View Full Version : پرسش و پاسخ در مورد WM 6.0
Darioosh
18 January 2007, 11:05 PM
دوستان عزیز هر گونه بحث و یا پرسشی در مورد WM6.0 دارید لطفآ در این تاپیک مطرح بفرمایید.:icon_cool
crazyfire
4 February 2007, 03:39 PM
فردا يا پس فردا رو ك جم نصبش مي كنم و ميگم چي شد !فقط دعا كنيد گوشيم منفجر نشه :icon_arro :icon_idea
من فايل آپگريد K-jam رو دانلود كردم
يه فايل RAR بود به اسم Fotos بعد از Extract پنج تا فايل داشتم به نام
EnterBootLoader.exe
ROMUpdateUtility_Wizard_NoID.exe
RUUGetInfo.exe
RUUResource.dll
nk.nbf
و بعد فايلي كه دوستمون معرفي كرد به نام lokiwiz02 رو دانلود كردم
كه شامل فايلهاي
EnableRapi.cab
Lokiwiz.bat
و ...
ديگه بود
بعد از Unlock كردن گوشي توسط اين فايل
فايل Enter Boot Loader رو داخل گوشي ريختم و اجرا كردم دستگاه ريستارت شد و داخل منوي Boot Loadre اومد
بعد از اتصال كابل Usb فايل ROMUpdateUtility_Wizard_NoID.exe رو از روي PC اجرا كردم و بعد از طي مراحلي كه موافقت و Warning بود شروع به نصب كرد حدود 7 دقيقه طول كشيد تا 100% پر شه و بعد Finish دستگاه ريستارت شد و بالا اومد ولي همون ويندوز قبلي بود......... حالا نمي دونم كجاي كار من ايراد داشته ؟ شايدم فايلي كه دانلود كرده بودم مربوط به Wm05 بوده ؟
به نظر شما كجاي كار ايراد داشته ؟
Darioosh
4 February 2007, 04:28 PM
گوشی شما G3 هست یا G4
crazyfire
4 February 2007, 05:19 PM
گوشی شما G3 هست یا G4
ميشه يه كم توضيح بديد در مورد G3 و G4 و اينكه از كجا ميشه فهميد ؟
Darioosh
4 February 2007, 05:37 PM
شما دستگاهتون رو Soft Resete کنید در صفحه Boot loader چند تا گزینه میبینید که دو تاش
SPL و IPL هستند. شما طبق فرمول زیر میفهمید دستگاهتون چیه:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
G3 Wizard:
IPL: 1.xx or 2.xx or 2.xx.00x (Note that this version only has TWO 0's.)
SPL: 1.xx or 2.xx or 2.xx.00x (Note that this version only has TWO 0's.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
G4 Wizard:
IPL: 2.xx.000x (Note that this version has THREE 0's.)
SPL: 2.xx.000x (Note that this version has THREE 0's.)
crazyfire
4 February 2007, 05:51 PM
مرسي داريوش جان با اين حساب مال من G3 هست
IPL:2.16
SpL:2.16
Darioosh
4 February 2007, 11:01 PM
مشکل شما اینه که گوشیتون رو CID Unlock نکردید.در این حالت شما قادر نخواهید بود روم رو ارتقاء بدید
یا به حالت اول برگردونید.احتمالآ ایراد از نرم افزار Lokiwiz بوده. به هر حال باید طبق مراحل زیر عمل کنید:
[Only registered and activated users can see links]
- Reset and watch the IPL/SPL in the bootscreen to make sure both are version 1.xx (CID Unlock is only possible when your IPL/SPL are of version 1.XX)
- Install this WM6 Crossbow ROM
crazyfire
4 February 2007, 11:31 PM
مرسي داريوش جان ! با اين حساب بايد Downgrad كنم به يه رام پايين تر !!
من فكر كنم مشكلم از دانگريد بوده و دانگريد نكردم ! حالا امتحان ميكنم !
واقعا لطف ميكني و جواب مبدي
saeid_anwar
6 February 2007, 04:17 PM
با سلام
دوست عزيز امكان نصب اين رام روي Imait Pocket Pc يا Qtek 2020 (اين دستگاهها به عنوان سري هيماليا شناخته ميشوند) هست يا خير ؟
با سلام مجدد
داريوش جان ممكن هست به اين سوال پاسخ دهيد؟:icon_idea
Darioosh
6 February 2007, 04:24 PM
با سلام مجدد
داريوش جان ممكن هست به اين سوال پاسخ دهيد؟:icon_idea
اینجا ([Only registered and activated users can see links]) رو ببینید
yasser360
8 February 2007, 05:36 PM
دوستان سلام ؛برای I-MATE JASJAR باید از کدوم یکی از این ریلیز ها استفاده کنم؟؟از کجا می تونم WM6 رو واسه JASJAR دانلود کنم.ممنون.
alcapon_m
10 February 2007, 11:06 AM
هنوز برای prophet نیومده؟
alggar
10 February 2007, 11:18 AM
برای جمین چی؟
lover
10 February 2007, 11:28 AM
برای جمین هست اما انقدر باگ داره که پشیمون میشید
bamshad
11 February 2007, 02:08 AM
دوستان عزیز و محترم سلام
از این ویندوز موبایل 06 میشه برای o2 atom استفاده کرد؟
آیا برنامه های wm05 با این ورژن سازگاری دارند؟
آیا راه برگشت به حالت اول wm05 بعد از نصب وجود دارد؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
lover
11 February 2007, 02:21 AM
برای اتم که اصلا دوربینش کارنمیکنه ظاهرا هنوز حل هم نشده......راه برگشت هم عوض کردن ROM هستش. بخدا فقط چند تا آیکون و آهنگ برای wm6 گزاشتند باور نمیکنید اون review ای را که گزاشتم بخونید هیچ فرق جدی و فوق العاده ای من ندیدم توش هنوز
mohammad51
18 February 2007, 04:35 PM
ويندوز موبايل0/6 عرضه شد
با اجازه از اساتید
مايكروسافت، جديدترين نسخه نرمافزار ويندوز موبايل را از سه ماهه دوم سال 2007 روي گوشيهاي هوشمند عرضه ميكند.
مايكروسافت كه به تازگي ويستا را عرضه كرده است، قصد دارد هفته آينده در نمايشگاه GSM3 بارسلون، ويندوز موبايل0/ 6 را نيز به كاربران معرفي كند.
امروزه در نسخههاي جديد گوشيهاي هوشمند تغييرات زيادي روي ميدهد كه يكي از آنها امكان نصب نرمافزارهاي office است كه به كاربران امكان نمايش و ويرايش فايلهاي word، Excel و PowerPoint را ميدهد.
ويندوز موبايل0/ 6 شامل نسخه Windows Live است كه امكان گفتوگو در يك زمان با چندين كاربر، ارسال فايلها يا عكسها يا پيامهاي كوتاه صوتي را نيز فراهم ميآورد.
از جمله تغييرات مهم ايجاد شده در اين نرمافزار اين است كه تنها با تايپكردن چند كلمه از اسم مورد نظر براي تماس و يا آدرس مورد نظر براي ارسال email، سيستم مذكور تلفن را واميدارد تا به صورت اتوماتيك نتايج كامل به دست آمده را نمايش دهد.
ويندوز موبايل0/ 6 از فرمت HTML براي email پشتيباني ميكند و نسخههاي نرمافزار office را ارتقا داده است.
برگرفته از روزنامه صبح تهران
alggar
15 March 2007, 10:50 AM
این رام هایی که اینجا معرفی میشه روی همه ی دستگاه ها کار میکنن یا نه؟
اگر نه لطفا" بنویسید که برای کدام دستگاه ها هستند.
lover
15 March 2007, 11:11 AM
این رام هایی که اینجا معرفی میشه روی همه ی دستگاه ها کار میکنن یا نه؟
اگر نه لطفا" بنویسید که برای کدام دستگاه ها هستند.
:icon_twis شما عنوان پست ها را میخوانید؟؟؟؟؟
HTC wizard...WWE WM6 ROM
WM6 for Hermes LVSW Edition
:icon_mad: لطفا توجه بفرمایید
shat
15 March 2007, 07:43 PM
سلام من مطمان هستم که خیلی هاتون به دنبال Windows Mobile 6.0 هستید حالا براتون دانلودش می زارم برید حال کنید راستی عیدتون مبارک:icon_cool
Rar Pass:TeamDownload.Com
am!n
15 March 2007, 11:20 PM
مطمئنی ویندوز 2006؟؟اگه اینجوری باشه که تاپیک قفل میشه.ولی من این را یجایی دیده بودم که اکتیو ساین(تبادل اطلاعات) جدیدی برای ویندوز ویستا است...
سياوش وب
16 March 2007, 01:10 PM
HTC wizard...WWE WM6 ROM
این نسخه روی K-Jam نصب میشه؟؟
لطفا بفرمایید که نسخه نهایی کی میاد که من دیگه گوشیم داره میترکه از بس رم ریختم روش .
moein_id
16 March 2007, 03:50 PM
با تشكر از جناب داريوش و لاور عزيز كه اين همه براي اين تاپيك تلاش ميكنند
دو تا پيشنهاد داشتم كه اگه مورد قبول ديگران باشه و شما تخصصي انجام بديد فكر نكنم بد باشه
اول اينكه يه pdf اموزش ارتقاء رام و برگرداندن به رام اصلي رو تهيه كنيد كه البته ميشه توش لينكهاي دانلود برانامه هاي مورد نياز رو گزاشت
دوم اينكه يه پست بزنيد و اون سري از گوشيهايي كه در سري ويزارد مثل ك-جم قرار ميگيره و يا lvsw edition قرار ميگيره رو بنويسيد كه دوستان با نام تجاري و نام فني گوشيشون اشنا بشن و بدونن كه چه رامي رو دانلود كنن
با تشكر از شما
سياوش وب
16 March 2007, 03:52 PM
آقا چرا این انجمن امکان ویرایش پست رو نداره؟؟؟
می خواستم بگم که رو k_jam نصب نشد تا 99% میره بعد میگه ریکاور کنید و از Setup میاد بیرون
Darioosh
17 March 2007, 12:53 AM
دوم اينكه يه پست بزنيد و اون سري از گوشيهايي كه در سري ويزارد مثل ك-جم قرار ميگيره و يا lvsw edition قرار ميگيره رو بنويسيد كه دوستان با نام تجاري و نام فني گوشيشون اشنا بشن و بدونن كه چه رامي رو دانلود كنن
Here is a list of HTC products, and their aka's ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links]
نقل قول از پست شماره 3 !!!
در مورد تهیه فایل آموزشی به علت گستردگی مطلب در مورد نصب در سری های مختلف امکانش نیست
در اکثر پست ها لینک اطلاعات بیشتر گذاشته شده با مراجعه به اونها میتونید اطلاعات بیشتری بدست بیارید. اینجا فقط به معرفی ریلیز های مختلف پرداخته میشه.
am!n
30 March 2007, 04:01 AM
نه اين براي مدل هرمس يا همون htc tyrnهستش
Darioosh
31 March 2007, 08:50 PM
دوست عزیز این ورژن beta نیست؟
روی o2 xda atom هم نصب میشه؟
اگه متن پست رو مطالعه کنید متوجه میشوید روی چه مدلهایی نصب میشه.!!
LVSW Edition یعنی چی؟؟ یعنی این روم ها به وسیله Developer ها ریلیز شدند و هیچکدوم Official نیستند.
:icon_mad:
لطفآ حداقل متن پست ها رو دقیق مطالعه بفرمایید
am!n
3 April 2007, 07:05 PM
وبندور موبايل 6 ورژن 2 ...
لينك اطلاعات با تمام عكس ها از قسمت هاي مختلف ويندوز و همچنين لينك دانلود ([Only registered and activated users can see links])
crazyfire
3 April 2007, 09:48 PM
داریوش جان برای WIZARD تو صفحه قبل 3 تا رام معرفی شده .. کدوم بهتره برای نصب ؟
Darioosh
4 April 2007, 12:38 AM
داریوش جان برای WIZARD تو صفحه قبل 3 تا رام معرفی شده .. کدوم بهتره برای نصب ؟
شما به لینک های more info مراجعه کنید و اطلاعات بیشتر در مورد مشکلاتی که داشته اند رو از اونجا بدست بیارید.
crazyfire
4 April 2007, 01:22 PM
داريوش جان ممنون از زحماتت
راستش من رام HTC wizard...WWE WM6 ROM ([Only registered and activated users can see links]) رو دانلود كردم حالا مي خوام نصب كنم
چند تا سوال دارم
1- دستگاه من G3 هست بايد بازم هم به رام CUSTOM__RUU_Wizard_1050412_WWE_101_11210_WWE
دانگريد كنم ؟
براي CID UNLOCK بايد از aWizard استفاده كنم ؟
اينا رو يه بار اينجا ([Only registered and activated users can see links]) توضيح دادي ولي با توجه به اينكه اين رام ها جديد تر هستند خواستم ببينم بازهم روش نصب مانند قديمه ؟
خوب چون زياد تجربه تو اين كار ندارم مي خواستم بدونم منظور از اين جمله كه براي نصب رام اومده چي هست ؟
YOU MUST HAVE A BOOTLOADE VERSION 2XXX OR ABOVE...
crazyfire
4 April 2007, 04:39 PM
خوب من رو رام خودم اين رامي كه بالا گفتم رو نصب كردم و بعد از نصب ويندوز 05 بالا مي اومد و بعدش 3 ثانيه فرصت ميداد تا ( اگه اشتباه نكنم) رام جديد رو نصب كنه ولي از فايل cONFIG.EXE تو ايراد ميگرفت
بعد يه دانگريد كردم به رام
CUSTOM__RUU_Wizard_1050412_WWE_101_11210_WWE
و بعد از اينكه با برنامه aWIZARD اون رو CID UNLOCK كردم رام جديد رو ريختم و نصب شد واقعاً توي سرعت ميشه تفاوت رو احساس كرد ولي يه مشكلي هست كه قبلاً Radio version 2.7 بود ولي الان 01.12.10 هست ....
Darioosh
4 April 2007, 06:10 PM
همچین چیزی امکان نداره که ورژن رادیو پایین بیاد.
من آخرین ورژنی که میشناسم 2.69 هستش.شما مطمئنید که ورژن 2.7 داشتید؟
به هر حال از این لینک میتونید آپگرید کنید
Radio 2.69.11
crazyfire
4 April 2007, 08:30 PM
ممنون داریوش جان..:icon_cool
فکر کنم 2.07.10 بوده که به دلیل بی دقتی من 2.7 گفتم
در مورد رام هم باید بگم بعد از دانگرید رام Radio هم به ورژن پایین تر اومد و بعد از آپگرید رام Radio تغییری نکرد......
به نظر من خیلی سریعتر از Wm05 شده چیز جالبی که بود total program من قبلاً 46.6 بود که با ریختن این رام 49.95 شد ..اگه بشه عربیزر هم روش نصب شه دیگه کولاکه
به همه پیشنهاد میکنم آپگرید کنید
crazyfire
5 April 2007, 12:31 AM
خوب موفق شدم Radio رو به ورژن 2.69.11 و همینطور IPL و SpL رو به 3.08 آپگرید کنم
این فایل منو کمک کرد دقیقاً مثله نصب روم این فایل رو نصب کنید ....
از اینجا دانلود کنید ([Only registered and activated users can see links])
moein_id
6 April 2007, 09:26 PM
HTC wizard...WWE WM6 ROM
اقا نميشه يه لينك ديگه بدي اين راپيد شير ميگه با يان ip نميتونم دانلود كنم
چشم عسلي
7 April 2007, 08:55 AM
کسی هنوز روی جمین نصب نکرده طریقه نصبش را بگه اصلا روی جمین قابل نصبه چقدر باگ داره ارزش نصب کردن داره
mohammad51
7 April 2007, 10:00 AM
کسی هنوز روی جمین نصب نکرده طریقه نصبش را بگه اصلا روی جمین قابل نصبه چقدر باگ داره ارزش نصب کردن داره
چرا نصب شده است ولی هنوز باگ زیاد داره و مشکلاتش زیاده:icon_cool
یاعلی
moein_id
8 April 2007, 10:43 AM
خوب من رو رام خودم اين رامي كه بالا گفتم رو نصب كردم و بعد از نصب ويندوز 05 بالا مي اومد و بعدش 3 ثانيه فرصت ميداد تا ( اگه اشتباه نكنم) رام جديد رو نصب كنه ولي از فايل cONFIG.EXE تو ايراد ميگرفت
بعد يه دانگريد كردم به رام
CUSTOM__RUU_Wizard_1050412_WWE_101_11210_WWE
و بعد از اينكه با برنامه aWIZARD اون رو CID UNLOCK كردم رام جديد رو ريختم و نصب شد واقعاً توي سرعت ميشه تفاوت رو احساس كرد ولي يه مشكلي هست كه قبلاً Radio version 2.7 بود ولي الان 01.12.10 هست ....
ميشه در مورد اين CID UNLOCK يه توضيحي بدي؟
اخه من وقتي u و اينتر ميزنم يه كارايي انجام ميده ولي تو گوشي هيچ پيغامي نمياد يا ريست نميشه البته منم دانگريد كردم اول و g3 هم هست و از awizard استفاده ميكنم ولي بدش رام 06 رو كه نصب ميكنم باز همون قبليست
ميشه بگيد اشتباه كارم كجاست؟
crazyfire
8 April 2007, 12:17 PM
ميشه در مورد اين CID UNLOCK يه توضيحي بدي؟
اخه من وقتي u و اينتر ميزنم يه كارايي انجام ميده ولي تو گوشي هيچ پيغامي نمياد يا ريست نميشه البته منم دانگريد كردم اول و g3 هم هست و از awizard استفاده ميكنم ولي بدش رام 06 رو كه نصب ميكنم باز همون قبليست
ميشه بگيد اشتباه كارم كجاست؟
دوست عزيز اين دقيقا كاريه كه من كردم . توجه كن به دانگريد كردنت ببين دقيقاً همين رام رو ريختي ؟
4 تا فایل رو معرفی میکنم اول اونا رو دانلود کن
1- رام قبلی دستگاه ([Only registered and activated users can see links])
حتماً باید اول این رام رو نصب کنی ...
برای CID Unlock کردن گوشی
3- رام جدید ( جزء بهترین ها روم ها هست البته از نظر من، که خودم نصبش کردم) ([Only registered and activated users can see links])
پسورد فایل روم جدید Crossbow
4- فایل رادیو 2.69.11 به همراه spl و Ipl ورژن 3.08 ([Only registered and activated users can see links])
خوب اول رام قدیمی (1) رو نصب کن .. نصبش هم راحته گوشی رو به کامپیوتر وصل کن با ACTIVE Sync .. و حالا فایل رو اجرا کن
بعد از طی مراحلش روم نصب میشود حالا باز هم با Active sync به کامپیوتر وصل شوید فایل Awizard رو Extract کنید و بعد فایل aWizard.cmd رو اجرا کنید ... کلیک U کیبرد و بعد اینتر رو فشار دهید ( این کار برای CID Unlock کردن گوشی است )
حالا گوشی ریستارت میشود و بعد از بالا آمدن روم جدید (3) رو نصب کنید ( همانند روم قبلی) بعد از طی مراحل شما در نصب روم جدید موفق بودید ...
تا اینجا شما ویندوز جدید رو خواهید داشت و می تونید باهاش کار کنید ولی اگر خواستید Radio و IPL و Spl رو آپگرید کنید کافی فایل 4 رو نصب کنید ( همانند نصب روم ها )
اینم مشخصات روم جدید رو می تونید در اینجا ([Only registered and activated users can see links]) مشاهده کنید
بعد نصب روج جدید واقعاً تغییر در سرعت دستگاه رو احساس کردم
توجه کنید این آموزش برای گوشی های G3 هست
برای اینکه متوجه شوید گوشی شما از نوع G3 یا G4 هست گوشیتون رو ریستارت کنید و Ipl وspl اون رو با زیر چک کنید
G3 DEVICE: IPL/SPL: 1.XX or 2.XX or 2.XX.00X (only two zeros)
G4 DEVICE: IPL/SPL: 2.XX.000X(three zeros)
( در ضمن من برای نصب از دوستای خوبم در PHalls و Pt و xda-developers کمک گرفتم )
البته داريوش جان استاد هستند و من رو خيلي كمك كردن.. شايد بهتر بتونن جوابتون رو بدن
moein_id
8 April 2007, 02:52 PM
ممنون دوست عزيز من اين page رو از pt دانلود كرده بودم و طبق همين راهنمايي جلو رفته بودم و به مشكل برخوردم ولي باز هم ممنون از زاهنماييت
ولي مشكل من با توجه به اين لينك حل شد :
براي توضيحات بيشتر : از ورژن جديد Lokiwiz02b استفاده كنيد
در مورد ويندوز هم بايد بگم كه خيلي توپه و از همون اول سرعت بالاي ويندوز منو متعجب كرد و فكر كنم اشتباه بزرگي باشه اگه كسي ويزارد داشته باشه و اين وينو روش نصب نكنه
بازه م با تشكر از دوستان عزيزي كه كمك كردن
yasser360
16 April 2007, 02:03 PM
دوستان سلام. من i-mate jasjar دارم.می خوام روش wm6 نصب کنم ولی چیزی از این مدلها سر در نمیارم.اگه ممکنه یه نفر کمک کنه بگه کدومشو باید دانلود کنم.هر چی نوشته ها رو می خونم چیزی سر در نمیارم.ممنون و شرمنده بابت مزاحمت.
lover
16 April 2007, 02:36 PM
شما بیزحمت از اول این تاپیک و ::: تاپیک دانلود Release های مختلف WM 6.0::: ([Only registered and activated users can see links]) را بخوانید
به صورت ارجینال WM6 برای ROM های WM5 ارایه نشده ولی Developer ها ورژن های مختلف wm6 را که بعضا دارای bug میباشد عرضه کردند
Darioosh
16 April 2007, 02:36 PM
دوستان سلام. من i-mate jasjar دارم.می خوام روش wm6 نصب کنم ولی چیزی از این مدلها سر در نمیارم.اگه ممکنه یه نفر کمک کنه بگه کدومشو باید دانلود کنم.هر چی نوشته ها رو می خونم چیزی سر در نمیارم.ممنون و شرمنده بابت مزاحمت.
روم هایی که مربوط به سری Universal هستند رو نصب کنید.
am!n
22 April 2007, 10:12 PM
Visual Windows Mobile6 V 3.0, Full Power of Windows Mobile 6
لينك دانلود و اطلاعات ([Only registered and activated users can see links])
سياوش وب
24 April 2007, 10:02 PM
سلام
خواهشا به این سوال من جواب بدین
نسخه نهایی این سیستم عامل کی میاد من برای Imate Kjam می خوام
این لینکی که قرار دادین کدومش برای kjam هست؟؟؟ ممنون می شم
با تشکر
moein_id
27 April 2007, 01:16 PM
دوست عزيز اين سوال شما ميليونها بار توسط كاربران ديگه پرسيده شده و بارها هم جواب داده شده وبعضن پاك هم شدن.
كمي وقت بزاريد و تمامي صفحات رو بخونيد تا متوجه بشيد كه مدل گوشي شما htc wizard ميباشد و شما رامهايي رو كه براي اين مدل طراحي شده همه رو ميتونيد نصب كنيد .
از اونجايي كه اين رامها توسط شركت هاي سازنده توليد نشدن فكر نميكنم به اين زودي نسخه نهايي و بدون باگ بياد همه اين رامهاي در حال حاظر هم باگهايي كم و بيش دارن كه البته بهترين اين رامهاي مجود براي گوشي شما در حال حاضر همون رامي هستش كه در پست شماره 71 همين صفحه قسمت سوم لينكش هشت همونو دانلود كنيد .
تمامي توضيحات همون پست شماره 71 داده شده.
اميدوارم توضيحاتم كامل بوده باشه تا ديگر دوستان نيز سوالي را مكرر و بدون توجه به پستهاي قبلي نپرسند.
با ارزوي شادي براي شما
hojjatam
30 April 2007, 03:44 PM
با سلام
همگي ببخشيد كه من اين رو مي نويسم اما:
اين تاپيك و ده بار خوندم ولي هيچي نفهميدم.
من يه كي جم دارم و مي خوام كه روش wm6 رو ش نصب كنم نمي دونم چيكار كنم؟
خواهش مي كنم كه اگر به من بگيد به ديگران هم كه اطلاعات كافي ندارن كمك ميشه.
آيا اين نسخه الز ويندوز خوبه روي گوشيم نصب كنم؟
بازم ببخشيد آخه مشكل اينه كه اين تاپيك خيلي مرتب نيست و كساني كه اطلاعات كافي ندارن نمي تونن بفهمن.
moein_id
1 May 2007, 10:53 AM
اي خدا....
بابا يعني اي قدر سخته فهميدنش؟يا عادت كردين؟
براي اخرين بار توضيح ميدم :
دوست عزيز گوشي k-jam يه اسم يگه هم داره به نام htc wizard كه شما ميتونيد تمام رامهايي كه براي htc wizard معرفي شده رو دانلود كنيد و نصب كنيد و اگه كمي فكر كنيد متوجه ميشد كه رامي كه توي صفحه 6 معرفي شده جديدتر از صفحه 1 هستش با اين وجود شما همون رامي كه توي پست شماره 71 صفحه 6 زده شده رو دانلود كنيد (قسمت سوم همون پست) تمامي توضيحاتي كه در همون پست داده شده كامل و جامع هستش و طبق همون توضيحات جلو برويد
هيچ يك از اين رامها توسط شركت هاي سازنده گوشي شما ارائه نشده .يعني يه كاربري كه كارش خيلي درست بوده و اطلاعت جامعي در اين زمينه داشته خواسته يه حالي بده و اين رام هارو درست ميكنن پس مطمعنن اشكالات (باگ ها ) زيادي دارن و به زودي شما رو مجبور ميكنه كه رام قبلي گوشيتونو دو باره نصب كنيد با اين حال اگه خواستيد نصب كنيد همن crossbow 6 كه در قسمت سوم همون پست 71 صفحه 6 هستش رو نصب كن چون باگ هاش كمتره
فكر كنم به اندازه كافي كامل بود .
دوستان ديگه پست تكراري در اين زمينه نزنن كه مطمعنن مديران اين تالار به پاك كردن پست شما و قفل كردن تاپيك اقدام خواهند كرد
amir31_s
10 May 2007, 06:12 PM
با سلام به تمامي كاربران بخش پاكت پي سي و تشكر از دوست عزيزم آرمين كه زحمت آموزش را كشيدند.
اين رام داراي ويندوز موبايل 6 مي باشد و فقط و فقط مختص به گوشي هايJasJar , T-mobile, , Orange SPVM5000 , Qtek9000و ... ساير گوشيهاي سريUniversalمي باشد .
نكات قبل از نصب :
-1 گوشي خود را به كامييوترمتصل كنيد .
-2پيشنهاد مي كنم حالت هاي standby و hibernation رو بركامپيوتر خود غير فعال كنيد .
-3تمامي برنامه هاي كامپيوتر خود رو از حالتاجرا خارج كنيد .
-4از اطلاعات شخصي خود پشتيبان تهيه كنيد .
-5گوشي خود را با استفاده از فشردن همزمان كليدهاي Light و Power و Softreset به حالت Bootloader ببريد ، توجه داشته باشيد كه در اين زمان صفحه كاملا مشكي شده و دربالاي صفحه كلمه Serial يا USB نمايش داده مي شود .
راهنماي نصب :
براي راهنمائي لطفا از فايلي كه در لينك زير قرار دارد استفاده كنيد.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
مراحل نصب :
فايل هاي Upgrade Rom WM6 Universal.part01.rar تا Upgrade Rom WM6 Universal.part16.rar را دريافت كرده و در يك پوشه Extract كنيد .
-1فايل ROMUpgradeUt.exe را كه در پوشه Upgrade Rom WM6 Universal قرار دارد اجرا كنيد .
-2 بعد از اتمام نصب ،ابتدا گوشي خود را از كامپيوتر جدا كرده و سپس با فشردن همزمان كليد هاي (--) و Softreset گوشي خود را هارد ريست كنيد .
نكات و برنامه هاي جانبي :
بعد از پشت سر گذاشتن مراحل نصب ويندوز شما مي توانيدبراي رفع خطاها و مشكلاتي كه وجود داره از برنامه هايي كه به نامUniversalPackage قرار داره استفاده كنيد .
-1 براي فعال كردن KeyPad به ترتيب برنامه هاي شماره 1 تا 3 را از داخل فايل PROGRAM UP LOAD اجرا و نصب كنيد. BlankPhonePadFix و ActivatePhonePad و ActivatePhonePad_15Lan.
-2 براي راه اندازي تمامي صداهاي گوشي فايل wm6SoundFixRegistryImport روبا استفاده از برنامه اي مثل Resco registery Editor ، مي توانيد Import كرده واستفاده كنيد .
رمز فايلهاي فشردهmas_jaf :
شرمنده از اینکه من تازه اومدم سر این پست و الان دارم جوابی رو تقدیم میکنم. جواب که درواقع نیست. یه سواله خودش:icon_neut سوال من اینه که چرا موقع Extract کردن فایلها من همچین اروری میگیرم که انگار فایل خراب باشه یا خراب دانلود شده باشه. وین رر Winrar یه بروری میده که باعث شک کردن آدم میشه. و سوال دیگم هم اینه که شما فرموده بودین که همه 16 تا فایلو باید فقط توی یک فلدر اکسترکت کنیم؟ یا هر کدوم تو یک فولدر جداگونه؟ ممنون میشم که بهم بگیذ که میتونم بعداز حل این مشکلاتم شزوع به نصب ویندوز به صورت فول رو Jasjar WM5 کنم یا نه؟
لطفا به این عکس یه نگاه بندازین. [Only registered and activated users can see links]
ghost
11 May 2007, 01:05 AM
سلام rom برای gigabyte i300 که بتونم win mobile 6 رو بریزم میشه لطف کنید بگید از کجا میتونم بگیرم؟
ghost
11 May 2007, 12:48 PM
سلام اقا اگه من windows mobile 6 ورژن چینی نصب کنم english داره میشه زبونشو به english تبدیل کرد؟
mas_jaf
12 May 2007, 12:55 PM
شرمنده از اینکه من تازه اومدم سر این پست و الان دارم جوابی رو تقدیم میکنم. جواب که درواقع نیست. یه سواله خودش:icon_neut سوال من اینه که چرا موقع Extract کردن فایلها من همچین اروری میگیرم که انگار فایل خراب باشه یا خراب دانلود شده باشه. وین رر Winrar یه بروری میده که باعث شک کردن آدم میشه. و سوال دیگم هم اینه که شما فرموده بودین که همه 16 تا فایلو باید فقط توی یک فلدر اکسترکت کنیم؟ یا هر کدوم تو یک فولدر جداگونه؟ ممنون میشم که بهم بگیذ که میتونم بعداز حل این مشکلاتم شزوع به نصب ویندوز به صورت فول رو Jasjar WM5 کنم یا نه؟
لطفا به این عکس یه نگاه بندازین. [Only registered and activated users can see links]
سلام دوست عزيز
شما فقط كافيه كه از منوي VIEW/LIST را انتخاب كنيد فايل شماره 1 را اجرا كنيد بعد پسورد فايل فشرده يعني : mas_jaf را وارد كنيد خود سيستم كار Extract را انجام ميده .
به همين راحتي (موفق باشيد ):icon_cool
mas_jaf
12 May 2007, 01:00 PM
سلام اقا اگه من windows mobile 6 ورژن چینی نصب کنم english داره میشه زبونشو به english تبدیل کرد؟
بله دوست عزيز از طريق گزينه START/SETTINGS/SYSTEM/REGIONAL SETTINGS بايد زبان انگليسي را انتخاب كنيد ولي من پيشنهاد ميكنم رام انگليسي دانلود كني.
mas_jaf
12 May 2007, 01:25 PM
دوستان عزيز در صورتي كه هنگام نصب روي گوشي JASJAR با اين 120 error مواجه شديد مراحل زير رو طي كنيد و سپس اقدام به نصب كنيد .
وارد پوشه Upgrade Rom WM6 Universal شده و سپس فايل nk.nbf را در پوشه Country_ID_Error كپي كنيد.
سپس فايلMaUpgradeUt_noID.exe كه در پوشه Country_ID_Error قرار دارد را اجرا كنيد .
ساير مراحل در پستهاي قبل توضيح داده شده ، به نكات پستهاي قبل توجه كنيد . به عكس گوشي كه در اجراي برنامه هست توجه نكرده و گوشي رو بروشي كه من در پستهاي قبل گفتم هارد ريست كنيد .
توجه كنيد كه اين رام داراي عربايزر نيز مي باشد.
ضمنا اصلا جاي نگراني نيست گوشي خود من با همين رام در حال كار است و هيچ مشكلي هم نداشتم . ( موفق باشيد ):icon_cool
amir31_s
13 May 2007, 04:41 PM
سلام mas_jaf عزیزم. مـــــــــرسی بابت همه کمکهات. من موفق شدم اون ویندوز قشنگ رو نصب کنم و نگرانیم بی مورد بود در مورد موفق نشدن و این حرفا. اما هرچی بود از کمکها و راهنمائیهای شما بود. :red_heart: فقط عزیزم من برای نصب و راه اندازی صداهای گوشی از قبیل اون بیپ منو احتیاج به برنامه ای که خودتون معرفی کردین برای ایمپورت کردن فایل مربوطه دارم. اگه برات مقدور بود لینک دانلود Resco registry Editor رو برام بذار. چون خیلی دنبالش گشتم. ولی تلاشم موفق آمیز نبود.
چشم عسلي
13 May 2007, 10:22 PM
من باید چقدر دیگه صبر کتم تا واسه jamin هم بیاد ؟
از اول ایجاد این تاپیک تا حالا همه پست ها را دنبال کردم اما ...
سایت خارجی سراغ ندارید اونجا مطرح کنم کی رم jamin میاد
چشم عسلي
13 May 2007, 10:31 PM
این چیه !!!!!!!!!!!
و حالا نوبت به نصب ویندوز جدید crossbow بر روی جمین و کلا برای بروبچ prophet دار میرسه!
نکته : قبل از نصب ویندوز, آپگرید به رام بالایی شدیدا پیشنهاد میشود! (NVID ROM)
1.دانلود رام SMART1 v2 که بهترین و stable ترینwm6 rom برای prophet هست!
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ویا
2.گوشی خود را هارد ریست کنید(camera+comm+soft reset
3.وقتی صفحه مشکی با نوشته های سفید نمایان شد با زدن دکمه سبز رنگcallگوشی را فرمت کنید!
نکته[Only registered and activated users can see links]تمامی اطلاعات و برنامه هاتون پاک میشود لذا مواظب باشید!)
4.گوشی پس از ریستارت شدن به حالت اولین روزی که روشنش کردید می افتد و در قسمت tap a screen مشخص میشود برای align کردن صفحه شما در این موقع هیچ کاری انجام ندهید و گوشی را به کامپیوتر متصل کنید!
5.در اینجا ACTIVE SYNC پیغامی را مبنی بر partnership کردن شما به شما میدهد این قسمت را CANCEL کنید تا active sync شما را بهعنوان guest بشناسد!
6.تمامی فایل های درون فایل exe رام را در یکجا extract کنید!(در اصل این فایل یک zip-selfextracter هست و شما با نرمافزارwinzipیا مشابه آن میتونید اون رو extract کنید!)
7.حال فایل UPGRADE_ROM.bat را اجرا کنید(بهتر هست مستقیم از command prompt اجراش کنید!)
8.در صفحه dos ای که باز میشود بگذارید مراحل رو ادامه دهد و به گوشی خود هیچ کاری نداشته باشید!(مراحل ممکن است در بعضی اوقات ثابت باشد لذا اشتباه نکید و پنجره را نبندید و صبور باشید[Only registered and activated users can see links] !این کار حدود 9 تا 20 دقیقه طول میکشد پس حوصله کنید!)
9.وقتی این مرحله تمام شد یک سافت ریست انجام دهید
10.بعد از آن یک هارد ریست انجام دهید و پس از ریستارن ویندوز با ROM جدید بالا می آید!
11.ویندوز جدید خودتون لذت ببرید![Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
mas_jaf
14 May 2007, 10:22 AM
سلام mas_jaf عزیزم. مـــــــــرسی بابت همه کمکهات. من موفق شدم اون ویندوز قشنگ رو نصب کنم و نگرانیم بی مورد بود در مورد موفق نشدن و این حرفا. اما هرچی بود از کمکها و راهنمائیهای شما بود. :red_heart: فقط عزیزم من برای نصب و راه اندازی صداهای گوشی از قبیل اون بیپ منو احتیاج به برنامه ای که خودتون معرفی کردین برای ایمپورت کردن فایل مربوطه دارم. اگه برات مقدور بود لینک دانلود Resco registry Editor رو برام بذار. چون خیلی دنبالش گشتم. ولی تلاشم موفق آمیز نبود.
سلام
بفرماييد اين هم لينك دانلود Resco Explorer 2005 v5.42 همرا با keygen البته ورژن هاي جديدتر هم اومده ولي من اين ورژن را از همه ورژنهاي بعدي بيشتر دوست دارم به هر حال كار شما راه مي افته.
لينك دانلود :
پسورد فايل فشرده : mas_jaf
موفق باشيد :icon_cool
amir31_s
14 May 2007, 02:50 PM
سلام
بفرماييد اين هم لينك دانلود Resco Explorer 2005 v5.42 همرا با keygen البته ورژن هاي جديدتر هم اومده ولي من اين ورژن را از همه ورژنهاي بعدي بيشتر دوست دارم به هر حال كار شما راه مي افته.
لينك دانلود :
پسورد فايل فشرده : mas_jaf
اونقدر خوشحال شدم که به فشار دادن یه تکمه Thanks راضی نشدم و اینم برات نوشتم. همین الان برات یه میل زدم و این خواهشو ازت کردم. دستت درد نکنه. البته یه سوالم کرده بودم تو اون میل. و اونم این بود که آیا میشه این ویندوزو روی PDA2 هم نصب کرد یا نه؟ به هرحال خیلی خیلی ازت ممنونم. همیشه موفق و شاد باشی :red_heart: :look_down:
mas_jaf
14 May 2007, 04:24 PM
اونقدر خوشحال شدم که به فشار دادن یه تکمه Thanks راضی نشدم و اینم برات نوشتم. همین الان برات یه میل زدم و این خواهشو ازت کردم. دستت درد نکنه. البته یه سوالم کرده بودم تو اون میل. و اونم این بود که آیا میشه این ویندوزو روی PDA2 هم نصب کرد یا نه؟ به هرحال خیلی خیلی ازت ممنونم. همیشه موفق و شاد باشی :red_heart: :look_down:
سلام دوست عزيز
خدمتتون عرض كنم كه اين رام را نميتونيد روي pda 2 نصب كنيد چون ويندوز pda 2 ورژن 2003 است و اين رام مخصوص ارتقا ويندوز 5 به 6 .
اما سوال دوم شما : رام جديد از لحاظ ظاهري زياد با اين ورژن فرقي نداره . بيشتر به رفع عيب باگها رسيدند تا به شكل ظاهري .
amir31_s
14 May 2007, 04:25 PM
پس اگه ویندوز بهتری واسه این گوشی بینوا سراغ دارین بهم معرفی کنین لینکشو... چون من دیگه ریستش کردم و همه برنامه های گوشی پریده. اقلا ارزششو داشته باشه. فدای محتبتت :icon_neut
چشم عسلي
15 May 2007, 08:00 AM
این چیه !!!!!!!!!!!
و حالا نوبت به نصب ویندوز جدید crossbow بر روی جمین و کلا برای بروبچ prophet دار میرسه!
ویا
3.وقتی صفحه مشکی با نوشته های سفید نمایان شد با زدن دکمه سبز رنگcallگوشی را فرمت کنید!
نکته[Only registered and activated users can see links]تمامی اطلاعات و برنامه هاتون پاک میشود لذا مواظب باشید!)
4.گوشی پس از ریستارت شدن به حالت اولین روزی که روشنش کردید می افتد و در قسمت tap a screen مشخص میشود برای align کردن صفحه شما در این موقع هیچ کاری انجام ندهید و گوشی را به کامپیوتر متصل کنید!
5.در اینجا ACTIVE SYNC پیغامی را مبنی بر partnership کردن شما به شما میدهد این قسمت را CANCEL کنید تا active sync شما را بهعنوان guest بشناسد!
6.تمامی فایل های درون فایل exe رام را در یکجا extract کنید!(در اصل این فایل یک zip-selfextracter هست و شما با نرمافزارwinzipیا مشابه آن میتونید اون رو extract کنید!)
7.حال فایل UPGRADE_ROM.bat را اجرا کنید(بهتر هست مستقیم از command prompt اجراش کنید!)
8.در صفحه dos ای که باز میشود بگذارید مراحل رو ادامه دهد و به گوشی خود هیچ کاری نداشته باشید!(مراحل ممکن است در بعضی اوقات ثابت باشد لذا اشتباه نکید و پنجره را نبندید و صبور باشید[Only registered and activated users can see links] !این کار حدود 9 تا 20 دقیقه طول میکشد پس حوصله کنید!)
10.بعد از آن یک هارد ریست انجام دهید و پس از ریستارن ویندوز با ROM جدید بالا می آید!
11.ویندوز جدید خودتون لذت ببرید![Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
کسی اینا تست نکرد ؟؟؟؟
mas_jaf
15 May 2007, 01:07 PM
سلام به تمام دوستان عزيز :icon_excl
بالاخره ورژن جديد رام براي سري يونيورسال كه قولشو داده بودم آماده شد .
در حال آپلود كردن فايلها هستم به محض آماده شدن لينكو براتون توي سايت مي آورم .
mas_jaf
15 May 2007, 01:08 PM
سلام به تمام دوستان عزيز :icon_excl
بالاخره ورژن جديد رام براي سري يونيورسال كه قولشو داده بودم آماده شد .
در حال آپلود كردن فايلها هستم به محض آماده شدن لينكو براتون توي سايت قرار ميدم .
amir31_s
15 May 2007, 01:45 PM
سلام mas_jaf عزیزم. اگه برات مقدور بود به پست 95 جواب بدی ممنونت میشم. خیلی از دیروز گیر کردم. کاشکی به اون PDA2 دست نمیزدم. اما کارشو بدون مشورت باهات و قبل از جوابت شروع کردم. حالام خودمو انداختم تو هچل. اگه میتونی بهم کمک کن. ممنونت میشم عزیزم...
mas_jaf
15 May 2007, 02:03 PM
سلام mas_jaf عزیزم. اگه برات مقدور بود به پست 95 جواب بدی ممنونت میشم. خیلی از دیروز گیر کردم. کاشکی به اون PDA2 دست نمیزدم. اما کارشو بدون مشورت باهات و قبل از جوابت شروع کردم. حالام خودمو انداختم تو هچل. اگه میتونی بهم کمک کن. ممنونت میشم عزیزم...
سلام دوست عزيز
فكر كنم براي PDA 2 بهترين رامي كه موجوده همون رامي باشه كه توي خود سايت آيمت هستش اگه رام گشي شما مشكل پيدا نكرده كه با هارد ريست مسئلش حل ميشه ولي اگه مشكل پيدا كرده شما بايد وارد سايت بشيد و رام اوريجينال براش دانلود كني (اگه ميتوني وضعيت دقيق گوشي را برام توضيح بده )
ضمنا از مديران محترم خواهش ميكنم يكي از دوتا پست هاي تكراري منو كه زمان اديت كردن به وجود اومده پاك كنند چون هيچكدومشون اديت نميشه . ممنون
موفق باشيد:icon_cool
mas_jaf
15 May 2007, 04:04 PM
باز هم سلام
اين هم لينكهاي ورژن جديد رام مخصوص سري يونيورسال كه قولشو داده بودم .
براي آپگريد كردن فايلها فقط كافيه بعد از دانلود فايلهاي 1 تا 6 آنها را در يك فولدر EXTRACT كنيد (پسورد فايل فشرده : mas_jaf ) بعد فايل اجرايي را از داخل فولدر اجرا كنيد . ( دقيقا مثل آموزشي كه در پستهاي قبل گذاشتم )
لينكهاي دانلود :
قسمت اول : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
قسمت دوم : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
قسمت سوم : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
قسمت چهارم : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
قسمت پنجم : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
قسمت ششم :
amir31_s
15 May 2007, 06:54 PM
سلام دوست عزيز
فكر كنم براي PDA 2 بهترين رامي كه موجوده همون رامي باشه كه توي خود سايت آيمت هستش اگه رام گشي شما مشكل پيدا نكرده كه با هارد ريست مسئلش حل ميشه ولي اگه مشكل پيدا كرده شما بايد وارد سايت بشيد و رام اوريجينال براش دانلود كني (اگه ميتوني وضعيت دقيق گوشي را برام توضيح بده )
ضمنا از مديران محترم خواهش ميكنم يكي از دوتا پست هاي تكراري منو كه زمان اديت كردن به وجود اومده پاك كنند چون هيچكدومشون اديت نميشه . ممنون
amir31_s
15 May 2007, 07:07 PM
سلام دوست عزيز
دوست عزیزم mas_jaf سلام مجدد.
مشخصات PDA2 که فرموده بودین تقدیم کنم.
[Windows Mobile second edition
Version 4.21.1088 (Build 14235.2.0.0).
[1996 - 2004 Microsoft Corporation All right Reserved
Processor: Intel (R) PXA272
Memory: 122.04 MB
Expantion slot: In use
راستشو بخوای من از خود آیمیت یه فایل گرفتم که نوشته بود Latest Upgrade For PDA2 ولی انگار دقیقا همون ویندوزیه که خودش هم داشت. اگه چیزی به فکرت میرسه لطفا راهنماییم که تا یه ویندوز جدید بتونم روش نصب کنم. خداشاهده پیش صاحب گوشی که کارفرمای کاریم هم هست خیلی شرمنده شدم.
mas_jaf
16 May 2007, 09:04 AM
دوست عزیزم mas_jaf سلام مجدد.
مشخصات PDA2 که فرموده بودین تقدیم کنم.
[Windows Mobile second edition
Version 4.21.1088 (Build 14235.2.0.0).
[1996 - 2004 Microsoft Corporation All right Reserved
Processor: Intel (R) PXA272
Memory: 122.04 MB
Expantion slot: In use
راستشو بخوای من از خود آیمیت یه فایل گرفتم که نوشته بود Latest Upgrade For PDA2 ولی انگار دقیقا همون ویندوزیه که خودش هم داشت. اگه چیزی به فکرت میرسه لطفا راهنماییم که تا یه ویندوز جدید بتونم روش نصب کنم. خداشاهده پیش صاحب گوشی که کارفرمای کاریم هم هست خیلی شرمنده شدم.
سلام دوست عزيز
من در حال برسي و پرسو و جو از دوستان هستم به محض اينكه ورژن جديد تري براش پيدا كردم بهتون خبر ميدم .
alggar
18 May 2007, 04:54 PM
کسی اینا تست نکرد ؟؟؟؟
من تست کردم. تقریبا" عالی بود و تا حالا مشکل خاصی نداشته.
mas_jaf
19 May 2007, 12:57 PM
سلام دوست عزيز
من در حال برسي و پرسو و جو از دوستان هستم به محض اينكه ورژن جديد تري براش پيدا كردم بهتون خبر ميدم .
سلام دوست عزيز
نه شما رو فراموش نكردم ولي هنوز به نتيجه اي نرسيدم و به هر كدوم از دوستان هم كه ميشناختم pm دادم ولي هنوز به جوابي نرسيدم .
خيالت راحت باشه به محض اينكه خبري به دستم برسه بهتون اطلاع ميدم.
moein_id
20 May 2007, 11:13 AM
دوستان كسي در اين باره ميتونه توضيح بده كه كارش چيه؟
يه رامه يا يك جور درست كردن رامه؟
moein_id
20 May 2007, 11:17 AM
البته فكر كنم واسه اينه كه يشه تغيراتي رو توي رامهاايجاد كرد و اونارو ه صورت يك رام مستقل و قابل نصب روي سخت افزار مشابه عرضه كرد
مطمعن نيستم اگه كسي اطلاعاتي داره بده
alggar
20 May 2007, 10:05 PM
البته فكر كنم واسه اينه كه يشه تغيراتي رو توي رامهاايجاد كرد و اونارو ه صورت يك رام مستقل و قابل نصب روي سخت افزار مشابه عرضه كرد
مطمعن نيستم اگه كسي اطلاعاتي داره بده
من دانلودش کردم و دقیقا" همین کار رو میکنه.
البته این برای Wizard هست. اگر برای Prophet پیدا شد رو گوشیم نصب میکنم ببینم چطوره.
moein_id
21 May 2007, 02:34 PM
ممنون از كمكت
اگه اين جوري باشه خوب ميشه شايد بشه باهاش برنامه هايي رو كه هميشه نصب كني و رو به هش اضافه كرد تا بشه روي بقيه گوشيه ه ا هم استفاده كرد
من دانلودش ميكنم ببينم چه جوري كاري ميكنه و امكاناتش چيه
با تشكر از شما
alggar
22 May 2007, 09:08 PM
این چیه !!!!!!!!!!!
ویا
1-نمیدونم چرا وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم شارژ نمیشه.
2-فکر کنم برای Wizard باشه.
mas_jaf
24 May 2007, 02:55 PM
سلام دوست عزيز
نه شما رو فراموش نكردم ولي هنوز به نتيجه اي نرسيدم و به هر كدوم از دوستان هم كه ميشناختم pm دادم ولي هنوز به جوابي نرسيدم .
خيالت راحت باشه به محض اينكه خبري به دستم برسه بهتون اطلاع ميدم.
سلام دوست عزيز
متاسفانه هر جا كه گشتم نتونستم چيزي براي راهنمايي پيدا كنم از هر كس كه پرسيدم گفتند كه بايد از خود سايت آيميت بگيري :icon_eek: :icon_eek: ( شرمنده ) :icon_cry:
ولي به هر حال من پيگيرش هستم ..
yasser360
25 May 2007, 01:57 PM
دوستان سلام اگه میشه راهنمایی کنید که کدوم یکی از این wm6 ها رو میتونم روی i-mate-jasjar نصب کنم. به خدا چیزی از این سری هایی که میگید سر در نمیارم.سری گوشی من چیه؟؟؟اگه زحمت نیست لینک wm6 رو واسه jasjar برام بذارید.ممنون و شرمنده...
yasser360
25 May 2007, 02:02 PM
mas_jaf عزیز الان که دیدم گوشیت jasjar هستش حال کردم یه لطفی بکن یه سری اطلاعات در مورد سری گوشی و wm6 که باید روش نصب کنم (لینکش)و اصلا خوبه که به wm6 ارتقا بدم یانه؟؟؟
amir31_s
26 May 2007, 11:16 PM
سلام mas_jaf عزیزم. مرسی از پیگیری که میکنی. راضی به زحمت زیادیت نیستم بخدا. اما هرگلی زدی اول به سر خودت زدی. مرسی و با هم مرسی از همه زحماتی که برای دوستانی که حتی نمیشناسیون میکشی. پاینده باشی :lover:
mas_jaf
27 May 2007, 05:41 PM
mas_jaf عزیز الان که دیدم گوشیت jasjar هستش حال کردم یه لطفی بکن یه سری اطلاعات در مورد سری گوشی و wm6 که باید روش نصب کنم (لینکش)و اصلا خوبه که به wm6 ارتقا بدم یانه؟؟؟
سلام دوست عزيز
خدمتتون ارز كنم اگه شما يك زحمت ميكشيد و پستهاي قبلي را مطالعه ميكرديد متوجه ميشديد ولي با اين حال شما ميتونيد آخرين رامي را كه توي پستهاي قبلي خودم معرفي شده را نصب كنيد ( پست شماره 101 ) من كه تا حالا مشكلي باهاش نداشتم در مورد شيوه نصب هم هم از پست 81 استفاده كنيد .
tapar
29 May 2007, 02:51 AM
سلام جناب mas_jaf ([Only registered and activated users can see links]) عزیز
با عرض معذرت لینک فایلهای کمکی صدا در پست 82 کار نمی کند ( یعنی هر ساعتی از شبانه روز برای دانلود اقدام میکنیم پیغام می دهد که هم اکنون از ایران در حال استفاده از سایت هستن و غیره .....)
فایلهای اصلی رو از پست 101 دانلود کردم و بدون مشکل کار میکنه
اگه ممکنه فایلهای کمکی رو دوباره یه جای دیگه برای دانلود بزارید
ممنون و موفق باشید
mas_jaf
29 May 2007, 10:03 AM
سلام جناب mas_jaf ([Only registered and activated users can see links]) عزیز
با عرض معذرت لینک فایلهای کمکی صدا در پست 82 کار نمی کند ( یعنی هر ساعتی از شبانه روز برای دانلود اقدام میکنیم پیغام می دهد که هم اکنون از ایران در حال استفاده از سایت هستن و غیره .....)
فایلهای اصلی رو از پست 101 دانلود کردم و بدون مشکل کار میکنه
اگه ممکنه فایلهای کمکی رو دوباره یه جای دیگه برای دانلود بزارید
ممنون و موفق باشید
سلام دوست عزيز
فايلهاي كمكي پست 82 فقط براي همون ورژن رام مورد نياز هست شما براي رام معرفي شده در پست 101 نياز به فايلهاي كمكي نداريد و اين ورژن رام به صورت كامل نصب ميشه.
tapar
30 May 2007, 01:48 AM
با عرض سلام دوباره
ولی منوی استارت من صدا نداره
فکر میکنید مشکل از کجاست ؟؟؟
ممنون وموفق باشید
mas_jaf
30 May 2007, 09:23 AM
با عرض سلام دوباره
ولی منوی استارت من صدا نداره
فکر میکنید مشکل از کجاست ؟؟؟
ممنون وموفق باشید
سلام
ولي من فكر نميكنم مشكل از اين باشه ولي به هر حال اين لينك جديد :
tapar
3 June 2007, 08:23 PM
جناب mas_jaf ([Only registered and activated users can see links]) عزیز
با تشکر از شما مشکل صدا بر طرف شد.....!!!!!!
( با استفاده از اون لینک )
فکر میکنم برای رفع یک سری مشکلهای احتمالی به بقیه اون فایلهای کمکی هم احتیاج باشه
در صورت امکان لینکهای جدید اون فایلها رو هم بزارید
ممنون و موفق باشید
mehdi asbaghi
3 June 2007, 09:09 PM
سلام خدمت اساتید محترم.
من تازه یک هفتست که jas jar رو فروختم و یه jas jam خریدم میخوام بدونم میشه این ویندووز جدید رو رو گوشیم نصب کرد؟ و کلا" صلاح میدونید:icon_cool
am!n
4 June 2007, 04:15 AM
ببين دوست عزيز اگر از من ميشنوي يه مدت صبر كن بگذار از حالت بتا بودن و باگ دار بودن خارج بشه و يبار براي هميشه با خيال راحت نصب كن.
الان ويندوز را نصب ميكني فلان جاش مشكل داره-يجا ديگش را درست مي كنه دوباره يجا ديگش خرابه-
من خودم HTC TyTn دارم مطمئن باش اگه از ويندوز 2006 مطمئن بودم تا حالا نصب كرده بودم.
اينم ويندوز موبايل 6 براي سرزي زير:
dopod list
1) 838pro
2) d810
3) u1000
لينك دانلود ([Only registered and activated users can see links])
اين ويندوز روي مدل m700 كار نميكند.
Profession@l
12 June 2007, 11:15 PM
برای K-JAM قراره Win 06 رسمی بیرون بیاد ، هنوز نیومده ؟
revu
13 June 2007, 01:56 AM
تا اونجا که من میدونم نه......
ali20042004
13 June 2007, 09:14 AM
سلام دوستان من شنیدم که میشه روی p990i ویندوز موبایل نصب کرد . میخواستم اگه ممکن هست برای این نسخه هم تو سایت قرار دهید.
mehdi asbaghi
13 June 2007, 07:33 PM
از دوستا کسی هست که روی jas jam ویندوز 6 نصب کرده باشه؟؟؟
RezaMasoom
17 June 2007, 08:43 PM
بهترین wm6 ی که برای Prophet اومده چیه ؟
smart 1 بهتره ؟
اگه لینک دارین بزارین
مرسی
am!n
17 June 2007, 09:00 PM
رضا جان هنوز ويندوز خوب و مطمئني نيومده-همشون باگ دارن-هنوز بايد صبر كرد...
mohammad51
17 June 2007, 11:54 PM
دوستان عزيز
در حال حاضر بعضي از شركتها سازنده پاكت پي سي از اين ويندوز استفاده ميكنن ولي به همين صورت و هر روز كه كه مشكلاتش كمتر بشه يك رام جديد تر ميدن و باگهاي قبلي رو از كمتر ميكنه تا يك ويندوز موبايل6 كامل بياد :icon_cool
lover
18 June 2007, 12:15 AM
سلام دوستان من شنیدم که میشه روی p990i ویندوز موبایل نصب کرد . میخواستم اگه ممکن هست برای این نسخه هم تو سایت قرار دهید.
اشتباه شنیدی همچین چیزی از نظر سخت افزاری محال هستش
اما یک برنامه شبیه ساز هست که محیط سری uiq را مانند ویندوز xp میکند که کلا چیزه دیگریست.. وباید در تالار گوشی های sony سراغش را بگیرید
RezaMasoom
18 June 2007, 02:02 AM
می دونم هنوز نسخه نهایی ویندوز موبایل 6 نیومده ولی حالا نمی شه تا اون موقع یکی از همین بتا ها رو نصب کنیم ...:icon_eek:؟
آخه خسته شدم از این محیط wm5 :icon_ques
توی xda-developers خیلی ها نسخه های مختلفشو نصب کردن Pdaviet طبق نظر سنجی بهتره حالا اگه کسی جدید ترین لینک رو داره ازش و آموزش نصبشو داره لطف کنه .... :icon_wink
am!n
18 June 2007, 02:59 AM
نصبش که مانند رام های قبلی و فرق چندانی نداره.می تونی با مراجعه به تاپیک نحوه نصب ROM از طرز نصب رام اطلاع پیدا کنی-در صفحات قبل هم چند تا لینک دانلود ویندوز موبایل 2006 گذاشته شده.
ali20042004
18 June 2007, 08:22 AM
اشتباه شنیدی همچین چیزی از نظر سخت افزاری محال هستش
اما یک برنامه شبیه ساز هست که محیط سری uiq را مانند ویندوز xp میکند که کلا چیزه دیگریست.. وباید در تالار گوشی های sony سراغش را بگیرید
آخه دوستان تو بخش p990 می گفتتند از طریق باکس میشه این کار را کرد. و یکی از دوستانم توی یک شهر دیگه بود گفت من تونستم ویندوز موبایل 6 را روی p990 بریزم و بخوبی هم کار کرد
RezaMasoom
18 June 2007, 02:09 PM
مثل اینکه برای نصبش باید اول ویندوز موبایل 5 که معرفی کرده رو اول نصب کنم ... درسته؟
Darioosh
18 June 2007, 06:43 PM
مگه گوشی شما خودش WM 5.0 نداره؟!! برای نصب WM 6.0 احتیاجی به نصب WM 5.0 نیست.
ورژن های مختلفی از WM 6.0 معرفی شده شما تو همون Xda developers اگه سرچ کنید لینکها رو هم پیدا میکنید.میتونید ورژنی که باگهای کمتری داره رو نصب کنید.
RezaMasoom
18 June 2007, 09:52 PM
دوتا فایل پیدا کردم که توی رپید شر آپلود شده و هر کدوم حجمش هم 50 مگابایت هست .
نمی شه توی رپید شر با دانلود منیجر فایل رو دانلود کرد ؟ چون 50 مگابایت برای من دانلودش 4 5 ساعت طول می کشه که منم اکانتم روزی 3 ساعته.....
به نظرتون چی کار کنم .؟ کافی نت چند ساعت طول می کشه تا 100 مگ دانلود کنم ؟
X-Plore Core 2.0 WM6 Rom
. . .:X-Plore Core 2.0 :. . .
OS WM6 5.2.968 (Build 15341.2.0.0)
ROM Version 10.2.0.8 WWE
این ماله گوشی های سری Wizard هست مثل اینکه...
گوشی من جمین و جز سری Prophet هست:icon_mad:
اما مثل اینکه نسخه نهاییه :icon_sad: توی سایتش نوشته
اگه این لینک رو نگاه کنید نوشته که اول باید NVID(no vendor) AKU2.2 رو دانلود کنیم...
Darioosh
18 June 2007, 10:08 PM
دوتا فایل پیدا کردم که توی رپید شر آپلود شده و هر کدوم حجمش هم 50 مگابایت هست .
نمی شه توی رپید شر با دانلود منیجر فایل رو دانلود کرد ؟ چون 50 مگابایت برای من دانلودش 4 5 ساعت طول می کشه که منم اکانتم روزی 3 ساعته.....
به نظرتون چی کار کنم .؟ کافی نت چند ساعت طول می کشه تا 100 مگ دانلود کنم ؟
شما یکیش رو باید دانلود کنید.میتونید اکانت پرمیوم رپیدشر رو بخرید یا اینکه برید کافی نت و با اینترنت پر سرعت دانلود کنید.
اما مثل اینکه نسخه نهاییه :icon_sad: توی سایتش نوشته خیر نسخه نهایی نیست
این ماله گوشی های سری Wizard هست مثل اینکه...
گوشی من جمین و جز سری Prophet هست
درست فهمیدید این پست به پست درخواست شما مربوط نبود
amir16016
2 July 2007, 02:46 AM
با سلام
قابل توجه بچه هایی که جمین دارن!!!
من اون ورژن WM6 رو که یکی از بچه ها برای سری prophet گزاشته بود روی جمین ریختم و مدت 1 هفته چکش کردم.
بهتره بهتون بگم تا از اون استفاده نکنید!!!
با اینکه این نسخه باگ های کمی داره!!!
یک سری از ایرادهاش رو میگم:
1-سرعت خیلی از برنامه هایی که روی گوشی هست کمه مثلا contact
2-در قسمت phone ایراد اساسی داشت به طوری که خیلی از مواقع گوشی من زنگ نمی خورد اما دوستان میگفتند که کلی زنگ هم خورد و بعد قطع شد!!
3-ناقص بودن یکسری از فایلهای صوتی ویندوز!! از جمله رینگ تن ها
4-هنگام پخش یکی از رینگ تن ها گوشی هنگ میکنه!
5-تنظیم جدید با عنوان کلید X در این نسخه کار نمیکند!
6-تنظیم جدید با عنوان soft key موجود نیست!
وووووو
به همین دلیل من پس از یکسری جستجو بالاخره یک نسخه ی خوب از ویندوز موبایل 6 پیدا کردم البته هنوز من مدت زیادی نیست که اون رو تست کردم 1 روزه ولی این نسخه هیچکدوم از مشلات بالا رو که نداره هیچ ، بلکه یکسری برنامه هم همراه خودش داره که خیلی مفیدن..
مشخصات این ورژن ایناس!
ROM CrossBow for Prophet
4.0.0.0.3 PDAViet
main features
- BatteryStatus 4.02 build 210 (ExtROM)
- Wm5torage 1.74 RC4
- MsOffice 2007
- HTC GIF Animator
- MIDlet Manager 11.1.7.1023
- delete Recent Programs after softreset
- change phone pad skin
- fix DEFBROWSER
- 8Mb PagePool
... Rebuild OS!
اینم لینکه دانلودش:
Prophet 4.0.0.0.3 PDAViet: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
:lover: :lover: :lover:
طریقه ی نسب:
راستی در مورد طریقه ی نسب اون باید بهتون بگم که :
1-بعد از باز کردن فایل zip که پسوردش PDAVIET است ،
2-توصیه میکنم که فایلهای حاصل رو در یک فولدر که در root یکی از پارتیشن های شما قرار دارد کپی کنید!
3-بهتر است قبل از نسب rom جدید یک بار گوشی خود را هارد ریست کنید.
press soft reset key , then press both Camera + Comm buttons together
4-بعد از هارد ریست برخلاف گفته ی دوست عزیزمون تنظیمات ابتدایی رو انجام بدبد و سپس گوشی خود را که در این حالت دیگر همه ی برنامه های بعد از ریست شدن را نسب کره یک بار soft reset میکنیم.
5- پس از بالا آمدن گوشی آن را به کامپیوتر خود وصل کنید و پس از مشاهدا ی پیغام برنامه ی ActiveSync آن را Cancel کنید!!! سپس فایل Upgrade_ROM را اجرا کنید.
6- لازم به ذکر است که در طی انجام این فر آیند به هیچ وجه برنامه ی دیگری را در کامپیوتر اجرا نکنید و برنامه های internet explorer و windows media player را هم در حالت run نگزارید.
7- بعد از اینکه در صفحه ی command promp پیغام پایانی را مشاهده کردیدکلید ریست گوشی خود را فشرده و آن را هارد ریست کنید ، پس از کمی صبر کردن موبایل شما با ویندوز موبایل 6 بالا می آید !
امیدوارم از آن لذت ببرید!
* در ضمن درصورتی که در این روند اختلالی پیش آمد و گوشی شما در همان صفحهی اولیه ماند نشان از این است که فایلها به درستی به گوشی شما منتقل نشده اند در این صورت اصلا نترسید !!!
زیرا چاره اینجاست! در این حالت بعد از فشار کلید ریست کلید camera را هم فشار دهید در این حالت یک صفحه ی چهار رنگ ظاهر میشود که پایین آن نوشته شده است USB گوشی خود را در این حالت به کامپیوتر خود وصل کنید و ویندوز دلخواه خود را روی آن بریزید! حتما ویندوز موبایل 5 که از سایت i-mate دانلود کرده اید! آنهم نسخه ی مربوط به i-mate JAMin !!
RezaMasoom
2 July 2007, 03:35 PM
با سلام
من اون ورژن WM6 رو که یکی از بچه ها برای سری prophet گزاشته بود روی جمین ریختم و مدت 1 هفته چکش کردم.
2-در قسمت phone ایراد اساسی داشت به طوری که خیلی از مواقع گوشی من زنگ نمی خورد اما دوستان میگفتند که کلی زنگ هم خورد و بعد قطع شد!!
وووووو
به همین دلیل من پس از یکسری جستجو بالاخره یک نسخه ی خوب از ویندوز موبایل 6 پیدا کردم البته هنوز من مدت زیادی نیست که اون رو تست کردم 1 روزه ولی این نسخه هیچکدوم از مشلات بالا رو که نداره هیچ ، بلکه یکسری برنامه هم همراه خودش داره که خیلی مفیدن..
مشخصات این ورژن ایناس!
ROM CrossBow for Prophet
4.0.0.0.3 PDAViet
main features
- Wm5torage 1.74 RC4
- MsOffice 2007
- HTC GIF Animator
- change phone pad skin
- fix DEFBROWSER
- 8Mb PagePool
... Rebuild OS!
اینم لینکه دانلودش:
Prophet 4.0.0.0.3 PDAViet: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
طریقه ی نسب:
2-توصیه میکنم که فایلهای حاصل رو در یک فولدر که در root یکی از پارتیشن های شما قرار دارد کپی کنید!
4-بعد از هارد ریست برخلاف گفته ی دوست عزیزمون تنظیمات ابتدایی رو انجام بدبد و سپس گوشی خود را که در این حالت دیگر همه ی برنامه های بعد از ریست شدن را نسب کره یک بار soft reset میکنیم.
5- پس از بالا آمدن گوشی آن را به کامپیوتر خود وصل کنید و پس از مشاهدا ی پیغام برنامه ی ActiveSync آن را Cancel کنید!!! سپس فایل Upgrade_ROM را اجرا کنید.
6- لازم به ذکر است که در طی انجام این فر آیند به هیچ وجه برنامه ی دیگری را در کامپیوتر اجرا نکنید و برنامه های internet explorer و windows media player را هم در حالت run نگزارید.
7- بعد از اینکه در صفحه ی command promp پیغام پایانی را مشاهده کردیدکلید ریست گوشی خود را فشرده و آن را هارد ریست کنید ، پس از کمی صبر کردن موبایل شما با ویندوز موبایل 6 بالا می آید !
* در ضمن درصورتی که در این روند اختلالی پیش آمد و گوشی شما در همان صفحهی اولیه ماند نشان از این است که فایلها به درستی به گوشی شما منتقل نشده اند در این صورت اصلا نترسید !!!
زیرا چاره اینجاست! در این حالت بعد از فشار کلید ریست کلید camera را هم فشار دهید در این حالت یک صفحه ی چهار رنگ ظاهر میشود که پایین آن نوشته شده است USB گوشی خود را در این حالت به کامپیوتر خود وصل کنید و ویندوز دلخواه خود را روی آن بریزید! حتما ویندوز موبایل 5 که از سایت i-mate دانلود کرده اید! آنهم نسخه ی مربوط به i-mate JAMin !!
مرسی آقای امیر
اگه می شه یکی دو هفته تستش کنید بد ایراداشو بگید ... چون از هرکی میپرسم میگه نصب نکن
amir16016
2 July 2007, 04:18 PM
مرسی آقای امیر
اگه می شه یکی دو هفته تستش کنید بد ایراداشو بگید ... چون از هرکی میپرسم میگه نصب نکن
خواهش میکنم ، این سومین روز تستشه که خیلی خوب جواب داده!!
البته چون موقع امتحانامه زیادم بهش ور نمیرم! ولی تا حالا در هیچ ضمینه ای اذیتم نکرده.
راستشو بخواید تعجب میکنم که چرا این نسخه باگ نداره!!!
این نسخه هم خیلی سریع است ، که اصلا قابل مقایسه با نسخه ای که قبل از این نسب کردم نیست، و تنها چیزی که نداره برنامه ی windows update است که اصلا اهمییت نداره چون توی نسخه ی قبلی هم امتحانش کردم جواب نداد.
به حر حال باید قبل از نسب این ویندوز دو تا کار رو بکنید:
1- دانلود ActiveSync4.5 از سایت رسمی ماکروسافت.
2-دانلود آخرین نسخه ویندوز موبایل 5 مخصوص دستگاه خودتون از سایت رسمی i-mate .
RezaMasoom
2 July 2007, 07:13 PM
یعنی دیگه نیازی به WM5 NVID نیست ؟؟!!!:icon_ques
amir16016
3 July 2007, 02:49 AM
یعنی دیگه نیازی به WM5 NVID نیست ؟؟!!!:icon_ques
نه نیازی به این کار نیست!!!
خیالتون راحت باشه!
amir16016
3 July 2007, 03:00 AM
البته بهتره توضیح بدم که معمولا از اون نسخه ای که شما گفتید برای دانگرید استفاده میشه اما توصیه ی من اینه که از همون نسخه ای که در سایت رسمی آی میت هست استفاده کنید!
خصوصا در صورتی که نخواید روش ویندوز موبایل 6 رو بریزید!
باید توضیح بدم که دانگرید موقعی استفاده میشه که از یه نسخه ی بالا تر به یک نسخه ی پایین تر و قدیمی تر ارتقا بدید و باید بدونید به این دلیل استفاده میشه که از رام آپگرید فوق فقط میشه در حالتی استفاده کرد که روی دستگاه قبل از آپگرید ویندوز موبایل 5 نسب باشه.
باید کتبا از دوست عزیز جناب Lover تشکر کنم ، چون واقعا نرم افزارهایی که ارائه میدن عالی هستن!
davood4547
3 July 2007, 03:30 AM
لطفا لینک دانلود را چک بفرمایید. فکر کنم دان شده است.
amir16016
4 July 2007, 08:11 PM
با سلام
وووووو
مشخصات این ورژن ایناس!
ROM CrossBow for Prophet
4.0.0.0.3 PDAViet
main features
- Wm5torage 1.74 RC4
- MsOffice 2007
- HTC GIF Animator
- change phone pad skin
- fix DEFBROWSER
- 8Mb PagePool
... Rebuild OS!
اینم لینکه دانلودش:
طریقه ی نسب:
بفرمایید اینم لینک جدید :
RezaMasoom
4 July 2007, 11:36 PM
نظرتون راجع به PDAMobiz چیه ؟ می گن اونم خوبه..
amir16016
5 July 2007, 10:35 PM
نظرتون راجع به PDAMobiz چیه ؟ می گن اونم خوبه..
والا راستشو بخواید من اون رو امتحان نکردم! شما میتونید اون رو امتحان کنید،به ما هم اطلاعاتش رو بدین!
ولی این PDAViet رو من ازش راضی ام تا الآن 1 هفته ای هست که نسبش کردم ولی هیچ error یا باگ خاصی توش به چشمم نخورده که هیچ احساس میکنم از ویندوز اصلی ی موبایلم ( WM5 ) هم بهتر کار میکنه!
در ضمن خیلی سریع تره و توش کارایی میشه کرد که تو ویندوز موبایل 5 نمیشد!
در ضمن ظاهرش انقدر جذابه که آدم دیگه حال نمیکنه که برگرده بهعقب و از هم خانواده ی قدیمیش استفاده کنه!!!
Sina-Ts
6 July 2007, 06:55 PM
اين رام واقعا عالی بود..سرعتش حرف نداره..هيچ مشکلی هم نداره..فکر کنم ديگه ميشه با wm5 خدافظی کرد
RezaMasoom
9 July 2007, 10:44 AM
سلام بچه ها یک رام جدید اومده که به نظر خیلی عالی میاد و اینطور که می گن سرعتش خیلی بالاست:icon_cool.
** v4.0.0.0.5 **
Link for download:
- Step1: PDAViet Temp ([Only registered and activated users can see links]), Password: PDAVIET
- Step2: PDAViet 4.0.0.0.5 Cross ([Only registered and activated users can see links]), Password: PDAViet
- Pictures ([Only registered and activated users can see links])
لطفا امتحان کنید به منم بگید
منبع : Xda-Developers ([Only registered and activated users can see links])
RezaMasoom
9 July 2007, 09:45 PM
فقط نمی دونم جریان Pdaviet Temp چیه ؟!
Sina-Ts
9 July 2007, 11:05 PM
من هم نفهميدم..ظاهرا سرعت اين رام خيلی بالاست..ولی چند تا مشکل هم داره،.من که ديگه
4.0003و ريختم و همه برنامه ها رو هم نصب کردم..ديگه فعلا عوض نميکنم..عالی داره کار ميکنه
msaket
10 July 2007, 12:55 AM
من هم 4.0.0.0.3 PDAViet را نصب كردم ولي چند مشكل روي JAMIN من داره:
1- Arabizer باهاش نصب نمي شه.
2- شماره ايي رو كه قبلا گرفتم مجددا Redial نمي كنه و بايستي از History شماره را دوباره بگيرم.
3-برنامه Prayer Time ا خطا ي در اجرا داده و اجرا نمي كند.
4- بعضا هم هنگ كرده- البته نه خيلي زياد - و بايستي Soft Reset شود.
با تشكر
msaket
10 July 2007, 12:59 AM
من هم 4.0.0.0.3 PDAViet را نصب كردم ولي چند مشكل روي JAMIN من داره:
1- Arabizer باهاش نصب نمي شه.
2- شماره ايي رو كه قبلا گرفتم مجددا Redial نمي كنه و بايستي از History شماره را دوباره بگيرم.
3-برنامه Prayer Time ا خطا ي در اجرا داده و اجرا نمي كند.
4- بعضا هم هنگ كرده- البته نه خيلي زياد - و بايستي Soft Reset شود.
5- Bluetooth روش كار نمي كنه يعني ارسال مي كنه ولي دريافت خير
Sina-Ts
10 July 2007, 02:12 AM
1-من امتحان نکردم
2-واسه من ليست 5 شماره آخريو که گرفتم رو خوده کی پد ليست ميکنه و راحت ميشه ريدايل کرد.اتفاقا من از اينش خيلی خوشم اومد
3-امتحان نکردم.
4-من از وقتی ريختم يبار هم هنگ نکرده
5-من هم ميگيرم هم ميفرستم
am!n
10 July 2007, 02:17 AM
منم موندم نصب كنم يا نه///بعضي ها ميگن مورد داره-بعضي ها ميگن نه...آدم گيج ميشه...
msaket
10 July 2007, 03:19 AM
منم موندم نصب كنم يا نه///بعضي ها ميگن مورد داره-بعضي ها ميگن نه...آدم گيج ميشه...
با سلام
توصيه مي كنم حتما نصب كنيد تا از سرعت و محيط زيبا لذت ببريد.
مشكل Redial من مربوط به يك برنامه ديگر بود فقط براي داشتن محيطي فارسي بايستي بطور مجزا Arabizer را گرفته ونصب كنيد.
با تشكر
am!n
10 July 2007, 12:23 PM
ممنون-امروز 100% نصب ميكنم.
RezaMasoom
10 July 2007, 01:06 PM
آقا یکی PDAviet 4.0.0.0.5 رو نصب کنه:icon_arro
قسمت comm manager خیلی قشنگ شده
منم تا 3 روز دیگه نصب می کنم
am!n
11 July 2007, 03:19 AM
wm6 ار بر روي جمين نصب كردم-سرعت عالي شده-حرف نداره.تنها موردش اينه كه وقتي تايپ ميكني اون كلمه در حافظه ي كيبورد نميمون براي دفعه ي بعد-يعني هيچ كلمه اي نمي مونه-وگرنه از بقيه لحاظ كامل تست شده و هيچ موردي نداره...
RezaMasoom
11 July 2007, 01:50 PM
شما مدل PDAViet 4.0.0.0.3 رو نصب کردین
babaki
12 July 2007, 12:44 AM
ببخشید اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن از کجا میشه فهمید هر پاکت پیسی جز کدام بخشه و کدام رام باید نصب بشه مثلا universal یا.... ایا سایتی وجود داره ؟ منبعی هست؟ ممنون از راهنماییتون
RezaMasoom
12 July 2007, 02:03 AM
رام جدیدتر PDAViet هم اومد
PDAViet 4.0.0.0.5a Cross
Step 1 Prophet_PV_Temp ([Only registered and activated users can see links])
Step 2 PV_4.0.0.0.5a_Cross ([Only registered and activated users can see links])
Password: PDAVIET
NEW
naymz
12 July 2007, 03:24 PM
میشه مراحل نصب رو بطور کامل شرح بدید ؟
این دو تا فایل رو چیکار باید کرد ؟
ممنون
Sina-Ts
12 July 2007, 03:59 PM
1- گوشی رو هارد ريست ميکنين..بعد از هارد ريست وقتی پيقام Tap the screen داد هيچ دکمه اي و نزنين..گوشی رو به کاميوتر وصل کنيد
2- پيقام activesync که اومد کنسل کنيد تا گوشی رو Guest بشناسه
3- بعد از پوشه Prophet_PV_Temp.zip فايل ROMUpdateUtility_NV اجرا کنيد و بزارين کارش رو بکنه
4- وقتی تموم شد فايل Upgrade_ROM.bat رو از پوشه PV_4.0.0.0.5a_Cross.zip اجرا کنيد.يک پنجره داس باز ميشه..بزارين کارش رو بکنه
اين پروسه ممکنه تا نيم ساعت هم طول بکشه..طی اين مدت به هيچ چی دست نزنين و پنجره داس رو هم نبندين
5- بعد از اينکه پيقام داد کار تموم شده يا پنجره داس بسته شد..گوشی و دوباره هارد ريست کنيد تا نصب کامل بشه
RezaMasoom
12 July 2007, 06:00 PM
من فقط یه سوال پیش اومده واسم که این PDAVIet Temp رو که نصب کردیم بعدن می تونیم گوشی رو به رام اصلی Imate بر گردونیم ؟
am!n
13 July 2007, 04:24 AM
آره ميشه برگردوند...
RezaMasoom
13 July 2007, 06:53 PM
مطمئنی ؟!!!
از کدوم منبع فهمیدی؟
Profession@l
13 July 2007, 06:59 PM
برای K-JAM در حال حاضر بهترین ROM چی معرفی می کنید ؟
naymz
13 July 2007, 07:05 PM
1- گوشی رو هارد ريست ميکنين..بعد از هارد ريست وقتی پيقام Tap the screen داد هيچ دکمه اي و نزنين..گوشی رو به کاميوتر وصل کنيد
2- پيقام activesync که اومد کنسل کنيد تا گوشی رو Guest بشناسه
3- بعد از پوشه Prophet_PV_Temp.zip فايل ROMUpdateUtility_NV اجرا کنيد و بزارين کارش رو بکنه
4- وقتی تموم شد فايل Upgrade_ROM.bat رو از پوشه PV_4.0.0.0.5a_Cross.zip اجرا کنيد.يک پنجره داس باز ميشه..بزارين کارش رو بکنه
اين پروسه ممکنه تا نيم ساعت هم طول بکشه..طی اين مدت به هيچ چی دست نزنين و پنجره داس رو هم نبندين
5- بعد از اينکه پيقام داد کار تموم شده يا پنجره داس بسته شد..گوشی و دوباره هارد ريست کنيد تا نصب کامل بشه
سلام
1) توی پوشه Prophet_PV_Temp.zip دوتا ROMUPdateutility_NV هست G3 , G4 کدومشو باید بزنم؟
2) بعد از مرحله 3 احتیاجی به هارد ریست نیست ؟
3) هارد ریست به چه صورتیه ؟
Sina-Ts
13 July 2007, 07:22 PM
1-برای اينکه بفهمين گوشيتون g3 هست يا g4 اينجا رو بخونيد: [Only registered and activated users can see links]
2-نه اهتياجی نيست
3-دکمه camera و com manager رو با هم نگاه دارين و بعد با قلم دکمه ريست زير گوشی رو بزنيد
بعد 2 تا دکمه رو نگاه دارين تا گوشی پيقام بده بعد دکمه سبز answer phone رو بزنين
naymz
13 July 2007, 08:00 PM
سلام
میشه نحوه برگشت از ورژن 6 به 5 رو هم توضیح بدید ؟
ممنون
RezaMasoom
13 July 2007, 08:48 PM
wm5 NVID صفحه اول رو Qtek میکنه مشکلی نداره واسه من که گوشیم جمینه ؟
میشه برش گردوند به ?Imate Original
Sina-Ts
13 July 2007, 09:02 PM
سلام
میشه نحوه برگشت از ورژن 6 به 5 رو هم توضیح بدید ؟
ممنون
How to downgrade from WM6 TO WM5
The downgrade process from WM6 to WM5 is pretty simple. All you have to do is to downgrade to WM5 NVID and after that upgrade to the WM5 you want:
1. Download the NVID(no vendor) AKU 2.2 rom for WM5 here :[Only registered and activated users can see links]
2. After it has been downloaded get the latest Active Sync from Microsoft.com.. Simply search for "Active Sync"
3. Install active sync, you might need to reboot
4. When your PC is ready run the NVID file you downloaded in step1 and follow the guide, remember that it can take some time and seem to stuck at 80% and higher, but just wait
5. When its done downgrading to the NVID WM5 rom, you prophet will reset and you can upgrade to the version of WM5 you want.
NOTICE
If you use a different AKU 2.2 ROM(like PDAViet Temp),you may have two EXEs in the folder you extracted.Be careful and use the one that is made for your device:
FILENAME G3.EXE
is for G3 devices:IPL x.xx.0000, SPL x.xx.000.0 (this is shown when you reset)
FILENAME G4.EXE
is for G4 devices:IPL x.xx.0001, SPL x.xx.000.1 (this is shown when you reset)
mohammad428
14 July 2007, 07:45 PM
بفرمایید اینم لینک جدید :
ضمن تشكر از تلاش شما بايد عرض كنم من wm6 4.0.0.0.3را روي qtek s200نصب كردم
دو اشكال وجود دارد
1-بلوتوس يكترفه شده
2-از طريق اتصال usbنميشه بعضي برنامه ها را از طريق activesync 4.5 از اينترنت up to dateكرد
مثل spb weather
كلا با activesyncمشكل داره
راه حلي داريد؟
amir16016
15 July 2007, 07:34 PM
ضمن تشكر از تلاش شما بايد عرض كنم من wm6 4.0.0.0.3را روي qtek s200نصب كردم
دو اشكال وجود دارد
1-بلوتوس يكترفه شده
2-از طريق اتصال usbنميشه بعضي برنامه ها را از طريق activesync 4.5 از اينترنت up to dateكرد
مثل spb weather
كلا با activesyncمشكل داره
راه حلي داريد؟
بله ، صد در صد!
برای بلوتوث که البته نباید مشکل داشته باشه برنامه ی DrYar Bluetooth رو نصب کنید.
البته استفاده از برنامه ی RescoPocket Explorer هم خیلی مفیده!!
برای مورد دوم باید بگم تا حالا به این مورد به هیچ وجه برخورد نکردم!!!
پس احتمالاً ایراد از چیز دیگه ای هست ، چون من بیش از یک ماه هست که از این ورژن استفاده میکنم و هیچ ایراد خاصی روش ندیدم!
در ضمن در پاسخ بعضی از بچه ها باید بگم که من تقریبا همه ی ورژن های ویندوز موبایل 6 سری PDAVIET رو تست کردم و با اطمینان کامل بهتون میگم که این نسخه ای که براتون گذاشتم بهترین نسخه است!!!
چشم عسلي
15 July 2007, 10:07 PM
با سلام به همه دوستان خوبم در تالار
من مدتی بود که با توجه به عدم دسترسی به اینترنت و مشکلات قادر به اتصال نبودم
دوستان من باید خیلی زود تر این پست را می دادم ویندوز 6 crossbow که من معرفی کرده بودم مشکلات زیادی داره و با توجه به باگ هاش من خدود 1 ماهه باهاش سر کردم چون بازم نسب به wm5
سرعت و گرافیک بهتری داره
از جمله مشکلاتش
عدم شارز توسط USB که در برخی مواقع باعث دشارز شدن دستگاه هم میشه
در نتیجه مجبور به استفاده شارز برقی هشتید که بیشر مواقع زیر 99 درصد شارز میشه
قطع زنگ و رفتن به حالت ویبره از کار افتادن صدای گوشی
با نصب برنامه رینگو حل میشه
کم زیاد کردن صدا
از بین رفتن لیست مکالمات
هنگ کردن در تغییر تنظیمات موزیک و صدا
ولی به کل با این همه مشکلات به WM5 ترجیحش دادم
تا الان که پست جناب amir16016 را دیدم ضمن تشکر از ایشان چند سوال ناقابل دارم
امیر جان این مشکلات را این نسخه نداره ؟؟؟
آیا شما بعد از نصب ویندوز که من معرفی کردم گوشیتون را به WM5 دانگرید کردید بعد نسخه بعدی را نصب کردید یا اینکه روی همین نسخه راحت نصب میشه ؟؟؟؟
ممنون از همه بچه های گل تالار قربون همتون
چشم عسلي
17 July 2007, 12:24 PM
امیر جان اینقدر جواب ندادی که دانلودش کردم حالام نصبش کردم خیلی خیلی ممنون از اون یکی خیلی سر تره باگاش کم تره
با usb راحت شارز میشه سرعتشم بد نیست فقط خیلی دست کاریش کردند ولی به کل خیلی خوبه
یک نکته عزیزان اگه حین نصب یک پیغام روی ppc دیدند ok کنند
و حتما حتما بعد نصب wm6 یکی دوبار هارد ریست کنید
این نسخه خیلی عالی راستی بعضی از نسخه های resco audio روش مشکل ایجاد میکنه باعث میشه
توی بوت تداخل ایجاد بشه اگه به این برنامه نیاز ندارید اصلا نصبش نکنید
موفق باشید...:icon_cool
hojjatam
18 July 2007, 11:27 AM
آقا يون سلام از من ناراحت نشيد لطفا.
من اين چند صفحه رو خوندم ولي هيچي نفهميدم باز!!!
1-من كي جم دارم و مي خوام wm6 نصب كنم چه فايلي رو نصب كنم بهتر هست و اصلا مشكلي نداره؟
2-چه جوري نصب كنم اصلا؟؟؟؟
بازم معذرت مي خوام
باي
منصوور
20 July 2007, 08:02 PM
دوستان من میخوام رو O2 Stealth نصب کنم !؟ مشکلی نداره ؟ کدوم رام رو down کنم ! ؟
چشم عسلي
20 July 2007, 08:36 PM
وستانی که WM6_Prophet_PDAViet_4.0.0.0.3 را نصب کردند یه بررسی بکنند آیا آنتن دهی گوشیتون کم شده نصبت به wm5 یا wm6 قبلی
آنتن گوشی من خیلی حساس شده مدام تغییر میکنه به کل آنتن دهیم بعد نصب این نسخه کم شده
چند با هارد ریست کردم به نظر خودم دوحالت داره
یا اشکال از مخابرات خط من سری 0913325 تغریبا ماله 5 ساله پیشه
یا اینکه اشکال از نسخه ویندوز ممنون میشم یک بررسی کنید نتیجه را به من بگید
Sina-Ts
20 July 2007, 09:55 PM
شما مگه ورژن جديد رو نريختين؟ من الان 4.0.0.0.3 رو دارم..تغييری حس نکردم تو آنتن دهی
صدای مکالمم ولی به طرز کاملا مهسوسی بيشتر شده
RezaMasoom
21 July 2007, 12:40 AM
سلام
من wm6 PDAViet 4.0.0.0.5a رو نصب کردم واقعا زیباست و پیشنهاد می کنم سریع نصبش کنید
سرعتشم خوبه بهتر از wm5 هست .
من که دیگه عمرا wm5 رو نصب نمی کنم D:
am!n
21 July 2007, 02:02 AM
من و رضا تو يه يك روز نصب كرديم - پيشنهاد ميكنم جمين دار ها همه نصب كنن-حرف نداره...
naymz
21 July 2007, 12:24 PM
طبق آخرین خبر قراره رام PDAVIET Touch تا چند روزه دیگه بیرون بیاد
این رام همونیه که روی HTC Touch نصب هستش و از تکنولوژی touchflo استفاده میکنه
توضیح بیشتر [Only registered and activated users can see links]
RezaMasoom
21 July 2007, 01:00 PM
راستی جریان touch flo چیه من نفهمیدم
چشم عسلي
21 July 2007, 01:57 PM
شما مگه ورژن جديد رو نريختين؟ من الان 4.0.0.0.3 رو دارم..تغييری حس نکردم تو آنتن دهی
صدای مکالمم ولی به طرز کاملا مهسوسی بيشتر شده
چرا سینا جان
ممنون حتما از سیم کارتمه یا مخابرات سیار اصفهان
بچه دیگه چرا این سایت فیلتر کردنند
دیگه شورشا در اوردند میشه یک لینگه دیگه بزارید
naymz
21 July 2007, 02:24 PM
راستی جریان touch flo چیه من نفهمیدم
توی فیلم معلومه
با دست کشیدن روی صفحع میتونی صفحه رو عوض کنی و انتخاب های مختلف داشته باشی
چشم عسلي
21 July 2007, 06:54 PM
این لینک برای دوستانی که مشکل فیلترینگ دارند
اما بعید میدونم با cpu جمین جواب بده
naymz
21 July 2007, 07:17 PM
همونطور که میبینید از نظر RAM , ROM , CPU هیچ فرقی ندارند .
در ضمن تیمه PDAVIET در حال ساخت این رام هستند ( به نقل از اعضا) و تا چند روزه بیرون میاد.
amir16016
24 July 2007, 03:39 PM
آقا خیلی شرمنده، من مسافرت بودم این 1 هفته نتونستم جوابتون رو بدم.
با این که فکر کنم جوابتون رو گرفتین ولی بهتره یک بار دیگه بگم.
در مورد آنتن دهی باید بگم من 1 ماه هست که ازش استفاده میکنم و تا حالا به مشکلی بر نخوردم.
در مورد کیفیت کل سیستم عاملش هم باید بگم عالی ِ ، از نسخه های بعدیش که سری 5 هستن هم خیلی بهتره!چه 5. چه 5a. !!
shahram_tc
24 July 2007, 04:27 PM
سلام .
خوبین ؟ این downgrade مشکل داره لینکش .
فایل داخلش موجود نیست . اگر اشکالی نداره لینک جدید بزارین .
متشکرم
naymz
25 July 2007, 12:33 AM
تاریخ release شدنه رام touch 3 روزه دیگه اعلام شده
meykou
25 July 2007, 01:00 AM
این رام را از iphone کش رفتن
naymz
25 July 2007, 10:09 AM
نخیر ، از HTC Touch :icon_cool
am!n
25 July 2007, 12:47 PM
این رام را از iphone کش رفتن
آيفون به كلي با htc فرق داره...
meykou
25 July 2007, 05:02 PM
منظور من این بود که htc touch ایده اولیه اش را از iphone گرفته
بعضی قسمتهاش هم کاملا شبیه iphone می باشد
moein_id
25 July 2007, 08:22 PM
رام جدیدتر PDAViet هم اومد
PDAViet 4.0.0.0.5a Cross
Step 1 Prophet_PV_Temp ([Only registered and activated users can see links])
Step 2 PV_4.0.0.0.5a_Cross ([Only registered and activated users can see links])
Password: PDAVIET
NEW
اين جديدترين رامه؟ روي wizard هم نصب ميشه؟ مشكل خاصي به وجود نمياره يا نداره؟
با g3 سازگاره؟ ميشه با cressbow 6 دانگريد كرد؟
naymz
25 July 2007, 10:49 PM
فیلمه touch Rom روی Prophet
این رام قراره جمعه release بشه
meykou
27 July 2007, 12:09 AM
فقط برای PROPHET
این همون رامی هست که naymz توضیحاتش را داده بود
- Step1: Prophet_PV_Temp
- Step2: PV_4.0.0.0.6_Touch
- Hard reset
لینک دانلود
Pass:
PDAVIET
و یا
چشم عسلي
27 July 2007, 12:53 AM
فقط برای PROPHET
این همون رامی هست که naymz توضیحاتش را داده بود
- Step1: Prophet_PV_Temp
- Step2: PV_4.0.0.0.6_Touch
- Hard reset
لینک دانلود
Pass:
PDAVIET
و یا
نمیشد لطف کنید یک لینک مستقیم بدید تا ما بد شانسائی که با dialup دانلود میکنم بتونیم بگیریمش لا اقل بشه با یک نرم افزار گرفتش قبلیه هم به خدا رفتم کافی نت گرفتم بیچاره شدم
meykou
27 July 2007, 03:43 AM
نمیشد لطف کنید یک لینک مستقیم بدید تا ما بد شانسائی که با dialup دانلود میکنم بتونیم بگیریمش لا اقل بشه با یک نرم افزار گرفتش قبلیه هم به خدا رفتم کافی نت گرفتم بیچاره شدم
این هم کلی لینک دیگه
من خودم نصب کردم به نظر من تنها بدی که داره اینه که سیاه و سفید میباشد
البته قراره مدل جدید cross را هم touchflo کنند
naymz
27 July 2007, 11:12 AM
من دیشب رام 4.0.0.0.6 رو نصب کردم محیط خیلی زیبایی داره ، خیلی از کارها رو میتونین با انگشت انجام بدین .
touchflo خیلی خوب کار میکنه و استفاده ازش لذت بخشه
فعلا bug خاصی دیده نمیشه و به نظر میاد مشکل باطری رام های قبلی رو نداره
با داشتن htc home plugin شما رو از نصب برنامه هایی مثله spb weather , spb locket olus , spb phone suite بی نیاز میکنه
پکیج نرم افزاری رام تقریبا کامله و برنامه هایی مثله acrobat reader , flash player , registry editor , msn live messenger و ... روش نصبه
بعد از نصب کامل و بالا اومدن دستگاه ممکنه بعضی چیزها درست کار نکنه ؛ در مورد من contacts کار نمیکرد و calender قاطی داشت ..... با هارد ریست مجدد مشکلات برطرف میشه .
از دیگر امکاناتش میشه به موارد زیر اشاره کرد :
profile برای زنگ زدن
قابلیت custom کردن soft buttons ها
office one note
Javid
27 July 2007, 02:10 PM
من خودم نصب کردم به نظر من تنها بدی که داره اینه که سیاه و سفید میباشد
البته قراره مدل جدید cross را هم touchflo کنند
یعنی چی سیاه و سفید میباشد؟ ممنون.
meykou
27 July 2007, 02:39 PM
یعنی چی سیاه و سفید میباشد؟ ممنون.
شرمنده بد بیان کردم
ظاهر اون مکعب رو میگفتم که از نظر ظاهر به نظر من تیره می باشد
htc home plugin هم تیره هست
اما به هر حال رام stable است و کار کردن با lcd و اون مکعب هم واقعا محشر است
naymz
27 July 2007, 05:18 PM
شارژ نگه داشتن دستگاه فوق العاده است ؛ و خیلی دیر کم میشه ....
سرعت دستگاه بهتر از ویندوز 5 هست
و همچنین کیفیت صدای گوشی هم صدای speaker phone و هم head phone ( مخصوصا head phone) عالیه
مورد سوم کسه دیگه ای هم تایید میکنه ؟
چشم عسلي
27 July 2007, 05:59 PM
به نظر دوستانی که نصب کردند بهتر از wm6 4.0.0.3 سرعتش خوبه یا فقط خوشکله ؟
چه جالب با این روند باید هر 1 ماه یک بار یک ویندوز جدید نصب کنبم و هر بار نصب = نصب کلی برنامه تکراری کاش مشد این برنامه ها را نگه داشت مثل آپگرید ویندوز
اما از همه دوستان تشکر می کنیم واقعا سایتی خوبیه چون عزازنی مثل شما در این سایت فعالیت می کنید از همتون ممنونم
Sina-Ts
27 July 2007, 06:08 PM
منم نصب کردم ..همه چيش عالی شده..فقط يکم با دکمه های close من مشکل دارم..با انگشت سخت ميشه
زد ..فکر کنم touch flo باعث اين شده ..مثلاً دوربينو که ميخوام ببندم پدرم در ميآد
چشم عسلي
27 July 2007, 08:27 PM
دوستان مدونید که این رم در اصل برای HTC Touch طراحی این گوشی به نحویه که انگشت روی lcd راحت حرکت میکنه اما این طراحی برای jamin یا s200 نشده
ممکنه این روم به تاچ گوشی آسیب برسونه ؟؟؟
اگر نخواستیم میتونیم امکانات گرافیکی را ازش حذف کنیم ؟؟
واسه نصبش نیازی به دانگرید هست یا از همون نسخه 4.0.0.3 ویندوز موبایل 6 میشه آپگریدش کرد ؟
Profession@l
27 July 2007, 08:34 PM
برای K-Jam بهترین رامی که پیشنهاد می کنید چیه ؟
Sina-Ts
27 July 2007, 09:54 PM
فکر نکنم مشکلی ايجاد کنه..صفحه تاچ تراهی شده که روش با دست کار بشه..اين رابط هم از روی
htc touch برداشته نشده.بلکه تيم pdaaviet اون رو خودشون برای prophet دوباره
طراحی کردن..برای نصب بايد wm5 temp رو اول نصب کنيد
چشم عسلي
28 July 2007, 01:24 AM
جناب سینا صفحه تاچ حساسه باید با قلم استاندارد روش کار بشه تا سالم بمونه نه با دست
به هرحال حتما فکر اونجاشم کردند و اینا ساختند
اگه شما میگید خوبه حتما خوبه
امتحانش می کنم اما اول باید دانلودش کنم دانلودش تموم شد حتما نصب میکنم
ممنون
meykou
28 July 2007, 02:25 AM
جناب سینا صفحه تاچ حساسه باید با قلم استاندارد روش کار بشه تا سالم بمونه نه با دست
به هرحال حتما فکر اونجاشم کردند و اینا ساختند
اگه شما میگید خوبه حتما خوبه
امتحانش می کنم اما اول باید دانلودش کنم دانلودش تموم شد حتما نصب میکنم
ممنون
این رام روان تر از اونی که شما فکر می کنید کار می کنه
مصرف باتری اون که دیگه خیلی خوبه
Sina-Ts
28 July 2007, 11:31 AM
من فکر نميکردم بتونن با اين cpu داقون prophet اين رام رو انقدر روون در بيارن..واقعا خوب کار ميکنه
همونطور که دوستمونم گفت مصرف باتريش به طرز چشم گيری پايين اومده.خيلی از هنگ هايی
که رام های قبلی هم داشت اين نداره ديگه..اينطور که خوندم چند تا تيم مختلف رو اين رام کار کردن و
به شدت تست شده و بيرون اومده..
davood4547
28 July 2007, 01:27 PM
سلام
دوستان من PV_4.0.0.0.6_Touch.zip را دانلود کردم حدود 45 مگابایت.
آیا چیز دیگری هم باید دانلود کنم ؟ مثل Prophet_PV_Temp ؟
متشکرم
چشم عسلي
28 July 2007, 04:53 PM
نه خیر فقط باید wm5 اورجینال گوشی را داشته باشید یا اگه نصب دارید نیازی نیست
این رم خیلی عالیه از هر جهت حتی mp3 را هم اورجینال به جای رینگ تون قبول میکنه
فقط بعد نصب یک بار هارد ریست کنید
naymz
28 July 2007, 06:30 PM
جریان Prophet_PV_Temp چیه و چی کار میکنه ؟
من WM5.0 روی گوشیم بود و قبل از اینکهtouch rom رو بریزم Prophet_PV_Temp اجرا کردم
روس صفحه ایکه باز شد ورژن قبل و بعد که نوشته بود یکی بود ..
به هر حال نصبش کردم و بعدش هم touch rom رو ...
حالا باید Prophet_PV_Temp نصب میکردم یا نه ؟
meykou
28 July 2007, 07:21 PM