PDA

View Full Version : چيزهاي جالبي كه در مورد وپ شنيدم من

ciahchal
21 August 2004, 11:21 AM
ما ايرانيها عادت داريم قبل از اينكه چيزي رو بدونيم قضاوت مي كنيم در موردش ... يعني اول قضاوت مي كنيم بعد مي بينيم چي هستش ... خود من اون زمان كه ويندوز اومد با داس 6.22 كار مي كردم ... از يكي پرسيدم اين ويندوز چي هست؟ گفت بي خيالش شو خيلي سخت و خفنه و اصلا كاربرد نداره ... ولي وقتي ريختم رو دستگاهم خيلي باهاش حال كردم ...
وپ هم همين الان دچار همين مشكلات هستش :arrow:
اول اينكه خيليها فكر مي كنن وپ يعني يه چيزي كه مياد برات (عين واژه رو به كار بردم) مثل sms و چون از ماهيتش خبر ندارن مي ترسن از اينكه حتي فكر كنن بهش.
خيليها توي نحوه دسترسي به وپ مشكل دارن ... البته حق دارن من ديشب يه جا مهمون بودم يه اقاي گرافيست گفتن كه چرا من وقتي وصل مي شم به اينترنت پول تلفنم هم زياد مي شه . مگه من پول كارت نمي دم؟
همين ديد رو هم خيليها به وپ دارن
وپ شايد الان چيز لوكس و صرفا تشريفاتي به نظر بياد ... اما خيلي كاربردي هستش
يكي از دلايلي كه من وپ مگزين زدم همين بوده كه نشون بدم وپ سايت فقط يك صفحه شخصي كه 2 تا چيز بنويسي و 2 تا لينك بذاري نيست.
وپ سايت من به هفته اي 60 خبر در عناوين ورزشي ... سياسي ... اقتصادي ... علمي و ... داره به روز مي شه و خبرهاي قبلي ارشيو مي شه .
يكي از كاربرهايي كه هيچ كس تاحالا بهش اشاره نكرده و ادمين هاي سايت ها اگه بدونن عاشقش مي شن چك كردن mail هاست.
شما از طريق وپ به راحتي مي تونين mail هاتون رو چك كنين ( توي ترافيك تهران يا سالن انتظارهاي شركتها بهترين موقع هستش كه از موبايلتون استفاده اي جديد بكنين )
فكر اينكه در اينده براي استفاده از حساب بانكيتون ... خريد اجناس... رزرو بليط سينماها و آژانس هاي مسافرتي دست به دامن موبايلتون بشين شايد الان خنده دار بياد ... ولي حتم دارم 10 سال ديگه نيست.
و اين نياز مند اين هستش كه من و شما اين حركتها رو ادامه بديم و دنبالش باشيم
به عنوان اعضاي اولين فروم موبايل ايران

ali
22 August 2004, 01:26 PM
دوست عزيز من خيلي وقته دارم روي چك كردن ميل از طريق وپ كار مي كنم
فقط بايد cgi هارو بريزم با فرم هاشو :P
راستي اوناكه وپ دارن مي تونن ميل هاي yahoo خودشون رو در سايت ياهو چك كنند 8)
خيلي كاراي جالب تر از اين هم مي شه با وپ كرد كه اگه زمان اجازه بده رو سايت خودم پياده مي كنم :evil:

ciahchal
23 August 2004, 02:14 AM
نياز به cgi و اينا نيست ... ميل اگه pop3 باشه راحت مي شه چك كرد ... برنامه نويسي هم نمي خواد :(
من گفتم براي admin ها check mailخوبه كه همه pop3 دارن
به جز اون ... mail هاي ديگه هم مي شه داد به صورت رابط با سرور
من مي خواستم كار كنم ... wapmail رو هم اماده كردم ولي ديدم فضاي سرورم رو بدم به كساني كه بيان با شبيه ساز چك كنن ميل رو , خيلي بايد ... باشم :(
وگرنه همه چيش اماده هستش الان .. . راستي اون feedback form كه مي خواستي بدي چي شد ... 10 سال بعد مي خواي بذاري اينجا ؟

ali
23 August 2004, 12:36 PM
10 سال كه خوبه ببين 100 سال نشه :mrgreen:
وقتم خيلي كمه دارم رو يه سايت كار مي كنم :shock:
وقتي براي خودم ندارم :x

ciahchal
24 August 2004, 02:37 AM
اميدوارم موفق باشي ...

darya
3 November 2004, 07:00 PM
لطفا بگيد براي استفاده از سرويس وپ به چه چيزهايي نياز داريم. و هرينه اش حدود چقدر ميشه.
سوال دوم هم اينکه گفتيد که ميشه mail ياهو رو از طريق وپ چك كرد. ايا امكان دسترسي به ساير قسمتهاي سايت ياهو هم هست و ايا كلا سايتهاي معروف دنيا چنين امكاني رو دارند؟ مثل گوگل؟

ciahchal
5 November 2004, 05:46 AM
لطفا بگيد براي استفاده از سرويس وپ به چه چيزهايي نياز داريم. و هرينه اش حدود چقدر ميشه.
سوال دوم هم اينکه گفتيد که ميشه mail ياهو رو از طريق وپ چك كرد. ايا امكان دسترسي به ساير قسمتهاي سايت ياهو هم هست و ايا كلا سايتهاي معروف دنيا چنين امكاني رو دارند؟ مثل گوگل؟

http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=3104
براي هزينه ...
سايتهاي معروف اكثرا وپ سايت هم دارند ...
Mail ياهو رو هم مي شه چك كرد !
پنل داره ياهو ...

behzad_214
22 February 2006, 10:33 PM
آقا برای دریافت اینترنت روی موبایل به امور مشترکین تلفن همراه مراجعه میکنی و میگید سرویس دیتا روی موبایل میخوام قیمتش هم ماهی 5000تومان که در هر قبض 2ماهه 10هزارتومان میاد.
اصلا" هم ازکارمندهای امور مشترکین نپرسید که دیتا چیه و وپ چیه و از این حرفها که به هیچ عنوان نمیتونن بگن چون نمیدونن که چیه.
خلاصه با ماهی 5000هزار تومان بصورت 24ساعته به اینترنت از طریق موبایل وصل میشی و اصلا هم هزینه اضافی براتون نمیاد فقط یه چیزی بهتون بگم که با موبایل تو هر سایتی نمیتونید برید و فقط تو سایتهایی میتونید برید که این امکانات رو گذاشته باشته و از طرق موبایل میخواهید تو یه سایت برید باید مثلا wap.yahoo.comرا وارد کنید و برید تو یاهو و یاهو مسنجر هم 24 ساعته انلاینه البته باید برید تو یاهو مسنجر و برنامه برا موبایل رو دانلود و نصب کنید اگه سوال بیشتری دارید بگید در خدمت هستم.

B e H r A d
22 February 2006, 10:53 PM
آقا برای دریافت اینترنت روی موبایل به امور مشترکین تلفن همراه مراجعه میکنی و میگید سرویس دیتا روی موبایل میخوام قیمتش هم ماهی 5000تومان که در هر قبض 2ماهه 10هزارتومان میاد.
اصلا" هم ازکارمندهای امور مشترکین نپرسید که دیتا چیه و وپ چیه و از این حرفها که به هیچ عنوان نمیتونن بگن چون نمیدونن که چیه.
خلاصه با ماهی 5000هزار تومان بصورت 24ساعته به اینترنت از طریق موبایل وصل میشی و اصلا هم هزینه اضافی براتون نمیاد فقط یه چیزی بهتون بگم که با موبایل تو هر سایتی نمیتونید برید و فقط تو سایتهایی میتونید برید که این امکانات رو گذاشته باشته و از طرق موبایل میخواهید تو یه سایت برید باید مثلا wap.yahoo.comرا وارد کنید و برید تو یاهو و یاهو مسنجر هم 24 ساعته انلاینه البته باید برید تو یاهو مسنجر و برنامه برا موبایل رو دانلود و نصب کنید اگه سوال بیشتری دارید بگید در خدمت هستم.

اگه بنا به همون 2 ماه يكبار بود من گرفته بودم تا الان ..... :icon_arro
دوست عزيز شما براي هر يك دقيقه آنلاين بودن با Data بايد هزينه معادل هز يك دقيقه مكالمتونو نيز بپردازيد :icon_mad: ....

aghdam
23 February 2006, 12:07 AM
اگه بنا به همون 2 ماه يكبار بود من گرفته بودم تا الان ..... :icon_arro
دوست عزيز شما براي هر يك دقيقه آنلاين بودن با Data بايد هزينه معادل هز يك دقيقه مكالمتونو نيز بپردازيد :icon_mad: ....
,واقعا!!!
بعید می دونم ها

B e H r A d
23 February 2006, 02:29 PM
خواهش ميكنم شما هم براي اطمينان يه پرس و جويي بكنين http://qsmile.com/qsimages/292.gif

aghdam
23 February 2006, 03:42 PM
کاملا حق با شماست
ولی اینطوری خیلی گرون هست
تازه اعلام می کنن که 0.1 درصد از دارندگان تلفن همراه از این سیستم استفاده می کنن!!!

RoSo
23 February 2006, 05:01 PM
خلاصه با ماهی 5000هزار تومان بصورت 24ساعته به اینترنت از طریق موبایل وصل میشی و اصلا هم هزینه اضافی براتون نمیاد
اون چیزی که شما میگی GPRS هستش و ما تو ایران نداریم. با سرویس دیتا باید برای هر دقیقه پول بدی عزیز جان.

پارسا
23 February 2006, 05:25 PM
در تاپيکي قبلا من در اين مورد صحبت کرده ام .
دوست عزيز ! از چيزي که استفاده نمي نماييد لطفا اطلاعات غلط ندهيد .
خودمن اينترنت روي موبايلم دارم و هزينه هاش به صورت زير است :
5000 تومان هر ماه هزينه ثابت ( در هر دوره 2 ماهه که قبض تلفن مي آيد = 10000 تومان )
به ازاي هر دقيقه استفاده از اينترنت :
از ساعت 8 صبح تا 21 شب در روزهاي غير تعطيل= 447 ريال ( معادل 10 پالس )
از ساعت 21 شب تا 8 صبح فردا در روزهاي غير تعطيل = 358 ريال ( معادل 8 پالس )
کل 24 ساعت در روزهاي تعطيل ( جمعه هم روز تعطيل محسوب مي شود !! ) = 358 ريال ( معادل 8 پالس )
================================
فرض کنيم شما بطور متوسط روزي نيم ساعت !!! از طريق موبايل در ايران با اينترنت کار کنيد
هزينه هاي ثابت براي هر دوره ( 60 روز )= 10000 تومان
هزينه متغير براي هر دوره با فرض استفاده روزانه - بين 8 صبح تا 21 - ( 60 روز ) = 80460 تومان --- 447*60*5/*60
جمع = 90460 تومان

آيا باز هم استفاده از اينترنت را با استفاده از موبايل در ايران را توصيه مي فرماييد ...؟؟؟

B e H r A d
23 February 2006, 06:11 PM
http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=139786&postcount=34

يادش به خير من اين پست رو با چه ذوق و شوقي زدم. با اين اوصاف حالا حالا هاااااا بايد بيخال اينترنت روي موبايل شيم

SinJim
6 March 2006, 04:39 AM
البته اگر که نه دو سال دیگه حتما GPRS میاد... ولی اون هم احتمال زیاد گرونه... پس کلا بیخیالش....
همون sms خدا بیامرزیده بهتر از همه تکنولوژیای خراب و کج و کوله ی ایرانیه...
تو ایران بهتره آدم بره دنبال چیزای قدیمی تر.... چون هر چیز جدید ایرانی میاد چرته......
خیلی خیلی مسخرست...
کشوری که این همه منابع داره در زمینه تکنولوژی اینقدر ضعیف باشه.....
ارتباطات اص توسعه است... ولی دولت همش دنبال بودجه و... است.....
حیفه کشور ما با این همه جووون عاشق ارتباطات یه ساب روم تو یاهو نداریم... یه سیستم مخابراتی جدید نداریم... یه سایت معتبر خارجی به فارسی رسمی نداریم... یه تکنولوژی روز نداریم..... یه دیتا سنترنداریم.... و خیلی مسایل دیگه...

john110
10 March 2006, 04:01 PM
لطفن يكي درباره نحوه راه اندازي DATA روي PDA2 توضيح بده

vahid13
10 March 2006, 04:28 PM
این که اصلا به صرفه نیست تو پول اس او اس و ..... موندیم چه برسه به وپ

B e H r A d
11 March 2006, 12:24 PM
لطفن يكي درباره نحوه راه اندازي DATA روي PDA2 توضيح بده

قرار بود اين سرويس رو براي اين نوع دستگاه ها عرضه كنن وليhttp://qsmile.com/qsimages/292.gif.

اون چیزی که شما میگی GPRS هستش و ما تو ایران نداریم. با سرویس دیتا باید برای هر دقیقه پول بدی عزیز جان.

اين سرويس 4 سالِ كه وارد ايران شده ولي متاسفانه همه نميتونن ازش استفاده كنن. http://qsmile.com/qsimages/296.gif

RoSo
11 March 2006, 06:34 PM
GPRS هنوز تو ایران نیومده و قرار بوده که 2000 شماره رو بطور آزمایشی در اختیار افراد خاصی برای تست قرار بدن ولی ظاهراً محیا نشد و قراره که در سال 85 اون 2000 شماره آزمایشی ارائه بشه تا در صورت مناسب بودن انشالله تا چندسال دیگه به مردم عادی هم GPRS بدن.