View Full Version : برنامه بي نظير Stacker ويژه سيمبيان
StarSoheil
16 February 2005, 04:31 AM
سلام دوستان.همونطور كه قول داده بودم اولين برنامه رو آپلود كردم.انشاالله به مرور باقي برنامه ها هم آپلود ميكنم.خوب اين برنامه براي فشرده كردن برنامه هاي نصب شده روي موبايل و .... ميباشد.اما اينجا يه چيز رو بگم كه واقعا اين برنامه از تمام برنامه هاي فشرده سازي كه تا الان معرفي شده بهتره.
چون هم در باز كردن فايلهاي زيپ شده سرعت بيشتري داره و هم اكثر فايلها حجمشون رو تا حداقل 50 ٪ كاهش ميده.
برنامه آپلود شد با نام : Stacker3.00_full_Dotsis by StarSoheil.sis
-–•(-• SinaSystem •-)•–-
16 February 2005, 04:44 PM
StarSoheil, ممنون سهيل جان ادامه بده ...[Only registered and activated users can see links]
محمد جاوید
17 February 2005, 03:26 AM
واقعآ كارت عاليه موفق باشي
StarSoheil
17 February 2005, 03:27 AM
Joe_Satriani,
در اين مورد اطلاعي ندارم ولي به نظر من وقتي اين برنامه در باز كردن فايل زيپ شده سرعت بالايي داشته باشه و حجم فايل رو نصف كنه فكر نكنم فرمتش مهم باشه.
Nima Golshahi
17 February 2005, 03:49 AM
دوستاني كه 3650 يا 3660 دارند پيشنهاد ميشود استفاده نكنند .. قبلا تست نمودم براي زيپ كردن و باز كردن زمان ميبرد پيشنهاد ميشه دوستان مموري خود را افزايش دهند .
:x
Joe Satriani
17 February 2005, 04:20 AM
گلشاهي, 100٪ موافقم
زيپ کردن اصلاً کار صحيحي نيست
و اضافه کردن حجم رم يقيناً منطقی تره 8)
فقط زيپ کردن يک خوبی داره اون هم برای انتقال تعداد زيادی فايل !
همه رو انتخاب ميکنيم و باهم زيپ ميکنيم و از گوشی به کامپيوتر يا بر عکس انتقال ميديم
:wink:
اما چرا ميگيد که فرمت مهم نيست ؟
چرا از MP3 استفاده ميکنيم ؟
چرا ZIP به وجود اومده؟
چرا عکس ها JPG هستند ؟
چون هنگام انتقال ديتا Portablity رو از دست نميديم :x
لطف کنيد بگيد که با چه پسوندی Compress ميکنه و آيا نرم افزار های شناخته شده و همه گير در کامپيوتر قادر به شناختن فرمت مذکور هستند يا خير
ضمناً براي زحمات شما شخصاً سپاسگذارم :wink:
اما بي دليل چيزي رو نمپذيرم
چون همين الان من دارم از نرم افزار زZipMan2.31 استفاده ميکنم که خيلی خوب کار ميکنه و بايد بدونم که استفاده از Stacker بهتره يا ZipMan
درسته ؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.