست.
تو صفحه اول بعد از معرفی رام ، یک سری لینک هست که در مورد رفع باگها و ... راهنمایی کرده.
keyone
15 August 2008, 12:18 PM
من رام MBarvian رو نصب کردم :
[UPDATE 12/08/08] MBarvian's DiamondMedia v1.7 HYBRID ROM (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=416532)
ROM Information:
- Base is 3.29, Recommended SPL is HardSPL 3.29
- Windows Mobile 6.1 Professional CE OS 5.2.19212 (Build 19212.1.0.3)
- Ported XIP from Diamond Build 19588 and DDI.DLL
- 125.22 MB Free Storage
- 50.04 MB Free RAM
- Includes Radio 1.58.25.17 and original HTC "Smart Mobility" splash screen
Main Features:
- UC Capable
- Youtube Compatible
- New HTC-ClassAction.org 3D Drivers Included
- Full Diamond Theme
- 18 MB Pagepool
- Welcome Center, Windows Live, and Sample Music, Error Reporting, and Customer Feedback deleted and hidden
_____Included Applications_____
Applications:
- Poorlyduck's Diamond Dialer
- HTC Diamond Comm Manager Skin
- HTC Touch Diamond Random Access
- SJ TaskManager
- Connection Setup (runs on startup)
- QuickGPS
- Opera 9.5 Build 1780
- SPB Diamond Calculator Skin
- Nadavi HTC Camera 5
- Bluetooth Explorer
- HTCClassAction.org 3d Drivers
- ShogunMark's D3d Drivers (experimental)
- Green Keyboard Skin
- HTC Audio Manager (Diamond-skinned)
- HTC Diamond Album
- NETCF v3.5
- KaiserTweak
- Microsoft Office 6.1
- SQLCEMobile 3.5
- HTC Home Plugin 2.1 (Using combination of skins to look like it does in the screenshots)
- ClearTemp
- QuickClear
- PHM Registry Editor
- YouTubePlay
- Zip
Registry Tweaks
- Enabled Memory Management
- No Sleep or Fast Sleep during call
- Disable annoying volume change beeps during call
- Camera Save Location is My Pictures
- Show Battery Icon during call
- Increased FileSystem Cache
- Disabled Not-Certified warning
- Enabled Low battery warning
- Increased Touchflo and Screen sensitivity
- Word Suggestion is at 6 words
- Enabled "Disconnect" and timer on GPRS button
رام خیلی سریعی هستش .. اما مثل رام Leo با Mobidiv مشکل داره اما FJE روش خوب کار میکنه و Exclude ها هم درستن ... GPSــش هم مثل ROMeOS نیست اما بنظرم از رام Leo بهتره ...
ClearType هم تو حالت LandScape مشکل داره ...
اگه مورد دیگه ای هم باید چک کنم بگین که خبرشو بدم ..........
mroveis
16 August 2008, 08:36 AM
سلام دوستان
من هم اين رام را تست کردم علاوه بر مشکلات بالا که دوستان اشاره کردند با برنامه GPS اقليم هم مشکل دارند.
يا حق
lover
16 August 2008, 10:08 AM
کلا که برنامه GPS اقليم مشکل داره چون به .NET 2 احتیاج داره در صورتی که الان روی ROM ها به طور پیشفرض .NET 3.5 هست اگر میخواهید اقلیم درست کار بکنه باید .NET 2 را نصب بکنید
Light
16 August 2008, 11:49 AM
دوستان رام Gullum منتشر شد [15.08.08] Throttle Diamond II 12 languages (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=417582)
سرعتش عالیه بخصوص اینترفس Manila !
Mibidiv نصب نمیشه
GPS هم عالی کار می کنه
مشکل خاصی ندیدم تا الان
archia
18 August 2008, 01:47 AM
دوستان مخصوصا افرادي كه مرتب رام هاي جديد رو تست ميكنن مي تونن بگن كه اگه در حال حاضر به دلايلي
مجبور به انتخاب يه رام بشوند
1- بي باگ ترين رام از نظرشان چيست(romeos.. 3.1 يا رامهاي جديد)؟
2-بي باگ ترين رام كه با mobidiv هم مشكلي نداشته باشه؟
ضمنا ايا با اين سرعت انتشار رامهاي جديد الان اپديت كنم يا بنا به توصيه فرشيد جان تا شهريور صبركنم
چون هم برنامه نصب شده رو گوشي زياد دارم وهم به اينترنت پر سرعت دسترسي ندارم
ممنون
Light
18 August 2008, 01:58 AM
دوست من هر رامی مشکلات خاص خودش رو داره
من در حال حاضر ROMeOS 3.5 رو دارم که به نظرم از همه بی باگتر هست
و مشکل ClearType که رام های جدید با Mobidiv دارن رو تداره
lover
18 August 2008, 11:52 AM
کاملا تایید میشه مخصوصا که 3.5 بر اساس ROM خود Kaiser هست و Ported نیست
peymanhtc
19 August 2008, 11:55 PM
سلام دوستان من حدود 6 ماه است که قیصر دارم امروز که به کامپیوتر وصل کردم برنامه syncronize اجرا نمیشه و هرچی هم با تنظیمات ور رفتم فرقی نکرد.
و اصلا موبایل رو نمیشناسه
با بلوتوث هم نمی تونم اینکار رو بکنم
کارهایی که کردم:
فعال کردن یو اس پی از برنامه Active Syncronize
فعال کردن پورتهای مربوطه در Firewall کامپیوتر
غیر فعال کردن آنتی ویروس
امتحان کردن با چند کامپیوتر دیگر
امتحان کردن با کابلهای دیگر
اگر کسی به غیر از اینها راهی به نظرش میرسه لطفا کمکم کنه خیلی لنگ شدم
ممنون
Light
19 August 2008, 11:59 PM
دوست من اگر همه این کارها رو کردید آخرین راه باقی مونده Hardreset هست !
keyone
20 August 2008, 01:19 PM
من با رام های Leo و Gullum یه مشکلی دارم .. اونم اینکه TFlo3D رو یه بار بیشتر نمی تونم تغییر بدم ... و بعدش هرچی Change میکنم دوباره که میام تو تنظیمات برمیگرده به حالت قبلش ..
Light
20 August 2008, 01:40 PM
کیوان جان منم این مشکل رو دارم کلا هر تغییری توی تنظیماتTF بدم قاطی می کنه
البته دیروز Leo بتا 4 رو منتشر کرد هنوز تستش نکردم
lover
20 August 2008, 02:24 PM
کلا این TL بسیار مزخرف هست من با Ultimate Launch و یکسری پلاگین یک TF شبیه Diamond ساختم که خیلی به مراتب بهتر و سریعتر از خوده diamond هم هست
keyone
20 August 2008, 04:28 PM
کیوان جان منم این مشکل رو دارم کلا هر تغییری توی تنظیماتTF بدم قاطی می کنه
البته دیروز Leo بتا 4 رو منتشر کرد هنوز تستش نکردم
Light عزیز .. راستش من الانم باز تست کردم به نظرم این TL با عربایزر مشکل داشته باشه .. چون الان که هیچ فارسی سازی نصب نکردم اصلا مشکل نداره و خیلی راحت تغییراتی که میخوام رو میدم و اعمال هم میشه ...
کلا این TL بسیار مزخرف هست من با Ultimate Launch و یکسری پلاگین یک TF شبیه Diamond ساختم که خیلی به مراتب بهتر و سریعتر از خوده diamond هم هست
فرشید جان میشه لطف کنید آپلودش کنید ...
Light
20 August 2008, 04:34 PM
کیوان جان کلا رام های Leo با mobidiv مشکل دارن فقط FJE روشون نصب میشه
راستی فرشید جان این Schap چرا اینقدر معطل می کنه ؟ نمی خواد رامش رو بده بیرون ؟
lover
20 August 2008, 05:23 PM
فرشید جان میشه لطف کنید آپلودش کنید ...
برنامه ultimate launch را میگویید؟
برای قسمت ها و tab ها خودم icon بندی و today های مختلف به کاربردم که در واقع یک چیز سلیقه ای هست و custom هست در مورد weather ای که مانند diamond باشه به اینجا (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=401781) مراجعه بکنید skin animate اش 50 مگا بایت هست با اون ورژن اولیه اشتباه نگیرید
archia
21 August 2008, 03:21 AM
گوشي من با كامپيوتر شارژ نميشه.2 روزه اينجوري شده.تنظيمات power>advanced درسته.rom گوشي هم امروز نصب كردم وچند تا رام ديگه هم نصب كردم.تو همگي اين مشكلو داشتم.1 دقيقه چراغ نارنجي روشن مي ماند و بعد خاموش مي شود.انتقال فايلها بين pcو گوشي مشكلي ندارد.برنامه active sync رو نيز repiar كردم ولي باز شارژ نميشه.با شارژر خود گوشي مشكلي ندارم.چكار كنم؟
با اجازه اساتيد اين بخش
رام بتا 4 lb6tl رو هم تست كردم.mobidive نصب نميشه.مشكل cleartype تو حالت landscape وجود دارد.سرعتش كمتر از romeos مي باشد.
تو هواي ازاد gps با garmin تو 30 ثانيه قفل ميشه ولي نزديك ساختمونها ميشي فوري انتن gps افت ميكنه.اين tl به قول فرشيد عزيز مسخره است من كه از خود دياموند هم نااميد شدم!
romeos 3.5 رو گوشي من با spl 3.56 موقع lock بودن صفحه نمايش هر چند ثانيه يكبار روشن ميشد و .باند gsm هم عوض مي كردم كلا هنگ مي كرد.
romeos 4.21 نيز طبق مطالب گفته شده دوستان و به نظر من سريعترين و بي باگترين بود ولي مختصر . بايد بشينين كلي برنامه نصب كنين.
به نظر من سيستم lock صفحه و end key و task manager كه romeos داره اصلا جذاب نيست و dutty رو ترجيح ميدم.
برگشتم به همون dutty hybrid v1.انگار به ما اپديت نيومده:icon_eek:
mroveis
21 August 2008, 08:17 AM
Hyper Dragon در تاريخ 18 آگوست رام
[August 18] HyperDragon III WM6.1 WWE ROM 19588 - 19591 - 19915 - 19965 - 20273
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121
عرضه کرده، من نصبش کردم به نظرم خيلي لايت و خوبه البته نتايج دقيقتر را بعداً به دوستان اطلاع ميدهم.
New Features:
CE OS 5.2.20273 B.20270.1.3.1 + Splashscreen
Samsung Omnia D3D Driver (Intel XScale Optimized D3DM Software Driver): faster overall performance!
JBlend 20080605
FullScreenPlayer 1_05_080607_1
Automatic Pickup (Answer incoming calls without pressing talk)
New Ringtones, Splashscreen, Icons, Welcomehead.
Bugfixes: MIDI, HSUPA in Adv.Network, etc
يا حق
با تشکر
Light
21 August 2008, 12:10 PM
دوستان توی این مدت که ROMeOS 3.5 رو دارم متوجه شدم که برای بهترین کارایی حتما SPL رو به 3.29 تغییر بدید
با SPL 3.56 مشکلاتی مشکل کند شدن کم شدن حساسیت تاچ و ... داشت
archia (http://www.phalls.com/member.php?u=68257) گرامی اون موارد که سلیقه ایی هست می تونید به راحتی عوضشون کنید
mroveis (http://www.phalls.com/member.php?u=72303) عزیز قسمت Dailer این رام هنوز مشکل کندی رو داره ؟
تو Build های قبلی HyperDragon این مشکل رو داشتم
Mehdi-HTC
21 August 2008, 01:02 PM
بابا دم همگي گرم......ما تا ميايم يه رام دانلود كنيم دوستان يكي ديگه ميزارن...بچه ها من با دايال آپ كانكت ميشم از دوستاني كه اين رام هاي جديد رو امتحان كردن بگن كدوم از همه بهتره و باگ كمتري داره...لطف كنن مشكلاتش رو هم بگن....آخه من دايال آپ دارم هر رام 4 ساعت طول ميكشه دانلود كنه اينه كه نميتونم همشو امتحان كنم...بازم ممنونم......
keyone
21 August 2008, 03:24 PM
بابا دم همگي گرم......ما تا ميايم يه رام دانلود كنيم دوستان يكي ديگه ميزارن...بچه ها من با دايال آپ كانكت ميشم از دوستاني كه اين رام هاي جديد رو امتحان كردن بگن كدوم از همه بهتره و باگ كمتري داره...لطف كنن مشكلاتش رو هم بگن....آخه من دايال آپ دارم هر رام 4 ساعت طول ميكشه دانلود كنه اينه كه نميتونم همشو امتحان كنم...بازم ممنونم......
مهدی عزیز در صفحه قبل دوستان جوابتونو دادن که براتون کپی میکنم ....... فقط یه نکته ای رو در نظر بگیرید ؛ به گفته Light عزیز از SPL 3.29 استفاده کنید تا مشکلاتی نظیر کند شدن و کاهش حساسیت تاچ رو نداشته باشید .
کاملا تایید میشه مخصوصا که 3.5 بر اساس ROM خود Kaiser هست و Ported نیست
romeos 3.5 رو گوشي من با spl 3.56 موقع lock بودن صفحه نمايش هر چند ثانيه يكبار روشن ميشد و .باند gsm هم عوض مي كردم كلا هنگ مي كرد.
romeos 4.21 نيز طبق مطالب گفته شده دوستان و به نظر من سريعترين و بي باگترين بود ولي مختصر . بايد بشينين كلي برنامه نصب كنين.
به نظر من سيستم lock صفحه و end key و task manager كه romeos داره اصلا جذاب نيست و dutty رو ترجيح ميدم.
برگشتم به همون dutty hybrid v1.انگار به ما اپديت نيومده:icon_eek:
من همین مشکل شمارو با ROMeOS 4.2 داشتم هم با SPL 3.56 و هم 3.29 .. بهمین خاطرم سریع رام رو عوض کردم و الان موقتا از رام Gullum استفاده می کنم و اگه بخوام تغییر بدم ROMeOS 3.5 رو نصب می کنم ...
Light عزیز میشه کلا راجع به SPL توضیح بدین که ورژن های مختلفش چه تاثیری روی رام ها دارن ..چون جدیدا اکثر رام ها رو کوکرا پیشنهاد SPL 3.29 رو میدن ... ؟!
Light
21 August 2008, 03:50 PM
این سوال رو فرشید عزیز بهتر می تونن توضیح بدن
در کل مثلا برای رامهای اولیه که اومدن مثل رام Dutty براشون SPL Olipof رو پیشنهاد می دادن
با اومدن Bulid های جدید مشکلاتی برای بعضی ها به وجود اومد که باعث شد SPL های جدیدتر و مناسب اون رامها ساخته بشه
SPL 3.28 رو بر پایه ی رامهای خود HTC و SPL 3.29 بر پایه ی رامهای AT&T
بستگی داره با کدوم بهتر نتیجه بگیرید
برای من 3.29 روی رام ROMeOS 3.5 بهترین نتیجه رو داشت
lover
21 August 2008, 06:17 PM
کیوان جان چند صفحه قبل راجع به Hard SPL گفتم
keyone
21 August 2008, 06:55 PM
کیوان جان چند صفحه قبل راجع به Hard SPL گفتم
فرشید عزیز راستش من تک تک پست های این تاپیک رو حداقل یه بار خوندم و بعضی از پستها رو چندبار .. تا اونجا که خاطرم هست شما فرموده بودین HardSPL به عملکرد Radio تاثیر میذاره .. و اگه بین این دو هماهنگی وجود نداشته باشه موجب Screen Freez میشه ..
اما یه سئوال برام پیش اومد .. منی که با رام های مختلف مثلا از رادیوی 1.71.09.01 استفاده می کنم و HardSPL 3.56 یا هردو رادیو و HardSPLــی که مثلا در یک رام با هم هماهنگ بودن .. ممکنه این رادیو و HardSPL با یه رام دیگه به مشکل بخورن .. ؟!
نمونه اش همین مورد که Light عزیز چند پست قبل به اون اشاره کردن .. تاثیر مثبت HardSPL 3.28 در کنار رام ROMeOS 3.5 ...
یا مثلا HardSPLـــی که کوکرا مثل Leo یا Gullum کنار رامهایی که معرفی میکنند پیشنهاد میدن ... !
بازم ممنون از پاسخهای سریع شما و جناب Light ..
mroveis
21 August 2008, 07:30 PM
دوستان توی این مدت که ROMeOS 3.5 رو دارم متوجه شدم که برای بهترین کارایی حتما SPL رو به 3.29 تغییر بدید
با SPL 3.56 مشکلاتی مشکل کند شدن کم شدن حساسیت تاچ و ... داشت
archia (http://www.phalls.com/member.php?u=68257) گرامی اون موارد که سلیقه ایی هست می تونید به راحتی عوضشون کنید
mroveis (http://www.phalls.com/member.php?u=72303) عزیز قسمت Dailer این رام هنوز مشکل کندی رو داره ؟
تو Build های قبلی HyperDragon این مشکل رو داشتم
-----------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
به نظر من هنوز یک مقداری کند است ولی خیلی از باگهای ورژن قبلی رو برطرف کرده در حال حاظر من من راضی هستم من تقریباً تمام رامهایی که معرفی می شه را امتحان می کنم ÷یشنهاد من به دوستان :
1- Romeos 3.1 or 3.5
2- HyperDragon III Last version
یا حق
archia
21 August 2008, 07:45 PM
از دوستان عزيز عذر مي خواهم به خاطر تكرار ولي اين بحث رام انقدر داغ شده كه كسي كمكي در مورد مشكل
اصلي من نكرد .ممنون ميشم اگه راه حلي پيدا كنين
گوشي من با كامپيوتر شارژ نميشه.2 روزه اينجوري شده.تنظيمات power>advanced درسته.rom گوشي هم امروز نصب كردم وچند تا رام ديگه هم نصب كردم.تو همگي اين مشكلو داشتم.1 دقيقه چراغ نارنجي روشن مي ماند و بعد خاموش مي شود.انتقال فايلها بين pcو گوشي مشكلي ندارد.برنامه active sync رو نيز repiar كردم ولي باز شارژ نميشه.با شارژر خود گوشي مشكلي ندارم.چكار كنم؟
keyone
21 August 2008, 07:54 PM
-----------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
به نظر من هنوز یک مقداری کند است ولی خیلی از باگهای ورژن قبلی رو برطرف کرده در حال حاظر من من راضی هستم من تقریباً تمام رامهایی که معرفی می شه را امتحان می کنم ÷یشنهاد من به دوستان :
1- Romeos 3.1 or 3.5
2- HyperDragon III Last version
یا حق
و به گفته فرشید عزیز علی الخصوص ورژن 3.5 که بر اساس ROM خود Kaiser هست و Ported نیست ..
mroveis
21 August 2008, 11:57 PM
از دوستان عزيز عذر مي خواهم به خاطر تكرار ولي اين بحث رام انقدر داغ شده كه كسي كمكي در مورد مشكل
اصلي من نكرد .ممنون ميشم اگه راه حلي پيدا كنين
--------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
من 2 راه پیشنهاد می کنم :
1- در صورت امکان با یک کابل دیگه تست کنیند.
2- رام خودتون را با رادیوی مربوطه به روز رسانی کنید (نه رام قبلی) مثلا اگر Romeos دارید از Hyper استفاده کنید و یا بالعکس.
یا حق
:lover:
keyone
22 August 2008, 03:32 PM
ROM جدید HyperDragon هم اومدش ...
August 22 - HyperDragon III OMNIA Full Version (OS 20273 B.20270.1.3.1) (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121)
(HSUPA not supported, Scroll wheel mute phone ring)
DownLoad Link : RapidShare (http://rapidshare.com/files/139206699/RUU_Kaiser_HyperDragon_III_OMNIA_WWE_20080822.rar)
archia
22 August 2008, 06:17 PM
منم به hspl 3.29 تغيير دادم.به نظر روانتر از 3.56 به نظر مي ايد وسرعت گوشي نيز
بهتر است
ضمنا درسته كه درسته كه hspl رو عوض كردن اثري رو رام نمي گذارد ولي به نظر من اول hspl
رو عوض كنين و بعد رام رو نصب كنين گوشي روانتر كار ميكند
تا نظر مديران ودوستان حرفه اي چه باشد؟
siasattar
23 August 2008, 08:19 AM
gps گوشی تایتن 2 چطوری فعال میشه
mroveis
23 August 2008, 08:43 AM
کسی تو این تالار tytn2 داره
سلام دوست عزيز، همون يکباري که زديد همه ديدند لازم نيست چندين باز يک پيام را تکرار کنيد.
در خصوص سئوالتون ميبايست نرم افزار GPS را نصب کنيد مثل اقليم و يا ... بعاز اون Map مخصوص اون نرم افزار را به اون Assign نماييد.
تمام شد GPS شما آماده کار است.
يا حق:lover:
keyone
23 August 2008, 11:53 AM
gps گوشی تایتن 2 چطوری فعال میشه
دوست من ..
ورودتون به تالارهای پارسی رو خوش آمد میگم .. اما برای شروع کار بهتره که قوانین سایت رو مرور کنید سپس اقدام به نامه زدن کنید .. اما جواب سئوالتون :
برای شروع می تونید از برنامه گارمین استفاده کنید که دوست خوبمون Lover عزیز راهنمایی های مربوطه رو در این تاپیک (http://www.phalls.com/showthread.php?t=38317) قرار دادن ...
ببخشید دو تا پست پشت سر هم میدم .. اما الان این موضوع رو فهمیدم ...
انجمن تخصصی دریافت برنامه های کرک شده ویندوز موبایل PPCWarez (http://forum.ppcwarez.org/)مجددا فعالیت خودشو شروع کرد .. فکر کنم از همین امروز باشه چون دیروز که چک کردم هنوز درست نشده بود ..
arshak
23 August 2008, 03:00 PM
منم به hspl 3.29 تغيير دادم.به نظر روانتر از 3.56 به نظر مي ايد وسرعت گوشي نيز
بهتر است
ضمنا درسته كه درسته كه hspl رو عوض كردن اثري رو رام نمي گذارد ولي به نظر من اول hspl
رو عوض كنين و بعد رام رو نصب كنين گوشي روانتر كار ميكند
تا نظر مديران ودوستان حرفه اي چه باشد؟
با اجازه از مدیران.
اگر تو تاپیک مربوط به هر رام نگاه کنی متوجه خواهی شد که هر کوکر خودش یک Hspl رو پیشنهاد کرده و گفته که فلان HSPL رو نصب کنید در مورد رادیو هم همینطور.
موفق باشی
keyone
23 August 2008, 09:31 PM
[23/08/08] ROMeOS v4.21.1 (CE OS v5.2.20273 | BUILD.20273) | MORE RAM (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=411692)
Changes
v4.21.1
-01-Cooked Outlook menu extension
-02-Replace with new default tmail AKU 1.3.3 (multi-selection via menu)
-03-New games folder icon
-04-Associate *.inf & *.ini to pword with icons
-05-PIN/PIN2 settings in 1 tab
-06-Intel (Samsung Omnia) D3D Driver as default | Thanks to Sakajati
-07-More free RAM ~64MB after cold-boot
-08-Some tweaks
-09-Faster file access/listing on SD Card
DOWNLOAD ROM :
[v4.21.1] Changelog in post #3 below | Password is ILoveROMeOS (case sensitive)
Primary (http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS_v4211/@ROMEOS_421_1.ZIP) | Schaps Adv Cfg v3.0 for ROMeOS here (http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS_v4211/SCHAPS_ADV_CFG_V3.0_4ROMeOS.zip).
راستی MBarvian هم رام جدید داده ...
[22/08/08] MBarvian's DiamondMedia v2 Hybrid ROM (Official Release)! (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=417989)
lover
26 August 2008, 01:05 PM
دوستان یک rom tester میخواهم که رام [23/08/08] ROMeOS v4.21.1 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=411692)را با Sunnysoft InterWrite Keyboard with Arabic suite (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=556653&postcount=37) که به تازگی کرک کردیمش امتحان بکنه کسی که داوطلب بشه کد رجیستر داده میشه
keyone
26 August 2008, 04:19 PM
دوستان یک rom tester میخواهم که رام [23/08/08] ROMeOS v4.21.1 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=411692)را با Sunnysoft InterWrite Keyboard with Arabic suite (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=556653&postcount=37) که به تازگی کرک کردیمش امتحان بکنه کسی که داوطلب بشه کد رجیستر داده میشه
فرشید جان من رام 4.5 ROMeOS رو دانلودکردم اگه حتما میخواین 4.21.1 باشه هم الان گزاشتم دانلود شه .. در صورت نیاز بگین تا من اینکارو انجام بدم .......
lover
26 August 2008, 04:25 PM
4.5 باگ داره البته اونهم چک بکنید بهتون کد رجیستر میدهم
4.21.1 را یکی دیگر داوطلب بشود
keyone
26 August 2008, 04:34 PM
منظورم همان 4.5 بود
من الان منزل نیستم اما مواردی که باید تست بشه رو بفرمایید من نتیجه اش رو تا شب بهتون میدم ...
mroveis
26 August 2008, 09:19 PM
سلام
دوستان سئوالی داشتم، توی RoMeOs وقتی کلید قرمز را نگه می داریم صفحه TaskManager باز می شه ولی توی HyperDragon وقتی نگه می داریم صفحه ای باز می شه می پرسه می خواهید Airplane Mode vh tuhg ;kdn , dh و یا lock کنید و چند Option دیگه ؟! آیا این امکان برای ROMeOs وجود نداره ؟
با تشکر
lover
26 August 2008, 09:54 PM
سلام
دوستان سئوالی داشتم، توی RoMeOs وقتی کلید قرمز را نگه می داریم صفحه TaskManager باز می شه ولی توی HyperDragon وقتی نگه می داریم صفحه ای باز می شه می پرسه می خواهید Airplane Mode vh tuhg ;kdn , dh و یا lock کنید و چند Option دیگه ؟! آیا این امکان برای ROMeOs وجود نداره ؟
با تشکر
http://rapidshare.com/files/140308216/HTC_End_Key.zip
keyone
26 August 2008, 11:08 PM
4.5 باگ داره البته اونهم چک بکنید بهتون کد رجیستر میدهم
4.21.1 را یکی دیگر داوطلب بشود
فرشید جان من هر دو رام رو دارم .. فقط موارد مورد نیاز برای تست رو بگید .. اگه فکر می کنید با ورژن ترایال هم میشه تست کرد احتیاجی به RegKey هم نیست .. !
lover
26 August 2008, 11:20 PM
موارد تست:
دیکشنری lingvosoft
Farshid Calendar
SMS Farsi
صفحات وب سایت های فارسی
سرعت
باگ
مقایسه با دیگر عربی ساز ها
keyone
27 August 2008, 01:31 AM
موارد تست:
دیکشنری lingvosoft
Farshid Calendar
SMS Farsi
صفحات وب سایت های فارسی
سرعت
باگ
مقایسه با دیگر عربی ساز ها
http://tinypic.info/files/goh0u8pn1qnabact1hye.jpghttp://tinypic.info/files/jia5q887fequg9fikqfy.jpghttp://tinypic.info/files/g8cywl0gn9fqg5tk9v9o.jpghttp://tinypic.info/files/nyea654kqrx23gaawrza.jpghttp://tinypic.info/files/1kbther35vrmksvqqso5.jpghttp://tinypic.info/files/kf3b1h7wnlnc5kqrcmj6.jpghttp://tinypic.info/files/o90uu66tnqryv89t9qpg.jpghttp://tinypic.info/files/fnnlcstqpbht1ed9391o.jpg
سرعتش که از بقیه فارسی سازهایی که تا الان کار کرده بودم بهتره ... بدون هیچ مشکلی .. فقط نمیدونم چرا بعضا کلمات رو برعکس میکنه حروفشونو ...
یه اشکالیم که داره اینه که تا وقتی برنامه Enable هست .. ستینگش همه عربین یا شاید من نتونستم پیدا کنم ..
اینا مشاهدات اولیه بود امشبم حسابی باهاش کار میکنم فردا هم تکمیلش میکنم ...
lover
27 August 2008, 10:40 AM
کیوان جان در کدام برنامه ها کلمات رو برعکس مینویسه؟ من فکر میکنم که کلماتی را که یک لغت خاصی را دارند اینطوری میکنه مثلا در عکس " امتحان کردن" را به هم ریخته کرده بود راستی توی Opera هم تستش کردی؟ روی سرعت بالا آمدن گوشی تاثیر داره؟ فضای که اشغال میکنه چقدر هست؟ دیدم که با niatype کار کردی با resco هم خوب کار میکنه؟
در مورد ستینگ عربی هم یکجایی تیک داره اگه بزنی انگیلیسی میشه احتیاجی به disable کردن هم نیست
keyone
27 August 2008, 12:23 PM
کیوان جان در کدام برنامه ها کلمات رو برعکس مینویسه؟ من فکر میکنم که کلماتی را که یک لغت خاصی را دارند اینطوری میکنه مثلا در عکس " امتحان کردن" را به هم ریخته کرده بود راستی توی Opera هم تستش کردی؟ روی سرعت بالا آمدن گوشی تاثیر داره؟ فضای که اشغال میکنه چقدر هست؟ دیدم که با niatype کار کردی با resco هم خوب کار میکنه؟
در مورد ستینگ عربی هم یکجایی تیک داره اگه بزنی انگیلیسی میشه احتیاجی به disable کردن هم نیست
فرشید جان اینم نتایجش با رسکو کیبورد و Opera که الان آخرین ورژنشو از این لینک (ftp://ftp.opera.com/pub/opera/winmobile/951b1/opera_wm5_ppc_951b1.cab)از خود سایت Opra گرفتم . سرعت بالا اومدن گوشی هم خیلی خوب و قابل قبول هستش .. تقریبا تاثیر خاصی روش نداشته .. البته Extended های ROMeOS و برنامه دیگه جز مواردی که ذکر شده رو گوشی نصب نشده .
http://tinypic.info/files/y8t0q0x5jnam80l5ucaw.jpghttp://tinypic.info/files/ylfjvqx1jlbdezrbvh5g.jpg
اما مجددا هم با دیکشنری LingvoSoft و هم MobileHafez که خودتون تو سایت گزاشتین چک کردم اما نتونستم قاعده ای پیدا کنم واسه کلماتی که بهم میریزن مشکلی پیدا نکردم ... مثلا اسم تمام ماههارو تو خود فرشید کلندر برعکس نشون میده .. یا این چندتا اسکرین شاتو ببینید که بعضی جاها دست هست و بعضا هم خیر :
http://tinypic.info/files/yov6xwbuzrp3jf3n7ad1.jpghttp://tinypic.info/files/adknjvdmm7h9a0hgvyhx.jpghttp://tinypic.info/files/nven02hrds7k5z54d39u.jpg
راستی من برنامه رو بصورت Full نصب کردم یعنی تمام گزینه هاش رو نصب کردم .. Setting اون برنامه هارو بصورت English میشه کرد اما خود فارسی ساز رو هنوز گزینه شو پیدا نکردم و وقتی فعال هست برنامه بصورت عربی هستش ...
lover
27 August 2008, 01:37 PM
بسیار سپاسگزارم کیوان جان خیلی review قشنگ و کاملی ارایه دادید لطفا در پیغام خصوصی ID خودتون را برام ذکر بکنید
lover
30 August 2008, 02:43 PM
ROMeOS v4.5.3 FINAL (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=421001) هم بالاخره آمد نسخه نهایی اش release شد
کیوان جان 4.5 بهتر بود یا 4.2.x ؟
mroveis
30 August 2008, 03:33 PM
سلام دوستان
اينقدر رامهاي مختلف امد و من به سهم خودم تست کردم که ديگه خسته شدم رفتم از خود سايت HTC آخرين Update مربوط به ويندوز 6.0 رو گرفتم و نصب کردم عجب سرعتي داره خيلي عاليه ضمناً عمر باطري هم خيلي خوبه.
اگر سئوالي بود در خدمتم.
يا حق
keyone
30 August 2008, 04:21 PM
ROMeOS v4.5.3 FINAL (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=421001) هم بالاخره آمد نسخه نهایی اش release شد
کیوان جان 4.5 بهتر بود یا 4.2.x ؟
ولله من 4.5.3 رو دیشب گرفتم و هنوز نصب نکردم .. اما کلا بنظرم رام های Hang از 4.2 به اینور یه کم سریعتر شدن ... با اینکه تقریبا این 3 تا رام آخرشو 3 روز پشت سر هم داد جوری که دیگه تو همون تاپیکم بهش غر زدن اما همه رو گرفتم اما دو تاش تو نوبت نصب موندن ...
اما امروز 4.5.3 رو نصب میکنم ببینم این OS v5.2.20721 ـش چه فرقی داشته ، اگه بتونم همه موارد رو روش تست می کنم یه ReViewــی ازش تو سایت میذارم ...
فکر کنم اگه درست یادم باشه این OS جدیدشو هم از تو تاپیک مربوط به Hermes پیدا کرده بودش اونجوری که تو اون تاپیک نوشته بود ...
پ.ن. یه چند روزی هست که دارم به شدت روی ROM CooKing بررسی می کنم و تردهای مختلف XDA رو میخونم .. Alex Kit و KaiserChef و بقیه ابزاراشو گرفتم فیلم های آمورشی DoctAjay و Wiki هایی که Alex و MBarvian و سایرین گذاشتنو میبینم .. اما هنوز یه کم برام نامانوس هستش و راستش هنوز جرات نکردم دستگاهمو با رامهایی که انگولک کردم فلش کنم ... می خواستم اگه بشه از تجربیات شما و یا رفرنسهایی که می شناسید استفاده کنم .. !
keyone
30 August 2008, 04:27 PM
سلام دوستان
اينقدر رامهاي مختلف امد و من به سهم خودم تست کردم که ديگه خسته شدم رفتم از خود سايت HTC آخرين Update مربوط به ويندوز 6.0 رو گرفتم و نصب کردم عجب سرعتي داره خيلي عاليه ضمناً عمر باطري هم خيلي خوبه.
اگر سئوالي بود در خدمتم.
يا حق
فکر کنم مصرف باتری بیشتر تحت تاثیر رادیو باشه تا رام ... از چه رادیویی استفاده می کنید .. ؟! راستی همون Update تاریخ 2008-08-04 رو دانلود کردید .. ؟! یا ازون جدید تره .. ؟! اگه میشه بیشتر باهاش کار کنید و یه مقایسه ای از این رام با رام ROMeOS انجام بدید .. !
ممنونم ازتون ..
mroveis
30 August 2008, 05:39 PM
فکر کنم مصرف باتری بیشتر تحت تاثیر رادیو باشه تا رام ... از چه رادیویی استفاده می کنید .. ؟! راستی همون Update تاریخ 2008-08-04 رو دانلود کردید .. ؟! یا ازون جدید تره .. ؟! اگه میشه بیشتر باهاش کار کنید و یه مقایسه ای از این رام با رام ROMeOS انجام بدید .. !
ممنونم ازتون ..
===================
سلام کيوان جان
همون update مربوط به 04/08/2008 هست مشخصات من :
HardSPL: .29
از Radio خود همين ROM استفاده کردم.
الان که 48 ساعت از اخرين شارژ باطري ميگذرد 65% باطري دارم در صورتيکه قبلاً خيلي سريعتر باطري خالي ميشد. البته هم بصورت standbyبوده و هم بصورت استفاده از GPS و هم مکالمه.
به نظر من دوستان که همه رامها رو استفاده ميکنند اين رام را هم استفاده کنند بد نيست.
يا حق
keyone
31 August 2008, 08:17 PM
ROMeOS V 4.5.3 (http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS45X/@ROMEOS_4_5_3_NORADIO.ZIP)
ROMeOS (ROM) of (E)nhanced (O)perating (S)ystem
همونطور که وعده داده بودم این رام رو دیشب نصب کردم مثل باقی رام های Hang (http://forum.xda-developers.com/member.php?u=273310)این رام هم سرعت خیلی خوبی داره ، بنظر من سرعتش از ورژن های قبلش هم بهتر شده ؛ هم از نظر زمان بالا اومدن سیستم و هم کار داخل محیط ویندوز و نرم افزارهای مختلف ..
مشکل Senitivity صفحه نمایش هم که در چند ورژن قبل مشاهده شد دیگه وجود نداره .. این رام رو هم با SPL 3.56 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396922) تست کردم و هم SPL 3.29 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396922) ، اختلاف محسوسی بنظرمن وجود نداشتش اما هم چون خود Hang (http://forum.xda-developers.com/member.php?u=273310) سفارش کرده و هم سایر دوستان مثل Light (http://www.phalls.com/member.php?u=37278)عزیز فرموده بودن بازده اش با این SPL بالاتر هست شاید کمک به تلقین این امر کرد که SPL 3.29 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396922)یه هوایی بهتره ..
رادیویی هم که ازش استفاده می کنم رادیوی 1.71.09.01 (http://rapidshare.com/files/132075912/KAIS_RADIO_ONLY_1.71.09.01_CustomRuu.zip%5B/URL) هستش که فرشید جان (http://www.phalls.com/member.php?u=4562) و Light (http://www.phalls.com/member.php?u=37278)عزیز اونرو تایید کردن و بنظر منم از نظر آنتن دهی و دوام باتری خیلی مناسب هست ...
عکس هایی که Hang (http://forum.xda-developers.com/member.php?u=273310)در این ترد (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=421001) در سایت XDA (http://forum.xda-developers.com/index.php)گذاشته رو هم برای آشنایی دوستانی که تا الان هیچ ورژنی از ROMeOS رو نصب نکردن میذارم :
http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS45X/ROMeOS453.gif
و یه چندتا اسکرین شات از این رام که خودم قبل از نصب Extended های مربوط به این رام از صفحه Today و Memory و Device Information گرفتم :
http://tinypic.info/files/udjokyfpxotv6bmd92sr.jpghttp://tinypic.info/files/ajext885f76nkgo25ebt.jpghttp://tinypic.info/files/xrk535h5vtxidv9pj7xa.jpg
فارسی سازها :
من 3 فارسی ساز Mobidiv (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=502348&postcount=25) ، Fje مخصوص Kaiser (http://rapidshare.com/files/127154206/KAISER_Fee_Jeibi_Ein_Version_6.1_Build_26.03.08.CA B) و Sunny Soft InterWrite KeyBoard (http://www.phalls.com/showpost.php?p=556653&postcount=37) ــو روی این رام تست کردم بهترین نتیجه رو Mobidiv (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=502348&postcount=25)داد .. بدون کوچکترین مشکلی هم برنامه های فارسی مثل دیکشنری (http://www.phalls.com/showpost.php?p=488231&postcount=16)LingvoSoft (http://www.phalls.com/showpost.php?p=488231&postcount=16) و فرشید کلندر (http://rapidshare.com/files/109993649/Farshid_Calendar.cab) و MobiHafez (http://www.phalls.com/showpost.php?p=535674&postcount=32)و ... کار می کردن و هم SmS و نوشتن فارسی ... سرعت سیستم هم کاملا مقبول بودش ..
FjE (http://rapidshare.com/files/127154206/KAISER_Fee_Jeibi_Ein_Version_6.1_Build_26.03.08.CA B) اما چندبار اول با یه سری برنامه مثل فرشید کلندر (http://rapidshare.com/files/109993649/Farshid_Calendar.cab) خوب کار می کرد ، MobiHafez (http://www.phalls.com/showpost.php?p=535674&postcount=32)تو لیست Exclude به خوبی کار میکرد اما با دیکشنری (http://www.phalls.com/showpost.php?p=488231&postcount=16)LingvoSoft (http://www.phalls.com/showpost.php?p=488231&postcount=16) مشکل داشت .. حتی چندبار هم سیستم هنگ کرد و مجبور به سافت ریست شدم .. و در مجموع بعد از چند بار سافت ریست FjE (http://rapidshare.com/files/127154206/KAISER_Fee_Jeibi_Ein_Version_6.1_Build_26.03.08.CA B)کلا بهم ریختش ...
SunnySoft InterWrite KeyBoard (http://www.phalls.com/showpost.php?p=556653&postcount=37) هم که به تازگی فرشید عزیز (http://www.phalls.com/member.php?u=4562) معرفیش کردن همونطور که در چند پست قبل + (http://www.phalls.com/showpost.php?p=557297&postcount=562) و + (http://www.phalls.com/showpost.php?p=557463&postcount=564) بهش اشاره کردم کماکان با وجود داشتن سرعت بسیار بالا مشکل بهم ریختگی کلمات رو داره .
مطابق انتظار و مانند ورژن های قبلی این رام GPS (http://en.wikipedia.org/wiki/GPS)خیلی خوب و سریع کار میکنه .. من از برنامه Garmin (http://www.phalls.com/showthread.php?t=38317) استفاده می کنم
آنتن دهی WireLess (http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless#WiFi)هم با مودم Dlink 2640T نسبت به رام های دیگه ای که تو این مدت از Chef های مختلف تست کردم بهتر هستش ..
مشکل Clear Type در حالت LandScape هنوز وجود داره که با نصب DDI_314_FOR_LANDSCAPE_CLEARTYPE که در فایل های Extended (http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS45X/@ROMEOS_4_5_Xc_EXTENDED.ZIP) موجود هست رفع میشه .. به گفته Hang ممکنه موجب فریز یا ناسازگاری با D3D بشه که فعلا تو این مدت کوتاه به چنین مواردی بر نخوردم .
http://tinypic.info/files/rj7h9n9dz0ingtybycbc.jpghttp://tinypic.info/files/fe9luukqfei3g8lhhchl.jpg
فایل Extended هم شامل این برنامه هاست :
EXTENDED CABs (http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS45X/@ROMEOS_4_5_Xc_EXTENDED.ZIP)
For additional (EXTENDED) apps, please extract to SD root with recursive folder structure.
Make sure 'SDConfig.txt' has been configured accordingly (':' sign will be bypassed during AutoRun).
I've modified certain extended apps to suit this ROM. Some of them :
+> ADOBEFLASH.LITE.V2.1.HTC__________________> Adobe Flash Lite
+> ADOBEREADERLE_v2_5_103000_60R2____________> Newest Adobe Reader PPC
+> CHECK.NOTIFICATIONS.V1.90_________________> ScaryBear nice app to check junk notification queue.
+> CLEAR.TEMP.V1.03__________________________> VicSoft nice app to clear junk files.
+> HC4_OBEX_INBOX____________________________> Nice control panel applet to set default btooth obex receive location.
+> HTC_CONNECTION_SETUP_____v1_0_31758_7_____> Connection Setup GPRS,MMS setting.
+> HTC_CAMERA_TEMPLATES______________________> Collections from various ROM
+> HTC_HOME_v2_1_1005722_s0__________________> HTC Home with configurable tab in Today Control panel.
+> HTC_TASKMANAGER_V2_1_34563_100____________> HTC TaskManager | PLEASE USE ONLY THIS VERSION OF TASKMGR OR WILL LEAD U TO MISSING BAR
+> OPENDLG_V1.66_MONX________________________> This will replace 'open/browse' file dialog box to better one.
+> PIMBACKUP_V2.8____________________________> Well known PIM backup program.
+> QUICKMARK-HTC-KAISER-V3_6R3353____________> To decode 2D Barcode system. | updated from Build R3182
+> SCHAPS_RC_ADV_CFG_V3.1____________________> ROM TweakUI | With additional options to tweak ROMeOS | v3.1 here (http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS45X/SCHAPS_RC_ADV_CFG_V3.1.ZIP) for older ext cab pack.
+> SMSDRFix_v0.9.5_WM6.1_____________________> Saman nice app for SMS delivery receipt fix. | pAlarm fixed.
+> SRS_WOWHD_v1_2_10_MONX ___________________> SRS effect | Modified for working with this ROM & has cool icon too (test the best setting urself).
+> CYBERON_VOICE_SPEED_DIAL_V1.2_WM6_BT_FIX__> Simply best VSD.
+> REALNETWORKS_REAL_PLAYER_v2_0_0_28________> To play REAL format & REAL streaming.
+> HTC_VOICE_RECORDER_______v1_10_130817_0___> Voice recorder.
+> DDI_314_FOR_LANDSCAPE_CLEARTYPE___________> Older driver for Cleartype full support (may cause freeze & D3D incompatible)
+> MMS
+> MMS_V5_0_31_25_ROMEOS_____________________> Newer combined SMS/MMS.
+> MMS_V4_2_8_1_ROMEOS_______________________> Seperated SMS/MMS with midi & camera link fixed.
+> KAISER SKINNED
+> HTC_RC_KAIS_COMM_MANAGER_V2_1_1_0_________> HTC Comm Manager 10 buttons with 3G option. | Assign to Button 6 fixed here (http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS45X/HTC_RC_KAIS_COMM_MANAGER_V2_1_1_0.ZIP) for older ext cab.
+> HTC_RC_KAIS_PHONE_CANVAS_V1_50_30437_0____> Modified HTC 3G Dialer | video call working.
+> HTC_RC_KAIS_SMART_DIALING_V2_5_30426_0____> HTC SmartDialing for use with HTC Dialer.
+> DIAMOND SKINNED
---SORRY, REALLY DONT HV TIME FOR THIS. IF U HV ONE, PLS SHARE WITH US
برنامه ها هم که همگی مشخص هستند ، فقط Htc Home تا حدودی سرعت رو کاهش میده .
هنوز باگ خاصی تو این رام ندیدم .. از تمامی قسمت های بالاهم عکس گرفتم که به دلیل سنگین نشدن تاپیک نمیذارم .. اما هرکدومو خواستین بگین UP کنم .. اگرم برنامه خاصی رو میخواین روش تست کنم خبرم کنید ..
پ.ن. برای اینکه وارد Contact بشین باید Random Access رو تو Adv Config بصورت Disable کنید ..
پ.ن. الان که مجددا Mobidiv رو نصب کردم برای اعمال یه سری تنظیمات مجبور شدم چندبار سافت ریست کنم ... و دیگه اینکه چند بار باید کلیک کنم تا وارد محیط برنامه شه ..
پ.ن. اینم پست Kristoff_sz تو XDA که بعد از پست من اونجا فرستادش :
Hang, I've done some tests, hard resets, tests, tests and again tests to see where is the problem. So here are my results:
The HTC TrayApp is definately cause for this weird stuff with top bar. Anyother app didn't make that.
Device cleared (HR)
Sync via WiFi with my exchange server,
Installed CardExport - all is ok,
Installed MagiCall - all is ok,
Registered both and made coniguration in MagiCall - bang, contacts problem,
Reinstalled/Uninstalled - problem still occurs,
Hard Reset
Sync via WiFi with exchange,
Installed Card Export - all is ok,
Installed MagiCall - all os ok,
Registered both - all is ok,
Made list for MagiCall - all is ok,
SoftReset - bang! contacts problem
Alright, Hard Reset,
Installed SPBTraveler - all is ok,
Registered SPBTraveler - all is ok,
Configured SPBTraveler - all is ok,
Installed Samsung Time, SoftReset - Bang! contacts problem.
Here I stopped cause it seems really random at all.
I didn't play with PowerCAD because its pain in the ass to install it and register it.
Hope this helps you a bit,
Cheers,
Chris
archia
1 September 2008, 10:12 PM
===================
سلام کيوان جان
همون update مربوط به 04/08/2008 هست مشخصات من :
HardSPL: .29
از Radio خود همين ROM استفاده کردم.
الان که 48 ساعت از اخرين شارژ باطري ميگذرد 65% باطري دارم در صورتيکه قبلاً خيلي سريعتر باطري خالي ميشد. البته هم بصورت standbyبوده و هم بصورت استفاده از GPS و هم مکالمه.
به نظر من دوستان که همه رامها رو استفاده ميکنند اين رام را هم استفاده کنند بد نيست.
يا حق
دوست عزيز
بعد از 48 ساعت 65% خيلي عاليه!!! اگه اينجوري باشه
حتي باگ هم داشته باشه به نصبش مي ارزه.من اگه به گوشيم دست نزنم اين نتيجه به دست مياد.
ميشه بگين بعد از چقدر مكالمه واستفاده از GPD ؟
ايا از برنامه ديگري هم استفاده كردين ؟
ايا شبها PHONE رو OFF مي كردين؟
انتن دهي محل شما چگونه است ومعمولا چند خط انتن دارين؟
ممنون
masoud65
1 September 2008, 10:46 PM
سلام کیوان جان.مرسی از review کاملی که گذاشتی خسته نباشی.فقط یه سوال.مشکل دیده نشدن فونتها با arabizer تو بعضی قسمتها مثل internet explorer رو چک کردی؟مشکلی نداشت؟
keyone
1 September 2008, 11:55 PM
من این چند روز مدام این رام رو تست می کردم .. نمی دونم چرا با Mobidiv هم مشکل دار شد .. خیلی Random شده قضایای این رام ...
کاملا تصادفی نتایج حاصله .... ! بار اولی که Mobidiv رو تست کردم همه چی درست کار می کرد .. اما الان چند بار هارد ریست کردم باز درست نمیشه خیلی چیزاش .. ! نمی دونمم چرا .. فرشیدجان و Light عزیز شما اطلاعی ندارین .. ؟!
پ.ن. مسعود عزیز .. ولله همونطور که بالا گفتم رندام هست .. بعضا مشکل داره و بعضا نه !!!!
mroveis
2 September 2008, 06:28 AM
سلام دوستان
چطور می شود آیکون مربوط به waiting را که یک آیکون رنگی در حال چرخش هست و توی رامهای جدید تبدیل به شش دایره کوچک خاکستری-مشکی در حال چرخش شده را عوض کرد. من می خواهخم همون ایکون اوریجینال رنگی را داشته باشم.
یا حق
با تشکر
lover
2 September 2008, 09:42 AM
سلام دوستان
چطور می شود آیکون مربوط به waiting را که یک آیکون رنگی در حال چرخش هست و توی رامهای جدید تبدیل به شش دایره کوچک خاکستری-مشکی در حال چرخش شده را عوض کرد. من می خواهخم همون ایکون اوریجینال رنگی را داشته باشم.
یا حق
با تشکر
با این برنامه (http://www.marshallskins.ilbello.com/php5/htdocs/)میتوانید Wait Cursor پاکت پی سی خودتان را مدیریت بکنید
masee
2 September 2008, 05:05 PM
با سلام و درود به همه دوستان و اساتید انجمن بخصوص استاد گرامی فرشید خان
من هم مدتی است که گوشی tytn ll رو خریدم ( حدوداً 750 تومان ) و تو این مدت کم مواردی رو دیدم که از اساتید پرسشم اینه که با وجود این همه آپگریدهای زیاد آیا این مشکلات رو برطرف میکنه یا نه چون گوشی من برنامه اورجینال رو داره و میخواستم اگه تغییر ورژن بدم مشکلات حل میشه یا بازم مشکل وجود داره البته من تقریبا تمام فرم این بحش رو مطالعه کردم اما بازم موندم چه کنم سوال از ما راهنمائی از شما اساتید ممنون :
1/ عدم صفر شدن call duration حتی با فرمت کردن سیستم
2/ نبود برنامه soft key برای تنظیم آیکونهای سریع پائین صفحه اصلی ( در صورتی که در نمونه گوشی T MOBAIL همین سیستم وجود داره )
3/ در گوشی ها معمولا تا زمانی که شماره های داخل سیم کارت رو کپی نکنی ؛ شماره ها رو در قسمت contact نمیبینی در صورتی که در این نمونه به محض گذاشتن سیم کارت کلیه شماره ها وارد contact میشن و اگه کپی بکنی باید تمام شماره ها رو از سیمت پاک کنی والا دوبلیکیت میشن و هر شماره رو دوتا دوتا میبینید که اگه حواست نباشه و سیستم رو فرمت کنی همه رو از دست میدی
4/ متاسفانه همونطور که از اول بخش تا الان دوستان تست کردن برنامه های فارسی مثل تقویم ؛ دیکشنری و برنامه جالب resco با این سیستمها مشکل دارن که مزید علته
5/ دوربین گوشی با اینکه 3مگ هستش ولی بنظر میاد که سرعت لنزش برای حرکتهای سریع کند عمل میکنه و تقریباً حرکت رو کشیده نشون میده یا بسیار آروم
خلاصه فعلا این موارد رو یادمه و دیدم و از اساتی محترم خواهشمندم در صورت امکان بهترین و کم باگترین ورژن رو معرفی و اعلام نمایند تا بتونم استفاده بهینه از گوشی رو داشته باشم
در پایان خوشحالم که در مورد این گوشی اینهمه مطلب نوشته شده و نفرات بادتفکری در این بخش هستند .
در ضمن من کمی تو انجام مراحل آپگرید هنگ کردم و همچنین در دانلود بعضی از برنامه های معرفی شده به خاطر عدم عضویت در انجمنهای مختلف و سایتهای ارائه شده نتوستم اونها رو تهیه کنم امکانش هست از طریف راپیدشیر یا سایتهای مشابه همکاری بفرمائید .
ممنون و متشکر از همه اساتید
Light
2 September 2008, 05:23 PM
دوست گرامی تمام مواردی که ذکر کردید غیر مورد 5 نرم افزاری هست و به راحتی قابل حل شدن هستند
تقویم و فارسی ساز هم مشکلی خاصی با رامهای جدید کوک شده نداره
همه برنامه هارو با جستجو براحتی می تونید پیدا کنید
نحوه تغییر رام رو هم فرشید عزیز کاملا توضیح دادن
masee
2 September 2008, 05:57 PM
ممنون از پاسختون اما نگفتین کدوم برنامه از نظر مشکلاتی که قید شد بهتره و تا به حال از نظز اساتید پیشنهاد میشه ؟rom /hard spl/ و رادیو : راستی من این قسمت رادیو رو نفهمیدم چطوری در قسمت aligin باید تنظیم کرد میشه یه توضیح جامع تری بدید ؟
ممنون
Light
2 September 2008, 06:03 PM
دوست من صفحه های قبل رو نگاه کردید ؟ تقریبا همه رام هارو من و سایر تست کردیم و نتیجه رو نوشتیم
در حال حاضر کم نقص ترین رام ROMeOS 3.5 هست
نیازی به این مرحله نیست رادیو هم مثل رام نصب میشه توصیه می کنم در فرصت مناسب همه صفحات این تاپیک رو مطالعه بفرمایید همه ی مشکلاتتون حل میشه
lover
2 September 2008, 06:38 PM
1/ عدم صفر شدن call duration حتی با فرمت کردن سیستم
2/ نبود برنامه soft key برای تنظیم آیکونهای سریع پائین صفحه اصلی ( در صورتی که در نمونه گوشی T MOBAIL همین سیستم وجود داره )
3/ در گوشی ها معمولا تا زمانی که شماره های داخل سیم کارت رو کپی نکنی ؛ شماره ها رو در قسمت contact نمیبینی در صورتی که در این نمونه به محض گذاشتن سیم کارت کلیه شماره ها وارد contact میشن و اگه کپی بکنی باید تمام شماره ها رو از سیمت پاک کنی والا دوبلیکیت میشن و هر شماره رو دوتا دوتا میبینید که اگه حواست نباشه و سیستم رو فرمت کنی همه رو از دست میدی
4/ متاسفانه همونطور که از اول بخش تا الان دوستان تست کردن برنامه های فارسی مثل تقویم ؛ دیکشنری و برنامه جالب resco با این سیستمها مشکل دارن که مزید علته
5/ دوربین گوشی با اینکه 3مگ هستش ولی بنظر میاد که سرعت لنزش برای حرکتهای سریع کند عمل میکنه و تقریباً حرکت رو کشیده نشون میده یا بسیار آروم
تمامی مواردی که گفتید قبلا توضیح اش داده شده یا اینکه کاملا حل شده
جواب 1- با برنامه mTTY میتوانید مکالمه را صفر بکنید ولی اصلا من به کسی این کار را نه یاد میدهم نه توصیه میکنم چون حرفه ای ها هم گوشیشون را خراب ممکنه بکنند
جواب 2- فکر کنم چندین برنامه برای تنظیم soft key معرفی شده کافیه به لینک امضای من بروید و جستجو بکنید هرچند که در برنامه advance config از schaps هم که در رام های cook شده به کار میره این امکان هست
جواب 3- متوجه نمیشوم
جواب 4- یکمی بالاتر از پست شما خوبه کیوان جان یک review کامل از رام 4.5... گزاشته صفحات قبل هم من یا light و دیگران review کاملی گزاشتند با انتخاب یک رام مناسب و عربی ساز ی که باهاش سازگار باشه مشکلی نخواهید داشت
جواب 5- رام cook شده استفاده بکنید مشکل کندی تا 80% رفع میشه
keyone
2 September 2008, 09:14 PM
Mehdi جان شما اگه یه کم بیشتر نگاه می کردین قطعا خودتون می تونستید پیداش کنید :
Password is ILoveROMeOS (case sensitive)
Mehdi-HTC
3 September 2008, 01:04 PM
دوست عزیز یه چندتا سوال در مورد این رام دارم....یکی اینکه چطوری میشه وقتی اپراتور موبایل میره و میاد اون نوشته طولانی نیاد که بره واسه تنظیمات کانکشن...و سوال دوم هم اینه که فکر کنم این رام یه باگ داشته باشه وقتی از موبایل خیلی کار میکشم دیگه دکمه هاشو صفحه تاچ اسکرینش دیر کار میکنه و تا جایی میرسه که اصلا کار نمیکنه..نمیدونم مال شما هم اینجور هست یا نه ؟؟؟؟
Light
3 September 2008, 01:21 PM
برای مورد اول به برید به قسمت :
Settings / Connetions / Connetions Setup / Menu و تیک قسمت Enable Auto Configurtion رو بردارید
مورد دوم هم همونطور که کیوان جان توضیح دادن بعضی افراد این مشکل رو با این رام دارند که اون هم کاملا اتفاقی هست !
یکی از دلایلی هم که برگشتم به 3.5 همین مشکل Touch بود
Mehdi-HTC
3 September 2008, 02:14 PM
لایت جان فقط تاچ اسکرین نیست ...دکمه ها رو هم برای اینکه کار کنه یا باید خیلی نگه دارم یا اینکه 2و3 بار پشت سر هم بزنم که کار کنه به نظر شما مال spl نیست ؟ چون من اونو نصب نکردم...و اگر این چیز مهمیه بگین که نصب کنم
lover
3 September 2008, 03:04 PM
لایت جان فقط تاچ اسکرین نیست ...دکمه ها رو هم برای اینکه کار کنه یا باید خیلی نگه دارم یا اینکه 2و3 بار پشت سر هم بزنم که کار کنه به نظر شما مال spl نیست ؟ چون من اونو نصب نکردم...و اگر این چیز مهمیه بگین که نصب کنم
شما hard spl نکردید؟؟؟ یعنی این همه من و بقیه میگن شما توجه نمیکنید؟
masee
3 September 2008, 03:08 PM
lover جان سلام
ممنون از لطفتون ؛ منظورم از آیتم 3 اینه که با برنامه اورجینالی که روی گوشی هست ( بدلیل اینکه من تازه این گوشی رو خریدم ) موبایل معمولا وقتی سیم کارت رو داخل گوشی میزاری تا زمانی که شماره ها رو از سیمت روی گوشی کپی نکنی ، شماره ها رو از طریق کنتاکت نمیتونی ببینی ، اما این گوشی اینطوری نیست به محض اینکه سیم رو میزاری شماره ها رو توی کنتاکت میبینی اما نمیتونی مثلا عکس یا چیزهای دیگری رو بهش اضافه کنی و به محض اینکه شماره ها رو از سیم کپی میکنی رو گوشی ، هم شماره های کپی شده ی روی گوشی رو میبینی و هم شماره های روی سیم کارت رو که تنها راهش دیلت کردن شماره ها از روی سیمه و اگر خواستی مثلا گوشیتو فورمت کنی باید حواست باشه که شماره ها رو مجددا کپی کنی روی سیم که همانطور که میدونید گوشی با این ید و بیضا نباید چنین مشکل پیش پا افتاده ای که همه گوشیهای ساده هم رعایت این مسئله رو کردند رو داشته باشه .
ببخشید انگار زیادی حرف زدم بازم ممنون
Light
3 September 2008, 03:26 PM
من با هر دو SPL تست کردم نغییر خاصی ندیدم مثل اینکه این رام واقعا شانسیه ! :D
با دکمه ها مشکلی نداشتم فقط بعضی وقتا تاچ دیر جواب می داد
سرعت این رام 4.5 عالیه همینطور مقدار مموری آزادش
اما در مجموع رام 3.5 رو ترجیح میدم
lover
3 September 2008, 06:31 PM
4.6 هم که در راه هست light جان
راستی من به hang یک donation ای کردم و گفتم از طرف برو بچ ایرانی هم هست.....
hossein505
3 September 2008, 11:41 PM
واقعا شانسیه
برای من که سرعت افتضاح بود و همش هنگ میکرد
keyone
4 September 2008, 12:51 AM
دقیقا همینطور هستش .. راستش من بار اول با FjE تستش کردم بعد IWKBD که گفتم چجوری بود .. دفعه سوم مجدد یه HR کردم بعد Mobidiv رو نصب کردم همه چی عالی بود حتی Contact هم مشکلی نداشت .. اما خواستم بازم حالات مختلفو امتحان کنم که یهو مشکل دار شد .. :icon_arro
منم برگشتم به 3.5 موقتا ...:icon_cool
Mehdi-HTC
4 September 2008, 12:44 PM
لایت جان من نصبش کردم...دیدین چیز مهمی نبود ؟ این spl معلومه به هیچ دردی نمیخوره...راستی این رامم به دردم اصلا نخورد ....بچه ها توی سایت ایکس دی آ تمام سایتایی رو که برای دانلود رام ورژن 3.5 گذاشته بودن امتحان کردم هیچ کدوم دانلود نمیکنه....اگر کسی رام ورژن 3.5 آدرس دانلود سراغ داره لطف کنه بزاره.........بازم ممنونم
Light
4 September 2008, 01:04 PM
منظورتون رو متوجه نشدم کدوم SPL به درد نخورد ؟ ربطی به SPL نداره که
فقط بعضی کوکر ها SPL 3.29 رو پیشنهاد دادن برای کارایی بهتر که این قضیه هم 100% نیست
lover
4 September 2008, 01:13 PM
راستی برنامه InterWrite Keyboard ARA with Arabic suite را به صورت کامل به همراه کیجن release کردم در تاپیک فارسی ساز ها و....
Mehdi-HTC
4 September 2008, 01:25 PM
آقا کسی آدرس یه سایت درست واسه دانلود رام ورژن3.5 نداره؟؟؟؟؟؟؟
Light
4 September 2008, 01:56 PM
دوست من صفحات قبل لینک و توضیحاتش موجود هست
این هم لینک
http://www.grimlabs.com/Romeos/@ROMEOS_v3_5.zip
Mehdi-HTC
4 September 2008, 02:54 PM
آقا دانلود نمیکنه آخه چیکار کنم
Light
4 September 2008, 03:16 PM
ROMeOS v3.5 [JULY 20] |
:Primary (http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS_35/@ROMEOS_v3_5.zip) | Thanks to Jannaa (https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_donations&business=jann%40tittei%2ecom&item_name=Free%20webstorage&no_shipping=1&cn=What%20does%20this%20page%20needs%3f&tax=0¤cy_code=USD&lc=NO&bn=PP%2dDonationsBF&charset=UTF%2d8) for providing this host space.
:Mirror 01 (http://rapidshare.com/files/130913257/_ROMEOS_v3_5.zip.html) (rapidshare) | Thanks to daigoro64
:Mirror 02 (http://kaiserroms.blogspot.com/) (blogspot/nerdyblog) | Thanks to hjlow
:Mirror 03 (http://rapidshare.com/files/130910970/_ROMEOS_v3_5.zip) (rapidshare) | Thanks to tsc
:Mirror 04 (http://www.adrive.com/public/6d9f9b446b314588e47cdbd351111b1f4fbe2343ead64196c6 b43c5ccb1cdd4f.html) (adrive) | Thanks to WIzard200x
:Mirror 05 (http://www.grimlabs.com/Romeos/@ROMEOS_v3_5.zip) (grimlabs) | Thanks to kb9nvh
:Mirror 06 (http://rapidshare.com/files/130952008/_ROMEOS_v3_5.zip) (rapidshare) | Thanks to eltabry
:Mirror 07 (http://www.megaupload.com/?d=MB6TDROY) (megaupload) | Thanks to sir Dr. Puttingham
:Mirror 08 (http://rapidshare.com/files/131005117/_ROMEOS_v3_5.zip) (rapidshare) | Thanks to support
masee
5 September 2008, 02:25 PM
lover جان سلام
در رابطه بامواردی که عرض کرده بودم ( آیتم 3 ) چند پست بالاتر توضیح کاملی دادم اگه ممکنه مرحمت بفرمائید .
2تا سوال دیگه هم داشتم یکی در مورد تنظیم WIFI گوشیم هست که چه آیتمها و تنظیماتی رو باید بدم و دوم اینکه از رادیو گوشی چطوری میشه استفاده کرد چون همونطور که گفتم من این گوشی رو تازه خریدم و به امکاناتش وارد نیستم و شاید هم خیلی مزایای دیگری داشته باشه که ممنون میشم راهنمائی بفرمائید .
با تشکر از همه دوستان
Mehdi-HTC
5 September 2008, 03:43 PM
سلام خدمت دوستان...این رام ورژن 3.5 هم که تقریبا همون مشکل دیر تایپ کردن صفحه تاچ داره عجب فیلمی داریم ما با این سری رام ها ... این ورژن 3.5 که وقتی خیلی ازش کار میکشم خیلی جون میکنه....راستی اون برنامه که مشکل نمیدونم چی چی رو توی لنداسکیپ حل میکنه نصب نکنین...اونو که بریزین دیگه اصلا گوشی کار نمیکنه...3دفه همین برنامه رو امتحان کردم روی هیچ رامی درست جواب نمیده نمیدونم چرا اینجوریه....خلاصه هنوز مشکل ما توی رام 3.5 پا برجاست اگر کسی راه حلی داره مطرح کنه...بازم ممنونم
Light
5 September 2008, 03:46 PM
دوست عزیز برای حل این مشکل باید Show Sim Contact رو فعال کنید به وسیله ی برنامه Advance Config براحتی قابل انجام هست
در مورد WiFi هم بستگی به تنظیمات شبکه ایی که می خوایید بهش وصل بشید داره " فرودگاه ها و مکان های عمومی معمولا تنظیمات خاصی نمی خواد کافیه سرچ و کانکت بشید
این گوشی رادیو نداره
سلام خدمت دوستان...این رام ورژن 3.5 هم که تقریبا همون مشکل دیر تایپ کردن صفحه تاچ داره عجب فیلمی داریم ما با این سری رام ها ... این ورژن 3.5 که وقتی خیلی ازش کار میکشم خیلی جون میکنه....راستی اون برنامه که مشکل نمیدونم چی چی رو توی لنداسکیپ حل میکنه نصب نکنین...اونو که بریزین دیگه اصلا گوشی کار نمیکنه...3دفه همین برنامه رو امتحان کردم روی هیچ رامی درست جواب نمیده نمیدونم چرا اینجوریه....خلاصه هنوز مشکل ما توی رام 3.5 پا برجاست اگر کسی راه حلی داره مطرح کنه...بازم ممنونم
مهدی عزیز برای این رام حتما SPL 3.29 رو استفاده کنید
این رام بر پایه ی رام آصلی Kaiser هست و نیازی به نصب اون برنامه نداره
حتما حتما بعد از نصب 2/3 بار هارد ریست کنید
من با این SPL و رادیو 1.7 هیچ مشکلی با این رام ندارم همه چیز به خوبی کار می کنه
Mehdi-HTC
5 September 2008, 07:01 PM
از لایت دوست خوبم ممنونم...همه اونایی رو که نوشتین انجام دادم....رادیو هم همونه که شما نوشتین.. نمیدونم چشه...بازم ممنونم...میرم یه چند بار دیگه هارد ریست میکنم
keyone
6 September 2008, 08:32 PM
خب Hang ورژن 4.6 رو هم ریلیز کرد .... گذاشتم دانلود شه امشب تستش می کنم اگه وقت شه :
ROMeOS v4.6.0 (OS-20721 | B-20721.1.4.0) MORE RAM | MORE SPEED | NEW INTERFACE (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=421001)
Download (http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS45X/@ROMEOS_4_6_0_NORADIO.ZIP)
http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS45X/ROMeOS460x.gif
[v4.6.0]
-CHGED-New SYS 20721.1.4.0
-CHGED-New aGPS applet
-CHGED-Power + Backlight applet combined
-CHGED-Removed SafeInboxMenu
-CHGED-Kaiser HTC Default Theme
-CHGED-Disable Random Access by default
-CHGED-New Look E,G,3G,H icons
-ADDED-Cooked HouMing File Explorer extension with default Fexplore icon
-ADDED-Soft Reset app
-ADDED-Notes templates
-ADDED-Diamond QVGA Default Theme
-FIXED-Annoying sound on first boot
-FIXED-Default notifications setting
-FIXED-OK/X button on popup dialog box
-FIXED-*.txt file now associated with Pocket Word
Light
7 September 2008, 03:04 PM
دوستان عزیز این رام رو نصب کردم :
1. با Mobidiv هیچ مشکلی نداره تقویم فرشید و دیکشنری ها هیچ مشکلی ندارند
2. مشکل ClyearType حل شده !
3. سرعت GPS عالی
4. سرعت بالا اومدن ویندوز عالی
تا این لحظه مشکل خاصی ندیدم دوستان اگر برنامه خاصی مد نظرتون هست بفرمایید که براتون تست کنم
hamzeh666
7 September 2008, 04:41 PM
گوشی HTC TYTN II رو به WIN6.1 ارتقا دادم
همه چیز خوب پیش رفت تا اینکه گوشی بالا اومد
سرعت به شدت پایین اومده بود
سپس با SPRIT BACKUP بک آپی که داشتم رو برگردوندم
سرعت دیگه واقعا غیر قابل تحمل شد
تصمیم گرفتم خیر بک آپ رو بزنم و گوشی رو RESET کنم و همه چیزو از اول نصب کنم شاید فرجی بشه
اما تو SETTING-System دیگه گزینه reset کردن گوشیمو نداشتم
CLEAR STORAGE رو میگم
گفتم دوباره بزنم اپگرید بشه که شاید اونجوری ریست بشه مشکل حل بشه اما دیکه ACTIVE SYNC هم گوشی رو نمیشناسه
در حال حاضر دچار یاس فلسفی شدم
ممنون میشم کمک کنید!
شاید جاش نباشه اما کیبورد گوشیمم مشکل داره
برای تایپ هر کاراکتر باید اون کلیدو به شدت فشار بدم
متشکرم
Light
7 September 2008, 04:51 PM
ذوست من سوالتون رو یک بار بپرسید کافی هست نیازی به باز کردن تاپیک جدید نبود
برای هارد ریست کردن نیازی به وارد شدن به تنظیمات گوشی نیست
برای هارد ریست کردن کلیدهای SoftKey رو نگه دارید { کلیدهایی که روشون خط تیره هست - کنار Call و End Call }
بعد در حالی که کلیدها رو نگه داشتید گوشی رو با قلم ریست کنید و تا وقتی که با صفحه سفید مواجه نشید کلید ها رو رها نکنید . توی این صفحه سفید از شما می خواد برای اطمینان کلید Call رو فشار بدید بعد گوشی ریست میشه
لطفا ورژن رام رادیو و SPL رو ذکر بفرمایید
توصیه می کنم به هیچ عنوان Backup که از رام قبلی رو دارید روی رام جدید restore نکنید
masoud65
7 September 2008, 09:15 PM
Light عزیز شما گفتین که از Backup رام قبلی استفاده نکنیم.پس برای برگردوندن شماره ها چه کاری میشه کرد؟من از Pimbackup استفاده میکنم
Light
7 September 2008, 09:23 PM
شماره ها و مسیج ها مشکلی نداره
اما برگردوندن برنامه های نصب شده و تغییرات یا تنظیمات خاص که مستقیما با فایلهای سیستمی درارتباط هستن اصلا توصیه نمیشه
Mehdi-HTC
7 September 2008, 09:48 PM
لایت جان رام با HTC Customaizer مشکلی نداره ؟ arabizer fje هم مشکلی نداره ؟؟؟ راستی شما رام های خود شرکت اچ تی سی رو میپسندین ؟ اگر نمیپسندین دلیلش رو بگین ممنون میشم
Light
7 September 2008, 10:18 PM
خیر مشکلی نداره
با وجود Mobidiv نیازی به FJE نیست اما FJE هم بدون مورد کارمی کنه
رامهای اصلی مشکلات خاص خودشون رو دارن سرعت کم مصرف باتری زیاد باگ و ...
lover
8 September 2008, 12:23 AM
من به تازگی کمتر به بخش های انجمن سر میزنم ولی همیشه این تاپیک کلوپ kaiser دارها را میام و پست میدم چون هم بچه های kaiser دار را دوست دارم هم عقیده دارم یکمی حرفه ای تر هستند (البته روزبه در diamond و علیرضا و ... هم حرفه ای هستند ناراحت نشوند ولی قیصر یک چیز دیگست) برای همین یک خبر خوشحال کننده براتون دارم معمولا من اخبار را منتشر نمیکنم همانطور که بعضی هاتون میدونید من از مدیران سایت وارز و بزرگ ppcwarez.org با نام کاربری farshid هم هستم بعد از درخواست سه تیم بزرگ کرک (TSRh . SyMPDA و ShareFree) از امروز به طور رسمی عضو گروه ShareFree شدم افرادی که در این گروه هستند را در عکس پیوست کردم جدا نام هر کدام از این افراد غوغایی به پا میکنه
http://i35.tinypic.com/ke673m.jpg
فقط خوشحال هستم که همیشه خودم را با افتخار یک ایرانی نامیده ام و تلاش خودم را کردم تا افتخار نام پارس هم حفظ بشه و جدا روزی که سه گروه بزرگ دنیای کرک سعی داشتند من را جذب بکنند فراموش نخواهم کرد.
از این به بعد در release های تیم ShareFree و در NFO آن نام یک ایرانی هم هست ;)
این پست را جهت اطلاع رسانی به دوستان زدم که بعدا پاک میکنم
hamzeh666
8 September 2008, 01:08 AM
ذوست من سوالتون رو یک بار بپرسید کافی هست نیازی به باز کردن تاپیک جدید نبود
برای هارد ریست کردن نیازی به وارد شدن به تنظیمات گوشی نیست
برای هارد ریست کردن کلیدهای SoftKey رو نگه دارید { کلیدهایی که روشون خط تیره هست - کنار Call و End Call }
بعد در حالی که کلیدها رو نگه داشتید گوشی رو با قلم ریست کنید و تا وقتی که با صفحه سفید مواجه نشید کلید ها رو رها نکنید . توی این صفحه سفید از شما می خواد برای اطمینان کلید Call رو فشار بدید بعد گوشی ریست میشه
لطفا ورژن رام رادیو و SPL رو ذکر بفرمایید
توصیه می کنم به هیچ عنوان Backup که از رام قبلی رو دارید روی رام جدید restore نکنید
سلام
خيلي متشكرم از لطفتون
واقعا نميدونم از اينكه با حوصله برام توضيح داديد چيجوري تشكر كنم
از اينكه تاپيك جديد باز كردم شرمنده
عصبي بودم خيلي فكر نكردم
اشكال كار من اينجا بود كه نيومدم اول مطالب اين بخشو بخونم بعد برم سر وقت گوشي
اما حالا كه خوندم
مخصوصا مطالب دوست حرفه ايمون LOVER عزيز رو
ميخوام رام جديد و خوشگل بريزم
اميدوارم مشكلي پيش نياد
و خواهش ميكنم يه رام خوب و بدون باگ و در ضمن ظاهرا نياز هست كه راديو هم آپگريد بشه
پس يه راديو هم معرفي كنيد كه همونو بگيرم
طبق فرمايش LOVER ورژن هاي كوك شده لطفا
و مورد بعد كه فرموده بوديد
ورژن رام رادیو و SPL رو بگم
ROM VERSION:3.28.405.0 wwe
ROM Date:05-02-08
Radio version: 1.65.17.56
protocol verion: 25.83.40.02H
SPl رو نميدونم از كجا بگم!
باز هم متشكرم
راستي: KEYBOARD رو چه كنم
گفته بودم كه دكمه هاش به سختي كار ميكنن
براي تايپ هر كاراكتر بايد به شدت فشار بدم كليدو!
Light
8 September 2008, 01:32 AM
قبل از هر کاری این پست (http://www.phalls.com/showpost.php?p=487875&postcount=82) فرشید عزیز رو کاملا مطالعه بفرمایید
بهترین رام تا الان رو صفحه قبل کیوان جان معرفی کرد
برای رادیو هم در حال حاضر ورژن 1.71 بهترین کارایی و مصرف باتری رو داره
پیشنهاد من اینه :
ROMeOS v4.6.0 | Radio: eMo 1.71.09.01 | Jockyw2001 SPL v3.29.Hard ]
کیبورد هم تاحالا کسی رو ندیدم مشکلی داشته باشه !
تغییرات رو انجام بدید امیدوارم که سخت افزاری نباشه
hamzeh666
8 September 2008, 02:03 AM
قبل از هر کاری این پست (http://www.phalls.com/showpost.php?p=487875&postcount=82) فرشید عزیز رو کاملا مطالعه بفرمایید
بهترین رام تا الان رو صفحه قبل کیوان جان معرفی کرد
برای رادیو هم در حال حاضر ورژن 1.71 بهترین کارایی و مصرف باتری رو داره
پیشنهاد من اینه :
ROMeOS v4.6.0 | Radio: eMo 1.71.09.01 | Jockyw2001 SPL v3.29.Hard ]
کیبورد هم تاحالا کسی رو ندیدم مشکلی داشته باشه !
تغییرات رو انجام بدید امیدوارم که سخت افزاری نباشه
دادا اين سرعتش واقعا حالمو ميگيره
پست معروف 82 رو خوندم
اما انصافا كمي با اصطلاحات مشكل دارم
كه اونم از XDA DEVELOPER دارم كمك ميگيرم
اگه مشكلي بود كه مزاحمت ميشم
اين ROMeOS v4.6.0 | Radio: eMo 1.71.09.01 | Jockyw2001 SPL v3.29.Hard كه گفتي از كجا بگيرم
امكانش هست لينك هاش رو هم بدي؟
SPL دقيقا كدومه؟
كيبورد هم كه به احتمال زياد مشكل سخت افزاري به نظر ميآد
اما ميگي چكارش كنم؟
Light
8 September 2008, 02:29 AM
سرعت رام اصلی خیلی کمه
لینک رادیو Radio: eMo 1.71.09.01 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=420344)
این هم SPL Jockyw2001 SPL v3.29.Hard (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396922)
با کمی دقت براحتی می تونید انجام بدید
مشکلی داشتید بپرسید من و سایر دوستان خوشحال میشیم بتونیم راهنمایی کنیم
برای کیبور هم فعلا دست نگه دارید رام رو تغییر بدید اگر بر طرف نشد به فکر تعمیر سخت افزاری باشید
hamzeh666
8 September 2008, 02:25 PM
باز هم از لطفتون ممنونم
اما hard spl دو تا هست
http://forum.xda-developers.com/images/attach/zip.gif Kaiser-HardSPL-3.29.zip (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=90291&d=1212574489) (444.2 KB, 15365 views) http://forum.xda-developers.com/images/attach/zip.gif Kaiser-HardSPL-3.29-force-USB.zip (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=90292&d=1212574489) (444.2 KB, 4252 views)
كدوم؟
فرقي هم ميكنند؟
ROMeOS V 4.5.3 (http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS45X/@ROMEOS_4_5_3_NORADIO.ZIP) رو پيدا كردم....4.6 كجاست؟
Mehdi-HTC
8 September 2008, 02:29 PM
سلام لایت جان...مشکل دیر تایپ کردن و تاچ و دکمه ها رو فهمیدم چیه....مال تسک منیجر هست که روی این رام ها جواب نمیده....مثلا الان روی 3.5 امتحان کردم بازم همون مشکلو داشت...ولی نمیدونم چرا روی رام دیوتی خوب کار میکرد....حتی روی 4.5 هم همون مشکلو داشت...شما یه امتحان بکنین ببینین واقعا مال تسک منیجر هست...ممنونم.....
Light
8 September 2008, 02:44 PM
باز هم از لطفتون ممنونم
اما hard spl دو تا هست
http://forum.xda-developers.com/images/attach/zip.gif Kaiser-HardSPL-3.29.zip (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=90291&d=1212574489) (444.2 KB, 15365 views) http://forum.xda-developers.com/images/attach/zip.gif Kaiser-HardSPL-3.29-force-USB.zip (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=90292&d=1212574489) (444.2 KB, 4252 views)
كدوم؟
فرقي هم ميكنند؟
ROMeOS V 4.5.3 (http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS45X/@ROMEOS_4_5_3_NORADIO.ZIP) رو پيدا كردم....4.6 كجاست؟
ForceUSB رو در صورتی که با فایل اول به نتیجه نرسید باید استفاده کنید برای من که نیازی نبود و باهمون فایل اول SPL رو تغییر دادم
V4.6 (http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS45X/@ROMEOS_4_6_0_NORADIO.ZIP)
سلام لایت جان...مشکل دیر تایپ کردن و تاچ و دکمه ها رو فهمیدم چیه....مال تسک منیجر هست که روی این رام ها جواب نمیده....مثلا الان روی 3.5 امتحان کردم بازم همون مشکلو داشت...ولی نمیدونم چرا روی رام دیوتی خوب کار میکرد....حتی روی 4.5 هم همون مشکلو داشت...شما یه امتحان بکنین ببینین واقعا مال تسک منیجر هست...ممنونم.....
مهدی جان چند صفحه قبل گفتم روی روی رام های ROMeOS بهتره که از تسک منجر و HTC Home که کوکر گذاشته استفاده نکنید
من از Taskmgr و HTC home رام های hyperDragon استفاده می کنم
از این لینک می تونید دانلود کنید Sj-Cab (http://www.4shared.com/dir/7431904/b58bb438/Cabs.html)
Mehdi-HTC
8 September 2008, 03:03 PM
آهان شرمنده من ندیدم اون پست رو.....راستی این برنامه A GPS کارش چیه ؟داره گریم میگیره رنگ دکمه های گوشیم رفته...حتی قاب لنز دوربینم رنگش داره مشکی میشه...نمیدونستم به این زودی رنگ میره...
keyone
8 September 2008, 03:32 PM
Light عزیز واقعا ممنون از این سرعت پاسخ دادنتون ... بین دو بار رفرش کردن این صفحه که معمولا خیلی هم طول نمیکشه جواب تمامی سئوال هارو میدین ..
راستش TyTN II مشکل رفتن رنگ رو به این سرعت نداره .. تا اونجا که میدونم بیشتر کروز این مشکل رو داشتش ...
اما راجعه به A GPS (Assisted Global Positioning System )
http://www.wmexperts.com/articleimages/2008/01/agps.jpg
این مقدمه رو داشته باشید ؛ بعد دولینک زیر رو ببینید
With our Tilt/TyTN II being released with GPS, I was curious to see how they worked. I especially wondered what AGPS was. AGPS is simply Assisted GPS (Global Positioning Sensor) that makes use of not only Satellites, but also the Cell Phone Carriers Centralized Server. After many searches, I was finally able to land the following information that I hope will help you as much as it did me. Click after the break to learn more about how Assisted GPS works on you Tilt/TyTN II.
How Assisted GPS Works On Your Tilt/TyTN II (http://tiltsite.com/2008/02/assisted-gps/)
GPS vs. aGPS: A Quick Tutorial (http://wmexperts.com/articles/gps_vs_agps_a_quick_tutorial.html)
hamzeh666
8 September 2008, 06:28 PM
واقعا سرعت پاسخگويي بالاست
باز هم مشكل دارم
با فايل هاي
Rapidshare
ايندفعه
نميتونم دانلود كنم
قبلا يه سايت لود لينك ها رو ميدادي بهش / irapidshare.com
كه اينم كار نميكنه
رپ گت هم گرفتم
اونم جواب نميده
راهنمايي شما چيه؟اين لينك جاي ديگه هم هست؟
Light
8 September 2008, 06:38 PM
کدوم لینک رپید شر هست ؟ بگین براتون لینک دیگه بزارم
لینک رام که مستقیم و Resume هم Support می کنه
لینک SPL هم حجمی نداره اگر توی XDA نام کاربری داشته باشید راحت دانلود میشه
hamzeh666
8 September 2008, 07:35 PM
مشكلم با رپيدشير حل شد
يه نرم افزار گرفتم به نام DOWNLOAD DIRECT
رام رو دانلود كردم
راديو رو هم الان دارم ميگيرم
Radio: eMo 1.71.09.01 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=420344)
hard spl 3.29 رو هم گرفتم
براي هارد اس پي ال كردن طبق پست 82 بايد كار كنم ديگه
اينو بايد اول انجام بدم--د kaiser_hardSPL_1.1_AT-support.ra (http://rapidshare.com/files/100159990/kaiser_hardSPL_1.1_AT-support.rar)
hard spl 3.29 بعد
رو اجرا كنم ؟
و سوال بعدي اين جمله لاور يعني چي؟
اگر به wm6.1 ارتقا دادید بایستی پس از ریختن رام و هنگام ریست شدند دستگاه و بالا آمدن آن در مرحله align screen حتما radio را عوض بکنید مگر نه دستگاه پس از تنظیم کردن ویندوز بالا نخواهد آمد
وقتي تو ALIGN SCREEN
هستم چي جوري بايد راديو رو عوض كنم؟منظورم اينه كه مگه ACTIVE SYNC
تو اون مرحله ميتونه به گوشي متصل بشه؟
اميدوارم سوالامو به حساب خنگ بازي نزاري .فقط بعد اون شوك ميخوام عصا بدست راه برم
راستي رام كوك شده خوشگل باشه و درست كار بكنه چي سراغ داري؟
Light
8 September 2008, 07:44 PM
برای SPL نیازی به اون فایل ندارین { این فایل از SPL های اولیه بود که برای Kaiser اومد }
شما مستقیم از همین فایل 3.29 طبق اموزش فرشید عزیز استفاده کنید
برای این رادیو و رام هم فرقی نمی کنه که چه موقع رادیو رو نصب کنید Align Screen همون صفحه هست که بعد از هارد ریست میاد و باید رو علامت ها Tab بزنید
رام رو که نصب کردید دوباره به حالت boot Loader ببرید گوشی رو و رادیو رو نصب کنید
در مورد ظاهر رام هر برنامه زیاد هست این رام فعلا کم ایراد ترین هست و خیلی سرعت خوبی داره
برنامه ها در تاپیک مخصوص به خودش موجود هست
arshak
8 September 2008, 08:20 PM
برای SPL نیازی به اون فایل ندارین { این فایل از SPL های اولیه بود که برای Kaiser اومد }
شما مستقیم از همین فایل 3.29 طبق اموزش فرشید عزیز استفاده کنید
برای این رادیو و رام هم فرقی نمی کنه که چه موقع رادیو رو نصب کنید Align Screen همون صفحه هست که بعد از هارد ریست میاد و باید رو علامت ها Tab بزنید
رام رو که نصب کردید دوباره به حالت boot Loader ببرید گوشی رو و رادیو رو نصب کنید
در مورد ظاهر رام هر برنامه زیاد هست این رام فعلا کم ایراد ترین هست و خیلی سرعت خوبی داره
برنامه ها در تاپیک مخصوص به خودش موجود هست
بله من هم اين رام رو نصب كردم و واقعا خوبه.
براي نصب راديو هم بعد از رسيدن به قسمت Align كافيه فايل Set UP راديو رو داخل كامپيوتر اجرا كني و مراحل نصب رو ادامه بدي و احتياجي به رفتن به Bootloader تيست.
يك چيزه ديگه كه خودم تازه فهميدم/ اساتيد ببخشيد ، شايد شما بهتر بدونيد/
هيچ وقت يك رام Cooked رو، روي يك رام Cooked ديگه نصب نكنيد.بهترين كار اينه كه اول يك رام Ship نصب كنيد بعد دوباره رام Cooked شده جديدتون رو نصب كنيد.
راستي دوستان براي Tytn II از چه فارسي ساز و كيبردي استفاده ميكنيد ؟ (گزپچ داشته باشه)
keyone
8 September 2008, 09:02 PM
بله من هم اين رام رو نصب كردم و واقعا خوبه.
براي نصب راديو هم بعد از رسيدن به قسمت Align كافيه فايل Set UP راديو رو داخل كامپيوتر اجرا كني و مراحل نصب رو ادامه بدي و احتياجي به رفتن به Bootloader تيست.
يك چيزه ديگه كه خودم تازه فهميدم/ اساتيد ببخشيد ، شايد شما بهتر بدونيد/
هيچ وقت يك رام Cooked رو، روي يك رام Cooked ديگه نصب نكنيد.بهترين كار اينه كه اول يك رام Ship نصب كنيد بعد دوباره رام Cooked شده جديدتون رو نصب كنيد.
راستي دوستان براي Tytn II از چه فارسي ساز و كيبردي استفاده ميكنيد ؟ (گزپچ داشته باشه)
َArshak عزیز .. راستش نه ! این موردی که فرمودین هیچ مزیتی فکر نمیکنم داشته باشه .. فرقی نمیکنه رام کوک شده رو روی چه رامی بریزید ...
و دیگه اینکه فارسی ساز بستگی به رام مورد استفاده داره .. اما در حال حاضر Mobidiv بهترین گزینه است که لینک دانلودشم در چند صفحه قبل اینجا هست هم Light عزیز گذاشتن هم خود من .. کیبورد فارسی هم بستگی به خودتون داره هم می تونید از Resco KeyBoard استفاده کنید و هم Farsi Nea Type ... که لینک دانلوذ اینهارو هم چند صفحه قبل در پستی که راجع به ROMeOS 4.5.3 زدم هستش یا میتونید به بخش برنامه ها برید .. !
اگه از FjE هم استفاده کنید فرشید عزیز کیبورد مخصوصشو گذاشتن ... !
Mehdi-HTC
8 September 2008, 09:43 PM
Light عزیز واقعا ممنون از این سرعت پاسخ دادنتون ... بین دو بار رفرش کردن این صفحه که معمولا خیلی هم طول نمیکشه جواب تمامی سئوال هارو میدین ..
راستش TyTN II مشکل رفتن رنگ رو به این سرعت نداره .. تا اونجا که میدونم بیشتر کروز این مشکل رو داشتش ...
اما راجعه به A GPS (Assisted Global Positioning System )
http://www.wmexperts.com/articleimages/2008/01/agps.jpg
این مقدمه رو داشته باشید ؛ بعد دولینک زیر رو ببینید
How Assisted GPS Works On Your Tilt/TyTN II (http://tiltsite.com/2008/02/assisted-gps/)
GPS vs. aGPS: A Quick Tutorial (http://wmexperts.com/articles/gps_vs_agps_a_quick_tutorial.html)
ممنونم از پاسختون...نمیدونم ولی رنگ دکمه های آهنی گوشیم داره میره..خش خشی شده...قاب لنز دوربین هم داره مشکی میشه...ال سی دی هم یه کم لق میزنه...اصلا زمینم نخورده...آخه گوشی نباید به این زودی اینجور بشه........راستی من که نفهیدم این وسط A gps چیکارن...
am!n
8 September 2008, 09:49 PM
ممنونم از پاسختون...نمیدونم ولی رنگ دکمه های آهنی گوشیم داره میره..خش خشی شده...قاب لنز دوربین هم داره مشکی میشه...ال سی دی هم یه کم لق میزنه...اصلا زمینم نخورده...آخه گوشی نباید به این زودی اینجور بشه........
برا من که تاحالا همچین مشکلی نداشته.
می تونی از کیفش استفاده کنی و هندزفری که دیر تر همچین مواردی براش پیش بیاد.
برا منم شاید اینطوری بشه-آخه بد بخت را هر 2 روز یکبار با پنبه تمیز می کنم.
keyone
8 September 2008, 09:56 PM
برا من که تاحالا همچین مشکلی نداشته.
می تونی از کیفش استفاده کنی و هندزفری که دیر تر همچین مواردی براش پیش بیاد.
برا منم شاید اینطوری بشه-آخه بد بخت را هر 2 روز یکبار با پنبه تمیز می کنم.
راستش من تنها کاری که میکنم هر از گاهی با یه دستمال عینک LCDـــشو تمیز میکنم .. البته بیرون که میبرم تو کیفش میذارم و خدارو شکر هنوز که چیزیش نشده .. تازه من زیادم مراقبت نمیکنم .. !
Mehdi-HTC
8 September 2008, 09:58 PM
امین جان من که نه خیلی ازش کار میکشم نه خیلی بهش میرسم..گاهی وقتی که خیلی کثیف بشه حسابی تمیزش میکنم...ولی رنگ دکمه ها مثل دکمه مکالمه و قرمز و Ok و استارت آپ اینا خش خشی شده ولی رنگش نرفته یا هنوز نرفته....ولی رنگ قاب لنز دوربین داره مشکی میشه...و ال سی دی هم وقتی بسته هست لق میزنه...راستی رنگ کامل بین دکمه های soft key و مسیج و اینترنت اکسپلوره که یه برامدگی هست کاملا رفته و فقط نور ازشون بیرون میاد
am!n
8 September 2008, 10:04 PM
امین جان من که نه خیلی ازش کار میکشم نه خیلی بهش میرسم..گاهی وقتی که خیلی کثیف بشه حسابی تمیزش میکنم...ولی رنگ دکمه ها مثل دکمه مکالمه و قرمز و Ok و استارت آپ اینا خش خشی شده ولی رنگش نرفته یا هنوز نرفته....ولی رنگ قاب لنز دوربین داره مشکی میشه...و ال سی دی هم وقتی بسته هست لق میزنه...راستی رنگ کامل بین دکمه های soft key و مسیج و اینترنت اکسپلوره که یه برامدگی هست کاملا رفته و فقط نور ازشون بیرون میاد
خوب مهدی عزیز این که موردی نیست.شما مگر خبر نداری؟
برای htc tytn 2 قاب های بسیار زیبایی تولید شده که می تونی در سایت آمازون نمونه هاش را ببینی ...
فقط 50--60 تومانی هزینش هست ولی خوب واقعا زیبان.
راستش من تنها کاری که میکنم هر از گاهی با یه دستمال عینک LCDـــشو تمیز میکنم .. البته بیرون که میبرم تو کیفش میذارم و خدارو شکر هنوز که چیزیش نشده .. تازه من زیادم مراقبت نمیکنم .. !
خیلی خوبه-قاب پشتش هم نیاز به تمیز کاری داره-چون جای انگوشت می مونه.
من بر چسب ضد خش گذاشتم رو lcd -که زیاد نگران خش برداشتن lcd نباشم.
Mehdi-HTC
8 September 2008, 10:14 PM
آره لیبل ال سی دی روشه...امین جون اون سایت رو کامل برام بفرست..من مستر کارت دارم میخرمش..خدا کنه آموزش عوض کردن هم داده باشه....
archia
8 September 2008, 10:23 PM
دوست عزیز منم مشکل شما رو دارم.چند صفحه قبل نوشتم.حتی ارم گوشی هم رفته
تو یه فروم خارجی هم دیدم که خیلی ها این مشکل رو داشتن.حتی به کمپانی نامه نوشتن
که جواب اومده به خاطر استفاده نادرست بوده است!!! قبول نمی کنن که کیفیت قطعات پایین
است.
یه توصیه به تمام دوستان
تا حد امکان اصلا از کلیدها استفاده نکنین.سعی کنین موقع حرف زدن از گوشی استفاده نکنین
و از هندزفری استفاده کنین تا مثل من ارم گوشیتون نپره.گوشی رو رو میز یا سطح زبر نگذارین
چون رنگ قسمت نقرهای دوربین میره.
اصلا تو جیب نگذارین بخصوص اگه از جین استفاده می کنین.فقط از کیف خودش استفاده کنین
چون دیر یا زود این اتفاق می افتد
اینم ادرس سایتی که گفتم.مدیران محترم اگه خلاف قوانینه لطفا پاک کنن
http://www.ppcsg.com/index.php?showtopic=95848
لطفا دوستان تهرانی هر وقت تونستن از نمایندگی قیمت قاب اصلی رو بپرسن واعلام کنن
Mehdi-HTC
8 September 2008, 10:28 PM
دوست عزیز منم مشکل شما رو دارم.چند صفحه قبل نوشتم.حتی ارم گوشی هم رفته
تو یه فروم خارجی هم دیدم که خیلی ها این مشکل رو داشتن.حتی به کمپانی نامه نوشتن
که جواب اومده به خاطر استفاده نادرست بوده است!!! قبول نمی کنن که کیفیت قطعات پایین
است.
یه توصیه به تمام دوستان
تا حد امکان اصلا از کلیدها استفاده نکنین.سعی کنین موقع حرف زدن از گوشی استفاده نکنین
و از هندزفری استفاده کنین تا مثل من ارم گوشیتون نپره.گوشی رو رو میز یا سطح زبر نگذارین
چون رنگ قسمت نقرهای دوربین میره.
اصلا تو جیب نگذارین بخصوص اگه از جین استفاده می کنین.فقط از کیف خودش استفاده کنین
چون دیر یا زود این اتفاق می افتد
دوست خوبم...آرم گوشی من اصلا نرفته و رنگ گوشی کاملا عین اولشه...فقط دکمه ها و قاب دور لنز دوربین وگرنه رنگ خود گوشی و آرمش کاملا سالمه...منظورم اینه که کیفیت دکمه ها و قاب دوربین خیلی پایین هستو کاملا از یه نگاه میشه اینو فهمید
archia
8 September 2008, 10:40 PM
دوست خوبم...آرم گوشی من اصلا نرفته و رنگ گوشی کاملا عین اولشه...فقط دکمه ها و قاب دور لنز دوربین وگرنه رنگ خود گوشی و آرمش کاملا سالمه...منظورم اینه که کیفیت دکمه ها و قاب دوربین خیلی پایین هستو کاملا از یه نگاه میشه اینو فهمید
رنگ گوشی منم سالمه .یه کم کیلیداش خش برداشته ولی کلیدهای نقرهای سالمن.
منم در کل گفتم .هر کسی بر اساس نوع استفاده ممکنه دچار یکی بشه یا اصلا مشکلی
نداشته باشه.منم موافقم که کیفیت پایین است برای گوشی اینچنینی
Mehdi-HTC
8 September 2008, 10:44 PM
البته یکی از دوستام حرف قشنگی زد..گفت :تازه گوشیت رفته تو آب بندی...و تا وقتی که نخوام بفروشم واسه خودم خوبه...ولی وقتی بخوام بفروشم کسی اینجوری گوشیمو ببینه 200 تومان ازش میندازه...واسه همین به امین خان گفتم آدرسو بده که 50 تومان میارزه
Light
8 September 2008, 10:58 PM
عجیبه برای من که هیچکدوم از این موارد پیش نیومده همه چیز مثل روز اولش هست
فقط قسمت دوربین به مقدار خیلی کمی رفته اونم به خاطر اینه که اکثرا در حالت Desktop از گوشی استفاده می کنم
keyone
8 September 2008, 11:07 PM
عجیبه برای من که هیچکدوم از این موارد پیش نیومده همه چیز مثل روز اولش هست
فقط قسمت دوربین به مقدار خیلی کمی رفته اونم به خاطر اینه که اکثرا در حالت Desktop از گوشی استفاده می کنم
Light عزیز منم درست مثل شماست گوشیم .. البته قاب لنز دوربین هم مشکلی نداره .. شاید اونم واسه اینه که من مدت زیادی نیست که این گوشیو دارم ...
اما همونطور که گفتم این مشکل بیشتر واسه کروز پیش اومده و جاهای مختلف ازش نوشتن .. راجع به قیصر خیلی کم هست و نوشته شده .. شاید واسه همینه که شرکت هنوز میگه استفاده ناصحیح علت این موضوع هستش .. !
Mehdi-HTC
8 September 2008, 11:10 PM
آقایون آدرسو پیدا کردم....هر چیزی که بخواین داره....از قاب گوشی (کریستال-ژله ای و...) تا انواع شارژر ها (فندکی-باطری و...) و انواع تبدیل ها ( تبدیل شارژر نوکیا-مولتی کابل که هم میتونین موبایل رو شارژ کنین هم هندسفری رو بهش بزنین مثل پی 990 های سری اول ) خلاصه همه چیز داره ( باطری- انواع هندزفری-انواع کیف-جا موبایلی برای ماشین) پسر محشره..من چون حالا حالاها می خوام گوشیمو نگه دارم خیلی از این لوازم رو لازم دارم که میخرم....ولی حیف که باید از خارج خریداری بشه که 100 تا دنگو فنگ داره تا بیاد ایران....راستی اگر دوستان اجازه بدن آدرسو بزارم اینجا که همه استفاده کنن ؟؟؟؟
Light
8 September 2008, 11:17 PM
دقیقا درسته منم واسه اینکه گوشی همیشه رو میز یا هر جای دیگه ! :D به صورت Desktop استفاده می کنم اینجوری شده کشیده میشه
keyone
8 September 2008, 11:28 PM
آقایون آدرسو پیدا کردم....هر چیزی که بخواین داره....از قاب گوشی (کریستال-ژله ای و...) تا انواع شارژر ها (فندکی-باطری و...) و انواع تبدیل ها ( تبدیل شارژر نوکیا-مولتی کابل که هم میتونین موبایل رو شارژ کنین هم هندسفری رو بهش بزنین مثل پی 990 های سری اول ) خلاصه همه چیز داره ( باطری- انواع هندزفری-انواع کیف-جا موبایلی برای ماشین) پسر محشره..من چون حالا حالاها می خوام گوشیمو نگه دارم خیلی از این لوازم رو لازم دارم که میخرم....ولی حیف که باید از خارج خریداری بشه که 100 تا دنگو فنگ داره تا بیاد ایران....راستی اگر دوستان اجازه بدن آدرسو بزارم اینجا که همه استفاده کنن ؟؟؟؟
مهدی جان واسه گذاشتن آدرسهای اینچنینی انقدر خودتونو اذیت نکنید .. فکر نمی کنم هیچگونه مشکلی داشته باشه .. چون شما تبلیغ جاییرو که نمی کنید و در جهت ارتقای اطلاعات دوستان هستش ..
دقیقا درسته منم واسه اینکه گ