View Full Version : آيا كسي الان تو ايران متولي وپ هستش ؟
ciahchal
21 August 2004, 11:04 AM
آقا من تا اين لحظه 4 بار به ادمين hoornet نامه دادم ولي حتي يه ريپلاي خالي بدون جواب هم دريافت نكردم
امروز زنگ زدم به هورنت . خانم منشي گوشي رو برداشت و گفت هورنت بفرماييد
منم گفتم سلام خانوم روز بخير ... هورنت هنوز در زمينه وپ فعاليت مي كنه؟
خانوم خندان گفت نه . هورنت ديگه ما رو تحويل نمي گيره ... بعد وقتي گفتم منظورتون رو متوجه نمي شم يه خنده اي كردن و يه جمله ارمني گفتن كه بازم ما نفهميديم چي مي گن.
در كل اينطور كه به نظر مياد هورنت همونقدر كه توي وپ ضعيف هستش و مثلا توي وپ پيج اصليش از 2 تا card ايدي استفاده كرده بدون اينكه لينك داشته باشه .... توي روابط عمومي ضعيف هستش و بعيد مي دونم با اين وضع متوليان وپ ما تا 20 سال آينده هم به پاي سيستم پيچيده و نظام مند غرب در استفاده از اين سيستم كارامد برسيم.
ciahchal
26 August 2004, 12:00 PM
خوب براي اينكه به وپ دسترسي پيدا كنيد بايد از يه جا اين خدمات رو بگيريد...
اينم فكس هورنت
اگه كسي جاي ديگه اي رو سراغ داره تعرفه قيمتش رو بذاره اينجا
...
مخلص همه
http://www.perswap.com/persian/2004/08/hoornetcom.html
kinz
26 August 2004, 01:58 PM
نوید نت هم هست که از یکی دو سال پیش این سرویس رو مجانی میده برای کسایی که سرویس اینترنت ازشون دارند
http://www.navid.net/persian/wap_sms/index.php
ali
26 August 2004, 03:28 PM
شركت فراست هم هست البته 2 سال پيش :| حالا رو نميدونم هنوز هست يا نه
www.farasat.net
tel: 8842793
بازم هستن اگه يادم بياد همينجا مي نويسم 8)
ciahchal
26 August 2004, 06:49 PM
اين فراست كه هيچي توش نيست ... بچه ها تعرفه قيمتش رو هم دارين؟
كسي تست كرده نويد نت رو ... خط هاش 56 هست يا 33 ...؟
kinz
26 August 2004, 07:44 PM
56 هست
خط e1 و analog داره
تقریبا بعضی مواقع خیلی بهتر از isp های دیگه هست از نظر فنی مثلا زمانی که msblast از روی یک پرت بخصوص کامپیوتر هارو الوده میکرد روز 2 3 سوم پرت رو بلاک کرده بودند
ولی خوب مثل بقیه isp ها مشکلات ناشی از مخابرات پابرجاست
یه امکان دیگه ای که میده از چند وقت پیش من علاقهء خاصی دارم اینه که وقتی داره اشتراک انلیمیتد تموم میشه تماس میگیرند و سوال میکنند میخواین تمدید کنید و یا نه و سرویس رو قطع نمیکنند و یکیو میفرستند بیاد پولش رو بگیره
جالبش اینه که خیلی پیش اومده من بعد موقعی سرویس بگیرم و کسی نباشه برای گرفتن پولش و بگند بعدا میفرستند یه چند روز خبری نشه و اخرشم من مجبور بشم نماس بگیرم بیاین پول سرویسی که دارید میدین رو بگیرید
ولی یه بدی دیگه داره اونم اینه که تخفیف عضویت های سالانه و 6 ماهه اختلاف زیادی با اشتراکای ماهانه نداره .
ciahchal
27 August 2004, 02:45 AM
اقا 2 سال قبل هم ديتا مي داد جايي ؟ من يادمه وقتي مي خواستم sms رو بگيرم روي فيش ديتا هم نيود ... الان 2 سال نيست sms داريم ما يعني اسفند امسال مي شه 2 سال ... اين فراست رو بايد زنگ بزنم ببينم چطوري 2 سال قبل وپ مي دادن ... جالبه ... شايدم من توي تاريخ ها دارم اشتباه مي كنم ...
ali
27 August 2004, 12:34 PM
فكر كنم شما دوست عزيز با من يكم مشكل داري(البته من اينطور فكر مي كنم)
شركت فراست ميدان فردوسي خيابان سپهبد قرني شماره 29
مرداد 1381
وپ سايت هم داشت اين اولين وپ سايت ايراني بود كه من ديدم wap.farasat.net ,ولي حالا چي بر سرشون اومده نمي دونم.
مشكل اينجاست كه دليلي نداره چون شما بي اطلاع بودين بقيه هم مثل شما بي اطلاع باشن :?
kinz
27 August 2004, 12:51 PM
بیخیال لاعقل قراره دعوایی بشه سر موضوعایی بشه که ارزشش رو داشته باشه :twisted:
ciahchal
27 August 2004, 08:15 PM
وا ... چرا مي زني ... :!:
ما اينجا اومديم اطلاعات درست بديم ... بهتره خود ما به هم گير بديم تا اينكه يكي از بيرون بياد و يه پيج ما رو دستاويز كنه
در ثاني ... از جمله شما با من مشكل داري هيچ خوشم نيومد ... اگه هركسي حرفي زد بخوايم تعبير به دشمني كنيم و خود حرف رو نديد بگيريم تنها چيزي كه پيش مياد اينه كه دوستيها كم رنگ تر و كم رنگ تر مي شه ...
ديگه فكر نكنم چيزي مونده باشه براي گفتن ...
ali
27 August 2004, 08:48 PM
اميد وارم :wink:
ciahchal
28 August 2004, 02:50 PM
كدوم شعبه اين كار رو كردين بگين ما رسيدگي كنيم ... من اون زمان كه گفتن ديگه كاربر اضافه نمي كنيم رفتم تو اتاق رپيس شعبه شهيد يگانه و گلايه كردم ... همون روز برام وصل شد ... البته شعبه شهيد يگانه فكر كنم هنوزم شعبه مرجع هستش براي اين كار تشريف ببريد اونجا كارتون رو راه مي اندازن ... ( بايد راه بندازن :( )
ciahchal
28 August 2004, 03:23 PM
اوكي ... پس با اين حساب 2 تا فعلا هستش ... يكي هورنت عزيز هستش كه من خدماتش رو تست كردم و اصلا راضي نيستم ... منتها همين كه داره اين خدمات رو مي ده يعني خداست ... يكي هم نويد نت هستش كه كينز عزيز زحمتش رو كشيدن و گذاشتن http://www.navid.net/persian/wap_sms/index.php و فعلا كسي خدماتش رو تست نكرده فراست هم من ميل زدم بهشون ولي جوابي ندادن هنوز ... برگشت هم نخورده چيزي ...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.