View Full Version : حذف کاتالیزور اگزوز پارس
mohammad_alavi
28 November 2007, 04:51 PM
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید محترم میخواستم نظرتونو در مورد حذف کاتالیزور اگزوز پارس بدونم از چند نفر پرسیدم گفتن مزایاش زیاده مثل افزایش شتاب و سرعت کاهش مصرف سوخت و.....
nader875
2 February 2008, 06:52 AM
منم می خوام همین کارو بکنم اما یکی از دوستام که اینکارو کرده بود ماشینیش دل دل میزد البته درست شد نمی دونم چه کار کرد اگه کسی می دوته بگه هزینشم 15تا 20 تومن هست بستگی به انصاف طرف.....
dj_metal_666
27 March 2008, 04:40 AM
سلام
اتفاقا منم می خوام همین کار را بکنم!
با اینکه ماشین شتابش خوب میشه و به قول معروف نفسش باز میشه1. مصرف سوخت بالا تر میرود. 2 . صدایش بیشتر میشود. هزینه هم همان حدود 20 تومان هست بسته به انصاف!
Nomad
27 March 2008, 05:13 AM
. مصرف سوخت بالا تر میرود.
همچین اتفاقی نمیفته ... احتمالا بصورت جزیی عکسش صادقه !
هزینه هم با 5 تومن هم میشه ... تقریبا هیچ ضرری هم نداره غیر از آلودگی هوا !!
البته سود چندانی هم نداره در آوردنش !!
به نظر من اصولا وقت تلف کردنه ...
dj_metal_666
4 April 2008, 02:59 PM
سلام
یعنی شما میفرمایید بعد از چند وقت که می گذره اون منافذ بسیار ریز گرفته نمی شه و خروج گازها سخت تر نیست؟ من خودم باز این فیلتر را دیده ام که چه قدر دوده داره! و میدانم که برداشتن ان بهتر است
Raminium2001
5 April 2008, 12:13 AM
دوده رو همون روز اول که ماشین استارت میخوره میگیره ولی حتی بعد از سالها استفاده بازهم به اون شکل مانع خروج دود نمیشه که برداشتنش تاثیر محسوسی بذاره. همونطور که Nomad گفت در آوردن این کاتالیزور بجز آلودگی محیط زندگیمون تاثیر چندانی نداره. همونطور که از اسمش پیداست یک کاتالیزور طی یک واکنش گازهای خروجی رو تصفیه میکنه و مثل فیلتر نیست که منفذهاش بگیره و مانع خروج دود بشه، نهایتا عملکردش البته بعد از مدت زیادی ضعیف میشه.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.