PDA

View Full Version : مشكل در k810 كمكم كنيد

fishbaz
30 December 2007, 01:21 AM
با سلام خدمت اساتيد
1.چند روزه بلوتوثم ايراد پيدا كرده بلوتوث مي تونم بفرستم اما نمي تونم بگيرم الكي ميگه مموري پره در حالي كه مموريم خاليه 2.عكس كه مي گيرم save نمي شه. لطفا راهنماييم كنيد
3.خاستم فلش كنم روش رو تو سايت خواندم با برنامه ي setool2lt اما يك مشكل دارم تو مرحله ي شناسايي اين گوشي توسط اين برنامه نوشته بود تو سايت گوشي رو خاموش كنيد و دكمهي c را نگه داريد بعد كابل را نصب كنيد تا usb flash نصب بشه كه اين كارو كردم هركاري كردم نتونستم نصب كنم لطفا دقيق راهنماييم كنين ممنون

سپهرال پي
30 December 2007, 01:38 AM
مشکل بلوتوس نیست ..
مشکل مموری کاردتونه!
اول اینکه ببین روی اینترنال مموری تنظیم کردی یا روی مموری کارد..
گوشی سونی اریکسون مقداری از فضا خود گوشی رو به عنوان کش گوشی همیشه خالی نگه میداره..
احتملا گوشی نمیتونه فضای مموری کارد رو درست محاسبه کنه ..کافیه مموری کارد رو با رم ریدر یه سرو سامون بدی..

mohammad51
30 December 2007, 05:22 PM
با سلام خدمت اساتيد
1.چند روزه بلوتوثم ايراد پيدا كرده بلوتوث مي تونم بفرستم اما نمي تونم بگيرم الكي ميگه مموري پره در حالي كه مموريم خاليه 2.عكس كه مي گيرم save نمي شه. لطفا راهنماييم كنيد
3.خاستم فلش كنم روش رو تو سايت خواندم با برنامه ي setool2lt اما يك مشكل دارم تو مرحله ي شناسايي اين گوشي توسط اين برنامه نوشته بود تو سايت گوشي رو خاموش كنيد و دكمهي c را نگه داريد بعد كابل را نصب كنيد تا usb flash نصب بشه كه اين كارو كردم هركاري كردم نتونستم نصب كنم لطفا دقيق راهنماييم كنين ممنون

دوست عزیز

اول رم رو با گوشی خودتون فرمت کنید و یک بار ریست به وضعیت اولیه کار خونه رو انجام بدید ببینید مشکل حل میشه؟

fishbaz
30 December 2007, 11:58 PM
اين كارو كردم حتي مموري كاردم در آوردم مستر ريست كردم نشد خواستم فلش كنم كه گفتم براي چي نتونستم اگه ميشه كمكم كنيد

mohammad51
1 January 2008, 10:05 AM
اين كارو كردم حتي مموري كاردم در آوردم مستر ريست كردم نشد خواستم فلش كنم كه گفتم براي چي نتونستم اگه ميشه كمكم كنيد

دوست عزیز

اگر مستر ریست نمیشه حتما باید ببرید فلشش کنن این احتمال وجود داره اختلالی در نرم افزار اصلی گوشیتون پیش اومده باشه:icon_cool

fishbaz
5 January 2008, 12:33 AM
خودم نمي تونم فلش كنم؟ روش فلش كردن با برنامه ي setool2lt تو سايت نوشته خواندم خواستم فلش كنم اما يك مشكل دارم تو مرحله ي شناسايي اين گوشي توسط اين برنامه نوشته بود تو سايت گوشي رو خاموش كنيد و دكمهي c را نگه داريد بعد كابل را نصب كنيد تا usb flash نصب بشه كه اين كارو كردم هركاري كردم نتونستم نصب كنم لطفا تو اين زمينه كمكم كنين

mohammad51
5 January 2008, 09:10 AM
خودم نمي تونم فلش كنم؟ روش فلش كردن با برنامه ي setool2lt تو سايت نوشته خواندم خواستم فلش كنم اما يك مشكل دارم تو مرحله ي شناسايي اين گوشي توسط اين برنامه نوشته بود تو سايت گوشي رو خاموش كنيد و دكمهي c را نگه داريد بعد كابل را نصب كنيد تا usb flash نصب بشه كه اين كارو كردم هركاري كردم نتونستم نصب كنم لطفا تو اين زمينه كمكم كنين

دوست عزیز

من از این روش که شما میگید اطلاع ندارم اما برای فلش کردن احتیاج به باکس مخصوص گوشی خودتون هست که باید اون رو داشته باشید :icon_cool

zidane010
5 January 2008, 12:14 PM
دوست عزیز اول باید تو برنامه مدل کوشیت تنظیم کنی بعد فایل main ادد کن و بعد هم fs حتما به ترتیب باشه
تو قسمت misc files هم کاستوم پک مخصوص ادد کن
بعد از اینکه این مراحل بدرستی انجام دادی گوشیت خاموش کن و تو برنامه ی setool2lt دکمه ی flash بزن بعد هم رو دکمه c گوشیت پایین نگه دار و کابل USB به گوشی وصل کن بعد از چند ثانیه دکمه ی c رو رها کن حدودا 10 دقیقه طول میده و تمام
امیدوارم مشکلت حل بشه

fishbaz
5 January 2008, 10:47 PM
ببخشيد فايل main و fs چي هستن تو قسمت add يداش نكردم ميشه راهنماييم كنيد

رحيم توكلي
6 January 2008, 12:35 AM
من کا810 رو خواستم فلش کنم این سه تا فایل رو گرفتم
K810_R6BC002_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
K810_R6BC002_FS_S_ASIA_LEVAN_RED52.fbn
SE Complete custom pack
وبا برنامه setool2lt فلش کردم
البته دو سه بار اشتباه کردم ولی دو دفعه آخری رو مطمعنم که درسته
حالا گوشی بالا نمیاد واین پیغام رو میده (البته هر دفعه که بالا می اومد چه حالت اشتباه وچه حالت درست)
configuation error.please contact your network operator or service centere.
حالا من چیکار کنم

چند دفعه هم با این کاستوم
Generic_CDA102568_6_M_EAST_N_AFR
فلش مکنم ولی کمکان درست نمیشه این گوشی لعنتی

رحيم توكلي
6 January 2008, 02:49 AM
کاستوم رو عوض کردم مشکل حل شد
درایور جدید دوربین رو هم ریختم 7.56 شده خوبه

zidane010
6 January 2008, 08:38 PM
ببخشيد فايل main و fs چي هستن تو قسمت add يداش نكردم ميشه راهنماييم كنيد
دو فایل سیستمی موبایل هستن

دوست عزیز با این حساب بعید میدونم بتونی به درستی فلاش کنی
یه کتاب هست اپ می کنم اطلاعاتی در مورد فلاش کردن گوشی هست .
save as کنید (http://www.iranmatrix.biz/uploads/setool2lite_v1.08.pdf)

موفق باشی