View Full Version : سوال در مورد ويندوز لپ تاپ
hamid63
4 January 2008, 08:32 PM
با سلام.
من لپ تاپ توشیبا آ100 دارم که از اول روش ویندوز ویستا نصب بود.
حالا یه سوال دارم که اگه من هاردو فرمت کنم هیچ مشکلی که پیش نمی آید ؟
چون می خوام روش ویندوز ایکس پی بریزم.
EbliiS
5 January 2008, 01:12 AM
نه مشكلي پيش نمياد و ميتونيد روش XP بريزيد ولي حيف نيست ويستا ارجينالو پاك كنيد!!
hamid63
5 January 2008, 06:01 PM
چون به نظرم میاد سرعتش کمکه ( ویندوز ) ( cpu : 1.7 )
به نظر شما ویندوز رو عوض نکنم؟؟
EbliiS
6 January 2008, 12:42 AM
اگه واقعا اذيتت ميكنه چرا بريز.هم ميتوني ويستا داشته باشي و هم XP.
ALIAL
21 April 2008, 08:08 AM
سلام
از اساتید میخوام در مورد ویندوز لپ تاپ کمک کنند:
قصد دارم یک لپ تاپ از دبی بخرم. با توجه به مشکلاتی که ویندوز ویستا در کار کردن با برنامه های کرک شده ایجاد میکنه، یکی از دوستان پیشنهاد کرده که لپ تاپی بدون سیستم عامل ( فقط dos) بخرم.
که اینطور هم ارزانتر تمام میشه هم با یکسری cd king میتونم از کلی برنامه استفاده کنم.
لطفا در اینمورد منو از راهنماییهاتون بی نصیب نگذارید.
با سپاس و موفق باشید.:icon_cool
alggar
21 April 2008, 01:08 PM
سلام
قصد دارم یک لپ تاپ از دبی بخرم. با توجه به مشکلاتی که ویندوز ویستا در کار کردن با برنامه های کرک شده ایجاد میکنه، یکی از دوستان پیشنهاد کرده که لپ تاپی بدون سیستم عامل ( فقط dos) بخرم.
که اینطور هم ارزانتر تمام میشه هم با یکسری cd king میتونم از کلی برنامه استفاده کنم.
با سپاس و موفق باشید.:icon_cool
این کار که عالیه البته فکر نمیکنم laptop با مشخصات بالا بدون سیستم باشه.
یعنی دلیل مشکلات اخیر من با کرک نرم افزار ها vista بودنمه؟
EbliiS
21 April 2008, 01:22 PM
سلام
با سپاس و موفق باشید.
تو ايران لپتاپ بدون ويندوز ميفروشن،شما مطمئني كه تو دوبي هم بدون ويندوز ميفروشن؟!
ALIAL
21 April 2008, 04:05 PM
تو ايران لپتاپ بدون ويندوز ميفروشن،شما مطمئني كه تو دوبي هم بدون ويندوز ميفروشن؟!
با تشکر از لطف شما دوستان :icon_wink
خود من هم از این موضوع مطمئن نیستم در این مورد تو اینترنت هم نتونستم اطلاع دقیقی بدست بیارم. اگه از دوستان کسی هست که در این مورد هم اطلاع داشته باشه ممنون میشم که منو هم مطلع کنه.
موفق باشید.:icon_cool
niceevil
22 April 2008, 11:42 AM
شما ميتونی لپ تاپ بدون ويندوز بگيری تو همه جای دنيا هم پيدا ميشه
اما اين نکته هم دقت کنين ا اکثر لپ تاپ های جديد دل روی خودش درايور ويستا رو داره و برای ايکس پی بايد از سايت دل درايور خودش رو بگيری
يه خوبی که دل داره اينه همه سی دی ها حتی cd windows رو به شما ميده و بعداً ميتونی ازش استفاده کنی
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.