PDA

View Full Version : سوالات متداول در مورد بخش بازیهای انگیج

VIGO
22 December 2007, 01:26 AM
دوستان گرامی، با توجه به طرفداری زیادی یوزرها از بازیهای انگیج و آینده انگیج، بازیهای انگیج به تالار تبدیل شد، سعی کردم در این پست شبهه ها و سوالات کاربران عزیز رو پاسخ بدم .

معنی عبارت "[1G]" و "[2G]" در ابتدای نام تاپیک هر بازی چیست ؟همونطور که میدونید انگیج در دو مرحله تولید شد، اولین نسل که گوشی Nokia N-Gage بود و نسل دوم که تولید شده و هنوز عرضه نشده است.
من برای اینکه نظم و ترتیب بهتری بر تالار حاکم بشه، از این روش استفاده کردم و تاپیکی که در ابتدای نام
آن عبارت "[1G]" وجود دارد، (مثل این تاپیک : [1G] ا Ashen) بدین معناست که بازی قابل اجرا بر روی نسل اول است.

و همین موضوع در مورد نسل دوم صدق می کند و این عبارات مختصر شده ی کلمات زیر است :

1G = 1st Generation (نسل اول)
2G = 2nd Generation (نسل دوم)

اگر بازهم سوالی بود در خدمت شما هستم.

با سپاس:icon_cool

am!n
22 December 2007, 03:52 AM
سلام محمد جان-می گم بهتر نیست 2 تا زیر تالار بشه بازی های n-gage نسل 1 و بازی های n-gage نسل 2--یا نیازی نیست؟

VIGO
22 December 2007, 03:54 AM
سلام محمد جان-می گم بهتر نیست 2 تا زیر تالار بشه بازی های n-gage نسل 1 و بازی های n-gage نسل 2--یا نیازی نیست؟

ممنون از توجهت امین جان، ولی فکر می کنم ایجاد دو تا زیر تالار باعث به هم ریختگی بخش میشه، در ضمن نسل اول کم کم از رده خارج خواهد شد.
:icon_cool

am!n
22 December 2007, 04:03 AM
محمد جان ممنون از جواب سریع-یه پشنهاد جهت حفظ نظم این تاپیک.
بنظر من اگر مثلا 10 تا پست تو این تاپیک داده شد و دوستان سوال کردن اون ها را به پست خودت انتقال بده همراه با جواب و بقه ی پست ها را پاک کن که فقط یک پست بمونه بعنوا پست سوال و جواب.