View Full Version : لایی کشیدن با ماشینی با ابعاد پهن یا دراز، کدام یک ساده تر؟
eCom2001
14 December 2007, 11:43 AM
با عرض درود
دوستان با تجربه در Street Racing ، لایی کشیدن با ماشینی که ابعاد پهن تر داره راحت تر هستش یا ماشینی با ابعاد دراز تر؟ از دوستان خودم هر کسی نظری داشت ، شخصی می گفت با ابعاد پهن تر هستش ( مثل سوناتا ) و شخص دیگری هم می گفت با ابعاد دازار تر ساده تر! ( مانند Cressida ) به این علت که ماشین راحت تر بین دو ماشین قرار می گیره ( ولی اگه یک ماشین چند متر جلوترش باشه چه؟! )
http://www.uploadhouse.com/fileuploads/896/896220fbb6f728a4323cf131fe170c868a5e1d.jpg
PAYAM
14 December 2007, 11:02 PM
سوال جالبیه.
به نظر من بستگی به شرایط داره، ماشین پهن باید مواظب گوشهها باشی ولی توی ماشین دراز باید مواظب پشت ماشین باشی که وقتی میخوای به اصطلاح جاش کنی گلیگیر و سپرت نگیره. کلا هر ماشینی که پهن باشه دراز هم هست! و فکر نمیکنم ماشین پهنی پیدا کنید که دراز نباشه! ولی کلا توی شرایط مساوی به نظر من با ماشین پهن راحتتره چون هون اول لایی مشکل داری و فوقش نمیکشی ولی ماشین دراز وقتی رفتی توی لایی ممکنه نتونی جاش کنی و ....
BloodReza
14 December 2007, 11:41 PM
به نظر من این دارازی و پهنی رو بگیم بزرگتر و کوچیکتر راحت تر هست
به قول پیام هر ماشین پهنی دراز هم هست
به هر حال هرچی ماشین کوچیکتر باشه لایی کشیدن هم ساده تر
Hossein WV
15 December 2007, 01:28 AM
به نظره من اگه قلق ماشین دستت باشه دیگه درازی یا پهنی مهم نیست مهم اینکه از هرجا بخوای میتونی رد بشی
Nomad
13 January 2008, 01:17 AM
دوستان منم حرف پیام عزیز رو قبول دارم ... البته هستن ماشینهایی که پهن هستن ولی زیاد دراز نیستن ( به نسبت ماشینهای همرده خودشون ) مثه ماشینهای کوپه یا بعضی سدانهای خاص ... یا اصلا مثه یه ماشین که در دو مدل هاچ بک و سدان تولید میشه اما با عرض ثابت ... اون موقع هستش که به این نکته پی میبرید که برای لایی کشیدن همیشه بهتره طول ماشین کمتر باشه و همینطور هم عرضش زیاد تر ( البته محدود ) و برای حفظ پایداری البته ....
El Padrino.
13 January 2008, 10:33 PM
به نظر من با ابعاد پهن چون تعادل بیشتره
Nomad
14 January 2008, 03:43 PM
البته دوستان ... لایی کشیدن بصورت علمی !! ( منظورم همون حالت استاندارد و صحیح هستش ) کار همچین ساده ای نیست و نیازمند اتومبیل قدرتمند و حساس به فشرده شدن پدال گاز داره ... برای عرض هم همینطور که معمولا در مسابقات دیدید ، معمولا از ماشینهای ناچبک و هاچ بک استفاده میشه یا طوری ماشین رو اصلاح میکنن که به عرض ماشین اضافه میشه ...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.