View Full Version : چی برای کامپوننت Sound Stream ببندم که کیفیت بیسش قابل قبول بشه؟
mehrdadk-jam
27 November 2007, 01:20 AM
من چند روز پیش بعد از کلی تحقیق رفتم که infinity KAPA با kenwood 5202 بخرم
تقریبا معامله تموم شده بود که فروشنده گفت ما شینت چیه؟ گفتم بنز 230 1991 گفت باند بیضی بهش نمی خوره(دردسر برش اهن کف داره):icon_cry: گفت باید کامپوننت ببندی که گرد باشه به قول خودش حرفه ای ترین کامپوننت Sound Stream رو برام بست:icon_twis ولی اصلا بیس نداره:icon_bigg.چیکار کنم؟محدودیت جا دارم نمیتونم ساب ببندم؟یکی از اساتید کمک کنه.چه مارکی بخرم بهتره؟(امپ هم JBL 60.4 خریدم) ساب یا باکس؟(لوله ای یا مکعبی؟) خیلی گرون نشه!:icon_razz
mr.designer
27 November 2007, 02:03 AM
تقریبا معامله تموم شده بود که فروشنده گفت ما شینت چیه؟ گفتم بنز 230 1991 گفت باند بیضی بهش نمی خوره(دردسر برش اهن کف داره):icon_cry: گفت باید کامپوننت ببندی که گرد باشه به قول خودش حرفه ای ترین کامپوننت Sound Stream رو برام بست:icon_twis ولی اصلا بیس نداره:icon_bigg.چیکار کنم؟محدودیت جا دارم نمیتونم ساب ببندم؟یکی از اساتید کمک کنه.چه مارکی بخرم بهتره؟(امپ هم JBL 60.4 خریدم) ساب یا باکس؟(لوله ای یا مکعبی؟) خیلی گرون نشه!:icon_razz
ما جزو اساتید نیستیم..ولی سعی میکنم که راهنمایی بکنم...
ببین دوست عزیز...وقتی که یه کامپوننت یا کلا هر اسپیکر دیگه ای که بیس نداره....مربوط به این نیست که بد هست یا خوب و یا ....بیشتر این نوع مسائل به تنظیمات مربوط میشود.....یعنی ممکنه تنظیمات جوری انجام شده انجام شده باشه که میزان بیس کم باشه...
یه ساب 250-300 واتی بگیر...(rms)
میتونی mtx-4512 بگیری...اون مدلی که 2 تا کویل 2 اهمی داره....که سری بکنی و ببندی به 2 کانال از امپ که بریج بشه...
باکس هم اگه اماده میگیری..سعی کن که خوب اب بندی بشه.....که حالا که باکس نمیسازی..حداقل یه باکس خوبی بشه...باکس رو از نوع مکعبی بگیر...
اگه موزیکهایی با بیس کوبشی گوش میدی باکس سیلد و اگه موزیک با بیس طولانی مثل رپ گوش میدی باکس پورتد..(همینی که اگزوز داره).
ولی میگم...دقت کن که خوب ساب بسته بشه(مخصوصا اگه سیلد هست) و داخل باکس و جداره ها هم کاملا با چسب چوپ محکم باشه که بر اثر بیس اکس خراب نشه.
منظورمو فهمیدی..؟؟ یعنی یه ساب بگیر...بعد ببند توی باکس....:icon_surp
soheilm
27 November 2007, 09:52 AM
60.4 رو چند خریدی؟؟؟
mehrdadk-jam
27 November 2007, 11:45 AM
60.4 رو گرفتم 105 تومن کامپوننت Sound stream هم گرفتم 135
mehrdadk-jam
27 November 2007, 11:54 AM
ما جزو اساتید نیستیم..ولی سعی میکنم که راهنمایی بکنم...
ببین دوست عزیز...وقتی که یه کامپوننت یا کلا هر اسپیکر دیگه ای که بیس نداره....مربوط به این نیست که بد هست یا خوب و یا ....بیشتر این نوع مسائل به تنظیمات مربوط میشود.....یعنی ممکنه تنظیمات جوری انجام شده انجام شده باشه که میزان بیس کم باشه...
یه ساب 250-300 واتی بگیر...(rms)
میتونی mtx-4512 بگیری...اون مدلی که 2 تا کویل 2 اهمی داره....که سری بکنی و ببندی به 2 کانال از امپ که بریج بشه...
باکس هم اگه اماده میگیری..سعی کن که خوب اب بندی بشه.....که حالا که باکس نمیسازی..حداقل یه باکس خوبی بشه...باکس رو از نوع مکعبی بگیر...
اگه موزیکهایی با بیس کوبشی گوش میدی باکس سیلد و اگه موزیک با بیس طولانی مثل رپ گوش میدی باکس پورتد..(همینی که اگزوز داره).
ولی میگم...دقت کن که خوب ساب بسته بشه(مخصوصا اگه سیلد هست) و داخل باکس و جداره ها هم کاملا با چسب چوپ محکم باشه که بر اثر بیس اکس خراب نشه.
منظورمو فهمیدی..؟؟ یعنی یه ساب بگیر...بعد ببند توی باکس....:icon_surp
ممنون.اگه قیمت حدودی اینا رو هم بگی ممنون میشم(در ضمن من تنظیم xoverامپیلی رو هم از HP به flat عوط کردم خیلی بهتر شد ولی تو ولوم بالا (بالا تر از 37 افت کیفیت پیدا میکنه )
یه سئوال دیگه اینکه تنظیمات Bass Boster و Input Level و FreQ رو چیجوری بهتره تغییر بدم؟
soheilm
27 November 2007, 01:38 PM
60.4 رو گرفتم 105 تومن کامپوننت Sound stream هم گرفتم 135
من 15 روز کارکرد رو فروختم 85000
زودتر گفته بودی میدادم بهت
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.