PDA

View Full Version : جلو گیری از یخ زدگی مایع شست و شوی شیشه

arvan
26 December 2007, 09:26 AM
با سلام
حجم مخزن شيشه شور 206 چقدر است؟ براي جلوگيري از يخ زدگي مايع شيشه شور در زمستان چه كار مي كنيد؟

abaratian
26 December 2007, 11:48 AM
برای جلوگیری از یخ زدگی توش شیشه شور بریزین (از همینا که باهاش با روزنامه شیشه پاک میکنید) به نسبت 1 به 5 با آب مخلوط کنید. اینا چون اتیلن گلیکول داره بهتر از اتانول حفظ میکنه تو زمستون. هم توی کیفیت تمیز شدن شیشه موثره

po2ya
26 December 2007, 01:34 PM
البته اینا باعث میشن که برف پاک کن بپووسه !

Abolfazl2006_p
26 December 2007, 02:54 PM
حجم مخزن شیشه شور بنابر مندرجات دفترچه برابر 2.8 لیتر است
http://i1.tinypic.com/6kp1vv8.jpg

برای جلوگیری از یخ زدگی من توصیه میکنم که از محلول های شیشه شور مخصوص خودرو استفاده کنید که هم از یخ زدگی جلوگیری میکنه و هم اینکه به تمیز تر کردن شیشه توسط برف پاکن ها کمک میکنه .من سال گذشته داخل مخزن را شیشه شور میریختم که متاسفانه باعث پوسیدگی تیغه برف پاکن ها (که یک سال هم بیشتر کار نکرده بودند )شد و کامل تعویضش کردم

Raminium2001
27 December 2007, 01:03 PM
در مورد مایع شیشه شوی من هم می ریختم (یه 405 صفر داشتم) که در عرض چند ماه باعث پوسیدگی تیغه ها شد. حالا از مایع شیشه شوی مخصوص اتومبیل استفاده می کنم که تمیزی خوبی داره ( من 2 آب 1 مایع مخصوص میریزم) ولی جلوی یخ زدگی رو نمیگیره خصوصا تو سرعتهای بالای 130 توی هوای خیلی سرد. توش الکل که میریزم، مدت بیشتری طول میکشه تا یخ بزنه. حالا این برای سیستم شیشه شوی من اشکالی ایجاد میکنه یا نه؟

nojex
27 December 2007, 02:08 PM
گفت و گو بنا به اهمیت بحث به قسمت بحث های کلی در مورد اتومبیل منتقل شد
عنوان گفت و گو ویرایش شد

amahdavi2004
27 December 2007, 03:03 PM
يك سر به اين نشاني بزنيد:

http://www.isaco.ir/persian/PhotoOption/OPTION/New%20Folder%20(2)/2840100301.jpg (http://www.isaco.ir/persian/Option/pages/VIEWPhotO.asp?WGDM=2840100301)

http://www.isaco.ir/persian/Option/index.asp

shei2nak
31 December 2007, 01:16 AM
با سلام
یکمی الکل بریزید فکر نکنم تو هوای تهران یخ بزنه.

seincard
12 January 2008, 01:24 AM
سلام دوستان

پیشنهادی برای باز کردن یخ مخزن و لوله شیشه شور 206 دارید ؟ تو این هوای سرد بدجوری یخ زده و نمی دونم چی کار کنم که یخش باز بشه تا با مایع مخصوص پر کنم ---- شیشه شور عقب هم همین طور شده

شادباشید

samir2253122
12 January 2008, 01:55 AM
با سلام
یکمی الکل بریزید فکر نکنم تو هوای تهران یخ بزنه.

دو حالت داره يا اينكه محلول هنگام خروج از لوله روي شيشه يخ ميزنه كه خيلي خطرناكه چون يهو هيچ جا رو نميشه ديد.و يا اينكه هوا خيلي سرد باشه و در مخزن يخ زدن صورت بگيره.

ولي اولي بيشتر محتمل هست چرا كه من چند روز پيش در اصفهان كه برف روي زمين نيست(چه برسه تهران) اينجوري شدم الكل هم فايده نداره چون توي مخرن از مايه جدا ميشه و روي محلول مياد درحالي كه محلول از ته مخزن خارج ميشه.

Danial_64
12 January 2008, 02:44 AM
دو حالت داره يا اينكه محلول هنگام خروج از لوله روي شيشه يخ ميزنه كه خيلي خطرناكه چون يهو هيچ جا رو نميشه ديد.و يا اينكه هوا خيلي سرد باشه و در مخزن يخ زدن صورت بگيره.

ولي اولي بيشتر محتمل هست چرا كه من چند روز پيش در اصفهان كه برف روي زمين نيست(چه برسه تهران) اينجوري شدم الكل هم فايده نداره چون توي مخرن از مايه جدا ميشه و روي محلول مياد درحالي كه محلول از ته مخزن خارج ميشه.

الكل خيلي راحت توي آب پخش ميشه ( حل ميشه ) و اصلا اينجوري نيست كه روي آب قرار بگيره

روغن و بنزين و نفت هستند كه ازآب سنگين تر و يا سبكتر هستند و توي آب حل نميشن و روي آب و يا زير آب قرار ميگيرند و الكل اينجوري نيست

ميتونيد توي آب مقدار خيلي كمي الكل بربزيد براي مواقع ضروري و اشكال خاصي هم پيش نمياد

seincard
12 January 2008, 03:06 AM
سلام

مایع ضد یخ مخصوص شیشه شوی گزینه مطمئن برای رنگ و برف پاک کن خودرو هستش اما روی قوطی خودش هم نوشته در هوای یخ بندان باید خالص و به تنهایی استفاده شود

:)

amahdavi2004
12 January 2008, 03:18 PM
سلام

مایع ضد یخ مخصوص شیشه شوی گزینه مطمئن برای رنگ و برف پاک کن خودرو هستش اما روی قوطی خودش هم نوشته در هوای یخ بندان باید خالص و به تنهایی استفاده شود

:)
من از اين مايع بطور خالص استفاده كردم ولي در سرماي 17- يخ زد ولي وقتي نيم ليتر الكل صنعتي (كه بخاطر يخبندان گير نمي آمد ولي سفيد فراوان بود) اضافه كردم ديگر يخ نزد.

achachi
12 January 2008, 03:26 PM
من 150 سیسی الکل صنعتی به 3 لیتر آب اضافه کردم و در دمای 11- یخ نزد ، موقع استفاده هم همیشه بخاری را روی شیشه جلو تنظیم میکنم تا شیشه حسابی گرم بشه و موقع استفاده از شیشه شور یخ نزنه .

samir2253122
12 January 2008, 11:52 PM
الكل خيلي راحت توي آب پخش ميشه ( حل ميشه ) و اصلا اينجوري نيست كه روي آب قرار بگيره

روغن و بنزين و نفت هستند كه ازآب سنگين تر و يا سبكتر هستند و توي آب حل نميشن و روي آب و يا زير آب قرار ميگيرند و الكل اينجوري نيست

ميتونيد توي آب مقدار خيلي كمي الكل بربزيد براي مواقع ضروري و اشكال خاصي هم پيش نمياد

فكر كنم بايد مقدار كمي الكل توي آب بريزم چرا كه من حدود 30٪ الكل ميريزم كه هميشه ميبينم مقدارش بيشتر ميشه چون هميشه روي آب مي ايسته و از مخزن خارج نميشه . ولي دوستان 150 سي سي ميريزند . منم بايد اينجوري امتحان كنم.

البته اصفهان چند سال يه بار اين اتفاق ميوفته كه هوا زير صفر بره.

n@vid
13 January 2008, 01:47 AM
من امروز يك بطري الكل صنعتي توي مخزن شيشه شور 206 ريختم و يك ساعت پيش موقع برگشت به منزل در كمال تعجب ديدم كه يخ زده.

shei2nak
13 January 2008, 04:04 AM
منم که امتحان کردم درون مخزن یخ نمیزنه ولی درون لوله ها و سوراخ های روی برف پاک کن یخ میزنه.
ولی عجب سرمایی شده لاستیک تیغه برف پاک کن یخ زد و تیکه تیکه شد.....

M@YS@M
13 January 2008, 04:49 AM
ميتونيد بجاي الكل صنعتي از اتانول استفاده كنيد
اين الكل در دماي پايينتر از 40 - منجمد ميشه و براي اين كار مناسبه

اطلاعات كاملتر در مورد اتانول و متانول رو ميتونيد تو اين سايت ببنيد:
http://www.jumptochem.com/nuke77/modules.php?name=News&file=print&sid=232

موفق باشيد:icon_cool

Glimpser
13 January 2008, 09:26 PM
الکل باعث خشک شدن پلاستیک میشه و از عمر تیغه و ظرف و شیلنگ های سیستم کم میکنه ولی بعضی وقتها لازمه

Raminium2001
13 January 2008, 09:55 PM
الکل برای تیغه های برف پاک کن خوب نیست و باعث پوسیدگی میشه. توی دراز مدت هم برای شیشه خیلی مناسب نیست. محلولهای شیشه شوی اغلب خوبند. ولی من تا حالا به خوبی "شیشه شوی اتومبیل سمن شیمی" ندیدم (توی ظرفهای نیم لیتری) که به ازای هر یک لیتر آب نیم لیتر از این مایع مناسب هست و واقعا خیلی عالی تمیز میکنه. البته برای دمای زیر 10- بهتره 50-50 مخلوط کنیم.

M@YS@M
14 January 2008, 02:22 AM
الکل برای تیغه های برف پاک کن خوب نیست و باعث پوسیدگی میشه. توی دراز مدت هم برای شیشه خیلی مناسب نیست. محلولهای شیشه شوی اغلب خوبند. ولی من تا حالا به خوبی "شیشه شوی اتومبیل سمن شیمی" ندیدم (توی ظرفهای نیم لیتری) که به ازای هر یک لیتر آب نیم لیتر از این مایع مناسب هست و واقعا خیلی عالی تمیز میکنه. البته برای دمای زیر 10- بهتره 50-50 مخلوط کنیم.

ممنون ميشم اگه تركيباتي رو كه روش درج شده رو بنويسيد يا اگه اطلاعي در مورد تركيباتش داريد ذكر كنيد

با سپاس

amahdavi2004
14 January 2008, 11:37 AM
منم که امتحان کردم درون مخزن یخ نمیزنه ولی درون لوله ها و سوراخ های روی برف پاک کن یخ میزنه.
ولی عجب سرمایی شده لاستیک تیغه برف پاک کن یخ زد و تیکه تیکه شد.....
بعد از ريختن الكل صنعتي آن را هم بزنيد تا خوب محلول شود و چند بار هم شيشه شور را بزنيد تا محلول داخل لوله ها و پمپ برود تا يخ نزند.
من اين محلول را كه درست كردم ديگر شيشه شور يخ نزد (زير 17 درجه).
براي تكه تكه نشدن تيغه ها آخر شب آنها را با دستمال خشك كنيد و بين تيغه ها و شيشه ها روزنامه بگذاريد تا به شيشه ها نچسبند.
به اين تاپيك مراجعه كنيد اطلاعات مفيدي دارد:
آماده كردن ماشين براي زمستان و سفرهاي كوهستاني (http://www.phallz.com/vbulletin/showthread.php?t=14754)
ولي عجب سرمايي شده است؛ پريشب وقتي مي خواستم درب ماشين را ببندم قفلش يخ زده بود و بسته نمي شد كلي با قفل مركزي ور رفتم تا دوباره آزاد شد.

Raminium2001
14 January 2008, 07:36 PM
ممنون ميشم اگه تركيباتي رو كه روش درج شده رو بنويسيد يا اگه اطلاعي در مورد تركيباتش داريد ذكر كنيد

با سپاس

متاسفانه توضیحی روی قوطی درج نشده و من هم اطلاعی از محتویات ندارم

minime
14 January 2008, 11:18 PM
در مورد الكل صنعتي بدونيد كه اونها هم عين الكلهاي طبي يا همون سفيد حاوي اتانول هستن. متانول بخاطر سمي بودن توي ساخت الكل صنعتي كاربرد نداره. اون رنگ قرمز رو عمداً بخاطر تشخيص اضافه مي‌كنن.

توضيح دوم اينكه الكل اتانول (انواع اقسام مدل الكل توي شيمي داريم) بشدت چربي‌بر و حلال مواد آلي هست. يعني اتانول بعد از مدتها استفاده لاستيك و پلاستيك رو خشك كرده و باعث ايجاد تركهاي ريز توي اونها مي‌شه. براي امتحان حرفم دستتون رو حسابي با اتانول ترجيحاً سفيد پاك كنيد، بعد از پريدن اتانول مي‌بينيد كه دستتون عين صحرا خشك شده و ترك مي‌زنه.

سواي اين ضرر، الكل صنعتي ضرر بيشتري هم داره و اون هم رسوب اون ماده رنگي افزودني هست كه مي‌تونه توي سوراخهاي ريز نازل يا همون سرآبپاش شما رسوب كنه.

اگه ماشينتنون رو دوست داريد از خير الكل اتانول جز موارد محدود و اضطراري بگذريد. توي شيشه‌شورها هم اتانول هست. البته ميزان اون بستگي به كارخونه‌هاي اون داره.

توي بازار ايران مايع شيشه‌شور كاسپين هست كه مطلقاً هيچ مدل الكلي نداره و ضديخ هم هست. از اون استفاده كنيد. براي من كه خيلي خوب و مثل زمان گرماي تابستون داره كار مي‌كنه.

abbass11
15 January 2008, 02:40 AM
قیمت این شیشه شورها چقدره ؟
چند لیتره ؟
خالص باید استفاده بشه یا با آب یا چیز دیگه ای باید مخلوط کنیم ؟

amahdavi2004
15 January 2008, 10:39 AM
در مورد الكل صنعتي بدونيد كه اونها هم عين الكلهاي طبي يا همون سفيد حاوي اتانول هستن. متانول بخاطر سمي بودن توي ساخت الكل صنعتي كاربرد نداره. اون رنگ قرمز رو عمداً بخاطر تشخيص اضافه مي‌كنن.

توضيح دوم اينكه الكل اتانول (انواع اقسام مدل الكل توي شيمي داريم) بشدت چربي‌بر و حلال مواد آلي هست. يعني اتانول بعد از مدتها استفاده لاستيك و پلاستيك رو خشك كرده و باعث ايجاد تركهاي ريز توي اونها مي‌شه. براي امتحان حرفم دستتون رو حسابي با اتانول ترجيحاً سفيد پاك كنيد، بعد از پريدن اتانول مي‌بينيد كه دستتون عين صحرا خشك شده و ترك مي‌زنه.

سواي اين ضرر، الكل صنعتي ضرر بيشتري هم داره و اون هم رسوب اون ماده رنگي افزودني هست كه مي‌تونه توي سوراخهاي ريز نازل يا همون سرآبپاش شما رسوب كنه.

اگه ماشينتنون رو دوست داريد از خير الكل اتانول جز موارد محدود و اضطراري بگذريد. توي شيشه‌شورها هم اتانول هست. البته ميزان اون بستگي به كارخونه‌هاي اون داره.

توي بازار ايران مايع شيشه‌شور كاسپين هست كه مطلقاً هيچ مدل الكلي نداره و ضديخ هم هست. از اون استفاده كنيد. براي من كه خيلي خوب و مثل زمان گرماي تابستون داره كار مي‌كنه.
كار سرما از اين حرفها گذشته است؛ من از مايع خالص مخصوص شيشه شور ماشين استفاده كردم در سرماي منهاي 17 يخ زد 250 سي سي الكل صنعتي قاطي كردم يخ نزد اما ديشب قم بودم و سرما منهاي 23 درجه شد و باز هم شيشه شور يخ زد.
راستي براي اين كه لوله هاي آب منزلتان (خصوصا اگر آبگرمكنتان در فضاي باز مثل تراس نصب است) يخ نزند آخر شب با رعايت الگوي مصرف يكي از شيرها (آب گرم) را كمي باز بگذاريد تا جريان آب مانع يخ زدن لوله شود (به نقل از اطلاعيه سازمان آبفا) من اين كار را كردم و ديگر لازم نيست صبحها دو ساعت با آب گرم، يخ لوله هاي آب گرمكن را كه با وجود دو لايه پشم شيشه يخ زده اند باز كنم.(از اين كه به موضوع مربوط نبود پوزش مي خواهم:icon_excl)

minime
15 January 2008, 04:34 PM
قیمت این شیشه شورها چقدره ؟
چند لیتره ؟
خالص باید استفاده بشه یا با آب یا چیز دیگه ای باید مخلوط کنیم ؟

اول بگم كه توصيه‌ام رو به حساب تبليغ نذاريد. اگه قرار بشه اتانول مصرف نشه و متانول هم سخت گير بياد، باز بايد رفت سراغ همين ماركهاي محدود مايع شيشه‌شور ماشين. ايني كه من گرفتم يك ليتر هست و قيمتش زير 1000 (دقيق يادم نيست).
روش متاسفانه ننوشته با چقدر استفاده مي‌شه تا چه درجه حرارتي از يخ زدن جلوگيري كرد. اما گفته توي زمستون خالص بريزيد. توي سايتش هم چيز بيشتري نبود.

يه جا تو اينترنت براي يه مارك خارجي ديدم كه گفته حداكثر تا منفي 10 درجه رو ساپورت مي‌كنه. يه مارك ديگه هم دو مدل منفي 10 و منفي 20 داشت. اين ايرانيها رو چه عرض كنم.

eastern
15 January 2008, 09:47 PM
با دوستم ماشینشو بردیم تعمیرگاه واسه ضد یخ. طرف یه کمی از همون ضد یخ رو ریخت تو مخزن شیشه شور ! چه مشکلاتی ممکنه ایجاد کنه؟ مثلا رنگ ماشین رو داغون می کنه؟ یا ..؟ اگه اینطوره آیا با رقیق کردن با آب مشکل حل میشه؟

Moriss
16 January 2008, 12:07 AM
کسی می دونه چجوری میشه آبی که در مخزن و لوله ها یخ زده را آب کرد ؟؟؟

minime
16 January 2008, 02:17 AM
کسی می دونه چجوری میشه آبی که در مخزن و لوله ها یخ زده را آب کرد ؟؟؟

كل اين تاپيك براي همين مشكل هست. بگرديد شايد يه راه‌حلش بدردتون بخوره. البته بهترين و اساسي‌ترين راه گرم كردن سيستم شستشو هست. يا صبر كنيد كنيد خود هوا گرم بشه و يا با وسايل گرم‌كننده‌اي كه توي اين تاپيك توضيح داده شده، گرمش كنيد. البته خوب شايد موفق هم نشيد.
توضيح مواد افزودني رو هم توي متن تاپيك بخونيد.

در مورد ريختن ضديخ رادياتور بجاي محلول شيشه‌شور و اثرش روي رنگ و پلاستيك بهتره مراقب باشيد. البته درست كه اتيلن‌گليكول براي انسان مضر و سمي هست، اما شايد و باز شايد؛ روي رنگ تاثير بد نذاره. چيزي هست كه نشنيده بودم كسي تست كرده باشه.

Raminium2001
16 January 2008, 09:54 AM
با دوستم ماشینشو بردیم تعمیرگاه واسه ضد یخ. طرف یه کمی از همون ضد یخ رو ریخت تو مخزن شیشه شور ! چه مشکلاتی ممکنه ایجاد کنه؟ مثلا رنگ ماشین رو داغون می کنه؟ یا ..؟ اگه اینطوره آیا با رقیق کردن با آب مشکل حل میشه؟

:icon_twis تعمیرکاره این کار رو کرد؟ ضد یخ به شدت چربه و باعث کثیفی شیشه میشه. به این راحتی ها هم پاک نمیشه. برای رنگ ماشین هم ضرر داره و تا حدی هم سمی هست (نه به اندازه روغن ترمز). به دوستت بگو حتما مایع شیشه شو رو تخلیه کنه.

eastern
16 January 2008, 01:49 PM
:icon_twis تعمیرکاره این کار رو کرد؟ ضد یخ به شدت چربه و باعث کثیفی شیشه میشه. به این راحتی ها هم پاک نمیشه. برای رنگ ماشین هم ضرر داره و تا حدی هم سمی هست (نه به اندازه روغن ترمز). به دوستت بگو حتما مایع شیشه شو رو تخلیه کنه.

منون از جوابتون. حالا چطور میشه مخزن رو خالی کرد؟ مخزن قابل جدا شدنه؟ ببخشید من اصلا فنی نیستم !

Moriss
16 January 2008, 04:01 PM
كل اين تاپيك براي همين مشكل هست. بگرديد شايد يه راه‌حلش بدردتون بخوره. البته بهترين و اساسي‌ترين راه گرم كردن سيستم شستشو هست. يا صبر كنيد كنيد خود هوا گرم بشه و يا با وسايل گرم‌كننده‌اي كه توي اين تاپيك توضيح داده شده، گرمش كنيد. البته خوب شايد موفق هم نشيد.
توضيح مواد افزودني رو هم توي متن تاپيك بخونيد.

در مورد ريختن ضديخ رادياتور بجاي محلول شيشه‌شور و اثرش روي رنگ و پلاستيك بهتره مراقب باشيد. البته درست كه اتيلن‌گليكول براي انسان مضر و سمي هست، اما شايد و باز شايد؛ روي رنگ تاثير بد نذاره. چيزي هست كه نشنيده بودم كسي تست كرده باشه.
در مورد وسایل گرم کننده میشه بیشتر توضسح دهید آخه من که تو تاپیک چیزی در این مورد ندیدم

Raminium2001
16 January 2008, 04:31 PM
منون از جوابتون. حالا چطور میشه مخزن رو خالی کرد؟ مخزن قابل جدا شدنه؟ ببخشید من اصلا فنی نیستم !

مخزن اکثر ماشینها قابل جدا شدنه. اما این کار رو توصیه نمی کنم. بهتره با یک شلنگ داخل مخزن رو کاملا تخلیه کنید (به روش بنزین کشیدن) و بعد با فشار آب به داخل مخزن بریزید و دوباره به همون روش خالی کنید. بعد بین یک چهارم تا نصف مخزن را از الکل پر کنید و شیشه شوی ماشین را استفاده کنید تا الکل داخل لوله ها و سوراخهای آب پاش رو خوب شستشو دهد. حالا مخزن خالی را با آب و ماده مخصوص شیشه شوی پر کرده و با خیال آسوده استفاده کنید.:icon_evil

احسان خان
16 January 2008, 05:05 PM

درب كاپوت رو بزنيد بالا اگر مخزنش جدا نشد يه راه ساده تر رو پيشنهاد ميكنم:

شيلنگي كه از داخل مخزن اومده بيرون رو هدايتش كنيد تا برسه به نازل ها

بعد از اونجا شيلنگ رو در بياريد. (زير درب كاپوت)

به يكي بگيد آب برف پاك كن رو بزنه و شما هم شيلنگ رو به سمت بيرون بگيريد تا هر چي داخل مخزن هست خالي بشه.

بعدش باز هم آب يا هر چيز موثر داخل مخزن بريزيد و كار تخليه رو انجام بديد تا كامل شستشو داده بشه

minime
16 January 2008, 09:09 PM

چرا جدا كردن مخزن و يا حتي عين بنزين كشيدن، مك زدن شيلنگ؟؟؟
راه ساده‌تر دستگاه ساكشن اين تعويض‌روغنيها هست. مخصوصاً اگه راضي بشيد كه محلول شيشه‌شور مخصوص ماشين رو از خودشون بخريد.
البته اگه تلمبه دستي نفت-بنزين هم داشته باشيد تا حد زيادي شبيه ساكشن كامل خالي مي‌كنه.

minime
16 January 2008, 09:19 PM
در مورد وسایل گرم کننده میشه بیشتر توضسح دهید آخه من که تو تاپیک چیزی در این مورد ندیدم

شايد استفاده از كلمه وسايل كمي گمراه‌كننده بوده. منظورم روشهاي گرم كردن هست.

اولين، بهترين و مجاني‌ترين راه آفتاب خدا هست. يعني صبر كنيد تا هوا گرمتر بشه و بره بالاي صفر. مشكل حل مي‌شه. البته بديش اين هست كه بايد خيلي صبر كنيد.

روشهاي بعدي مي‌تونه آب گرم/داغ، هواي گرم مثل سشوار يا بخاري بادي باشه. البته روش ذغال داغ هم توضيح داده شده، اما خودم شخصاً توصيه نمي‌كنم، چون شايد خطرناك باشه (بخصوص براي ماشينهاي بنزيني).
نكته مهم اينجاست كه يه دفعه يه حرارت شديد رو به قطعات يخ زده نديد. هم احتمال تركيدن هست و هم اينكه شايد حرارت خيلي بالا (مثل باد داغ) قطعات پلاستيكي رو آب كنه و يا دفرمه كنه. از حرارت كم شروع كنيد و خيلي هم داغ نكنيد. همين كه آب يخزده باز بشه و به شما فرصت تخليه و ريختن محلول مناسب رو بده، كافي هست.
اگه الكل متانول خالص پيدا كرديد بهتر از اتانول هست، البته بشدت سمي هست و مواظب باشيد. در ضمن اگه اتانول سفيد يا الكل طبي پيدا كرديد بهتر از الكل صنعتي رنگي هست.

amahdavi2004
16 January 2008, 09:21 PM
درب كاپوت رو بزنيد بالا اگر مخزنش جدا نشد يه راه ساده تر رو پيشنهاد ميكنم:

شيلنگي كه از داخل مخزن اومده بيرون رو هدايتش كنيد تا برسه به نازل ها

بعد از اونجا شيلنگ رو در بياريد. (زير درب كاپوت)

به يكي بگيد آب برف پاك كن رو بزنه و شما هم شيلنگ رو به سمت بيرون بگيريد تا هر چي داخل مخزن هست خالي بشه.

بعدش باز هم آب يا هر چيز موثر داخل مخزن بريزيد و كار تخليه رو انجام بديد تا كامل شستشو داده بشه
اينجوري كه خيلي سخته و ضمنا نمي دانم پاشش آب شيشه شور بدون حركت برف پاككن ممكن باشد(توي 405 كه جدا نيست) تازه جدا كردن شيلنگها و بستن مجددشان هم سخت است و هم ممكن است از آببندي خارج شوند (توي اين سرما حتي ممكن است بشكنند)
بهترين كار يا استفاده از چيزي مثل پمپ گريسكاري يا پمپ تخليه مايعات (خود تعويض روغنيها با همين چيزها خالي مي كنند) يا مكيدن با شيلنگ است.

eastern
16 January 2008, 10:47 PM
اينجوري كه خيلي سخته و ضمنا نمي دانم پاشش آب شيشه شور بدون حركت برف پاككن ممكن باشد(توي 405 كه جدا نيست) تازه جدا كردن شيلنگها و بستن مجددشان هم سخت است و هم ممكن است از آببندي خارج شوند (توي اين سرما حتي ممكن است بشكنند)
بهترين كار يا استفاده از چيزي مثل پمپ گريسكاري يا پمپ تخليه مايعات (خود تعويض روغنيها با همين چيزها خالي مي كنند) يا مكيدن با شيلنگ است.

توصیه هایی که اینجا شده همش خوب به نظر می رسه اما مشکل اینه که نه من و نه دوستم از ماشین چیزی سرمون نمیشه ! :icon_neut ماشینش هم پرایده. حالا یه کم دستکاری کنیم، اگه نشد فکر کنم ببره تعمیرگاه بهتر باشه. چون اگه بخواد از شلنگ استفاده کنه همه ضد یخها می ره تو معده ش ! :icon_surp

eastern
16 January 2008, 10:49 PM
چرا جدا كردن مخزن و يا حتي عين بنزين كشيدن، مك زدن شيلنگ؟؟؟
راه ساده‌تر دستگاه ساكشن اين تعويض‌روغنيها هست. مخصوصاً اگه راضي بشيد كه محلول شيشه‌شور مخصوص ماشين رو از خودشون بخريد.
البته اگه تلمبه دستي نفت-بنزين هم داشته باشيد تا حد زيادي شبيه ساكشن كامل خالي مي‌كنه.

همین تعویض روغنی ها بودن که خراب کاری کردن ! به زیبایی هر چه تمام تر یه کم ضد یخ ریخت تو مخزن آب. ما هم که چیزی سرمون نمیشد گفتیم بنده خدا چه لطفی کرده !

احسان خان
17 January 2008, 03:31 AM

اتفاقاً نكتش همينجاست

تو L90 برعكس ماشيناي ديگه وقتي آب برف پاك كن رو ميزنيد، برف پاك كن نميزنه و فقط آب ميپاشه.

اگر هم ميخوايد برف پاك كن هم فعال باشه، دستشو هم به سمت خودتون هم به سمت پايين بايد حركت بدين. يعني سيستم full manual :icon_mrgr

نه سخت نيست. من اين كار رو انجام دادم. خيلي هم موثره. هم با اون سر شيلنگ به ته مخزن ضربه زدم كه يخاش باز بشه. اين سر شيلنگ هم كه يه مقدار باهاش ور رفتم تا يخش باز شد.

minime
18 January 2008, 11:49 PM
خوب جانم شما فقط به دستگاهش كار داريد و سوادش رو كه خودتون از اين تاپيك يا مشابه مي‌تونيد بدست بياريد. ذاتاً قرار هم نيست همه تعميركارها يا تعويض‌روغنيها حرفه‌اي باشن و هميشه بهتره كه خودتون بالاي سر تعميركار باشيد.

n@vid
19 January 2008, 01:23 AM
براي كسب اطلاعات صحيح و معتبر در مورد موادي كه از يخ زدگي مايع مخزن شيشه شور ممانعت ميكنه مقاله اي رو كه در شماره اخير مجله ماشين چاپ شده مطالعه بفرماييد و به نظر من به هيچ عنوان به اظهارات فروشندگان اعتماد نكنيد تا از آسيب ديدگي هاي احتمالي مجاري شيشه شور ،تيغه ها و رنگ خودرو جلوگيري به عمل بياد.هفته قبل يه نوعي ديدم كه فروشنده ازش خيلي تعريف ميكرد ولي جرات نكردم بخرم.

minime
19 January 2008, 02:29 AM
براي كسب اطلاعات صحيح و معتبر در مورد موادي كه از يخ زدگي مايع مخزن شيشه شور ممانعت ميكنه مقاله اي رو كه در شماره اخير مجله ماشين چاپ شده مطالعه بفرماييد و به نظر من به هيچ عنوان به اظهارات فروشندگان اعتماد نكنيد تا از آسيب ديدگي هاي احتمالي مجاري شيشه شور ،تيغه ها و رنگ خودرو جلوگيري به عمل بياد.هفته قبل يه نوعي ديدم كه فروشنده ازش خيلي تعريف ميكرد ولي جرات نكردم بخرم.

اتفاقاً همين الان مجله دم دستم بود و زود نگاهش كردم (تازه گرفتم و كامل نديده بودم). مطلب جالبي بود، اما حيف و صد حيف كه شخصاً خودم از اين جنسهاي خارجي كه اسم برده چيزي رو توي بازار ايران نديده‌ام. اگه هم باشه كه احتمال زياد بايد گرون باشه و شايد صرف نكنه مرتب براي پاك كردن شيشه ماشين وطني ازش استفاده كرد.
اين هم آدرس سايت اون جنسي كه مجله ماشين گفته بهترين هست. شايد توي ايران هم جايي گير اومد. ولي عجب كارخونه‌ حرفه‌اي هست. حتي مثلاً محلولي داره كه در چند ثانيه يخ روي شيشه رو آب مي‌كنه كه نياز به تراشيدن يا گرما هم نباشه و خيلي جنسهاي ديگه (مثل يخ‌باز كن قفل در ماشين، موتور يخ‌زده يا حتي لاستيكهاي در) كه حيف دستمون راحت بهشون نمي‌رسه.

www.sonax.com (http://www.sonax.com/)

ولي باز اگه قراره جنس وطني هم بخريم، كارخونه‌اي بهتر از اجناس دست‌ساز و بي‌نام و نشون هست.

shei2nak
20 January 2008, 04:06 PM
سلام دوستان.
بالاخره فهمیدم که چگونه از یخ زدن جلو گیری کنیم...
فقط با اضافه کردن حدود یک لیوان مایع ظرف شویی( ریکای خودمون) به مخزن و مخلوط کردن ان و کمی پمپ را کار بیاندازید تا محلول وارد شیلنگ ها بشود....
در ضمن یک سوال. اینکه ایا این نمک هایی که تو خیابان ها ریختن و در تمتم کف ماشین و گلگیر ها شوره بسته ایا رنگ و لاستیکهارو از بین نمیبره؟؟؟ ( اخه رفتم کارواش طرف نتونست همه ی شوره هارو پاک کنه)...

Raminium2001
21 January 2008, 02:04 AM
در مورد مایع ظرف شویی ... یک ماه دیگه باید تیغه های برف پاک کنت رو عوض کنی ضمن اینکه خیلی هم از یخ زدگی جلوگیری نمی کنه (اگه باور نداری یه تهران کرج ناقابل برو)
این نمکها هم متاسفانه هم برای رنگ هم برای لاستیک خیلی بده و واکنش میده. البته درصد نمک کمه ولی بازم خیلی بده. من که هر روز آب می کشم ماشینم رو و هر هفته 2 بار میبرم کارواش.

shei2nak
21 January 2008, 03:53 AM
با سلام.
فکر نکنم به تیغه ها اسیب برسونه شما به جای مایع تو اشپز خانه دقت کنید میبینید که تمام قطعات پمپش از لاستیک است و خراب نمی شود...

achachi
21 January 2008, 08:04 AM
سلام دوستان.
بالاخره فهمیدم که چگونه از یخ زدن جلو گیری کنیم...
فقط با اضافه کردن حدود یک لیوان مایع ظرف شویی( ریکای خودمون) به مخزن و مخلوط کردن ان و کمی پمپ را کار بیاندازید تا محلول وارد شیلنگ ها بشود....
در ضمن یک سوال. اینکه ایا این نمک هایی که تو خیابان ها ریختن و در تمتم کف ماشین و گلگیر ها شوره بسته ایا رنگ و لاستیکهارو از بین نمیبره؟؟؟ ( اخه رفتم کارواش طرف نتونست همه ی شوره هارو پاک کنه)...

یه لیوان ؟:icon_twis اینجوری که کلی کف میکنه و دردسرش بیشتره .

نمک هم خیلی برای بدنه ماشین بده ، مخصوصا" اگر جایی از ماشین رنگ پریدگی یا پوسیدگی یا خراشی داشته باشه نمک شدیدا" پوسیدگی رو تسریع میکنه ، مهمترین جا که تو دید هم نیست و خیلی آسیب پذیره زیر ماشین و داخل گلگیرها هستش ، حتما" هفته ای 2 سه بار این قسمت ها رو آب بگیرید

fanos-khiall
16 February 2008, 11:04 AM
بهترین چیز اضافه کردن الکل صنعتیه که از یخ زدن آب و لوله ها جلو گیری می کنه . امتحان کنید نتیجه اش رو ببین
پس شد الکل صنعتی

Raminium2001
16 February 2008, 12:25 PM
الکل صنعتی راه خوبیه. البته فقط برای یخ نزدن. اما همونطور که تو پستهای قبلی امده باعث پوسیدگی تیغه های برف پاک کن میشه و رنگ اون هم تا حدودی به رسوب تبدیل میشه که استفاده از الکل رو پیشنهاد نمی کنم. من از لیکومولی هم استفاده کردم خیلی خوب بود (با روغن مجانی میدن. اما بیشتر تعویض روغنی ها جداگانه 1000 تومن میفروشن)