View Full Version : کپی خور کردن دستگاه XBox 360
hoom
7 January 2008, 05:44 PM
دوستان سلام
من هفته گذشته یه دستگاه XBox 360 خریدم که الان مشکلم اینه که اون رو کپی خور کنم (چون بازیهای اصلی اون واقعا گرون هستن)، البته کلی در چند روز گذشته در اینترنت چرخ زدم و مطالب زیادی هم پیدا کردم. ولی سوالی که داشتم و جوابی براش پیدا نکردم اینه آیا کلا راهی هستش که بشه سی دی های بازی رو مثل بازیهای کامپیوتری طوری دستکاری یا کرک کرد که بشه با اون سی دی بازی کرد؟
مشکل اصلی من اینه که در راه حل های موجودی من پیدا کردم یعنی عوض کردن فیرم ویر دستگاه سی دی خوان و یا استفاده از یه مود چیپ، در هردو حالت دستگاه باید باز بشه و گارانتی اون از بین میره.
خیلی ممنون میشم از راهنماییتون.
ارادتمند
p.o.w.1
8 January 2008, 02:53 AM
ضمن اینکه بهتون تبریک و مبارک باشه میگم باید بگم که خیر دوست عزیز راهی وجود نداره حتما باید دستگاه شما باز
بشه
در ضمن اگر شما در ایران هستید بعید میدونم به این راحتی ها بتونید از گارانتی استفاده کنید
چون اولا ایران و اکثر کشورهای اطراف زیر پوشش $M نیستن به فرضی هم بتونید بفرستید و اونها قبول کنن
هزینه پست رفت و برگشت معادل با خرید یک کنسول نو براتون در میاد
اگر بگید دستگاه تون چه مدلی هست و تاریخ ساختش مال کی هست شاید نیازی نداشته باشید که نگران گارانتی
باشید
hoom
10 January 2008, 12:32 PM
خیلی ممنون، لطف کردین، راستش نه توی ایران نیستم به همین دلیل میخواستم که گارانتی رو نگه دارم مثلا دیروز زنگ زدم به مایکروسافت و گفتم دکمه های کنترلم بعضی وقتا درست کار نمیکنن بدون هیچ حرفی آدرس گرفت و گفت که برام یه نو میفرسته. البته تاریخ ساختش مال آخر نوامبر 2007 هستش، برای همین فعلا گارانتی داره. البته الان یه جایی رو پیدا کردم که دستگاه رو باز میکنن و مودچیپ نصب میکنن و یا فیرم ویر رو عوض میکنن و بعدش خودشون بقیه گارانتی رو به عهده میگیرن. میشه بگین کدوم یکی از این دو تا بهتره؟
بازم متشکرم.
ارادتمند
p.o.w.1
10 January 2008, 01:37 PM
فکر نمیکنم فرقی داشته باشن تو ایران از این چیپ استفاده نمیشه یعنی نیست که استفاده کنن
برای همین من اطلاعی از مزایای اون ندارم ولی اگر نیاز به لحیم کاری و این برنامه ها داره من اگر بودم
همون تعویض فریم ور رو انتخاب میکردم خوبی سافت مود هم اینه که تو خونه هم خودتون میتونید
فریم ور رو به ورژنهای بالاتر تغییر بدید
در مورد گارانتی هم به نظر این دستگاه تنها ایرادش overheat شدنش بود که کنسول شما بنا به تاریخ
ساختش این مشکل رو نداره و تا الان خبری از R.O.D تو این سری های جدید نیست
این رو هم اضافه کنم که اگر میخواهید لایو بازی کنید و از کنسول هک شده استفاده کنید زیاد در قید و
بند گارانتی نباشید :icon_arro
hoom
10 January 2008, 04:25 PM
در مورد گارانتی هم به نظر این دستگاه تنها ایرادش overheat شدنش بود که کنسول شما بنا به تاریخ
این رو هم اضافه کنم که اگر میخواهید لایو بازی کنید و از کنسول هک شده استفاده کنید زیاد در قید و
اینجا رو خیلی خوب و قشنگ گفتین، کاملا درست میگین، اصلا من الکی داشتم به گارانتی فکر میکردم.
تنها مزیت چیپ اینه که اگر سی دی کپی توی دستگاه بذارین خودش اتوماتیک درگاه شبکه و USB رو قطع میکنه که دیگه دستگاه به لایو وصل نمیشه و خطر بن شدن به شدت کاهش پیدا میکنه ولی خب لحیم کاری احتیاج داره که یا میدین براتون انجام میدن و یا یه راهنمای رنگی باهاش هستش که قشنگ توضیح داده چطوری باید نصب بشه. البته با توجه به اینکه کنسول های جدید (مال من هم همینطور) با درایو Benq هستن باید بهرحال لحیم کاری انجام بشه، چون برای این درایوها اون طوری که من توی راهنمای طرز آپدیت فیرم ویر دیدم باید یه قسمتی از کیت اون تراشیده بشه و بعد از انجام آپدیت دوباره لحیم بشه.
ارادتمند
p.o.w.1
11 January 2008, 08:16 PM
دوست عزیز خیلی ها که این کنسول رو میخرن که با اون لایو بازی کنن
با این چیزی که شما گفتید برای اینکه بشه لایو بازی کرد حتما باید از بازی های ارجینال
اسفاده کرد برای همین هم هست که تو ایران ازش استفاده نمیشه چون اگر کسی قرار هست
دیسک ارجینال تهیه کنه که دیگه دستگاهش رو کپی خور نمیکنه اما گروهی که نمیخوان لایو بازی کنند
نیازی به این چیپ هم ندارند و فقط یک تعویض فریم ور کارشون رو راه میندازه چیزی که الان مشخص
هست اینه که تنها در صورتی که شما لایو بازی کنید بن میشید و اگر از اون چیپ به عنوان ضد بن
استفاده کنید عملا بی نتیجه هست چون اینطور اشخاص اصلا به لایو وصل نمیشن که بخوان بن بشن
به هرحال الان که مقایسه میکنم میبینم که این روش جالب نیست
hoom
14 January 2008, 06:04 PM
سلام
من اینجا باید یه توضیحی بدم که فقط اگر دیسک کپی شده رو استفاده کنید، مود چیپ اون رو بطور اتوماتیک تشخیص میده و درگاه شبکه رو قطع میکنه، چون همونطور هم که خودتون گفتید، خطر بن شدن شما در صورتی که بخواهید با یک سی دی کپی لایو بازی کنید خیلی زیاد هستش. اگر سی دی اصل داشته باشید هم که مودچیپ درگاه شبکه رو فعال میذاره و میتونین بدون مشکل لایو بازی کنید. البته این مورد فعال کردن و غیرفعال کردن بطور دلخواه هستش و از طریق خود دستگاه قابل تنظیم است. موردی که من راستش این روش رو بهتر از تعویض فیرم ویر میدونم اینه که اگر نگارش جدیدی از اون بیاد، خودش، خودش رو آپدیت میکنه و دیگه نیازی به هربار باز کردن دستگاه و وصل کردن اون به کامپیوتر و بقیه داستانها هنگامی که یک نگارش جدید از فیرم ویر میاد، نیست.
در اینجا من بقیه امکانات اون رو فقط از نظر راحت تر شدن مقایسه با فیرم ویر هم میذارم.
- one chip for all drives: Samsung ms25 and ms28, Hitachi/LG 46,47,58,59, 78 FL/FK, 79 FL/FK, all BenQ drives!!!
- Added logic to support possible future Hitachi/LG versions as well
- 100% Auto detection of Backup or Original on Samsung and Hitachi drives (BenQ requires manual switching)
- boots stealth and non-stealth backups - optional: Power Led will turn off when a Backup is detected
- optional: disables the network when playing backups
- optional: disables the rear USB connection when playing backups (for disabling USB Wlan)
- no DVD writer model issues. Works with all DVD writers
- now working with pioneer 111d and Pioneer based burners as well as all LG burners.
- 100% Firmware Stealth, when MS tries to read the Firmware then it replies as 100% original unmodified. No error code E66.
- optional: 100% Live secure when playing Backups
- the result of 1000s of hours of research and programming
- based on Actel Logic for most possibly stability
- manufactured with highest quality Logic, PCB and components. Made in Europe.
- complies with RoHS directive (lead free). Gold plated solder pads, for easy soldering.
gh452003
17 October 2008, 07:24 PM
فکر نمیکنم فرقی داشته باشن تو ایران از این چیپ استفاده نمیشه یعنی نیست که استفاده کنن
برای همین من اطلاعی از مزایای اون ندارم ولی اگر نیاز به لحیم کاری و این برنامه ها داره من اگر بودم
همون تعویض فریم ور رو انتخاب میکردم خوبی سافت مود هم اینه که تو خونه هم خودتون میتونید
فریم ور رو به ورژنهای بالاتر تغییر بدید
با سلام
منم بتازگي يك دستگاه Xbox 360 مدل اليت تاريخ ساخت 05/2008 هستش
چطور ميتونم اونو كپي خور كنم و يا فريموير را آپ گرد كنم اگه راهنمائي بفرماييد كمال تشكر
ضمنا" از كجا فريموير جديد رو گير بيارم
p.o.w.1
17 October 2008, 09:40 PM
شما اگر درايوت lite on باشه هنوز كپي خور نشده
و فكر ميكنم كه كنسولهاي جديد اكثرا از اين درايو استفاده ميكنن
اگر بتونيد از كسي كه دستگاه رو ازش خريديد بپرسيد كه چه نوع درايوي روي اين كنسول هست
خيلي بهتره بعد اگر درايوتون لايت ان نبود بهتون ميگم چطوري كپي خورش بكنيد
gh452003
23 November 2008, 01:51 AM
شما اگر درايوت lite on باشه هنوز كپي خور نشده
و فكر ميكنم كه كنسولهاي جديد اكثرا از اين درايو استفاده ميكنن
اگر بتونيد از كسي كه دستگاه رو ازش خريديد بپرسيد كه چه نوع درايوي روي اين كنسول هست
خيلي بهتره بعد اگر درايوتون لايت ان نبود بهتون ميگم چطوري كپي خورش بكنيد
درايوش لايت ان هست
ضمنا" فريموير يا همون داشبورد جديد را از كجا بايد گرفت
p.o.w.1
24 November 2008, 07:44 PM
lite on هنوز حک نشده باید منتظر بمونید یا اگر نمیتونید منتظر بمونید میتونید درایوتون رو با درایوهای سامسونگ
توشیبا یا بنکو که برای فیلیپس هست فکر کنم عوض کنید که اگر ایران هستید نسبت به قیمت کنسول هزینه زیادی
میبره و فکر میکنم اگر صبر کنید بهتر باشه
فریمور , داشبورد نیست فریمور برای درایو هست داشبورد جدید رو با وصل کردن کنسول به اینترنت میتونید دانولد کنید
128 مگ هم حجمش هست یا اگر اینترنت سرعت بالا ندارید این اپدیت احتمالا تا چند روز دیگه روی DVD بازیهایی که
عرضه میشه خواهد بود
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.