View Full Version : آنلاکر فریمور ورژن 1.1.2 بدون احتیاج به برنامه
PAYAM
17 December 2007, 03:48 AM
با استفاده از راهنمای این سایت میتونید در کمتر از 5 دقیقه و بدون هیچ برنامه دیگری آیفون حتی ورژن 1.1.2 خودتون رو آنلاک کنید.
فقط کافیه یک Router بیسیم یا W Lan داشته باشید و ایترنت رو با آیفونتون شر کنید.
[Only registered and activated users can see links]
ضمنا گویا با استفاده از TiFF Exploit این سایت ([Only registered and activated users can see links])(با باز کردن این صفحه در سافاری خود آیفون یا iPod) میتوان آیفون رو آنلاک کرد.
"باتشکر فراوان از Unforgiv3n از ISF بابت لینکها"
ArmiN
17 December 2007, 05:14 PM
تو بیشتر سایت هایی که Unlocker واسه firmware1.1.2 معرفی کردن نوشته که این روش فقط برای iphone های قدیمیه که update شدن و به درد iphone هایی که تازه خریداری شده و از اول این ورژن روشون بوده کار نمیکنه ):
This will not work for newly bought U.S. iPhone (4.6 Bootloader) and all UK iPhone. It will only work for those old iPhone’s that accidentally upgraded. If your iPhone’s serial starts with 7R745, this could probably having the 4.6 bootloader which cannot be unlocked at the moment.
اینم اینجوریه یا نه ؟
a3moooni
24 December 2007, 04:37 PM
کار نمیکنه.....
کار نمیکنه....
کار نمیکنه...
کار نمیکنه...
کار نمیکنه....
کار نمیکنه.............................دیونه شدم..
12تا آیفون 1.1.2 دارم.که آنلاک نمیشن...
کمک....هرکی کمکم کنه بازش کنم.کاری واسش میکنم که تا آخر عمرش یادش بمونه.....(3روز مهمونم تو دبی)
ArmiN
24 December 2007, 05:18 PM
منم 2 تا دارم که نمیشن فعلا تنها راهش استفاده از Turbo sim یا Sonic sim هست .
من که صبر را پیشه کارم قرار دادم P: به شما هم پیشنهاد میکنم .
a3moooni
27 December 2007, 10:57 AM
بازم سلام
من 1مشکل خنده دار دارم...
من برای رفع مشکل 1.1.2 تغریبا تونستم کاری کنم.فقط مشکل سیم کارتو دارموگوشیامو تونستم راه اندازی کنم.برای سیم کارتم نرم افزار دارم.ولی بلد نیستم برنامهایی که دارم رو گوشیهام نصب کنم؟!؟!؟!
کمکم کنید لطفا ...3شبانه روزه که تو انترنتم و خیلی از مشکلاتم حل شده.....
ممنون از همه دوستان...
hamed37954
26 February 2008, 09:07 PM
آیفون من firmware 1.0.2 هست چجوری میتونم unlock کنش کنم ؟؟؟
msaket
27 February 2008, 05:34 PM
1.0.2 رو بنداز دور
روش آپگرید به 1.1.3
1- ابتدا دانلود فایل فریم ویر 1.1.3 ( 162 MB ) دانلود ([Only registered and activated users can see links])
2- در نرم افزار iTune روی دکمه Restore دکمه SHIFT + کلیک کرده و فایل دانلود شده را بر روی موبایل آپلود کنید.
3- فایل کرک را دانلود ([Only registered and activated users can see links])کرده و گزینه اول را انتخاب کرده وسپس حالشو ببرید
:icon_sad:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.