PDA

View Full Version : چه بازی های xbox 360 رو نخریم؟؟

amir_CLK500
20 December 2007, 02:39 AM
با توجه به ورود روز افزون بازی های جدید به بازار بازی های اکس باکس 360 و همچنین قیمت نسبتا بالای بازی ها امکان خرید بازی هایی که جالب نباشند و حتی ارزش بازی کردن هم نداشته باشند خیلی زیاده.پس بیایم تو این تاپیک بازی های که بازی کردیم یا دیدم که بی ارزش هستند رو معرفی کنیم تا سایرین گول عکس و لیبل یه بازی رو نخورن یا حتی امتیاز دهی سایت ها رو ملاک قرار بدهند.
یه بازی خوب بازیی که حداقل ایراد رو داشته باشه و یه بازی بد بازیی که حداکثر ایراد رو داشته باشه.
ایراد ها چه چیزهایی میتونه باشه؟؟
افت فریم
اجرا شدن بازی بصورت فرم پایین(soldier of fortune)
عدم استفاده از افکت های کارت گرافیکی اکس باکس(مثل کرش آو تایتان)
'گرافیک در حد نسل قدیم کنسول ها(کرش آو تایتان)
گیم پلی ضعیف
کنترل بد
عدم تنوع در طراحی مراحل و تیلت بسیار پایین
داستان و روند کلی ضعیف
عدم جذابیت
و ....

amir_CLK500
21 December 2007, 12:50 AM
اولین بازی kane and lynch
سازنده های هیتمن ساخت این بازی رو بر عهده داشتند و بر روی داستان مانور زیادی میدادند همچنین سابقه خوبشون در زمینه بازی های قبلی که هیتمن باشند.
بر طبق ریوویو های سایت های بزرگ و افرادی که در فروم ها فعالیت میکنند یه بازی فوق العاده ضعیف چه در گرافیک و چه در گیم پلی و همچنین پر از باگ
به عقیده خیلی ها این بازی باید برای ps2 میومد تا xbox و ps3 .
در یک کلام نخرید.

amir_CLK500
27 December 2007, 08:31 PM
conan
بازی ارائه شده از شرکت نسبتا معروف thq
یک کپی کاملا نابرابر از روی ابر بازی تاریخ یعنی god of war
شخصیت اصلی بازی یکی از افراد بربریان(برده های اعصار قدیم)میباشد که به اصطلاح وحشی است ولی در دیالوگ ها کلیپ های بین بازی بقدری لفظ قلم و مودب صحبت میکند که هر کسی تصویر را نبیند فکر میکند تام هنکس دارد صحبت میکند.
از لحاظ حرکات و فن ها و آپگرید ها خوب کار شده ولی بزرگترین مشکل بازی بیش از اندازه خشک بودن کاراکتر اصلی بازی یعنی خود کونان میباشد.یه سبک خاصی راه میره که دلچسب نیست.بازی 20 فرم اجرا میشود و هیچ جذابیت تصویری و گیم پلی خوبی برای گیمر ایجاد نمیکند.
در بازی زن های کاملا لختی هم وجود دارند که باید نجاتشون بدهید(الان بعضی شیطونا همین الان میرن بازیشو میخرن:icon_arro)و از این لحاظ برای سنین پایین مناسب نیست.
در جنگ ها با شمشیر هایی که در اختیار داره دشمنانشو حسابی قلع قمع میکنه و دست و پاهاشونو قطع میکنه و وقتی که دست پا ها بر زمین میفتند متوجه ضعف بازی در برنامه نویسی فیزیک بازی هم میشوید.دست ها همانند مشما بر روی زمین میفتند.
بشدت خواسته ادای gow رو در ببیاره ولی متاسفانه خیلی ضعیف عمل کردند و اندازه 10 درصد gow هم کار نکردند.
میتونید بگیرید و چند ساعتی پای دستگاه بشینید و بس.
در یک کلام در خریدنش تامل کنید.

p.o.w.1
30 December 2007, 09:49 PM
دوست عزیز من واقعا نمیخواهم به سلیقه شما توهین کرده باشم ولی اینقدر ها که میفرمایید بازی conan فاجعه از آب
در نیامده بازی بود به نام ghost rider برای کنسول ps2 که به نظر من نوشته شما دقیقا شرح کاملی از آن بازی میتواند
باشد conan هم درست است که در برخی جاها شبیه به G.O.D شده است ولی خوب تفاوتهای بسیاری هم دارد
که به نظر من بازی بدی نمیتواند باشد

amir_CLK500
31 December 2007, 04:08 PM
ممنون بابت نظراتتون دوست گرامی
با نگاهی به سایت های معتبر بازی میبینید که امتیاز خوبی نگرفته و یوزر اسکور هم تو اکثر سایت ها پایینه.
بنده پیرامون بازی های 360 بحث میکنم نه ps2 .
تقلید از گاد آو وار بد نیست منتها بشرط اینکه بتونن زیبایی و هیجان gow رو هم بسازن که متاسفانه موفق نشده اند.
اکثر منتقدین خشک بودن بازی رو جز عیب های بزرگ این بازی نامیده اند.
موفق باشید

p.o.w.1
31 December 2007, 04:43 PM
بله من متوجه هستم شما راجب به چی بحث میکنید شما فرموده بودید کنان یک کپی بد از گاد آو وار هست من هم
گفتم به اون بازی گست رایدر میشه گفت یک کپی بد از گاد او وار کنان از نظر من تقلید نکرده بلکه تشابهاتی دیده
میشه چیزهای خیلی جدیدتری هم در بازی گنجانده شده که در هیچ کدام از گاد آو وار ها نبود
در مورد امتیاز هم که فرمودید عرض میکنم خدمت شما که اتفاقا بازی امتیاز های بدی هم نگرفته بوده فکر نمیکنم
امتیاز 7 امتیاز پایینی باشه هرچند که من زیاد به سیستم امتیاز دهی سایتها توجهی ندارم
ایراداتی که شما به بازی وارد کردید مثل مثلا اعضای قطع شده شبیه به لاستیک میمانند و ... مسائلی هست که
انگار بازی رفته زیر ذره بین که اگر بخواهیم این کار را روی همه بازی ها انجام بدهیم قطعا در همه بازی ها
اشکالاتی دیده خواهد شد و خوب بالطبع نباید خریداری شوند
از نظر من بازی نباید خریداری شود که هیچ نکته جدید جالب و بدرد بخوری در آن دیده نشود که من فکر کنم در چند روز
اینده در صورت عدم تغییر بازی kingdom under fire را در این تاپیک ثبت میکنم

amir_CLK500
31 December 2007, 05:14 PM
خب من اگه میخواستم همه ایرادهایی این بازی رو بنویسم که 3 صفحه پر میشد..
شما از این بازی خوشت اومده دلیل نمیشه که همه خوششون بیاد..برید تو فروم های گیم اسپات و ign و مطالعه کنید.من هر بازیی میخوام اینجا بذارم اول کلی اونجارو مطالعه میکنم که یموقع به ناحق یه بازیی رو بده نکرده باشم.کونان هم نگفتم صد در صد نخرید گفتم تامل کنید.

p.o.w.1
31 December 2007, 07:34 PM
شما اگر بخواهید به این بازی امتیاز بدید چقدر میدید ؟

amir_CLK500
31 December 2007, 08:37 PM
5
اگه انقدر مصنوعی نبود 6.5
سلیقه اییه دیگه دوست عزیزم.شما خودت چند میدی؟

p.o.w.1
1 January 2008, 01:30 AM
من بهش 8.5 دادم خوب شما امتیازتون درست برعکس نظرتون نزدیک به امتیاز سایتی مثل گیم اسپات هست
من ریویو کامل این سایت رو خوندم و به همین خاطر این سوال رو پرسیدم که فکر میکردم امتیاز شما باید 3 ماکسیمم
4 باشه گیم اسپات هم به نقاط ضعف اشاره داشته هم به نقاط قوت که نقاط قوت بازی به نسبت قابل قبولی به
قسمت ضعیف میچربید و مطمئنا همین بوده امتیاز نسبتا خوب 7 را از آن خود کرده
یک بازی با 7 امتیاز یک بازی خوب محسوب میشه و اینکه در لیست عدم خرید یا تامل برای خرید قرار بگیره
کمی بی انصافیه

amir_CLK500
1 January 2008, 09:41 PM
امتیاز دهی گیم اسپات رو من قبول ندارم (ولی یوزر اسکورهاشو چرا).به ناحق به بعضی بازی های پایین میده و به بسیاری از بازیها یهو دیدی 10 داد!بیخود و بیجهت.ign بهتره امتیاز دهیش چون از روی شاخص بندی امتیاز میدن به بازی.
شمام اگه زحمتی نیست یه بازی بذار معرفی کن تو این بخش.ممنونم.

VIGO
2 January 2008, 12:05 AM
عنوان تاپیک خیلی جالبه! خوشم اومد، امیر جان فکر خوبی داری :cool:

Ridge Racer رو اصلا نخرید یک بازی بسیار مزخرف هستش

mmoeimifar
24 February 2008, 04:48 AM
turok هم خیلی ضعیف کار شده با اینکه هم توی تبلیغات و خیلی چیزای دیگه خوب کار کرد و این عنوان رو گنده کرد اما هم کنترل و فیزیک بازی خوب نیست هم طراحی و جزییات گرافیکی پایینه و هم گرافیک محیط
حیف داستان خوبی داشت که خراب شد اگه هم بخوام بهش نمره بدم 6 از 10 میدم

massy
4 June 2008, 11:29 PM
بازی dead rising هم به نظر من بازی ضعیفیه که دارای یک داستان کلیشه ای و گرافیک ضعیف البته برای یک عنوان x360 و نیز گیم پلی تکراری تاریخ گذشته که من بهش از 10 نمره 4.5 رو می دهم البته با ارفاق.