PDA

View Full Version : 3 سوال راجع به گوشی آیفون : بلوتوث.پیام کوتاه و انتقال شماره از سیم کارت روی گوشی و ب

mtkcross
1 December 2007, 01:52 AM
من هم گوشی ایفون دارم یک بار داغ کرد بعد هم سریع باطریش خالی شد و خاتموش گردید اما بعد دیگه اینطور نشد
علتش را هم نفهمیدم .
یک بار هم شماره گیر شماره نمیگرفت و روی صفحه شماره را حک نمیکرد که با خاموش روشن کردن حل شد .

اما چند سوال دارم 1 : آیا آیفون بلوتوث برای ارتباط با گوشی دیکه داره یا خیراگر داره روش یا برنامه ای که باید راه اندازی بشه چیست و چگونه است .
2 : آیا امکان بازخوانی اطلاعات (شماره تلفن - پیام کوتاه ) از روی سیم کارت در آیفون هست ؟ من کل شماره تلفن هام در گوشی قبلیم روی سیم کارت انتقال دادم که الان روی این گوشی گزینه ای برای استفاده از شماره های ثبت شده بر روی سیم کارت نیافتم و ظاهرا باید دستی دوباره شماره ها را ثبت کنم آیا راهی دارد ؟
3 : آیا امکان ارسال اشکال تصویری در پیام کوتاه است چون اکثر گوشی های دیگه اشکال فانتزی (گریه خنده اخم تعجب و.... ) دارند که در این گوشی نیافتم

najafi_najafi
3 December 2007, 07:10 PM
با سلام
1- آیفون بلوتوسش فعلا فقط برای هندزفری هست
3- ندارد

امید رضا
23 December 2007, 03:39 PM
1- در حال حاضر بلوتوث فقط با هندزفری کار میکند
2-با برنامه SIMport میتوانید شمارهای موجود در سیمکارت را درون آیفون کپی کنید . فایل pxl و با استفاده از ibraker
3- شما میتوانید از کدها استفاده کنید خب ! مثلا (-; در نوکیا شکلک خنده رو نمایش میده

aligma
9 April 2008, 02:31 PM
من که شنیدم با پروگرام و Update جدید بلوتوث واسه برقراری ارتباط با گوشی های دیگه فعال میشه