PDA

View Full Version : راهنمای نصب اوبونتو ۷.۰۴

epsi1on
8 January 2008, 02:32 PM
مقدمه:

اوبونتو یک سیستم عامل منبع باز است که بر اساس دبیان گنو لینوکس ایجاد شده است. اجتماع اوبونتو بر اساس فلسفه اوبونتو شکل گرفته است که نرم افزار باید رایگان وقابل استفاده در زبان محلی و همچنین مردم باید آزاد باشند تا آن را بر مناسب نیازشان تغییر دهند.اوبونتو شامل نرم افزارهای رایگان و منبع باز میباشد

نصب:

برای شروع نصب ابتدا لوح فشرده اوبونتو را داخل دیسک خوان خود گذاشته و سپس رایانه را راه اندازی مجدد نماییدسپس برای نصب کلید اینتر را بفشارید (بررسی کنید که بایوس رایانه بر روی دیسک خوان تنظیم باشد) بعد از بالا آمدن رایانه مطابق شکل زیر بر روی آیکن install دبل کلیک کنید
[Only registered and activated users can see links]
حالا زبان نصب را تعیین نماییدو بر روی کلید forward کلیک کنید
سپس شهر تهران را مطابق تصویر انتخاب نمایید بد نیست بدانید که انتخاب صحیح محل زندگی باعث خواهد شد که اوبونتو برای نصب بسته‌ها و یا بروزآوری به سرورهای محلی شما متصل شود که در این صورت، بروز رسانی و نصب بسته‌های نرم‌افزاری روی سیستم شما سریعتر انجام خواهد شد.
در این مرحله باید طرح بندی صفحه کلیدتان را انتخاب کنیدوکلید forward را بزنید
حال باید نوع پارتیشن بندی دیسک سخت را به سیستم معرفی کنید گزینه اول هرکدام از پارتیشنهای سیستم را که فضای خالی بیشتری دارد را تغییر اندازه داده و از فضای خالی آن استفاده میکند.گزینه دو کل هارد دیسک را به اوبونتو اختصاص میدهد دقت کنید که این گزینه کل اطلاعات هارد شما راز بین میبرد.گزینه سوم پارتیشن بندی دستی است که من این گزینه را پیشنهاد میکنم حالا برای ادامه روی دکمه forward کلیک کنید
حالا اگر پارتیشن بندی دستی را انتخاب نموده باشید صفحه ای تقرینا مانند زیر ظاهر شده و اطلاعاتی درباره دیسک سخت شما میدهد شما بهتر است از قبل یک پارتیشن برای root که اندازه آن باید بالاتر از چهار گیگابایت باشد کنار بگذارید و یک پارتیشن نیز به اندازه رم سیستمتان تا حد اکثر دو برابر رم رایانه تان برای swap ایجاد نمایید(swap به انوان حافظه مجازی شما عمل میکند).حالا روی پارتیشنی که برای root کنار گذاشته اید راست کلیک کرده و آن را با فرمت ext3 فرمت نمایید حالا روی آن دبل کلیک نموده و نقطه اتصال آن را (/) بگذارید(mount point )به همین ترتیب روی پارتیشنی که برای swap تعیین کرده اید راست کلیک کرده و فرمت آن را swap قرار دهید . من پیشنهد میکنم که یک پارتیشن home نیز ایجاد نمایید زیرا باعث میشود در صورت نصب مجدد اطلاعاتتان را از دست ندهید .حالا روی forward کلیک کنید
در این صفحه شما میتوانید اطلاعات ویندوز را وارد اوبونتو کنید.برای ادامه روی forward کلیک کنید
در این مرحله باید اطلاعات خودتان را وارد نمایید
در مرحله آخر روی دکمه install کلیک کنید
پس از اتمام مرحله نصب روی دکمه restart کلیک کنید.بعد از راه اندازی کامپیوتر میتوانید با نام کاربری و پسوردی که وارد کرده بودید، وارد اوبونتو شوید.

Glimpser
8 January 2008, 03:51 PM
بیشترین ضعف این سیستم در ساپورتش برای درایورها خصوصا درایورهای مودم adsl یا مودم های معمولی است اگر در این مورد آدرس هایی را میشناسید راهنمایی کنید .
ضمنا یاهو مسنجری که قابلیت call داشته باشه یا بشه از voice chat اون استفاده کرد حد اقل من تاحالا ندیدم .

epsi1on
9 January 2008, 08:56 PM
بیشترین ضعف این سیستم در ساپورتش برای درایورها خصوصا درایورهای مودم adsl یا مودم های معمولی است اگر در این مورد آدرس هایی را میشناسید راهنمایی کنید .
ضمنا یاهو مسنجری که قابلیت call داشته باشه یا بشه از voice chat اون استفاده کرد حد اقل من تاحالا ندیدم .

در باره قسمت اول، فکرکنم این راهنما ها:

اتصال به اینترنت از طریق مودم ([Only registered and activated users can see links])
و
نصب مودمهای usb adsl ([Only registered and activated users can see links])

مشکل رو حل کنه. ولی درباره قسمت دوم ...؟

در ضمن فکر کنم این سایت هم سایت رسمی اوبونتو در ایران باشه: [Only registered and activated users can see links]

Glimpser
10 January 2008, 11:43 AM
در باره قسمت اول، فکرکنم این راهنما ها:

اتصال به اینترنت از طریق مودم ([Only registered and activated users can see links])
و
نصب مودمهای usb adsl ([Only registered and activated users can see links])

مشکل رو حل کنه. ولی درباره قسمت دوم ...؟

در ضمن فکر کنم این سایت هم سایت رسمی اوبونتو در ایران باشه: [Only registered and activated users can see links]

متاسفانه من از مودم PARADYNE 6211 استفاده میکنم که هم قابلیت LAN و هم USB داره ولی کارت شبکه کامپیوترم مشکل داره و هرچی گشتم درایوری برای حالت USB پیدا نکردم ظاهرا با USB یک LAN مجازی ایجاد میکنه اگر نرم افزاری میشناسید که اینکارو میکنه ممنون میشم لینکشو اینجا بذارید

epsi1on
10 January 2008, 09:32 PM
اگر نرم افزاری میشناسید که اینکارو میکنه ممنون میشم لینکشو اینجا بذارید

نمیشناسم.(ببخشید...):icon_neut

ولی به سایت ایرانیش ([Only registered and activated users can see links]) هم یک سر بزنید (توی انجمنش باید جواب بگیرید ...)

Glimpser
10 January 2008, 11:44 PM
نمیشناسم.(ببخشید...):icon_neut

ولی به سایت ایرانیش ([Only registered and activated users can see links]) هم یک سر بزنید (توی انجمنش باید جواب بگیرید ...)

اینجایی که میگی خبری نبود ولی اینجا [Only registered and activated users can see links] یک چیزی گیر آوردم ولی ظاهرا دوباره خودم باید کامپایلش کنم . ولی بعید میدونم کار کنه اشکال لینوکس همینه چیزی که روی این نسخه کار میکنه روی اون یکی ممکنه کار نکنه

epsi1on
11 January 2008, 06:26 PM
اینجایی که میگی خبری نبود

انگار لینک اشتباها به جای
[Only registered and activated users can see links]شمارو به
[Only registered and activated users can see links]راهنمایی میکرد.
ببخشید لینک بد افتاده بود، این درستشه:

Glimpser
11 January 2008, 09:34 PM
ممنون دوست عزیز اونجاهارو گشتم چیزی پیدا نشده اگر امکانشو داری لینکی را که گذاشتم برام کامپایل کن چون خودم از اینکار هیچی سر در نمیارم و فقط بلدم پچ های آماده را روی ابونتو نصب کنم . البته اگر وقتشو داری. چون اینطوری فکر کنم تمام افرادی که مودمشون اترنت و یو اس بی داره میتوانند از حالت usb مودم استفاده کنند .
ممنون از توجهی که داری

epsi1on
12 January 2008, 04:29 AM
اگر امکانشو داری لینکی را که گذاشتم برام کامپایل کنhاون لینکی که شما گزاشتید مربوط به نصب پروتکل pppoe روی اوبونتو هست که اوبونتو خودش بصورت پیش فرض این protocol رو پشتیبانی میکنه و فکر نمیکنم با این شرایط ربطی به اون چیزی که مد نظر شماست (راه اندازی مودم روی اوبونتو) داشته باشه.
خودم از اینکار هیچی سر در نمیارم و فقط بلدم پچ های آماده را روی ابونتو نصب کنممعمولا توی بسته هایی که دانلود میکنید یه فایل readme داره که طریقه کامپایل اون بسته رو هم توضیح داده(مثل همین لینکی که شما گذاشتید)...
ممنون از توجهی که داری:) :icon_surp

ximayap
13 January 2008, 04:42 AM
این بیشتر به ضعف کاربر برمیگرده تا ضعف لینوکس قاعدتا وقتی یه سخت افزاری برای ویندوز تعبیه میشه طبیعی هستش که با لینوکس مشکل داشته باشه (در صورتی که این مشکل در 99% قابل حله)
یاهو از اون اول با لینوکس مشکل داشته کافیه ببینید که چه بده بستونی با ماکروسافت داره و هیچ آپدیتی برای یونیکس ارائه نمیده بهترین مسنجری که میتونم بهتون پیشنهاد کنم که تقریبا با تمامی سیستم عامل های عرف مشکل نداره Skype هستش مسنجر بسیار خوبیه! من که روی ویندوزم هم Skype دارم call اش هم رو دست نداره!
ممنون دوست عزیز اونجاهارو گشتم چیزی پیدا نشده اگر امکانشو داری لینکی را که گذاشتم برام کامپایل کن چون خودم از اینکار هیچی سر در نمیارم و فقط بلدم پچ های آماده را روی ابونتو نصب کنم . البته اگر وقتشو داری. چون اینطوری فکر کنم تمام افرادی که مودمشون اترنت و یو اس بی داره میتوانند از حالت usb مودم استفاده کنند .
ممنون از توجهی که داری
چرا وقتی مودمت اترنت داره میخوای از یو اس بی استفاده کنی؟ اونجوری خیلی برات سخته ولی با شبکه هیچ درایوری نمیخواد!!! کلا کسانی هم که لینوکس کار میکنن همه یه مودم میخرن که هم شبکه داشته باشه هم یو اس بی که همچین دردسر هایی نداشته باشن درسته مودم ها یکم گرونتره ولی ارزش خرید داره شما که داری خوب استفاده کن:icon_arro

EbliiS
13 January 2008, 12:02 PM
چرا وقتی مودمت اترنت داره میخوای از یو اس بی استفاده کنی؟ اونجوری خیلی برات سخته ولی با شبکه هیچ درایوری نمیخواد!

متاسفانه من از مودم PARADYNE 6211 استفاده میکنم که هم قابلیت LAN و هم USB داره ولی کارت شبکه کامپیوترم مشکل داره و هرچی گشتم درایوری برای حالت USB پیدا نکردم

t.A.T.u
13 January 2008, 08:39 PM
به نظرم اوبونتو رو با میزکار KDE نصب کنید بهتره من هر دوشو امتحان کردم با kUbuntu راحت تر بودم حتما امتحان کنید :

ximayap
14 January 2008, 09:29 AM
به نظرم اوبونتو رو با میزکار KDE نصب کنید بهتره من هر دوشو امتحان کردم با kUbuntu راحت تر بودم حتما امتحان کنید :

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Kubuntu خیلی به نظرم جالب نبود Fedora بهتر عمل کرده روی KDE
البته الان حدود 2-3 روزه KDE 4 اومده که من هنوز ندیدمش فقط شنیدم امکاناتش خیره کنندس تمام آیکون ها غیر از قابلیت بزرگ و کوچک شدن قابلیت چرخش هم دارند! کلا چیزه خاصی از KDE 4 ندیدم ولی خیلی تعریف شنیدم ازش فعلا ما به Gnome راضی ایم!:icon_arro

EbliiS
14 January 2008, 01:43 PM
عكسي از ([Only registered and activated users can see links])KDE 4.0 ([Only registered and activated users can see links])

عكسهايي از بازيهاي KDE 4.0

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

epsi1on
14 January 2008, 02:55 PM
ubuntu-ir.org

برای نصب میزکار قدرتمند و متحول شده‌ی KDE4 بر روی کوبونتو این مراحل را دنبال کنید:

۱- نسخه‌های قبلی KDE4 را از سیستم خود پاک کنید! آنها سازگار نیستند!

apt-get remove kdelibs5 kde4base-data kde4libs-data۲- خط زیر را به فایل منابع در etc/apt/sources.list/ اضافه کنید:

deb [Only registered and activated users can see links] gutsy main- بسته kde4-core را نصب کنید. چون PPA هنوز رسمیت پیدا نکرده، ممکن است طی مراحل نصب به شما اخطار داده شود.

۴- برنامه‌های KDE4 باید در سیستم kde3 شما و در kmenu ظاهر شوند! یا شما ممکن است بخواهید در صفحه ورود، نشست KDE4 را انتخاب کنید!

۵- برای جلوگیری از شروع کارگزار X دوم، برای یک نشست خوب، بسته xserver-xephyr را نصب کنید و سپس اجرا کنید:

Xephyr :1 & export DISPLAY=:1; xtermو در Xerphyr xterm ، این فرمان را اجرا کنید:

startkdeهمچنین دیسک زنده Kubuntu KDE4 هم در آدرس زیر برای دریافت آماده است:

البته در حال حاضر پیشنهاد میشه اگه فقط میخواید امنتحانش کنید از دیسک زنده kde4 استفاده کنید(مخصوصا برای دوستانیکه از Gnom استفاده میکردن).

آرمان
8 February 2008, 12:31 AM
واقعا اوبونتو زیباترین لینوکسی هست که من دیدم نگارش 7.10 هم به تازگی اومده

تقویم شمسیم هم خیلی زیباتر از خیلی از تقویمهای دیگر است.

arash.s
4 June 2008, 04:37 PM
ابونتو کارت گرافیک من را نمیشناسه و درایورش را برای ابونتو گیر نیاوردم مدل کارت گرافیکم هم xfx nvidia agp 6200 leهست جه کنم ؟جایی رو ندارید برم ذرایورش رو دانلود کنم؟

arash.s
4 June 2008, 04:41 PM
جگونه می توان برنامه ای در ابونتو نصب کرد؟:sad::sad::sad::sad::sad::sad:

epsi1on
4 June 2008, 09:17 PM
با سلام!
ابونتو کارت گرافیک من را نمیشناسه و درایورش را برای ابونتو گیر نیاوردم مدل کارت گرافیکم هم xfx nvidia agp 6200 leهست جه کنم ؟جایی رو ندارید برم ذرایورش رو دانلود کنم؟

فکر میکنم جواب هر دو سوالتون رو بتونید در:
پیدا کنید...
و اگر مشکلی داشتید بفرمایید تا دوستان و بنده کمکتون کنیم...

arash.s
12 June 2008, 01:53 PM
سلام ومن نتونصتم لینک دانلود کارت گرافیک هم رو بیابم میشه لطف کنید ادرس لینکش رو به من بدید؟
من یک سوال داشتم فدورا9 بهتره یا ابونتو 8.4 ؟

Ali_ix
13 June 2008, 09:38 PM
سلام ومن نتونصتم لینک دانلود کارت گرافیک هم رو بیابم میشه لطف کنید ادرس لینکش رو به من بدید؟
من یک سوال داشتم فدورا9 بهتره یا ابونتو 8.4 ؟
کار خاصی میخوای بکنی یا همینجوری محض کنجکاوی؟

کارت گرافیکت چه مارک و چه مدلیه؟

arash.s
14 June 2008, 12:19 AM
سلام
هم کار خاصی می خوام بکنم هم نه!؟
از این بابت میگم کار خاص که می خوام برنامه بنویسم و از اون بابت نه که کنجکاو هم شدم.
کارت گرافیکم مدلش این هست ممنون میشم اگه واسم لینک دانلودش رو بیابی. "Geforce 6200 256mb ddr2 agp solt xfx"

arash.s
14 June 2008, 12:51 AM
کار خاصی میخوای بکنی یا همینجوری محض کنجکاوی؟

کارت گرافیکت چه مارک و چه مدلیه؟

سلام
از این بابت میگم کار خاص که می خوام برنامه بنویسم و از اون بابت نه که کنجکاو هم شدم.
کارت گرافیکم مدلش این هست ممنون میشم اگه واسم لینک دانلودش رو بیابی. "Geforce 6200 256mb ddr2 agp solt xfx"

Ali_ix
14 June 2008, 08:12 AM
سلام
پس چندان فرقی نمیکنه! هر کدوم دم دست‌تر بود! هر چند که منخودم اوبونتو رو ترجیح میدم.

برای درایور کارتهای nvidia هم راهنما زیاد هست. ولی بهتره اول نصب کنید و اگر مشکلی داشتید دنبالش باشید.

arash.s
15 June 2008, 04:40 PM
پس چندان فرقی نمیکنه! هر کدوم دم دست‌تر بود! هر چند که منخودم اوبونتو رو ترجیح میدم.

برای درایور کارتهای nvidia هم راهنما زیاد هست. ولی بهتره اول نصب کنید و اگر مشکلی داشتید دنبالش باشید.

سلام
خوب چه شکلی نصب کنم؟ درایورش رو از کجا بیارم؟!

Ali_ix
15 June 2008, 04:43 PM
سلام
منظورم این بود اول سیستم عامل رو نصب کنید، اگر نشناخت، کار نکرد یا کلا حال کردید بعدش برید سراغ درایور گرافیک و ...!

epsi1on
15 June 2008, 09:46 PM
با سلام!
سلام

دوست گرامی راهنماهایی که بنده لینکش رو به شما دادم نگاه کردید اصلا؟؟!

اگر مقداری به اون صفحه بیشتر دقت میکردید اینها رو میدیدید:

راهنمای نصب آسان راه‌اندازهای کارتهای گرافیک NVIDIA و ATI به کمک Envy ([Only registered and activated users can see links])

آموزش نصب کارت گرافیک Nvidia ([Only registered and activated users can see links])

راهنمای جامع نصب نرم‌افزار در اوبونتو ([Only registered and activated users can see links])

و ...

arash.s
16 June 2008, 01:16 AM
منظورم این بود اول سیستم عامل رو نصب کنید، اگر نشناخت، کار نکرد یا کلا حال کردید بعدش برید سراغ درایور گرافیک و ...!

سلام من نصب کردم و حالش هم بردم اما ابونتو 8.4 کارتم رو نمی شناسه خوب میگی چکنم؟!؟
:icon_cry: