View Full Version : داغ كردن گوشي
shimor
26 November 2007, 05:46 PM
گوشي من گاهي داغ مي كنه نه تاحالا برنامه روش ريختم ، نه خيلي ازش كار مي كشم و نه اينترنت. حتي موقعي كه يه كناري كاري باهاش ندارم و مي خواهم چكش كنم مي بينم داغه . كمكم كنيد ، مي ترسم بسوزه :icon_cry:
GHAHRAMAN
27 November 2007, 01:39 PM
با سلام.
شما حتی مدل گوشی رو هم نگفتین !
shimor
27 November 2007, 05:26 PM
هر چند فكر كنم ربطي نداره و اينجا تالار iphone ولي : هشت گيگ - ورژن 1.0.2
mohammad51
28 November 2007, 10:35 AM
گوشي من گاهي داغ مي كنه نه تاحالا برنامه روش ريختم ، نه خيلي ازش كار مي كشم و نه اينترنت. حتي موقعي كه يه كناري كاري باهاش ندارم و مي خواهم چكش كنم مي بينم داغه . كمكم كنيد ، مي ترسم بسوزه :icon_cry:
دوست عزیز
1- آیا گوشتون گارانتی داره؟2- آیا گوشیتون در این حالت باطریش کم میشه و یا خالی میشه؟
mtkcross
28 November 2007, 01:18 PM
من هم گوشی ایفون دارم یک بار داغ کرد بعد هم سریع باطریش خالی شد و خاتموش گردید اما بعد دیگه اینطور نشد
علتش را هم نفهمیدم .
یک بار هم شماره گیر شماره نمیگرفت و روی صفحه شماره را حک نمیکرد که با خاموش روشن کردن حل شد .
اما چند سوال دارم 1 : آیا آیفون بلوتوث برای ارتباط با گوشی دیکه داره یا خیراگر داره روش یا برنامه ای که باید راه اندازی بشه چیست و چگونه است .
2 : آیا امکان بازخوانی اطلاعات (شماره تلفن - پیام کوتاه ) از روی سیم کارت در آیفون هست ؟ من کل شماره تلفن هام در گوشی قبلیم روی سیم کارت انتقال دادم که الان روی این گوشی گزینه ای برای استفاده از شماره های ثبت شده بر روی سیم کارت نیافتم و ظاهرا باید دستی دوباره شماره ها را ثبت کنم آیا راهی دارد ؟
3 : آیا امکان ارسال اشکال تصویری در پیام کوتاه است چون اکثر گوشی های دیگه اشکال فانتزی (گریه خنده اخم تعجب و.... ) دارند که در این گوشی نیافتم
shimor
29 November 2007, 03:47 PM
دوست عزیز
1- آیا گوشتون گارانتی داره؟2- آیا گوشیتون در این حالت باطریش کم میشه و یا خالی میشه؟
سلام،
نه گارانتي نداره، درضمن باطريش تغييري نمي كنه. :icon_redf
mohammad51
29 November 2007, 10:48 PM
سلام،
نه گارانتي نداره، درضمن باطريش تغييري نمي كنه. :icon_redf
دوست عزيز
پس مشكلي پيش نمياد اگر جريان زياد بكشه از باطريش كم ميشه و باعث داغ شدن ميشه يك بار گوشيتون رو ريست كنيد احتمالا مي شه:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.