PDA

View Full Version : jasjar یا Nokia E90

Adhil
30 December 2007, 02:04 AM
اگه شما بخواین از بین گوشی آیمیت جسجار و نوکیا E90 یکی رو انتخاب کنین کدومش رو انتخاب میکنین و چرا ؟ مرسی

mohammad51
30 December 2007, 09:46 AM
اگه شما بخواین از بین گوشی آیمیت جسجار و نوکیا E90 یکی رو انتخاب کنین کدومش رو انتخاب میکنین و چرا ؟ مرسی

دوست عزیز

همون طور که میبینید این جا تاپیک پاکت پی سی هست پس مطمئنا دوستانی که این جا هستند حتما پاکت پی سی رو انتخاب میکنن به دلیل اینکه ویندوز موبایل هیت نرم افزار های زیاد و البته اورجینالی برای ان نوع گوشی ها هست و البته یک کامپیوتر جیبی هست که دوستان میتونن ازش استفاده بهینه ببرن:icon_cool

Adhil
30 December 2007, 10:40 AM
سلام دوست عزیز
درست میفرمائین ولی من الان 48 ساعت هست با E90 کار میکنم نرم افزار برای اون کم هست ولی خیلی بهتر از poket pc کار میکنه . مثلاً فایل PDF با حجم بالای 300 کیلوبایت رو به زحمت باز میکنه یا فونتش رو بهم میریزه ولی با نوکیا راحت باز کرد در ضمن من توی آکروبات ریدر جسجار جستحو برای کلمه ندیدم ولی نوکیا داشت GPS داره در صورتی که برای جسجار option هستش . به دلیل استفاده نکردن از قلم صفحه display سالمتر و بدون خش میمونه از طرفی کار کردن با جسجار راحتتره حالا گیج شدم نمیدونم گوشیمو به نوکیا عوض کنم یا نه . نظر بدین شاید بتونم یه تصمیم درست بگیرم . مرسی

mohammad51
30 December 2007, 11:40 AM
سلام دوست عزیز
درست میفرمائین ولی من الان 48 ساعت هست با E90 کار میکنم نرم افزار برای اون کم هست ولی خیلی بهتر از poket pc کار میکنه . مثلاً فایل PDF با حجم بالای 300 کیلوبایت رو به زحمت باز میکنه یا فونتش رو بهم میریزه ولی با نوکیا راحت باز کرد در ضمن من توی آکروبات ریدر جسجار جستحو برای کلمه ندیدم ولی نوکیا داشت GPS داره در صورتی که برای جسجار option هستش . به دلیل استفاده نکردن از قلم صفحه display سالمتر و بدون خش میمونه از طرفی کار کردن با جسجار راحتتره حالا گیج شدم نمیدونم گوشیمو به نوکیا عوض کنم یا نه . نظر بدین شاید بتونم یه تصمیم درست بگیرم . مرسی

دوست عزیز

من هم 100% نگفتم پاکت پی سی بهتره به هر حال شرکت های سازنده گوشی همیشه در رقابت با هم هستن دوربین بهتر حجم کمتر صفحه بزرگ با وضوح بیشتر و ...اما در مورد این خش افتادن که از تلق های استفاده میشه تا مشکلی پیش نیاد در مورد باز کردن فایل های اکروبات من تا حالا مشکلی باهش نداشتم برنامه های خیلی خوب جامعه و جالبی هم برای کار های مختلف هست که مطمئن هستم برای نوکیا وجود نداره:icon_cool

Adhil
2 January 2008, 03:37 PM
با سلام خدمت دوستان عزیزی که اینجا رو دیدی میندازن
هیچکی اطلاعات دقیق نداره که کدومش بهتره و یه سوال دیگه من این رووم رو میتونم جابجا کنم به قسمت نوکیا یا یکی دیگه اونجا بسازم ؟ ممنونم و بدرود

mohammad51
2 January 2008, 04:08 PM
با سلام خدمت دوستان عزیزی که اینجا رو دیدی میندازن
هیچکی اطلاعات دقیق نداره که کدومش بهتره و یه سوال دیگه من این رووم رو میتونم جابجا کنم به قسمت نوکیا یا یکی دیگه اونجا بسازم ؟ ممنونم و بدرود

دوست عزیز

اگر فکر میکنید که اونجا به نتیجه بهتری میرسید من این کار رو برای شما انجام میدم:icon_cool

Adhil
4 January 2008, 02:28 AM
ممنونم محمد جان ولی اگه بشه یکی هم اومجا بسازم فکر میکنم بهتر باشه که اینجا مزایای ppc بدونم و اونجا مزایای نوکیا نظر شما چیه ؟ ممنونم

mohammad51
4 January 2008, 10:03 PM
ممنونم محمد جان ولی اگه بشه یکی هم اومجا بسازم فکر میکنم بهتر باشه که اینجا مزایای ppc بدونم و اونجا مزایای نوکیا نظر شما چیه ؟ ممنونم

دوست عزيز

اين خلاف قوانين هست فقط ميتونم اين تاپيك رو جابه جا كنم:icon_cool

Adhil
5 January 2008, 04:27 PM
سلام خودم میتونم جابجاش کنم که مزاحم شما نشم . اگه میشه چه جوری ؟ ممنونم

mohammad51
5 January 2008, 04:40 PM
سلام خودم میتونم جابجاش کنم که مزاحم شما نشم . اگه میشه چه جوری ؟ ممنونم

نه دوست عزیز شما نمیتونید این کار رو انجام بدید:icon_cool