View Full Version : رنگ كردن ديسك هاي 206 در رينگ سپرت
مهيارك
18 February 2005, 12:17 AM
من مي خوام 206 امو داخل رينگ هاشو رنگ كنم مثلا داخلشو قرمز يا زرد كنم به نظر شما بايد ديسك هارو بدم نقاش رنگش كنه يا ديسك فابريك رنگي براش هست ؟
يه نظر بديد چه رنگي بزنم و كجاهاشو رنگ كنم ؟؟؟ و از چه رنگ ( نوع رنگ ) استفاده كنم؟
payamix
18 February 2005, 12:36 AM
ديسك رو كه نميشه رنگ كرد٬ با دو سه تا ترمز فوري رنگش ميره پسر خوب٬
اگر تيپ 2 هستش ميتونيد كاسه چرخ عقب رو رنگ كنيد. :evil:
مهيارك
18 February 2005, 12:48 AM
پس جلو رو كجاهاشو رنك كنم؟
payamix
18 February 2005, 12:57 AM
خب!
چه عرض كنم ! اصلن كار غير عادي ايه!
جلو ها ميتونيد قسمت فلزي روي لنت ها رو رنگ كنيد !! :twisted:
امید رضا
20 February 2005, 01:50 PM
فكر كنم شما رو ماشينها ديدين كه به فكر رنگ كردن افتادين .
البته من جلو رو دقت نكردم ولي ورقهاي فلزي سوراخداري هستن كه مابين رينگ و سرپلوسها قرار ميگيره . شما ميتونين از اونا استفاده كنيد و اونا رو رنگ كنيد . البته يخ خورده ( به اندازه 1 سانت ) ريگ شما بيرونتر مياد .
booleck
20 February 2005, 01:54 PM
البته من جلو رو دقت نكردم ولي ورقهاي فلزي سوراخداري هستن كه مابين رينگ و سرپلوسها قرار ميگيره . شما ميتونين از اونا استفاده كنيد و اونا رو رنگ كنيد . البته يخ خورده ( به اندازه 1 سانت ) ريگ شما بيرونتر مياد .
با اين کار هم فقط به خودتون خيانت ميکنيد. و ماشينتون!
payamix
20 February 2005, 02:40 PM
اين ديسك كه جناب اميد رضا فرمودند رو خودم دارم استفاده ميكنم!
1 سانتي متر كه اقراقه٬ 2 ميلي متر رينگ رو بيرون مياره و فقط براي اتومبيل هايي هستش كه ترمز عقبشون كاسه ايه و فقط براي چرخ عقب.
امید رضا
20 February 2005, 02:53 PM
اين ديسك كه جناب اميد رضا فرمودند رو خودم دارم استفاده ميكنم!
1 سانتي متر كه اقراقه٬ 2 ميلي متر رينگ رو بيرون مياره و فقط براي اتومبيل هايي هستش كه ترمز عقبشون كاسه ايه و فقط براي چرخ عقب.
پيام جان ببخشيد من ايرانيشو ديده بودم به نظرم قطرش 1 سانت بود :P :arrow:
Hamed
21 February 2005, 04:42 PM
booleck, چرا؟
PAYAM
22 February 2005, 04:12 AM
@ اميد رضا
قطرش يك سانت كه هست و شايد هم بيشتر باشه ولي قسمت گرد وسطش كم قطر تره و همونطور كه ادمين خوشنام! گفت براي ماشين هايي استفاده مي شه كه رينگ ميندازن و چرخ جلو ترمزهاش ديسكي و عقب كاسه ايه كه اين كار باعث مي شه كه عقب و جلو يكسان به نظر بيان. جنسش هم معمولا پلاستيكيه و قيمتش هم بستگي به انصاف فروشنده و محل خريد! از 4 تا 8 تومن قيمت مي دن...
@ booleck
البته من هم كار اين دوستان رو اصلا نمي پسندم كه سليقه اي هست ولي منظور شما رو متوجه نشدم.
null_sessionz
22 February 2005, 02:43 PM
قطر 1 سانت ؟!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: اشتباه نميكني ؟!
اين صفحات فلزي هستن و همونطور كه payamix گفت 2 ميليمتر بيشتر ضخامت نداره .
مدلاي رنگيش هم توو بازار هست .
از اووني كه مياد اينا رو ميسازه ميده توو بازار خوشم مياد ! 200 تومنم مايه نداره و به اين قيمت ميفروشه 8)
po2ya
1 March 2005, 12:46 PM
اميد رضا, اميد رضا جان اوون يه چيز ديگه هستش و براي چرخ عقب هموون طوري كه گفتن بقيه اوون چيزي كه مهيارك, ميخوان رنگ كردن اوون قسمت فلزي هستش كه خود لنت ترمز تووي اوون قرار ميگيرهه!!! و نوع رنگش هم رنگ پودري هستش يا از اوون نوعي كه تحمل دماي بالا رو داره! 8)
booleck
1 March 2005, 03:59 PM
1: بيرون زدن لاستيک از ماشين
2:کم شدن تماس پيچ چرخ با کاسه
3.....
محمد رضا محمدي
2 March 2005, 04:11 PM
شما براي رنگ كردن ميتونيد كاسه چرخ عقب رو رنگ كنيد و براي چرخ هاي جلو بدنه پيستون ترمز رو رنگ كنيد ...
رنگ هاي زرد و قرمز باحال ميشه :o
قطر اون صفحات هم زياد نيستش ولي تاثير داره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.