View Full Version : افزایش سرعت شیشه بالابر پراید
mehrdad_zero
6 December 2007, 12:45 PM
از یه باطری ساز شنیدم که برای افزایش سرعت شیشه بالابر پراید مخصوصا شیشه سمت راست (چون برقش را از شیشه سمت چپ میگیره) باید سر راهشون آفتامات اضافه کرد تا برقشون را مستقیم از باطری بگیرند و سرعتشون بالا بره.
میخواستم بدونم این کار برای باطری ضرری نداره؟خالیش نکنه؟
دوم اینکه کسی میتونه همراه با نقشه توضیح بده که آفتامات را باید چطوری به مدار شیشه بالابر اضافه کنیم؟ راحته یا نه؟
اینجانب
6 December 2007, 01:47 PM
من حدود یک ساله که برای شیشه سمت راست رله نصب کردم. رله را از یک فروشگاه تو رسالت بین دردشت و باقری گرفتم (حدود 3-2 هزار تومان). یک تکه کاغذ راهنمای نصب هم داد (که البته خیلی بد کپی شده!) ولی خود فروشنده هم در مورد روش نصبش توضیح میده (نصبش برای آچار بدستها کار راحتیه). این شیشه بالابر خیلی اذیتم میکرد (تقریبا همیشه بین راه وامیساد). از اون وقت تاحالا دیگه مشکلی باهاش ندارم. روی باطری هم اثر که من متوجه بشم نداشته(گاهی از ماشین چند روز استفاده نمیکنم.)
اگر میخواهید آدرس و شماره تلفن فروشگاهش را بدم.
Abolfazl2006_p
6 December 2007, 02:48 PM
1 (http://www.istgah.com/search/?stext=%D8%B4%D9%8A%D8%B4%D9%87+%D8%A8%D8%A7%D9%84 %D8%A7%D8%A8%D8%B1+%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D9%8A%D8%AF&limit=25&limitstart=0&siteid=139918&kid=99)
2 (http://www.istgah.com/search/?stext=%D8%B4%D9%8A%D8%B4%D9%87+%D8%A8%D8%A7%D9%84 %D8%A7%D8%A8%D8%B1+%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D9%8A%D8%AF&limit=25&limitstart=0&siteid=217913&kid=104)
3 (http://www.istgah.com/search/?stext=%D8%B4%D9%8A%D8%B4%D9%87+%D8%A8%D8%A7%D9%84 %D8%A7%D8%A8%D8%B1+%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D9%8A%D8%AF&limit=25&limitstart=0&siteid=303868&kid=313)
kickerboy
6 December 2007, 02:58 PM
یه سوال هم من دارم البته مربوط به پراید نمی شه در مورد پژو 405 اتفاق افتاد اما فکر کنم عمومیت داشته باشه ، با یکی از دوستان واسه 4 روزی رفتیم شمال کشور ، وقتی رسیدیم که سیل میومد اما خوب تا روز دوم دیگه هوا درست شد اما این شیشه ها تا وسط راه بیشتر نمیومدن بالا ( با دست می بردیمشون ) مصیبت شده بودن ، برگشتیم بعد یک روز شیشه ها مثل سابق با سرعت خیلی خوب بالا می رفتن ، این مشکل بر می گرده به چی ؟
بارون ، رطوبت بالا ، ... و اگر دوستان اطلاعی دارند که چجوری میشه جلوی این مشکلات که فکر کنم برای ماشین های زیر محدوده 12 میلیون تومان عمومیت داشته باشه چیه ؟
در ضمن بعد از اون قضیه و با گذشت حدود 6 ماه هنوز مشکلی برای بالابرها پیش نیومده !( فقط در طول سفر)
اینجانب
6 December 2007, 04:35 PM
یه سوال هم من دارم البته مربوط به پراید نمی شه در مورد پژو 405 اتفاق افتاد اما فکر کنم عمومیت داشته باشه ، با یکی از دوستان واسه 4 روزی رفتیم شمال کشور ، وقتی رسیدیم که سیل میومد اما خوب تا روز دوم دیگه هوا درست شد اما این شیشه ها تا وسط راه بیشتر نمیومدن بالا ( با دست می بردیمشون ) مصیبت شده بودن ، برگشتیم بعد یک روز شیشه ها مثل سابق با سرعت خیلی خوب بالا می رفتن ، این مشکل بر می گرده به چی ؟
بارون ، رطوبت بالا ، ... و اگر دوستان اطلاعی دارند که چجوری میشه جلوی این مشکلات که فکر کنم برای ماشین های زیر محدوده 12 میلیون تومان عمومیت داشته باشه چیه ؟
در ضمن بعد از اون قضیه و با گذشت حدود 6 ماه هنوز مشکلی برای بالابرها پیش نیومده !( فقط در طول سفر)
این مشکلات تاحدی مربوط میشه به کیفیت لاستیکهای دور شیشه که به عنوان ریل برای حرکت شیشه عمل میکنند.
بهترین راهشه اینه که دیگه وقتی بارون میاد شمال نرید!:cool_phalls_86:
Raminium2001
6 December 2007, 06:00 PM
من برای پراید نصب کردم، خیلی هم خوب شد. مصرفش هم اصلا در حدی نیست که به باطری آسیب برسونه. اما در مورد پژو، موتور شیشه بالابر پژو هم چیز جالبی نیست و کیفیت خیلی خوبی نداره. بنا بر این وقتی زه های پلاستیکی خیس باشند و مقاومت رو بالا ببرند، خوب عمل نمی کنه و به مرور زمان بخاطر فشاری که به این موتور ضعیف میاد خراب میشه و دیگه تو تهرانم باید با دستتون هلش بدین. برای پژو هم همین تقویت کننده ها پیشنهاد میشه تا برق بیشتری بگیره و قدرت بیشتری ایجاد کنه.
اما در هر حال بهترین راه حل، همانطور که اینجانب گفت، اینه که دیگه وقتی بارون میاد شمال نرید.
mehrdad_zero
6 December 2007, 08:32 PM
من حدود یک ساله که برای شیشه سمت راست رله نصب کردم. رله را از یک فروشگاه تو رسالت بین دردشت و باقری گرفتم (حدود 3-2 هزار تومان). یک تکه کاغذ راهنمای نصب هم داد (که البته خیلی بد کپی شده!) ولی خود فروشنده هم در مورد روش نصبش توضیح میده (نصبش برای آچار بدستها کار راحتیه). این شیشه بالابر خیلی اذیتم میکرد (تقریبا همیشه بین راه وامیساد). از اون وقت تاحالا دیگه مشکلی باهاش ندارم. روی باطری هم اثر که من متوجه بشم نداشته(گاهی از ماشین چند روز استفاده نمیکنم.)
اگر میخواهید آدرس و شماره تلفن فروشگاهش را بدم.
من اصفهان زندگی میکنم.
میگم اون رله که خریدی این شکلی نبود؟
http://www.istgah.com/images/2007/05/27/217913_ltpeua_m.jpg
نقشه راهنماش را داری؟ میتونی عکسش را بزاری؟
ممنون
اینجانب
6 December 2007, 10:07 PM
من اصفهان زندگی میکنم.
میگم اون رله که خریدی این شکلی نبود؟
نقشه راهنماش را داری؟ میتونی عکسش را بزاری؟
ممنون
دقیقا این شکلی نبود (پوشش اون شفاف نبود) ولی از نظر کلی همین شکله. دوستمون که 3تا لینک گذاشته، از اون اولی که توی رسالته خریدم. (شماره تلفنش همونه ولی پلاکش فرق داره).
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.