PDA

View Full Version : خرید پخش

abbass11
4 January 2008, 04:52 AM
سلام دوستان یه پخش سی دی دار واسه پراید در حدود قیمت 120 ترجیحا پایونیر (اگه مارک خوبه دیگه ای هم که صلاح میدونینباشه طوری نیست ) با بیس خوب به من معرفی کنین ممنون میشم

با تشکر

BloodReza
4 January 2008, 08:38 AM
بهترین انتخاب پایونیر 4950 هست تو این رنج قیمت

pouya system
5 January 2008, 08:43 PM
3950 و 4950 بهترین انتخاب هستن دوست من . ضمنا اگه بخوای میتونم برات تهیه کنم و بفرستم . اگه خواستی بهم پیام خصوصی بده.

abbass11
6 January 2008, 01:38 AM
4950 بهتره 3950 ؟
اگه دوستان برند دیگه یا مدل دیگه ای هم میشناسن از معرفی کردنش دریغ نکنن ؟

pouya system
7 January 2008, 11:44 AM
4950 با 3950 بغیر از ظاهرشون که تو دوتا لینک زیر میتونی مشاهدشون کنی ، چندتا تفاوت دارن ، یکی اینکه 3950 دوتا خروجی RCA داره ، یکی برای ساب ووفر و دیگری FRONT، ولی 4950 سه تا خروجی RCA داره ، یکی ساب ووفر و یکی دیگه FRONT و یکی دیگه REAR.
دیگه اینکه 4950 فایلهای ACC رو پخش میکنه ولی 3950 نمیتونه.
و در آخر اینکه AUX In پخش 3950 روی پانل جلوییشه ولی 4950 پشته پخشش جاش داده.
AUX هم برای IPod و MP3پلیر هست.
همین و بس. وگرنه مابقی تنظیمات و امکاناتش یکیه.
امیدوارم که کاملا تونسته باشم شمارو مطلع کرده باشم.
http://www.pioneermalaysia.com.my/dehp4950mp.htm
http://www.pioneermalaysia.com.my/dehp3950mp.htm

saeed 330
8 January 2008, 02:21 AM
با سلام
لتفا منو در مورد خريد هديونيت راهنمايي كنيد اخه نه دنبال تركوندن هستم ونه قصد اضافه كردن AMP و ساب رو دارم
فقط كيفيت و دوام مد نضرمه
در ضمن ازكيفيت بانداي اينفينيتي هم خيلي خوشم مياد
250000 حداكثر
ممنونم

محمود86
8 January 2008, 11:45 AM
سلام
من دنبال یک پخش دی وی دی با رادیوی قوی که ورودی صدا هم داشته باشه برای پرایدم هستم. برای پخش فیلم داخل ماشین می خوام بنابر این زیاد هم لازم نیست حرفه ای باشه و ترجیحا حدود 150000 تومان بالاتر نشه.. از دوستان اگر کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه.

pouya system
12 January 2008, 01:03 PM
سلام
من دنبال یک پخش دی وی دی با رادیوی قوی که ورودی صدا هم داشته باشه برای پرایدم هستم. برای پخش فیلم داخل ماشین می خوام بنابر این زیاد هم لازم نیست حرفه ای باشه و ترجیحا حدود 150000 تومان بالاتر نشه.. از دوستان اگر کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه.

برای شما یه سری ریمارکشو سراغ دارم که هم DVD میخوره ، هم MP3 & Audio & Vcd & WMA & Acc و هم اینکه Cool Disk و Memory Card میخوره . رادیوش هم مثله سایر رادیوهاست. قیمتش هم 145،000 تومانه. اگه خواستی ، بهم نامه خصوصی بده و توش بگو که راجع به پخش DVD خور تا 150،000 تومنه.
:lover:

jengir
21 February 2008, 01:57 AM
با سلام خدمت اساتید محترم اینجانب جنگیر با خریدن هدیونیت sony v5800 کلاه سرم رفت و حالا قصد خرید pioneer یا alpine رو دارم.اقا این پخش من تا میخاد cd رو بخونه یه 3 دقیقه ای باید چرت بزنم تا لنزش به کار بیفته بعدشم وقتی میخام بزنم تراک یا البوم بعدی 3 ثانیه طول میکشه.وقتی هم که جای انگشت روی cd میمونه اصلا cd رو نمیخونه.هر باندی رو هم که بهش وصل میکنم صدای درست حسابی ازش در نمیاد.از videoشم استفاده نمیکنم.اقا چشمتون روز بد نبینه یکی از دوستام با یه pioneer با یه جفت باند hyunday بیست تومانی پوز ما رو به خاک مالید این شد که منم عاشق pioneer شدم و عضو persian halls و دوست شما دوستان تا با راهنمایی شما عزیزان به مقاصد پلید خودم دست پیدا کنم.حال بریم سراغ سوالات 1:با توجه به توضیحاتی که در بالا اشاره شد میخواهم هدیونیت مورد نظر نهایت سرعت لود را داشته ودر کمترین زمان ممکن cd را لود و تراکها و البومها رو در کمترین زمان تغییر دهد و video هم نداشته باشد چون این طور که من فهمیدم video باعث دیر لود شدن میشود لنز هم قدرتمند باشد و سی دی های نسبتا خشدار را به راحتی بخواند 2:قابلیت نصب امپلی و usb و ورودی line in برای اتصال موبایل داشته باشد 3:این طور که من فهمیدم هر چه تعداد اکولایزرها بیشتر باشه کیفیت بالاتر میره پس اکولایزرهاش زیاد باشه تا بهتر بتونم رو صدا مانور برم و دارای شفافیت بالایی باشه و باندهای مختلف روش جواب بدن 4:قیافش برام زیاد مهم نیست و کیفیت و قدرت وتفکیک صدا باید حرف اول رو بزنه بودجم هم300000 هست حالا اگه مدلی هست که به تفکیک صداش بیارزه اگه یکم بالاتر زد هم اشکالی نداره ماشینمم 206 تیپ2 هست.<ببخشید اگه زیاد تایپ کردم شرمنده>

BloodReza
21 February 2008, 08:03 AM
با سلام خدمت اساتید محترم اینجانب جنگیر با خریدن هدیونیت sony v5800 کلاه سرم رفت و حالا قصد خرید pioneer یا alpine رو دارم.اقا این پخش من تا میخاد cd رو بخونه یه 3 دقیقه ای باید چرت بزنم تا لنزش به کار بیفته بعدشم وقتی میخام بزنم تراک یا البوم بعدی 3 ثانیه طول میکشه.وقتی هم که جای انگشت روی cd میمونه اصلا cd رو نمیخونه.هر باندی رو هم که بهش وصل میکنم صدای درست حسابی ازش در نمیاد.از videoشم استفاده نمیکنم.اقا چشمتون روز بد نبینه یکی از دوستام با یه pioneer با یه جفت باند hyunday بیست تومانی پوز ما رو به خاک مالید این شد که منم عاشق pioneer شدم و عضو persian halls و دوست شما دوستان تا با راهنمایی شما عزیزان به مقاصد پلید خودم دست پیدا کنم.حال بریم سراغ سوالات 1:با توجه به توضیحاتی که در بالا اشاره شد میخواهم هدیونیت مورد نظر نهایت سرعت لود را داشته ودر کمترین زمان ممکن cd را لود و تراکها و البومها رو در کمترین زمان تغییر دهد و video هم نداشته باشد چون این طور که من فهمیدم video باعث دیر لود شدن میشود لنز هم قدرتمند باشد و سی دی های نسبتا خشدار را به راحتی بخواند 2:قابلیت نصب امپلی و usb و ورودی line in برای اتصال موبایل داشته باشد 3:این طور که من فهمیدم هر چه تعداد اکولایزرها بیشتر باشه کیفیت بالاتر میره پس اکولایزرهاش زیاد باشه تا بهتر بتونم رو صدا مانور برم و دارای شفافیت بالایی باشه و باندهای مختلف روش جواب بدن 4:قیافش برام زیاد مهم نیست و کیفیت و قدرت وتفکیک صدا باید حرف اول رو بزنه بودجم هم300000 هست حالا اگه مدلی هست که به تفکیک صداش بیارزه اگه یکم بالاتر زد هم اشکالی نداره ماشینمم 206 تیپ2 هست.<ببخشید اگه زیاد تایپ کردم شرمنده>
دوست من 7900 راست کار شماست
با خرید این ظبط به راحتی پوز دوستانتون رو میتونید بزنید!

jengir
22 February 2008, 12:07 PM
:143:از راهنمایت ممنون خودم هم تو این رنج قیمت{220000} این یونیت رو انتخاب میکردم.ولی من تا 350000 هم میتونم هزینه کنم.نظرت راجع به 9855 alpine چی هست با چه مدلی از pioneer مقایسه میشه.این 7900 که میگی از نظر تفکیک صدا با 9855 قابل مقایسه هست یا نه.ببینbloodreza جان من فقط قدرت و تفکیک صدا برام مهمه نظرت که تو رنج 220000 عالی بود ببینم تو 350000 چیکار میکنی.:cool_phalls_67::lover:

manotanha351
22 February 2008, 02:36 PM
یو قیمت 350 تومن میتونی 7900BT بخری که علاوه بر تنظیماته خیلی خوبی که داره blutooth هم داره . اینترقیس هم میخوره .
9855 alpine هم خیلی خوبه . ولی من پایونیر رو ترجیح میدم .
علاوه بر اون میتونی pioneer p-80 هم بخری که فکر کنم قیمتش حدود 320 تا 300 باشه . پخش خیلی خوبیه میشه گفت یکی از پخش های حرفه ای هست که پیدا میشه اکولایزر های کاملی داره . ولی یه مشکل داره که زیاد خوشکل مشکل نیست .
به نظر من 7900BT پایونیر رو بگیر .340 تا 350

jengir
24 February 2008, 04:52 AM
علیرضا جان حالا از خوشکلی ی این دو مدل که بگزریم:cool_phalls_17: 1:تنظیمات صدای کدومشون بیشتره یعنی اکولایزر کدومشون بیشتره دقیقا بگو هر کدوم چند تا گزینه دارن:cool_phalls_05: 2:کانورتور سی دی ی هر کدوم چند هست bitش:125: 3:من اصلا به بلوتوس احتیاج ندارم اینترفیس هم بود یا نبودش برام فرقی نداره یواس بی هم اگه داشته باشه بد نیست:138: 4:من فقط قدرت و تفکیک صدا و بیس وتریبل برام مهمه نه ظاهر و بلوتوس و ipad یا از این جور چیزا من فقط یه صدای پرتنین با وظوح بالا و اجزاء کامل و بدون نقص و واقعی رو میخوام از این هدیونیت توقع داشته باشم:cool_phalls_64: نه یه صدای بم مصنوئی که تو هم گم بشه:cool_phalls_62: 5:از بقیه هم میخوام کمک بگیری چون نظر چند نفر بهتر از یه نفره :cool_phalls_65:

BloodReza
24 February 2008, 07:25 AM
اگر برای شما صدا و کیفیتش مهمه P80 RS بهترین انتخاب هست حرفه یی ترین باند پایونیر با 16 باند اکولایزر
برای اینترفیس هم میتونی از مدل P880RS استفاده کنی اگر مایل به اینترفیس بودی
http://www.pioneer.com.sg/storefront/imagesOnline/DEH-P80RS_L.jpg

manotanha351
24 February 2008, 02:02 PM
علیرضا جان حالا از خوشکلی ی این دو مدل که بگزریم:cool_phalls_17: 1:تنظیمات صدای کدومشون بیشتره یعنی اکولایزر کدومشون بیشتره دقیقا بگو هر کدوم چند تا گزینه دارن:cool_phalls_05: 2:کانورتور سی دی ی هر کدوم چند هست bitش:125: 3:من اصلا به بلوتوس احتیاج ندارم اینترفیس هم بود یا نبودش برام فرقی نداره یواس بی هم اگه داشته باشه بد نیست:138: 4:من فقط قدرت و تفکیک صدا و بیس وتریبل برام مهمه نه ظاهر و بلوتوس و ipad یا از این جور چیزا من فقط یه صدای پرتنین با وظوح بالا و اجزاء کامل و بدون نقص و واقعی رو میخوام از این هدیونیت توقع داشته باشم:cool_phalls_64: نه یه صدای بم مصنوئی که تو هم گم بشه:cool_phalls_62: 5:از بقیه هم میخوام کمک بگیری چون نظر چند نفر بهتر از یه نفره :cool_phalls_65:

PIONEER P-80

شايان جان
25 February 2008, 09:30 AM
تاييد ميشه :cool_phalls_03:

jengir
26 February 2008, 11:54 PM
:cool_phalls_43:دستتون درد نکنه همین p880rs رو میگیرم.دم همتون گرم:cool_phalls_59:واقعا زحمت کشیدین.وقتی گرفتمش بازم مزاحمتون میشم:cool_phalls_14::lover:

محسن321
1 March 2008, 06:01 PM
سلام
ممنون مي‌شم اگه يكي به من كمك كنه تا بتونم يه دستگاه پخش با LCD و مشخصات زير پيدا كنم.
تيونر تلويزيون
پخش MP3 و DVD و WMA و DivX