View Full Version : به نظر شما از این سه تا گوشی کدوم بهتره n95 8gig - iphone - n82
hamedfox
8 January 2008, 09:44 AM
من می خوام یکی از اینا رو بگیرم امکانات همه رو مو بمو می دونم از نظر من همشون خوبن ولی می خوام بدونم از نظر اینکه افت قیمت زیادی داشته باشه و کدوم گوشی با کلاس تره ممنون
mohammad51
8 January 2008, 11:00 AM
من می خوام یکی از اینا رو بگیرم امکانات همه رو مو بمو می دونم از نظر من همشون خوبن ولی می خوام بدونم از نظر اینکه افت قیمت زیادی داشته باشه و کدوم گوشی با کلاس تره ممنون
دوست عزیز
همون طوری که خودتون میدونید اینها از خیلی مسائل باهم فرق دارن و در یک رنج نمیگنجن اما از لحاظ افت قیمت مطمئنا گوشی های نوکیا بیشتر افت خواهند داشت چون شرکت نوکیا تنوع کاریش بالاست و هر چند وقت یک بار گوشی جدیدی رو به بازار عرضه میکنه :icon_cool
AVLIS
8 January 2008, 07:26 PM
خب خیلی تفاوت بین اینهاست...
اگر دنبال یک گوشی شیک و بیزینسی و لوکس هستین با امکانات عادی : iPhone
تو اون 2 مدل نوکیا هم بنظر من N82 چون N95 تجربه اول نوکیا در دوربین گوشیها و GPS ست .در ضمن جدیدتر و شیک تر هم هست..ولی خب مسئله قیمت پیش میاد.
N95 رو الان دست هر کسی میتونین ببنین و N82 حداقل اینطور نشده.
امکانات هردوشونهم تقریبا یکسان هست. WIFI .GPS . 5MP CAMERA......
rezareza364
8 January 2008, 07:40 PM
من در انتخابم N82 را حذف و سونی اریکسون W960 را قرار می دهم..اینجوری هم از هر برند نام آشنا و آخرین محصولاتشون انتخاب می کنید و هم عدالت رعایت شده!!:icon_arro
خود من هم پس ار بحث و بررسی های فراوان به این نتایج رسیدم که:
IPHONE بیشتر برای رده های سنی جوان و نوجوان مناسب تره..علاوه بر آن..کسی که از IPOD استفاده می کنه حتما بطرف این گوشی گرایش پیدا می کنه...multi tasking و touchscreen بودن اون و انتشار مرتب نسخه های اصلاحی شکی برای کسی که می خواد از اون استفاده کنه باقی نمی ذاره...خوشبختانه محصولات اپل کمتر دچار افت قیمت و کاهش فاحش اون و همه گیر شدن شدید می شوند و از طرفی کیفیت این سری از محصولات کاملا تضمین شده است...
مشکل فقط در این خلاصه میشه که با خرید این محصول وابستگی بیشتری به اپل و استفاده از نرم افزارهای جانبی اون پیدا می کنید و در واقع اپل می خواد مطمئن بشه که شما معتادش هستید و دیگه نمی رید دنبال یک انتخاب دیگه..رابط کاربری راحت و آسان و جذاب بودن این محصول خودبخود افیون کننده هم هست...امکان نداره این گوشی دستتون باشه و کسی نگاهتون نکنه...
بخصوص قیمت بالای اون امکان انتخاب مابین طیف وسیعی از مردم را محدود می کنه..درثانی کسی حوصله سروکله زدن با ITUNES و وقت گذاشتن برای SORT کردن موسیقیهای مورد علاقه اش نداره مگر جوانان...کلا گوشی مناسب سن میانسال نیست...
NOKIA N95 8GIG یک انتخاب عالی برای کسانیه که هم به محصولات نوکیا علاقه دارند و هم عاشق داشتن یک گوشی با بیشترین امکانات موجود حتی در مقام مقایسه با W960 سونی اریکسون هستند..بهتر شدن رابط کاربری و ترمیم عمر مفید باطری و نرم و روان شدن کلیدها و از طرفی کارایی سیستم GPS بخصوص برای کسانی که به اون نیاز دارند تقریبا امکانات گسترده ولی نه به تنوع یک POCKET PC میده..با سیستم سیمبیان و انعطافش در گستردگی نرم افزارهای مخصوص بخود...که برای یک کاربر معمولی که کمتر حوصله کلنجار رفتن با DEVICE خودش داره یکی از بهترین انتخاب هاست..
مشکل معمول افت قیمت متعاقب ورود محصول بعدی....ساخته شدن نمونه های دقیقا همانند آن-البته نه از نظر امکانات برابر بلکه ظاهر ان-از کپی شده های چینی هست که باعث میشه زیاد به اختصاصی بودن اون در دستان خود فکر نکنید..یک گوشی مناسب رده های جوان تا میانسال..ضمن اینکه نبودن گزینه TOUCHSCREEN برای دوستداران اون کمبود بزرگی محسوب میشه..
W960 یک انتخاب حرفه ای برای کسانی که می خواهند اندکی متفاوت بنظر برسند و در بین داشتن یک POCKET PC و یک گوشی موبایل در شک و دودلی بسر می برند-شامل مدل قبلی هم این مسئله می شود-نبود برنامه های جانبی و امکانات جانبی همانند نوکیا و همچنین گرایش خاص این زیرگروه برای موزیک دوستان خود از عوامل دقت در انتخاب بشمار می رود..دوربین نه چندان جالب که در نمونه های قبلی نبود آن ایراد-نه از نظر من-محسوب می شد و همچنین نبود نسبتا کامل خاصیت MULTI TASKING که در نوکیا بهتر عمل می کند از جمله عوامل فروکاستن از قیمت و انتخاب مدلهای بعدی خواهد بود...
و اما نظر من...
به شخصه عقیده دارم جینگول بازی هایی همانند دوربین و واکمن و رادیو و ضبط تصویر که در تمامی مدلهای گوشی های همراه فعلی حتی در مدلهای فوق به هیچ وجه همانند یک مدل پیشرفته دستگاه صوتی و تصویری عمل نکرده و تهیه جداگانه هریک ضروری است و تنها بر قیمت کذایی این مدلها می افزاید و دیگر غیر...را حذف کنیم دیگر جذابیتی چندان نخواهد ماند... امکانات مخابراتی آنها نیز با وضعیت مخابرات ایران سازگار نیست...در این بین گرایش به سمت و سوی POCKET PC با صورت وضعیت Marvell PXA3xx platform بخوبی جایگزینی مناسب خواهد بود..البته برای بنده HANDHELD و یا نمونه های NON PHONE EDITION مهمتر است..ولی دوستان می توانند از مدلهای PHONE EDITION استفاده کنند...
خوبی کامپیوتر جیبی در اینکه شما وارد دنیای دیگری از اداوت پرتابل می شوید..دنیایی که سپور محله-با عرض معذرت از همه سپوران جهان و ایران-بهنگامی که در مقابل دیدگان بهت زده چشم شما یک N95 8GIG را با تبختر از جیب مبارک بیرون می آورد و پس از مدتی کنکاش متوجه نمونه های دقیق کپی شده چینی می گردید-آرزو بر سپوران عیب نیست-درک می کنید که ایشان فرصت سروکله زدن با POCKET PC را نخواهد داشت...و با دقت و ملاحظه کامل N95 8GIG خود را در جیب مبارک غلاف می کنید...البته برای IPHONE نیز وضعیت مشابهی بوجود آمده...هنوز W960 در انتظار نوبت جهت کپی شدن بسر می برد...
قصه ما بسر رسید..کلاغه به خونه اش نرسید..قار قار!!!:icon_arro
hamedfox
9 January 2008, 12:16 PM
دوست عزیز آقای rezareza364 (http://www.phalls.com/member.php?u=41253) من از توجه شما سپاس گذارم ولی دو تا سوال شما یه pocket pc خوب چی پیشنهاد می کنی که هم قشنگ باشه هم قابلیت خوبی داشته باشه من واسم وصل شذن به اینترنت با گوشی خیلی مهمه و یک از علتای که iphone رو پیشنهاد دادم همهمین بود به خاطر امکانات و Wifi خوبی که داشت ولی چیزی که منو از نزدیک شدن به اون یکم منصرف می کنه اینه که ااین گوشی ها unlock شده هستن و با خیال راحت نمیشه ازشون استفاده کرد و همین طور حجم زیاد حافظه و زمان شارژ باطری برام مهمه و همین طور کیفیت lcd و کیفیت ساخت اینا چیزائی بود که منو بسمت iphone سوق می داد حالا پیشنهاد شما چیه ممنونم از راهنمائی ها و حسن نظرات شما
mohammad51
9 January 2008, 12:38 PM
دوست عزیز آقای rezareza364 (http://www.phalls.com/member.php?u=41253) من از توجه شما سپاس گذارم ولی دو تا سوال شما یه pocket pc خوب چی پیشنهاد می کنی که هم قشنگ باشه هم قابلیت خوبی داشته باشه من واسم وصل شذن به اینترنت با گوشی خیلی مهمه و یک از علتای که iphone رو پیشنهاد دادم همهمین بود به خاطر امکانات و Wifi خوبی که داشت ولی چیزی که منو از نزدیک شدن به اون یکم منصرف می کنه اینه که ااین گوشی ها unlock شده هستن و با خیال راحت نمیشه ازشون استفاده کرد و همین طور حجم زیاد حافظه و زمان شارژ باطری برام مهمه و همین طور کیفیت lcd و کیفیت ساخت اینا چیزائی بود که منو بسمت iphone سوق می داد حالا پیشنهاد شما چیه ممنونم از راهنمائی ها و حسن نظرات شما
دوست عزیز
تو حدود قیمت که شما میخواهید بهترین pocket pc که میشه بهتون پیشنهاد دادhtc TyTN هست که قابلیت خیلی خوبی داره و مسائلی که شما عنوان کردید رو براورده میکنه:icon_cool
hamedfox
9 January 2008, 04:10 PM
معذرت می خوام ولی htc TyTN کیفیت lcd اون 65 هست حتی 262 رنگ هم نیست
mohammad51
9 January 2008, 05:26 PM
معذرت می خوام ولی htc TyTN کیفیت lcd اون 65 هست حتی 262 رنگ هم نیست
دوست عزیز
وضوح تصویر این نوع گوشی ها همه در سطح خوب قرار داره و هیچکدوم از این گوشی ها بالاتر از این رنج نیست و در این مورد کسانی که استفاده میکنن هیچ مورد و مشکلی ندارن:icon_cool
hamedfox
9 January 2008, 06:17 PM
بله منم اینو بعد از مطالعه چند تا مقاله متوجه شدم htc touch رو میشه اختلافشو با htc tytn به من بگید
mohammad51
9 January 2008, 07:27 PM
Touch
باند :
GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional
مشخصات ظاهري وزن: 112 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 99.9 عرض : 58 ضخامت : 13.9
رنگ بندي گوشي : مشکی
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 65536 رنگ
ابعاد: 240x 320 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: دارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل
قابليت بزرگنمايي: دارد
ابعاد عكس : 1600x1200 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: ندارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 40 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player
قابليت پخش: AMR/AAC/WAV/WMA/MP3
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 64 مگابایت RAM و 128 مگابایت ROM دارای پردازندهTI OMAP 850, 201 MHz
حافظه مموري كارت : دارد 1 گیگابایت کارت (microSD (TransFlash
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: miniUSB
بلوتوث: دارد نسخه 2
اينفرارد: ندارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : دارد
HSCSD : دارد
: 3G
ندارد
Wireless LAN: دارد Wi-Fi 802.11b/g
مرورگر اينترنت WAP : دارد
xHTML : دارد
HTML : دارد PocketIE
ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, Email, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: ندارد
فرمان صوتي : ندارد
راديو : ندارد
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: ندارد
قابليت ويرايش آفيس: دارد Word, Excel, Outlook
قابليت نمايش Pdf : دارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion 1100 mAh
زمان مكالمه مداوم: 5 ساعت
زمان آماده به كار: 200 ساعت
TyTN
باند فركانس:
باند :
HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
سيستم عامل نوع: Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC
مشخصات ظاهري وزن: 176 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 113 عرض : 58 ضخامت : 22
رنگ بندي گوشي : مشکی - نقره ای
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 65536 رنگ
ابعاد: 240x 320 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: دارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل و دوربین دوم QCIF
قابليت بزرگنمايي: 8 برابر
ابعاد عكس : 1600x1200 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 40 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player
قابليت پخش: MP3/AAC
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 64 مگابایت RAM و 128 مگابایت ROM دارای پردازنده 400 مگاهرتز سامسونگ
حافظه مموري كارت : دارد (microSD (TransFlash
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB
بلوتوث: دارد نسخه 2 با A2DP
اينفرارد: دارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : دارد Class 10, 236.8 kbps
HSCSD : ندارد
: 3G
دارد HSDPA 1.8 Mbps
Wireless LAN: دارد Wi-Fi 802.11b/g
بازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود
مرورگر اينترنت WAP : دارد
xHTML : دارد
HTML : دارد PocketIE
ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, Email, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: ندارد
فرمان صوتي : ندارد
راديو : ندارد
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: دارد
قابليت ويرايش آفيس: دارد Word, Excel, Outlook
قابليت نمايش Pdf : دارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion 1350 mAh
زمان مكالمه مداوم: 5 ساعت
زمان آماده به كار: 200 ساعت
خودتون این مشخصات رو در کنار هم قرار بدی و ببینید :icon_cool
rezareza364
10 January 2008, 02:14 AM
خوب ببخشید که من کمی دیر جواب میدم...:icon_excl
ببینید..من بعد از کلی سروکله زدن و گشت و گذار اینترنتی و سرک کشیدن به سوراخ سمبه های فراوان در چهارسوی این فبله نمای جام جهان بین...به این نتیجه رسیدم که مهمترین مطلب در درجه اول تعریف میزان نیازهای شما و برآورد یک هزینه بر اساس این نیازمندی است..متاسفانه خودتون می دونید که با قیمت های کذایی ایران و مدلهای محدود و ناقص نمیشه یک انتخاب خیلی خوب و بی نقص داشت..مضاف بر قیمت های نامناسبی که بخاطر همین بازار آشفته و بی دروپیکر هم به خوردمان داده میشه..
ولی برای من کارکرد تضمینی و تخصصی یک وسیله خیلی مهمتر از امکانات جانبی اونه که عملا در اینجا هم کاربرد نداره...شما در ایران چگونه می توانید از خدمات wi-fi اونم برای گوشیتون هم استفاده کنید و هم لذت ببرید؟!
در مورد pocket pc...من عقیده ام بر داشتن یک handheld non phone edition است....و انتخابم هم بر اساس آخرین پلت فروم اینتل بوده که
Marvell PXA3xx platform نام داره....یکی از بهترین انتخاب هایم هم hp ipaq 214 هستش که نیاز تخصصی منو برآورده می کنه...
کما اینکه در مورد گوشی هم دیدم اضافه هزینه پرداختی برای گوشی که بهیچ وجه امکان استفاده از امکانات اونو نداریم مثل n95 8gig اصلا به صلاح و صرفه نیست...بهترین گزینه برای من نمونه های بدون دوربین هستند همانند w 950 و m600i سونی اریکسون که هم قیمت معقولی دارند و هم بدلیل کمی تقاضا بخاطر نبود دوربین هیچ وقت به اصطلاح خز نمی شوند(گرچه چندان به این حرف معتقد نیستم)ولی دیدن یک نمونه کپی شده n95 8gig در دستان رفتگر محله واقعا نامانوس است...بگذریم..:lover:برای مشکل دوربین من یک canon compact ixus 860 خریداری کرده ام که حتی دوربین کارل زایس n95 هم حریف آن نیست...
پس یادتان باشد با دید بازتر و بدور از جو بازار و رقابت های ناسالم انتخاب کنید...:icon_wink
hamedfox
10 January 2008, 11:06 AM
حالا به نظر شما با این تفاسیر iphone چجوریه چون همون جور که شما فرمودید من از یه گوشی فقط یه گوشی می خوام که یتونم با هاش راحت به اینترنت وصل شم و وربین برام مهم نیست چون یه canon s2is دارم ولی برام کیفیت و بزرگی lcd مهم تره تا دوربین وبرنامه خوردن ولی این مشکلم هست که iphone مشکل lock بودن داره که البته با کمک دوستان هکر اینم حل شده و دوستان من دارن استفاده می کنن و چیز دیگه ای که هست اینه که من جذب کیفیت وسادگی user frindly کارکردن با iphone شدم به نظر شما تصمیم به خرید اون بگیرم اشتباه می کنم یا نه با اینکه تو نظر سنجی هیشکی به اون رای نداده
mohammad51
10 January 2008, 12:07 PM
حالا به نظر شما با این تفاسیر iphone چجوریه چون همون جور که شما فرمودید من از یه گوشی فقط یه گوشی می خوام که یتونم با هاش راحت به اینترنت وصل شم و وربین برام مهم نیست چون یه canon s2is دارم ولی برام کیفیت و بزرگی lcd مهم تره تا دوربین وبرنامه خوردن ولی این مشکلم هست که iphone مشکل lock بودن داره که البته با کمک دوستان هکر اینم حل شده و دوستان من دارن استفاده می کنن و چیز دیگه ای که هست اینه که من جذب کیفیت وسادگی user frindly کارکردن با iphone شدم به نظر شما تصمیم به خرید اون بگیرم اشتباه می کنم یا نه با اینکه تو نظر سنجی هیشکی به اون رای نداده
دوست عزیز
خرید گوشی یک امر سلیقه ایست و شما بر حسب سلیقه و چیز هایی که برای شما جذابیت دارن اون گوشی رو خریداری میکنید در مورد ایفون هم چون یک گوشی تقریبا جدید و در این حال قیمت بالا و ان لاک شده هست دوستانی که به دنیال خرید همچنین گوشی میرن کم هستن و به همین دلیل هم کمتر به اون رای میدن ولی گوشی n95با این حال که از لحاظ قیمت با ایفون برابری میکنه ولی چون کار کردن با گوشی های نوکیا تقریبا شبیه بهم هم و دست رسی های اون هم مشخصه دوستان راحت تر به این نوع گوشی رای میدن در زمینه دوربین هم باید بگم هیچ وقت دوربین های گوشی موبایل رو نمیشه با دوربین هایی معمول مقایسه کرد چون دوربین هایی که بر روی گوشی نصب میشه خیلی از ابشن های دوربین های معمولی رو نداره چون حرفه ای برای عکاسی و فیلم برداری درست نشده بلکه فقط برای اینکه در این نوع گوشی ها تجهیزات بیشتری گذاشته بشه و مشتری جلب کن باشه این کار رو انجام میدن شما هم در حال حاضر اگر چشمتون ایفون رو گرفته خریداری کنید البته قیمت اصلی این نوع گوشی در بازار جهانی در حدود 400 دلار هست که متاسفانه در ایران این گوشی رو حدود 650-750 هزار تومن فروخته میشه:icon_cool
rezareza364
12 January 2008, 11:57 AM
خوب دوست مدیرمان خوب اشاره ای کردند...
واقعیت اینجاست که اگر حوصله سروکله زدن با کامپیوتر های جیبی را ندارید و تنها می خواهید یک وسیله تلفن همراه داشته باشید...که صفحه تصویر آن نیز بنا به گفته خودتان بزرگ بوده باشد..بله بهترین انتخاب در مقطع فعلی برای شما آیفون است...بخصوص اگر محصولات دیگر آن را نیز داشته باشید و یا به آن علاقه داشته باشید...البته ناگفته نماند کار با نرم افزار itunes در صورتیکه همانند من حجم بالایی از قطعات موزیک داشته باشید و بخواهید بنا به سلیقه خود آن را مرتب نمایید واقعا کسل کننده و خسته کننده است..رابط کاربری آِفون برای گوش کردن به موسیقی نیز از همین مطلب نرم افزار انحصاری اپل پیروی می کند...
نکته دیگر اینکه خوب دقت کنید ببینید آِفون بجز ظاهر شکیل و جذاب چه امکاناتی برای شما ارائه می دهد که بتوانید از آن بخوبی استفاده کنید..منظورم اینکه پس از مدتی چهره زیبا و user friendly بودن آن برایتان عادی خواهد شد و بدنبال سایر جذابیت های نهفته در آن خواهید بود..در حالتیکه آیا واقعا چنین امکانات و جذابیتی نهفته است؟
بخصوص مدل تایوانی آن که کپی و با قیمت نازل تری در همین سایت های بازار یابی اینتنتی نظیر ایستگاه بفروش می رسد..طولی نخواهد کشید که بتدریج همانند سونی اریکسون 990 در دستان همگان دیده خواهد شد...آیفون اصل نزدیک به 700 هزار تومان کجا و کپی 300 هزار تومانی آن کجا..
هفته گذشته نیز در مجله عصر ارتباط می خواندم که یکی از بازنده های سال 2007 همین اپل با ارائه محصول آیفون خود بود..چراکه برخلاف پیش بینی های گذشته چندان فروش نرفت و استقبال نشد..یک بخش این ماجرا را بگذارید به حساب محدود بودن و تطابق نداشتن برنامه هایی که برای سایر گوشی ها استفاده می شود...حتی در مقام مقایسه وضعیت پاکت پی سی بهتر است..
همچنین ورژن جدیدی از آن در همان روزنامه هفته گذشته خواندم که ارائه شده..اگر بتوانید ورژن جدید را خریداری کنید بخصوص از اینترنت و ازخود سایت رسمی آن بسیار بهتر خواهد بود..بخصوص اگر مصر باشید..
به خدمات پس از فروش آن نیز فکر کنید که اصلا در ایران محلی از اعراب ندارد..اصولا در ایران فقط فروش وجود دارد...
چندی پیش یک پرینتر پرتابل از کانولا مدل کانون خریداری کردم..رابط بلوتوث آن در ذیل فاکتور نوشته شد که با دریافت قیمت ارائه خواهد شد...(صحبت یک ماه گذشته)..امروز در تماسی گفتند که تشریف بیاورید پول خود را دریافت دارید..چون ورود رابط بلوتوثی برای پرینتر های موبایل که بدون سیم قادر باشید پرینت دریافت کنید از نظر امنیتی و شرعی و عرفی اشکال داشته و ممنوع است!!!
حالا چه ارتباطی بین شرع و رابط بلوتوثی وجود دارد من نمی دانم..
یا دو ماه گذشته با خرید لپتاپ اچ پی از نمایندگی به اصطلاح آن که محصولات خود را از دوبی وارد می کند با پرداخت پول معادل خواستار باطری دوازده سلولی بودم...تا امروز که این پست را می نویسم مرتب امروز و فردا می کنند و امروز بمن گفته شد که شما دیگر تماس نگیرید و ما در موقع مقتضی(که می تواند یک قرن بباشد)با شما تماس خواهیم گرفت....(جالب اینکه پول بنده هم مفقود شده!)
آری عزیز..به این نکات در مورد هر وسیله که خریداری می کنید دقت لازم را مبذول نمایید...:icon_roll
mohammad51
12 January 2008, 03:24 PM
با تشکر از دوست عزیزمون rezareza364
بله از لحاظ وسایل جانبی و ساپورت های اینچنینی که ایفون و گوشی های تو این رنج واقعا در ایران تعطیله و مشکل دارن ولی دوستان لطف کنن مطالب رو به بحث های سیاسی نکشن :icon_cool
mohammad51
13 January 2008, 01:24 AM
دوست عزيز
به لينك زير برو و اين مطلب رو كه در مورد n95-8gigهست بخون شايد بيشتر كمكت كنه:icon_cool
لينك (http://www.phalls.com/showthread.php?t=39638)
hamedfox
13 January 2008, 12:01 PM
دوست عزيز
به لينك زير برو و اين مطلب رو كه در مورد n95-8gigهست بخون شايد بيشتر كمكت كنه:icon_cool
لينك (http://www.phalls.com/showthread.php?t=39638)
من واقعا ممنونم کلی روشنم کردید ولی بازم اگه اطلاعی راجع به این گوشی ها دارید من یک دنیا ممنون شما می شم
mohammad51
13 January 2008, 11:55 PM
من واقعا ممنونم کلی روشنم کردید ولی بازم اگه اطلاعی راجع به این گوشی ها دارید من یک دنیا ممنون شما می شم
دوست عزيز
شما براي انتخاب هاتون ديگه چه نوع اطلاعاتي ميخواهيد تا دوستان كمكتون كنن:icon_cool
hamedfox
14 January 2008, 09:01 AM
دوست عزيز
شما براي انتخاب هاتون ديگه چه نوع اطلاعاتي ميخواهيد تا دوستان كمكتون كنن:icon_cool
من اطلاعاتی رو که راجع به استفاده اشخاص مختلف از این سه تا گوشی هست رو می خوام چون اطلاعات عمومی شو ریویو ها رو از سایت های مختلف هست خوندم ولی از اون مهمتر نظر اساتیدی مثل شماست که از اونا استفاده کردن
ximayap
14 January 2008, 09:56 AM
من اطلاعاتی رو که راجع به استفاده اشخاص مختلف از این سه تا گوشی هست رو می خوام چون اطلاعات عمومی شو ریویو ها رو از سایت های مختلف هست خوندم ولی از اون مهمتر نظر اساتیدی مثل شماست که از اونا استفاده کردن
از نظر سیستم عامل که بین سونی و نوکیا و آیفون حرف اول و آخر رو نوکیا میزنه (از نظر تنوع برنامه و برنامه های کاربردی)
شما یک نوکیا رو حذف کردین و سونی رو جایگزین کردین به راحتی میتونم بگم سال آینده شاهد این خواهید بود که W960 قیمتی برابر با نصف N82 یا N95 خواهد داشت!
من وقتی N73 خریدم به قیمت 500 تومن W950 قیمتی برابر با 970 تومن داشت که بعد از 1 ماه به 800 تومان رسید وقتی N73 رو 300 تومن فروختم W950 رو 240 تومن خریدم!:icon_arro
نوکیا نسبتا افت پایین تری نسبت به سونی داره و در کل مشکلات کمتری هم داره ولی تاچ نیست
شما با خرید 960 با اولین چیزی که درگیر میشید ساعت اس ام اس هستش
بعد از اون میفهمید که این گوشی به گوشی خوش دست تبدیل نمیشه! چون دکمه ی back رو وقتی قلم در دست دارین یا دارین با تاچ کار میکنید هیچ رقمه نمیتونید فشار بدین مگر اینکه حالت گوشی رو در دستتون عوض کنید
مشکل بعدی که در سونی باهاش مواجه میشید این هستش که
فرض میکنیم آقای X دارای 2 خط موبایل هستش و شما هر دو خط رو به یک نام توی گوشی خودتون سیو دارین حال این آقا با شما تماس میگیره شما به هیچ وجه در زمان تماس نمیتونید بفهمید که این آقا با کدوم خط تماس گرفته!!(در مورد اس ام اس هم شرایط بر قراره و کمی باز سخت تر)
کلا من از بین گوشی هایی اسمارت فونی که نام بردین N82 , 95 , w960 و اون آیفون
به ترتیب
N82
N95
W960
Iphone
رو میپسندم N82 رو بالاتر از N95 قرار میدم چون این گوشی واقعا خوش دسته در نگاه اول دکمه های گوشی شما رو یاد دکمه های داخلی N91 میندازه چون فاصله ی دکمه ها از هم زیاده و عرض هر دکمه کمه شما نباید با نوک انگشت یا ناخن به دکمه ها فشار بیارن بهترین راه فشار با کف انگشت شست هستش! که بعد از 2 هفته کار کردن به این نتیجه میرسید من برتری دلیل دیگم بر انتخاب N82 ظاهر کلاسیک اون هستش و کشویی نبودن گوشی کلا گوشی های کشویی قطر زیاد و وزن بالاتر و قیمتی بالاتر دارند N82 فقط 114 گرم وزن داره و 2 گرم سبک تر از N73 هستش:icon_twis!!! البته شکی نیست که N95 صفحه 2.8 اینچیش رو مدیون همین کشویی بودنشه
این LCD تقریبا هم اندازه ی LCD P990 تاچ اسکرینه که این واقعا یه هیبته:icon_sad:
Apple Iphone دقیقا توی ایران معنیه خاصی نداره من اپل رو به کسی توصیه میکنم که یه 1100 میخره با یه آیپاد! واسه اون شخص Apple Iphone حکم یه ابر رایانه رو داره!:icon_arro
در مورد HTC Touch و HTC TYTN صحبت کردین که من فرض رو بر این میگذارم منظور شما TYTN II یا همون قیصر بوده چون این گوشی با TYTN کاملا تفاوت داره در هر صورت این PPC ها رو که فمودین کاملا غیر قابل مقایسه با تمام گوشی های Smart ای هستش که قبلا گفتین چون هدف از ساختشون چیز دیگه ای بوده
بین این 2 گوشی قیصر حرف اول رو میزنه که البته وزنش یه خورده عذاب آوره اگه میخواین سراغ PPC برین من به شما پیشنهاد میکنم دنبال این دو گوشی نباشید و به HTC تاچ کروز فکر کنید (البته اگه کیبورد واسه شما مهم نیست)
این رو هم به یاد داشته باشید که خز بودن یا نبودن یا با کلاس بودن یا نبودن یک گوشی مهم نیست مهم اینه که وقتی اون گوشی رو در دستتون دارین ازش لذت ببرید! من از کسانی هستم که هر گوشی دستم باشه ازش لذت میبرم کسانی هستن که از 6600 قد یه PPC کار میکشن کسانی هم هستن که از یه PPC قد یه 1100 نمیتونن کار بکشن:icon_arro
hamedfox
14 January 2008, 10:53 AM
حالا به نظر شما n95 یا n95 8gig
rezareza364
14 January 2008, 11:17 AM
در حال حاضر بهترین گزینه برای شما همان ان 95 هشت گیگ است بخصوص اگر نیازی به پاکت پی سی هم نداشته باشید..البته فراموش نکنید که افت قیمت گریبانگیر تمامی مدلهای گوشی خواهد شد..آنچه مهم است اینکه اگر قصد دارید گوشی خود را بزودی بالفرض طی یک سال یا چند ماه عوض کنید پس در این صورت یک مدل دیگر را بایستی انتخاب نمایید..ولی اگر می خواهید مثلا این گوشی را پنج سال برای خودتان و استفاده شخصی نگاه دارید باید بگویم انتخاب بسیار مناسبی است...
در مورد استفاده کاربری این گوشی ها همانطور که گفتم آیفون بیشتر باب و مذاق جوانها و تین ایجر هاست...
یک نکته هم فراموش نشود..اگر بخواهید این گوشی را برای استفاده در طولانی مدت خریداری نمایید حتما یک باطری یدکی هم به همراه آن داشته باشید و از هردو باطری همزمان استفاده نمایید..منظورم اینکه یکی را آماده به شارژ نگاه داشته و از دیگری استفاده نمایید..بدین نحو اولا مشکل خاموشی ناگهانی و عدم دسترسی به برق به صفر می رسد و هم اینکه هردو باطری شما بخوبی با هم مستهلک می شوند و دوام و طول عمر بیشتری از حالت تنها یک باطری صرف پیدا می کنند...در انجمن خارجی موبایل می خواندم که این کار حتی منفعت جالبی هم که دارد اینکه مانع از کاهش پرفورمانس گوشی بدلیل استفاده صرف و ممتد از یک باطری در مرور زمان بخصوص برای کسانی که گوشی خود را برای مدت زمان طولانی می خواهند خواهد بود..و استدلال نیز چنین بود که در گوشی های پرمصرف بخصوص ال سی دی های بزرگ هر قسمت از دستگاه میزان مشخصی قدرت و توان برقی مصرف می کند و در صورت استهلاک باطری این امر سبب خواهد شد که در ارسال مداوم و دائمی جریان به قسمت های مختلف گوشی شما خللی پایدار بوجود آید و همین امر منجر به بروز ایراد خواهد شد...درست همانند کاهش و افزایش ولتاژ در مصارف خانگی نظیر یخچال و فریزر منزل...
البته می دانستم این موضوع در مورد باطری های نوت بوک صادق است ولی در مورد باطری های تلفن های همراه برای خودم تازگی داشت...
mohammad51
14 January 2008, 05:38 PM
دوست عزیز
جنابhamedfox در مورد این گوشی ها اگر بخواهید منتظر تجربیات دوستان باشید باید چندین صفحه دوستان بنویسند تا شما تصمیم بگیری مطمئن هم باشید که وقتی این گزینه هایی که گفته میشه زیاد باشه تصمیم گیری برای خرید هم برای شما سخت تر میشه و مشکلات براتون بیشتر میشه چون هرکسی دوست داره سلیقه و تفکرات خودش رو به شما بگه و کسی که با تمام این گوشی ها کار کرده باشه من نمی شناسم ودر مورد مشکلات و مسائل این گوشی ها باید بگم که همه این گوشی ها دارای نواقص و مشکلاتی هستن مثلا pocket pc ها هیچکدوم دوربین بالا تر از 3 مگا پیگسل ندارن و سنگین هستن ولی خیلی دیر خز میشن چون تو دست ادم های معمولی اصلا دیده نمیشن و البته افت قیمت خیلی کمی دارن گوشی های سونی اریکسون اکثریت قابلیت نصب برنامه ندارن و چینی هستن گوشی های نوکیا به خاطر تنوع و تغییرات زود به زود افت قیمت دارن و مشکلات این چنینی دارن و ایفون هم که مشخصه در حال حاضر همه ان لاک شده و البته چینی هست و........ از مسائل دیگه که گفتنش مثنوی 70 من میشه ولی شما باید به سلیقه خودتون رجوع کنید و اطلاعات فنی که دوستان میدن و یک تصمیم منطقی بگیری :icon_cool
SAM FISHER
14 January 2008, 05:57 PM
دوست عزیز
جنابhamedfox در مورد این گوشی ها اگر بخواهید منتظر تجربیات دوستان باشید باید چندین صفحه دوستان بنویسند تا شما تصمیم بگیری مطمئن هم باشید که وقتی این گزینه هایی که گفته میشه زیاد باشه تصمیم گیری برای خرید هم برای شما سخت تر میشه و مشکلات براتون بیشتر میشه چون هرکسی دوست داره سلیقه و تفکرات خودش رو به شما بگه و کسی که با تمام این گوشی ها کار کرده باشه من نمی شناسم ودر مورد مشکلات و مسائل این گوشی ها باید بگم که همه این گوشی ها دارای نواقص و مشکلاتی هستن مثلا pocket pc ها هیچکدوم دوربین بالا تر از 3 مگا پیگسل ندارن و سنگین هستن ولی خیلی دیر خز میشن چون تو دست ادم های معمولی اصلا دیده نمیشن و البته افت قیمت خیلی کمی دارن گوشی های سونی اریکسون اکثریت قابلیت نصب برنامه ندارن و چینی هستن گوشی های نوکیا به خاطر تنوع و تغییرات زود به زود افت قیمت دارن و مشکلات این چنینی دارن و ایفون هم که مشخصه در حال حاضر همه ان لاک شده و البته چینی هست و........ از مسائل دیگه که گفتنش مثنوی 70 من میشه ولی شما باید به سلیقه خودتون رجوع کنید و اطلاعات فنی که دوستان میدن و یک تصمیم منطقی بگیری :icon_cool
ولی من فکر نمیکنم که انتخاب گوشی فقط به سلیقه آدم مربوط بشه،بلکه به نوع استفاده روزانه فرد بستگی داره،مثلا کسی که تمام روز بیرون هستش و واقعا براش فرقی هم نمیکنه که چه جور گوشی داشته باشه چه لزومی داره که بخواد یه PDA بخره و میره یه گوشی ساده تر میخره ولی اگه یک نفر کار های روزانش با موبایل باشه اونم به صورت حرفهای ، میاد و یه PDA با بهترین امکانات رو خریداری میکنه.در ضمن بعضی از افراد هنوز براشون جا نیفتاده که باید گوشی متناسب با وضعیت فعلیشون خریداری کنند.برای مثال من خودم پیر مرد میوه فروشی رو با چشمان خودم دیدم که N73 استفاده میکرد،در حالی که حتی نمیدونست چه جوری باید باهاش اس ام اس بفرسته!!
در ضمن به نظر من خرید آیفون فقط خرج کردن پول هست چون آیفون از MAC OS X استفاده میکنه و برای این سیستم عامل در ایران برنامههای زیادی وجود نداره و پشتیبانی اون هم در ایران ضعیفه.
ولی باز انتخاب مشکله و این به شما بستگی داره که چه استفادهای از گوشیتون بکنید:icon_cool
mohammad51
3 February 2008, 04:39 PM
دوست عزیزجنابEsperto
در مورد سلیقه ای بودن گوشی شک نکنید هیچوقت سلیقه شما با من در خرید یک گوشی یکی نخواهد بود مگر اینکه هردو دنبال گوشی به روز اومده در بازار باشیم که هر گوشی رو که جدید تر باشه رو خریداری کنیم که اونم برای (پوز)دادن هست ونه استفاده کامل از این گوشی من در حال افراد زیادی رو میشناسم که گوشی های خوب و گرون قیمتی رو دارن ولی از لحاظ استفاده بردن از اون فقط 30% از کارایش رو بلد هستن وبقیه کارایی این نوع گوشی رو اصلا بهش علاقه ندارن یک سری از افراد هم فقط به فکر بازی کردن وموزیک گوش کردن از گوشی هستن و باز هم به کارایی گوشی ها کاری ندارن یکسری هم که بیشتر خانوم ها هستن به زیبایی و کوچیک بودن و البته تاشو بودن گوشی توجه دارن و باز هم به کارایی زیاد کار ندارن پس با این حساب میبینید که 80-90% از افراد به این گونه هستن وکارایی گوشی براشون مهم نیست و کسانی هم که کارایی براشو.ن مهمه انقدر مطالعه دارن که بدونن از یک گوشی چی میخوان:icon_cool
SHINOBI
29 June 2008, 05:17 PM
سلام
من حدود 3 الي 4 ماهي است كه آيفون خريدم قبل از اون تمامي گوشيهاي من PPC بوده انواع مختلف مي تونم كمكي به شما بكنم
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.