PDA

View Full Version : راديوپخش ال 90

mehdizadeh04
1 January 2008, 02:51 AM
با سلام
میخواستم ببینم دوستان میدونن مدل این BLAUPUNKT چیه؟
سوکتش چه شکلیه؟
چه جوری بازش کنم؟
اینم عکسش:
[Only registered and activated users can see links]

saedraz
5 January 2008, 11:15 PM
من فکر کنم مدل زیر به ال90 بخوره چون هم مارک خود پخش ماشین هست و 16 رنگ هم داره که فکر کنم بشه همرنگ نور داخل ماشین اون رو درآورد

سایت اصلی [Only registered and activated users can see links]
نمایندگی در ایران [Only registered and activated users can see links]

فقط اگر کسی قیمت داره بگه بعدشم من نفهمیدم سی دی کجاش میخوره

saedraz
6 January 2008, 12:45 PM
من مدل London MP37 را قیمت گرفتم گفتن حدود 110 تومان اما میگفتن کلا این مارک زود داغ میکنه و توصیش نمیکردن اما بعضیهاهم میگفتن بهترین صدا رو داره

mehdizadeh04
7 January 2008, 01:36 AM
من فکر کنم مدل زیر به ال90 بخوره چون هم مارک خود پخش ماشین هست و 16 رنگ هم داره که فکر کنم بشه همرنگ نور داخل ماشین اون رو درآورد

سایت اصلی [Only registered and activated users can see links]
نمایندگی در ایران [Only registered and activated users can see links]

فقط اگر کسی قیمت داره بگه بعدشم من نفهمیدم سی دی کجاش میخوره

با سلام خدمت شما دوست عزیز
من این مدل رو دارم
فقط میخواستم بدونم که این ضبط چه جوری باز میشه؟
سوکتش شبیه کدوم ضبط خودروی داخلی است؟
با تشکر
شاد و پیروز باشید

mehdizadeh04
11 February 2008, 02:06 AM
با سلام
میخواستم ببینم دوستان میدونن مدل این BLAUPUNKT چیه؟
سوکتش چه شکلیه؟
چه جوری بازش کنم؟
اینم عکسش:

با سلام خدمت شما عزیزان
بالاخره این ضبط ماشین رو بازش کردم
از همه چی عکس گرفتم
ولی نمیدونم این سوکتش شبیه کدوم ماشینه
چون نمیخام سیمش چیده شه اگه عزیزان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم
اینم عکس هاش

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

با تشکر
شاد و سر بلند باشید

Exculosive
28 February 2008, 02:36 AM
به نظر من Blaupunkt Mp37 London گزینه بسیار خوبی برای این ماشین است. من خودم از این مدل روی این ماشین بستم خیلی خوب جواب داده همچنین قیمت مناسبی هم دارد.

mehsal
3 March 2008, 01:27 AM
امکان داره یکی از دوستان آگاه یک توضیح بده که دقیقا کدوم مارک ها با سوکت فابریک همخونی داره !

mehdizadeh04
4 March 2008, 12:44 AM
امکان داره یکی از دوستان آگاه یک توضیح بده که دقیقا کدوم مارک ها با سوکت فابریک همخونی داره !

با سلام خدمت شما دوستان عزیز
با آگاهی هایی که از یکی از آشنایان در نمایندگی ایران خودرو بود اینجانب دریافتم که با چه ابزاری این مدل رو باز کنم.فقط در جواب شما بگم که تمام مدل های پایونیر امکان تبدیل از سوکت فابریک رو دارن.حتی مدل های 2008 پایونیر که 6000 باشه هم سوکت فابریک داره.چون بنده پایونیر 6950 گرفتم خیلی هم از لحظ شکل و رنگ به داشبورد ماشین میخوره.
با تشکر
شاد و سر بلند باشید

Navid_Aref
7 March 2008, 12:20 PM
آموزش تصویری تعویض پخش فابریک لوگان با نوع پیشرفته:

1) ابزار بیرون آوردن پخش فابریک

2) نمای شماتیک
3) پخش فابریکی Blaupunkt

4) برداشتن پنل ضد سرقت

5)نمای سمت چپ خارهای قاب دور پخش
[Only registered and activated users can see links]چ

6)نمای سمت راست خارهای قاب دور پخش

7) برداشتن قاب دور پخش

8) بیرون آوردن پخش اصلی

9) جدا کردن کابل آنتن

10) سوکت اصلی و آنتن جدا شده

11) نمای پشت پخش اصلی

12) سیم ها و سوکت های موجود در محفظه پخش

ادامه در پست بعد:

Navid_Aref
7 March 2008, 12:39 PM
13) نمای جلویی پخش جدید به همرا سوکت و فیش های مربوطه

14) نمای پشتی پخش جدید

15)متصل کردن سوکت ها

16) نتیجه نهایی و نصب Headunit جدید.

Navid_Aref
8 March 2008, 03:50 PM
لازم به ذکر است که خارج کردن پخش کاست که بر روی اکثر قریب به اتفاق لوگانهای ساخت و مونتاژ داخل موجوده بسیار ساده تر از نمونه توضیح داده شده در بالاست.
بدین شکل که پس از جدا کردن پنل ضد سرقت دیگر نیازی به انجام مرحله 7 (برداشتن قاب دور پخش سی دی) نداره. و با اندکی دقت و حوصله با کشیدن یک در میان طرفین راست و چپ لبه دور پخش به بیرون می توان Headunit فابریکی را از جایش بیرون آورد.(خار فلزی در طرفین بدنه هست که پخش رو سر جاش محکم نگه می داره که باید با دقت آنها را جابجا کرد).

شکل سوکت هر دو مدل پخش سی دی و پخش کاست و مراحل دیگر کار یکسان است.

مطلب بالا از یک فروم فرانسوی برگرفته شده است. سروری که عکس ها در سایت اصلی در آن آپلود شده بودند مسدود شده، بنابراین شخصا مجددا آنها را از سروری دیگر آپلود کردم و توضیحاتی به انها افزودم که امیدوارم مفید باشه.

Navid_Aref
8 March 2008, 04:19 PM
نکته اصصلاحی در مورد پست نهم: با عرض معذرت، تصاویر مرحله هفتم مربوط به پخش جدید نصب شده بدون پانل ضد سرقت است که اشتباها در مراحل مرتبط با پخش اصلی آورده شده است و بایستی قبل مرحله شانزدهم قرار گیرد.

ARYAMES
8 March 2008, 05:19 PM
سوکت پخش استاندارد به پخش جدید میخوره؟:icon_ques

Navid_Aref
8 March 2008, 08:27 PM
سوکت پخش استاندارد به پخش جدید میخوره؟:icon_ques

خیر دوست گرامی. اگر به عکس مرحله 13 دقت کنید سوکت مبدل دوقلو رو می بینید که واسط بین سوکت پخش استاندارد لوگان(ISO) و محل نصب سوکت پشت پخش آلپاین (عکس 14) می باشد.
با وجود این واسط دیگر نیازی به بریدن سیم ها نمی باشد و باعث مشکل در گارانتی خودرو نخواهیم شد.

iman7
16 March 2008, 03:44 PM
با عرض سلام خدمت مدیریت و دوستان عزیز.رادیو ضبط ماشینم موج AM اون هیچ جارو نمیگیره !! FM مشکلی نداره و ایستگاه ها رو میگیره ولی AM هیچ ایستگاهی رو نمیگیره .اشکالش چیه ؟؟خیلی عجیبه برام .ضبط هم مارکش بلاپونکت MP37 هستش .ممنون میشم جواب بدین

pooyan.tt
29 March 2008, 03:19 AM
من که بیخیال تعویض ظبطش شدم. همین Audio کافیه . یه FM Trnasmitter هم گرفتم، بد نیست.

mohammad1983
11 April 2008, 08:49 PM
سلام دوستان
ميخواستم بپرسم كه از ضبط هايي كه معرفي شده كدام مدل ها رنگ زمينه اش مثل خود ماشين نارنجي هست؟

hooman62
12 April 2008, 09:09 PM
با درود خدمت همه تندریان عزیز
داداشم یک ماهی است که L90 گرفته و چند روز پیش ضبط اش را عوض کرد
خواستم تجربه اش را بهتون اطلاع بدم(البته خودم باهاش بودم و از نزدیک درجریان امر تعویض ضبط بودم)
اول از همه بگم داداش ضبطی میخواست که بتونه یو اس بی فلشش را بهش بزنه و این موضوع براش خیلی مهم بود
برای همین رفتیم میدون توپخونه (پشت شهرداری) و یک ضبط pioneer مدل DEH-3050 گرفتیم (فکر کنم 125 یا 130 تومن)
2 تا باند معمولی با مارک pioneer (راستش مدلش را نمیدونم)هم برای عقب ماشین گرفتیم اون هم حدود 30تومن
10 تومن هم پول نصب+2 تومن پول کابل تبدیل برای نبریدن سیم اصلی برق ضبط (برای از بین نرفتن گارانتی) و 500 تا تک تومن هم برای تبدیل سیم آنتن ضبط جدیده
در کل خیلی بهتر از قبل شده چون از شر نوار و این حرفها داداشم راحت شده
این نکته را هم اضافه کنم داداشم اصلا اهل ضبط و باند خفن نیست و براش سادگی ضبط مهم بود
این هم تجربه ما امیدوارم برای تک تک عزیزان مفید بوده باشه

mohammad1983
12 April 2008, 09:23 PM
با درود خدمت همه تندریان عزیز
داداشم یک ماهی است که L90 گرفته و چند روز پیش ضبط اش را عوض کرد
خواستم تجربه اش را بهتون اطلاع بدم(البته خودم باهاش بودم و از نزدیک درجریان امر تعویض ضبط بودم)
اول از همه بگم داداش ضبطی میخواست که بتونه یو اس بی فلشش را بهش بزنه و این موضوع براش خیلی مهم بود
برای همین رفتیم میدون توپخونه (پشت شهرداری) و یک ضبط pioneer مدل DEH-3050 گرفتیم (فکر کنم 125 یا 130 تومن)
2 تا باند معمولی با مارک pioneer (راستش مدلش را نمیدونم)هم برای عقب ماشین گرفتیم اون هم حدود 30تومن
10 تومن هم پول نصب+2 تومن پول کابل تبدیل برای نبریدن سیم اصلی برق ضبط (برای از بین نرفتن گارانتی) و 500 تا تک تومن هم برای تبدیل سیم آنتن ضبط جدیده
در کل خیلی بهتر از قبل شده چون از شر نوار و این حرفها داداشم راحت شده
این نکته را هم اضافه کنم داداشم اصلا اهل ضبط و باند خفن نیست و براش سادگی ضبط مهم بود
این هم تجربه ما امیدوارم برای تک تک عزیزان مفید بوده باشه
دوست عزيز تشكر از بيان تجربه خودتون
سؤالي داشتم كه به مغازه دار گفتيد كابل تبديل براي ضبط لوگان ميخواهيد؟

hooman62
12 April 2008, 10:54 PM
سؤالي داشتم كه به مغازه دار گفتيد كابل تبديل براي ضبط لوگان ميخواهيد؟
نه، بلکه خود نصاب همراش داشت و این قیمت را اون گفت اما یقینا باید کمتر از این باشه
اما کابل تبدیل برای آنتن را از یکی از مغازه های پشت شهرداری گرفتیم که مغازه دار نمیدونست و گفت که مال 206 شاید بهش بخوره که گرفتیم و خوشبختانه با یک کم فشار و زدن لنت چسب(چسب نواری ضد برق که معمولا مشکی رنگ است)محکم محکم شد(آخه نصابه نداشت و بدون اون زد و خودم بعدش ضبط را از ماشین باز کردم و زدم)

احسان خان
20 April 2008, 01:02 PM
كدوم يك از ماركهاي ضبط لنز قوي تري داره و CD هاي خش دار رو بهتر پخش ميكنه يا اينكه تو چاله چوله ها در حين پخش CD ، قطع و وصليش كمتره؟

اگر در مورد اينكه به سوكت فابريك L90 ميخوره اطلاع داريد لطفاً توضيح بديد.

اين سيستم ضد سرقت پنل چي هستش؟

fazarayan
20 April 2008, 01:09 PM
من JVC kd-g632 بستم نصاب خودش سوکت داشت راحت نصب شد
توی دست انداز هم تا حالا که قطع و وصل نشده
سی دی های 10 سال پیش رو هم امتحان کردم خوب پخش میکنه
فلش مموری هم میخوره
با نصب شد 135 تومن

احسان خان
20 April 2008, 02:00 PM
منم شنيدم ضبط هاي JVC لنز قوي تري نسبت به Pioneer داره.

كجا نصب كرديد؟

fazarayan
20 April 2008, 02:03 PM
منم شنيدم ضبط هاي JVC لنز قوي تري نسبت به Pioneer داره.

كجا نصب كرديد؟

تهرانپارس
در ضمن USB این ضبط ها از جلو میخوره و نیازی به سیم کشی اضافه از پشت دستگاه نیست:icon_surp

mohammad1983
20 April 2008, 04:14 PM
من ديدم هر چي ميگردم مارك سيلكس پيدا نميشه.گفتم بهتره برم jvc بگيرم چون قبلا داشتم.
مدا BT1 رو خريدم 240 تومان.با گارانتي.
بلوتوث
ورودي usb از پشت تا 8 gig
امكان تغيير رنگ صفحه و نوشته ها به هر رنگي كه دوست داشته باشي.
و يك سري امكانات خورده ريز

Reza4223
28 April 2008, 08:27 AM
من ديروز به سفارش دوستان مدل Casablanca MP56 رو خريدم به قيمت 165 هزار تومن. من فكر پخش خوبيه ولي تنها مشكلي كه داره اينه كه كمي از كنسول جلوتره و برجسته است. از نظر سوكت كه اصلا مشكل نداره چون سوكت فعلي ال 90 بهش ميخوره از نظر امكانات و منو و تنظيمات هم كمي از جي‌وي‌سي بهتره. مشكل ديگش ريموتشه كه خيلي بزرگ و بددسته.

Navid_Aref
28 April 2008, 07:51 PM
من ديروز به سفارش دوستان مدل Casablanca MP56 رو خريدم به قيمت 165 هزار تومن. من فكر پخش خوبيه ولي تنها مشكلي كه داره اينه كه كمي از كنسول جلوتره و برجسته است. از نظر سوكت كه اصلا مشكل نداره چون سوكت فعلي ال 90 بهش ميخوره از نظر امكانات و منو و تنظيمات هم كمي از جي‌وي‌سي بهتره. مشكل ديگش ريموتشه كه خيلي بزرگ و بددسته.

دوست عزیز در سایت tuningtalk در باره نحوه حل مشکل بیرون زدگی این پخش دوستی به نام مازیار این گونه توضیح داده است:

"منم اول اينطوري نصب كردم. البته ماشينم پرايده. همون مقدار زده بود بيرون. (با همون گوشواره هاي پخش كاست فابريك بستمش). كه به دلم ننشست. دوباره بازش كردم از سيني(قاب فلزي) خود بلاوپونكت استفاده كردم. سيني رو ثابت كردم و بعد ضبط رو سر دادم. اينجوري بهتر جا رفت (كلا يكمي بلاوپونكتها چاق و چله هستن) و فواصل با قاب تزييني مشكي و ... نرمال شد. اصلا نبايد لق باشه. بلاخره قراره سي دي بخونه و اپتيك و ... بعدم جور خيابونها رو ميكشه بسه. ديگه جور نصب بد و لق و لوق رو نكشته بينوا. گوشواره هاي سايز كوچيكتر اگه بتوني گير بياري يا همون گوشواره هارو يه سوراخ عقبترش بزني ميتوني اندازه چند ميليمتر فاصله رو كم كني. ديگه خود داني... (بعضي هام با چند تيكه فوم يا مقوا پخش رو ثابت ميكنند. بلاخره اينم روشيه) "

mohammad1983
28 April 2008, 09:58 PM
پخش بنده.خيلي سرعت بالايي داره.تا ميزارم داخلش لود ميكنه.

tondar joon2
30 April 2008, 07:53 PM
می شه برای تندر E1 (که بلندگوی عقب ندارد) بدون این که سوکت و ایناش دستکاری بشه بلندگوی عقب انداخت :icon_excl

salman24h
30 April 2008, 08:50 PM
می شه برای تندر E1 (که بلندگوی عقب ندارد) بدون این که سوکت و ایناش دستکاری بشه بلندگوی عقب انداخت :icon_excl

من هم E1 دارم. تا جایی که یادمه وقتی میخواستم سیستم ببندم دیدم که برای اسپیرکرهای عقب که جاشون خالیه حتی سیم کشی رو پیشبینی هم نکرده بودن!
هدیونیت رو میخواهید عوض کنید یا اینکه از ضبط فابریک استفاده میکنید؟

tondar joon2
1 May 2008, 01:31 PM
من هم E1 دارم. تا جایی که یادمه وقتی میخواستم سیستم ببندم دیدم که برای اسپیرکرهای عقب که جاشون خالیه حتی سیم کشی رو پیشبینی هم نکرده بودن!
هدیونیت رو میخواهید عوض کنید یا اینکه از ضبط فابریک استفاده میکنید؟

ببخشید ولی هدیونیت یعنی چی؟ :icon_eek:

salman24h
1 May 2008, 01:46 PM
ببخشید ولی هدیونیت یعنی چی؟ :icon_eek:

سلام
هد یونیت یعنی همون ضبط. منظورم این بود که تصمیم دارید ضبط رو عوض کنید یا از همون ضبط فابریک استفاده میکنید؟

tondar joon2
1 May 2008, 04:05 PM
سلام
هد یونیت یعنی همون ضبط. منظورم این بود که تصمیم دارید ضبط رو عوض کنید یا از همون ضبط فابریک استفاده میکنید؟

می خواستم یک ضبط جدید دی وی دی دار (صفحه دار ) بخرم :icon_arro

salman24h
1 May 2008, 05:05 PM
می خواستم یک ضبط جدید دی وی دی دار (صفحه دار ) بخرم :icon_arro

خب پس با این حساب دیگه مشکلی نیست چون سوکت و فیش های لازم روی هدیونیتی که تصمیم دارید بخرید موجود هست که نصاب مربوطه این کار رو ظرف چند ثانیه براتون انجام میده. یه سیم کشی هم باید برای اسپیکرهای عقب انجام بدید که همه این کارها کمتر از 10 دقیقه طول میکشه :icon_cool

TONDAR90
15 May 2008, 03:09 AM
باسلام خدمت دوستان

آيا 2 عدد ساب پايونر 307 و 4عدد 6975 روي تاخچه تندر جا ميشود

دوستاني كه اطلاعت دارند راهنمايي كنند مرسي

اگه كسي عكس تاخچه تندر رو دارد ممنون ميشم

MclarenF1
15 May 2008, 08:45 AM
سلام دوستان ،
میخواستم بدونم مدل ضبط بلاوپونكت که سی دی پخش میکنه و در L90 هست چی هست ؟ همون ضبطی که خود کارخانه روی ماشین میذاره. آیا این مدل در بازار پیدا میشه ؟ از کجا میشه دقیقا همون مدل رو خریداری کرد ؟ قیمتش چند هست ؟
ضبط من بلاوپونكت کاست خور هست ، میخوام اون رو با همون مدل سی دی خورش تعویض کنم. آیا اگر خودم این کار رو انجام بدم ( طبق راهنمایی دوست عزیز Navid_Aref ([Only registered and activated users can see links]) ) مشکلی در گارانتی خودرو به وجود نمیاد ؟
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

fazarayan
15 May 2008, 09:17 AM
سلام دوستان ،
میخواستم بدونم مدل ضبط بلاوپونكت که سی دی پخش میکنه و در L90 هست چی هست ؟ همون ضبطی که خود کارخانه روی ماشین میذاره. آیا این مدل در بازار پیدا میشه ؟ از کجا میشه دقیقا همون مدل رو خریداری کرد ؟ قیمتش چند هست ؟
ضبط من بلاوپونكت کاست خور هست ، میخوام اون رو با همون مدل سی دی خورش تعویض کنم. آیا اگر خودم این کار رو انجام بدم ( طبق راهنمایی دوست عزیز Navid_Aref ([Only registered and activated users can see links]) ) مشکلی در گارانتی خودرو به وجود نمیاد ؟
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

من به شما پیشنهاد میکنم اکیدا و دقیقا همون مدل از بلوپونکت که روی E2 LP هست رو نگیرید
از همون مدل ضبط بهتر پیدا میشه توی بازار اون مدل زیاد ضبط خوبی نیست و ظاهرا با سی دی های MP3 مشکل داره
در ضمن به نصابت بگو فیش تبدیل برات بزاره که گارانتیت هم مشکل دار نشه خودش میدونه:icon_cool

MclarenF1
15 May 2008, 11:14 AM
سلام fazarayan ([Only registered and activated users can see links]) عزیز ،
از پاسخگویی شما ممنونم.
متاسفانه مشکل جای دیگری است و من ناچارم از همان مدل استفاده نمایم. در تاپیکهای مختلف درباره این مشکل بحث هایی را شنیده ام و به خوبی آگاهی دارم ، اما مشکلی هست که تنها میتوانم از همان مدل استفاده نمایم. هر چقدر هم مشکلات داشته باشد در کل از نوار کاست خیلی بهتر میباشد !!!
شما از مدل دقیق آن اطلاعی ندارید ؟ از قیمت آن چطور ؟
ممنون میشوم در این موارد راهنمایی ام نمایید.
با تشکر فراوان از شما.

fazarayan
15 May 2008, 02:10 PM
سلام fazarayan ([Only registered and activated users can see links]) عزیز ،
از پاسخگویی شما ممنونم.
متاسفانه مشکل جای دیگری است و من ناچارم از همان مدل استفاده نمایم. در تاپیکهای مختلف درباره این مشکل بحث هایی را شنیده ام و به خوبی آگاهی دارم ، اما مشکلی هست که تنها میتوانم از همان مدل استفاده نمایم. هر چقدر هم مشکلات داشته باشد در کل از نوار کاست خیلی بهتر میباشد !!!
شما از مدل دقیق آن اطلاعی ندارید ؟ از قیمت آن چطور ؟
ممنون میشوم در این موارد راهنمایی ام نمایید.
با تشکر فراوان از شما.

فرمودین مشکل جای دیگری است ولی نفرمودین چیست!
اگر دقیقا همون مارک و مدل رو میخواین من پیشنهاد میکنم از دوستانی که E2 LP دارند و ضبطشون رو عوض کردن بخواهید احتمال زیاد میفروشن.:icon_cool

احسان خان
15 May 2008, 03:27 PM
سلام

من ضبط cd خور L90 رو همون روزهاي اول عوض كردم و يه ضبط ديگه گرفتم.

اگر خواستين به من پيغام بدين.

po2ya
15 May 2008, 04:43 PM
دوستان اینجا محل چت کردن نیست !
اگه حرفی برای گفتن ندارید سکوت کنید !

salman24h
15 May 2008, 05:52 PM
باسلام خدمت دوستان

آيا 2 عدد ساب پايونر 307 و 4عدد 6975 روي تاخچه تندر جا ميشود

دوستاني كه اطلاعت دارند راهنمايي كنند مرسي

اگه كسي عكس تاخچه تندر رو دارد ممنون ميشم

سلام
من الان یدونه 307 دارم و 2 تا 6975
فکر کنم جا بشه اما یه پیشنهاد هم دارم.
به نظر من 4 تا 6975 ببند و 1 ساب + باکس
من خودم تصمیم دارم یدونه باکس اضافه کنم

سایز اصلی ([Only registered and activated users can see links])

Orion
15 May 2008, 06:08 PM
اين BLAUPUNKT به زبان آلمانيه كه به انگليسي ميشه همون Black Point . حالا اين يعني كه اين ضبط آلمانيه؟!! يا چينيه؟!!

Navid_Aref
15 May 2008, 10:55 PM
اين BLAUPUNKT به زبان آلمانيه كه به انگليسي ميشه همون Black Point . حالا اين يعني كه اين ضبط آلمانيه؟!! يا چينيه؟!!

بلاپونکت کلمه ای آلمانی است که در انگلیسی به Blue Point ترجمه می شود. و در فارسی به معنای نقطه آبی است.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

از نقطه آبی تا بلاوپونکت
دیروز، امروز و فردا
نشانه ی کیفیت به صورت علامت تجاری در می آید.

از هر چهار رادیوی اتومبیل اروپایی یکی در کارخانه ی بلاوپونکت ساخته شده است.
بلاوپونکت دارای سیستم ناوبری تمام اروپاست. (ره یاب)
بسیاری از سازندگان اروپایی درباره ی شناسه ی شرکت یا کارخانه صحبت میکنند ولی تنها شمار اندکی ار آنها این ویژگی را دارند. بلاوپونکت (نقطه آبی در زبان آلمانی) یکی از معدود نمونه هایی است که این ویژگی را دارد، یعنی همسانی نام و نشانه ی تجاری. در هر صورت، نقطه آبی معرف برتری فناوری در گیرندگی رادیویی و هدایت راه روی 4 چرخ قلمداد می شود. بلاوپونکت، مستقر در هیلد شایم آلمان و عضو شرکت های گروه بوش (Bosch) می باشد و فراهم آورنده ی اصلی رادیوی اتومبیل، بلندگوها، آنتن های اتومبیل و سیستم های ناوبری اروپاست. این کارخانه پنج میلیون رادیوی اتومبیل، بیست میلیون بلندگو و بیش از پانصد هزار سیستم ناوبری در سال تولید می کند و حدود 8700 کارمند در سراسر دنیا دارد که فقط 2300 نفر آنها در آلمان شاغل هستند. در سال 2006 قسمت سامانه های چندرسانه ای اتومبیل، زیر هدایت بلاوپونکت فروشی بالغ بر 48/1 میلیارد یورو داشته است.
در سال 1923، وقتی که فن آوری رادیویی هنور در عنفوان طفولیت خود در آلمان بود، شرکتی به نام "ایده آل" (Ideal) در برلن پایه گذاری شد که سازنده هدفون بود. پیش از اینکه هدفون ها به بازار داده شوند، زیر آزمایشات بسیار سختی قرار می گرفتند و در صورت درست بودن با نشانه ی کیفی که یک نقطه آبی رنگ بود، نشانه گذاری می شدند. (در زبان آلمانی بلاو یعنی آبی و پونکت یعنی نقطه).
سمبل یا نشانه ی نقطه آبی به سرعت نام نهادینه ی بازرگانی شد و نیز نام شرکت. قبل از کوتاه زمانی مصرف کنندگان به دنبال هدفون های بلاوپونکت بودند. بلاوپونکت از سال 1933 تا به امروز عضوی از گروه بوش بوده است.
امروزه کارخانجات بلاوپونکت سامانه های کمکی و رادیویی را در براگا/پرتغال، پنانگ/مالزی و بلندگوهای اتومبیل را در بنی خالد/تونس تولید می کند، دستگاههای پخش CDرا در Kecskemet مجارستان و آنتن های رادیویی را در ویلارئال پرتغال می سازد.

اولین رادیوی اتومبیل بوسیله ی بلاوپونکت در 1932 ساخته شد و بطور خلاصه:
در 1924: ثبت نشان تجاری Blaupunkt
در 1932: بلاوپونکت اولین رادیوی اتومبیل در اروپا را ارائه کرد.
در 1952: بلاوپونکت اولین رادیوی FMاتومبیل را به بازار جهانی عرضه کرد.
در 1959: بلاوپونکت یک میلیون رادیوی اتومبیل فروخت.
در 1968: بلاوپونکت اولین رادیوی استریوفونیک اتومبیل را عرضه کرد.
در 1971: بلاوپونکت 10 میلیون رادیوی اتومبیل فروخت.
در 1974: بلاوپونکت اولین پیام گیر رادیویی ترافیک (ARI) را ساخت.
در 1979: بلاوپونکت 25 میلیون رادیوی اتومبیل فروخت.
در 1980: بلاوپونکت اولین ترکیب رادیو، کاست و استریو را ساخت.
در 1989: بلاوپونکت اولین سامانه ی ره یاب را به بازار داد.
در 1990: بلاوپونکت 50 میلیون رادیوی اتومبیل فروخت.
در 1998: بلاوپونکت باز هم اولین سازنده ای بود که تجهیزات پایانه ای را برای تله ماتیک ترافیکی به بازار داد.
در 1999: ساخت 100 میلیون مین رادیوی اتومبیل توسط بلاوپونکت.

در پایان دهه ی 1990، بلاوپونکت یک خط تولید جدید را احداث کرد که عبارت بود از اجتماع رادیوی اتومبیل با فن آوری تلفنی همراه. این سامانه به آسانی درون محفطه های استاندارد اتومبیل ها جاگیر می شود و از هرگونه تجهیزات اضافی بی نیاز است. به غیر از سیستم میکروفن دست آزاد و ترکیبی از آنتن ها.
در عرض پنج سال آینده، رانندگان، سامانه یا سیستم پخش رادیویی دیجیتال (DAB) را به عنوان یک فناوری تازه ی انتقال اطلاعات رادیویی قبول خواهند کرد. بلاوپونکت سامانه ی WOOD STOCK DAB 52 در آغاز تابستان 2002 و نیز پخش موزیک اینترنت در استاندارد MP3 را به بازار آورد.

در حال حاضر بسیاری از خودروسازان بزرگ دنیا از محصولات بلاوپونکت بر روی اتومبیلهای خود استفاده می نمایند، نظیر: Volkswagen, Audi, Seat, Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Fiat, Renault, Lancia, Ford, Honda, Nissan .
محصولات Blaupunkt در ایران توسط شرکت عکاظ کیش عرضه و گارانتی می شود.
این شرکت تاکنون نماینده محصولات شرکت Harman (برندهای JBL, Infinity) بوده است که خدمات خوبی نیز عرضه کرده است و سابقه خوبی دارد.

وب سایت شرکت عکاظ کیش:

قیمت محصولات بصورت تقریبی می باشد.(13/08/86)
کاتالوگ 2008/2007 محصولات بلاوپونکت رو میتونین از لینک زیر دانلود کنین:

منبع:

TONDAR90
16 May 2008, 03:53 AM
مرسي دوست عزيز خيلي خيلي ممنونم ازت

ولي تو تاخچه يه حال ديگه داره

چون من دوست ندارم صندوق رو شلوغ كنم چون من مسافرت رفتني خيلي خيلي به صندوق نياز دارم

از اينكه زحمت كشيدي عكس تاخچه تندر رو قرار دادي سپاسگذارم مرسي

salman24h
16 May 2008, 03:28 PM
مرسي دوست عزيز خيلي خيلي ممنونم ازت

ولي تو تاخچه يه حال ديگه داره

چون من دوست ندارم صندوق رو شلوغ كنم چون من مسافرت رفتني خيلي خيلي به صندوق نياز دارم

از اينكه زحمت كشيدي عكس تاخچه تندر رو قرار دادي سپاسگذارم مرسي

سلام
سیستم بستی خیلی دوست دارم ببینم چطوری شده. ممنون میشم اگه عکس بذاری. :icon_wink
در ضمن، واسه بستن 4 تا اسپیکر و 2 تا ساب روی طاقچه فکر کنم تقریبا همه آهن های اون پشت رو باید ببری.

MclarenF1
16 May 2008, 11:46 PM
سلام دوستان عزیز ،
میخواستم از شما خواهش کنم در صورت امکان مدلهای ضبطی را که از سوکت استاندارد استفاده میکنند و به راحتی میشه اون ها رو در خودروی تندر 90 نصب کرد را در این تاپیک معرفی نمایید. البته مدلهایی به جز بلاپونکت ، برای مثال JVC و Pioneer و ... محدوده قیمت اصلا مهم نیست ، تنها نکته مهم نصب ساده آن و عدم نیاز به کابل ارتباطی خاص هست. اصلا آیا سایر مدل ها چنین ویژگی را دارند یا خیر ؟
ممنون از شما.

TONDAR90
17 May 2008, 02:28 AM
چشم روي چشم
سيستم رو تا دو سه روز ديگه ميبندم عكسشم حتما ميزارم استاد عزيز

mohammad1983
17 May 2008, 07:26 AM
سلام دوستان عزیز ،
میخواستم از شما خواهش کنم در صورت امکان مدلهای ضبطی را که از سوکت استاندارد استفاده میکنند و به راحتی میشه اون ها رو در خودروی تندر 90 نصب کرد را در این تاپیک معرفی نمایید. البته مدلهایی به جز بلاپونکت ، برای مثال JVC و Pioneer و ... محدوده قیمت اصلا مهم نیست ، تنها نکته مهم نصب ساده آن و عدم نیاز به کابل ارتباطی خاص هست. اصلا آیا سایر مدل ها چنین ویژگی را دارند یا خیر ؟
ممنون از شما.
سلام
دوست عزيز شما هر مدلي بگيري بايد فيش تبديل كه پژويي هست رو بگيري و نصب كني كه قيمتي حدود 2000 تومان داره.و خودت هم ميتوني نصبش كني.
براي مثال من JVC مدل BT1 رو گرفتم و با سوكت هم گرفتم بستم.:icon_excl

emad62
21 May 2008, 07:49 PM
نظرتون در مورد باند kenwood چیه؟

salman24h
24 May 2008, 07:23 PM
نظرتون در مورد باند kenwood چیه؟

سلام دوست من
مدل خاصی در نظرتون هست؟ اینطوری شاید بهتر بتونیم کمکتون کنیم.
من شخصا کنوود رو نمیپسندم.

راستی یه سوال هم داشتم
کسی واسه درب های جلو کامپوننت بسته؟
من واسه اون سایز چیز به درد بخوری ندیدم.

sibernet
27 May 2008, 05:59 PM
سلام اساتید می خوام یه پخش JVC مدل KD-SV3205 بردارم واسه لگن فعلیم تا هر وقت خدای نکرده نوبت L90 ما رسید بندازیم رو اون به نظر شما چطوره آیا از کنسول L90 بیرون نمیزنه؟ آخه خیلی ازش تعریف شنیدم و چشمم هم گرفتتش می خوام بدونم اگه بیرون می زنه برش ندارم ؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید

ام اي
30 May 2008, 12:39 PM
ببخشيد براي سالم ماندن ضبط لازم است قبل از خاموش كردن ماشين ضبط را خاموش كنيم يا نه ؟

Navid_Aref
30 May 2008, 01:22 PM
ببخشيد براي سالم ماندن ضبط لازم است قبل از خاموش كردن ماشين ضبط را خاموش كنيم يا نه ؟

با بستن سویچ تمام مصرف کننده ها خاموش می شوند. فقط نوار کاست یا سی دی را داخل سیستم پخش جا نگذارید و آنها را خارج نمایید تا به پخش صدمه نخورد.

salman24h
30 May 2008, 02:41 PM
سلام اساتید می خوام یه پخش JVC مدل KD-SV3205 بردارم واسه لگن فعلیم تا هر وقت خدای نکرده نوبت L90 ما رسید بندازیم رو اون به نظر شما چطوره آیا از کنسول L90 بیرون نمیزنه؟ آخه خیلی ازش تعریف شنیدم و چشمم هم گرفتتش می خوام بدونم اگه بیرون می زنه برش ندارم ؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید

سلام
من هم jvc دازم. فکر هم نمیکنم که از کنسول جلو بزنه
منظورتون اینه دیگه؟

یه سوال هم داشتم. میشه بگی چه تعریف هایی ازش شنیدی؟!

sibernet
31 May 2008, 08:21 PM
آره عزیز خودشه
والا تعریف که چه عرض کنم میگن تو این رنج قیمت پخش مناسبو سک کاریه خوشگلم که هست کیفیتشم که خوبه

Navid_Aref
3 June 2008, 05:27 PM
چند عکس از پخش کاستی فابریک لوگان ( ساخت واحد مالزیایی شرکت بلاپونکت آلمان و تحت برند رنو) :

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Fariborz560
7 June 2008, 12:43 AM
سلام دوستان
آیا مبدل MP3 برای پخشهای L90 وجود داره که اجازه بده عوض کردن پخش استاندارد آن امکان خواندن cd های mp3 را نیز اضافه کرد؟

salman24h
7 June 2008, 12:56 AM
سلام دوستان
آیا مبدل MP3 برای پخشهای L90 وجود داره که اجازه بده عوض کردن پخش استاندارد آن امکان خواندن cd های mp3 را نیز اضافه کرد؟

سلام
منظورتون اینه که همون player فابریک موجود در مدل LP بتونه MP3 هم پخش کنه؟
در درجه اول فکر نمیکنم که چنین کاری امکان پذیر باشه و دوم اگه هم بشه چنین کاری کرد به نظر من اصلا صلاح نیست که این کار رو بکنی

Fariborz560
7 June 2008, 10:36 AM
بله منظورم دقیقا همینه. چون mp3 یک روش فشرده سازیه و احتمالا باید کیتی وجود داشته باشه که برنامه باز کردن داده فشرده رو بتونه به پخش فابریک اضافه کنه..
ولی منظورت چیه که این کار صلاح نیست؟

Navid_Aref
7 June 2008, 12:38 PM
منظور آقا سلمان اینه که این کار حتی اگر شدنی باشه که بعید می دونم! هزینه ای که صرف این کار می کنید برابر با تعویض پخش خودرو شما خواهد شد و منطقی نیست. اگر به دنبال این هستید که با کمترین تغییر و دستکاری پخش خودروی خود را ارتقا دهید بهتره به دنبال خرید پخش های هم نام پخش فابریکی لوگان یعنی برند بلاپونکت (Blaupunkt) بروید. بدین منظور به پست زیر مراجعه کنید.

yakamoz
7 June 2008, 03:24 PM
رفقا درود
من دادم ضبط ماشین را درآوردن و به جاش ضبط jvc که قبلا داشتم نصب کردن.ظاهرا نصابش نابغه بوده چون همین که سویچ را یه دور میچرخونی ضبط خود به خود روشن میشه در حالی که قبلا خاموشش کرده ام.قبلا همین ضبط روی ماشین قبلیم بود ولی همچین مشکلی نداشتم.لطفا راهنمایی کنید.

davoodya
9 June 2008, 03:57 PM
سوال به یک تندر سوار اینده

ال 90 دارم که همچنان منتظرم شرکت ایران دزد تحویل دهد و در حدود 4 ماه ار واریز اخرین مر حله
ول می گذرد

سوال: ضبط تندر lp قابلیت خواندن mp3 دارد؟

ایا باند های ال 90 با کبفیت هستند؟ اگه بخوام جاشون بان های بهتری بندازم چه پیشنهادی دارید؟

salman24h
9 June 2008, 04:39 PM
بله منظورم دقیقا همینه. چون mp3 یک روش فشرده سازیه و احتمالا باید کیتی وجود داشته باشه که برنامه باز کردن داده فشرده رو بتونه به پخش فابریک اضافه کنه..
ولی منظورت چیه که این کار صلاح نیست؟
سلام
در دنیای الکترونیک و برنامه نویسی میشه گفت هیچ چیز غیر ممکن نیست.
در این جور موارد چون افراد خیلی کمی تمایل دارن تا ضبط فابریک رو تبدیل به mp3 player کنن و از طرف دیگه چون چنین کیت های نرم افزاری قاعدتا خیلی کم هست بنابراین میشه گفت که هزینه نسبتا زیادی داره که شما میتونین با صرف اندک مبلغ بیشتری یدونه player با قابلیت پخش mp3 تهیه کنید.
اگه به یاد داشته باشید حدود 10 سال پیش که دیسک های mp3 تازه وارد بودن بسیاری از سیستم ها پخش خانگی و اتومبیل ها توانایی پخش mp3 رو نداشتن. مکان های متعددی به راه افتاده بودن و player های معمولی رو تبدیل میکردن تا mp3 هم پخش کنن اما چون این کار اصولی نبود از هر 10 تا دیسک mp3 شاید اون دستگاه فقط 1 دونه دیسک رو میتونست بخونه.
به نظر من اگه تصمیم دارید تا در ماشینتون از mp3 لذت برید کافیه تا یدونه player با قیمتی زیر 100 تومن تهیه کنید تا با انواع دیسک ها دردسر نداشته باشید
موفق باشید :icon_cool
رفقا درود
من دادم ضبط ماشین را درآوردن و به جاش ضبط jvc که قبلا داشتم نصب کردن.ظاهرا نصابش نابغه بوده چون همین که سویچ را یه دور میچرخونی ضبط خود به خود روشن میشه در حالی که قبلا خاموشش کرده ام.قبلا همین ضبط روی ماشین قبلیم بود ولی همچین مشکلی نداشتم.لطفا راهنمایی کنید.
سلام
ایراد از نصاب محترم بوده. باید سوکت ها و سیم های وصل شده رو کنترل کنید.
اگه ضبطتون رو خاموش میکنید با باز کردن سوییچ نباید روشن بشه
سوال به یک تندر سوار اینده

ال 90 دارم که همچنان منتظرم شرکت ایران دزد تحویل دهد و در حدود 4 ماه ار واریز اخرین مر حله
ول می گذرد

سوال: ضبط تندر lp قابلیت خواندن mp3 دارد؟

ایا باند های ال 90 با کبفیت هستند؟ اگه بخوام جاشون بان های بهتری بندازم چه پیشنهادی دارید؟

سلام
امیدوارم که هرچه زودتر ماشینتون رو تحویل بگیرید
ضبط LP قابلیت پخش MP3 نداره
در مورد کیفیت باید بگم که این بستگی به نوع گوش کردن شما به موزیک داره
اگه از من بپرسی میگم افتضاحه ولی ممکنه یه نفر دیگه همین اسپیکرها براش لذت بخش باشه :icon_cool
اگه بیشتر توضیح بدی من هم بهتر میتونم راهنماییت کنم دوست من :icon_surp

amir1366
10 June 2008, 10:20 PM
صدای باند های تندر با نوار مغناطیسی شنیدنیه.من که یکی خریدم به قیمت1500 تومان ویک رم 1 گیگ برای موبایلم حالا کار ظبط cd خوان رو تازه با کیفیت walkman سونی :icon_sad:برام انجام میده

gadfly
12 June 2008, 09:15 AM
دوستان من رو تندر خودم یک 9883 آلپاین انداختم دو تا باند تایپ اس عقب و یک کامپوننت آر تایپ هم واسه جلو و یه آمپ اف345 صداش شنیدنی شده... البته چون ساب نداره باس قوی نداره اما وضوح صداش حرف نداره...
در ضمن بنده نمایندگی سیستم های صوتی آلپاینم دارم.
همونطور که میدونید برند 1 دنیاست.
مدل با قیمت در بیارید بعد از من قیمت بگیرید.
اگه خوب بود تا یک هفته میرسونم دستتون
البته زحمت نصبش با خودتونه

Navid_Aref
12 June 2008, 01:23 PM
صدای باند های تندر با نوار مغناطیسی شنیدنیه.من که یکی خریدم به قیمت1500 تومان ویک رم 1 گیگ برای موبایلم حالا کار ظبط cd خوان رو تازه با کیفیت walkman سونی :icon_sad:برام انجام میده
آداپتور کاستی:
با افزایش دستگاه های پخش CD , MP3,WMA قابل حمل و همچنین موبایل های با قابلیت پخش موسیقی، نیاز به قابلیت اتصال چنین دستگاه هایی به پخش صوت های نواری اتومبیل های شخصی کاملا محسوس است. متاسفانه تعداد کمی از پخش صوت های ماشین خط ورودی مناسبی (Line In) برای این کار دارند. اما آداپتور زیر که فرم کاستی دارد این مشکل را حل می کند. اگر چه چنین آداپتورهایی با قیمت های بسیار پایین در دسترس قرار دارند، اما خودتان می توانید به آسانی بسازید همچنین می توانید قطعات الکترونیکی بی کیفیت موجود در انواع بازاری را مطابق قطعات ارائه شده در این مقاله تعویض کنید و کیفیت را چند برابر کنید.
برای ساخت آداپتور به یک کاست نوار از نوع پیچ دار که نسبتا محکم باشد به همراه یک هد استریو ضبط صوت، فیش صوتی استریوی 3.5 میلیمتری، مقداری کابل روکش دار با دو سیم مغزی ( سیم شیلد دار استریو)، دو مقاوت 820 اهمی و دو خازن 15 نانو فارادی ( و کمی مهارت) احتیاج دارید.
تمام قسمت های هدایت کننده و نگهدارنده نوار را از بدنه هد جدا کنید. دو نوار فلزی نازک به طول 20 میلیمتر و عرض 7 میلیمتر تهیه کرده و 5 میلی متر از انتهای هر یک را به صورت زاویه قائمه خم کنید. در سمت بلند زاویه ای که درست کرده اید یک سوراخ 3 میلیمتری ایجاد کنید. همانطور که در شکل 1 نشان داده شده است، نوارهای مربوط را در دو طرف هد لحیم کنید. این کار را با مراقبت کامل و سریع انجام دهید تا به هد آسیبی نرسد.

پیچ های کاست را باز کرده و تمام محتویات آن را خارج کنید. با یک پیچ گوشتی کوچک زبانه و پوشش زیر محل عبور نوار ، و نیز بالشتک فشاری مربوطه را نیز خارج کنید. باهمان فاصله ای که بر روی نوار فلزی موجود بر روی هد سوراخ کرده اید، بر روی شیارهای نوار نیز سوراخ هایی به قطر 2 میلی متر ایجاد کنید. سپس دو پیچ M2*7 را در این سوراخ ها قرار داده و مهره مناسبی را بر روی آن ها قرار دهید. سپس مجموعه همراه هد ( یعنی نوارهای فلزی و محتویات آن) را به آرامی در شکاف نوار بلغزانید. بعد از گذراندن پیچ ها از سوراخ های تعبیه شده، فنر ظریفی ( مثل فنر خودکار) را بین پیچ و مهره قرار دهید، به طوری که با کمک مهره بتوان فنر را در جای خود نگه داشت ( شکل 1). به این ترتیب فنرها همواره هد را به سمت جلو خواهند راند. پیچ و قسمت های زیرین هد در کاست باید با دقت از بدنه کاست جدا شوند تا هد و قطعات متصل به آن جا برای بالا و پایین شدن داشته باشد تا به خوبی بر روی هد پخش خودرو مماس گردد.

همانطور که در شکل 2 ملاحظه می کنید قسمت های الکترونیکی مدار بسیار ساده است. یک مقاومت و یک خازن با تشکیل فیلتر پایین گذر برای هر کانال، رابط بین خروجی دستگاه پخش کننده موسیقی و هد ضبط صوت را تشکیل می دهند. این قطعات را می توان مستقیما بر روی هد لحیم کرد. در خاتمه باید کابل مربوطه را به این قطعات لحیم کرده، و بعد از خارج کردن کابل از طریق سوراخ کوچکی در عرض کاست، آن را به فیش استریو وصل کرد.
با چند بار تنظیم ولوم دستگاه پخش موسیقی جانبی، باید بهترین وضعیت آن را به صورت تجربی پیدا کنید.
منبع: 304 مدار - الکتور الکترونیکس -صفحات 34و35 - مترجم: رضا خوش کیش - انتشارات: رامرنگ/ با اندکی تغییرات

برای راحتی کار می توانید نمونه های آماده بازاری را تهیه کنید و فقط قطعات الکترونیکی آن ها را با نمونه ای گفته شده در این مقالعه تعویض کنید و از قسمت مکانیکی آنها بی دردسر استفاده کنید . قطعات الکترونیکی استفاده شده در اکثر انواع بازاری ناقص و بی کیفیت هستند که با تعویض تفاوت را حس می کنید .
این هم نمونه باز شده یک آداپتور بازاری که به جای فنر از زبانه ای پلاستیکی ارتجاعی استفاده شده است. نحوه نصب قطعات الکترونیکی بر روی هد مشخص است.

baghbanzadeh
17 June 2008, 11:38 AM
خدمت دوستان سلام
کسی از دوستان نحوه نصب و سیم کشی باند عقب در لوگانهای فاقد باند عقب رو میدونه ؟

امير محمودزاده
22 June 2008, 09:32 AM
سلام به همه تندريهاي خوب ايراني
براي اينكه بتوانيدبا يك هزينه باورنكردني ازلذت MP3 وفايلهاي صوتي همانند CDPLAYER هااستفاده كنيدمن يك MP3 FM MODULATOR كه به جاي فندكي خودرووصل ميشودوقابليت اتصال SD CARD وMP3وDVDPLAYERوFLASHMEMORYوCDPLAYER رادارد به مبلغ پانزده هزارتومان خريدم چون باندهاي لوگان كيفيت عالي دارند لذا صداي خروجي كيفيت عالي داردوهزينه رايت CDونگهداري آنها در جيبتان خواهد ماند.

gadfly
22 June 2008, 10:43 AM
شما به صدای باند های لوگان میگی عالی؟!!! :icon_twis
صدای اونها برای من که غیر قابل تحمل

salman24h
22 June 2008, 03:35 PM
سلام به همه تندريهاي خوب ايراني
براي اينكه بتوانيدبا يك هزينه باورنكردني ازلذت MP3 وفايلهاي صوتي همانند CDPLAYER هااستفاده كنيدمن يك MP3 FM MODULATOR كه به جاي فندكي خودرووصل ميشودوقابليت اتصال SD CARD وMP3وDVDPLAYERوFLASHMEMORYوCDPLAYER رادارد به مبلغ پانزده هزارتومان خريدم چون باندهاي لوگان كيفيت عالي دارند لذا صداي خروجي كيفيت عالي داردوهزينه رايت CDونگهداري آنها در جيبتان خواهد ماند.

باندهای لوگان کیفیتشون عالیه؟! :icon_sad: :icon_twis
تو رو به خدا جایی دیگه نزن همچین حرفی :icon_arro

arman 321
11 July 2008, 06:48 PM
سلام
من 6850 پايونير نصب كردم ولي انتن راديو رو نتونستم وصل كنم .
براي وصل كردن انتن بايد چه كار كرد؟
من را راهنمايي بفرماييد.
ممنونم

mohammad1983
11 July 2008, 08:27 PM
سلام
من 6850 پايونير نصب كردم ولي انتن راديو رو نتونستم وصل كنم .
براي وصل كردن انتن بايد چه كار كرد؟
من را راهنمايي بفرماييد.
ممنونم

سلام
فيش تبديل آنتن نزد سيستم فروش ها هست ميتوني تهيه كني با قيمت 300 تومان

arman 321
11 July 2008, 10:08 PM
سلام

فيش تبديل آنتن نزد سيستم فروش ها هست ميتوني تهيه كني با قيمت 300 تومان

خيلي ممنونم از توجه تون

مسعود زر
11 July 2008, 10:37 PM
من که باندای عقب رو با یه جفت کنوود 718 عوض کردم ولی باندای جلو ظاهرا کاسه هاشون کوچیکتر از اندازه استاندارد (16 سانتیمتری ) هستش . ناچار خودشونو گذاشتم . پخش مدل پایونییر 6950 هستش بدون آمپ .... کیفیت صدا بدک نیست ایییی ..

mm_pimp
12 July 2008, 01:00 PM
سلام
من یه L90 E2 دارم و سیستم هم روش بستم.
مشخصات سیستمم به این شرحه :

پخش : Pioneer 5950 DVD
عقب : Pioneer 6975
جلو : کامپوننت 16 SoundStreem
ساب : 2* Pioneer 307 D2 ( که به صورت 2 تا باکس استاندارد پایونیر و جدا از هم هستند )
آمپ ساب : Pioneer 510 ( البته این آمپ چون تک کانال مونو و خیلی قویه ، بیشتر برای یه ساب قوی استفاده میشه و چون از قبل داشتم و به 3004 SPL وصل بود فعلاً گذاشتم این دو تا 307 رو تکون بده تا سر فرصت عوضش کنم )
آمپ باند و کامپوننت : Pioneer ICE Power 4100
خازن : 1.5

تجربه :
من قبلاً پراید داشتم و سیستم بازی هم زیاد کردم.
به دلیل شکل تاقچه و حجم و حالت صندوق، روی این ماشین صدا و بیسی که از یه 6975 انتظار دارید رو بهتون نمیده ، کلاً روی تاقچه بیس خوبی نمیتونین ازش بگیرین حتی اگه ساب داشته باشین.
من اولش یه جفت 6975 و یه 3004SPL که داشتم رو تست کردم اصلاً بدرد نمیخورد - صدای بیس خیلی سنگین و فرکانس بین 80 تا 120 تقریباً خالی میموند و انگار یه صدای خیلی بم با موج بالا رو روی یه صدای در قابلامه اظافه کرده باشی !!!
با ساب 12PRS هم همین مشکل بود .
کامپوننت ها خیلی بیشتر از اونی که فکر میکردم روی کیفیت و کامل شدن صدا تاثیر داشت. بیس خوبی از کامپوننت ها روی در میتونم بگیرم و محدوده فرکانسی خوبی رو با شفافیت بالا پوشش میده.
ساب هم یه ساب معمولی مثل 301 یا 305 یا 307d2 برای باکس کافیه که اگه حجم و صدای بم قشنگ تر بخواین ساب رو باید بکنینش 2 تا .
برای نصب کامپوننت ها روی در جلو به هیچ چیز ماشین دست نخورد و کامپوننت ها دقیقاً به جای قاب مسخره و زشت باند در های جلو میشینن.

حالا اگه خواستین بگین که عکس های سیستم رو هم براتون بگذارم.
متشکرم

..::احسان::..
13 July 2008, 05:05 PM
باعرض سلام

من برای بستن آمپ نمیدونم سیم + آمپ رو از کدوم قسمت محفظه موتور بیارم داخل اتاق و سپس ببرم داخل صندوق ؟!؟! لطفا راهنمایی کنید.

سیم منفی آمپ رو به نظرتو به کجا پیچ کنم ؟؟؟

با تشکر

salman24h
13 July 2008, 09:27 PM
باعرض سلام

من برای بستن آمپ نمیدونم سیم + آمپ رو از کدوم قسمت محفظه موتور بیارم داخل اتاق و سپس ببرم داخل صندوق ؟!؟! لطفا راهنمایی کنید.

سیم منفی آمپ رو به نظرتو به کجا پیچ کنم ؟؟؟

با تشکر

سلام
نصاب برای من اینجوری بسته. امیدوارم بهت کمک کنه :icon_cool

mohsen3
14 July 2008, 10:46 PM
سلام

آیا تمام ضبط های blaupunkt دارای سوکت مشابه هستند؟

من می خوام ضبط فابریک E2 LP که قابلیت پخش audio cd رو داره با یک ضبط مارک blaupunkt که قابلیت اتصال usb و پخش CD MP3 داشته باشه تعویض کنم.

- آیا سوکت ها کاملا مطابقت خواهند داشت؟
- حدود قیمت یک ضبط مارک blaupunkt که قابلیت اتصال usb و پخش CD MP3 داشته باشه چقدره؟
- آیا ضبط فابریک رو بفروشم یا نگه دارم؟ چه قیمتی می خرن؟

با تشکر

..::احسان::..
16 July 2008, 01:27 PM
سلام
نصاب برای من اینجوری بسته. امیدوارم بهت کمک کنه :icon_cool

اگر میشه عکسها رو تو یه جای دیگه مثل tinypic.com آپلود کن ...

با تشکر

Navid_Aref
19 July 2008, 03:38 PM
سلام

آیا تمام ضبط های blaupunkt دارای سوکت مشابه هستند؟

من می خوام ضبط فابریک E2 LP که قابلیت پخش audio cd رو داره با یک ضبط مارک blaupunkt که قابلیت اتصال usb و پخش CD MP3 داشته باشه تعویض کنم.

- آیا سوکت ها کاملا مطابقت خواهند داشت؟
- حدود قیمت یک ضبط مارک blaupunkt که قابلیت اتصال usb و پخش CD MP3 داشته باشه چقدره؟
- آیا ضبط فابریک رو بفروشم یا نگه دارم؟ چه قیمتی می خرن؟

با تشکر
با سلام. تمامی پخش های بلاپونکت ([Only registered and activated users can see links])دارای سوکت استاندارد اروپایی ISO هستند و با پخش فابریکی لوگان هم سان هستند.

نمایی شماتیک از سوکت جفت ISO به همراه تبدیل آن به تکی:

بلندگوی سمت راست و جلو RF = Right Front Speaker
بلندگوی سمت چپ و جلو LF = Left Front Speaker
بلندگوی سمت راست و عقب RR = Right Rear Speaker
بلندگوی سمت چپ و عقب LR = Left Rear Speaker

خط منفی یا شاسی - = Negative
خط مثبت همیشگی( مربوط به حافظه و تنظیمات اولیه و ساعت : 12+ولت
خط مثبت پشت سوپچ : 12+ ولت
اتصال مربوط به آنتن برقی که در لوگان کاربردی ندارد
اتصال مربوط به روشن شدن چراغ های پخش به همراه چراغ های خودرو

حدود قیمت ها را می توانید در آدرس زیر بیابید.

پخش فابریکی سی دی را طبق گفته دوستان تا حداکثر 65 هزار تومان می خرند. البته خیلی قطعی نیست.

salman24h
19 July 2008, 10:27 PM
اگر میشه عکسها رو تو یه جای دیگه مثل tinypic.com آپلود کن ...

با تشکر

سلام احسان خان
من که با عکس ها مشکلی نداشتم اما براتون یه جای دیگه آپ کردم :icon_surp

mohsen3
23 July 2008, 09:26 AM
با سلام. تمامی پخش های بلاپونکت ([Only registered and activated users can see links])دارای سوکت استاندارد اروپایی ISO هستند و با پخش فابریکی لوگان هم سان هستند.

با سلام

آیا سایر تولیدکنندگان هم از این سوکت استاندارد استفاده می کنند؟ در این صورت تعویض پخش لوگان با مارکهای دیگر هم به راحتی امکان پذیر خواهد بود.

salman24h
23 July 2008, 07:46 PM
باور کنید قصد جسارت یا توهین به کسی رو ندارم اما واقعا برام سواله که چرا برای بعضی از دوستان این سوکت فابریک اینقدر مهمه؟!
شما هر هد یونیتی که بخوای بخری که یه سوکت مخصوص به خودش داره که با هزینه 200 تومن میشه این سوکت رو عوض کرد.
چرا میخواهید player ی بخرید که به این سوکت فابریک بخوره؟! مگه این سوکت فابریک چیه؟!

Navid_Aref
23 July 2008, 08:28 PM
باور کنید قصد جسارت یا توهین به کسی رو ندارم اما واقعا برام سواله که چرا برای بعضی از دوستان این سوکت فابریک اینقدر مهمه؟!
شما هر هد یونیتی که بخوای بخری که یه سوکت مخصوص به خودش داره که با هزینه 200 تومن میشه این سوکت رو عوض کرد.
چرا میخواهید player ی بخرید که به این سوکت فابریک بخوره؟! مگه این سوکت فابریک چیه؟!

با سلام. صحبت شما درسته. ولی متاسفانه تبدیل ها کمیاب و اکثرا اختصاصی نصاب ها هستند و کمتر در دسترس افراد عادی قرار می گیرند و موضوع دیگر نگرانی اکثر افراد مالک خودرو از از بین رفتن گارانتی خودرو و مشکلات برقی خودرویشان پس از بریدن و دستگاری غیر اصولی سوکت فابریکی هست.
خود بنده در صفحه اول همین تاپیک نمونه ای از تبدیل سوکت فابریکی لوگان به پخش آلپاین را قرار داده ام.

نمای جلویی پخش جدید به همرا سوکت و فیش های مربوطه [Only registered and activated users can see links]

amir1366
28 July 2008, 11:49 PM
برای چی ضبط مدل کاستیش موقع چرخاندن سوئیچ هی خاموش و روشن میشه؟ این کارای بچه بازی چیه که این ضبط داره؟ خداییش یک ضبط cd خور حتما می خواد.

mehdizadeh04
29 July 2008, 01:18 AM
برای چی ضبط مدل کاستیش موقع چرخاندن سوئیچ هی خاموش و روشن میشه؟ این کارای بچه بازی چیه که این ضبط داره؟ خداییش یک ضبط cd خور حتما می خواد.

با سلام خدمت شما عزیزان
آقا این که اشکالی نداره
حالا اگه میخوای یه سیستم توپ ببندی ننداز تقصیر ضبط فابریک.خوب برق ضبط از گردش اول سویچ تغذیه میکنه.وقتی هم سویچ رو میبندی به خاطر اینکه این رله بعد از فعالیت سویچ دستور برق رسانی میده.اگه توجه کنی و در کاپوت باز باشه وقتی سویچ رو یک دور باز کنی صدای تق رله از رله باکس میاد که همون برق مصرف کننده هایی مثل ضبط و ... رو تغذیه میکنه.
با تشکر

mohsen3
29 July 2008, 08:50 AM
پخش فابریک E2 LP که cd خور هست هم موقع استارت زدن خاموش و روشن می شه (خداحافظی و سلام می کنه!)

این مورد برای جلوگیری از وارد شدن شوک ناشی از نوسانات برق به ضبط هست.

Navid_Aref
29 July 2008, 09:02 AM

با سلام خدمت شما عزیزان
آقا این که اشکالی نداره
حالا اگه میخوای یه سیستم توپ ببندی ننداز تقصیر ضبط فابریک.خوب برق ضبط از گردش اول سویچ تغذیه میکنه.وقتی هم سویچ رو میبندی به خاطر اینکه این رله بعد از فعالیت سویچ دستور برق رسانی میده.اگه توجه کنی و در کاپوت باز باشه وقتی سویچ رو یک دور باز کنی صدای تق رله از رله باکس میاد که همون برق مصرف کننده هایی مثل ضبط و ... رو تغذیه میکنه.
با تشکر

در تایید صحبت دوستان گرامی آقای مهدی زاده و آقا محسن عرض کنم که این حالت با تعویض پخش نیز به همین گونه خواهد بود. و نقش آن محافظت کننده و پیش گیرانه برای کلیه سیستم های برق خودرو می باشد.
این سیستم مربوط به ساختار سیستم سوییچ والئو فرانسویه نصب شده بر روی لوگان ( و دیگر خودروهای جدید و حتی قدیمی) می باشد که در مراحل مختلف گردش سوییچ توسط دست راننده ، مصرف کننده های مختلفی را به ترتیب وارد مدار می کند و در مواقع خاص مثل استارت زدن همه مصرف کننده های فرعی (مثل پخش، فندک، شیشه بالابرها و...) را از مدار خارج می کند تا قدرت برقی خودرو بر موتور استارت متمرکز شده و همچنین به علت بالا رفتن شدت جریان موجود در مدار در حالت استارت زدن، مصرف کننده های فرعی صدمه نبینند. (به طور مثال فرض کنید موبایل خود را با کارکیت فندکی به جافندکی متصل کرده اید و در آن حالت استارت بزنید که با نبودن سیستم موجود، شوک الکتریکی به کارکیت و موبایل منتقل شده و باعث صدمه به آنها خواهد شد).

لوگان
15 August 2008, 12:52 PM
من راه حلو پیدا کردم.
یه دستگاه هست اندازه فندک ماشین میره تو اون. بعد فلش مموری و مموری اس دی و میکرو میخوره آهنگو از طریق موج اف ام رو ماشین پخش میکنه.19 تومنه. کنترل هم داره. یکی از فامیل هامون داشت امروز میخوام برم بخرم.کیفتش هم عالیه.

pooyan.tt
15 August 2008, 03:52 PM
من داشتم از اینها که خریده بودم 34 تومان
البته مال من خودش یک گیگ حافظه داخلی داشت و مموری اس دی و میکرو میخورد.
بعد از یه مدت خراب شده و دیگه آهنگ پخش نکرد.
حافظه اش رو ویندوز که قبلا یک گیگ می شناخت حالا 350 مگ می شناسه

لوگان
15 August 2008, 04:37 PM
من داشتم از اینها که خریده بودم 34 تومان
البته مال من خودش یک گیگ حافظه داخلی داشت و مموری اس دی و میکرو میخورد.
بعد از یه مدت خراب شده و دیگه آهنگ پخش نکرد.
حافظه اش رو ویندوز که قبلا یک گیگ می شناخت حالا 350 مگ می شناسه
اینا مارک ندارن؟ یه مارک خوب میوتنونید بگید. ولی من تا حالا ندیده بودم. ابتکار باحالی بود.:icon_wink

salman24h
15 August 2008, 10:27 PM
اینا مارک ندارن؟ یه مارک خوب میوتنونید بگید. ولی من تا حالا ندیده بودم. ابتکار باحالی بود.:icon_wink
سلام دوست من

برای اطلاعات بیشتر در مورد اف ام ترنسمیتر به این تاپیک ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه کنید :icon_cool

shavram
30 August 2008, 09:32 AM
من رفتم ترنسميتر هارو ديدم/ خوب خيلي صدا كيفيت نداره مخصوصا ازجايي رد شين كه نويز داشته باشته اين نويز تو صدا ميفته. دو تا ضبط خوب كه بلوتوث داره ديروز قيمت كردم.پايونير bt67 با گارانتي پايونيران 220 و بلنكپوكت مدل mp57به قيمت 175 تومن. انتخاب سوم هم خريد ipod متوسط 150-200 تومان و استفاده از يك تبديل براي كاست با قيمت 5 تومان كه اگه سوخت راحت ميشه عوض كرد و نياز به cd از بيم ميره و دستگاهتون را ميشه جابجا كنيد و نيازي به تعويض باند هم نيست. هر كدوم يك امتيازي داره. و من امتياز متوسط يعني عدم تعويض پنل و باند و خريد ipod را انتخاب مي كنم.

mohammad1983
30 August 2008, 12:19 PM
من رفتم ترنسميتر هارو ديدم/ خوب خيلي صدا كيفيت نداره مخصوصا ازجايي رد شين كه نويز داشته باشته اين نويز تو صدا ميفته. دو تا ضبط خوب كه بلوتوث داره ديروز قيمت كردم.پايونير bt67 با گارانتي پايونيران 220 و بلنكپوكت مدل mp57به قيمت 175 تومن. انتخاب سوم هم خريد ipod متوسط 150-200 تومان و استفاده از يك تبديل براي كاست با قيمت 5 تومان كه اگه سوخت راحت ميشه عوض كرد و نياز به cd از بيم ميره و دستگاهتون را ميشه جابجا كنيد و نيازي به تعويض باند هم نيست. هر كدوم يك امتيازي داره. و من امتياز متوسط يعني عدم تعويض پنل و باند و خريد ipod را انتخاب مي كنم.
سلام
توصيه من اين هست كه پخش jvc مدل BT1 رو بگيري.بلوتوث هم داره.
من كه راضي هستم.
250 خريدم.

salman24h
30 August 2008, 10:14 PM

به نظر من استفاده از iPod (و mp3 player) اصلا کار مناسبی نیست. کلی هزینه میکنی ولی در نهایت چیزی عوض نمیشه
اولا اینکه برای گوش دادن به موزیک یه عالمه سیم توی دست و پای آدم گیر میکنه
اگه بین راه شارژ iPod ت تمام شد باید کاست بذاری یا رادیو گوش کنی
بعد از یه مدت هد ضبط صوت و اون تبدیل کاست کثیف میشه و کیفیت شدیدا افت میکنه
فرض کن داری رانندگی میکنی و توی iPod ت هم میخوای دنبال فلان آهنگ بگردی!!!

بهترین کار اینه که یدونه هدیونیت بخرید که فلش مموری هم بخوره.

shavram
31 August 2008, 08:35 AM
به نظر من استفاده از iPod (و mp3 player) اصلا کار مناسبی نیست. کلی هزینه میکنی ولی در نهایت چیزی عوض نمیشه
اولا اینکه برای گوش دادن به موزیک یه عالمه سیم توی دست و پای آدم گیر میکنه
اگه بین راه شارژ iPod ت تمام شد باید کاست بذاری یا رادیو گوش کنی
بعد از یه مدت هد ضبط صوت و اون تبدیل کاست کثیف میشه و کیفیت شدیدا افت میکنه
فرض کن داری رانندگی میکنی و توی iPod ت هم میخوای دنبال فلان آهنگ بگردی!!!

بهترین کار اینه که یدونه هدیونیت بخرید که فلش مموری هم بخوره.

آره باهات موافقم. ديروز نوار گذاشتم و صداشو تا آخر زياد كردم.بلندگو ها خيلي افتضاحه و حالم بد شد. حتما اگه هديونيت عوض كنيم بايد باند هم عوض بشه. حداقل دو باند عقب.
ديروز رفتم جايي طرف گفت اگه نميخواي آمپلي و سيستم نبندي بهتره پايونير 3050 (125 تومان)بندازي كه usb هم ميخوره و يك جفت بلندگو 90-100 تومني پشت بندازم كه ميتونم يك كيفيت متوسط صدا داشته باشم.ضمنا mp57 هم قيمت كردم ميگفتن 197 تومان كه البته اينقدر ازش خوب و يكي بد ميگه كه آدم گيج ميشه ! خوب نظرتون چيه؟

salman24h
31 August 2008, 03:49 PM
آره باهات موافقم. ديروز نوار گذاشتم و صداشو تا آخر زياد كردم.بلندگو ها خيلي افتضاحه و حالم بد شد. حتما اگه هديونيت عوض كنيم بايد باند هم عوض بشه. حداقل دو باند عقب.
ديروز رفتم جايي طرف گفت اگه نميخواي آمپلي و سيستم نبندي بهتره پايونير 3050 (125 تومان)بندازي كه usb هم ميخوره و يك جفت بلندگو 90-100 تومني پشت بندازم كه ميتونم يك كيفيت متوسط صدا داشته باشم.ضمنا mp57 هم قيمت كردم ميگفتن 197 تومان كه البته اينقدر ازش خوب و يكي بد ميگه كه آدم گيج ميشه ! خوب نظرتون چيه؟

سلام
دقیقا... speaker ها هم حتما باید عوض بشن :icon_cool
3050 پلیر معمولی (ورودی آمپ و ساب نداره) و در عین حال خوبیه و اگه تصمیم ارتقا نداری بهت جواب میده. jvc هم بد نیست مخصوصا اینکه چندتا مدل جدید و مناسب داره. مدل هاش رو میبینم و بهت میگم.
mp57 رو هم چیزی ازش نمیدونم

shavram
1 September 2008, 04:34 PM
سلام
دقیقا... speaker ها هم حتما باید عوض بشن :icon_cool
3050 پلیر معمولی (ورودی آمپ و ساب نداره) و در عین حال خوبیه و اگه تصمیم ارتقا نداری بهت جواب میده. jvc هم بد نیست مخصوصا اینکه چندتا مدل جدید و مناسب داره. مدل هاش رو میبینم و بهت میگم.
mp57 رو هم چیزی ازش نمیدونم

آره تو همشهري هم تلبيغ ميكنه. من فقط از اين ناراحتم كه بايد طاقچه رو هم ببره واسه اينكه باند بزاره و امروز هم اگهي jvc رو تو روزنامه ديدم تبليغ ميكرد. حالا موندم چيكار كنم.

arman 321
2 September 2008, 12:08 AM
براي نصب باند
بهترين كار اينه كه يه طاقچه ام دي اف بگيري و باندو روش ببندي.

منهم همين كار رو براي خودم كردم.

MAziar KH
2 September 2008, 12:37 PM
براي نصب باند
بهترين كار اينه كه يه طاقچه ام دي اف بگيري و باندو روش ببندي.
من هم همين كار رو براي خودم كردم.
میشه لطف کنید بگید طاقچه رو از کجا تهیه کردید؟و اینکه با تعویض طاقچه چراغ استُپ ترمز هم از جا در آوردید؟

MAziar KH
2 September 2008, 12:45 PM
باسلام خدمت دوستان و اساتید!می خواستم بپرسم سایز باندهای جلو(که تو در قرار دارند) چنده؟آیا هم اندازه با باند درهای جلوی 405 هستند؟

mehdizadeh04
2 September 2008, 01:01 PM
با تعویض طاقچه چراغ استُپ ترمز هم از جا در آوردید؟

با سلام
فکر میکنم تمام اسورتی ها چند ممدلی طاقچه دارن که حتما یک مدلش میخوره به لوگان.وقتی شما طاقچه عقب رو عوض میکنید دیگه باید قید استپ سوم رو بزنید و به جای اون میتونید راحت هر سابی که بخای بذاری جاش.

arman 321
2 September 2008, 02:42 PM
میشه لطف کنید بگید طاقچه رو از کجا تهیه کردید؟و اینکه با تعویض طاقچه چراغ استُپ ترمز هم از جا در آوردید؟

در ضمن من از 10 تا اسپرتي كه پرسيدم طاقچه لوگان نداشتن.

من طاقچه رو از پژواك خريدم.
نه چراغ استپ ترمز سر جاشه.
اگه فقط باند نصب كني كاري به چراغ نداره.
چه باندي مد نظرتونه.
من براي اينكه فلز زير طاقچه نيز بريده نشود جايي كه باند قرار ميگرفتو با يه تيكه ام دي اف اوردم بالاتر .
اين تيكه بستگي به باندتون داره.
باند من ليميتد 595 ميباشد.

MAziar KH
2 September 2008, 04:02 PM
در ضمن من از 10 تا اسپرتي كه پرسيدم طاقچه لوگان نداشتن.
من طاقچه رو از پژواك خريدم.
نه چراغ استپ ترمز سر جاشه.
اگه فقط باند نصب كني كاري به چراغ نداره.
چه باندي مد نظرتونه.
من براي اينكه فلز زير طاقچه نيز بريده نشود جايي كه باند قرار ميگرفتو با يه تيكه ام دي اف اوردم بالاتر .
اين تيكه بستگي به باندتون داره.
باند من ليميتد 595 ميباشد.
بسیار ممنون از توضیحات شما!منم خیلی دنبال طاقچه گشتم که چیزی عایدم نشد!تا اینکه هفته پیش از طریق آگهی پژواک تو مجله ماشین تلفنی تماس گرفتم که گفت چون زیاد مشتری نداره باید سفارش بدی که بسازیم دو رنگ مشکی و طوسی داره.
من هم نمی خوام فلز زیز طاقچه بریده بشه.من یه جفت کِنوود دارم که اگه اشتباه نکنم 718 باشه(2سال پیش خریدم) این تیکه ام دی اف که گذاشتین باعث شده طاقچه کمی از جاش بالاتر بیاد؟در مورد لرزش و سروصدا چی؟منظورم اینه که طاقچه خوب فیت شده؟راستی این کمربندهای صندلی عقب که از تو طاقچه رد میشه چی میشن؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم...بازم ممنون

arman 321
2 September 2008, 04:18 PM
بسیار ممنون از توضیحات شما!منم خیلی دنبال طاقچه گشتم که چیزی عایدم نشد!تا اینکه هفته پیش از طریق آگهی پژواک تو مجله ماشین تلفنی تماس گرفتم که گفت چون زیاد مشتری نداره باید سفارش بدی که بسازیم دو رنگ مشکی و طوسی داره.
من هم نمی خوام فلز زیز طاقچه بریده بشه.من یه جفت کِنوود دارم که اگه اشتباه نکنم 718 باشه(2سال پیش خریدم) این تیکه ام دی اف که گذاشتین باعث شده طاقچه کمی از جاش بالاتر بیاد؟در مورد لرزش و سروصدا چی؟منظورم اینه که طاقچه خوب فیت شده؟راستی این کمربندهای صندلی عقب که از تو طاقچه رد میشه چی میشن؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم...بازم ممنون

طاقچه رو بايد با چنتا پيچ به بدنه محكم كني.
عمق باندتون را اندازه بگيريد و اگر عدد مورد نظر كمتر از 8 باشد نيازي به اضافه كردن اون قطعه نيست.
كمربند ها هم روي طاقچه جديد وصل ميشوند.
فقط موقع سفارش دادن به پژواك اگه ميخواهيد چراغ استپ ترمز سر جاش باشه بگين كه جاي ترمز و خالي كنند.
صرو صدا نيز با انتخاب جاي درست وتعداد بيشتر پيچ حل ميشود.

MAziar KH
2 September 2008, 04:38 PM
طاقچه رو بايد با چندتا پيچ به بدنه محكم كني.
صرو صدا نيز با انتخاب جاي درست وتعداد بيشتر پيچ حل ميشود.
بازم ممنون آقا آرمان!
یعنی برای نصب طاقچه باید حتما دِریل کاری کرد:icon_redf
مگه خود طاقچه فابریک چه جور سر جاش نصبه؟با پیچ یا خار که به بدنه وصل شده؟
امکانش هست عکس بگیری؟

salman24h
2 September 2008, 06:50 PM

سلام
طاقچه رو که همه ی فروشگاه های اسپرت دارن. مخصوصا نصاب ها. اگه بخوای ساب بذاری باید چراغ stop رو برداری. از نظر فضا اشکالی نداره اما وقتی سابت BASS میده لرزش وحشتناکی بین شیشه عقب و بدنه چراغ بوجود میاد

بازم ممنون آقا آرمان!
یعنی برای نصب طاقچه باید حتما دِریل کاری کرد:icon_redf
مگه خود طاقچه فابریک چه جور سر جاش نصبه؟با پیچ یا خار که به بدنه وصل شده؟
امکانش هست عکس بگیری؟

به نظر من اگه شما فقط میخوای اسپیکر ببندی احتیاجی به تاقچه نداری. معمولا وقتی طاقچه میبندن که ساب بخوای ببندی. اسپیکرها رو روی همون فوم فابریک ببند. دریل کاری هم بستگی به سایز اسپیکرهات داره. اگه میخوای زیاد دریل کاری نکنی یه مدل اسپیکر به سایز جای فابریک انتخاب کن که درست سر جای خودش نصب بشه.
طاقچه وقتی که 2 تا اسپیکر و ساب روش نصب بشه اینقدر سنگین میشه که دیگه احتیاجی به پیچ و خار و... نداره. خودش سر جای خودش می ایسته!

shavram
3 September 2008, 08:13 AM
به نظر من اگه شما فقط میخوای اسپیکر ببندی احتیاجی به تاقچه نداری. معمولا وقتی طاقچه میبندن که ساب بخوای ببندی. اسپیکرها رو روی همون فوم فابریک ببند. دریل کاری هم بستگی به سایز اسپیکرهات داره. اگه میخوای زیاد دریل کاری نکنی یه مدل اسپیکر به سایز جای فابریک انتخاب کن که درست سر جای خودش نصب بشه.
طاقچه وقتی که 2 تا اسپیکر و ساب روش نصب بشه اینقدر سنگین میشه که دیگه احتیاجی به پیچ و خار و... نداره. خودش سر جای خودش می ایسته!

([Only registered and activated users can see links])[/quote]
ميتوني اسپيكر خوبي معرفي كني كه بشه با فابريكي عوض كرد و طاقچه رو ديگه عوض نكرد و دريل كاري نكرد. من اول ترنسميتر گرفتم ولي حالم بد شد با اين صداش.هديونيت چي؟

mehdizadeh04
3 September 2008, 10:07 AM
ميتوني اسپيكر خوبي معرفي كني كه بشه با فابريكي عوض كرد و طاقچه رو ديگه عوض نكرد و دريل كاري نكرد. من اول ترنسميتر گرفتم ولي حالم بد شد با اين صداش.هديونيت چي؟

با سلام خدمت دوست عزیزم
به نظر من ترانسمیتر ها صدای جالبی نمیتونن بدن!اگر از همون سایز فابرکیت میخوای بندازی باند جلو رو باز کن برو بگو هم سایز این میخوام تا جای پیچ هاش هم درست باشه.
آقا به نظر من که باندهای هم ساز فابریکی خودش نمیتونه راضیت کنه!!!2 تا باند خربزه ای بگیر بنداز رو ماشینت.از هیچ سوراخ کاری هم نترس.نه ماشینت به صدا میوفته نه قضای زیادی از صندوق کم میشه نه از ایمنی ماشینت کم میشه.برای هد یونیتت هم فقط پایونیر. اگر میخوای خیلی قشنگ و تو دل برو باشه تا لذت ببری یا 6950 بگیر که قیمتش 160 تومانه یا اگر 200 ول میدی 7950 بردار که پنلش برقیه.ولی اگه میخوای 115 یا 100 پول بدی از سری های 2008 بردار که برای اینکه خروچی آمپ و ساب نداره ارزون تره.باند هم میتونی یا کن وود برداری یا جی وی سی!
با تشکر

salman24h
4 September 2008, 01:40 PM

([Only registered and activated users can see links])
ميتوني اسپيكر خوبي معرفي كني كه بشه با فابريكي عوض كرد و طاقچه رو ديگه عوض نكرد و دريل كاري نكرد. من اول ترنسميتر گرفتم ولي حالم بد شد با اين صداش.هديونيت چي؟[/quote]

سلام
اگه اسپیکر خیلی خوب میخوای آمپ هم باید ببندی
به نظر من وقتی طاقچه رو باید عوض کنی که بخوای ساب ببندی وگرنه اسپیکر رو روی فوم فابریک به راحتی میتونی ببندی
اگه تصمیم آمپ نداری 6995 بدون آمپ بد نیست.
زیاد هم نگران دریل کاری نباش. 2 تا دایره کوچیک اون زیر میندازن! :icon_arro
البته الان در مورد اسپیکر و هدیونیت زیاد up to date نیستم و نمیدونم جدیدا چی اومده و خوبه
توی تاپیک راهنمایی برای خرید سیستم صوتی راجع همه چیز میتونی اطلاعات بگیری

salman24h
4 September 2008, 01:54 PM
از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) میتونی اطلاعات بگیری

kian99
5 September 2008, 05:56 PM
من e1دارم يكي از دوستان بلند گوي هاي عقب خودش رابرايم فرستاده اما روكش بلند گوي ها همراهش نيست كجا ميتوانم تهيه نمايم(بلند گوي ها فابريك هستند)

salman24h
6 September 2008, 11:32 PM
من e1دارم يكي از دوستان بلند گوي هاي عقب خودش رابرايم فرستاده اما روكش بلند گوي ها همراهش نيست كجا ميتوانم تهيه نمايم(بلند گوي ها فابريك هستند)

سلام
این جور چیزها معمولا بد گیر میاد. به احتمال ضعیف ممکنه نمایندگی داشته باشه. به فروشگاه هایی هم که سیستم های صوتی ماشین میفروشن یه نگاهی بندازی بد نیست. شاید یه کسی که اسپیکر و طاقچه ش رو عوض کرده و با خودش نبرده باشه و اونوقت شما بتونی از درپوش های اون استفاده کنی.
ولی اصولا کسانی هم که اسپیکرهاشون رو عوض میکنن درپوش ها رو هم نگه میدارن تا اگه یه زمانی خواستن دوباره از اسپیکرهای فابریک استفاده کنن بتونن بذارنش سر جاش.
اما در کل به نظر من حالا که داری اسپیکر میبندی بیا و 1 جفت اسپیکر مناسب و خوب ببند. باور کن headphone های واکمن کیفیتشون از اونا بهتره :icon_excl

AliP30W
13 September 2008, 01:24 AM
ممنون میشم یک ضبط خوب برای تندر که DVD خور باشه و BlueTooth و FlashDisk رو ساپورت حدود 200 - 250 معرفی کنید. خیلی نمیخوام خرج کنم .

hosseinabd
13 September 2008, 01:57 AM
منم برای ال 90 خودمون میخواستم ببندم (دی وی دی و بلوتوث و فلش و ....) اگه ممکنه یک مدل خوب در عین حال ارزون پیشنهاد کنید.

mehdizadeh04
13 September 2008, 02:17 AM
ممنون میشم یک ضبط خوب برای تندر که DVD خور باشه و BlueTooth و FlashDisk رو ساپورت حدود 200 - 250 معرفی کنید. خیلی نمیخوام خرج کنم .

این مدل ها خوبه
با تشکر

AliP30W
13 September 2008, 02:26 AM
حدود قیمت رو میگین؟زیر 250 ؟
ضمنا کدوم یکی از مدل های این صفحست؟
"5 Items Found"

hosseinabd
13 September 2008, 02:48 AM
من که سوال کردم پایونیر زیر 200 نداشتیم حالا این مدل چنده؟

Navid_Aref
13 September 2008, 01:50 PM
خارج کردن پخش فابریکی به روش ارائه شده در راهنمای سیستم های برقی لوگان که می توان به راحتی انجام داد:

ابزار مورد نیاز:
دو عدد مفتول فلزی:

نمایی شماتیک از این روش که در دفترچه آمده است:

روند کار
1) برداشتن پانل ضد سرقت . در کناره ها منافذ دوگانه ای برای قرار دادن مفتول ها به منظور آزاد کردن خارهای گوشواره ای مشاهده می شود:

2و3) قرار دادن مفتول ها در حفرات تعبیه شده در کناره ها و فشردن خمیدگی بیرونی آنها به طرفین به همراه کشیدن همزمان پخش به سمت بیرون به آرامی و بدون فشار:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

4) بیرون آوردن پخش و جدا کردن سوکت دوبل ISO به همراه فیش آنتن. سوکت دوبل دارای دو خار هست که باید هنگام جدا کردن دقت کرد. فیوز 10 آمپری قرمز رنگ نیز در کنار سوکت دوبل قابل مشاهده است.

DALIR
28 September 2008, 01:17 AM
باسلام
ماشین من E1-CP-SP هست میخواهم پخش ماشین را با پخش ماشین قبلم با مارک GOLD SKY عوض کنم با توجه به اینکه اهل آمپ وساب نیستم خواهشمندم مرا در رابطه با سوالات زیر راهنمایی کنید.
1-در نوشته های دوستان متوجه شدم باندJBL 938 گزینه خوبی برای طاقچه عقب هست . در صورت ارتقا سیستم کم نمیاره ؟ بدون آمپ صدای قابل قبولی داره؟ قیمت اون را هم 70 تومن گفتند.
2-یکی از دوستان باند کنوود 718 دست دوم داره که میگه 45 تومن نظرتون دررابطه با این چیه؟
3-طریقه نصب بلندگوی طاقچه عقب و محل رد کردن سیمها را هم اگر کامل توضیح بدید ممنون میشم.

salman24h
28 September 2008, 01:32 AM
باسلام
ماشین من E1-CP-SP هست میخواهم پخش ماشین را با پخش ماشین قبلم با مارک GOLD SKY عوض کنم با توجه به اینکه اهل آمپ وساب نیستم خواهشمندم مرا در رابطه با سوالات زیر راهنمایی کنید.
1-در نوشته های دوستان متوجه شدم باندJBL 938 گزینه خوبی برای طاقچه عقب هست . در صورت ارتقا سیستم کم نمیاره ؟ بدون آمپ صدای قابل قبولی داره؟ قیمت اون را هم 70 تومن گفتند.
2-یکی از دوستان باند کنوود 718 دست دوم داره که میگه 45 تومن نظرتون دررابطه با این چیه؟
3-طریقه نصب بلندگوی طاقچه عقب و محل رد کردن سیمها را هم اگر کامل توضیح بدید ممنون میشم.

سلام
به نظر من 938 با توجه به شرایط شما گزینه خوبیه. البته اطلاعی در مورد هد یونیت شما ندارم. نمیدونید چند وات هستش؟
به طور کلی اگه حتی 20% هم احتمال میدید که در آینده تصمیم ارتقاء دارید از اسپیکر و هدیونیتی استفاده کنید که جوابگوی نیازهای بعدی شما باشه. از همین الان خوب فکر کنید تا در آینده مجبور به هزینه های اضافه و بی مورد نشید.
راستش در مورد سیم کشی و نصب سیم ها به باطری و هدیونیت و آمپ و... زیاد وارد نیستم اما محل رد کردن سیم ها خیلی راحت از زه های رکاب تا زیر صندلی عقب انجام میشه و بعد از همون جا هم به صندوق عقب میره و در نهایت به اسپیکرها وصل میشه