View Full Version : مشکل در شارژ کردن K500
symbolic
30 December 2007, 04:36 PM
با سلام خدمت دوستان
من يک k500 دارم که جديدا براي شارژ اون به مشکل برخوردم - جريان از اين قرار که وقتي ميخوام شارژش کنم بايد سر کابل رو هر بچرخونم تا يه جايي اتصال برقرار بشه و شروع به شارژ کنه
اولش فکر کردم که شارژرم خراب شده و رفتم يه نو خريدم اما بازم مشکل برقرار هست و نهايتا فهميدم که مشکل از محل اتصال کابل روي گوشي خودم هست وقتي کابل شارژر رو وصل ميکنم به گوشي و بعد کمي اونو عقب ميکشم اتصال برقرار ميشه ولي در حالت عادي هيچ عکس العملي نشون نميده !
ممنون ميشم دوستان کمک کنند
mohammad51
30 December 2007, 05:06 PM
با سلام خدمت دوستان
من يک k500 دارم که جديدا براي شارژ اون به مشکل برخوردم - جريان از اين قرار که وقتي ميخوام شارژش کنم بايد سر کابل رو هر بچرخونم تا يه جايي اتصال برقرار بشه و شروع به شارژ کنه
اولش فکر کردم که شارژرم خراب شده و رفتم يه نو خريدم اما بازم مشکل برقرار هست و نهايتا فهميدم که مشکل از محل اتصال کابل روي گوشي خودم هست وقتي کابل شارژر رو وصل ميکنم به گوشي و بعد کمي اونو عقب ميکشم اتصال برقرار ميشه ولي در حالت عادي هيچ عکس العملي نشون نميده !
ممنون ميشم دوستان کمک کنند
دوست عزیز
برای اینکه این مشکل شما حل بشه 1- گوشیتون رو خاموش کنید باطری رو در بیارید و با اسپری خشک ناهید کنتک های اتصال شارژر رو بشورید 2- اگر به این طریق حل نشد بهترین کار اینه که گوشی باز بشه و قسمت کانتکت ها مورد بررسی قرار بگیره که چه مشکلی براش ÷یش اومده قسمت قلع شده مشکل داره و یا قسمت اتصال به برد:icon_cool
symbolic
31 December 2007, 11:37 AM
دوست عزیز
برای اینکه این مشکل شما حل بشه 1- گوشیتون رو خاموش کنید باطری رو در بیارید و با اسپری خشک ناهید کنتک های اتصال شارژر رو بشورید 2- اگر به این طریق حل نشد بهترین کار اینه که گوشی باز بشه و قسمت کانتکت ها مورد بررسی قرار بگیره که چه مشکلی براش ÷یش اومده قسمت قلع شده مشکل داره و یا قسمت اتصال به برد:icon_cool
ممنون از جواب شما !
منظور از شستن کنتکها همان قسمت بيروني گوشي مد نظر هست ديگه ؟ ( اينو شب تست ميکنم )
اما اگر اينجوري درست نشد - چه جوري گوشي رو باز کنم ( اگر جايي باشه که با عکس توضيح داده باشه که چه بهتر )
mohammad51
31 December 2007, 12:54 PM
ممنون از جواب شما !
منظور از شستن کنتکها همان قسمت بيروني گوشي مد نظر هست ديگه ؟ ( اينو شب تست ميکنم )
اما اگر اينجوري درست نشد - چه جوري گوشي رو باز کنم ( اگر جايي باشه که با عکس توضيح داده باشه که چه بهتر )
دوست عزیز
اون قسمتی رو که روی خود گوشی هست میگم نه اون که روی شارژرتون هست بهتره اون تست کنید در مورد باز کردن گوشی اگرمیتونید به یک تعمیرکار نشون بدید بهتره ممکنه خودتون برای باز کردن گوشی به مشکلاتی بربخورید که کار از اینی که هست هم بدتر بشه:icon_cool
M@YS@M
1 January 2008, 03:15 AM
ممنون از جواب شما !
با سلام
من خودم اين گوشي رو دارم و به وفور در اونو باز كردم و هيچ مشكلي هم براي اون پيش نيومده
روش كار:
طي يك عمل بسيار پيچيده بايد دو تا خار كنار دكمهي پاور و كنار اينفرارد رو اول باز كني (ميتوني ناخنتو بين قاب بندازي و اونارو باز كني ، بعد از اون دو تا خار كنار كنتكهاي شارژرو باز كني به همون روش قبلي
حالا ميريم سر اصل مطلب : دو تا خار داخل جاي باتري رو كنار بكشي (با مقداري زور) و با كمك يك دست ديگه (دست خودت يا هر كسه ديگه اي) قاب و در مياري
به همين راحتي به همين خوشمزگي
اگه هنگام باز كردنش دو نفر باشيد خيلي بهتره چون اون ضامنهاي داخل محفظه باتري خيلي دردسرسازن و كمي مشكل ايجاد ميكنند
ولي بستنش مثل آب خوردنه و با كمي فشار قاب جا ميره:icon_mad:
در مورد باز كردن خارهاي بالايي و پاييني به هيچ عنوان از چاقو و امثال اون استفاده نكن چراكه باعث صدمه زدن ميشه
اگر مشكلي تو باز كردنش داشتي من در خدمتم
در نهايت موفق باشي:icon_cool
symbolic
15 July 2008, 08:22 AM
با سلام
من خودم اين گوشي رو دارم و به وفور در اونو باز كردم و هيچ مشكلي هم براي اون پيش نيومده
روش كار:
طي يك عمل بسيار پيچيده بايد دو تا خار كنار دكمهي پاور و كنار اينفرارد رو اول باز كني (ميتوني ناخنتو بين قاب بندازي و اونارو باز كني ، بعد از اون دو تا خار كنار كنتكهاي شارژرو باز كني به همون روش قبلي
حالا ميريم سر اصل مطلب : دو تا خار داخل جاي باتري رو كنار بكشي (با مقداري زور) و با كمك يك دست ديگه (دست خودت يا هر كسه ديگه اي) قاب و در مياري
به همين راحتي به همين خوشمزگي
اگه هنگام باز كردنش دو نفر باشيد خيلي بهتره چون اون ضامنهاي داخل محفظه باتري خيلي دردسرسازن و كمي مشكل ايجاد ميكنند
ولي بستنش مثل آب خوردنه و با كمي فشار قاب جا ميره:icon_mad:
در مورد باز كردن خارهاي بالايي و پاييني به هيچ عنوان از چاقو و امثال اون استفاده نكن چراكه باعث صدمه زدن ميشه
اگر مشكلي تو باز كردنش داشتي من در خدمتم
در نهايت موفق باشي:icon_cool
سلام دوست من !
من بعد از مدتها باز برگشتم . راستش اون موقع از قيد باز کردنش گذشتم ورفتم يه 5700 نوکيا گرفتم - اما چون 2 سيم کارته شدم - تصميم گرفتم که گوشي k500 خودم رو تعمير کنم
من با راهنمايي شما تونستم به راحتي در گوشي باز کنم اما نهايتا به 4 تا پيچ 6پر برخورد کردم که باز مجبور شدم يه آچار مخصوص براش بگيرم - تا اينجاي کار مشکلي نبود
اما مدار شارژ گوشي زير پيچهاست و من نتونستم اون قسمت رو از توي قاب پايين گوشي در بيارم - امکانش هست تا بازم دوستان منو کمک کنند ؟
wolfgorg
12 August 2008, 06:57 PM
برای من هم همین جوریه درست نشد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.