PDA

View Full Version : میخوام آی میت بخرم

kamran-3215
28 December 2007, 02:50 AM
سلام خسته نباشی
من میخوام یه گوشی آی میت بخرم نظرتون چیه

Nomad
28 December 2007, 03:32 AM
دوست عزیز در حال حاضر چه گوشی دارید ... ؟ هدفتون از خریدن آیمیت چیه ... ؟ البته فکر میکنم مطالب زیادی در این مورد باشه تو بخش موبایل که بهتره یه سرچی بکنی . ولی اگر میخوای از گوشیت تخصصی کار بکشی ، حتما آیمیت بگیر . من خودم Imate K-jam دارم و بسیار هم راضی هستم وتمام اون چیزی رو که ازش میخوام برام فراهم کرده ... شما از گوشیت چی میخوای !!؟؟

mohammad51
28 December 2007, 06:43 PM
سلام خسته نباشی
من میخوام یه گوشی آی میت بخرم نظرتون چیه

با تشكر از دوست خوبم اقا مسعود

در مورد ايميت اول بايد ببينيد چه مدل و چه قيمتي ميخواهيد پرداخت كنيد ايا با اين گوشي اشنايت كامل داريد ؟ايا پاكت پي سي بدرد كار شما ميخوره بعد اين كار رو انجام بديد :icon_cool

SAM FISHER
29 December 2007, 08:51 AM
آی میت و در کل PDA استفاده های خاص دارند.و شما نباید به چشم یک smartphone یا یک گوشی موبایل معمولی به آن ها نگاه کنید.برای مثال شما نباید انتظار داشته باشید که پاکت پی‌سی شما دوربینی با کیفیت بالا داشته باشه (بالاترین مقدار فکرمی‌کنم jamin با 2 مگاپیکسل باشه)
پیشنهاد من این است که اگر شما می‌خوایید از گوشی خودتون به عنوان یک ماشین بازی و یا فقط برای موسیقی گوش دادن که اصلا در حیطه‌ی Pda نیست و یا از این قبیل کار ها استفاده کنید من پیشنهاد می‌کنم که هزینه‌ی زیادی برای خرید آی‌میت یا هر pda‌ دیگر نکنید و در عوض یک smartphone با امکانات بالا و دوربین عالی تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

Adhil
29 December 2007, 11:29 AM
با سلام . دوست عزیز شما که از دووستان کمک و راهنمایی خواستین اول دلیل گرفتن گوشی رو بیان کنید تا بتونیم مناسبترین گوشی رو برای شما پیشنهاد بدیم . کارایی رو که دوست دارین انجام بدین رو بگین اینجوری به نتیجه مناسبتری خواهید رسید . موفق باشین

mohammad51
29 December 2007, 06:44 PM
kamran-3215 عزيز

شما كه تاپيك رو. ايجاد كرديد لطفا نظر خودتون رو بديد تا اگر بشه دوستان به طور جامع و كامل كمكتون كنن:icon_cool

Erroro0o0
7 March 2008, 04:59 PM
سلام
بابا بیچاره در رفت بیخیال هرچی i-mate شد
عیبی نداره خودم ازتون سوال میکنم
من.........
اطلاعاتی در باره ی i-mate jasjam میخوام اگه امکان داره....

am!n
7 March 2008, 10:59 PM
اطلاعاتی در باره ی i-mate jasjam میخوام اگه امکان داره....
دوست گرامی چرا جست و جو نمیکنید؟؟؟!!!!!
یک نگاهی به این لینک (http://www.gsmarena.com/i_mate_jasjam-1589.php) بنداز