View Full Version : رام اصلی برای Qtek s100
ketabi
4 January 2008, 03:45 PM
man mikhastam wm 6 nasb konam ke rome khodamam kharab shod alanam too halate seriale hard reset mishe ama vaghti installation tamoom mishe va device reset mishe bala nemiad va tooye halate serial gir mkone lotfan komak konid mer c
ویرایش : من میخواستم WM 6 نصف کنم که رام خودمم خراب شد، الان هم تو حالت سریال هارد ریست میشه اما وقتی Installation تموم میشه و Device ریست میشه بالا نمیاد و توی حالت سریال گیر میکنه، لطفا کمک کنید. مرسی
mohammad51
5 January 2008, 10:50 AM
man mikhastam wm 6 nasb konam ke rome khodamam kharab shod alanam too halate seriale hard reset mishe ama vaghti installation tamoom mishe va device reset mishe bala nemiad va tooye halate serial gir mkone lotfan komak konid mer c
ویرایش : من میخواستم WM 6 نصف کنم که رام خودمم خراب شد، الان هم تو حالت سریال هارد ریست میشه اما وقتی Installation تموم میشه و Device ریست میشه بالا نمیاد و توی حالت سریال گیر میکنه، لطفا کمک کنید. مرسی
با تشکر از دانیال عزیز که زحمت فارسی کردن نوشته شما رو کشید :icon_cool
دوست عزیز
1-که این فروم زبان اصلیش فارسیه ÷س لطف کنید فینگلیشی ننویسید 2- در مورد گوشیتون هم باید باطری گوشیتون رو دربیارید بعد از ممدت 24 ساعت باطری رو قرار بدید و بقیه رو از لینک زیر استفاده کنید تا مشکلتون حل بشه:icon_cool
لینک (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=36083)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.