PDA

View Full Version : آموزش اضافه کردن سورس آب و هوا در SPB Weather

lover
28 November 2007, 09:22 PM
برنامه های نشان دادن وضعیت آب و هوا هر کدوم یک ایراد دارند از همه بهتر SPB Weather هست که اسکین های خوبی داره و با spb shell , spb pocket plus نیز سازگار هست و به صورت tab میتواند قرار بگیره ولی یک ایرادی که داره اینه که سورس spb weather از Gismeteo هست و برای آب و هوای تهران سورس Gismeteo زیاد مطمئن نیست چند وقت پیش من یک سورس برای weather.com نوشتم و در کلوپ خود SPB منتشر کردم که خیلی مورد توجه قرار گرفت
میتوانید در این آدرس آن را دنبال بکنید [Only registered and activated users can see links]همچنین سورسی که HTC Home استفاده میکند [Only registered and activated users can see links] میباشد که به نظر من از همه کاملتر هست البته نه در htc home چون به صورت details نشون نمیده به هرحال من این دو template را با نحوه آموزش نصب آن در SPB Weather به شما به صورت مصور یاد میدهم خود سایت SPB در اینجا دو مرجع را قرار داده که برای template های دیگه هم میتوانید استفاده بکنید [Only registered and activated users can see links]

اول از همه اگر SPB Weather ورژن جدید را ندارید از این آدرس داونلود کنید (فایل cab و رجیستر شده میباشد)
[Only registered and activated users can see links]سپس این دو Template را از مسیر زیر دریافت بکنید
[Only registered and activated users can see links] loverاین دو فایل Template Weather Source
accuWeatherTemplate.tplو WeatherComForecasts.tpl را در این مسیر کپی کنید (در هرجایی که مسیر نصب برنامه spb weather را انتخاب کردید memory card یا main memory )
\\\Program Files\Spb Weather\templatesبعد از نصب به Option برنامه بروید و Tools سپس Weather Sources را انتخاب بکنید
[Only registered and activated users can see links]
در صفحه جدید Add را انتخاب بکنید سپس مسیر template ها را با Browse انتخاب بکنید
در صفحه جدید بایستی template ها را اضافه بکنید درهمان مسیرای که template ها را کپی کردید بروید و یکی از template ها را انتخاب کنید مجددا add را بزنید و دیگری را نیز انتخاب بکنید
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
و Ok را بزنید حالا بایستی شهر را با template ها اضافه بکنید
بنابراین در Add را میزنید
به صفحه انتخاب شهر و کشور وارد میشود در اینجا Custom را بزنید
و Forcast را به یکی از این Template ها تغییر میدهید
مثلا accuWeather را انتخاب میکنید
لازم به ذکر هست که هر شهری یک کدی داره و بدست آوردن این کد بسیار آسان هست کافیست مثلا به سایت
[Only registered and activated users can see links] بروید و Tehran را جستجو کنید و به صفحه آب و هوای تهران بروید اعداد آخر URL کد تهران میباشد
[Only registered and activated users can see links]|IR|IR026|TEHRANیعنی برای تهران در سورس accuweather از کد MEA|IR|IR026|TEHRAN استفاده میشود
برای [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) هم به همین ترتیب میباشد و با جستجوی تهران به URL زیر میروید
[Only registered and activated users can see links]و برای تهران در سورس weather.com از کد IRXX0018 استفاده میشود

پس کد مربوط به شهر تهران را برای accueweather در قسمت City Code وارد میکنید
در قسمت Name هم یک اسمی به شهر خود بدهید و Ok را میزنید
به همین ترتیب تهران را نیز در سورس weather.com اضافه میکنید
و درنهایت دو سورس برای تهران خواهید داشت
البته به دلخواه میتوانید از سورس default خود spb weather که از gismeteo میگیره هم استفاده بکنید
به هر صورت Option را با زدن Ok میبندید و با وصل شدن به اینترنت میتوانید وضعیت آب و هوایی را بگیرید
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

شما با موفقیت دو سورس برای دریافت وضعیت آب و هوای اضافه کردید و این دو سورس بسیار برای تهران دقیق هستند
برای شهر های دیگر هم میتوانید با دادن کد شهر مورد نظر وضعیت آب و هوایی را دریافت بکنید در کلوپ spb از weather.com ای که من درست کردم خیلی استقبال شد ظاهرا برای کشور های خارجی دقیق هست ولی برای تهران به نظر من accuweather بهتر هست
این آموزش مصور را میتوانید در صورت نیاز از اینجا داونلود بکنید

Al3l3@S@li
29 November 2007, 12:41 AM
يه سوال:
با هربار اتصال به سايت،پيش بيني وضعيت آب و هوايي چند روز رو ميتونيم داشته باشيم؟

lover
29 November 2007, 01:34 AM
بک هفته در سه روز اول وضعیت آب و هوایی صبح و ظهر و عصر و شب را با ماکزیمم و مینیمم ذکر میکنه و از آن به بعد حداکثر و حداقل دما

lover
9 January 2008, 03:51 PM
قابل توجه دوست داران ورزش اسکی

از طریق سورس accuweather میتوانید از وضعیت آب و هوایی شمشک و دیزین با خبر باشید

پست اول را بخوانید تا آموزش اضافه کردن سورس و دادن کد را یاد بگیرید

کد شمشک برای سورس accuweather عبارت است از :

MEA|IR|IR026|SHEMSHAK

کد دیزین برای سورس accuweather عبارت است از :

MEA|IR|IR026|DIZIN