View Full Version : گرفتن ریز مکالمات
abidar
26 November 2007, 10:31 PM
سلام دوستان
من یه چند وقت پیش حدودا 4 ماه پیش به یه نفر اس ام اس زدم که ظاهرا الان شنیدم که نسبتا گندش در اومده حالا میخوام بدونم واقعا امکان داره که پیامی رو که من فرستادم یه جایی ثبت بشه مثل ریز مکالمات؟
منظورم اینه بعد از این مدت اصلا امکان داره ثابت بشه اولا پیامی فرستاده شده و دوما من اون پیام رو فرستادم؟
تو رو خدا هر کی هر چی می دونه و مطمئن هستش رو بگه و راه حل هاش رو هم بگه ممنون
abidar
26 November 2007, 10:33 PM
سلام دوستان
به نظر شما کلیه ریز مکالمات تا چند ماه ثبت میشه و بعد از اون چی میشه
مثلا اگه من 6 ماه پیش به یه شماره چندین بار زنگ زده باشم و حالا بابای طرف بخواد از من شکایت کنه و بخوان پرینت مکالمات من رو بگیرن ایا تعداد تماس هایی که من با شماره طرفم در 6 ماه پیش گرفتم نشون میده؟
اصلا یه راهی هستش که من بتونم حاشا کنم؟ این رو هم بگم که از 4 ماه پیش تا حالا قطعا به اون شماره زنگ نزدم
PAYAM
26 November 2007, 10:49 PM
پرینت قبض پیش رو راحت میدن ولی به این راحتیا پرینت مثل شش ماه گذشته رو نمیدن، باید طرف شکایت کنه، بره ساختمون دیتا تو کردستان پیگیری کنه و و و ...
کلا دنگ و فنگ زیاد داره، با توجه به اینکه میگی 4 ماهه زنگ نزدی به اون مشاره بعید طرف پیگیری کنه و خواسته فقط بترسونتت، اما اگر شکایت کرده باشه و حوصله دنگ و فنگاشم داره نمیتونی حاشا کنی! نهایتا بگو موبایلمو اون موقع اجاره داده بودم یا اون موقع بچگی کردم حالا عاقل شدم!! :-)
+ گفتگوی قبلیتون هم به همین تاپیک منتقل شد.
alirezasalam
27 November 2007, 12:27 AM
تلفن ثابت که تو سایتش به ریز مکالمات حدود یکسال پیش دسترسی دارید!!
من چک کردم تایک سال پیش هر جا زنگ زده بودم ریزش و زمانش و مبلغش بود. ( البته فقط تلفنهای موبایل و شهرستان و خارجه رو نشون میده )
احتمالآ چون حجم زیادی نمیگیره save میشه
اما خیلی دنگ وفنگ داره تابه ریز مکالمات موبایل شما مخصوصآ sms دسترسی پیدا کنه تا طرف بره شکایت کنه و دادگاه نوبت بده بعد مدارکش کامل باشه و دادگاه نامه بده به مخابرات و.............
karash501
8 January 2008, 08:04 PM
الان اگه درخواست پرینت بدی همون موقع بهت میدن یا مثل قدیما چند هفته طول میکشه؟واسه گرفتن پرینت چه چیزایی لازمه؟
RoSo
8 January 2008, 09:10 PM
الان اگه درخواست پرینت بدی همون موقع بهت میدن یا مثل قدیما چند هفته طول میکشه؟واسه گرفتن پرینت چه چیزایی لازمه؟
همون موقع میدن.
مراکز دولتی - سند خط موبایل - آخرین قبض پرداختی - کارت شناسایی معتبر
am!n
9 January 2008, 12:15 AM
میگن از طریق این شماره هم میشه از طریق فاکس دریافت کرده؟آیا راسته؟
021817161
برای ایرانسل اعتباری هم میشه پیرینت گرفت؟؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.