View Full Version : درماه چقدر بنزین لازم دارید تا لنگ نمانید
شهرام 2
12 December 2007, 06:03 PM
میدانیم که سهمیه بنزین ماهانه 120لیترشد
میخواهیم بدانیم مقدارمصرف شما چقدر است
لطفا بنزین موردنیاز برای مسافرت رادراین مقدارمحاسبه نکنید
palizesoftware
12 December 2007, 06:11 PM
من 150-200 البته از امروز ماشين رو گاز سوز كردم.
بايد يه مدت هم با گاز سر كنم ببينم چطور جواب ميده
smart
12 December 2007, 06:43 PM
من تا قبل از ایینکه گاز سوز کنم ماهی میانگین ماهی 180 لیتر مصرف میکردم
بعداز گاز سوز میانگینه مصرفم به 80 90 رسیده
Nomad
12 December 2007, 06:54 PM
این بحث خیلی کلی هستش ... ولی اگر اتومبیل سواری سدان و تو رنج ماکس 2000 cc باشه ، هر جای ایران که باشی ( مگر تو فصل تابستون و مناطق گرمسیر ) با 150 لیتر در ماه هیچ مشکلی پیدا نمیکنی ...
amahdavi2004
12 December 2007, 08:00 PM
مشكلي كه وجود دارد كمبود سهميه براي مسافرت است؛ اكثر افراد كه كم آورده اند بخاطر مسافرت تابستاني بوده است.
يكي از دلايلي كه ترافيك شهري بعد از شوك اوليه سهميه بندي دوباره افزايش يافت اين بود كه مردم در هنگام تصميم گيري براي انتخاب استفاده از بنزين سهميه اي براي مسافرت يا رفت و آمد درون شهري، مسافرت را حذف كردند چون ديدند با اين سهميه نمي توان درست و حسابي مسافرت رفت و اگر هم بروند بايد بعد از مسافرت ماشين بدون بنزين را در پاركينگ بخوابانند؛ پس سهميه را براي تردد داخل شهر نگه داشتند و قيد مسافرت را زدند و يا براي مسافرت از راههاي ديگري غير از سهميه خودشان بنزين تهيه كردند.
نيما 2
12 December 2007, 09:02 PM
من به دلایل کاری ترددم در شهر زیاده و الان ماهی 150 لیتر رو حداقل مصرف میکنم ، حالا اگر کارم به کرج و اطراف تهران هم بکشه که مصرفم بیشترهم میشه .
تازه کلی از مسیر رو هم با مترو میرم .
eCom2001
12 December 2007, 10:05 PM
من با 150 لیتر در ماه ، اگه مسافرت نخوام برم کافی هست . اما در خیلی از موارد شده که به خاطر سهمیه بندی قید مسافرت با ماشین رو زدم ، مسافرت با اتوبوس که اصلا جالب نیست! پرواز هم که قیمت ها ....
Shahrooz
13 December 2007, 02:55 AM
راستش هرچی بیشتر بهتر، من از وقتی بنزین سهمیه شد تا الان حدود 4-5 باک از فامیل و دوست و آشنا گرفتم ، در حال حاضر هم کارت بنده خالیه ، آخرین لیترهای بنزین سهمیه رو 1شنبه زدم و فکر کنم تا موقعی که سهمیه ی جدید بیاد بازم باید دست به دامن آشناها بشم، ماشینم هم 206 و هر باک 45 تا میزنم،و در شرایط عادی هر باک رو یه هفته دارم ، البته در شرایط عادی.
شهرام 2
13 December 2007, 10:21 AM
من برای رفت وآمد سرکار ومنزل اقوام وبیرون رفتن برای گشت وخرید 150لیتر لازم دارم
برای مسافرت هم محاسبه ای نکردم
شازده كوچولو
13 December 2007, 10:26 AM
من قبل از سهميه بندي هفته اي 40 تا 50 ليتر مصرف داشتم. و كافي بود برام. يعني ماهي 160 تا 200 ليتر.
به فكر افتاده بودم 405 رو گازسوز كنم. بعد يكي گفت همين سهميه اي كه الان داري هم كم ميشه!! ديگه بيخيال شدم. البته گاز سوز كردن هم گويا هزار مشكل داره ، از كم شدن قدرت موتور و آسيب زدن به اون و ... كه البته همه از شنيده هاست.
شهرام 2
13 December 2007, 10:48 AM
گازسوز کردن خودرو دراین شرایط به صلاح است به شرطی که دولت طبق وعده تعداد جایگاهها راچندبرابرکند
واقعا من وقتی صفش رومیبینم حالم بدمیشه
kickerboy
13 December 2007, 10:50 AM
150 برای ماشین های کم مصرف خوبه ، کار ضروری ما ( کلاً خانواده رو می گم ) راه مییاندازه ، اما خوب واسه ول گردی و گشت زدن و خوش گذروندن و ... باز هم کمه ، تازه حد المقدور باید استفاده از معکوس ، ترمز ، دستی ، گاز دادن بی خودی (لایی) ، ... بی خیال شد و مثل یه شهروند درجه یک پایبند به قوانین رانندگی کرد :-q
amahdavi2004
13 December 2007, 11:05 AM
گازسوز کردن خودرو دراین شرایط به صلاح است به شرطی که دولت طبق وعده تعداد جایگاهها راچندبرابرکند
واقعا من وقتی صفش رومیبینم حالم بدمیشه
اگر اختلاف نزديك به يك ميليوني كه با خودرو بنزيني دارد و كوچك كردن صندوق عقب و ايراداتي كه در تعليق و ترمز و موتور و حركت خودرو ايجاد مي كند كه بعدها كلي خرج به بار مي آورند را حساب كنيد آيا باز هم گازسوز به صرفه است؟ به نظر من حتي اگر بنزين آزاد را 600 - 500 تومان بخريم ضررش كمتر است.
ضمنا الآن قيمت سي ان جي پايين است قطعا بعدها آن را هم گران مي كنند تا مصرف مردم را كنترل كنند.
شهرام 2
13 December 2007, 11:54 AM
الان صحبت ارایه اتومبیلهای باپایه گازسوز درمیان است که دیگر مشکلی برای موتور ایجادنخواهدشد
در ضمن مطمئن هستید که برای سیستم ترمز مشکل ایجاد میکند
amahdavi2004
13 December 2007, 12:32 PM
با كمي جستجو در اينترنت مطالب بسياري درباره اشكالات خودروهاي دوگانه سوز بطور عام و خودروهاي دوگانه سوز شده فعلي بطور خاص پيدا خواهيد كرد.
اشكالي كه در ترمزگيري خودروهاي دوگانه سوز شده پيش مي آيد بهم خوردن توازن و تقسيم وزن خودرو و فشار محاسبه نشده بر روي ترمزها بخاطر قرار گرفتن كپسول گاز در عقب خودرو است چون در طراحي اصلي خودرو قرارگيري چنين كپسولي در نظر گرفته نشده است.
ضمنا حرف در مورد الآن و خودروهاي دوگانه سوز شده كنوني است و تا نصب و امتحان پس دادن موتور پايه گازسوز خيلي مانده است. خودشان همين الآن گفته اند موتور پايه گازسوز هم 10 درصد افت توان دارد.
Raminium2001
14 December 2007, 07:33 PM
ما از آغاز سهمیه بندی تا الان بدون مسافرت 1750 لیتر بنزین مصرف کردیم (من و خانمم هر کدام از ماشین شخصی خودمان استفاده می کنیم) و 700 لیتر (کمی بیشتر) برای مسافرت که از این مقدار نزدیک به 1000 لیتر را آزاد تهیه کردیم (از 250 تومان تا 450 تومان) و بقه را با کارتهای خودمان و اقوام. در مورد گاز سوز کردنم، بهتره یک ماشین قراضه بخرید حدود 1 میلیون و پولتون رو صرف خراب کردن ماشینتون نکنید.
tazmani
15 December 2007, 06:21 PM
در دوره سهمیه بندی به دلیل مسافرت کاری حدود یکی دو ماه ماشینم خوابیده بود. مسافرت هم نرفتم . یکی دو باک هم بنزین آزاد زدم.الآن هم کارتم خالیه. دوره قبل سهمیه 700 لیتر بود. این دوره 720 لیتر. تازه در زمستان احتیاج به خودروی شخصی بسیار بیشتر میشه. دیدو باز دید عید را هم حساب کنید. حالا مسافرت نوروزی هیچ. فکر می کنید این سهمیه کافیه!!!!!
شهرام 2
18 December 2007, 10:40 AM
در مورد گاز سوز کردنم، بهتره یک ماشین قراضه بخرید حدود 1 میلیون و پولتون رو صرف خراب کردن ماشینتون نکنید.
به نظر من اگه ماشین ارزون برای سهمیه بنزین میخرید پول خود را دور نریزید یک میلیون بیشتر پرداخت کنید ماشینی بخرید که قابل استفاده باشه خیلی از جاها بدرد میخوره
reza.mortazavi
19 December 2007, 10:55 PM
من با lx هفته ای یه باک پر می زنم ، یعنی هفته ای 60-65 تا.ماهی 2 تا کارت مصرف میشه.میدونم زیاد مصرف میکنم.ولی راه خونه تا دانشگاهم همینه.بعضی کارای خونه رو هم انجام میدم.
ولی فکر کنم برای تهرانی ها باید سهمیه ی حداقل 150 تا بدن.با این ترافیک و مسیرهای دور که داریم.نه؟
benyamilan
20 December 2007, 12:59 AM
ولی خدائی بی انصافیه به ماشین 6 سیلندر و 4 سیلندر تو سهمیه فرقی قائل نمیشن
خب اونی که قبل سهمیه بندی ماشین 6 سیلندر رو گرفته نمیدونست که وضعیت اینطوری میشه تا اون ماشین رو نگیره
باید انصافا تجدید نظر کنند واسه 6 سیلندر 120 تا واقعا ظلمه
Nomad
24 December 2007, 11:56 AM
حرف بنیامین درسته ... برای ماشینهای 6 سیلندر البته SUV ها باید سهمیه ی جداگانه ای در نظر بگیرن ... ولی من باز هم میگم که با 150 لیتر در ماه همه چیز حل میشه ... دوستانی هم که نمیخوان و یا جا ندارن که یه ماشین قراضه ی 1 میلیونی بخرن واسه کارتش ، میتونن 1 موتور سیکلت دست دوم بخرن یا اصلا نو که خیلی جای کمی میگیره و ماهانه هم 36 لیتر بنزین داره ... که با 120 تای ماشین میشه 156 لیتر در ماه . کافیه
Raminium2001
25 December 2007, 01:19 PM
البته ماشینهای 6 سیلندر مصرف بیشتری دارند. ولی اگه بنزین بیشتری دریافت کنند، اجهاف میشه. مثلا شما یک BMW 530 داری یه بنده خدایی هم کل زندگیش رو فروخته یه پراید خریده که بعد از کار چند ساعت مسافر کشی کنه نون بیاره بذاره سر سفره زن و بچش. حالا به نظر خودتون کدون بیشتر مستحق سهمیه بیشترند و کدوم باید آزاد بخرند؟
amahdavi2004
25 December 2007, 03:18 PM
اگر كسي BMW 530 يا پرادو و كمري دارد و هنوز چشمش دنبال بنزين ارزان سهميه اي هست با عرض معذرت بهتر است كمي در روش و منش پول خرج كردن خودش صرف نظر كند و بيخودي سوار اين ماشينهاي گرانقيمت نشود؛ شايسته است برود پرايد و پيكان بخرد و سوار شود.
El Padrino.
26 December 2007, 05:33 PM
من که ماهیانه 200 لیتر رو می خوام
arash_2006
30 December 2007, 08:14 PM
برای من که همین مقدار سهمیه بندی بسیار کافیه و احتیاجی به بیشتر از اون ندارم
البته در تابستون فرق میکنه چون رفت و آمدها بیشتر میشه که متاسفانه من در اون موقع ماشین نداشتم
ولی الان من در یک مسافرت از مشهد تا آستارا +برگشت همش 200 لیتر مصرف داشتم و هر چقدر هم که بنزین آزاد خریده بودم اضافه اومد در کل همین مقدار در زمستان برام کافیه چون مسیر منزل تا محل کار فقط 4 کیلومتر و بعداز ظهرها هم در هفته فقط 2 تا 3 بار بیرون میریم که این در تابستون خیلی فرق میکنهو به مسافرت های کوتاه بین شهری می انجامه که سهمیه بیشتری رو می طلبهالبته به نوع ماشین هم فرق میکنه و مسلما اگر 405 یا سمند داشتم که قصد خریدش رو هم دارم مطمئنا به مقدار بیشتری احتیاج داشتم
شایدم 206 بخرم
decoder
30 December 2007, 08:41 PM
من كه 200 ليترم كممه و خيلي بيشتر نياز دارم ماشينمم 6 سيلندر در هر 100 كيلومتر هم 14.6 ليتر داره ميسوزونه!:icon_cry:
Nomad
1 January 2008, 01:46 AM
توجه :
دوستان با درجه Newcomer و یا Junior User و غیره ... اگر پروفایل تون رو تکمیل نکردید ، لطفا اینکارو انجام بدید تا کاربران دیگه حداقل اطلاعاتی از شما داشته باشن ... مثه همین ماشین و موبایل و غیره .
خیلی ممنونم .
:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.