View Full Version : راهنمایی در مورد خرید یک گوشی با مشخصات .....
Ace
20 December 2007, 07:35 PM
با عرض سلام :
من دنبال یک گوشی هستم که دارای مشخصات زیر باشد و از اساتید محترم درخواست راهنمایی دارم:
1- دارای قیمت مناسب (حدودا 350 هزار تومان)
2- از مدلهای نوکیا یا سامسونگ باشد
3- مهم : قابلیت نصب پیغامگیر فارسی(منشی تلفن) و یا حتی المقدور بصورت فابریک دارا باشد مهمتر از همه منشی آن بر روی کارت خافظه ذخیره شود یعنی محدودیت مکالمه بروی منشی را نداشته باشد .
4- ساپورت نرم افزاری خوبی بشود.
با تشکر فراوان
EbliiS
20 December 2007, 09:02 PM
دوست عزيز شما ميتوني گوشي Nokia N73 رو بگيري كه تمام مواردي كه در بالا خواستيد رو داره+امكانت زياد ديگه كه با سرچ در فوروم مي تونيد پيدا كنيدhttp://asefsoft.com/qsimages/157.gif
kickerboy
21 December 2007, 02:32 PM
n73 ------ فکر کنم الان 320 تومان باشه
n73m---- دور و بر 340
5700----- 240 تا 255 تومان
mohammad51
22 December 2007, 11:44 PM
با عرض سلام :
من دنبال یک گوشی هستم که دارای مشخصات زیر باشد و از اساتید محترم درخواست راهنمایی دارم:
1- دارای قیمت مناسب (حدودا 350 هزار تومان)
2- از مدلهای نوکیا یا سامسونگ باشد
3- مهم : قابلیت نصب پیغامگیر فارسی(منشی تلفن) و یا حتی المقدور بصورت فابریک دارا باشد مهمتر از همه منشی آن بر روی کارت خافظه ذخیره شود یعنی محدودیت مکالمه بروی منشی را نداشته باشد .
4- ساپورت نرم افزاری خوبی بشود.
با تشکر فراوان
دوست عزيز
همن n73 يك گوشي خيلي خوب و عاليه و به رنج قيمتي كه شما هم ميگيد ميخوره لطفا تصميم بگيريد و جواب دوستان رو بديد:icon_cool
Ace
23 December 2007, 10:21 PM
:icon_mrgrبا سلام خدمت دوستان ارجمند:
با گفته شما عزیزان من همون N73 رو بر می دارم اتما یک مشکلی است ...
من N73 یکی از دوستانم رو گرفتم و برنامه منشی روش نصب کردم ...دو تا مشکل داشت..
1- اینکه رجیستر می خواست و 15 روزه بود(این زیاد مهم نیست )
2- وقای روی منشی می رفت تماس طرف مقابل رو وصل می کرد و تمام صدا های این ور گوشی شنیده می شد مثل اینکه فقط وظیفه برقراری تماس رو داره برنامه ای هم که نصب کرم Answering Machineبود ...
ممنون می شوم دوستان کمک کنند.
:icon_sad:
mohammad51
23 December 2007, 10:26 PM
دوست عزيز
در مورد منشي تلفن فكر كنم دوستان تو تاپيكش برنامه هايي داشته باشن كه تست شده باشه و بدرد شما بخوره يك سري به تاپيكش بزنيد ببينيد جواب ميگيريد :icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.