View Full Version : پرسش و پاسخ در مورد WM 6.0
mohsen_fs
29 March 2008, 05:27 AM
سلام دوستان
همگی خسته نباشید
یه سئوال دارم
من برای qtek s 200 رام touch X رو بعد از کلی گشتن کم باگ ترین wm6 دیدم والان ازش استفاده میکنم..
اما باز میبینم سرعت پایینی داره و بعضی موقع ها قفل میکنه .و مثلآ با برنامه dr yar مشکل داره ...
با توجه به اینکه cpu اس 200 تقریبآ کنده یه رام با سرعت بالا میخوام .میتونید کمکم کنید>؟؟؟
دوستی پست 106 تاپیک معرفی wm6 رو معرفی کرده بود به کسی اما اون لینک دانلود مرحله دومش اینطوریه: coming soon
اگه رام تو رده touch x gullum باشه که سرعتش بالا باشه که محشر میشه چون نرم افزارهای اون خیلی برام مناسبه...
توی معرفی رام اول سرعت برام خیلی مهمه بعد نرم افزارهای جانبی ....
منتظر کمکتون هستم
:lover:
بیشتر تاپیک ها رو سر زدم .اما چیز زیادی پیدا نکردم که مناسبه شرایطم باشه
L O V E L Y
29 March 2008, 03:55 PM
همين رامي كه خودتون مي گين من تست كردم مشكلي نداشته .. شايد مشكل از جااي ديگس...
رامهاي سري شادو هم خوب هستن البته نه اونايي كه ويستا اديتيشن باشن، چون اين رامها ظاهر زيبايي دارن و سرعتشون بسيار كم هستش...
شما رام PDAViet 4.0.0.0.6 Touch رو امتحان كن.. بدون باگ ترين رامي كه من واسه پروفيت تست كرده بودم همينه...:icon_cool
mohsen_fs
29 March 2008, 04:57 PM
lovely عزیز از نظر سرعت به نظر شما سری shadow بهتره یا gullum ؟
عزیز من گشتم اما اینو پیدا نکردم(((( PDAViet 4.0.0.0.6 Touch)))
میتونید لینک دانلودش رو بزاری
و یه سئوال
برای این رام باید دانگرید کنم یا اینکه احتیاج به دانگرید نیست؟
L O V E L Y
29 March 2008, 05:08 PM
[Only registered and activated users can see links]
Extract Password
PDAVIET
دانگريد كني مطمئن تره ...
از نظر سرعت گالوم؛ زيبايي شادو.. كه البته هر كدوم باگهاي خودشونو دارن و بعضي هاشون واقعاً غير قابل چشم پوشي هستن..
mohsen_fs
29 March 2008, 06:24 PM
LOVELY جان این که گزاشتی کدوم سری محسوب میشه ؟
میشه از SHODOW هم یه رام کم باگ معرفی کنی....
رفتم تاپیک معرفی رامهای 6 اما تعدد رامها گیج کننده است و نمیدونم کدوم باگ کمتری داره.
ممنونم از راهنماییت
L O V E L Y
29 March 2008, 07:13 PM
عزيزم بهتر نيست اين سوالا رو بوسيله چت روم يا پيغام خصوصي ارائه كني ؟:icon_ques
اگه اينترنت پر سرعت دارين بهترين راه اينه كه رامها رو دانلود و هر كدوم رو واسه دو سه روز تست كني تا بهتر نتيجه بگيري..:icon_razz
از سري Shadow هم Prophet_ShadoW_2.0_TE رو پيشنهاد مي دم كه بر پايه Wm 6.1 هستش..:icon_cool
اينم لينك دانلود...
Prophet ShadoW 2.0 TE ([Only registered and activated users can see links])
در ضمن هر رامي كه شما بگي يه سري رامهاي ريز و درشت داره..:icon_cry:
romeo_1593
29 March 2008, 11:50 PM
دوستان من گوشیم JAQ3 رو رامش رو آپدیت کردم به رام عربی که از سایت آیمیت گرفته بودم...حالا میخوام به رام اصلیش برگردونم ولی میگه چون رام عربی جدیدتره نمیشه....باید چیکار کنم. ممنون میشم راهنماییم کنین .
L O V E L Y
30 March 2008, 01:57 PM
شما چرا رام عربي نصب كردي ؟
مگه رام انگليسي نبود؟
اونايي كه WWE داره انگليسيه..
romeo_1593
30 March 2008, 02:04 PM
میدونم ولی میخواستم بتونم یه سری SMS رو هم بخونم ...حالا شما چی پیشنهاد میکنید ؟
romeo_1593
30 March 2008, 02:06 PM
راستی من تو کلوب آیمیت که میرک کلی ام WM6 معرفی کردن ولی هیچ صفحه ای باز نمیشه که بتونم به اون آپدیت کنم . رام کوک شده دیگه ای هم پیدا نکردم . یه سوال اگه رام دیگه ای بریزم حالا کوک شده یا WM6 اگه بخوام رام اورجینلا رو بریزم بازم نمیزاره ؟
الان برای برگشت به رام اصلی باید چی کار کنم ؟
ممنون
L O V E L Y
30 March 2008, 02:07 PM
داداش من چه كاريه ؟
شما رام انگليسي اورجينال بزن و روي گوشيت فارسي ساز نصب كن
romeo_1593
30 March 2008, 02:11 PM
خوب حالا ما بچگی کردیم ... یه خبتی کردیم شما دیگه نزن منو .... اهنماییم کنین چه کنم .
L O V E L Y
30 March 2008, 02:16 PM
شما نمي توني رام 5 اوريجينال انگليسي نصب كني ؟!!!
براي برگشت به رام اصلي مجبوري فايل رام رو دانلود و نصب كني !
شما به اين آدرس برو:
در وسط صفحه دو تا رام معرفي شده اولي انگليسي و دومي عربي.. اولي رو دانلود و نصب كن
romeo_1593
30 March 2008, 02:24 PM
ممنون از راهنماییتون ولی من همون رام WME رو دانلود کردم که نمیزاره نصبش کنم . میگه رامی که الان وشه ( عربیه ) جدیدتره و شما احتیاجی به آپدیت ندارین .
L O V E L Y
30 March 2008, 02:27 PM
والا چي بگم.
تا حالا با همچين چيزي بر نخورده بودم..
ببين نمي توني گوشي رو دور بزني ؟
مثلاً يه رام كوك شده بزن بعد دانگريد كن به رام اوريجينال انگليسي..
ما كه سر آدما نمي تونيم كلاه بزاريم حداقل سر گوشي خودمون كلاه بزاريم :icon_arro
romeo_1593
30 March 2008, 02:30 PM
مشکل اینجاست که رام کوک شده هم براش پیدا نکردم...تو کلوب آیمیت رام براش زیاده حتی WM6 ولی صفحه مربوط به اون تاپیک در فرومش باز نمیشه متاسفانه . تو XDA هم براش رام پیدا نکردم . میترسم کوک شده بریزم ، اونم مشکل داشته باشه بازم نزاره به رام اصلی تغییر بدم .
کمممممکککککککککککککککککککککککککککککک
L O V E L Y
30 March 2008, 02:39 PM
شما رام كوك شده نمي توني پيدا كني ؟
پس اوني كه من بهتون معرفي كردم چي بود ؟!
من تاپيكتونو در xda هم ديدم..
اونجا كه خيلي رام هست
اين يه دونه 6.1 كه طرف گفته به راحتي دارم ازش استفاده مي كنم..
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
saeid_anwar
30 March 2008, 02:41 PM
مشکل اینجاست که رام کوک شده هم براش پیدا نکردم...تو کلوب آیمیت رام براش زیاده حتی WM6 ولی صفحه مربوط به اون تاپیک در فرومش باز نمیشه متاسفانه . تو XDA هم براش رام پیدا نکردم . میترسم کوک شده بریزم ، اونم مشکل داشته باشه بازم نزاره به رام اصلی تغییر بدم .
کمممممکککککککککککککککککککککککککککککک
سلام
دوست عزيز اگر ميدوني كه گوشيت جزو كدام گروه از گوشيها هست بگو تا برات رام WM6 انگليسي را بگذارم.
متوجه منظورم شديد؟ مثلا" سري Universal يا سري Prophet يا سري Himalaya يا سريهاي ديگر.
romeo_1593
30 March 2008, 02:46 PM
سلام
دوست عزيز اگر ميدوني كه گوشيت جزو كدام گروه از گوشيها هست بگو تا برات رام WM6 انگليسي را بگذارم.
متوجه منظورم شديد؟ مثلا" سري Universal يا سري Prophet يا سري Himalaya يا سريهاي ديگر.
از سری Palm Treo 750
lover
30 March 2008, 03:00 PM
کاربر romeo_1593 ([Only registered and activated users can see links]) اینجا من و دیگر دوستان حداقل 100 بار گفتیم که بایستی hard spl بکنید تا اجازه نصب رام های دیگر داده بشه
Cheetah Hard-SPL and SIM Unlocker is now released! ([Only registered and activated users can see links])
خودتون هم که دیدم عضو xda هستید ولی این صفحه رو اصلا ندیدید؟
How to upgrade to any ROM ([Only registered and activated users can see links])
saeid_anwar
30 March 2008, 03:15 PM
از سری Palm Treo 750
سلام مجدد
دوست عزيز ازاين لينك(غير مستقيم) ميتونيد WM6 را داونلود كنيد:
و ازاين لينك (غير مستقيم) هم WM6.1 را داونلود كنيد:
موفق باشيد.:icon_cool
romeo_1593
31 March 2008, 12:01 AM
ماشه بگید این HARD _ SPL چی هست من دانلود کردم . ولی رو گوشی نصب نمیشه ! اصلا باید چیکارش کنم . والا من هرچقدر فروم رو گشتم چیزی راجع بهش پیدا نکردم که شما فرمودید 100 بار فرمودین . اگه میشه یه توضیح روش بهم بدین .
Light
31 March 2008, 12:12 AM
ماشه بگید این HARD _ SPL چی هست من دانلود کردم . ولی رو گوشی نصب نمیشه ! اصلا باید چیکارش کنم . والا من هرچقدر فروم رو گشتم چیزی راجع بهش پیدا نکردم که شما فرمودید 100 بار فرمودین . اگه میشه یه توضیح روش بهم بدین .
دوست من در این تایپک ([Only registered and activated users can see links]) جناب samuraii40 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز توضیح دادن
اگر شما ppc خود را hardspl نکرده اید باید اینکار را انجام بدید.شما اینکار را یکبار برای همیشه انجام میدین و نیازی به تکرار این نیست.
تلفن خود را از طریق Usb به کامپیوتر وصل کرده و به فولدر HardSPL بروید و فایل HardSPL.bat را اجرا کنید.HardSPL.bat ابتدا SoftSPL را انجام داده و بعد وارد مرحله HardSPL میشود.بیدن صورت که دیگر نیازی هب softreset دستی نمیباشد.نکاتی که باید قبل از انجام hardspl دقت شود:
SPL:Second Program Loader یکنوع bootloader هستش که مانند بایوس کامپیوتر قابلیت اپگرید داره.
romeo_1593
31 March 2008, 12:27 AM
ممنون ولی این فایل HARD_SPL که دوستان بالاتر معرفی کردن یه فایل .exe هست که نه تو PC و نه تو ppc اجرا نمیشه .. تو ppc که روش کلیک میکنم میره تو کما . چه کنم که مبتدیم خوب !!!!!!!
oxydiom
1 April 2008, 07:36 PM
سلام. من بعد از آپگرید کردن رام گوشیم دیگه گوشیم به کامپیوتر وصل نمیشه(Generic RNDIS) . چجوری مشکل رو بر طرف کنم؟ چه جوری میتونم رام رو از طریق storage card آپگرید کنم؟
romeo_1593
2 April 2008, 10:34 AM
ممنون ولی این فایل HARD_SPL که دوستان بالاتر معرفی کردن یه فایل .exe هست که نه تو PC و نه تو ppc اجرا نمیشه .. تو ppc که روش کلیک میکنم میره تو کما . چه کنم که مبتدیم خوب !!!!!!!
کسی نبود راهنمایی کنه ؟
L O V E L Y
3 April 2008, 12:24 PM
اول اينكه يابد درون كامپيوتر اجرا كنيد... اگر اجرا نميشه شما احتياج به نرم افزار Microsoft .Net framework دارين كه حدود 50 مگ هست و مي تويند دانلود كنيد.. در گوگل سرچ كنيد حتماً پيدا مي كنيد...
mohammad51
3 April 2008, 12:43 PM
سلام. من بعد از آپگرید کردن رام گوشیم دیگه گوشیم به کامپیوتر وصل نمیشه(Generic RNDIS) . چجوری مشکل رو بر طرف کنم؟ چه جوری میتونم رام رو از طریق storage card آپگرید کنم؟
دوست عزیز
دراین تاپیک فکر کنم بتونید جواب خودتون رو پیدا کنید :icon_cool
لینک ([Only registered and activated users can see links])
oxydiom
3 April 2008, 03:43 PM
دوست عزیز
دراین تاپیک فکر کنم بتونید جواب خودتون رو پیدا کنید :icon_cool
مرسی... مشکل رو برطرف کردم ( از طریق ویندوز ویستا آپگرید کردم... ولی خوب رام نریخت :icon_cry: )
حالا به یه مشکل تازه برخوردم!
گوشیم به active sync وصل میشه ولی وقتی میخوام رام گوشی رو عوض کنم اول کار که گوشی وارد صفحه boot میشه (صفحه رنگی) گوشی اتصالش قطع میشه! :icon_twis یعنی ویندوز یه درایور جدید پیدا میکنه ( USB drive ) که نمیتوه نصبش کنه... کمک!:icon_cry:
lover
3 April 2008, 04:05 PM
مرسی... مشکل رو برطرف کردم ( از طریق ویندوز ویستا آپگرید کردم... ولی خوب رام نریخت :icon_cry: )
حالا به یه مشکل تازه برخوردم!
گوشیم به active sync وصل میشه ولی وقتی میخوام رام گوشی رو عوض کنم اول کار که گوشی وارد صفحه boot میشه (صفحه رنگی) گوشی اتصالش قطع میشه! :icon_twis یعنی ویندوز یه درایور جدید پیدا میکنه ( USB drive ) که نمیتوه نصبش کنه... کمک!:icon_cry:
وقتی به حالت بوت لودر پاکت پی سی میره ویندوز آن را به عنوان یک نوع USB میشناسد این کاملا طبیعی هست ولی اینکه میگویید ویندوز شما مشکل داره احتمالا به خاطر این هست که از ورژن قدیمی تر ویستا استفاده میکنید به هرحال این سایت ([Only registered and activated users can see links])را ببینید به شما آموزش میده که روی ویندوز ویستا چطوری درایور bootloader را نصب بکنید و آموزش مصور هم داره
oxydiom
3 April 2008, 04:50 PM
وقتی به حالت بوت لودر پاکت پی سی میره ویندوز آن را به عنوان یک نوع USB میشناسد این کاملا طبیعی هست ولی اینکه میگویید ویندوز شما مشکل داره احتمالا به خاطر این هست که از ورژن قدیمی تر ویستا استفاده میکنید به هرحال این سایت ([Only registered and activated users can see links])را ببینید به شما آموزش میده که روی ویندوز ویستا چطوری درایور bootloader را نصب بکنید و آموزش مصور هم داره
نه نه! من روی XP این اتفاق برام افتاده... (چون نمیتونستم از XP بزنم مجبور شدم از ویستا بزنم که نمیدونم چرا ولی آثاری از رام قبلی توش پیدا میشه...) . اینکه USB رو نمیشناسه مربوط به XP هستش... قبلا مشکلی نداشتم از وقتی رام آفیشیال رو زدم این مشکلات شروع شده...
فرقی نداره با XP بزنم یا ویستا؟
lover
3 April 2008, 05:09 PM
فکر نکنم فرقی داشته باشه به هر حال من که مشکل شما را ندارم که تست بکنم ولی شما انجام بدید ببینید کار میکنه یا خیر
oxydiom
3 April 2008, 05:14 PM
فکر نکنم فرقی داشته باشه به هر حال من که مشکل شما را ندارم که تست بکنم ولی شما انجام بدید ببینید کار میکنه یا خیر
مشکل حل شد! یه فایل درایور توی سایتی که معرفی کردید بود، اون رو توی XP زدم، مشکل برطرف شد!
مرسی! :lover:
sherx1
7 April 2008, 04:06 PM
سلام. من اين پست زير رو توي يك جاي ديگه ([Only registered and activated users can see links])هم گذاشتم ولي به نظرم اومد اينجا جاي پرسيدن اين سواله. دوستان اگه لطف كنن جواب درست بدن ممنون مي شم. اولويت هم پيشنهاد يك رام كامل تر و بهتره كه امكانات فارسي رو هم بتونه ساپورت كنه.
سلام. من يك دستگاه I-mate JASJAM دارم كه اون رو آپگريد كردم به ويندوز موبايل 6. مشخصات توي about اينجوري نوشته شده:
Windows Mobile 6 Professional
CE OS 5.2.1620(Build 18125.0.4.2)
2007 Microsoft Corp.
در بخش Device Information هم اطلاعات زير نوشته شده:
Rom Version: 3.62.305.5
Rom Date: 11/06/07
Radio Version: 1.54.30.10
Protocol Version: 32.87.7020.20H
ExtRom Version: 3.62.305.116
سازنده اين رام هم خود HTC هست و به نام Telstra هم ارائه شده. راستش نمي دونم اصلا اونو از كجا آوردم ولي بعد از نصب به يك مشكل اساسي برخوردم. اول اينكه هر كاري كه مي كنم امكان تنظيم زنگ ساعت رو در بخش Clock & Alarm نميده. يعني هر بار كه تنظيم مي كنم دوباره بر مي گرده سر تنظيم اوليه اش كه روي ساعت 6. دوم تا حالا نتونستم تنظيمات اتصال به اينترنت رو انجام بدم به نحوي كه از طريق كامپيوتر با موبايل به اينترنت وصل بشم.
مي خواستم بدونم اگر روشي وجود دارد كه بشود اين مشكل بدون نصب مجدد يك رام جديد حل بشود چيه؟ دوما آيا پچ و تكميل كننده اين رام وجود دارد كه بتواند مشكلات و باگ هاي آن را حل كند؟ و در نهايت آيا ورژن جديدتر و كامل تري هم وجود دارد كه بتواند جايگزين اين رام شود؟
L O V E L Y
7 April 2008, 04:21 PM
معمولاً اين جور موارد ناشي از باگهاي ويندوز هست كه به طريق معمول قابل حل شدن نيست.
لاور جان هم كه به شما فرمودن كه بايد هارد ريست كنيد..
مگر در گوشي شما يك فايل ايراد دارد كه بخواهيد آن را پاك كنيد ؟!..
تازه امكان داره كه با هارد ريست هم درست نشه (امكان كه چه بگم،100% )..
چون باگ همچنان به قوت خود باقيست.
مي تونين از رامهاي كوك شده استفاده كنيد..
oxydiom
7 April 2008, 05:09 PM
سلام
من HTC TyTN دارم. معمولا رامهای schaps رو میزدم و مشکلی نداشتم، آخرین رام ویندوز 6 من Shamanix WM6 Ultimate_v2[1].0_2 بود. بعد از اون این رامها رو زدم:
HTC_Hermes_S64_WM_6.1_HTC_WWE_27.03.2008
PDAVIET WM6.1-3.62.01-v3 ROM
Pays_WWE_305_Final_Lite
Pv Dvh Wm6.1 19209
همگی ویندوز 6.1 هستند. با مشکلات فراوانی برخوردم.... بعضیهاشون رو میدونم مربوط به رام هستش مثلا کم بودن سرعت. اما سوال من الان اینه که این مشکلات مربوط به رامهاست یا گوشی؟ :
بعضی مواقع گوشی هنگ میکنه و وقتی ریست میکنم مثل اینه که هارد ریست کرده باشم... گاهی هم بعد از ریست توی ویندوز نمیاد و مجبورم هارد ریستش کنم
حتی گاهی اوقات همینجوری بدون مشکل سافت ریستش میکنم مثل اینه که هارد ریستش کرده باشم.
این مشکلات رو با تمام این رامها داشتم...
البته یه مدته همون ویندوز 6 رو زدم درست بوده... اما آخه مگه میشه تمام این رامها این مشکلات اساسی رو داشته باشن؟
چاره ای برای مشکل هست؟
L O V E L Y
7 April 2008, 05:16 PM
بله چرا نميشه
از اونجايي كه گفتين همه اينا 6.1 هستن و با ويندوز 6 مشكلي ندارينژ پس ميشه كه اينو به يك باگ اساسي در 6.1 نسبت داد. من و شما بايد منتظر رام 6.1ي باشيم كه schaps قولشو داده و گفته كه بزودي بيرون مياد..
در حال حاضر كامل ترين رام اسچپس 4.01 هست كه با وجود ورژن هاي بعدي اون (من تا 4.31 هم ديدم) خيلي كامل تر عمل مي كنه..
mohammad51
7 April 2008, 09:45 PM
سلام
من HTC TyTN دارم. معمولا رامهای schaps رو میزدم و مشکلی نداشتم، آخرین رام ویندوز 6 من Shamanix WM6 Ultimate_v2[1].0_2 بود. بعد از اون این رامها رو زدم:
HTC_Hermes_S64_WM_6.1_HTC_WWE_27.03.2008
PDAVIET WM6.1-3.62.01-v3 ROM
Pays_WWE_305_Final_Lite
Pv Dvh Wm6.1 19209
همگی ویندوز 6.1 هستند. با مشکلات فراوانی برخوردم.... بعضیهاشون رو میدونم مربوط به رام هستش مثلا کم بودن سرعت. اما سوال من الان اینه که این مشکلات مربوط به رامهاست یا گوشی؟ :
بعضی مواقع گوشی هنگ میکنه و وقتی ریست میکنم مثل اینه که هارد ریست کرده باشم... گاهی هم بعد از ریست توی ویندوز نمیاد و مجبورم هارد ریستش کنم
حتی گاهی اوقات همینجوری بدون مشکل سافت ریستش میکنم مثل اینه که هارد ریستش کرده باشم.
این مشکلات رو با تمام این رامها داشتم...
البته یه مدته همون ویندوز 6 رو زدم درست بوده... اما آخه مگه میشه تمام این رامها این مشکلات اساسی رو داشته باشن؟
چاره ای برای مشکل هست؟
دوست عزیز
در مورد این رامها هیچ کدوم رام کاملی نیستن و همه این رامها کوک شده هست و برای تست شدن داخل سایت ها قرار میگیره تا کاربران استفاده کنن و مشکلاتش رو باز گو کنند تا رفع عیب بشه والبته تمام باگ هایی که داره قابل رفع کردن نیست و بعضی هاش همیشه روی این رام های کوک شده خواهد موند و قابل حل کردن نیست اما خیلی از این رامهای هم درست کوک میشن و هیچ کانفیک و باگر ندارن :icon_cool
sherx1
8 April 2008, 08:15 AM
معمولاً اين جور موارد ناشي از باگهاي ويندوز هست كه به طريق معمول قابل حل شدن نيست.
لاور جان هم كه به شما فرمودن كه بايد هارد ريست كنيد..
مگر در گوشي شما يك فايل ايراد دارد كه بخواهيد آن را پاك كنيد ؟!..
تازه امكان داره كه با هارد ريست هم درست نشه (امكان كه چه بگم،100% )..
چون باگ همچنان به قوت خود باقيست.
مي تونين از رامهاي كوك شده استفاده كنيد..
سلام. من با اين جواب ها يكي دوتا مشكل دسگه هم پيدا كردم. اول اينكه منظور از رام كوك شده چيه؟ شرمنده كه يك كمي بي سوادم :icon_neut
دوم مگه هارد ريست سيستم رو به حالت كارخانه نمي رسونه؟! اگه اينطوره كه توي بروشورش هم همين رو گفته قاعدتا بايد سيستم با ويندوز موبايل 5 كه روي سيستم آماده نصب هست بالا بياد و فاتحه! قراره اتفاق ديگه اي بيافته كه من بي خبرم؟
از جواب ها هم فهميدم كه در واقع كسي رام مطمئن براي معرفي نداره. درسته؟
mohammad51
8 April 2008, 10:46 AM
سلام. من با اين جواب ها يكي دوتا مشكل دیگه هم پيدا كردم. اول اينكه منظور از رام كوك شده چيه؟ شرمنده كه يك كمي بي سوادم :icon_neut
دوم مگه هارد ريست سيستم رو به حالت كارخانه نمي رسونه؟! اگه اينطوره كه توي بروشورش هم همين رو گفته قاعدتا بايد سيستم با ويندوز موبايل 5 كه روي سيستم آماده نصب هست بالا بياد و فاتحه! قراره اتفاق ديگه اي بيافته كه من بي خبرم؟
دوست عزیز
در مورد رام های کوک شده دوستانی هستن که رام های خام رو میگیرن و روش برنامه های متعددی رو لینک میکنن و تا رام ها با همون برنامه ها و تم ها روی گوشی نصب بشه یعنی وقتی شما این رام رو نصب میکنید بدون اینکه برنامه ای روش نصب کرده باشید یک تعداد برنامه و تم و.... روش نصب شده در مورد هارد ریست هم وقتی شما رام جدید روش نصب میکنی فقط میتونه همون رام رو به صورت اولیه که بوده (یعنی اگر شما برنامه ای رو روی اون رام نصب کرده باشید پاک خواهد شد )بالا میاد نه رام اولیه ای که روی گوشی بوده برای بهتر فهمیدن این مطلب مثالی برای شما میزنم شما یک سیستم کامپیوتر خریداری میکنید که روی این سیستم ویندوز xp نصب هست و شما این ویندوز رو پاک میکنید و مثلا ویستا نصب میکنید پس با نصب ویندوز ویستا ویندوز xp دیگه وجود نداره و شما فقط میتونید از ویستا استفاده ببرید در مورد رام ها هم همین اتفاق می افته وقتی رام جدید نصب کردید رام اصلی روی گوشی شما پاک خواهد د شد و رام جدید جایگزین رام قبلی میشه:icon_cool
lover
8 April 2008, 12:27 PM
سلام. من با اين جواب ها يكي دوتا مشكل دسگه هم پيدا كردم. اول اينكه منظور از رام كوك شده چيه؟ شرمنده كه يك كمي بي سوادم :icon_neut
اول از همه یک سری اطلاعات مختصر که بین اکثر پاکت پی سی ها مشترک هست را میدم تا برسیم به مرحله (برای فلش کردن به active sync احتیاج دارید)
فلش کردن رام از سه بخش تشکیل شده اولین بخش SPL هست یا همان Boot Loader هست که به شما اجازه ریختن رام های مختلف را میده و نیاز به یک نوع خاصی از SPL هست که بتوانید ROM را بریزید. SPL انواع مختلفی داره اگر spl را با نوع hard spl عوض بکنید برای دفعات بعدی نیازی نیست که باز SPL را تغییر بدهید
نوع دیگر SPL را به نامهای soft spl , jump spl میشناسند که آنها را یکبار که اجرا میکنید گوشی را طوری آماده میکند که بتوانید رام مورد نظر را فلش بکنید ولی هر بار که فلش میکنید نیاز هست که soft spl را اجرا بکنید همچنین در بعضی از مدل ها مانند Wizard G4 فقط با آن آپرید میشود همچنین برای عوض کردن spl ارجینال بعضی از مدل ها مانند kaiser نیاز هست که ابتدا از jump spl استفاده بشه تا بتوانید hard spl را نصب بکنید
حتما توصیه میشه که حتی برای رام های ارجینال نیز SPL را عوض بکنید در غیر این صورت در هنگام فلش کردن ممکنه هنگ بکنه و مشکل ساز بشه!!!!
مرحله بعدی خود ROM هست که شما میتوانید یک ROM ارجینال یا COOKED ROM (رامی که تغییراتی در آن به کار برده شده و نرم افزار های مختلفی به آن اضافه شده به طور کلی تیونینگ شده) را دانلود بکنید و آن را نصب بکنید برای فلش کردن و ارتقا ROM و کافیه کابل را به پاکت پی سی وصل نموده و
ROM update utility را اجرا بکنید و مراحل را نصب را پیش ببرید در حین نصب و ابتدای کار ROM update utility پاکت پی سی را به مرحله Boot Loader میبرد برای سرعت کار میتوانید از قبل خودتون پاکت پی سی را به boot loader ببرید در گوشی های مختلف بردن به بوت لودر متفاوت هست به هر حال در حین فلش کردن وقتی 100% ریخته شد پاکت پی سی restart میشود و رام با موفقیت اگر نصب شده باشد به مرحله align screen میروید حالا فوت استادی و تجربه همیشه میگه پس از ریختن هرگونه رام ای حتما یکبار دیگر یک hard reset بکنید . مراحل هارد ریست در هر مدل از پاکت پی سی ها فرق با یکدیگر فرق داره
مرحله سوم Radio هست که مربوط به پاکت پی سی های دارای تلفن میشود و مستقیم ورژن GSM و GPS و Bluetooth و آنتن دهی را تغییر میدهد برای یکسری از رام های خاص بایستی حتما از ورژن مخصوصی از radio استفاده بکنید مگر نه گوشی بالا نمیاد
همچنین استفاده از یک radio مناسب سبب میشه که شما باطری پاکت پی سی تان عمر بیشتری داشته باشه و زود به زود خالی نشه همینطور در آنتن دهی و نویز نیز خیلی موثر هست
نکته مهم در باره radio این هست که همیشه آخرین ورژن بهترین ورژن نیست !!! ورژن های مختلف برای کشور های مختلف دنیا ارایه میشود.
تمام اطلاعات از جمله hard spl و hard reset و original shipped ROM و Cooked ROM و .... را میتوانید از این آدرس بدست بیاورید کافیه مدل دستگاهتان را انتخاب بکنید wiki.xda-developers.com.................................... .........................
sherx1
9 April 2008, 10:41 AM
متشكرم بسيار از دوستاني كه اطلاعات بسيار خوب و كاملي رو در اختيار من گذاشتند. هر دو پاسخ به اندازه كافي مفيد و كامل بود كه من رو براي انجام تغيير جديد آماده بكنه. با اين حساب من مي تونم بجاي هارد ريست كردن از clear storage استفاده بكنم كه دقيقا اين رو توش نوشته:
clear storage will make all of your data lost, and reset all settings to manufacturer default. Do you want to proceed?
اين يك. دوما از دوستان كسي مي تونه به من در مورد پيدا كردن يك رام مطمئن براي گوشي JASJAM لطف و مرحمت بكنه. البته نه اينكه برم توي Xda-developers سرچ كنم كه قبلا اين كار رو كردم و همين شده كه افتادم توش! من اونجا عضو هستم و مي دونم كه اونجا به اين سادگي ها نمي شه يك چيز مشخصي رو پيدا كرد.
mohammad51
9 April 2008, 11:00 AM
متشكرم بسيار از دوستاني كه اطلاعات بسيار خوب و كاملي رو در اختيار من گذاشتند. هر دو پاسخ به اندازه كافي مفيد و كامل بود كه من رو براي انجام تغيير جديد آماده بكنه. با اين حساب من مي تونم بجاي هارد ريست كردن از clear storage استفاده بكنم كه دقيقا اين رو توش نوشته:
clear storage will make all of your data lost, and reset all settings to manufacturer default. Do you want to proceed?
اين يك. دوما از دوستان كسي مي تونه به من در مورد پيدا كردن يك رام مطمئن براي گوشي JASJAM لطف و مرحمت بكنه. البته نه اينكه برم توي Xda-developers سرچ كنم كه قبلا اين كار رو كردم و همين شده كه افتادم توش! من اونجا عضو هستم و مي دونم كه اونجا به اين سادگي ها نمي شه يك چيز مشخصي رو پيدا كرد.
دوست عزیز
چون اکثر این رام ها از همون سایتXda هست مجبورم ادرس دقیق همون جا رو بهتون بدم وفقط شما باید دانلود کنید :icon_cool
L O V E L Y
9 April 2008, 11:20 AM
اين چه كاريه ؟توي تاپيك معرفي ريلايزهاي ويندوز 6 سايت خودمون هم رام كامل از سري اسچپس براي جاسجم هست.بهرته يه سري هم اونجا بزني
چشم عسلي
9 April 2008, 11:24 AM
دوستان من دنبال یه ویندوز 6 تست شده روی PDA2K هستم یکی از سایت XDA گرفتم اما چون تا حالا از 2003 به 2006 آپگرید نکردم نحوه کارش را نمی دونم گفتم از شما بپرسم تا یه موقع گوشی برک نشه کسی نحوه آپگریدش را می دونه و رام خوبی که تست کرده باشه واسش سراغ داره لطفا آدرس خود سایت را واسه آموزش ندید اونجا هیچی سر در نیاوردم
اگه همین جا به فارسی توضیح بدید ممنون میشم
نه آلمانی نه فرانسوی :icon_arro
Javid
9 April 2008, 06:17 PM
Second Edition ([Only registered and activated users can see links]) Newest 8.3.2008
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
من نسخه دوم را نصب کردم تا الان که باگی ندیدم ولی توی این رام سعی کردند صدای اسپیکر را زیاد کنند
توجه : این رام نیاز به spl آپدیت داره مثل shadow های قبلی :icon_cool
ممنون از ویندوزی که قرار داده بودید فقط میدونید چجوری میشه نحوه ی نمایش اس ام اس ها رو به همون حالت وین 6 و 5 در آورد یعنی حالت پرسش و پاسخی نباشه...؟
lover
9 April 2008, 06:42 PM
ممنون از ویندوزی که قرار داده بودید فقط میدونید چجوری میشه نحوه ی نمایش اس ام اس ها رو به همون حالت وین 6 و 5 در آورد یعنی حالت پرسش و پاسخی نباشه...؟
با یک رجیستری ادیتور مقدار زیر را تغییر دهید
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Setting s
"SMSAvailable"-dword:1
اگر کار نکرد
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Setting s\OEM\?\SMSInboxThreadingDisabled
DWORD set to 1 for disabling
Javid
9 April 2008, 07:19 PM
با یک رجیستری ادیتور مقدار زیر را تغییر دهید
اگر کار نکرد
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Setting s\OEM\?\SMSInboxThreadingDisabled
DWORD set to 1 for disabling
در مورد اولی همینی که نوشتید بصورت پیشفرض بود
در مورد دومی OEM اصلا وجود نداره...
lover
10 April 2008, 12:25 AM
پس همان اولی را تغییر بدهید
Danial_64
10 April 2008, 01:18 AM
با تغیر این خط
مشکلتون حل میشه ولی وقتی مسیج میاد دیگه هیچ الارمی زده نمیشه و متوجه نمیشید که مسیج دارید
mah55
12 April 2008, 11:16 PM
سلام به همه دوستان . اساتید عزیز من گوشیم جس جار تا جالاهم هرچهrom wm6 ریختم روی استرونگ کارت که می رم گوشیم قفل می کنه باید حتماٌ ریست کنم تا خوب می شه به محض ابنکه صفحه خاموش می شه ودرباره روشنم می کنم همین اتقاق روخ می ده بایستی مجددا ریست کنم تا خوب بشه ممنون اگر راهنمایی بفرمائید که برای حل این مشکل چه باید کرد بازم ممنون
mohammad51
12 April 2008, 11:36 PM
سلام به همه دوستان . اساتید عزیز من گوشیم جس جار تا جالاهم هرچهrom wm6 ریختم روی استرونگ کارت که می رم گوشیم قفل می کنه باید حتماٌ ریست کنم تا خوب می شه به محض ابنکه صفحه خاموش می شه ودرباره روشنم می کنم همین اتقاق روخ می ده بایستی مجددا ریست کنم تا خوب بشه ممنون اگر راهنمایی بفرمائید که برای حل این مشکل چه باید کرد بازم ممنون
دوست عزیز
اول بگید رم گوشیتون چند گیگ هست؟؟و ایا تا به حال رم گوشی رو تغییر دادید تا تست کنید ببینید مشکلی پیش میاد یانه؟؟؟؟
mohsen_fs
13 April 2008, 01:29 AM
سلام دوستان
خسته نباشید//
من تا حالا چندین رام به توصیه دوستان و چند تا هم به سلیقه خودم روی s200به امید بدون باگ بودن و سرعت مناسب عوض کردم یه رام هم اینجا دیدم که کسی خیلی روش تآکید میکنه..(مخصوصآ رو s200)
میشه نظرتون رو در مورد این بگید؟؟؟؟؟
روش poolsize کردن و مفهومش رو هم اگه میشه بگید؟؟
increase RAM رو هم نمیدونم چیه میشه توضیحی در موردش بدید یالینک بزارید>؟؟
ازتون برای کمکهایی که تاحالا به من کردید ممنونم...
behnam2bh
13 April 2008, 08:22 AM
بهترين رام و پر سرعترين رامي كه ن روي اس 200 نصب كردم رام my vista bood
تازه آخرين نگارش هم هست و فكر كنم الان 9 روي ميشه كه نصب كردم. هيچ مشكلي نداره قيافش قشنگه و سرعتشم عاليه.
L O V E L Y
13 April 2008, 09:47 AM
سري ويستا رامهاي جالبي هستن اما بدليل Vista Edition بودنشون و يه خورده بالا رفتن حجمشون سرعت كندي دارن:icon_surp
اگر دنبال رامي پر سرعت هستين و البته بدون باگ! من بهتون PDAViet 4.0.0.0.6 Touch رو پيشنهاد ميدم (البته براي ProPhet):icon_cool
mohsen_fs
13 April 2008, 07:30 PM
دوستان ممنون اما من نظرتون رو در مورد این رام هم میخوام..
اگه در مورد poolsize هم میدونیو میشه کمکم کنید...
دوست عزیز من PDAViet 4.0.0.0.6 Touch رو استفاده کردم اما خیلی باگ زیاد داشت و سرعتش هم خیلی بعلت باگهاش کم بود.
lovly شما به من یک بار دیگه هم کمک کرده بودی :icon_cool, فقط این poolsize چیه؟
L O V E L Y
13 April 2008, 07:55 PM
مطمئنم شما يه رامي ديگه ريختي وگر نه اين رامي كه من گفتم هيچ باگي نداره...
PagePool مربوط به رامه كه هرچي كمتر باشه مقدار حافظه داخلي دستگاه بيشتر ميشه ولي سرعت گوشي كمتر ميشه (رم پر تر ميشه)
يك رام با پيج پول 6 مگا نسبت به همون رام با پيج پول 12 سرعت كمتري داره ولي فضاي داخلي رم بيشتر هست
mohammad51
13 April 2008, 11:00 PM
دوست عزیزmohsen_fs
برای گوشی شما این رامی که دوستمون lovely گفتند رام بسیار مناسب و خوبیه نه اینکه اصلا باگ نداشته باشه بلکه باگش کمتر از دیگر رام هاست چون من خودم روی گوشی قبلی خودم که جمین بود نصب کردم و مشکل خاصی باهاش نداشتم:icon_cool
mohsen_fs
14 April 2008, 12:03 AM
دوستان از کمکهای مفیدتون صمیمانه ممنونم..
شما و این سایت به من کمک کمک کرده که در مدت نسبتآ کوتاهی اطلاعاتم رو در زمینه wmو pda از صفر به حد نسبتآ مطلوبی برسونم..
من به توصیه خود lovely فعلآ در مرحله تست رامها هستم تا یه جمع بندی کلی کنم...توی تاچ 4.0.0.6 من با گرفتن (recived ) فایل از بلوتوث مشکل داشتم..حالا نمیدونم مشکل از رام بود یا چیز دیگه؟؟
امير سجاد
14 April 2008, 03:04 AM
دوستان از کمکهای مفیدتون صمیمانه ممنونم..
شما و این سایت به من کمک کمک کرده که در مدت نسبتآ کوتاهی اطلاعاتم رو در زمینه wmو pda از صفر به حد نسبتآ مطلوبی برسونم..
من به توصیه خود lovely فعلآ در مرحله تست رامها هستم تا یه جمع بندی کلی کنم...توی تاچ 4.0.0.6 من با گرفتن (recived ) فایل از بلوتوث مشکل داشتم..حالا نمیدونم مشکل از رام بود یا چیز دیگه؟؟
من چند روزه که روی جمین (Prophet ShadoW 2.0 (Touch Edition ([Only registered and activated users can see links])نصب کردم و خیلی راضیم به شما هم توصیه میکنم این رام رو آزمایش کنید.
L O V E L Y
14 April 2008, 09:40 AM
من چند روزه که روی جمین (Prophet ShadoW 2.0 (Touch Edition ([Only registered and activated users can see links])نصب کردم و خیلی راضیم به شما هم توصیه میکنم این رام رو آزمایش کنید.
اميرسجاد جان،
منم جمين داشتم اين رامو روش زدم يه مدت بود ولي واسه من سرعت باز كردن منوها خيلي پايين ميومد (البته فقط واسه دفعه اول). واسه شما هم همين طور هست ؟!
mohsen_fs
14 April 2008, 03:31 PM
اميرسجاد جان،
منم جمين داشتم اين رامو روش زدم يه مدت بود ولي واسه من سرعت باز كردن منوها خيلي پايين ميومد (البته فقط واسه دفعه اول). واسه شما هم همين طور هست ؟!
دقیقآ من این رام رو 2 روزه دارم ازش استفاده میکنم ..
تا حالا که مشکلی نداشته
از سرعت خود رام هم راضیم مخصوصآ از سرعت بلوتوثش ...(بعضی رامها سرعت بلوتوثشون خیلی پایینه)
اما به نظرم اگر برنامه زیاد توی مموریش بریزم سرعتش کم شه البته هنوز امتحان نکردم....
امير سجاد
14 April 2008, 05:00 PM
اميرسجاد جان،
نه ، چنین مشکلی با این رام ندارم ، اما در نسخه ShadoW 1.0 این مشکل رو داشتم.
دقیقآ من این رام رو 2 روزه دارم ازش استفاده میکنم ..
تا حالا که مشکلی نداشته
از سرعت خود رام هم راضیم مخصوصآ از سرعت بلوتوثش ...(بعضی رامها سرعت بلوتوثشون خیلی پایینه)
اما به نظرم اگر برنامه زیاد توی مموریش بریزم سرعتش کم شه البته هنوز امتحان نکردم....
متاسفانه تمام رامها این مشکل رو دارند و اجتناب ناپذیره.
چشم عسلي
16 April 2008, 11:35 PM
در مورد نسخه های shadow ویندوز موبایل به خصوص نسخه 6.1
این سری یک باگ اساسی برای Prophet داره من که نتونسم باگش را رفع کنم اگر چنین مشکلی داشتید عیب از گوشی نیست !!!!!!!!!!
مشکل کلید power
وقتی گوشی در حالت lcd off است بعد از زدن این کلید ممکنه با تاخیر lcd روشن بشه یا نشه این مشکل فقط بار اول پیش میاد بعداز 30 ثانیه باز اگه صفحه خاموش باشه اینجوری مشیه
کسی تونست باگش را بگیره به منم بگه
ممنون
امير سجاد
17 April 2008, 06:17 PM
این سری یک باگ اساسی برای Prophet داره من که نتونسم باگش را رفع کنم اگر چنین مشکلی داشتید عیب از گوشی نیست !!!!!!!!!!
مشکل کلید power
وقتی گوشی در حالت lcd off است بعد از زدن این کلید ممکنه با تاخیر lcd روشن بشه یا نشه این مشکل فقط بار اول پیش میاد بعداز 30 ثانیه باز اگه صفحه خاموش باشه اینجوری مشیه
ممنون
شما احتمالا زمان خاموش شدن LCD رو زودتر از standby گذاشتید ، مثلا LCD بعد از 30 ثانیه خاموش میشه و گوشی بعد از 1 دقیقه به حالت Standby میره. وقتی LCD خاموش میشه شما به غلط تصور میکنید که Standby فعال شده و کلید Power رو برای روشن شدن میزنید اما مسلما جواب نمیگیرید چون تنها Lcd خاموش بوده و شما با اینکار خودتون به Stansby رفتید.
چشم عسلي
17 April 2008, 11:30 PM
شما احتمالا زمان خاموش شدن LCD رو زودتر از standby گذاشتید ، مثلا LCD بعد از 30 ثانیه خاموش میشه و گوشی بعد از 1 دقیقه به حالت Standby میره. وقتی LCD خاموش میشه شما به غلط تصور میکنید که Standby فعال شده و کلید Power رو برای روشن شدن میزنید اما مسلما جواب نمیگیرید چون تنها Lcd خاموش بوده و شما با اینکار خودتون به Stansby رفتید.
نه شما اینجا را بخون من با رام های دیگه مشکلی نداشتم
Switch off problem with WM 6.1
توی xda هم بهش اشاره شده
Javid
18 April 2008, 03:25 PM
مشکل کلید power
ممنون
دقیقا همینطوره... بنده هم همین مشکل رو دارم... فکر میکردم دکمه ایراد پیدا کرده!!
چشم عسلي
19 April 2008, 08:12 PM
من دنبال راه حلش هستم چون از این ویندوز خیلی خوشم آمده چند خط اسمبلی پیدا کردم ممکنه بتونه کمک کنه هنوز کامپایلش نکردم
به تنظیمات هم ور نرید هیچ فایده ای نداره نه رجیستری نه چیز دیگه باگ از فایل های سیستمه شایدم هسته خودمم گیج شدم :icon_cry:
mohsen_fs
19 April 2008, 08:14 PM
دوستان همگی خسته نباشید
من بالاخره به توصیه بیشتر دوستان رسیدم که ROM 4.0.0.6 touch سرعت خوبی داره و باگهایی که قبلآ باهاش مواجه بودم الان دیگه ازشون خیری نیست ..بابت راهنمایی هاتون بازم ممنونم
حالا مشکل که بهش نمیشه گفت اما اگه توجه کرده باشید بیشتر dial skin های سری تاچ و شادوو یه نقطه ضعف داره و اون هم نداشتن کلید dial در keypad هست ...
من تو یه رام dial pad جالبی دیدم که عکسش رو پایین میزارم آیا برنامه یا پوسته ای هست که بشه این رو جایگزین dial pad اصلی کرد؟؟؟
نمیدونستم تو تاپیک درخواست نرم افزار این و بیان کنم یا مشکلات رام اما چون بنظرم مرتبط با رام بود اینجا گفتم
L O V E L Y
20 April 2008, 09:22 AM
اگر مي خواي ديال پدت رو عوض كني، اسكيناش فراوون تو نت ريخته. فقط چند دقيقه وقت صرف كن و سرچ كن.. چيزاي قشنگي پيدا مي كني.. مثلاً ديال پد آي فون كه خيلي زيباس...
mohsen_fs
20 April 2008, 04:54 PM
اگر مي خواي ديال پدت رو عوض كني، اسكيناش فراوون تو نت ريخته. فقط چند دقيقه وقت صرف كن و سرچ كن.. چيزاي قشنگي پيدا مي كني.. مثلاً ديال پد آي فون كه خيلي زيباس...
دوست عزیز چون اون dial padحالت استاندارد داره من دنبالش میگردم...
کسی داردش؟
([Only registered and activated users can see links])
babak.siavoshi
29 April 2008, 12:47 PM
سلام دوستان
میشه لطف کنید جدیدترین وکامل ترین رام WM6.1 برای گوشی جز جم معرفی کنید که بی عیب باشه
ممنون از همه عزیزان
mohammad51
29 April 2008, 01:59 PM
سلام دوستان
میشه لطف کنید جدیدترین وکامل ترین رام WM6.1 برای گوشی جز جم معرفی کنید که بی عیب باشه
ممنون از همه عزیزان
دوست عزیز
هنوز این رام 6.1 که بدون باگ باشه نیومده چون همه این رامها بتا هستن و مشکلاتی رو دارن :icon_cool
vahid_s7
8 May 2008, 01:19 PM
عرض سلام و ادب و احترام!
آقا/خانم: چطور تو سایت iteqonline عضو بشم که rom update رو بگیرم
آخه error می ده؟ چطور بشم؟ کی می دونه؟ چطور بشم؟ کی می دونه؟ چطور بشم؟ کی می دونه؟ و...
oxydiom
8 May 2008, 03:44 PM
دوست عزیز
هنوز این رام 6.1 که بدون باگ باشه نیومده چون همه این رامها بتا هستن و مشکلاتی رو دارن :icon_cool
محمد جان رام MRH کاملا stable هستش... من خودم دارم استفاده میکنم. خیلی خوبه...
سلام دوستان
ممنون از همه عزیزان
L O V E L Y
8 May 2008, 05:14 PM
دوستان يك راس گوشي HTC P4350 با ويندوز 5 بوده كه يكي از دوستان رام 6.1 به اين اسم ASERG.12.WM6.1R.WWE رو زده روي گوشي (قبلش هم هارد اس پي ال نكرده)
گوشي 20 دقيقه كار كرد و بعد ريست شد و الان ويندوز بالا نمياد
رام 6 به اسم HTC_P4350_WWE_4.17.405.2_4.1.13.44_02.94.90_Ship رو هم از اپ تي سي گرفته اما موقع نصب اين ارور رو ميده:
please get newer update Utility
رام 5 هم در سايت اپ تي سي موجود نيست..
مشكل كار از كجاس ؟
امير سجاد
8 May 2008, 06:51 PM
دوستان يك راس گوشي HTC P4350 با ويندوز 5 بوده كه يكي از دوستان رام 6.1 به اين اسم ASERG.12.WM6.1R.WWE رو زده روي گوشي (قبلش هم هارد اس پي ال نكرده)
گوشي 20 دقيقه كار كرد و بعد ريست شد و الان ويندوز بالا نمياد
رام 6 به اسم HTC_P4350_WWE_4.17.405.2_4.1.13.44_02.94.90_Ship رو هم از اپ تي سي گرفته اما موقع نصب اين ارور رو ميده:
please get newer update Utility
رام 5 هم در سايت اپ تي سي موجود نيست..
مشكل كار از كجاس ؟
این روش رو تست کردید ؟
L O V E L Y
9 May 2008, 05:02 PM
اميرسجاد خان اين روش هم جواب نداد
وسط كار با ارور open file روبرو ميشم
oxydiom
9 May 2008, 06:17 PM
سلام
دوستان منظور از radio version چیه؟ نحوه آپگریدش مثل romه؟
lover
9 May 2008, 06:37 PM
سلام
دوستان منظور از radio version چیه؟ نحوه آپگریدش مثل romه؟
بله
oxydiom
10 May 2008, 04:49 PM
بله
خوب منظور ازش چیه؟ به خط دهی بهتر گوشی ربط داره؟
L O V E L Y
10 May 2008, 04:55 PM
Radio به كل روابط راديويي گوشي مربوطميشه.. از آنتن دهي گرفته تا بلوتوث و جي پي اس و .... خلاصه هر چييزي كه فكرشو كني به راديو ربط داره
و كارش هم مديريت ايناس....
از مزاياي يك راديو خوب يكي آنتن دهي بهتر گوشي و ديگري مصرف باتري كمتر هست كه با تست كردن مشخص ميشه كدوم راديو بهتر هست..
( خدا كنه اين پستم به موضوع ربط داشته باشه، يه وقت مديري كسي نياد پاكش كنه !! )
babaxan7
10 May 2008, 05:06 PM
سلام
دوستای عزیز گوشی من Qtek S200 هستش که ویندوز shadow6.1 روش نصب کردم . من وقتی به کسی زنگ میزنم و طرف در حال مکالمه هست ، من هیچ علامتی مبنی بر اینکه پشت خط هستم رو نمیبینم و اکثراً به هوای اینکه طرف مقابل گوشی رو برنداشته شاکی میشم و .... .
آیا تو همه گوشیهای پاکت پی سی اینطوریه یا مربوط به ویندوز میشه و با تنظیم خاصی حل میشه؟
L O V E L Y
10 May 2008, 05:40 PM
جديداً خيلي ها از اين مورد گله دارن.. ظاهراً پاكت پي سي witing رو نشون نميده
mohammad51
11 May 2008, 08:03 AM
سلام
دوستای عزیز گوشی من Qtek S200 هستش که ویندوز shadow6.1 روش نصب کردم . من وقتی به کسی زنگ میزنم و طرف در حال مکالمه هست ، من هیچ علامتی مبنی بر اینکه پشت خط هستم رو نمیبینم و اکثراً به هوای اینکه طرف مقابل گوشی رو برنداشته شاکی میشم و .... .
آیا تو همه گوشیهای پاکت پی سی اینطوریه یا مربوط به ویندوز میشه و با تنظیم خاصی حل میشه؟
دوست عزيز
اين مربوط به ويندوزتون ميشه و البته ميتونه يكي از باگ هاي ويندوز 6.1 هم باشه شما بهتر بود اخرين ورژن ويندوز 6 رو نصب كنيد چون ويندوز 6.1 داري باگ هاي زيادي هست:icon_cool
L O V E L Y
11 May 2008, 11:49 AM
بعيد مي دونم ربطي به رام داشته باشه...
من خودم با هر پاكتي كار كردم هنوز يك بار پيغام وايتينگ رو نديدم
lover
11 May 2008, 12:02 PM
منهم اصلا در پاکت پی سی پیغام waiting را ندیده ام (از زمان wm2003 )
L O V E L Y
11 May 2008, 12:45 PM
در ضمن رامهاي 6.1 خوبي براي جمين اومده... سري shadow 2.0 & 2.1 و سري Iphone Editon خيلي هم خوبن (البته جدا از باگهاي ريزي كه در اكثر رامهاي كوك شده مي بينيم)
اما توجه داشته باشيد اين سري رامها سرعت پاييني دارند. (منظورم سرعت سوييچ در اجراي windows هاست. من كاهش سرعتي در اجراي Programها نديدم) حتي زمان روشن شدن دستگاه از مرحله 0 تا مرحله آنتن دهي بعضي مواقع تا 2 دقيقه هم ميرسه
mohammad51
11 May 2008, 01:18 PM
فرشيد عزيز
شما يعني پشت خطي رو روي گوشيتون نداريد ؟؟من تعجب ميكنم همچين چيزي رو نداشته باشيد من خيلي وقت ها پشت خطم هر كي اومده ديدمش و پاسخ گو بودم نميدنم شما چطور اين مسئله رو مي فرماييد:icon_cool
Light
11 May 2008, 02:19 PM
mohammad51 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز مشکل اینه که وقتی ما پشت خط کسی میریم متوجه نمیشم که اون شخص در حال مکالمه هست
lover
11 May 2008, 03:03 PM
والله من هم قاطی کردم انگار همینی که light میگویند درسته البته من یک مورد دیگر بود که در هیچ ورژنی از ویندوز موبایل ها ندیدم پشتیبانی بشه آنهم اینه که مثلا به کسی زنگ بزنید و آن شخص تلفنش را forward کرده باشه به یک شماره دیگه و در ویندوز موبایل نشون نمیده اصلا که فوروارد شدید
mohammad51
11 May 2008, 03:29 PM
light عزيز
منظور اين دوستمون كه به مشكل برخورده فكر نميكنم اين باشه به نظر من مشكلش اين بود كه اصلا پشت خطي رو نميبينه و تو ستينگ ويندوز موبايلش مشكل داره به هر حال از همه دذوستان متشكرم
oxydiom
11 May 2008, 04:21 PM
والا برای بنده اینطوری بوده که اصلا پشت خط کسی نمیره (busy ) میزنه. ئلی خودم پشت خطی میگرم...
L O V E L Y
11 May 2008, 04:54 PM
مثل اينكه پشت خط تو پشت خط شده:icon_arro
بابا اين بنده خدا وقتي به كسي زنگ مي زنه اگر طرف داره با كسي حرف مي زنه واسه ايشون پيغام نمياد كه پشت خط طرف افتاده :icon_ques و چون پيغام Waiting رو نميبينه فكر مي كنه طرف عمداً گوشي رو برنمي داره...
نه ايشون و نه هيچ كسي ديگه كه پاكت پي سي داره نمي تونه پيغام Waiting رو توي گوشيش ببينه !!!:icon_mad:
babaxan7
11 May 2008, 10:35 PM
در ضمن رامهاي 6.1 خوبي براي جمين اومده... سري shadow 2.0 & 2.1 و سري Iphone Editon خيلي هم خوبن (البته جدا از باگهاي ريزي كه در اكثر رامهاي كوك شده مي بينيم)
اما توجه داشته باشيد اين سري رامها سرعت پاييني دارند. (منظورم سرعت سوييچ در اجراي windows هاست. من كاهش سرعتي در اجراي Programها نديدم) حتي زمان روشن شدن دستگاه از مرحله 0 تا مرحله آنتن دهي بعضي مواقع تا 2 دقيقه هم ميرسه
دوست عزیز یکی از مواردی که برای من یکی تویه انتخاب رام مهمه اینه که سرعتش بالا باشه ، بنظرتون کودوم رام سرعتش (سرعت سوييچ در اجراي windows ها) بیشتره ؟؟؟؟؟
مثل اينكه پشت خط تو پشت خط شده:icon_arro
بابا اين بنده خدا وقتي به كسي زنگ مي زنه اگر طرف داره با كسي حرف مي زنه واسه ايشون پيغام نمياد كه پشت خط طرف افتاده :icon_ques و چون پيغام Waiting رو نميبينه فكر مي كنه طرف عمداً گوشي رو برنمي داره...
نه ايشون و نه هيچ كسي ديگه كه پاكت پي سي داره نمي تونه پيغام Waiting رو توي گوشيش ببينه !!!:icon_mad:
ممنون دوست گرامی ، همه دوستا تا حد ممکن سعی در راهنمائی دارند (از همشون ممنونم) .
از شما هم متشکرم که بالاخره مطلب رو جمع بندی کردید.:icon_surp
L O V E L Y
12 May 2008, 11:05 AM
من آخرين رامي كه روي جمين تست كرده بودم Shadow 1.0 بود كه خيلي سرعت پاييني داشت و ميگم كه روشن شدن گوشي بعضي وقتا 2 دقيقه طول مي كشيد اما اميرسجاد خان Shadow 2.1 فكر كنم زده ميگه سرعتش خوبه و حداقل مشكل منو ندارن ايشون..
babaxan7
12 May 2008, 05:21 PM
اميرسجاد خان Shadow 2.1 فكر كنم زده ميگه سرعتش خوبه و حداقل مشكل منو ندارن ايشون..
من رو گوشیم Shadow 2.0 نصب کردم ، سرعتش وقتی میخوام وارد contact بشم و یا وقتی میخوام وارد اینباکس بشم کمی بیشتر از حد معمول کنده ولی وقتی میخوام زنگ بزنم و دکمه سبز رو فشار میدم سرعتش افتضاح میشه (پنجره ها رو یه تیکه نمایش نمیده یعنی مثلاً اول 3/4 پائینی رو میاره و بعد از کمی تاخیر 1/4 بالائی رو ) ، سعی میکنم Shadow 2.1 رو هم امتحان کنم بعد نظر بدم ولی احساس میکنم (مطمئن نیستم) vista edition سرعتش بهتر بود .
oxydiom
12 May 2008, 11:01 PM
کسی از دوستان سوال من راجع به radio version رو جواب نداد!
اگه آپگریدش کنم چی میشه؟ توی خط دهی تاثیر داره؟
lover
12 May 2008, 11:20 PM
کسی از دوستان سوال من راجع به radio version رو جواب نداد!
اگه آپگریدش کنم چی میشه؟ توی خط دهی تاثیر داره؟
در مصرف باطری و آنتن دهی و کیفیت صدا و بلوتوت و سیگنال GPS و اینترنت و دیتا و امثالهم بسیار بسیار تاثیر گزار هست
babaxan7
13 May 2008, 12:32 AM
در مصرف باطری و آنتن دهی و کیفیت صدا و بلوتوت و سیگنال GPS و اینترنت و دیتا و امثالهم بسیار بسیار تاثیر گزار هست
من یکی که با مصرف باطریش مشکل دارم ، نهایتاً 36 ساعت باطریم شارژ دارم با همه ورژنهای ویندوز.
mohammad51
13 May 2008, 08:36 AM
من یکی که با مصرف باطریش مشکل دارم ، نهایتاً 36 ساعت باطریم شارژ دارم با همه ورژنهای ویندوز.
دوست عزيز
اگر در حالتي كه صحبت ميكنيد اين تايم 36 ساعت رو باطري داره مشكلي نيست اما اگر در حالتي هست كه اصلا صحبت ميكنيد اين مشكل پيش مياد احتمال داره گوشي شما باطريش مشكل پيدا كرده باشه :icon_cool
babaxan7
13 May 2008, 10:40 PM
دوست عزيز
اگر در حالتي كه صحبت ميكنيد اين تايم 36 ساعت رو باطري داره مشكلي نيست اما اگر در حالتي هست كه اصلا صحبت ميكنيد اين مشكل پيش مياد احتمال داره گوشي شما باطريش مشكل پيدا كرده باشه :icon_cool
استاد ، من تقریباً زیاد صحبت میکنم ، (هرماه حدود 35-40 تومان هزینه مکالمممیشه) .پس بنظرتون مصرف باطری من متعادله؟؟؟؟
babaxan7
13 May 2008, 10:47 PM
من رو گوشیم Shadow 2.0 نصب کردم ، سرعتش وقتی میخوام وارد contact بشم و یا وقتی میخوام وارد اینباکس بشم کمی بیشتر از حد معمول کنده ولی وقتی میخوام زنگ بزنم و دکمه سبز رو فشار میدم سرعتش افتضاح میشه (پنجره ها رو یه تیکه نمایش نمیده یعنی مثلاً اول 3/4 پائینی رو میاره و بعد از کمی تاخیر 1/4 بالائی رو ) ، سعی میکنم Shadow 2.1 رو هم امتحان کنم بعد نظر بدم ولی احساس میکنم (مطمئن نیستم) vista edition سرعتش بهتر بود .
عزیزان ، من نمیتونم مثل اساتیدی چون mohammad51 ، L O V E L Y ، lover و یا دیگر دوستها در مورد رامها نظرات تخصصی بدم ولی به عنوان یه استفاده کننده عامی که برام سرعت گوشی در درجه اول قرار داره ، تویه ورژنهای 6.1 هیچ رامی رو سریعتر و کلاً بهتر از Shadow MyVista_Edition2Fnl ندیدم .
Researcher
14 May 2008, 12:53 AM
سلام
یه O2 XDA Atom گرفتم که روش ویندوز موبایل 6 نصب شده
مشکلی که الان دارم اینه که نمی تونم گزینه تنظیمات USB رو پیدا کنم !
یعنی هیچ آیکونی به اسم USB to PC وجود نداره . می خوام مثل جمینی که داشتم ، تیک گزینه Enable advanced network functionality که فرشید عزیز گفتن رو برای اتصال راحت ActiveSync بردارم اما خبری از USB to PC نتنها تو این مسیر Start / Settings / Connections که فرشید جان گفتن نیست بلکه هیچ جای دیگه هم پیداش نکردم .
گزینه هایی که تو Connections دارم ایناست :
Band Switch
Beam
Bluetooth
Cell Broadcast Settings
Connections
CSD Type
Domain Enroll
GPRS Settings
Wi-Fi
Wi-Fi Utility
wireless Manager
و دیگر هیچ... !!
چشم عسلي
14 May 2008, 07:56 AM
از نظر سرعت سوئیچ رام های shadow بهتر از سری های قبلیه اما باگ کلید پاور داره و قطع شدن صدا که خیلی اصاب خورد کنه در کل اگه واقعا براتون سرعت مهمه بهتر همون ویندوز 5 اورجینال گوشی را نصب کنید
البته بسته به نوع cpu هم داره که cpu هایOMA به خصوص P850 مثل jamin و kjam بسیار قدرت پردازش پائینی دارند میتونید این پردازنده ها را با پردازنده های سال 2003 شرکت اینتل مقایسه کنید
مثال عملی
یک عکس با گوشی مجهز به پردازنده OMA باز کنید حداقل چند ثانیه در حالت حجم 1 مگ طول میکشه
حالا با یک گوشی قدیمی مثل PDA2K باز کنید حتی آیکون انتظار هم مشاهده نمیشه
مثل اینکه روی سیستم های PC با پردازنده PII ویندوز XP بریزید
در کل از این CPU ها انتظار زیادی نداشته باشید
mohammad51
14 May 2008, 08:07 AM
استاد ، من تقریباً زیاد صحبت میکنم ، (هرماه حدود 35-40 تومان هزینه مکالمممیشه) .پس بنظرتون مصرف باطری من متعادله؟؟؟؟
دوست عزيز
اگر صحبت كردن با گوشيتون زياد هست مصرف باطري شما همين بايد باشه و در ضمن گوشي هايي كه رام 6و 6.1 ميريزن يك مقداري مصرف باطري نصبت به قبل كه ويندوز 5 داشته ممكنه بالاتر بره در مورد سرعت ويندوز هاي گوشي مطمئنا سرعت ويندوز 6 از ويندوز 5 بيشتر من خودم در گوشي هاي مختلف اين تغيير سرعت رو ديدم :icon_cool
babaxan7
14 May 2008, 04:35 PM
از نظر سرعت سوئیچ رام های shadow بهتر از سری های قبلیه اما باگ کلید پاور داره و قطع شدن صدا که خیلی اصاب خورد کنه در کل اگه واقعا براتون سرعت مهمه بهتر همون ویندوز 5 اورجینال گوشی را نصب کنید
د
در مورد سرعت ويندوز هاي گوشي مطمئنا سرعت ويندوز 6 از ويندوز 5 بيشتر من خودم در گوشي هاي مختلف اين تغيير سرعت رو ديدم :icon_cool
من هم با نظر دوستمون mohammad موافقم ، سرعت گوشی من وقتی ویندوز اورجینال 5 روش بود خیلی پائین بود .
arashcp
24 May 2008, 11:22 PM
سلام
گوشی من HTC touch dual P5520 هست آیا رام جدیدی واسه این گوشی اومده؟
mohammad51
25 May 2008, 08:10 AM
سلام
گوشی من HTC touch dual P5520 هست آیا رام جدیدی واسه این گوشی اومده؟
فكر كنم روي خود اين گوشي اخرين رام نصب باشه و نصب رام جديد احتياجي نباشه :icon_cool
haro
10 June 2008, 06:01 AM
با سلام
دوستان روی جمین tnt4 رو نصب کردم و دیگه گوشی بالا نیومد .فقط بعد از لوگوی ایمیت صفحه سفید رنگی ظاهر میشه.
بعد به فکرم رسید رام اصلی جمین رو نصب کنم .حالا که رام اصلی رو با هزار بدبختی از سایت ایمیت گرفتم(با دایل اپ)فقط یه فایل با پسوند ashx به من داده
شما رو به خدا کمک کنید. ایا لودر مخصوصی لازم داره--یا اینکه فایلی که گرفتم مشکل داره؟؟؟؟؟
لطفا هر که چیزی میدونه جواب بده
واقعا ممنونم
mohammad51
10 June 2008, 08:55 AM
با سلام
دوستان روی جمین tnt4 رو نصب کردم و دیگه گوشی بالا نیومد .فقط بعد از لوگوی ایمیت صفحه سفید رنگی ظاهر میشه.
بعد به فکرم رسید رام اصلی جمین رو نصب کنم .حالا که رام اصلی رو با هزار بدبختی از سایت ایمیت گرفتم(با دایل اپ)فقط یه فایل با پسوند ashx به من داده
شما رو به خدا کمک کنید. ایا لودر مخصوصی لازم داره--یا اینکه فایلی که گرفتم مشکل داره؟؟؟؟؟
لطفا هر که چیزی میدونه جواب بده
واقعا ممنونم
دوست عزيز
به لينك زير بريد كارهايي رو كه در اين تاژيك گفته انجام بديد اميدوارم مشكلتون حل بشه:icon_cool
لينك ([Only registered and activated users can see links])
salehsx1
11 June 2008, 12:49 PM
سلام
من گوشی iDO S630 دارم با wm5 می خوام اپگریدش کنم ولی نمی دونم G3 هست یاG4
چون وقتی ریست می کنم هیچ چیزی مبنی بر اینکه IPL و SPL را نشان بده نیست
کمک کنید لطفا
Researcher
11 June 2008, 08:57 PM
سلام
یکی از دوستان یه جمین داره که اطلاعات رام و ویندوزش اینه :
WM6
Rom : 4.0.0.0 WWE
مشکلش اینه که گوشیش همیشه یا در حال هنگه یا کنده..به نظرتون این مشکلات میتونه تنها ناشی از رام باشه ؟
امير سجاد
11 June 2008, 10:35 PM
سلام
WM6
مشکلش اینه که گوشیش همیشه یا در حال هنگه یا کنده..به نظرتون این مشکلات میتونه تنها ناشی از رام باشه ؟
معمولا از رامه ، بعد از هارد ریست هم هنوز مشکل پا بر جاست.
mohammad51
12 June 2008, 09:49 AM
سلام
WM6
ميثم جان
شما با اين بنده خدا بگو يك رام ديگه نصب كنه و يا رام اورجينال خود گوشي رو نصب كنه اميدوارم مشكلش حل بشه :icon_cool
salehsx1
13 June 2008, 06:17 PM
سلام
من گوشی iDO S630 دارم با wm5 می خوام اپگریدش کنم ولی نمی دونم G3 هست یاG4
چون وقتی ریست می کنم هیچ چیزی مبنی بر اینکه IPL و SPL را نشان بده نیست
کمک کنید لطفا
سلام
کسی نمی خواد جواب بده؟؟؟؟
mohammad51
13 June 2008, 07:20 PM
سلام
کسی نمی خواد جواب بده؟؟؟؟
دوست عزیز
چون که دوستان با این گوشی کار نکردن و تجربه ای در این مورد ندارن جواب شما رو ندادن :icon_cool
vahid_s7
17 June 2008, 07:49 PM
سلام
آخه error می ده؟ چطور بشم؟ کی می دونه؟ چطور بشم؟ کی می دونه؟ چطور بشم؟ کی می دونه؟
من قبلا هم این سوال رو همین جا پرسیدم کسی جواب نداد.:icon_cry:
mohsen_fs
17 June 2008, 08:30 PM
سلام
.
دوست عزیز منم میخواستم توی سایت کیوتک عضو بشم و گوشیم و آپگرید کنم اما بدون این که عضو بشم در همین جا رامهای جدید رو گرفتم و گوشیم رو آپگرید کردم .تا اونجا که من میدونم برای آپگرید حتما لازم نیست در سایت سازنده گوشیتون عضو شید...
haro
20 June 2008, 04:25 AM
[quote=crazyfire;352130]خوب موفق شدم Radio رو به ورژن 2.69.11 و همینطور IPL و SpL رو به 3.08 آپگرید کنم
این فایل منو کمک کرد دقیقاً مثله نصب روم این فایل رو نصب کنید ....
با سلام
دوست عزیز من فایل اپدیت ipl/spl که شما در این تاپیک گذاشتی رو روی جمین نصب کردم که
بدبخت شدم .بعد از نصب: گوشی اصلا بالا نمیاد وفقط پلک میزنه تورو بخدا راهنمایی کنید حالا باید چکار کنم.
در کل من میخواستم روی جمین ویستا ادیشن 2 رو نصب کنم که بعد از نصب گوشی در حالت بوت لودر میماند و دیگه تغییری نمیکرد .یکی از دوستان گفته بود که باید IPL/SPL اونو اپگرید کنم که اتفاقا به تاپیک شما برخورد کردم و بعد نصب برنامه ای که شما گذاشته بودید به این اشکال برخوردم.
حالا عاجزانه از شما میخوام که راه حلی جلوی پام بگذارید.
لطفا هرچه سریعتر پاسخ بدید .بخدا گوشی امانت دستمه[Only registered and activated users can see links]
Y@SH@R
20 June 2008, 10:41 AM
[quote=crazyfire;352130]خوب موفق شدم Radio رو به ورژن 2.69.11 و همینطور IPL و SpL رو به 3.08 آپگرید کنم
این فایل منو کمک کرد دقیقاً مثله نصب روم این فایل رو نصب کنید ....
با سلام
دوست عزیز من فایل اپدیت ipl/spl که شما در این تاپیک گذاشتی رو روی جمین نصب کردم که
بدبخت شدم .بعد از نصب: گوشی اصلا بالا نمیاد وفقط پلک میزنه تورو بخدا راهنمایی کنید حالا باید چکار کنم.
در کل من میخواستم روی جمین ویستا ادیشن 2 رو نصب کنم که بعد از نصب گوشی در حالت بوت لودر میماند و دیگه تغییری نمیکرد .یکی از دوستان گفته بود که باید IPL/SPL اونو اپگرید کنم که اتفاقا به تاپیک شما برخورد کردم و بعد نصب برنامه ای که شما گذاشته بودید به این اشکال برخوردم.
حالا عاجزانه از شما میخوام که راه حلی جلوی پام بگذارید.
لطفا هرچه سریعتر پاسخ بدید .بخدا گوشی امانت دستمه[Only registered and activated users can see links]
برای بردن گوشی به وضعیت Bootloader در هنگامی که گوشی روشن است, دست خود را بر روی کلید Camera نگه دارید و سپس با استفاده از قلم, یکبار کلید سافت ریست را تحریک نمایید.
دست خود را تا زمانیکه وارد وضعیت Bootloader نشده اید از روی کلید Camera بر ندارید.
برای شکستن قفل CIDباید ابتدا بدانید که چیپست گوشی شما G3 است یا G4
برای تشخیص این موضوع گوشی را یک بار ریست کنید و این اطلاعات رو ببینید.
ipl/spl: *.**.000 à----- G3
ipl/spl: *.**.0001 à----- G4
حالا بر حسب نوع گوشی خود فایل hardspl را انتخاب و اجرا کنید.
Hard spl for G3
Hard spl for G4
اگر مشکل حل نشد شما رام 5 را نصب کنید ، یعنی گوشی را به Bootloader ببرید . رام 5 را نصب کنید.
موفق باشید.
biodread
20 June 2008, 10:57 AM
من چه جوری میتونم ROM 6.1گوشیمو گیر بیارم
گوشی منHTC TyTN WM6
oxydiom
20 June 2008, 11:10 AM
من چه جوری میتونم ROM 6.1گوشیمو گیر بیارم
گوشی منHTC TyTN WM6
در حال حاضر بهترینه...:
البته چند هفته دیگه رام schaps هم میاد :icon_cool
haro
21 June 2008, 02:56 AM
[quote=haro;528814]
برای بردن گوشی به وضعیت Bootloader در هنگامی که گوشی روشن است, دست خود را بر روی کلید Camera نگه دارید و سپس با استفاده از قلم, یکبار کلید سافت ریست را تحریک نمایید.
دست خود را تا زمانیکه وارد وضعیت Bootloader نشده اید از روی کلید Camera بر ندارید.
برای شکستن قفل CIDباید ابتدا بدانید که چیپست گوشی شما G3 است یا G4
برای تشخیص این موضوع گوشی را یک بار ریست کنید و این اطلاعات رو ببینید.
ipl/spl: *.**.000 à----- G3
ipl/spl: *.**.0001 à----- G4
حالا بر حسب نوع گوشی خود فایل hardspl را انتخاب و اجرا کنید.
Hard spl for G3
اگر مشکل حل نشد شما رام 5 را نصب کنید ، یعنی گوشی را به Bootloader ببرید . رام 5 را نصب کنید.
موفق باشید.
با سلام مجدد
از اینکه سریع پاسخ دادید یک دنیا ممنونم . ولی دوست عزیز فکر کنم درست متوجه نشدید چون اگر میشد گوشی رو به حالت بوت لودر برد که دیگه مشکلی نبود خوب اونوقت رام اورجینال جمین رو میریختم .ولی عرض بنده اینه که گوشی به هیچ عنوان بالا نمیاد یعنی چه با اجرای کلیدهای ترکیبی
جهت هارد ریست وچه بصورت عادی برای روشن شدن معمولی تنها صفحه lcd برای حدود نیم ثانیه یک پلک میزنه ودیگه هیچی .
وقتی هم که با usb به کامپیوتر وصلش میکنم هر ثانیه یکبار lcd یک چشمک میزنه و اینکار تا مادامی که به کامپیوتر وصله ادامه داره. در ضمن صدایی هم که معمولا بعد از وصل کردن هر سخت افزاری" کامپیوتر میده دیگه پخش نمیشه یعنی عملا انگار نه انگار که من گوشیرو به کامپیوتر وصل کردم.
بهر حال خودم فکر میکنم که بدبختانه اشکال سخت افزاری پیش اومده ولی باز شما استادید.
شما رو بخدا کمک کنید . همین امروز دوستم سراغ گوشیشو گرفت که متاسفانه مجبور شدم بگم شهرستان هستم تا بلکه بتونم سریع مشکل رو رفع کنم وگوشیشو بهش برگردونم.
قربان محبتتان[Only registered and activated users can see links]
mohammad51
21 June 2008, 10:52 AM
با سلام مجدد
از اینکه سریع پاسخ دادید یک دنیا ممنونم . ولی دوست عزیز فکر کنم درست متوجه نشدید چون اگر میشد گوشی رو به حالت بوت لودر برد که دیگه مشکلی نبود خوب اونوقت رام اورجینال جمین رو میریختم .ولی عرض بنده اینه که گوشی به هیچ عنوان بالا نمیاد یعنی چه با اجرای کلیدهای ترکیبی
جهت هارد ریست وچه بصورت عادی برای روشن شدن معمولی تنها صفحه lcd برای حدود نیم ثانیه یک پلک میزنه ودیگه هیچی .
وقتی هم که با usb به کامپیوتر وصلش میکنم هر ثانیه یکبار lcd یک چشمک میزنه و اینکار تا مادامی که به کامپیوتر وصله ادامه داره. در ضمن صدایی هم که معمولا بعد از وصل کردن هر سخت افزاری" کامپیوتر میده دیگه پخش نمیشه یعنی عملا انگار نه انگار که من گوشیرو به کامپیوتر وصل کردم.
بهر حال خودم فکر میکنم که بدبختانه اشکال سخت افزاری پیش اومده ولی باز شما استادید.
شما رو بخدا کمک کنید . همین امروز دوستم سراغ گوشیشو گرفت که متاسفانه مجبور شدم بگم شهرستان هستم تا بلکه بتونم سریع مشکل رو رفع کنم وگوشیشو بهش برگردونم.
دوست عزيز
استريج كارت و سيمكارت گوشيتون رو در بياريد و چند ساعت گوشي رو بدون باتري باشه و بعد باطري رو سر جاي خودش قرار بديد رو روشن كنيد فكر كنم مشكلتون حل بشه :icon_cool
haro
21 June 2008, 02:00 PM
[quote=haro;529236]
دوست عزيز
استريج كارت و سيمكارت گوشيتون رو در بياريد و چند ساعت گوشي رو بدون باتري باشه و بعد باطري رو سر جاي خودش قرار بديد رو روشن كنيد فكر كنم مشكلتون حل بشه :icon_cool
دوست خوبم باید عرض کنم باطری اصلی و حتی باطری بکاپ داخل گوشی رو برای 24 ساعت درآوردم ولی باز دقیقا همون حالت!!!
درهر حال حدس میزنم که باید ایسی فلاش رو عوض کنم..ایا شما میدونید که این ایسی کدوم است.
اگر اطلاع دارید محبت کنید که شماره اونو بگید تا نسبت به تعویض آن اقدام کنم.
چون میدونستم اگر مشکل نرم افزاری بود با دراوردن main battery و backup battery باید مشکلم حل میشد.
اگر شماره ایسی فلاش رو هم نمیدونید در صورت امکان نقشه شماتیک دیاگرام جمین را برام بگذارید.
مجددا از شما سپاسگذاری میکنم
lover
21 June 2008, 02:13 PM
[quote=mohammad51;529320]
دوست خوبم باید عرض کنم باطری اصلی و حتی باطری بکاپ داخل گوشی رو برای 24 ساعت درآوردم ولی باز دقیقا همون حالت!!!
درهر حال حدس میزنم که باید ایسی فلاش رو عوض کنم..ایا شما میدونید که این ایسی کدوم است.
اگر اطلاع دارید محبت کنید که شماره اونو بگید تا نسبت به تعویض آن اقدام کنم.
چون میدونستم اگر مشکل نرم افزاری بود با دراوردن main battery و backup battery باید مشکلم حل میشد.
اگر شماره ایسی فلاش رو هم نمیدونید در صورت امکان نقشه شماتیک دیاگرام جمین را برام بگذارید.
مجددا از شما سپاسگذاری میکنم
تاپیک جامع راهنمای تعمیر پاکت پی سی های HTC ([Only registered and activated users can see links])
Y@SH@R
21 June 2008, 04:16 PM
با سلام مجدد
من یک راه حل را برای بالا آمدن گوشی شما پیشنهاد می کنم که مطمئن هستم گوشی درست می شود.
شما دقیقا کاری که من می گویم انجام دهید. باتری گوشی را به مدت 30 ثانیه بیرون بگذارید و بعد داخل گوشی قرار دهید و بدون هیچ فوت وقت گوشی را به Bootloader ببرید(دقت کنید این کار را در کمترین زمان ممکن انجام دهید)
اگر گوشی به Bootloader نرود که غیر ممکن است راه دوم را اجرا کنید فقط با این تفاوت که این بار با قلم کلید ریست را تحریک کنید.(در بیشتر موارد مرحله اول جواب می دهد)
در مرحله بعد وقتی گوشی به Bootloader رفت شما گوشی را با کابل به PC خود متصل کنید،اما در اینجا اگر گوشی خود را Hardspl کرده باشید که در پستتان عنوان کردید Rom6 دارم پس این کار را انجام دادید، شما یک Rom دیگر را نصب کنید اما اگر این کار را انجام نداده اید باید گوشی را Hardspl کنید بعد اقدام به نصب رام کنید.
(برای اطلاع بگم که رامهای قدیمی با OS nb بودند اما رامهای جدید با OS nbf هستند که باید برای نصب این نوع رامها Hardspl کرد.)
haro
22 June 2008, 08:23 PM
دوستان بسیار عزیز
ممنون از راهنماییتان .ولی متاسفانه جواب نمیده یعنی دقیقا همان پلک سفید رنگ یک چهارم ثانیه ای رو میزنه و قطع میشه . این برنامه هارد اس پی ال چه بلایی سرش اورده ؟نمیدونم.
فقط اینو میدونم که هر چی ترفند خودم بلد بودم وهر چه شما عزیزان فرمودید تا بحال کارساز نبوده.
در ضمن من توی تاپیک تعمیرات سخت افزاری رفتم ولی چیزی راجع به شماره ایسی فلاش رام جمین نبود که مجبور شدم یک پست جدید بزنم و اونو درخواست کنم.
فقط خداکنه این ایسی ارزون باشه چون باور کنید تا ریال اخر باید خودم اونو پرداخت کنم.
ممنون از همگی شما
دوستان به یک نتیجه جدید رسیدم و ان اینکه وقتی همین گوشی جمین رو با کابلی که فقط مخصوص شارژ استusb-charger وصل میکنم براحتی گوشی در حالت بوت لودر قرار میگیرد ولی چون دیتا ندارد توسط کامپیوتر شناسایی نمیشود وضمنا IPL=3.08 وSPL=3.08 را نمایش میدهد.
ولی اگر همین کار را با کابل دیتا دار بکنم فقط همان چشمک مسخره را میزند و به هیچ عنوان در حالت بوت لودر نمیرود.
حالا این سوال را دارم که ایا راهی هست که بتوان در حالتی که گوشی رو با کابل شارژ تنها در حالت بوت لودر میبرم رام جدیدی توسطSTORAGR CARDروی گوشی بریزم. اگر بشود طبیعتا مجدد IPLو SPLدر حالت اولیه قرار میگیرند و مشکل گوشی رفع میگردد.
خواهشا هر کس اطلاعی در این زمینه دارد کمک کند.ممنونم
چشم عسلي
23 June 2008, 06:27 PM
لطفا این راه را هم تست کنید واسه جمین من جواب گرفتم
گوشی را به شارجر وصل کنید در همین حال باطری گوشی را جدا کنید کلید پاور را فشار دهید و باطری را دوباره جا بزتید
حالا اگر روشن نشد پاور را رها کنید حالا باطری را جدا کنید شارجر را جدا باطری را جا بزنید پاور را نگه دارید سریع شارجر را وصل کنید
در این دو روش گوشی باید لوگوی اول گوشی را لا اقل بیاره و توی بوت لودر بره
امید ورام جواب بده
موفق باشد
haro
23 June 2008, 11:29 PM
[quote=چشم عسلي;530500]لطفا این راه را هم تست کنید واسه جمین من جواب گرفتم
گوشی را به شارجر وصل کنید در همین حال باطری گوشی را جدا کنید کلید پاور را فشار دهید و باطری را دوباره جا بزتید
حالا اگر روشن نشد پاور را رها کنید حالا باطری را جدا کنید شارجر را جدا باطری را جا بزنید پاور را نگه دارید سریع شارجر را وصل کنید
در این دو روش گوشی باید لوگوی اول گوشی را لا اقل بیاره و توی بوت لودر بره
امید ورام جواب بده
موفق باشد.
قربونت برم راهکار شما درست بود و تونستم حتی تا مرحله فرمت کردن اولیه گوشی هم پیش برم .
ولی خوب بعدش چی . مشکل اینجاست که به محض کشیدن شارژر گوشی کلا خاموش میشه و در حالت بوت لودر نمیمونه که بتونم کابل دیتا رو وصل کنم.البته شاید فکر کنید که ممکن باطری شارژ نداشته باشه .ولی اصلا اینطور نیست وباطری کاملا پر است. انگار یک جریان کشی خاص داره که با باطری تنها نمیتونه روشن بمونه.
راستی در یک مرحله (البته فقط زمان اتصال شارژر)یک لوگوی بخصوص میاید که عکس کره زمین در وسط و پایین صفحه کلمه لودینگ وحالت انتظار را نمایش میده که بعد از حدود 3 یا 4 ثانیه باز گوشی با توجه با اینکه در شارژ هم است خاموش میشه
در کل فوق العاده سرکارم گذاشته و جدا گیج شدم. متاسفانه فعلا هم کسی نگفته که ایسی فلاش رام جمین شمارش چیه یا اینکه حداقل محل قرار گیریش رو برد رو نشونم بده.
بازم بهر حال ممنونم:icon_cry:
Researcher
25 June 2008, 04:23 AM
سلام
یه گوشی جمین دارم که برخلاف جمین قبلی نمی تونم باهاش وصل بشم به اینترنت
با اینکه ویندوزش مثل قبلی 6.1 هست اما Internet sharing نداره بجاش Advanced Config داره که شبیه به رجیسنریه و قسمتی به اسم Data Connection داره که یکی از گزینه هاش Private Interface For Internet sharing هست... نتونستم از این طریق فعالش کنم و وصل بشم بیخیال شدم
رفتم سراغ قسمت Modem Link وقتی تنظیمات رو روی Usb میذارم با اینکه تنظیمات GPRS ایرانسل رو برای اینترنت انجام دادم اما بازم کادر Access Point Name غیر فعاله. مشکلم اینه که بر خلاف همیشه نمی تونم از گوشی به عنوان مودم استفاده کنم. قبلا با PC اینکارو کرده بودم اما حالا با لپ تاپ نمیشه.یادم نمیاد قبلا این کادر همینطوری بود یا نه
توضیحات :
درایور مودم گوشی نصب شده
کانکشن مثل قبل بدرستی ایجاد شده
برنامه AciveSync نصب نشد (تو ویندوز ویستا نصب نمیشه حتی ورژن 4.5 -هرچند ربطی به اینترنت نداره)
ظاهراً خود ویستا نرم افزار Sync داره چون گوشی رو میشناسه و به اطلاعات گوشی دسترسی دارم
lover
25 June 2008, 12:36 PM
در ویندوز ویستا باید Windows Mobile Device Center را دانلود و نصب بکنید خود ویندوز ویستا گوشی را میشناسه ولی کار sync را انجام نمیده
از این لینک دریافت بکنید:
(لینک ([Only registered and activated users can see links]) مستقیم برای ویستا 32 بیت)
در مورد INTERNET SHARE هم فایل CAB آن را اگر پیدا نمیکنید براتون بزارم؟
Researcher
25 June 2008, 02:24 PM
در ویندوز ویستا باید Windows Mobile Device Center را دانلود و نصب بکنید خود ویندوز ویستا گوشی را میشناسه ولی کار sync را انجام نمیده
از این لینک دریافت بکنید:
(لینک ([Only registered and activated users can see links]) مستقیم برای ویستا 32 بیت)
در مورد INTERNET SHARE هم فایل CAB آن را اگر پیدا نمیکنید براتون بزارم؟
ممنون فرشید جان :icon_excl
دقیقاً اسم برنامش همینه : Internet Sharing یا Internet Share ؟
اگه لینکشو دم دست داری زحمتشو بکش
lover
25 June 2008, 02:49 PM
researcher جان اینجا را برای Internet Sharing Cab ببین
Researcher
25 June 2008, 03:33 PM
researcher جان اینجا را برای Internet Sharing Cab ببین
ممنون فرشید جان پیداش کردم الان تست میکنم ببینم چطوره
haro
27 June 2008, 01:00 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
دوستان خوشبختانه اشکال جمین بدون تعویض ایسی فلاش رام رفع شد.
اشکال هم در قسمت تغذیه بود. حال مشکلی که با ان دارم در اینست که بخاطر اپدیت SPLوIPL و ارتقا انها در حد IPL=3.08و SPL=3.08 رام اوریجینال جمین نصب نمیشود و اروری که میدهد گویای این است که باید رام جدیدتری را نصب کنم( a newer version) و از انجاییکه قصد دارم رام اصلی را بریزم طبعا نیاز به داونگرید (down grade) است که از شما دوستان تقاضا دارم در صورت امکان نحوه کار را برایم توضیح دهید و اگر نیاز به نرم افزار خاصی دارد لینک انرا گذاشته تا هر چه سریعتر اقدام کنم و انشاالله گوشی را به صاحبش برگردونم.
در اخر از تمامی دوستانی که در این مدت واقعا دلسوزانه بنده را کمک و راهنمایی کردند کمال امتنان وسپاس را دارم و امیدوارم همیشه در کارهایتان موفق و پیروز باشید. ارادتمند همگی شما :icon_coolHARO
Behzad Varedi
27 June 2008, 01:59 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
دوستان خوشبختانه اشکال جمین بدون تعویض ایسی فلاش رام رفع شد.
اشکال هم در قسمت تغذیه بود. حال مشکلی که با ان دارم در اینست که بخاطر اپدیت SPLوIPL و ارتقا انها در حد IPL=3.08و SPL=3.08 رام اوریجینال جمین نصب نمیشود و اروری که میدهد گویای این است که باید رام جدیدتری را نصب کنم( a newer version) و از انجاییکه قصد دارم رام اصلی را بریزم طبعا نیاز به داونگرید (down grade) است که از شما دوستان تقاضا دارم در صورت امکان نحوه کار را برایم توضیح دهید و اگر نیاز به نرم افزار خاصی دارد لینک انرا گذاشته تا هر چه سریعتر اقدام کنم و انشاالله گوشی را به صاحبش برگردونم.
در اخر از تمامی دوستانی که در این مدت واقعا دلسوزانه بنده را کمک و راهنمایی کردند کمال امتنان وسپاس را دارم و امیدوارم همیشه در کارهایتان موفق و پیروز باشید. ارادتمند همگی شما :icon_coolHARO
سلام
دوست گرامی,
لطفا دقیقا بفرمایید ویندوز جدیدی که قصد نصب آن را دارید را از کجا دانلود نموده اید و در صورت امکان لینک دانلود را قرار دهید یا حداقل ورژن آن را قرار دهید (منظور من ویندوز موبایل 5 است ).
متشکرم
Behzad Varedi
haro
28 June 2008, 03:29 AM
با سلام
دوست عزیزم عرض کردم که قصد دارم رامی که از سایت رسمی ایمیت گرفتم رو نصب کنم.در سایت ایمیت بعد از اعلام IMEI رام جمین WWE را دانلود کردم(تقریبا یکماه پیش)
البته قبل از اینکه گوشی به این مشکلها بخورد انرا نصب کرده بودم که صاحب گوشی از من خواست که ویندوز ویستا برایش بریزم که بعد از اپدیت IPL-SPL به مشکل خوردم و بقیه داستان.....
راستی از زمانی که IPL-SPL رو اپدیت کردم و ویندوز TNT رو نصب کردم(البته تنها رامی بود که با شرایط جدید موفق به نصب ان شدم) بطور وحشتناکی سرعت گوشی افت کرده به این صورت که بوت ان حدود یک ربع ساعت زمان میبره. بنظر شما علت چیه؟
بهر حال اگر راه حلی پیش پایم بگذارید که بتونم همون رام اوریجینال جمین رو نصب کنم یک دنیا از شما ممنون میشم.
با تشکر
haro
1 July 2008, 12:57 PM
با سلام
دوستان یعنی واقعا هیچکس چیزی در مورد داونگرید نمیدونه؟
اخه مگه چنین چیزی ممکنه؟ یعنی بعد از اپگرید ipl &spl دیگه نمیشه رام اصلی گوشی رو نصب کرد؟
خوب حداقل خواهشا بگویید چه رامی از نظر سرعت بعد اپگرید IPL&SPL مناسب است.چون گفتم رام TNT4 حدود 15 دقیقه زمان میبره تا بوت بشه و در واقع آخرت ذغال سنگ!!!!
شما رو بخدا با توجه به شرایط فعلی یک رام سریع معرفی کنید.
متشکرم:icon_cry:
oxydiom
1 July 2008, 04:53 PM
با سلام
دوست عزیزم عرض کردم که قصد دارم رامی که از سایت رسمی ایمیت گرفتم رو نصب کنم.در سایت ایمیت بعد از اعلام IMEI رام جمین WWE را دانلود کردم(تقریبا یکماه پیش)
البته قبل از اینکه گوشی به این مشکلها بخورد انرا نصب کرده بودم که صاحب گوشی از من خواست که ویندوز ویستا برایش بریزم که بعد از اپدیت IPL-SPL به مشکل خوردم و بقیه داستان.....
راستی از زمانی که IPL-SPL رو اپدیت کردم و ویندوز TNT رو نصب کردم(البته تنها رامی بود که با شرایط جدید موفق به نصب ان شدم) بطور وحشتناکی سرعت گوشی افت کرده به این صورت که بوت ان حدود یک ربع ساعت زمان میبره. بنظر شما علت چیه؟
بهر حال اگر راه حلی پیش پایم بگذارید که بتونم همون رام اوریجینال جمین رو نصب کنم یک دنیا از شما ممنون میشم.
با تشکر
با سلام
دوستان یعنی واقعا هیچکس چیزی در مورد داونگرید نمیدونه؟
اخه مگه چنین چیزی ممکنه؟ یعنی بعد از اپگرید ipl &spl دیگه نمیشه رام اصلی گوشی رو نصب کرد؟
خوب حداقل خواهشا بگویید چه رامی از نظر سرعت بعد اپگرید IPL&SPL مناسب است.چون گفتم رام TNT4 حدود 15 دقیقه زمان میبره تا بوت بشه و در واقع آخرت ذغال سنگ!!!!
شما رو بخدا با توجه به شرایط فعلی یک رام سریع معرفی کنید.
متشکرم:icon_cry:
دست انشتین سایت رو میبوسه :icon_arro فرشید جان شما رو میگم :big_smileb:
lover
1 July 2008, 06:41 PM
دست انشتین سایت رو میبوسه :icon_arro فرشید جان شما رو میگم :big_smileb:
اگر نصف هوش انشتین را داشتم که خوب بود
برای مشکل این دوستمون خیلی برام عجیب هست چون همه میگن با hard spl جدید که برای wm6 و prophet آمده سرعتشون بیشتر هم شده
به هر حال مطمئن هستید که طبق مراحل این تاپیک پیش رفتید؟؟
ظاهرا برای hard spl ویندوز موبایل 6 به بالا نیاز دارید شاید همان ورژن ویستا به هم ریخته یکبار دیگه مراحل هارد اس پی ال را انجام بدهید
اینجا هم آموزش برگشتن به wm5 هست:
یکسری رام cooker های خوبی را که میشناسم دیدم که رام برای wm6.1 بیرون داده اند
PDAViet come back: ROM WM6.1_2.20.7.9 PV ([Only registered and activated users can see links])
و
Diamond I Multylanguage Beta ([Only registered and activated users can see links])
البته بزارید gullum تا چند روز دیگه ورژن نهایی اش را بیرون میده
haro
2 July 2008, 12:34 AM
سلام جیگرا
واقعا اصل باحالین فقط برای داونگرید سایت xda یه فایل توی رپیدشیر اپ کرده که از بخت بد من رپیدشیر ارور میده و میگه فایلی وجود نداره .
اتفاقا مراحل کار هم با توجه به شرح xda خیلی ساده است ولی این فایل لعنتی رو چجوری بگیرم.
یکبار دیگه دوستان لطفا please
یک دنیا ممنونم:lover:
kambizonline
9 July 2008, 11:20 PM
با معذرت از دوستان خوبم
یک سوال کرده بودم ولی ظاهرن مشکلی واسه صفحه آخر این تاپیک پیش اومده و حذف شده
سوال این بود:
تا اونجایی که میدونستم برای imate PDAL رامی معرفی نشده بود...آیا دوستان میدونن رام wm6 واسه این گوشی پیدا میشه یا نه...!؟
و اینکه کدوم سری از رامها به PDAL میخوره...
با تشکر قبلی
lover
10 July 2008, 04:24 PM
از این به بعد تصمیم گرفتم اخطار ندم ما 100 دفعه گفتیم پینگیلیش تایپ نکنید
کاربر ketabi شما 7 روز اخراج میشوید تا قوانین را یاد بگیرید
farzin_silver
10 July 2008, 04:26 PM
سلام جیگرا
واقعا اصل باحالین فقط برای داونگرید سایت xda یه فایل توی رپیدشیر اپ کرده که از بخت بد من رپیدشیر ارور میده و میگه فایلی وجود نداره .
اتفاقا مراحل کار هم با توجه به شرح xda خیلی ساده است ولی این فایل لعنتی رو چجوری بگیرم.
یکبار دیگه دوستان لطفا please
یک دنیا ممنونم:lover:
سلام دوست من.
شما اگه از soft spl استفاده کنید میتونید با هر ipl و spl که رو گوشیتون هست هر رام اورجینالی رو نصب کنید.
امتحان کنید.تو xda تو قسمت prophet سرچ کنید. :icon_cool
qtek9000
19 July 2008, 08:15 PM
برای نصب wm6.1 گوشی رو sim unlock کردم تا رR 0 00 00 شد
آیا برای نصب wm6.1 باید حتمن unlock کرد
برای تصب wm6.1 روی prophet ها چطور
.
امير سجاد
19 July 2008, 11:03 PM
برای نصب wm6.1 گوشی رو sim unlock کردم تا رR 0 00 00 شد
آیا برای نصب wm6.1 باید حتمن unlock کرد
برای تصب wm6.1 روی prophet ها چطور
.
برای نصب روی Prophet میتونید Hard SPL کنید
qtek9000
20 July 2008, 10:07 AM
من جواب قطعی نگرفتم . حتمن لازمه برای یونیورسال ها sim unlock کرد بعد نصب رام
برای نصب wm6.1 diamond روی prophet هم باید hard spl کرد؟ زاجع بهhard spl هم مطلبی پیدا نکردم بین این همه پست
با تشکر
sayan
20 July 2008, 02:10 PM
من اخيرا رام گوشيم رو به 2.20.456.1B WWE ارتقا دادم.
همه چيز خيلي خوبه و راضيم به جز يك مورد.
قبلا وقتي sms ميزدم همين كه يكي دو حرف از نام دوستانم رو در قسمت to وارد ميكردم خودش چند نفر رو پيشنهاد ميكرد كه با كامل تر كردن نوشته هام به يك اسم منتهي ميشد Autocomplete
ولي متاسفانه ديگه اين امكان وجود نداره و حتي اگه كل نام رو هم وارد كنم كميكي نميكنه!
بايد برم تو menu و check names رو بزنم كه اونهم بايد 5-6 حرف رو وارد كرده باشم تا جواب بده.
از اساتيد ميتونن كمكي بكنن؟ در ضمن گوشي من htc touch هست و فارسي سازم هم في جيبي عين هستش.
ممنونم
lover
20 July 2008, 03:48 PM
من اخيرا رام گوشيم رو به 2.20.456.1B WWE ارتقا دادم.
همه چيز خيلي خوبه و راضيم به جز يك مورد.
قبلا وقتي sms ميزدم همين كه يكي دو حرف از نام دوستانم رو در قسمت to وارد ميكردم خودش چند نفر رو پيشنهاد ميكرد كه با كامل تر كردن نوشته هام به يك اسم منتهي ميشد Autocomplete
ولي متاسفانه ديگه اين امكان وجود نداره و حتي اگه كل نام رو هم وارد كنم كميكي نميكنه!
بايد برم تو menu و check names رو بزنم كه اونهم بايد 5-6 حرف رو وارد كرده باشم تا جواب بده.
از اساتيد ميتونن كمكي بكنن؟ در ضمن گوشي من htc touch هست و فارسي سازم هم في جيبي عين هستش.
ممنونم
این ایراد به احتمال خیلی قوی میتونه از T9 باشه با resco registry editor این تغییرات را بدهید HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Layouts\e001 0409\Ime File
set the Ime File value from \windows\eT9ime.dll to \windows\compime.dll
بعد اگر کار نکرد این تغییر را هم بدهید
HKLM>System>Inbox>RecipientAutoComplete
and change value of the string MaxSuggestions. from 0 to 4
سافت ریست بعد از هر تغییر فراموش نشود
امير سجاد
20 July 2008, 09:43 PM
من جواب قطعی نگرفتم . حتمن لازمه برای یونیورسال ها sim unlock کرد بعد نصب رام
برای نصب wm6.1 diamond روی prophet هم باید hard spl کرد؟ زاجع بهhard spl هم مطلبی پیدا نکردم بین این همه پست
با تشکر
برای سری Universal نمیونید Hard SPL کنید...برای Sim Unlock اینجا رو ببینید :
در مورد رام Diamond نمیدونم که احتیاج داره یا نه اما اصولا پیشنهاد میکنم Hard SPL کنید چون محدودیتها رو از بین میبره. برای Hard SPL سری Prophet هم اینجا رو ببینید :
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.