PDA

View Full Version : مقايسه خدمات تلفن در آمريكا ونرخ تعرفه ها با ايران

آرمان
19 February 2005, 10:49 PM
مقايسه خدمات تلفن در آمريكا ونرخ تعرفه ها با ايران

سياست خدمات پست و مخابرات آمريكا بر اساس دسترسي مساوي براي همگان ميباشد يعني بيشتر خدمات ارايه شده بر اساس مبناي فاصله نيست ونرخ ها براي همه جا تقريبا ثابت است تا همگان در هر كجا دسترسي مساوي به خدمات ارتباطي داشته باشند.

تا اين لحظه تعداد تلفنهاي ثابت حدود 200 ميليون و تلفنهاي سلولي(موبايل) حدود 180 ميليون براي يك جمعيت 295 ميليون نفري ميباشد كه ميشه گفت 80٪ افراد يك خط تلفن ثابت و يك خط موبايل دارند.اون 20٪ هم افراد بين سنين 0تا 14 سال ميباشند كه تلفن ندارند.شبكه مخابراتي بسيار پيشرفته و سريعي متشكل از تركيب فيبر نوري و ماهواره امكان ارتباط سريعي كمتر از حتي يك ثانيه را به هر كجاي آمريكا و خارج از آن فراهم ميكند.

در اينجا از دو شركت AT & T و T-Mobile خدمات تلفن بعنوان مثال و ميانگين نرخ خدمات و سرويسها نام برده شده است.

»»»»»»»»»»»AT & T »»»»»»»»»»»»»»تلفن ثابت»»»»»»»»»»»»

Package1= فقط تماس محلي رايگان است + تماس راه دور (ايالت به ايالت) ¢4 در دقيقه + 20$ ثابت اشتراك ماهانه
Package2= فقط تماس محلي و تماس راه دور (ايالت به ايالت) رايگان است + 50$ ثابت اشتراك ماهانه
Package3= تماس محلي و تماس راه دور (ايالت به ايالت) ¢7 در دقيقه + 4$ ثابت اشتراك ماهانه
Package4= تماس محلي و تماس راه دور (ايالت به ايالت) ¢29 در دقيقه + بدون اشتراك ثابت ماهانه
DSL= اشتراك خط DSL به همراه سرويس اينترنت روي تلفن شمامجموعا در هر ماه 30$ هزينه ثابت دارد.

تماس ها بين المللي از محدوده ¢50 تا 5$ در دقيقه متغير است مثلا براي ايران هر دقيقه ¢59 محاسبه ميشود.

درخواست براي داشتن يك خط تلفن بدون انتظار و در صورت امكان حتي همان روز داده ميشود.شماره تلفن شما هميشه به نام شما خواهد بود تا آخر عمر.سرويسهاي ويژه اي كه عرضه ميشود بشرح زير است:
VOICEMAIL - CALL LOGS - DO NOT DISTURB- LOCATE ME-SPEED DIAL-KEEP YOUR NUMBER FOR LIFE-SAFE FORWARD NUMBER -2nd LINE - SIMPLE REACHSM NUMBER-CALL FILTERING - RECORD & SEND-CALLER ID
...

»»»»»»»»»»»AT & T »»»»»»»»»»»»»»تلفن سلولي (موبايل)»»»»»»»»»»»»

Package1= حداكثر مدت مكالمه 500 دقيقه درماه +هردقيقه اضافه تراز حداكثر مدت مكالمه مجاز ¢45 در دقيقه محاسبه ميشود + 40$ ثابت اشتراك ماهانه+بدون هزينه رومينگ

Package2= حداكثر مدت مكالمه 800دقيقه درماه +هردقيقه اضافه تراز حداكثر مدت مكالمه مجاز ¢40 در دقيقه محاسبه ميشود + 50$ ثابت اشتراك ماهانه+بدون هزينه رومينگ

Package3= هردقيقه مكالمه ¢12 در دقيقه محاسبه ميشود+هردقيقه رومينگ¢70 در دقيقه ميباشد + 10$ ثابت اشتراك ماهانه

Package4= حداكثر مدت مكالمه 60دقيقه درماه +هردقيقه اضافه تراز حداكثر مدت مكالمه مجاز ¢40در دقيقه محاسبه ميشود +هردقيقه رومينگ¢70 در دقيقه ميباشد+ 17$ ثابت اشتراك ماهانه

مكالمه در شب و آخر هفته رايگان است . تعرفه ارايه شده براي مكالمه در داخل خاك آمريكا و به هر نقطه اي داخل آن ميباشد. مكالمه موبايل به موبايل (هر دو مشترك AT&T باشند)رايگان است. ارسال هر sms مبلغ ¢ 5 حساب ميشود.
مبناي شب 7 عصر تا 6 صبح است.تماس ها بين المللي از محدوده ¢50 تا 5$ در دقيقه متغير است.

»»»»»»»»»»» T - Mobile »»»»»»»»»»»»»»تلفن سلولي (موبايل)»»»»»»»»»»»»

Package1= حداكثر مدت مكالمه 3000 دقيقه درماه +هردقيقه اضافه تراز حداكثر مدت مكالمه مجاز ¢35 در دقيقه محاسبه ميشود + 50$ ثابت اشتراك ماهانه+هردقيقه رومينگ¢50 در دقيقه ميباشد + (فعال سازي اينترنت بيسيم Wi-Fi مبلغ 20$ ثابت اشتراك ماهانه دارد)

Package2(good for Internet= هردقيقه مكالمه ¢20 در دقيقه محاسبه ميشود + 30$ ثابت اشتراك ماهانه(جهت فعال كردن GPRS و امكان برقراري تماس صوتي)+هردقيقه رومينگ¢50 در دقيقه ميباشد +300 sms رايگان ميتوانيد بفرستيد براي اضافه تر به ازاي هر sms مبلغ ¢ 5 حساب ميشود.

Package3= حداكثر مدت مكالمه 1000دقيقه درماه +هردقيقه اضافه تراز حداكثر مدت مكالمه مجاز ¢35 در دقيقه محاسبه ميشود + 80$ ثابت اشتراك ماهانه+هردقيقه رومينگ¢50 در دقيقه ميباشد +فعال سازي اينترنت بيسيم Wi-Fi رايگان است.

Package4= حداكثر مدت مكالمه 60دقيقه درماه +هردقيقه اضافه تراز حداكثر مدت مكالمه مجاز ¢40در دقيقه محاسبه ميشود +هردقيقه رومينگ¢50 در دقيقه ميباشد+ 20$ ثابت اشتراك ماهانه+تماس شب وآخر هفته رايگان است.

درتمامي سرويسها براي ارسال هر MMS مبلغ ¢20 تا ¢25 حساب ميشود و ارسال هر sms به خارج از آمريكا ¢15 است.مكالمه در شب و آخر هفته رايگان است . تعرفه ارايه شده براي مكالمه در داخل خاك آمريكا و به هر نقطه اي داخل آن ميباشد.تماس ها بين المللي از محدوده ¢50 تا 5$ در دقيقه متغير است.T-Mobile رومينگ 50 سنتي دارد.

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» »»»»»
خريد و داشتن يك تلفن موبايل در آمريكا براحتي از طريق اينترنت يا مراجعه حضوري به فروشگاههاي ارايه دهنده خدمات ارتباطي با قيمتي بين 20 تا 110 $ به راحتي و در همان لحظه امكان پذير است. تمامي سرويسها و پرداخت هزينه و قطع و وصل و كلا تمامي نيازهاي مشتري از طريق سايت اوپراتور موبايل بسيار سريع انجام ميشود.
قيمت مكالمات VOIP تا 90٪ كمتر از اين تعرفه ها ميباشد.

هنگام در يافت سرويس انتخاب شما بسيار انعطاف پذير خواهد بود و من تنها فقط تعدادي از Package ها را جهت نمونه نوشتم .

حال كمي فكر كنيد و با مخابرات ايران و سرويسهاي آن مقايسه كنيد اگر كمي فكر كنيد متوجه ميشويد كه هزينه هايي كه ما در ايران بابت استفاده از خدمات مخابراتي ميدهيم همان چيزي است كه اگر با دلار در آمريكا حساب ميشود!!! و ما براي بي ارزش ترين و ... سرويسها چه پول گزاف و زيادي ميدهيم :cry: اون وقت يك دهم اونها هم سرويس نمي گيريم ...
جز آه كشيدن و تاسف خوردن هيچ كاري نميتوان كرد. :x

kasra03
19 February 2005, 11:15 PM
پس يه عمر بود ميگفتن ايران براي سيم كارتا پول زيادي ميگيره و در عوض تعرفه هاش از همه جا كمتره :P

Nima1989
20 February 2005, 01:34 AM
اينا كجان ما كجاييم

linux
20 February 2005, 02:40 AM
اينا كجان ما كجاييم

نخيرر
ما كجا اينا كجا! :arrow:

ali_faghihi
20 February 2005, 05:10 AM
مشكل امريكا است كه خدمات پرسرعت و ارزون ميده :arrow: ايران داره كاره خودشو ميكنه :(

متخصص
20 February 2005, 02:11 PM
آرمان جان

با تشكر از مطالب اراپه شده كه بسيار كامل و جالب بود.
لطفا منبع اين اطلاعات را نيز ذكر نماييد.

موفق باشي 8)

آرمان
20 February 2005, 11:32 PM
خواهش ميكنم آقاي متخصص
منبع اطلاعات يكي از دوستان بنده هستند كه در ون نويز لس آنجلس زندگي ميكنند.البته بعضي از اطلاعات دقيق آماري را از سايتهاي جمعيت شناسي و خود سايتهاي ارايه دهنده خدمات تلفن جمع آوري كرده ام.

مثلا سايت اطلاعات و آمار آمريكا http://www.census.gov

كي اين كار مخابرات رو تائيد و پشتيباني مالي ميكنه ؟
من و شما و X و Y 8)
پس لطفاً هيسسسسسسسسسسسس :o

دوست عزيز متاسفانه چاره ديگري نداريم مجبوريم با اين شرايط ادامه دهيم....

آرمان
20 February 2005, 11:45 PM
پس يه عمر بود ميگفتن ايران براي سيم كارتا پول زيادي ميگيره و در عوض تعرفه هاش از همه جا كمتره :P

به نظر شما تعرفه هاي مخابرات ايران ارزونه؟؟؟ براي مثال اگر شما پول قبض تلفونتون رو تقسيم بر دقايق مكالمه كنيد چيزي حدود 120 تومان در هر دقيقه واستون حساب كردن و اگر با دلار بازار سياه هم تبديل كنيد به عدد 15 سنت در دقيقه ميرسيد يا مثلا 5سنت واسه sms ميشه 40 تومان كه اينها در ايران از ما 15 تا 25 تومن ميگيرن اونهم با اين افتضاح شبكه sms شما در حقيقت همون پول رو دارين ميدين كه ميبينيد مثل هزينه مكالمات آمريكاست اين كجاش ارزونه؟؟؟ تازه من اون 1000دلاري رو كه بابت خريد سيم كارت ميدهيد و انتظار واسه ثبت نام رو هم نگفتم. اونها مكالمات رايگان هم دارند كه در ساعاتي ميتونند مجاني صحبت كنند و خيلي چيزهاي ديگه...

من از بيشتر قيمتهاي اجناس مختلف در آمريكا اطلاع دارم و ميبينم كه ما در ايران دقيقا براي بيشتر چيزها همون قيمت دلاري اون رو ميدهيم.

سايتهاي مرد استفاده براي مطالب بالا
http://www.t-mobile.com/
http://www.att.com

حرف بسيار است براي گفتن... :x

Nima1989
21 February 2005, 12:27 AM
كي اين كار مخابرات رو تائيد و پشتيباني مالي ميكنه ؟
من و شما و X و Y
پس لطفاً هيسسسسسسسسسسسس

خوب شما مي تونيد تلفن و موبايل نخريد؟

Joe Satriani
21 February 2005, 01:23 AM
Nima1989,
بخريم اما اعتراض نكنيم
من اينجا عضوم و خيلي چيز ها رو قبول ندارم , اگه ميخوام عضو باشم نبايد شكايت كنم
مگه شما قبل از خريد موبايل و تلفن ثابت ,تعرفه ها رو نميدونستيد ؟
خود كرده را تدبير نيست :mrgreen:

PAYAM
21 February 2005, 03:50 AM
من به اين تعرفه ها اعتراض دارم و معتقدم كه مخابرات داره گرون فروشي مي كنه و در قبال يك سرويس پر ايراد و قديمي هزينه گزافي از من مي گيره... از تمام اين تعرفه ها هم قبلا خبر داشتم!
خيلي خوب!
حالا بايد چي كار كنم؟ به نظر شما بايد در اعتراض به اين وضع موبايلمو بفروشم و از تلفن ثابت هم استفاده نكنم؟ مگه مي شه؟
متاسفانه تا بخش خصوصي وارد مخابرات (و البته هر سرويس ديگه اي) نشه وضعيت درست نخواهد شد.....

Kam-Telecom
21 February 2005, 02:12 PM
در ضمن نکته دیگه که خیلی هم مهم هست سطح درآمد نسبت هزینه هست .نرخ مکالمات در آمریکا در مقایسه با درآمد سرانه هر شخص خیلی ناچیز :evil:

Joe Satriani
21 February 2005, 03:44 PM
تعرفه ها رو كي تعيين كرده ؟
خارجي ها ؟ يا پدران ما ؟
اسرائيل ؟ يا نمايندگان مجلس ؟
چرا صنعت خودرو رو نميگيد ؟
مگه اون ارزونه ؟
اما همهههههههههههههه ماشين ميخرن
پولش تو جيب كي ميره ؟
<<<<<<<<<<<<<<وقتي ما ميخريم چرا اونا ارزون كنند ؟>>>>>>>>>>>>>>
يه كم فكر كنيد 8)

آرمان
21 February 2005, 04:37 PM
مطلب شما هم درسته بله همين ماشين (فرغوني مثل پرايد!!!) رو مردم بيچاره مجبورند 7 ميليون تومن بخرن.خداي من 7 ميليون تومن واسه پرايد واقعا گريه آدم رو در مياره...

مقايسه اين چيزا اعصاب آدم رو خرد ميكنه.

لينوكس
14 May 2005, 10:24 PM
مشكل سر رقابتي نبودن و انحصاري بودن مخابرات ايران هست در آمريكا علاوه بر اين دوتا شركت بزرگ مخابراتي كلي هم شركت كوچك ايالتي وجود داره كه با هم رقيب هستند مشتري مال كسي هست كه بهترين خدمات را بده ولي در ايران شما يك انتخاب بيشتر نداريد و اين كار ايراد داره!

A.M.I.R.T
14 May 2005, 11:40 PM
اخه شما چه دوتا چيزي رو با هم مقايسه مي كنيد دو چيزي كه قابل مقايسه نيستند

آرمان
15 July 2005, 01:35 AM
راستی یادم رفت به تعرفه های پست اولی که داشتم 30 درصد مالیات اضافه کنم.

(==>hell lord<==)
15 July 2005, 10:57 PM
اخه شما چه دوتا چيزي رو با هم مقايسه مي كنيد دو چيزي كه قابل مقايسه نيستند
منم موافقم...فراموش نکنید که امریکا سروتمندترین کشور هست و ما وسط راهیم...ولی شاید همین مقایسهایی که ما با کشورهای قدرتمند انجام میدیم داره ما رو میکشه بالا :icon_razz

parsmobile
9 December 2005, 01:37 AM
ای ولله !
اطلاعات خوبی بود ! اما اینا آماره جدیده ؟